Berdych v Ohiu deklasoval Robreda, Djokovič a Murray museli bojovat, Nadal končí

20. 8. 2015, 20:19
Aktuality 622
ATP CINCINNATI - Tomáš Berdych prolétl na turnaji ATP Masters 1000 do čtvrtfinále. Nejlepší český tenista ve třetím kole deklasoval za padesát minut hry Španěla Tommyho Robreda 6-0 6-1. O postup do semifinále si šestý nasazený Čech zahraje s Ukrajincem Dolgopolovem. Na postup se pořádně nadřeli Novak Djokovič i Andy Murray, s turnajem se naopak rozloučil Rafael Nadal, jenž nestačil na krajana Lópeze.
Tomáš Berdych

Ve velkém stylu postoupil nejlepší český tenista Tomáš Berdych do čtvrtfinále prestižního podniku ATP Masters 1000 v americkém Cincinnati. Šestý nasazený Čech ve třetím kole smetl za pouhých padesát minut hry 26. hráče světa Tommyho Robreda ze Španělska.

Berdych předvedl velmi solidní výkon, hrál agresivně a dělal minimum chyb. Za celý zápas čelil jedinému brejkbolu, který bez problému odvrátil. S Robredem, s nímž v minulosti čtyřikrát prohrál a šestkrát jej porazil, ztratil v Ohiu pouze jednu hru a hladce tak postoupil mezi nejlepší osmičku hráčů.

O postup do třetího semifinále si Berdych v Cincinnati zahraje s kvalifikantem Aleksandrem Dolgopolovem. Ukrajinec, jenž v minulých letech v Ohiu nevyhrál ani jedno utkání, dnes v osmifinále zdolal Poláka Jerzyho Janowicze 6-3 3-6 6-4.

Pátý nasazený Stan Wawrinka zdolal ve třetím kole Chorvata Iva Karloviče 6-7 7-6 7-6 a v příštím kole ho čeká souboj se světovou jedničkou Novakem Djokovičem, jenž v Ohiu může zkompletovat sbírku titulů ze všech turnajů kategorie ATP Masters 1000, tzv. Golden Masters, o který usiluje už tři roky.

Djokovič s Wawrinkou na sebe narazí v letošní sezoně už potřetí. První letošní střetnutí vyhrál v semifinále Australian Open Djokovič, ve finále antukového Roland Garros ale uspěl na začátku června Wawrinka a překazil tak Djokovičovi možnost zkompletovat kariérní grandslam.

"Bude to náš první zápas od French Open. Oba budeme chtít vyhrát, takže to bude těžké. Určitě to ale bude skvělý zápas a velká bitva," řekl Djokovič směrem ke střetnutí s Wawrinkou.

Nejvýše nasazený Srb se v Cincinnati na postup mezi nejlepší osmičku hráčů pořádně nadřel. Ve třetím kole měl problémy s Belgičanem Davidem Goffinem, s nímž přitom v předchozích dvou zápasech neztratil ani jeden set.

Úvodní dějství získal poměrem 6-4, ve druhé sadě ale častěji chyboval, čehož dokázal třináctý nasazený Belgičan využít a dvakrát vzal Srbovi podání. Sám na servisu nezaváhal a druhý set získal díky aktivní a přesné hře překvapivě hladce za půl hodiny poměrem 6-2 a srovnal tak stav setů na 1-1.

V rozhodující sadě si Belgičan proti špatně hrajícímu Djokovičovi vypracoval během pár minut nadějné vedení 3-0. Ve čtvrté hře se však vedoucí muž žebříčku ATP nadechl k velkému obratu, pozvedl úroveň své hry, získal šest her v řadě a po hodině a 46 minutách hry nakonec dovedl utkání do vítězného konce 6-4 2-6 6-3.

"Musím říct, že David (Goffin) odehrál skvělé utkání. Hrál opravdu solidní tenis a pokaždé mě donutil zahrát úder navíc, což bylo dost náročné," pochválil Djokovič výkon Belgičana. "Měl jsem v průběhu zápasu krizi, ale dokázal jsem se z toho dostat a to je to hlavní. Jsem rád, že jsem to nakonec zvládnul," dodal Srb.

Murray odvracel mečbol
Na postup mezi nejlepší osmičku hráčů se v Ohiu nadřel kromě Djokoviče také třetí nasazený Andy Murray. Vítěz podniku Masters 1000 v Montrealu z minulého týdne musel dokonce v utkání třetího kola proti Grigoru Dimitrovovi odvracet mečbol.

Šestnáctý nasazený Bulhar získal úvodní dějství poměrem 6-4 a i ve druhé sadě si proti dvojnásobnému grandslamovému šampionovi počínal velmi dobře, když vedl už 4-1. Nadějné vedení ale Dimitrov ve vítězství nepřetavil, ba naopak. V šesté hře druhého setu si poprvé prohrál podání a v osmé hře zaváhal znovu, čímž umožnil Britovi srovnat na 4-4. O vítězi druhého dějství pak rozhodoval až tie-break, v němž uspěl zkušenější Murray a vynutil si tak třetí sadu.

I v té si Bulhar vypracoval vedení - dvakrát Skota brejknul a měl náskok už 5-2, v deváté hře ale znovu zaváhal na podání a v desáté dokonce neproměnil při podání Murrayho mečbol. Od stavu 5-2 prohrál Dimitrov pět her v řadě a po více jak třech hodinách Murraymu podlehl 6-4 6-7 5-7.

"Pokud chcete vyhrát velké turnaje, musíte zvládnout těžké situace. Minulý rok jsem taková utkání dost často pokazil a ztratil jsem spoustu zápasů z téměř vyhrané pozice, ale letos se mi to podařilo změnit a to je pro mě velmi pozitivní," konstatoval Skot. "Jsem rád, že jdu dál."

"Hrál jsem dobře, ale to je všechno, co k tomu můžu říct. Měl jsem hodně příležitostí, ale nedokázal jsem je využít. Je to škoda, protože jsem se cítil opravdu skvěle, ale právě o využívání šancí je celý vrcholový tenis. Mně se to dnes bohužel nepodařilo," řekl po zápase Dimitrov. Murrayho ve čtvrtfinále čeká Francouz Richard Gasquet, který si ve třetím kole poradil s Chorvatem Marinem Čiličem.

Federer ztratil jen dvě hry, Nadal v Ohiu končí
Stejně hladce jako Berdych postoupil do čtvrtfinále také šestinásobný šampion Roger Federer, který v osmifinále smetl za pouhých 54 minut hry dvakrát 6-1 Jihoafričana Kevina Andersona.

"V dnešním utkání jsem se cítil skvěle. Sedělo mi to na returnu i na podání a hrál jsem opravdu dobrý tenis. Je radost takhle hrát, každý den se bohužel nestává, že se cítíte tak dobře, ale mně to dnes fakt sedlo. Už teď se těším na další zápas," komentoval Švýcar, jenž si připsal 23 vítězných úderů a udělal pouze osm nevynucených chyb, Andersonova bilance byla 12-21.

Ve čtvrtfinále vyzve druhého hráče světa Feliciano López. Třiatřicetiletý Španěl si v osmifinále vyšlápl na světovou osmičku Rafaela Nadala, kterého zdolal ve třech setech a mezi nejlepší osmičku hráčů postoupil v Ohiu vůbec poprvé v kariéře.

"Výhra nad Rafou pro mě hodně znamená," řekl po vítězství López. "Když s ním hraju, tak to pro mě není jen tak nějaký zápas. Utkání s ním má pokaždé zvláštní atmosféru a je to něco výjimečného. I dnes to byla velká bitva. On nehrál špatně, ale já jsem dnes hrál asi svůj nejlepší tenis. Cítil jsem se opravdu báječně a jsem šťastný, že jsem postoupil do čtvrtfinále."

"Po celou dobu zápasu jsem se cítil dobře. Hrál jsem v dobrém tempu, dobře jsem trefoval údery, snažil jsem se hrát agresivně, chodit na síť, ale ani to na vítězství nestačilo. Dneska jsem ale hrál proti soupeři, který předvedl famózní výkon. Feliciano odehrál bezpochyby nejlepší zápas, který jsem s ním kdy hrál. Mrzí mě, že jsem prohrál, ale on hrál dnes lépe," řekl na adresu svého krajana Nadal.

S Federerem má López bilanci 0-11. "Už jsme spolu odehráli hodně zápasů, ale tuším, že jsem s ním ještě neprohrál. On je teď ale ve velmi dobré formě, tady porazil Raonice a také Nadala, takže to nebude nic snadného," řekl směrem ke čtvrtfinálovému souboji Federer.

• ATP MASTERS 1000 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 4.457.065 dolarů
čtvrteční výsledky (20. 08. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
Berdych (6-ČR) - Robredo (Šp.) 6-0 6-1
Dolgopolov (Ukr.) - Janowicz (Pol.) 6-3 3-6 6-4

Wawrinka (5-Švýc.) - Karlovič (Chorv.) (2)6-7 7-6(5) 7-6(5)

Djokovič (1-Srb.) - Goffin (13-Belg.) 6-4 2-6 6-3
Gasquet (12-Fra.) - Čilič (7-Chorv.) 7-5 6-3
López (Šp.) - Nadal (8-Šp.) 5-7 6-4 7-6(3)
Murray (3-Brit.) - Dimitrov (16-Bul.) 4-6 7-6(3) 7-5
Federer (2-Švýc.) - Anderson (15-JAR) 6-1 6-1

Komentáře

622
Přidat komentář
Kozoroh
" Trosku se ted ztrapnujes... Prosimte o jake zkreslovani faktu presne jde??, kdyz jsem napsal, ze z poslednich 3 finale Nole 2x prohral.??"

Forhend má pravdu, že seš demagog. Vypíchnutá slova jsou toho jasnou ukázkou.
Vytrháváš věci (konkr. finále velkých turnajů) z kontextu. V letošní sezóně Novak vyhrál AO, IW, MO, MC, IO, WCH a prohrál ve finále RG a CO. Z 8 předcházejících velkých turnajů, kterých se letos účastnil, ovládl 6 - úspěšnost 75%. Ale ty finále počítáš od RG se Stanem naprosto účelově, překrouceně, abys moh tvrdit, že No1e nebyl ve finále GS a M1000 úspěšný.
Reagovat
Kozoroh
* Tento koment patřil dolů k debatě Forehanda a RF.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem mu to už psal.

A potom napsal nějaký nick Tornes. Že RF to píše správně, že zohledňuje nebližší turnaje, aby zhodnotil správně jeho aktuální formu. Jestli mu přijde RG turnaj v nebližší době, tak si můžou podat ruku a ničemu se nedivím :D
Reagovat
spaniel
Urcite je RG bliz nez AO. A muze to znamenat, ze ta forma uz neni jako byla ze zacatku, to jde ostatne na nem videt.
Reagovat
Tornes
A potom napíše nějakej nick 4street, že RG nepatří mezi nejbližší turnaje a proto se nemůže počítat, ale chce pro jistotu počítat rovnou celou sezónu, protože ta samozřejmě jeho aktuální formu ukáže samozřejmě mnohem lépe... Vidíš snad nějaký turnaj masters nebo GS, který by byl blíže než ty tři dané? A R_F netvrdil, že Novak není ve finále GS a Masters úspěšný. Pouze do debaty, v níž byl z Djokoviče předem dělaný vítěz následujících dvou turnajů podotkl, že ani on není stroj a například na posledních turnajích to dokazují jeho dvě prohry.

Racionální argument z vaší strany by byl, že jen jeden z daných turnajů byl na hardu, ale ne, vy tu začnete vytahovat nějaké "zkreslování faktů", protože R_F neřekl zrovna fakta, která se vám líbí.

btw, Kozorohu, nic proti, ale zrovna Forehanda, který fakta zkresluje velmi často, si vzít jako argument, že je někdo demagog...
Reagovat
Roger_Federer
Ano..diky.Netvrdim ze nerypu, ovsem tady jsou hosi vice nez precitlively.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsme jedini. A tornes. Jak jsi rekl, Rg je iz temer jako AO. Talze rovnou muzeme pocitat celou sezonu. Tzn. Uspesnost 6:2. Jmuz prvni vetou jsi vyvratil RF a tvuj prikyvovaci prispevekbo jeho aktualni forme. Uz sjte unaveni a ppotrebujete se vyspat. Ahoj ;)
Reagovat
Tornes
Ta první věta, to byla ironie, pokud jsi to nepoznal... Asi se taky potřebuješ trošku vyspat... A hlavně si ještě jednou přečti celé původní vlákno a podívej se na kontext.

A btw, nevím jestli píšeš z mobilu nebo jak, ale fakt se to nedá číst. U něčeho si opravdu nejsem jist, jestli jsem to vůbec pochopil tak, jak jsi to myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz uz. Tak pocitejme jen aktualni povrch. Co ma co delat jarni antuka s letnim betonem? Aktualni forma je 0:1 v priprave na AO. To je nejobjektivnejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda USO. Sorry, jsem rozespalej. Jen jsem sel na velkou a vzpomnel jsem ai na vase prispevky. Dobrou
Reagovat
Roger_Federer
Od: MarcelPersch
Nejsem sice fanoušek Djoka, ale ten i když nehraje nijak dobře, profituje z nynější situace, kdy mu není schopen nikdo konkurovat, to že ho občas někdo vyklepne ještě neznamená, že je to pro něj velká konkurence, když většinu největších turnajů vyhrává tím, že top hráči jsou oproti minulosti všichni mimo
a on nemusí téměř nic předvést, když mu stačí vracet a ostatní se vykazí sami.
[ Reagovat ]
21.08.2015 18:24Od: Roger_Federer
Posledni 2 ze 3finale velkych turnaju prohral.

Komentar o ktery tady celou dobu jde.
Vcem vydite ten utok na Djokovice??
Mohly byste mi vysvetlit, co nato neni pravda a je demagogicke:)
Djokovic proste neni stroj a obcas prohraje.
Z poslenich 3 finale 2xprohral.
Reagovat
Mayo
Murray to komu rozpraval :D
Reagovat
a.magerova
Jo, to by mě taky zajímalo :-))
Reagovat
spaniel
Tvl, jsem se tesil a zatim predvadi liny tenis.
Reagovat
Roger_Federer
z Tomem je to spatne.Ten nastup do sezony vypadal slibne? Od RG opet stary dobry Berda, bez myslenky.
Reagovat
EllNino
jako loni ...od RG to nějak není ono už 2. sezonu
Reagovat
Pedronegro
a to jsem myslel, že má nejlepší los a jasný postup, ale Alex byl lepší, a to ne o píďu ..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisovysvet.sk/clanok/13325/svojrazny-american-ktoreho-meno-nesie-siedmy-gem
Reagovat
Nola
Dolgopolov, ide z neho strach, Tom sa vobec nechytal, zajtra mam velke obavy, uz jeden zapas skoro dotiahol proti Nolemu...ak by dokazal dlhodobo udrzat vykonnost celkom v pohode by mohol patrit prinajhorsom do TOP 20 a mozno aj vyssie, jeho styl na okruhu je uplne ojedinely, nenapodobitelny
Reagovat
VlS
těm našim chlapům ta manželství nesvědčí ;-)
Reagovat
mahycek
To jsem si před hodinou myslel, ať vyhraje Berdych, že potrápí, nebo vyřadí Djokoviče, daleko více než Dolgo. No a co se stalo. Jen by mě zajímalo, jak by ten zápas dopadl, kdyby třeba Berdych postoupil, byť s odřenýma zádama ?
Reagovat
svetova.dvojka
Tomáš měl dneska smůlu...
Reagovat
EllNino
Fakt, drží tu raketu jako prase cvičku, jako by někde v lese našel raketu a hrál tam o kmeny, protože jeho osobitý styl je fakt boží :D ..Má skvělé silné zápěstí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle mi rekl jednou trener akorat, ze to drzim jak prase kost. Ted to bude in. :DD
Reagovat
EllNino
hele nejsi sám, mně to říkali už odmala :)) ...
Reagovat
smazaný uživatel
na 66. místě je ale dost málo vidět, chce to vyhrabat se do dvacítky.
Reagovat
EllNino
On je taky trochu takovej flink :)
Reagovat
EllNino
On je taky trochu takovej flink :)
Reagovat
smazaný uživatel
Genialni Dolgo, ja se vzdy usmivam te jeho technice, ale bavi me mnohem vic jak vetsina top 10. Zitra vystrili Djoka.
Reagovat
smazaný uživatel
Sni dál :-D
Reagovat
Mayo
Kozorohu, jsi to ty? (:
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem :-D Ale taky fandim Nolemu :-)
Reagovat
Kozoroh
+1
Souhlas, Nolda se nenechá rozstřílet!
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám :-) Škoda jen že na amerických betonech se mu v poslední době moc nedaří...
Reagovat
EllNino
Berďa má tu druhou pulku sezony podruhé zasebou slabou, jako by mu docházela na Roland Garros šťáva a pak v druhý pulce to je bída ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pátý zpackaný turnaj v řadě, ale stejně věřím, že na Us Open se Tomáš zvedne.
Reagovat
dadaft
je bůh.
rychlý, nekompromisní tenis, superelastičnost, vedle které Berdych vypadá jako nepohyblivá hromada masa.
Reagovat
a.magerova
Wáwru jsem neviděla a Toma až teď 10 minut...
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgo je talent. Cim byl zpusoben ten propad z dvacitky (13)az na 66. pozici? On kdyz chyti slinu po vitezstvi, vsichni elitari by se mu meli klidit z dosahu. Uz dokazal potrapit snad vsechny top tenisty. Jeho hra je takova zvlastni, dlouho nic a kde se vzal tu se vzal, vytahuje z klobouku paradni udery.
Ach Rafo, aaach aaaach :-( Snad mi zase vratis udiv do tvare a usmev na rty ;-)
Reagovat
Davor1
Druhú polovicu sezóny bol minulý rok väčšinou zranený alebo po zranení, takže od antuky neuhral prakticky žiadny výsledok...preto ten prepad...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prý že 19 z 20 by měnilo s Wawrinkou. No, řekl bych že spíš tak 20 z 20 včetně Tomáše :)
Reagovat
Lunej..
Tomáš tam lítá jak hadr na holi a Dolgo tam chodí, jako by to byl jen trénink :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alex podává životní výkon a já mu to přeju, za tohle si to semifinále určitě zaslouží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze? :-) toho si vsimam vzdy, kdyz Dolgo hraje...s kymkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
už vyměnil :)
Reagovat
Chrenda
to bude mít fakt těžký. Tvrdě bojuje o každý svůj servis, na returnu je marný, nechápu jak mohl tak spláchnout Robreda. ten asi byl úplně mimo mísu.
Reagovat
smazaný uživatel
vypadal, že měl nějaký zdravotní problém. hýbal se huře než Berda a to je co říct
Reagovat
Chrenda
No tomu odpovídá ten výsledek, protože Tomáš hraje tužku. Myslím, že končí a před USO to nevypadá moc nadějně. No lepší už to asi nebude.
Reagovat
Lunej..
jsem zvědavá, jak dlouho ho bude Dani trénovat.
Reagovat
Chrenda
No evidentně to přestalo fungovat. Zpočátku se zdálo, že to byl super tah, na AO hrál perfektně jak v roce 2010, ale už to vyšumělo a jede ve starých ustrašených a nezáživných kolejích. Všechno hraje doprostřed, bojí se, že se vyhodí. No zmar.
Reagovat
smazaný uživatel
Popsal jsi to přesně, boji se jakéhokoliv riskantního uderu k lajně..ten servis stoji za ho..
Reagovat
smazaný uživatel
Robredo v tom zápase hrál golf, jestli měl nějaký zdravotní problém, to jsem si nevšiml. Hrál odevzdaně, tak asi úplně v pohodě nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš prohrál a já jsem si na tom přivydělal. Jsem zkaženej :-) Pojď Tome druhej set! Jinak Alexandr mě v prvním setu bavil, některé údery parádní. Tom zatím dost pasivní. Paradoxně ho může zachránit podání.
Reagovat
Chrenda
Tomáš prohraje i druhý set, tak klidně ještě sázej. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že měsíc od měsíců jdou % 1. podaní dolů a dolů. Už si ani nepamatuji, kdy to měl kolem 70%
Reagovat
dadaft
Dolgopolov - Berdych
jeden z nejzábavnějších hráčů na okruhu proti (bohužel) nejnudnějšímu.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je (bohužel) docela výstižné. Kdyby nebyl Tomáš Čech, tak by mne v životě nenapadlo se na jeho zápasy dívat.
Reagovat
Kozoroh
Výborně si to vystih, Tomův tenis mě vůbec nezaujal, stereotypní hra, snažící se soupeře přetlačit silou, což na horší hráče většinou stačí, na ty lepší to však většinou nestačí!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych řekl, že Dolgo je jeden z největší tenisových bláznů na okruhu. Nikdy nevíš co od něj příjde z druhé strany, vypadá to jako kdyby i on kolikrát něvěděl co zahraje
Reagovat
Lunej..
Zpočátku vypadalo, že Dani nutí Tomáše k větší aktivitě, ale bohužel to zase spadlo to starých kolejí. Asi se to už možná hůř předělává.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, nejhezči tenis hrál na AO, pak to šlo po Monacu dolů
Reagovat
Lunej..
Ach jo, Tomáši Tomáši. Dolgo je občas jak hadrový panáček, hlavně při podání, i ten jeho FH je zvláštní občas. Dokáže hrát skvěle.
Reagovat
Mayo
to nič...Stanove kúzlo na Djokoviča funguje na GS
Reagovat
Roger_Federer
Presne, na Us ho zase klepne v semifinale.
Reagovat
MarcelPersch
nenech se vysmát.. , Novak vyhraje oba turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
Cincinnati Federer, USO Wawinka/Murray
Reagovat
smazaný uživatel
Federer ma co dělat aby vyhrál 500 natožpak 1000 :-D :-D
Reagovat
MarcelPersch
Nejsem sice fanoušek Djoka, ale ten i když nehraje nijak dobře, profituje z nynější situace, kdy mu není schopen nikdo konkurovat, to že ho občas někdo vyklepne ještě neznamená, že je to pro něj velká konkurence, když většinu největších turnajů vyhrává tím, že top hráči jsou oproti minulosti všichni mimo
a on nemusí téměř nic předvést, když mu stačí vracet a ostatní se vykazí sami.
Reagovat
Roger_Federer
Posledni 2 ze 3finale velkych turnaju prohral.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, z letošních 8 turnajů prohrál 2 ;)

ale upravil sis to jak se ti to hodilo. to dá taky práci :)
Reagovat
Roger_Federer
Nevim teda o co ti jde, protoze ja urcite nejsem Djokeruv antifanda.
Ale z poslednich 3 finale na Granslemu nebo masters 2x prohral.Jednou z Wawrinkou, podruhe v nedeli z Murrayem.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč neřekneš rovnou, že od června nic nevyhrál? to zní ještě lépe ne?
Reagovat
Roger_Federer
Tak jeste jednou.
Moje puvodni myslenka v tomto vlakne byla, ze Nole Stanu valcuje, az se potkaji v semifinale US.open, bouzel pro Novaka opet Stan predvede jeden se svych nadlickych vykonu a klepne ho.
Co jeste v tom chces najit nevim.
Reagovat
Tornes
Tak když se řeší, jak bude Djokovič hrát dál, tak mi přijde jen logické použít poslední turnaje jako nejlepší měřítko. A na těch turnajích Djoker ukázal, že zranitelný být může.
Já si tipuji, že nevyhraje Cinci a na UO mu dávám na výhru tak 40 % (dalších 25 % Murray, 15 % Federer, po 5 % Nishikori, Nadal a Wáwra a posledních 5 % dávám na někoho jinýho), tj. osobně považuji za pravděpodobnější, že spíše nevyhraje než že vyhraje (byť mírně).
Reagovat
Roger_Federer
Mimochodem, nevyhral nahodou v cervenci wimbledon?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Roger_Federer
Šmudla zas dorazil?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, čo je šmudla...

Ale 4street to vystihol..:)
Reagovat
Roger_Federer
Tak urcite..nevim teda co vystihol, kdyz nepochopil vubec myslenku, ale hlavne ze se ti to libilo smudliku.
Reagovat
smazaný uživatel
Páčilo sa mi ako ťa dal dole s tou demagógiou, ohladom tendenčného výberu posledných turnajov..Hlavne, ze dole moralizuješ, ako si prisposobujem fakty..Ty si fakt ovca :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to vypadá, že tvoje metody jsou nakažlivé...
Reagovat
smazaný uživatel
To je práve to, čo píšem nižšie..

Každý dobrý "obhajca" musí využívať fakty vo svoj prospech a zároveň neklamať..Ja to beriem..Ale aspoň sa netvárim ako pápež a netvrdím, že to druhí robia a ja som svätý..
Reagovat
Roger_Federer
:)..Petko to bys nebyl ty ze??
Dej si tu pracicku a precti si to vlakno, protoze ja jsem reagoval na nick "MarcelPersch", ktery napsal..precti si.
Mim cilem vubec nebylo nic zastirat.Napsal jsem jenom fakta na poznamku MarcelaPersche, vis ty trdlo??
Reagovat
smazaný uživatel
To, ze reagujes na Marcela je bezpredmetné..

Nasa diskusia zacina tvojou reakciou na moj smajlik..A ten reaguje na 4street..Takze o com?
Reagovat
Roger_Federer
Nekdy mam pocit ze jsi tulik.
Moje reakce byla na nick "MarcelPersch", nick 4Street si asi nedal stejne jako ty praci a neprecetl si vlakno.
No a napsal co napsal, z cehoz ty si mel detinskou radost.
Jenze od zakladu ste to chlapci spatne precetli, nebo vubec.;)
Reagovat
smazaný uživatel
A co to mení na fakte, ze si skresloval fakty?..Je úplne jedno, na koho si reagoval..Nole to má tento rok úplne jednoznačné 8/2 a tvoj point je zavádzajúci..To je celé..
Reagovat
Roger_Federer
Trosku se ted ztrapnujes...
Prosimte o jake zkreslovani faktu presne jde??, kdyz jsem napsal, ze z poslednich 3 finale Nole 2x prohral.??To jsou fakta mily Petre, nic vymysleneho nebo zkresleneho, jako to mivas v oblibe ty!
Reagovat
smazaný uživatel
Preboha :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že vyhrává většinu turnajů, ale USO mu moc nesedí a Cincy vůbec, to je pro něj asi nejhorší povrch ze všech turnajů. Takže pokud někde má prohrát, tak tady. I Murray má proti němu v Cincinnati papírově větší šance než v Montrealu (kde ho teď porazil), natož Federer, u něj je to jen otázka psychiky.
Reagovat
Stan_Borowitz
Woytha včera nebo předevčírem tvrdil, že i Cincinnati se zpomaluje. Tím samozřejmě Novakovy šance rapidně rostou.

Staré legendy pomalu odcházejí, ale kolotoč showbusinessu se točí dál, tak je třeba vytvořit podmínky pro to, aby je nahradily nové...
Reagovat
smazaný uživatel
A když ne na USO, tak na AO, a když ne tam tak na FO a když ne tam... no někdy ho dá a to bude radosti, že jsi to předpověděl, vid :)
Reagovat
Roger_Federer
Stana to tam mydli ty jednorucaky...
Reagovat
Davor1
Kto by to bol čakal, no nie? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pekna podivana zatim, souhlas :)
Reagovat
smazaný uživatel
nic moc z toho asi nakonec nebude, škoda.
Reagovat
MarcelPersch
1 Bh winner v 1. setu, opravdu to mydlí!
Reagovat
Stan_Borowitz
oficiální vyjádření Feliciana Lópeze k dnešní diskusi:

@FeLI: Usted es un montón de imbéciles en TenisPortal
Reagovat
panzer.dragon
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
ale gramaticky je to špatně :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak on celý život jen mlátí do tenisáku, nemůže psát jak García Márquez...
Reagovat
smazaný uživatel
jak to tak čtu, tak těch plašanů na TP je víc
Reagovat
Chrenda
máš tam chybku chlapče, čímž jsi se prozradil, že jsi to vyplodil ty i když to bylo jasné od začátku. Správně by to mělo být:

Ustedes están un montón de los imbéciles (spíš by použil "los idio*tas") en TenisPortal.

Ale jinak dobrá reakce: D:-)
Reagovat
Pedronegro
Ani ty to nemáš správně - řekl by: "Ustedes son un montón de imbéciles en tenisportal.cz ... empezando con el primer payaso, que es SB" :).
Reagovat
Stan_Borowitz
:-))) V životě by mne nenapadlo, že dokážeš vyplodit něco vtipného. Mýlil jsem se, a mám z toho radost. Snaha, kterou jsem věnoval tvému osobnostnímu rozvoji, začíná sklízet úspěchy.

Musíme v tom pokračovat. Časem se z tebe možná stane snesitelný člověk. I tvé okolí to ocení.
Reagovat
Pedronegro
ty tak můžeš někoho rozvíjet, ty trotle, to jsi zrovna předvedl ...
Reagovat
Stan_Borowitz
:-))) jsi stále vtipnější, jen pokračuj. Jsem zvědav, kdy ti to dojde (jestli vůbec).

Je s tebou fakt psina. Škoda, že si to nemůžeš taky užít...
Reagovat
Pedronegro
neboj, já z tebe mám taky radost :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je skvělé! Od začátku jsem tušil, že to jen hraješ a že jsi fajn kluk.
Reagovat
spaniel
Pozor, aby ti v rukou nezustal cerny Petr.
Reagovat
Roger_Federer
:)..kukacku ma Forehend.:)
Reagovat
Chrenda
Jo máš recht "son" ne "estan". Pravdu díš. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslel jsem, že to je jasné i bez jazykového rozboru :-)
Reagovat
Chrenda
Tak jasně, vždyť taky to je jen sranda, že? :-)
Reagovat
Tornes
Trošku jsem se na to podíval, jako měřítko jsem si dal poměr vítězných míčů z fh/bh (první sloupec) a nevynucených chyb z fh/bh (druhý sloupec).

Paire
15/21 21/26
9/6 17/12
7/3 10/15
celkem 31/30 proti 48/53

Gulbis
12/9 21/13
7/12 9/16
4/8 17/18
16/9 16/16
12/3 11/8
8/4 16/29
12/6 17/9
celkem 71/51 proti 109/109

Safin
5/7 12/8
10/8 25/14
celkem 15/15 winnerů proti 37/22 UE

Djokovic
4/4 15/11
26/11 30/24
32/11 35/27
12/7 15/17
11/9 5/4
9/6 3/7
7/4 2/8
6/1 9/9
9/7 6/5
20/15 17/11
celkem 134/73 proti 122/110

Murray
11/6 23/17
19/8 22/14
2/1 7/7
6/3 26/12
6/5 13/7
3/3 3/7
15/7 10/4
1/3 11/13
13/6 10/6
17/1 7/12
celkem 93/43 proti 132/99

Můžeme vidět, že pokud se o někom dá uvažovat, že by měl lepší bh než fh, tak by to rozhodně mohl být Safin (škoda, že nemám víc zápasů), možná Paire (i když zas málo zápasů a vychází mu to nastejno) a s trochou štěstí i Gulbis, naopak Murray i Djokovic mají celkem jednoznačně lepší fh.
Reagovat
Stan_Borowitz
Člověče, ty jsi v tomhle neuvěřitelně výkonnej. Klobouk dolů...
Reagovat
gigin
Taky smekám.
Reagovat
slacker
Taky smekam. Vazne. Tohle je originalni prinos nadsence a ne ty vecne recyklaty vy vite od koho.
Reagovat
Tornes
Update u Safina, našel jsem ještě jeden použitelnej zápas, teď vypadá takto:

Safin
5/7 12/8
10/8 25/14
5/13 14/10
celkem 20/28 winnerů proti 51/32 UE. Čím dál tím lepší pro něj :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Co ten Gasquet? U toho to opticky vypadá dost jednoznačně.
Reagovat
Tornes
Gasquet nee, je mi líto. V některých zápasech je to celkem jednoznačné, ale v některých má velké množství BH UE. Ale na druhou stranu je obecně z backhandu aktivnéjší (podobně jako Safin) - celkem 207 "koncových" úderů z BH proti 160 z FH.

Gasquet
8/9 4/5
6/13 16/18
4/3 6/6
14/11 9/23
6/4 10/15
16/26 33/32
6/4 7/16
4/2 3/5
1/4 7/11
Celkem 65/76 proti 95/131
Poměr FH W/UE = 0,684
Poměr BH W/UE = 0,58

Jinak to trošku berte s rezervou, jedná se o náhodně vybrané zápasy a obzvlášť u Safina jich je třeba fakt málo. Ale na ukázku bych řekl že dobrý ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Dost dobrý! Dík.
Reagovat
Davor1
Tak ide o to, podľa akých kritérií sa porovnávajú tie údery. U Gasqueta je to presne naopak, ako u väčšiny ostatných hráčov- FH má skôr udržiavací, preliftovaný, zvyčajne hraný na istotu, koncové údery ním hrá málokedy... Na druhej strany z BH oveľa častejšie zakončuje, hrá risk shoty, z toho samozrejme plynie aj viac chýb. Štatisticky to potom môže mýliť, realita je ale taká, že BH je u neho jasne dominantný úder pred FH a jeho BH patrí medzi to absolútne najlepšie na okruhu, pričom z FH by sa možno nevošiel ani do prvej stovky...
Reagovat
Tornes
Na to jsem reagoval právě tím porovnáváním koncových úderů celkem, čímž jsem chtěl ukázat přesně to, co říkáš ;) Že je aktivní spíše z BH.
Reagovat
Roger_Federer
www.tenisovysvet.sk/clanok/13321/mcenroe-sa-vyjadril-k-pripadnemu-suboju-so-serenou
Reagovat
Stan_Borowitz
Kolik jí chce dávat fóra? 30:0 v každém gamu?
Reagovat
Stan_Borowitz
Už jsem to přečetl - v podstatě si myslí to, co já, že by ji vyklepl.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, tak žiju :D
Reagovat
a.magerova
No hlavně, jestli Ti ta pauza pomohla utřídit si myšlenky a neprudit :-P
Reagovat
gigin
A zase su největší hňup já, tvl...
Reagovat
a.magerova
A tak... na chvíli jsi sjednotil davy napříč fans, taky dobrý, ne ?! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj se, já jsem rozmazlený fracek, co tomu nerozumí. A proto fandím tomu se špinavou nohou, bo je stejný. Vo to strach nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Já neprudím. Ale nevím, čím to je, když dám přihlásit na mobilu, píše mi to, že účet byl zablokován.
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi problém javascriptu
Reagovat
Roger_Federer
Vymaz vsechny cookis i ulozena hesla z prohlizece ktery pouzivas, restartuj telefon-lip vypni.
Melo by to jet..stava se mi to z telefonu taky.
Reagovat
slacker
Nebo at si koupi radeji novy
Reagovat
a.magerova
Jo tak prý to bylo za prachy.... tak to chápu, on se ten R_F teda nemýlil s tím BI :-P
Reagovat
Roger_Federer
Je to bu.na.;)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném třetím kole v Cincinnati ...
Vzhledem k posunu kalendáře už byly všem hráčům odečteny body za lonskej Winston-Salem i když se tam hraje až příští týden ...
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil v Cincinnati do čtvrtfinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 14445 (+9125) *
2. Murray 8660 (+3430) *
3. Federer 8245 (+3015) *
4. Nishikori 6385 (+1155)
5. Wawrinka 5710 (+480) *
-----------------------------------
6. Berdych 5230 *
-----------------------------------
7. Ferrer 3695 (-1535)
8. Nadal 3680 (-1550)
9. Cilic 3550 (-1680)
10. Raonic 2880 (-2350)
11. Simon 2730 (-2500)
12. Gasquet 2240 (-2990) *
13. Isner 2235 (-2995)
14. Goffin 2130 (-3100)
15. Anderson 2000 (-3230)
16. Monfils 1850 (-3380)
17. Dimitrov 1735 (-3495)
18. Lopez,F. 1665 (-3565) *
19. Tsonga 1655 (-3575)
20. Thiem 1645 (-3585)
21. Karlovic 1575 (-3565)
...
Reagovat
tommr
Tomáš Berdych zůstává i nadále na 6.místě ...
Teoreticky by se moh dostat na 5.místo, ale k tomu by potřeboval získat titul ...
Jeho náskok na hráče od sedmýho místa níž se zase o něco zvýšil ...

Z ostatních hráčů stojí za zmínku hlavně souboj o druhý místo mezi Federerem a Murraym. Pokud se chce Federer na druhý místo vrátit musí dojít do finále (pokud by Murray vypad už ve čtvrtfinále) nebo získat titul (pokud by Murray vypad až v semifinále)...
F.Lopez se vrátil do první dvacítky a vystrnadil z ní Karlovice ...
Reagovat
panzer.dragon
ten Lopez mi pije krev :-), sem rád že si v žebříčku dal top 21 hráčů..
Reagovat
Tornes
Nevím, jestli si někdo vzpomínáte na debatu, který hráč měl lepší backhand než forehand. Kdo se tam uváděl? Já si vzpomínám pouze na Safina.
Reagovat
Mayo
Nalbandian
Reagovat
smazaný uživatel
já.
Reagovat
gigin
Paire, Gulbis, Djokovič.
Reagovat
gigin
Můra.
Reagovat
Davor1
V súčasnosti asi najlepší príklad Gasquet...
Reagovat
Kozoroh
Lepší bekhend než forhend měl Edberg.
Reagovat
ipko
https://www.youtube.com/watch?v=Y91BB2dDw1A tu to Novak opäť nevydržal, hneď po prvom game 2.setu
Reagovat
smazaný uživatel
Mel by ty rakety rozbíjet častěji :-) Docela me to baví :-D
Reagovat
mahycek
Dostal jsem se až nyní. Bože, jak to mohl Grigorov tak pohnojit, když vedl ve třetím 5-2 ????? Musím si najít záznam třetího setu. Vlastně já to mám nahrané.
Reagovat
gigin
Kdes byl na tej dovči? Včera si se rozplýval...
Reagovat
Marduch
Hlavně ten vyhozenej FH při returnu 2. servisu při mečbolu.
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není pravda, šlágr dne a jedna z nejlepších rivalit dneška a oni to dají na pátou už, když člověk není doma. :-/
Reagovat
a.magerova
Jo a můj šlágr zas až na noc... no hnus velebnosti :-/
Reagovat
smazaný uživatel
šak je pátek, to si do dvou pěkně posedět při skleničce (čehokoliv) a potom lehce pod vlivem sledovat poezii formou tenisu od génia - nádhera. :)
Reagovat
gigin
Opatrně s tím Geniem.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto tam bylo to malé g. :))
Reagovat
gigin
V pořádku :-D
Reagovat
Roger_Federer
Cele teto.diskuze vzesly dulezite otazky.
Kde je Cico93??
Dostal Thomasinho ban, pokud ano proc?
Likviduje nas pojednom Fandina?
Reagovat
gigin
:DDDD

A ještě víme důvod, proč si psal jak dement.
Reagovat
a.magerova
Dnes je to tu léčba smíchem :-))

Čas dovolených a blbne web, víc bych za tím zatím neviděla ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomasinho dostal BAN?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ne, jen si šel do banky vyzvednout IBAN a gigin to celé pomotal.
Reagovat
smazaný uživatel
IBAN potrebuje na medzinárodnú transakciu..Idem mu totiž poslat nejaké peniaze za dnešný názor :)
Reagovat
a.magerova
Nech toho, jo :-P
Reagovat
a.magerova
To bylo Stanovi, ale má pravdu, jeden příspěvek to tu háže i 4x :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Novak Djokovic: "It?s going to be the first time we meet after French Open final. I don?t like revenge. It doesn?t come from positive emotion. I?m not looking for revenge. I?m looking to go win tomorrow?s match."

Idemo!
Reagovat
Nola
AJDE NOLE !!!
Reagovat
Stan_Borowitz
jestli Roger dnes taky dostane napráskáno od Feliho. Též už s ním měl párkrát namále...
Reagovat
Stan_Borowitz
teď mi tady pro jistotu dávají příspěvky 3x
Reagovat
a.magerova
Nech toho, jo :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Provokovať, hejtovať, v čo možno najvačšej miere a opakovane..

Si si tu filozofiu FFF osvojil doslova do písmena :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jen si občas tak trochu rýpnu, znáš to. Nemůžu přece za to, že je druhá strana tak přecitlivělá...
Reagovat
Stan_Borowitz
jestli Roger dnes taky dostane napráskáno od Feliho. Též už s ním měl párkrát namále...
Reagovat
a.magerova
Nech toho, jo :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
jestli Roger dnes taky dostane napráskáno od Feliho. Též už s ním měl párkrát namále...
Reagovat
a.magerova
Nech toho, jo :-P
Reagovat
panzer.dragon
ivo karlovic ?@ivokarlovic 29 minpřed 29 minutami

So this is how 7am looks like..

z tohodle chlapa prostě nemůžu
Reagovat
peggy
Rafovi veririm a rychlost zlepsi,jeste vice es a bude hrat finale US Open.Ma na to!!!
Reagovat
stopan
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem zblblý. Já čtl Rafa pride. :D
Reagovat
a.magerova
A už sis na něj chytal otázky, co ?! :-)))
Reagovat
a.magerova
opr. chystal
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jsem chtěl nasadit údiv, že se Dominikova mise přece jen vyplatila a už se vyrojili nástupci jeho misie. :D
Reagovat
a.magerova
Jo takhle, já to zas blbě pochopila.... ale tak znáš to, chytrému napověz.... ;-)
https://www.informationsverige.se/Svenska/Samhalle/Samhallsorientering/PublishingImages/prideflagga.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Sidan du försöker g? till finns inte. Det kan bero p? n?got av följande:??

??Du har använt en gammal favorit/länk som inte längre är aktuell.
Den sökmotor du använt har icke-aktuella länkar listade för denna webbplats.

Adressen är felskriven.

G? till webbplatsens startsida??
Reagovat
a.magerova
Asi zasáhla vyšší moc.... ale u mě OK....
Reagovat
Stan_Borowitz
Už taky...nezkopírovalo se všechno.
Reagovat
slacker
ja to vedel
Reagovat
Stan_Borowitz
Já vím, žes to věděl.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nebo přesněji, já věděl, že to budeš vědět.
Reagovat
Nola
si panes !!!!!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
tak jsem k nim poslal Luku Brasiho a ten jim dal nabídku, která se nedala odmítnout...
Reagovat
a.magerova
A u které banky ?! ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jiné banky než emisní jsou pod mou rozlišovací schopností...
Reagovat
gigin
Buď soudný Stane, čtou to tu i děti.
Reagovat
Stan_Borowitz
Vidíš, to mi nedošlo. Do prdele!
Reagovat
gigin
Stane, dnes 20:20 hod, Tv Nova.....
Reagovat
Stan_Borowitz
Budu tam. Pro jistotu o 5 minut dřív.
Reagovat
gigin
proč jako? Někdo bonzoval, nebo je mu tak nepohodlný? Co to je, tvl???!!!
Reagovat
Roger_Federer
Proc by mu blokovali ucet?
Reagovat
janek_da
Si děláš prdel. K0k0ti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mu zkusil napsat vzkaz, a vpohode...
Reagovat
gigin
No teď mi psal, že ho má zablokovaný, tak nevím, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze ho nezrusili, a dali "jen" BAN...
Takze je jasne, ze tu nekdo zaloval...ze...
Opravdu hnus....
Reagovat
smazaný uživatel
Materska hadra...
Reagovat
a.magerova
To bude jen nějaká systémová chyba, mě se to už taky stalo a pak to po nějaké chvíli šlo.
Reagovat
janek_da
To by musela být velká náhoda. No jo, s TP to jde do kytiček(hajzlu) déle a vypadá to, že se to akceleruje.
Reagovat
Roger_Federer
Me se to z telefonu obcas stava, musim vymazat data, restartovat a znovs prihlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufam, ze to bude tim;)
Reagovat
a.magerova
Joo maj v tom chaos, teď asi 10 minut mi to ukazovalo furt žlutě i když jsem 2x obnovovala stránku, tak furt byly žluté (jakože nové a nepřečtené) ty samé komenty, nepanikařila bych.

NICMÉMĚ, pauza tomasinhovi prospěje, navážel se do nás, tak to má za to :-)))))
Reagovat
janek_da
Hm, jestli se ti stava, tak je to o neco pravdepodobnejsi.

V pripade banu mi to trochu pripomina hru, kdy si banda lidi zavaze oci a co pár minut někoho z bandy odvedou. Ja mel u toho pocit jako pri cekani na popravu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad se opravdu neco v systemu podelalo, ale jestli to Tom potvrdi, tak je jasne, ze nekdo tu zaloval,,,
Oni se jinak tim netrapi...temi BANy...pokud nenapises...maji to na haku...
A jeden tip na zalobnicka by tu byl;D)))
Reagovat
Roger_Federer
K tomu by se snad nesnizil.
Reagovat
smazaný uživatel
V to doufam taky;D)
Reagovat
slacker
Takze chces rict ze na fandinu si nikdo nepostezoval?
Reagovat
a.magerova
No už TO tak vypadá :-P
Reagovat
slacker
No spise to dneska fest blbne, kde je tech 366 prispevku? aj jich vidim tak 30
Reagovat
slacker
No spise to dneska fest blbne, kde je tech 366 prispevku? aj jich vidim tak 30
Reagovat
slacker
Aaaa aktivoval se mi filtr, moje chyba
Reagovat
a.magerova
Ty dnes perlíš :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak preci jejich odpoved zname, ze nevidi na jejich prispevcich nic zavadneho! To se tady probiralo snad milionkrat...
Reagovat
smazaný uživatel
On Ti psal, ze se nemuze dostat na ucet?
Reagovat
gigin
Ano, ale z mobilu se tam nemůže dostat. Jak bude doma, ještě do čekne z kompu.
Reagovat
Roger_Federer
Za co jako??...
Fandina nas postupne vsecky likviduje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu uz taky blbnes;D)
Uz vsude vidis tu Fandinu;)))
Reagovat
Roger_Federer
Jestli to spis nebude problem z prohlizecem, nez ban.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je Cicko? Po Jimmym Connorsovi už bych tuhle ránu nerozdýchal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, konečně se to tu rozjelo. Už jsem myslel, že tohle léto bude na TP příliš nudné. :) Pro mě je to smutné v jiném slova smyslu, než třeba pro tomasinha. V roce 2015 nemáme lepší téma než řešit H2H starého pána a kluka na ústupu. Není to dobrá vizitka pro tenis. Snad vstanou noví bojovníci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
možná to není dobrá vizitka spíš pro vás
Reagovat
gigin
Kokki banged your girlfriend, Venco.
Reagovat
gigin
Néé Kokki, spaniel. Překlep sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej, z toho si srandu nedělej. Spaniel byl před týdnem na turnaji a holky byly vlhké z jeho bekhendu po čáře. :D
Reagovat
smazaný uživatel
to radši potkat Kokkiho. :D Cos to včera mrkotal o Stachovi? Ste byli spolu na hoteli? :D
Reagovat
gigin
Já tam nebyl, ale vím to.
Reagovat
Roger_Federer
m.youtube.com/watch?v=elskCac9wSI
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě to taky mrzí, ale když jsem vstal a viděl jsem to, tak jsem musel zareagovat, neskutečné.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Feli, úplne sa na neho zabudlo. Gratulujem, super výkon. Prehra Rafu je však vďačnejšou témou na hejtovanie. Toľko nenávisti, nevraživosti a zloby zoskupenej do jedného balíka, to je sila.
Rafa nehral dobre, bol to však vyrovnaný duel, inak by sa v 3. sete nehral tajbrejk. Nemal však toľko šťastia ako Srb a Andy, ktorí hrali s menej skúsenými hráčmi a nezvládli dobre rozohrané zápasy. Obaja mali namále. V začiatkoch duelov boli oveľa tragickejší ako Rafa. A kto chce toto vyvrátiť, tak duely vôbec nevidel. Momentálne však majú pevnejšie nervy a ustáli to. To je veľká devíza. Rafu táto prehra úplne položí.
Roger má veľkú šancu urobiť dobrý výsledok, lebo kat Rafu väčšinou v ďalšom dueli padne. Tak poďme Roger a roztoč to! Ešteže mám komu i naďalej fandiť.
Reagovat
Stan_Borowitz
"Toľko nenávisti, nevraživosti a zloby zoskupenej do jedného balíka, to je sila."

Kde? Můžeš být konkrétnější?
Reagovat
smazaný uživatel
Prečítaj si komenty a zistíš, že tých balíkov je tu dosť. Majú pečiatku "Hejter Rafu".
Reagovat
stopan
Myslis,ze Rafan nemal pocas svojej karieru stastia viac ako dost :D , ked niektore velke zapasy pretlacil len vdaka svojej neunavnej bojonosti, ked zutekal hrobarovi z lopaty?? :D Uz nie je taky rychly, vdaka comu je pri lopticke o pol kroka pozadu, v dosledku toho ma horsi timing a s toho su nasledne aj viacere nevynutene chyby.Federer vzdy odisiel mentalne ako ini hraci, ktorí proste nevedeli mu to zabit nakoniec bud sa vyhadzali alebo zahrali tak, ze ich rafan nemilosrdne obhadzoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej, mal šťastie rovnako ako ostatní. A tá neúnavná bojovnosť nepatrí ku športu? Je to vzácna vlastnosť, ktorá niektorým chýba a v prípade zlého vývoja duelu sa naň úplne vybodnú.
Práve teraz by šťastia potreboval o kúštik viac, keď mu to nejde. žiaľ, aj ono sa kdesi zatúlalo a cestu k Rafovi nie a nie nájsť.
Reagovat
stopan
Rafan si toho stastie tenisoveho za tie roky vypil do dna viac ako dost :D ked ho superi nevynutenymi chybami postavili casto na nohy :D , s vekom tato jeho hra budem cim dalej menej ucinna ak nezmeni styl o com pochybujem.
Reagovat
Nola
poupratuj si najskor pred vlastnym prahom, potom pis staznosti o hejtovani, Rafa tu ma fajn fans, ty medzi nich rozhodne nepatris..... Srb sem, Srb tam, Srb, Srb, Srb.....
Reagovat
slacker
rafa tu ma same ujete fandy, fajn je mozna jeden a mozna zadny
Reagovat
smazaný uživatel
o akých sťažnostiach hovoríš?
Reagovat
smazaný uživatel
ups, to patrí Nole.
Reagovat
Nola
teba sledujem uz dlhsiu dobu, najdes po sebe prispevok s pozitivnym obsahom ? si dochodca, student, invalid? travis tu viac casu ako je zdrave, zavislost na NETE je liecitelna....
Reagovat
smazaný uživatel
O závislosti práve ty máš čo hovoriť.
Reagovat
gigin
Nola je pohodový diskutér, který se tu objeví sem tam. Víme komu fandí, a jak fandí. Někdy lituju, že jsem opustil Djokoland. Ale jen kvůli ní. A ještě jedné osobě.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si tu tiež len sem tam? nezdá sa!
Reagovat
gigin
Já su tu často. Ale bavili jsme se o uživateli Nola původně, či?
Reagovat
smazaný uživatel
prečo? Ty si reagoval na mňa a ja na teba.
Reagovat
Nola
:D, dnes mam viac casu, prispievam tu minimalne, vacsinou ked hra Novak....
Reagovat
Nola
ten prispevok patril slackerovi ?D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš ten o sťažnostiach? Však som sa hore opravila, že príspevok patrí tebe. dokelu aj s vláknami! To je tak, ak fan ponocuje.
inak s upratovaním nie je problém, mám na to svojich ľudí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Určite som na Srba nenapísala žiadne ponižujúce komenty. Ak áno, hoď ich sem! apropo, nie je Srb? Rafa tu má toľko zosmiešňujúcih prezývok ako nik. Určite ich poznáš, najnovšia Padal.
Reagovat
Nola
nemam potrebu ich vyhladavat.... zalistuj v pamati
Reagovat
smazaný uživatel
ja nemusím, viem, čo som napísala
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/CM3ZsPhW8AQTtmq.png

Chce někdo ještě?
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD dobře že tam není all night
Reagovat
gigin
To je na druhé straně, na zádech :DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
A trenky by nebyly?
Reagovat
Vojtiik
To je střela jak cyp :D !
Reagovat
smazaný uživatel
Toz a udelas mi takove tricko s Lucy?:)
Reagovat
gigin
To se nedá udělat. To je limitovaná edice Adidasu, rozumíš :DDD

Jinak samozřejmě udělat se dá všechno, ještě za dob Djokolandu jsem si nechával dělat trička s nápisem NO1.LE s jeho obrázkem a tak :)))
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Ja Ti reknu, az budu mit narozeniny;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Feli! Paráda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V plné nahotě se ukazuje, co jsem psal o Nadalovi pod tím hot shotem Nišioky. Neskutečné, čím vším jsou si fanoušci Federera achopni omluvit tu naprosto jasnou H2H. Že Nadal v nejhorší sezoně needokáže vyhrát pár zápasů neznamená, že se bude tak jasná H2H takhle zhenodnocovat kecy, že Federer se němu dostal, kdežto Nadal v nejhorší formě ne. Co to je proboha za ubohý argument? Co víc chcete než GS bilanci 9:2? A to, že Nadal byl schopný Federera porážet jako teenager?

A ne, vážně o tom diskutovat nechci (čekám příspěvky typu "Tak proč jsi to teda psal?"). Tohle je něco tak jasného, že neminím přitom ztrácet čas s blbečky jako Pe3k, který stejně v životě pravdu neuvidí, nebo když ji uvidí, tak ji nepřizná. Jenom jsem vám chtěl trošku otevřít, je neskutečné, co se vůči Rafovi tady rozjelo. Takže všichni FFF, po přečtení se hluboce nadechněte, napočítejte do 100 a vykašlete se na reakci, stejně by to bylo furt dookola a to, co jsem se tady dočetl po ránu, mi bohatě stačilo.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
ipko
máš pravdu.. táto bilancia sa už nezmení, max. sa možno upraví.. fakt je ten že Nadal to na Rogera vie..
Reagovat
Vojtiik
nereaguj na to :D to jsou ty zabomysi valky, jeden prohraje, tak dostane nálož keců a lží, druhý den prohraje ten druhý a je to zas naopak:))
Reagovat
smazaný uživatel
FFF budú mať z Nadala vždy mindrák a myslím, že bez ohladu na Rafovu formu sa zápasu s ním budú báť..Vcerajsom nebol výnimkou..Takže dnes je pre nich taký menší Silvester, každá sekta má svoj sviatok :)
Reagovat
ipko
ty už toho nechaj..
Reagovat
George_Renel
To by ten Silvestr letos musel být každý měsíc ;-).
Reagovat
Pe3k
A proč se do toho vůbec sereš? Stejně tomu nerozumíš...
Reagovat
smazaný uživatel
LOL :D

řiká borec co po každé Murphyho prohře nadává svému oblíbenci do dementů a posilá ho do pitche...hochu tebe tady sleduju už delší čas a chováš se jak rozmazlený děcko a rádoby chytráček
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za pěkný rozbor :-))
Reagovat
smazaný uživatel
mám ti to najít? a ztrapnit tě ještě víc než to sám děláš?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš, já vím, co dělám a trapné mi přijde akorát místo argumentů vytáhnout tyhle nesmysly. Já nepopírám, že jsem k němu přísný a občas mu nadávám. Jsem prostě perfekcionista, který ví, co dokáže, a proto ho dokáže naštvat, když hraje blbě nebo hlavně to, jak ztrácí v zápase momentum. Takže si hledání můžeš ušetřit, já vím, že vulgarity směrem ke svému oblíbenci používám často během zápasů. Někomu to přijde divné, mně prostě ne. Stačí takhle? Nebo si najdeš ještě něco jiného?
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle jsem na tom mimochodem stejně jako on s jeho fuckováním po výměnách, které třeb nezakončil chybou, ale ví, že v nich byla šance a on soupeři pomohl ji zakončit. Říkej si tomu klidně dětskost.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ses ňák špatně vyspal, né?

Takže co? Je tedy Nadal dvakrát lepší tenista než Federer, protože tomu odpovídá jejich H2H? Ty faktory, o kterých píšu, jejich vzájemnou bilanci prostě ovlivňují.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíšu o tom, kdo je lepší tenista.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty možná ne, ale jiní to rádi používají jako "argument"
Reagovat
smazaný uživatel
To já nechci a nebudu to dělat, jen mě po ránu zaskočilo to znehodnocování H2H, která prý jakože není podstatná. No docela je, když s v ní rozhoduje o GS titulech že jo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Někde jsem řekl, že není podstatná? Kde? Jen jsem uvedl, jakými faktory je ovlivněna.

Jediný závěr, který jsem vyvodil, je, že Nadal v pro sebe optimálních podmínkách Federera v podstatě vždycky porazí. O tom, jak to je za jiných podmínek jsem nenapsal ani slovo.
Reagovat
a.magerova
Jj svatá pravda !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že mě taky překvapil fakt, že ti samí, kteří včera psali, že šance Nadala v duelu s Fedexem jsou vyrovnané (což by teda nebyly), se dnes ohání H2H. Na druhou stranu je fakt, že v roce 2013 (nejlepším Nadalově roku a nejhorším Fedexově) se střetli čtyřikrát (jenom jednou z toho na antuce), kdežto letos ani jednou, čili konfrontace dobré Fedexovy formy a špatné Nadalovi se jaksi nevyskytuje, naopak to ale platí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak si odrátajte tie styri zápasy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vypovídající to ale není. Pořád máme bilanci Federera na vrcholu sil a Nadala na vzestupu a pořád to není lichotivé.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale tak nikdo nikdy nepopíral, že na antuce byl Nadal vždycky o parník lepší. Nakonec i sám velký arcibiskup napsal, že Federer na antuce nikdy nepatřil k top hráčům.
Reagovat
Tornes
Však taky nikdo neříká, že je jejich H2H lichotivá pro Federera. Sám jsem tu několikrát napsal, že to je pro mne velká vada na jeho jinak skvělé kariéře. Ovšem nedokázat uznat, že jejich H2H není číselně zcela vypovýdající a že jsou tu i faktory, které ji ovlivnily ve Federerův neprospěch (a často i faktory, které mu obecně slouží ke cti - např. jeho antuková stabilita nebo schopnost hrát dobrý tenis v pozdním věku) mi přijde jako velmi hloupé. Já jsem tu H2H neshazoval, pouze jsem připomněl, že je něčím ovlivněna.
Reagovat
Stan_Borowitz
Schválně jsem se na to koukl, a kdyby Roger vynechával antukovou sezónu a kariéru ukončil po WB 2012, jak mu někteří doporučovali, tak by skončil kariéru s aktivním H2H s Nadalem a pořád měl minimálně o dva GS víc... to jsou paradoxy!
Reagovat
janek_da
Ale neměl by karierní GS
Reagovat
Stan_Borowitz
No, ale pořád by se spekulovalo, že to je prostě jen proto, že si nechtěl špinit ponožky... Sampras ho taky nemá a stejně jej dost lidí řadí minimálně na úroveň Rafy.
Reagovat
Roger_Federer
To je docela zajimavy fakt.
Forehend velmi uznava konkretne Samprese, dokonce kdysi psal top3 historie a radil ho pred Fedexe.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby vynechával antukovú sezónu..

Silná myšlienka :)
Reagovat
slacker
Sem se zacal bat podle mistni prestelky a pri zacatku cteni tohoto vlakna ze snad vcera Nadal porazil Federera a navysil sve H2H, ale koukam do vysledku Federer postup Nadal prohra.
Reagovat
Tornes
Ano, neodolal jsem si tam přihodit svoji poznámku o H2H... A teď pojď do mě a řekni, že je fakticky špatná. Že ve chvíli, kdyby se potkali 4x letos a ne v roce 13, tak by to H2H vypadalo stejně. Že to H2H tím není ovlivněno.

Já Rafovi nic neberu. 23:10 je úžasná bilance. 9:2 ještě lepší. 12:4 nápodobně (Masters). Na Rogera prostě umí a vždycky uměl. To nikdo nepopírá.

Ale teď pojď do mě a pojď mi vymluvit, že jejich H2H není ovlivněna tím, kdy se setkávali (všimni si, že nic nepíšu o slově "způsobena". Všude používám slovo "ovlivněna"). Do toho roku 13, o kterém jsem mluvil, byla jejich hardová bilance pro Rogera aktivní. Ovlivnění jejich bilance Rogerovým věkem je jasné patrné (byť i jen posledních 5 zápasů (významné je to hlavně proto, že 4 z nich byli na hardu, kde do té doby Roger vedl). Naopak, jak se často píše, že Rafa byl na druhou stranu teenager a že je tedy ovlivněna i tímto, tak toto je holá nepravda. V prvních 7 zápasech byla jejich bilance 6:1 pro Rafu.
Řekni mi, že ta bilance není ovlivněna tím, kolikrát se potkali na hardu, trávě a antuce. To lze ilustrovat jak na Masters, tak na GS. Ze 16 zápasů na Masters se 10x utkali na antuce a 6x na hardu. Předpokládám, že víš, jaký je poměr hardových a antukových Masters? Takřka přesně opačný, než jejich zápasy. To znamená, že se na antuce potkávali takřka 4x častěji, než na hardu. To ti nepřijde jako povšimnutíhodné? (bilance je btw 8:2 a 4:2 (přičemž opět do roku 13 byla "pouze" 2:2).
Reagovat
Tornes
Na GS je poměr následující: 3:3:5. Poměr antuka/zbytek je tedy 5:6, přičemž poměr antukových a jiných GS je 1:3. Tu se potkávali skoro 3x častěji na antuce, než by teoreticky měli a skoro 3x méně často se potkávali na hardu. A to nemluvím o tom, že ze tří utkání na hardu jen jedno bylo v letech, kdy Federer na hardu dokázal hrát alespoň finále GS (přičemž následně vyhrál už pouze jedno - a zdaleka ne vždy to bylo způsobeno Nadalem, dokonce ani Djokerem ne (jen kvůli tezi, že pak nastoupili oni a on už nestačil - od roku 12, v němž byl zmíněný druhý zápas, na hardových GS prohrál s (postupně) Nadalem, Berdychem, Murraym, Robredem, Nadalem, Čiličem a Seppim)).

Ano, je krásné říct 23:10 a 9:2, konec debaty. Ale také je to dost zavádějící a neuznat, že není vše tak zcela jasné, jak vypadá, mi přijde jako naprostý nedostatek kritického uvažování.

A jinak ano, ten zápas jsem si samozřejmě přál, byť jsem se ho i trochu obával. Protože tentokrát by to (na rozdíl od třeba posledních dvou hardových GS nebo většiny jejich antukových zápasů) byl Roger, kdo by měl co ztratit... Ale chtěl jsem ho s stále ho chci. Takový zápas se neomrzí a když už tu není skoro dva roky, tak je to prostě moc dlouho.
Reagovat
Stan_Borowitz
Máš pravdu, výše píšu, jak mohl Roger snadno dosáhnout aktivního H2H, kdyby prostě nehrál na antuce a po WB 2012. A pořád by měl při tom víc GS.
Reagovat
Matti
Moc hezky jsi to vystihl.
Reagovat
ipko
Reagovat
Pe3k
Nadal si pěkně ochránil svoje H2H s Rogerem už po několikáté v řadě. Sice je to nejméně důležitý faktor, přesto je to jediné, co Nadalovi ještě zbylo. Jsem rád, že každý soudný fanda tenisu vidí, o jak moc je Roger lepší než Rafa...
Reagovat
spaniel
Je ale neskutecne, jak se vsichni hraci zlepsili. Novak, Andy a Roger to zachytili a udrzeli si odstup, Padal to bohuzel nezvladl, uz bohuzel nemel kam se zlepsit.
Reagovat
Pe3k
Hlavně Novak. To jak Novak dominuje současné (super slabé éře) se v minulosti povedlo jen Federerovi. Z Novaka vyrostl velký šampion. Je jen otázkou času, kdy se oficiálně stane druhým nejlepším hráčem všech dob.
Reagovat
a.magerova
Pro mě je neskutečné, jak zlepšovací fázi zachytil Roger už podruhé.... poprvé před lety, kdy jeho vrstevníkům (Lleyton, A_Rod....) začal ujíždět vlak.... a podruhé teď, kdy furt prohání kdekoho.... jako jo, už to není to, na co jsme byli zvyklí, ale pořád je TO frajer.... a asi proto ho fanoušci z jiných táborů tak nenávidí.... zkrátka: "Když Tě kopou do zadku, znamená to, že jsi vpředu." :-)))
Reagovat
gigin
Naopak. Já jsem si ho velmi oblíbil. Jeho hra je pohlazení po duši.
Reagovat
a.magerova
Děláš to ze zištných důvodů, protože víš, že jinak bys Rogerovu fanynku neuhnal :-P
Reagovat
gigin
:DDDD Njn, máš mne prokouknutýho skrz naskrz.
Reagovat
smazaný uživatel
Cista provokace :-D to FFF nic vic nezbylo....
Reagovat
Roger_Federer
Jak provokace??Čiste fakta, který potvrzuji to co se tady rozebírá roky..
Reagovat
D@nny
Že to jsou bohužel fakta se popřít nedá, ale ty by sis měl přiznat, že je to taky pěkná provokace k zdejšímu fanklubu Nadala, což je smutné...
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece mozna by ses mel spis venovat tem odkazum na YT...;)
Takove kalkulace mohou stvaret jen sileni fans.... sportovec tezko...mozna tak hrac nekde na 689 pozici rankingu...ale to uz je potom spis hnup nez sportovec...takhle bych nepremyslel ani na urovni plackoveho pinkani s kamosema....;)))
Ale u ranni kavy si mne pobavil, to zase jo...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Sis nevšiml, že on inteligencí patří na nějaký dětský plácek? Za ty roky to musí být jasné už každému, je tady víc jak 5 let nebo kolik a po celou tu dobu se profiluje pořád stejně. Jednu dobu byl umírněný, posílal ty highlighty, ale svou blbost prostě nezapře. Co na děláš, ne každému bylo naděleno.
Reagovat
smazaný uživatel
naděláš*
Reagovat
Pe3k
Být tebou tak raději o inteligenci ani nepíšu...Rozmazlený harant co fandí rozmazlenému harantovi...Btw. v H2H se rozhoduje o grandslamových titulech? Už raději nic nepiš, jsi mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívejme se, další rozbor osobnosti, pěkný, dneska se to tady těmi psychology jen hemží :-))

Čistě H2H samozřejmě o GS titulech nerozhoduje, ale když spolu hráči hrajou 11x na GS, z toho snad v 8 nebo 9 případech ve finále, tak to trošku rozhoduje nemyslíš?
Reagovat
Pe3k
Blbost. H2H nerozhoduje nikdy o ničem. Celé H2H se tady řeší celé ty roky jen proto, že v tom jediném má Nadal navrch. Ale vzhledem k tomu, že prohrává s hráči mimo top 100 tak je mu celé H2H dost k ničemu...Btw. neměl si se do toho vůbec míchat a raději si připravovat rozbor, až Roger vyklepe tvého Andyho. Už se na to moc těším, škoda že dojedu až v neděli. Ale tvůj koment si rád vyhledám.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevysvetlíš..S ráciom tu ďaleko nezájdeš..Petrík, SPAMiel a podobní, oni vsetci rozmyslaju v jednotkovej sústave, nechápu, ze GS H2h de facto rozhoduje o GS tituloch..Oni napisu, ze H2H o nicom nerozhoduje..To je gól..co na tom, ze do vlastnej siete :)
Reagovat
Pe3k
A já myslel, že už ses dnes zesměšnil dost...Ale máš to asi podobně jako Nadal, nikdy nemáš dost :D
Reagovat
Pe3k
Žádné kalkulace tom příspěvku co jsem napsal nejsou. Člověk co si dává ranní kávu v 10:38 asi taky není úplně normální, viď?

Lidi jako jsi ty mám nejraději. Do někoho se strefuješ (přestože jsem napsal čistou pravdu) a sám napíšeš totální sračku: hrac nekde na 689 pozici rankingu...ale to uz je potom spis hnup nez sportovec. Takže hráč, který je 689 na světě je hňup a ne sportovec? Kamaráde hňup si ty. Nikdo kdo tady chodí není lepší než 689 na světě a jen k vůli tomu asi všichni nejsou hňupi, že? Sám se i diot...Takovou sračku napsat to už fakt moc.
Reagovat
janek_da
Než přistane nějaká ostřejší reakce tak napíšu, žes nepochopil o čem Vlk píše.
Reagovat
Pe3k
Napsal co napsal a je to hrozná sračka. A to se tady děje dnes a denně. Někdo do mě šije, že sem napsal něco co není pravda a sám napíše totální hovadinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se zamysli, jestli problém není na tvé straně, když to tebe někdo neustále šije. Je třeba začít u sebe.
Reagovat
Pe3k
Já prostě píšu nepříjemnou pravdu a toho nikdy nenechám. To, že je celá naše společnost založená na lžích neznamená, že i já se nechám strhnout. Jsem svůj a na rozdíl od většiny lidí je pro mě pravda autoritou a ne autorita pravdou.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Pe3k šířící osvětu a vzpírající se mocipánům. Díky za pěkné ráno, pěkně si ho rozzářil, tak jsem se dlouho nenasmál.
Reagovat
Pe3k
To jsem rád...
Btw. nechápu kde žijete, ale v 11:38 máš ještě ráno? Podobně jako Vlk ten má ráno v 10:38, věru zajímaví lidé fandí tenisu...
Reagovat
smazaný uživatel
V Praze mají ráno ve 12, ne? :D
Reagovat
Pe3k
To nevím. Já tady na severní moravě mám ve 12 už polovinu dne za sebou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když do 5 sedím u tenisu, tak mám ve 12 ráno no.
Reagovat
smazaný uživatel
Mu to jen tezko vysvetlis;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ti dám Prahu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
prazaku;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to tvoje hodnoceni s kavou....to je jen tva interpretace reality...ale ikdyby bylo pro mne rano v 10:30...
...tak furt lepsi nez cholericcti prispivatele, kteri misto reakce (a jeste nechapou psany text) castuji druheho spis jen vulgarismy...bohuzel se asi na vic nezmuzou...
...no ale i takovi fandi tenisu...a je to asi treba akceptovat;)
Mame novou dobu;)
Reagovat
Pe3k
S vulgarismy jsi začal ty! Nejen, že neumíš napsat, co chceš říct, ale ani si nejsi vědom toho, co vlastně píšeš...
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mas podobny problem jako Fandina, cili pochopeni psaneho textu...
...krom toho, Tva reakce ukazala jen tvou uroven...;)
Reagovat
Pe3k
Ty máš zase problém něco napsat, aby tomu bylo rozumět. A tvůj komentář ukázal tvou úroveň. Já bych nikdy nenapsal, že 689 hráč je hňup a není sportovec. Tohle může napsat jen úplný idi ot.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt to pisu, ze mas problem s pochopenim psaneho textu.
Vysvetlovat Ti to nebudu...podle mne zbytecne;)
Tva prezentace hovori za vse;)
Reagovat
Pe3k
Nápodobně.
Reagovat
J1mmy88
Doufam, ze to tu Ferda vyhraje :-)
Reagovat
janek_da
grats. Škoda, že jsem odpad :) Dimi vypadala dost v laufu. Chtělo by to rozbor Grigorova bh od J.M.. Páč to jsem nechápal, jak jím Andyho drtil, co jsem viděl do začátku 2.setu.
Reagovat
Roger_Federer
On by se mohl konec ne vrátit JM když jista osoba konec ne odcvalala.
Reagovat
a.magerova
Nádherná noc, sice jsem vše prospala, ale ranní zprávy ke kávě jsou suprové :-))
A zápas mých miláčků (Roger vs Feliciáno) si už ujít nenechám ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky tě tak překvapilo, že se Feli oženil?
Reagovat
a.magerova
No.... spíš mě to potěšilo, jakože naděje i pro mě..... takže já si počkám až se rozvede a Ty až on něco provede a budete spolu v té jedné cele..... takže důvod na radostné očekávání pro nás oba :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) No, raději to tu nebudeme rozebírat, už jsem byl několikrát ve vzkazech i veřejně peskován členy jedné velké rodiny, že mám zastydlou pubertu, že prý to tady čtou i děti a tak...
Reagovat
a.magerova
Jéééžiš, od současných dětí bychom se mohli učit my, nemyslím, že se tu dočtou něco co už dávno neví.... to, že si tu někteří vybíjejí své frustrace z reálu mě vždy jen rozesměje a děkuji Osudu, že jsem jinde než oni ;-)

Kdy zas někam vyletíme?
Reagovat
Stan_Borowitz
Už jsem dal pokyn komorníkovi, aby nechal natankovat plnou nádrž toho nejkvalitnějšího aditivovaného kerosinu.
Reagovat
gigin
Fakt aj do vzkazů Stane? Kecáš, tvl!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Fakt, gigine...
Reagovat
gigin
Stalking? Nebo jak to pojmeme?
Reagovat
Stan_Borowitz
Už je to snad za náma... vyšetřování skončilo, zapomeňte.
Reagovat
gigin
To je dobře. A jak jsem tak vyrozumněl madam Lenka se nám urazila a zrušila účet? A její setra Vendelína tě o tom informovala. To ti řeknu Stane, tohle je z právnického hlediska ale velmi, velmi zajímavá situace :DDD
Reagovat
a.magerova
Nebyla to Zlatokopka?
Nesnáším, když mám v revíru škodnou !!! ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
A ještě co na to Erika...to by se v tom zamotal snad i Hercule Poirot.
Reagovat
tito
No vidíš. Co někomu přinese starost, jinému radost :-)
Reagovat
a.magerova
No jasně, není člověk (Feli) ten, aby se zavděčil lidem všem..... uvidíme, jakou radost mi udělá v příštím zápase ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz na to nemam :-( vzbudim se s brutalni chripkou ci co to je, a jeste ten Rafan do toho. Ach joooo :-(
S tim jsem teda vubec nepocitala. Zlobim se na nej!!! Co tam delal proboha :-(
Reagovat
Roger_Federer
Hm..výsledky z noci me nepotěšily. Už bylo na čase utkání Fedex - Rafa.
Ovšem paradoxem je, že v roce 2013 v nejhorší Rogerove sezóně spolu hrály snad 4-5x...
Letos se k němu Rafa nedostal ani jednou.
Jenom to dokresluje, jak spatne na tom Rafa opravdu je.
Jeho pád je šilený.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se tesil. Nezbyva nam nez pockat na TM.
Reagovat
panzer.dragon
když nejhůř a rafa všude vypadne v prvních kolech nebo se vůbec nekvalifikuje tak to snad jistí IPTL
Reagovat
Stan_Borowitz
To je právě klíčový problém ovlivňující jejich H2H, které tak nemá skoro žádnou vypovídací schopnost. Roger, i když nehrál ve formě nebo hrál na nejméně oblíbeném povrchu, se skoro vždycky dokázal k Rafovi ve vrcholné formě nebo na jeho nejoblíbenějším povrchu probojovat. Opačně to ale vlastně nikdy neplatilo.

V podstatě jejich H2H říká jen to, že Rafa v pro něj optimálních podmínkách dokázal Rogera v pro něj nejhorších podmínkách skoro vždy porazit.
Reagovat
dappe
I přesto, že na tohle právě v těchto věcech celkem doplácí (také díky dlouhověkosti bilance s Djokovičem bude záporná), tak jsem rád, že tomu tak je. Dříve v 80% sezony naprosto dominoval, ve zbývajících prohrával jen s těmi nejlepšími...poté přišlo období poklesu výkonnosti, kdy už nedominoval, přesto poměrně často vyhrával, sice začaly i překvapivé prohry, ale po většinu znovu prohrával jen s nejlepšími, no a i v tomhle věku tomu víceméně tak je, samozřejmě překvapivým prohrám už se vyhnout nelze. Navíc se tenis během jeho působení na tour docela měnil. Celkově ta kariéra je poměrně povedená a myslím, že hodně těžko překonatelná.
Reagovat
Stan_Borowitz
Je na tom krásně vidět i rozdíl v jejich hře. Roger má daleko víc zbraní, takže i když není ve formě nebo je limitován zraněním, pořád jich má dost na to, aby porazil většinu hráčů na okruhu.

Rafa má těch zbraní daleko míň, vlastně jen dvě. Když to šlape, jsou ve své kombinaci smrtící pro všechny hráče na okruhu. Ale když ne, nemá v podstatě co nabídnout a prohrává i s průměrnými soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže, v podstate si sa utešil troška..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, vlastně jo, v podstatě asi tak stejně, jako ty se utěšuješ slabou érou...
Reagovat
panzer.dragon
u rafana mě napadá vysvětlení toho co se stalo, totálně hnědý trenky z představy jak ho fedex vyžene z kurtu a jiný sebou neměl tak radši strategickej loss
Reagovat
tito
Brilantní analýza.
Reagovat
Vojtiik
podobná jak od forehanda.. jen ten to píše kulantněji :D
Reagovat
janek_da
myslíš panzera?
Reagovat
tito
Forehand je ironický, sarkastický, alespoň pro mne vtipný. Inteligentní. Uzná argumenty oponenta, když ten je schopný vést konstruktivní debatu.
Reagovat
Pe3k
Tak tímto komentářem si akorát ukázal, jak si sám mimo, bohužel...
Reagovat
spaniel
lol
Reagovat
a.magerova
No tos přestřelil a fest....
Reagovat
tito
Kdyby fandil Rogerovi a stejně sžíravě se vyjadřoval o Rafovi, s největší pravděpodobností by jsi na můj příspěvek nereagovala. Zkus najít nějaký kompromis.
Reagovat
a.magerova
Já s ním byla roky v pohodě, ale něco se v jeho životě asi stalo, co z něj udělalo nenávistníka a své frustrace si tu na TP vybíjí.... je to jen a jen jeho věc, že sebe dělá Trollhanda.... :-/
Reagovat
Stan_Borowitz
NO tak co se stalo, je jasné. Jeho sen se hroutí jako domeček z karet...
Reagovat
tito
Jaký sen proboha??? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Omg..

Ľudia neberte sa tak vážne, preboha...:)
Reagovat
smazaný uživatel
To skor mám pocit, že tebe zašibalo a z magerky sa stala a.magorka :)
Reagovat
a.magerova
Do Rafy jsem na TP v životě nekopla (narozdíl od Tvých kopanců Rogerovi) a k Tobě se chovám slušnějc než Ty ke mě, tak proč ta neustálá hysterie?
Reagovat
smazaný uživatel
To je, zda se mi, hodne pritazene za vlasy...nenavistnika? omg...
Reagovat
a.magerova
Málo to tu čteš asi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky si myslím, že je to zbytečně příkré.

Arcibiskup sekty haterů zní daleko líp. V podstatě je to významná funkce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tá sladká nevedomosť a zivot v sebaklame, titulovať prívlastkami skupinu oponentov a sám zastávať čestnú funkciu na opačnej strane názorového spektra :)

Apropos sekta?..Nadalovcov je tu tak možno 3-4ks, z toho dvaja prispievajú ojedinele..S Amputkou napriklad v mnohych veciach so sebou nesuhlasime a verejne to prezentujeme..Kdežto vaše stádo je jednotné..Pozri sa, co tu dnes predvádza Petrik..Nikto z vasich proti tomu nevystupil, to sa v sekte proste nerobí, jedna línia je povinná :)
Reagovat
smazaný uživatel
V životě jsem neviděl, že byste měli s Amputkou vlákno, ve kterém byste si vyměňovali názory. Když jeden nesouhlasí s druhým, taktně mlčíte. :) Nikdy jsem taky neviděl, že by někdo z vás vystoupil proti Rafafeolimu jako to třeba dělá Nola proti Kozorohovi. Nedělej ze sebe lepšího, když nic takového není. Zrovna v tomto si není co vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to sa pletieš..Tých tém bolo viac, to ti nielen Amputka dosvedčí..Zrejme si vtedy chýbal :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale to se pleteš, ta sekta, co jí stojíš ideově v čele, nejsou fandové Nadala, to jsou hateři Federera. Z různých táborů nebo i bez táborové příslušnosti. Množina fandů Nadala s ní sice není disjunktní, ale není zároveň ani její podmnožinou.
Reagovat
slacker
Dukazem je vehemence Tomasinha, pry Murrovec a argumentuje jak nadalovec
Reagovat
smazaný uživatel
Cize uz aj nezainteresovaný clovek s opačným názorom je považovaný za Nadalovca :))..

Tom, bolo ti to treba?..:)
Reagovat
Roger_Federer
Presne...
Kdy nekdo z Arcibiskupovi strany (to se me libi, budu to poizivat), umravnil Kadleca, Barneyho..proc bych se mel teda vyjadrovat k Pe3kovi, ikdyz nesouhlasim co kolikrat mele.
Reagovat
smazaný uživatel
Neni pravda! Ja mela Fedexe rada, to az tady FFF mi ho zhnusili. Ale i tak ho nijak nehatuju. Pletes se.
Reagovat
slacker
Kdo je FFF? Forhandovy Fanaticti Fandici?
Reagovat
a.magerova
Ty máš dnes jednu šlehu za druhou :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky neříkám, že tě k nim řadím.
Reagovat
smazaný uživatel
To od teba ani nikto nečaká..Doležité je, že ťa tam radia ostatní :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Mohl bys to prosím zkusit ještě jednou, ale tak, aby to dávalo smysl?
Reagovat
smazaný uživatel
Namiesto "te" som cital "se"..No vidis, aj ja som omylný..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, už to chápu...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže vás FFF a teda konkrétne teba sa hejtovanie Rafy vobec netýka..V podstate preto máš v diskusii po zápase Rafy s Felim 20 príspevkov..:)

Ale z toho si nič nerob, to je úplne prirodzené..Tá zaslepenosť, to je charakteristická črta vášho združenia, takže v podstate si si tou nevedomosťou len obhájil svoju pozíciu čestného občana FFF..
Reagovat
Roger_Federer
Ty vole, ze te huba neboli..Zrovna ty ktery si schopny naroubovat rypanec do Federera do clanku o medvidcich Koala..A u v clancich o Fedexovi se vyzivas a mivas pravidelne 20% komentaru.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je v poriadku..Ale ja viem, čo robím a netvárim sa, že ja nie a oni áno..Rozumeno?..To je tá zaslepenosť Stana_B, čestného občana združenia Rafových hejterov..teda resp. vo vašej hantírke združenia fanúškov tenisu a Rogera Federera :)
Reagovat
Roger_Federer
Ja teda myslim, ze Borovicka je spise "fanouskem" nazoru a svate pravdy arcibuskupa, nez primo by mu slo o RN.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty to po ňom vertlíkuješ jak taká hlúpa ovečka :)
Reagovat
Roger_Federer
Rad bych te upozornil ovcacku, ja jsem ti uz pred lety prirkl roly mesiase, ktereho nasleduje stado ovecek a opakuji tu tvoji oblibenou o slabich hracich jedne doby.
Reagovat
a.magerova
Proč jsi vynechal v oslovení BI ?!
Máš o Forehandovi nějaké intimní info ? :-))))

NICMÉNĚk máš pravdu, Forehand píše o Rogerově zápasu už ve chvíli, kdy si ještě Roger třese rukou se soupeřem u sítě a uvede to slovy, zápas jsem neviděl, ale Roger dělal to a to špatně....
Reagovat
smazaný uživatel
Uveď príklad..

Alebo ďalší A.magorizmus?
Reagovat
a.magerova
Moc dobře víš, že je to tak, několikrát jsem ti to psala bezprostředně po tom cos TO udělal, jakože reagovala jsem na tvůj koment svým komentem, prostě než FFF stačí otevřít článek, Ty už tam mudruješ na téma Roger.... opravdu nemám kartotéku s tvými výplody a ani čas to hledat, pokud si to nechceš pamatovat, tak to je tvůj problém ještě větší než jsem původně myslela :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Roger třese rukou se soupeřem u sítě a uvede to slovy, zápas jsem neviděl, ale Roger dělal to a to špatně....

Lenže ty nepíses, ze reagujem na zápas Federera bezprostredne po zápase, co je pravda..Pises, ze reagujem na obsah zápasu (co Roger robil spatne), bez toho, aby som ho videl a to je šialená hlúpost..Ak medzitým nevidis rozdiel, musis sa znova zamysliet a tentokrat hlbsie.
Reagovat
a.magerova
Šialená hlúpost je, dívat se, ale napsat, že ses nedíval, a pak se tak hloupě přeříct, že víš co dělal blbě.... ale samo, že tě neodrazuji od koukání na Rogerovy zápasy ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je ten problém, ze to sa nestalo..

Výsledok zápasu komentovat možem, bez ohladu na to, ci zápas vidim/nevidim..A to som urobil..Ale samotný zápas bez sledovania asi logicky nie a tu proste kecáš a nepriznáš to..
Reagovat
Roger_Federer
Ti rikam uz roky, ze vudce sekty.
Akorad se tito stadecko letos rozuteklo.
+rafaeoli a jeho 15 nicku slo do haje.
Reagovat
D@nny
Nemám sice moc času sem pravidelně přispívat, ale rád se do sekty přidám. Vždycky jsem byl totiž rád součástí stáda:D
Reagovat
Roger_Federer
Přiznám se ze tebe od zacatku beru jako nejlepšího a něj spravedlivější ho Rafova fans,a celkem chápu jak te to musí štvát. považuju te za dost inteligentního, abys oddělil hotely a někoho kdo argumentuje
Se spoustou urazek na adresu Nadala tady nesouhlasim.!Ale precti si diskuze z let 2012-13..
Reagovat
Roger_Federer
Pane bozě. ..hatery ne hotely.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Forehand, i když se dá teda považovat za hatera, což naprosto s přehledem na opačné straně splňuje třeba spaniel z těch inteligentnějších, tak ty argumenty pořád má. Jasně, občas přestřelí, ale to každý, mě nevyjímaje, docela se divím, že do dneška nemám na talíři to podceňování Nišiho loni na US Open. Přesto, že občas si přijde zatrollovat, tak pořád dokžáe vést normální diskuzi, nedělal bych z něj něco, co není. Jak už jsem jednou psal loni nebo kdy to bylo. Všichni vidí Forehanda a mají rudo před očima, naprosto zbytečně.
Reagovat
Roger_Federer
Mám prostě jiný názor. .na věci.
Jak pusu vis, rypani je v pohodě.
Ovšem úmyslného zkreslování faktu a statistik, demagogie.uz ne.
Reagovat
gigin
Tvl, se mi Dominiku zdá, že v poslední době nejsi schopen napsat větu, které bych rozumněl. Jako ano, vždycky byl tvůj písemný projev na nevalné úrovni, což si nám osvětlil proč tomu tak je, v pohodě, ale teď se mi zdá, že se to nějak zhoršuje. Máš nějaké trable, nebo co?
Reagovat
Roger_Federer
Jo, jsem po mrtvicce. :)

Picu, před týdnem jsem koupil nový mobil a furt zapomínám vypínat ten opravavovac textu.Hazi to slova jak chce.Jak na to zapomenu poslu nesmysly:).
Reagovat
gigin
Já jsem si to myslel, že máš novou mašinu :DDD
Reagovat
a.magerova
Jj taky už jsem začla mít obavy, ale neměla jsem tu giginovu odvahu se vyjádřit, tak ufff ufff :-)))
Reagovat
Roger_Federer
Uz jsem to kvuli tobe vypl.Ted uz pojedu jenom to "svoje".:)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
gigin
Ok :DDDDDD
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale tak zase nebuďme tak přísní... Peter je prostě rejpal, baví ho vymýšlet různé sarkastické poznámky na Federerovu adresu. Někdy je to vtipné, někdy ne.

Už jsem začal zkoumat, kolik by stálo zařídit, aby Jack Sock vyhrál USO. Když se tedy v dnešním světě dá údajně všechno koupit. Ale musí nám Forehand veřejně slíbit, že dá na tvítr selfí s tím plakátem Federera v ložnici, jestli to vyjde.
Reagovat
Roger_Federer
To ze je rejpal je úplne v pohodě, tech je nás tady mraky.:)
V poslední době se uchyluje k nepravdam , mystifikaci a úmyslného demagogii, spoléhá nato, že si spoustu ctejicich:) neověří fakta a čísla minulosti..
Reagovat
Stan_Borowitz
Jojo, to je takový jeho folklór. A navíc to patří k jeho funkci arcibiskupa. Jeho povinností je šířit víru, ne fakta.

Ale jak pravil ten, jehož iniciály jsou stejné jako u Jiřího Krampola - nesuďme, abychom nebyli souzeni...
Reagovat
a.magerova
NICMÉNĚ poslední měsíce se už ten jeho vtip nějak vytratil a Forehand začal lézt na nervy i nefanouškům Rogera.... takže chybu je třeba hledat u něj a né u zbytku TP ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Poslední měsíce jsou pro něj možná nejtěžší v životě... tedy v tenisovém určitě. Věci je třeba vidět v souvislostech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Tornes
Tak to bylo rychlé...

Federer Andersonovi nedal šanci, byť mu to Kevin moc neztížil. Krásné bylo porovnání plochosti úderů s předchozími zápasy (Nadal-Lopez a hlavně Díma-Murray).

Nadal se opět, letos snad potřetí (?), nedostal přes poslední zápas k Federerovi... Pak se divte, že je jejich bilance jaká je, když ve svém nejhorším roce hraje Fedex s Nadalem 4x, ale v jeho nejhorším ani jednou :)

Jinak já teda nesouhlasím s tím, že by Lopez hrál hrozně. Měl tam některé katastrofální úseky a odevzdané gamy, ale obecně mi přišlo, že hrál celkem dobře.
Reagovat
spaniel
To je klasika. Kdyz byl Roger na vrcholu, utkavali se hlavne na antuce. Kdyz mel krizi, tak mel Nadal jeden z nejlepsich roku na hardu a samozrejme Roger se k nemu dostaval. Ted se mu zas Nadal vyhyba. To uz snad ani neni nahoda. #protectingprecioush2h
Reagovat
smazaný uživatel
Tvle, že až takhle Roger spláchne Keva jsem nečekala ani ve snu, jako fakt čumim :D naprosto nevídaná výuka, skoro až exhibice :D to je fakt neskutečný, s čím tam nakráčel, Kevin musí bejt na ručník :-O oproti prvnímu zápasu jakoby Rogera polila živá voda a pustil se bez milosti do soupeře s úmyslem ho rozsekat jak terminátor, naprostej opak toho, co předvedl Nadal, mazec :)) kdyby takhle hrál i na US Open, tak je osmnáctka doma, což mi připomíná dvě moc pěkný videjka pro fandy, kdo se chce namlsat ;)

https://www.youtube.com/watch?v=GD66nwAXvIQ
https://www.youtube.com/watch?v=8c9gPE7GdSo
Reagovat
smazaný uživatel
Anderson ztratil servis z vedení 40-15, 2. set bude stejná formalita jako 1.
Reagovat
ipko
Andy došiel k výhre ako slepé kura k zrnu.. no, ja ešte stále verím že Roger Andyho dokáže pred US predbehnúť..
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka v kurzu přes 4? Dnes je to jeden šok za druhým.
Reagovat
smazaný uživatel
valim do perin...
diky vsem a peknou noc vam preji....no spis pekny rano;)))
Reagovat
Davor1
idem aj ja, len počkám, kým dohrá Simona... o hodinu a pol vstávam do roboty, to bude zase vysoké pracovné tempo zajtra :D Dobrú :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no nechtěla bych :D když už jsem vydržela, tak je mi skoro líto se nepokochat uměním mistra naživo, to je neskutečná lahoda, na tohle jsem čekala :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Roger překonává moje očekávání, počkal si, až vypadne Rafoun, aby to mohl už v klidu a bez obav rozbalit, a já tady čumím do 4 do rána, aby vyprovodil dlouhána za nějakých 45 minut, c'est la vie :D
Reagovat
ipko
Kevin sa tesne vyhol slávikovi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsem v tom 7. gamu za stavu 30-30 napsat, že začíná otáčet, ale rozmyslel jsem si to.
Reagovat
smazaný uživatel
já z toho skoro nic neviděla, nefungoval mi žádnej stream, a když teď vidím rychlovku like a boss, tak to jsem fakt mohla jít spát, ještě že ráno nevstávám :D
Reagovat
Davor1
Veľká škoda, že to (P)Nadal dnes nejako neuhaluzil, zajtra by ho Roger konečne neskutočne znásilnil, tento rok sa mu vážne vyhýba jak čert krížu :DD
Reagovat
smazaný uživatel
přesně :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andy sice postoupil, ale podekovat muze Grigorovi...druha polovina zapasu se mne fakt libila;) Pekne vymeny absolutne neocekavane zvraty;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON! Víc než cokoliv jiného výhra hlavy a dost možná klíčová výhra pro nasazení pro US Open. S tímhle výkonem by na Gasqueta asi neměl, navíc ta únava bude velká. Ale uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Nicholas Kyrgios ?@NickKyrgios 1m1 minute ago

@andy_murray that was impressive! #Fight #Wheels #Heart #Muzza

Jamie Murray ?@jamie_murray 3m3 minutes ago

#RefuseToLose @andy_murray What a comeback. Amazing tennis from both players. #Cincinnati

VAMOS! Neskutečné, většinu zápasu byl na přesdržku, ale doservíroval to pěkně. Grigor hrál výborně až na ty závěry setů, fakt jsem se divil, jak skvěle hraje, zasloužil si vyhrát, ale podělal to. Andy zaslouží obdiv za to, že nesložil zbraně a takhle parádně to otočil. Klobouček.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to panes...!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, ale pokud nějak po haluzi udolá i Ríšu, Roger ho hrozně zničí.
Reagovat
Davor1
Ja dúfam, že ho radšej sundá Richard, herne na to teraz jednoznačne má a chcem ho vidieť čo najďalej, Andy by Rogera fakt nedal a hrozil by len ďalší nepríjemný debakel :/
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, kolik bude mít sil, Gasquet vypadá v dost slušné formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor si taky může podat přihlášku do WTA, 2. set double break, 3. set 5-2...
Reagovat
smazaný uživatel
jono :D dneska je to fakt příznačný, achjo Grigore, ale díky za super podívanou a jen tak dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
dopodava Andy na W. nebo ne :)?
Reagovat
Davor1
prekvapivo áno :-))
Reagovat
smazaný uživatel
;))) Zvladl to;)))
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju, to byla docela síla :D
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo;D)
Reagovat
Davor1
Nemyslel som si, že to niekedy ako veľký Dimitrovov kritik napíšem, ale dnes sa mi Grigor prvýkrat v živote herne naozaj veľmi páčil, bez ohľadu na výsledok.
Len tak ďalej Grigor !!

A už som aj prišiel nato, čím to je. Konečne sa zbavil Sharapky, lepší dôvod tam fakt nevidím :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))) jo.... take se mne dnes i libi jak hraje....
Reagovat
smazaný uživatel
ale ta hlava....
Reagovat
Davor1
Tú by mal vážne prerobiť, ale tak už sa snáď posunul herne, možno sa mu to podarí aj po mentálnej stránke :-))
Reagovat
smazaný uživatel
treba se mu tam jeste v hlave drzi ta Masa, jak ji pusti z hlavy....
....takze to chce jinou holcinu;D)
Reagovat
Davor1
Dobrý postreh, pravdepodobne na tom niečo bude :D :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Boha jeho, na to každej nervy nemá :D ale parádní tenis předvádějí, Gríša by měl na tomto stavět a posunout se konečně zas dál
Reagovat
smazaný uživatel
až na tyhle nereálný kiksy, snad není možný ://
Reagovat
smazaný uživatel
Stacilo, aby Andy na FH tomu dal potrebnou delku, dostal ho vic od lajny a uz si vybojoval BP, potom nepochopitelne Andy zkracuje delku uderu, ale Grigor kazi...
a je z toho brejk;)))
Reagovat
smazaný uživatel
odvracen...toz ten Grigor to ted slusne zahodil...
Reagovat
smazaný uživatel
;D))) smec Grigora do autu a Andy srovnava...
Ja si myslim, ze to bude narocna koncovka z ovou stran;)))
Reagovat
smazaný uživatel
no beru zpět prohlášení o tom, že to bude jednoznačný, pěkně se to zdramatizovalo, ale to je spíš tím, že jsou to oba trumberové, co jsou schopný zahodit, to je něco :D
Reagovat
smazaný uživatel
RF hned break.
Reagovat
smazaný uživatel
;D) a brejk je stahly;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Gríšo, díky. Ale neříkám hop, musíme ještě podržet servis.
Reagovat
Davor1
Mám pocit, že to bude ešte ťažšie, ako čakáme :D
Reagovat
Davor1
Murray tragický, na druhej strane Dimitrov- toho absolútne nespoznávam. Nikdy som ho nevidel hrať takto dobre, neskutočne mu všetko padá, výborný aj z BH a to mu ani veľmi neide servis. Brutálne do toho reže a padá mu to nechytateľne k čiaram. Neviem, či je to povrchom, alebo zmenou trénera, ale dnes je úplne iný hráč ako celú doterajšiu sezónu a takýmto štýlom by to vážne mohol dotiahnút ďalej...
Reagovat
Davor1
Ten servis- to je ale niečo strašné. Niekedy ho držal práve servis, aj keď mu to vo výmenách nešlo, dnes je to presne naopak. Aj tak si myslím, že to vyhrá, Andy hrá fakt mimoriadne slabo...
Reagovat
smazaný uživatel
Videls prvni gem zapasu?
Andy na servu;D) Clovece tohle neuvidis na zadnem turnaji...pouze u mne na tenisovym placku;))) Toz tak mu to litalo mimo ty servy, neuveritelny...
Reagovat
Davor1
Nevidel, zapol som to až pred koncom druhého setu...ale to u neho nie je nič nezvyčajné no... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Akorat ta hlava, ta hlava;D)
Andy muze jen dekovat...
Reagovat
ipko
Andy druhýkrát hrobárovi z lopaty už neutečieš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zvládl to :D Teď uvidíme, jestli si na tu lopatu sedne potřetí.
Reagovat
ipko
to je neskutočné..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je fakt galatragédie, nalomený soupeř, úplně mimo, nějak s haluzí uhraje servis, sníží na 1:2 a pak mu to Andy daruje. Trošku smůla na brejkbolu o pásku, ale i tak to měl využít a vézt 3:2. To je něco hrozného, co hraje na servisu. Člověk by čekal, že hráč jeho kvalit si takové vedení pohlídá.
Reagovat
smazaný uživatel
A ted jeste Andy zahazuje brejk...wow...
Ale ja jeste verim, ze to Andy stahne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Z 2:5 už ne, to by bylo moc otoček najednou. Je to prostě kretén, nezaslouží si vyhrát, když mu soupeř pomůže v obratu, on je jasným pánem zápas a s díky to zahodí. Každopádně mě ta porážka bude srát víc, než kdyby dostal v tom 2. setu 6:1 nebo 6:2.
Reagovat
smazaný uživatel
No to verim,,,tohle slusne zvoral...
Reagovat
ipko
tolko obratov bolo aj u Novaka..
Reagovat
smazaný uživatel
jenze, ted je Grigor opravdu v laufu, hraje uvolnene, a neskutecne se nechava Andy zatlacit do deffu...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale takhle to teda nepujde...;/
Reagovat
ipko
teraz už dopodávaj..
Reagovat
Mayo
no jo Rafa, takto to prehral z vedenia 1-0 ... ale tak čo už v tejto sezóne nič prekvapivé...vamos
Reagovat
smazaný uživatel
Feli hral jak malý Boh, no takýchto Lopezov si Nadal dával k raňajkám...Rafa v koncovke opat neistý, nervóznejší, slabší...Dnes na returne experimentoval, skúšal stáť skoro v kurte, no vo výsledku to bolo este horsie, nez 3m za baselinou..Na zápas RF RN si teda opat budeme musiet pockat, snad konecne na USO..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Len aby....
Reagovat
smazaný uživatel
Nedockame, cekam, ze ho ve druhem kole smete z kurtu Carreno Busta. Je jeden z mala hracu, kteremu se to letos nepovedlo. :)
Reagovat
ipko
Grigor pod, Andy ešte jeden serv pustí.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborný TB, fakt. Jediné pozitivum - nebude si kazit bilanci s elegošem. Nebo ještě jedno - už za 3 měsíce končí sezóna.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrat v tomto rozpoložení a sebadoverou TB, to už Rafa akoby nastupoval za stavu 0:6..A bolo to vidieť..Strach o výsledok bolo citit v kazdom udere..
Reagovat
smazaný uživatel
nechce si kazit bilanci :D tak jasně, to bude teď výmluva číslo 1 :D
Reagovat
smazaný uživatel
To není výmluva, to říkám za sebe jako pozitivum. Něco dobrého si z toho zápasu vzít musím :)
Reagovat
smazaný uživatel
sorry no, pobavilo mě to, podle mě to rafani budou obecně používat jako výmluvu, až se Býk bude poroučet před střetem s Federerem :D ty dva uvidíme už leda tak na exhibicích :(
Reagovat
ipko
Rafa ;/
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Neskutečné se stalo skutečností, 1:1!
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Opravdu neuveritelne, ale treba dost podekovat Grigorovi...pustil zpet do hry...
ale pro zapas jen dobre...druha pulka setu byla koukatelna...a konecne paradni vymeny, ktere jsem od zapasu cekal;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, hodně pomohl, ale po tom prvním brejku se i Andy zvedl, přestal tak chybovat, začal hrát delší míče a ne nalité na střed.
Reagovat
smazaný uživatel
no hlavne i na FH se spravil;)
pohyb lepsi a hned byly z toho pekny vymeny;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, potřeboval nakopnout. Teď si to snad už pohlídá ten brejk. Chtělo by to ještě jeden ale, jak ho znám, ztratí ho.
Reagovat
smazaný uživatel
;) S Grigorem snad ne,
...ten vypada ted mentalne dost dole...
Reagovat
smazaný uživatel
I s ním toho je schopen. Pro Grigora důležité udržení servisu, 0:3 by už nedal.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tady, to říkám, totální dement, začal DF a už se to vezlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad neni mozny, ale aspon to bude dramaticka koncovka, na tyhle Andy je machr;)
Reagovat
smazaný uživatel
mne z toho asi svihne;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
No a ted Grigor mentalne odchazi...
Skoda pro zapas...
...no jo, ale tohle Grigor proste.
Reagovat
smazaný uživatel
je to mentál no :D odešel mu mozek :P ne, fakt, na tohle už nemám, to bych se dočkala Fedexe, budu doufat, že se stožárem nebude mít větší problém a zítra si dá rande s Rafitou a jeho korálkama, stará láska nerezaví ;)) brou noc
Reagovat
smazaný uživatel
no dobře, ještě počkám, jak dopadne tiebreak u matadorů, ale pak už fakt do hajan, Roger promine :)) a hele, Grigor zabral, supr
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Koralovy Utes ma ted problemy;)
Reagovat
smazaný uživatel
bejček se zase nechce potkat s Rogerem :D tak tohle otočit už je nemožný :(
Reagovat
smazaný uživatel
No Feli ho udolal...takze ocekavany souboj nebude...;)
Reagovat
smazaný uživatel
fňuk, zase z toho nic není :'( Velký bariérový útes se zase o něco víc rozpadá, čím dál více kolabuje pod náporem dravých rybek, které si z něj chtějí ukousnout :D tak aspoň Gríša ať už to dodělá :)
Reagovat
smazaný uživatel
No Andy to pekne podelal teda...;(
Reagovat
smazaný uživatel
chvílema už sotva tahal nohy, ten má dost hele, radši ať už ho ten jouda dodělá, což ale teď zas nevypadá, mě klepne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Další double break v hajzlu, to je dnes den :D A Rafa teď hlavně musí držet servis, Lopez se chytil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukam, ze Grigor dal Andymu sanci a ten se ji chytil a zacina celkem slusne hrat;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konecne to vypada na zajimavy zapas;) Srovnano...
Reagovat
smazaný uživatel
dopr... jsi to akorát zakřiknul a teď se Grigor složí :( já to snad zabalim a kouknu na to zítra, to vypadá ještě na dlouho
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se mi to líbí, Dimi, ty mu dáváš, zatímco ti dva vedle se tam tahají a Roger musí čekat :/
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jako první set, hned brejk, pak velké ho.no na returnu a při každém servisu problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Masters turnajov je príliš veľa a strácajú prestíž...Hraci co su uspesní na jednom, sa na druhý totál vykašľú..Nishi, Federer sa jedneho nezucastnili, Bencic vzdala, Venus, Sharapka sa odhlasili..Proste sami hraci na turnaj kaslu a Andy je jednym z nich asi..
Reagovat
smazaný uživatel
Nekašle, on je jen unaveným z toho plyne špatný přístup k míčům, pozdní přístup k míčům, chybějící energie v úderech od základní čáry.
Reagovat
smazaný uživatel
Spis je problem, ze jsou hned po sobe. Pak to trochu ztraci hodnotu. Treba v unoru nic a pak dva mega turnaje po sobe, to same ted v lete.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hotovo, dva BB skvěle odvrátí a pak taková chyba. Ach jo, to je prostě zklamání. Hlavně, že prodává zmrzlinu, dělá píčoviny místo aby po Montrealu odpočíval.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě žijem, dobrý game od Andyho, navíc Grigor pomohl dvojchybou. Pojďme to zkusit ještě.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes uz traja hraci prehrali s double breakom k dobru..
Reagovat
smazaný uživatel
Dva BB nevyužité, jeden servisem, druhý krásný volej. Aspoň ten BH Grigorovi odešel docela. Andy se zvedá.
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOOOOOOOOOS! Doublebreak smazán, jsme zpátky! Mut zajebal, že šel spát :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Zabalil to po tom 1. brejku v druhém setu.
Reagovat
smazaný uživatel
On sem uz nepise?
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se stalo?
To byl jeden z mych opernych bodu tady...;(
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl na to nervy asi.
Reagovat
smazaný uživatel
No je to tu narocny, to je fakt...proto jsem to taky dost omezil...
Reagovat
smazaný uživatel
Toz ho aspon pozdrav ode mne;)
Reagovat
smazaný uživatel
On ti tu čte aspoň občas.
Reagovat
smazaný uživatel
vsadim se, že v tomhle klíčovým gemu ani nedutáš :P
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak nějak :D
Reagovat
smazaný uživatel
podařilo se chytit stébla, Grigor to může zabalit spolu se mnou :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zalekl, začal dělat chyby, ale Andy zpřesnil hru, přitlačil občas z FH. Jsem zvědavý, jak to dopadne. Furt může Grigor vyhrát ve dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel Grigor....estet paradni, ale co dokaze zmrhat je snad neuveritelne;D)
Reagovat
smazaný uživatel
estét :D tojo, krásně se na něj kouká, ale hlava to občas nebere :D wow, teďka dvě špičkový výměny :O že bych ještě vydržela na rozuzlení?
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem přesně čekala, DF na SB... tak myslim, že můžu jít spát
Reagovat
smazaný uživatel
No treti set bude paradni nervak;)
Obecne mne je to fuk, ale spis preji Andymu...ikdyz spis ho muzu na travicce;)
Reagovat
smazaný uživatel
já to spíš vidím jednoznačněji, teď už Grigor složí zbraně bohužel :(
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, ten Lopez je tragický..To, čo dal v tom poslednom geme?..To je snáď za spanish friendship s Rafom, inak si to neviem vysvetliť.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať Rafu nechá, aby mohl porazit Rogera a zachránit nám druhé místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger musí vyhrať, ak chce byť druhý, nie?...či ako to je?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, vyhrať celý turnaj..či?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud dneska porhraje Andy, stačí finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je absolútne tragický, ak dnes nejakou náhodou postúpi, tak to zajtra bude totálna fraška. Forehand hrá asi takým štýlom, akoby hral so mnou a chcel si so mnou zapinkať, aby mi urobil radosť.
Reagovat
smazaný uživatel
Že jsem nešel spát. špatný výkon ze zápasu s Fishe si přinesl Murray i do dneška, akorát proti němu stojí daleko lepší hráč, namotivovaný, kterému tam padá úplně všechno. Murray úplně bez energie, pohyb hrozný, ani ne na 50 % svéhonormálu, v úderech není síla ani jistota. Taková klasika po vyhraném turnaji. V Kanadě vyhrál do letoška dvakrát a v Cincy to následně byla katastrofa.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně klasická výměna je zatím nalitý forhend na téčko s vysokým odskokem, z čehož Grigor zabíjí, hrůza. Grigor má být z formy, ale zatím je dobrý, i když tohle by potrestal každý schopný hráč.
Reagovat
smazaný uživatel
aha ses tu, a ja to komentoval vedle;)
Tezka sichta na sledovani;D)
Temi km. auty na servu v prvnim gemu mne Andy faaakt dost pobavil;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, nečekal jsem v Cincy žádný zázrak, ale tohle je hodně velká bída, čekám, že se vrátí zpátky na třetí místo no.
Reagovat
smazaný uživatel
No jeste pockej, zname Grigora...;)
Ten je schopny zmrvit i nezmrvitelne;)))
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale Andy je hlavně úplně mimo fyzicky, nemá energii, sílu v úderech, je prostě totálně unavený.
Reagovat
smazaný uživatel
boze po takove vymene buch do autu....na BP....
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, v tom posledním gamu byl Andy lepší, ale ztratil dobře rozjetou výměnu za stavu 0:30 a pak taky blbě vyhodil ty returny za stavu 15:30 a 30:40. Ani dva parádní údery mu nestačily na srovnání, pořád je to neskutečně nekonzistentní.
Reagovat
janek_da
ale neni úplně tak na dně, bojuje
Reagovat
smazaný uživatel
To sice jo, ale Grigora krom toho posledního gamu vůbec neprověřil, na returnu je marnej, vyhazuje returny 2. servisu, což je u něj fakt zvláštnost. Za to Grigor je útočný, tlačí ho, každý game na servisu měl Andy problém.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD Idelní start 2. setu, netrefit ani jeden servis, dát 3 UE a DF. Nazdar, dám mu ještě tak dva, tři gamy a jdu spát. Tohle je utrpení, snad ho Dimitrov dorazí co nejdřív.
Reagovat
janek_da
jo, je to v hajslu
Reagovat
smazaný uživatel
a uz to mohlo byt 3:0.....ovsem Grigor tim FH zavalel za lajnu;) Jak by to trefil, je po zapase;)
Reagovat
smazaný uživatel
ikdyz mozna uz po nem je...jak se Andy nejak nezveti...
Reagovat
smazaný uživatel
no, a asi dobojoval....
Reagovat
smazaný uživatel
vypada to, ze Andy je out....
Reagovat
smazaný uživatel
V prvom geme zatiaľ nič výnimočné, okrem Feliho ponožiek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov by dneska mohl Andymu zatopit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte stream na Andyho? Jakýkoliv z nich otevřu, všude Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
My favourite..

http://www.bet365.com/extra/extra.aspx?contentpath=livestreaming,streaming

Alebo vyskúšaj livescorehunter, ale ten seká miestami..
Reagovat
smazaný uživatel
Tam potřebuju přihlášení ne?

livescorehunter prd, tam kliknu na Andyho a všude Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to přepínaj, uf :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.realstreamunited.com/tennis-live-streaming-video.html

Na jednom zaručeně jede Andy, ale zase kvalita streamu na pováženou.
Reagovat
smazaný uživatel
V poho, na to jsem zvyklý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sa rýchlo zaregistruj..Špičková kvalita streamu, nikdy neseká, vysoké rozlíšenie..
Reagovat
smazaný uživatel
Musím tam mít ale něco na účtu ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nie som si istý, viem ze to kedysi povinné nebolo...Ja tam mám momentálne na účte už asi tri roky 50 centov..Ale netusim, ci to je podmienka..
Reagovat
janek_da
KOukám Tom vyhrál, tak to ani nic nebudu psát
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ne, Rebel proletl;) A to je rozdil;)
Reagovat
spaniel
Richard jede, ty bekhendy po lajně jsou výstavní :p
Reagovat
tommr
a napravil tak špatnej dojem, kterej zanechalo jeho vystoupení v Montrealu. Postupem do čtvrtfinále udělal další velkej krok k účasti na letošním TM ... :)
Je zajímavý, že Robreda smet v podobným stylu i v jejich posledním vzájemným zápase, kterej se hrál shodou okolností taky v Cincinnati. Robredovi to zřejmě v Cincinnati moc nesvědčí ...
Reagovat
smazaný uživatel
teď bude záležet jak to svědčí Alexandrovi, poslední roky pokaždé 1.kolo, ale teď už tu vyhrál 4 zápasy v řadě, takže to bude dobrý test. Snad Tom postoupí, protože případné SF by byl konečně zase zápas s hráčem top10, což se stalo naposledy v Římě. Ironie, že i tak Tomáš nedokázal udělat dobrý výsledek na grandslamu. Ale na zápas s Wawrinkou nebo Djokovicem bych se určitě těšil.
Reagovat
Kytka
Tomáš má s Alexandrem bilanci 5:0, umí na něj. Kdyby nastoupil tak jako dneska, musí vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že 7 míst na TM už je jasných, nebýt Ferrerových problémů, tak měla slušný odskok už celá první osmička, takhle je v podstatě jedno místo pořád k mání a bude záležet hlavně na tom, kdo z 2. vlny udělá nějaký velký výsledek (ideálně na USO). Já tam vidím pořád největší potenciál v Raonicovi, i když se mu teď nedaří, ale podzimní turnaje by mu měly sedět. Asi i Gasquet je ve hře, Isnerovi tolik nevěřím. Vlastně ten Ferrer má slušnou šanci osmičku udržet, pokud se stihne vrátit už na USO a bude hrát aspoň průměrně. Ale třeba USO vyhraje někdo jako Sock a bude to zase jinak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ak USO vyhrá Sock, končím s tenisom a vystavím si v spálni plagát Federera v zivotnej velkosti..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bys měl asi solidní dilema, kdyby se hrálo finále Federer vs. Sock :)
Reagovat
Davor1
Fantastický tenis, jednoznačne najlepší zápas turnaja...
Allez Richard !!
Reagovat
smazaný uživatel
věřím Richardovi
Reagovat
Davor1
Aj ja. Hrá fantasticky. No Čilič sa pomaly, ale isto dostáva zase do formy, na USO bude opäť veľmi nebezpečný...
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som len posledné 3-4gemy, no príde mi to ako pinkaná..Cilic ubral 50km z rýchlosti svojich úderov a s týmto nemá proti technickejšiemu Ríšovi šancu..Ten inak našiel so Sergim Bruguerom stratený drive..
Reagovat
Davor1
Čilič ešte stále nenašiel top formu po dlhom zranení, čo ho ale sledujem v posledných týždňoch, tak sa do toho na amerických hardoch opäť dostáva... rozhodne ale ešte nehrá ani zďaleka to, čo rok dozadu na USO, oproti tomu jeho súčasný tenis naozaj môže vyzerať ako pinkaná :-))

Riša prekonal tú minuloročnú krízu a od začiatku sezóny sa kontinualne zlepšuje, nemyslím si, že to bude predovšetkým Bruguerova zásluha, ten bol s ním aj celý minulý rok a hral strašne, ešte pred ich spoluprácou dokázal hrať podobne dobre, ako teraz. Podľa mňa sa skôr konečne dostal do psychickej pohody, verí si a navyše drží zdravý, ten jeho súčasný BH mi príde ešte lepší, ako Wawrinkov...
Reagovat
darek.vrana
Tomáš vyhrál 6:0 6:1 nad Robredem a tady ani po dvou hodinách není žádný koment. To kdyby prohrál, to by byla jiná:). Tak když to neudělá Fandina, tak tedy berďulinka gratulkaaaaaaaaaa!;)
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem komentoval v průběhu zápasu, ale obecně pod Tomášem je to vždycky jak na hřbitově po zavíračce, při grandslamech jako na hřbitově v otevírací době a když hraje grandslamové ČF potažmo SF, tak jako na hřbitově o dušičkách.
Reagovat
George_Renel
Pod Tomem se diskutuje jen když prohraje....
Reagovat
flex
A až jednou nebude v první desítce, pak teprv budem plakat, protože si uvědomíme, že jsme měli super hráče v takové konkurenci. Dlouho nový nebude.
Reagovat
tommr
dneska měl Tomáš trochu smůlu v tom, že se souběžně hrály dva vysoce atraktivní zápasy našich holek a zejména šokující závěr zápasu Karolíny úplně přebil dojem z jeho jinak fantastickýho vystoupení ...
Reagovat
darek.vrana
Plus fotbaly.
Reagovat
mahycek
Protože, k.rva zaprší a případné osmifinále bude v pátek a pak všechno ostatní, pokud tedy postoupí dál. A to se týká i Rogera. Nekaž mi Tomasinho náladu, já byl na kásných místech, abych se oprostil od nálad českého národa a hlavně blbejch politiků a zlodějů pdnikatelů napojených na každou vládnoucí garnituru.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde jsi byl? :-) Muj sen je Dominicana, ale jsem podelana z letadla, i kdyz jsem letela uz asi 10x. Tu cestu pres Atlantik bych ale asi nedala, nejdyl jsem letela 2 a pul hodiny a pak, vlastne i predtim to jistil panak slivovice :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Podelaná z letadla?...Neblbni...Ja akonáhlem vystúpim z taxíku na letisku, už sa cítim bezpečne..
Reagovat
smazaný uživatel
:-D :-D :-D stastny to muz ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ááále, neboj aj na dlhšiu trasu. V apríli som bola na poznávačke v Indii a cesta Praha - Dubaj - Dillí v pohode, trochu pospíš, trochu popozeráš film či popapkáš a ani nevieš, že si v cieli. :-))
Reagovat
mahycek
Promiňte, ale Goffin je s prominutím Pi.us. Ale dalo se tp čekat, viděl jsem v autě. Ku.va to se nenajde hráč, který Djokera vymete? To přece nemůže trvat tak dlouho. Zase to mají divně psaný. Roger kolem 02.30, ale, kdy Nadal?? To nemůže stihnout případné čvrtfinále v pátek???
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by to jako nestihl proboha? Na které planetě ty žiješ, že už podruhé máš takhle mino dotaz.
Reagovat
gigin
:-DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, zítra hraje Djokovič ze svým Kryptonitem. I když nevím, jestli to funguje i mimo GS.
Reagovat
Mayo
Mimo gs to nefunguje
Reagovat
smazaný uživatel
Před 8 lety fungovalo, třeba se to vrátí :) Bude to hlavně o Djokovičovi, ale na tomhle povrchu má Wawrinka vyšší šanci než to 1 % z finále RG.
Reagovat
Chandler
Docela by mě zajímal název toho svinstva, na kterým jedeš..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist