Berdych ve Stockholmu nezaváhal, Browna porazil bez ztráty podání

16. 10. 2014, 20:08
Aktuality 87
ATP STOCKHOLM - Tomáš Berdych zvládl svůj úvodní zápas na halovém turnaji ve Stockholmu bez prohraného servisu. Předloňský šampion porazil Němce Dustina Browna a postoupil do čtvrtfinále, v němž si zahraje s dalším kvalifikantem Rumunem Copilem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych se tento týden po dvou letech vrátil na halový turnaj do Stockholmu, kde předloni získal svůj v pořadí osmý titul z dosavadní sbírky devíti trofejí. Kromě marketingových povinností se švédskou značkou H&M se především snaží získat další body v boji o Turnaj mistrů.

Šest dní poté, co na Masters v Šanghaji dostal ve čtvrtfinále kanára od Francouze Simona, vstoupil do turnaje ve Skandinávii prvním vzájemným zápasem s kvalifikantem Dustinem Brownem. Německý tenista s jamajskými kořeny se prezentoval osobitým stylem hry, Diváky pobavil akrobatickými kousky či tweenerem, soupeře se snažil zaskočit hrou servis-volej i ne zcela obvyklým stylem úderů.

Berdych se ale překvapit nenechal. V úvodních pěti gamech oba tenisté předváděli suverénní výkony na podání, když hráč na returnu získal jediný fiftýn. Až v osmé hře si český favorit vypracoval pět brejkbolů, žádný ale neproměnil, úspěšný byl až při sedmém pokusu, po němž získal první set 7-5.

Devětadvacetiletý Brown, který si letos na trávě v Halle vyšlápl na Rafaela Nadala, zabojoval na začátku druhé sady, kdy třikrát útočil na zisk soupeřova podání, Berdych ale servis ubránil a další šanci už německému tenistovi nenabídl. Sám naopak v osmé hře uspěl a po hodině a 25 minutách proměnil první mečbol.



V pátečním čtvrtfinále se osmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí utká s Mariusem Copilem, kterého letos v Dubaji porazil hladce ve dvou setech. Rumun, který zítra slaví 24. narozeniny, je aktuálně až 181. hráčem světa a si pátou výhru v řadě připsal proti Francouzi Herbertovi.

Berdych si ve Stockholmu může polepšit v boji o Turnaj mistrů. V hodnocení letošní sezony zatím drží šestou postupovou pozici s náskokem 265 bodů na nepostupovou příčku. Ze švédské metropole si ale může odvézt body nejdříve až za finále (60 bodů),  za titul by získal 160 bodů.

"Pro mě je především důležité soustředit se sám na sebe, hrát dobrý tenis a čistě trefovat míčky. Postup (na Turnaj mistrů) chci mít ve svých rukách, chci o tom rozhodnout sám" prohlásil Berdych.

Největším Berdychovým sokem je ve Stockholmu obhájce titulu Grigor Dimitrov. Bulharský tenista se dnes dozvěděl jméno svého čtvrtfinálového soupeře, kterým bude Jack Sock. Američan dnes vyřadil turnajovou šestku Francouze Jéremyho Chardyho.

"On (Dimitrov) od zdejšího loňského triumfu hraje neuvěřitelný tenis. V žebříčku vyletěl hodně vysoko, takže budu muset hrát co nejlépe, abych měl šanci vyhrát. Od začátku do konce musím hrát svou hru," řekl Sock, jenž letos vyhrál s Kanaďanem Vaskem Pospisilem wimbledonskou čtyřhru.

Ve druhém kole dnes ztroskotali i další nasazení tenisté Aleksandr Dolgopolov z Ukrajiny a Argentinec Leonardo Mayer. Jejich přemožitelé Francouz Adrian Mannarino a Němec Matthias Bachinger se utkají ve čtvrtfinále a vítěz by se v případném semifinále mohl postavit Berdychovi.

- ATP 250 STOCKHOLM -
(Švédsko, tv. povrch / hala, 593.705 eur)
čtvrteční výsledky (16. 10. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Berdych (1-ČR) - Brown (Něm.) 7-5 6-3
Mannarino (Fr.) - Dolgopolov (4-Ukr.) 6-4 6-7(2) 7-6(4)
Bachinger (Něm.) - Mayer (5-Arg.) 7-6(3) 6-7(4) 6-3
Sock (USA) - Chardy (6-Fr.) 7-6(3) 6-3
Copil (Rum.) - Herbert (Fr.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

87
Přidat komentář
smazaný uživatel
že Berďa ztrácí na Čiliče už jenom 45 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Cilic mu může být ukradenej...
Reagovat
smazaný uživatel
To sice jo, ale kdyby se dostal před něj, tak bych se vůbec nezlobila.
Reagovat
kada.tom
https://www.youtube.com/watch?v=P8jdyeoPKuk

a Jack to bral parádně :-)
Reagovat
kada.tom
Tomáš s přehledem. Zítra Bachinger, to by mělo dopadnout velmi obdobně. Prakticky jediným soupeřem by měl být Grigor nebo Bernie, kterej hraje dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
těším se na finále Tomáš-Grigor, snad to dopadne. Tomáš si s ním potřebuje spravit bilanci.
Reagovat
kada.tom
jj, tak v případným finále Tomáš-Grigor by mi nevadil ani triumf Grigora, ale Tomášovi bych to přál víc :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Triumf Grigora by byly pro Toma ztrátový body na TM, takže doufám, že to Tomáš dá.
Reagovat
Fandina
super. Přesvědčivý výkon, nádherně se na něj dneska dívalo. Moc držím palce, aby bylo finále a titul. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
s přehledem...
Reagovat
smazaný uživatel
Neodpustím si jednu pochvalu, a to jak se Tom dívá rozhodčímu na konci do očí, když mu podává ruku. Všiml jsem si, že hlavně tenistky s tímto mají problém...
Reagovat
kada.tom
jj, jako jeden z mála se dívá do očí rozhodčím pravidelně - hodně tenistů a především pak tenistek se do očí rozhodčím dívá málokdy ... a pak, že je Tomáš nesympatickej a neslušnej k rozhodčím atd. atd. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš podle mě na tomhle celkově hodně zapracoval. Od té jeho slavné rebélie, za kterou sklidil kritiku i mnoha fanoušků, se celkově chová jinak. Nechápu, proč o něm tolik lidí píše jako o nejnesympatičtějším hráči na okruhu. Ankety rozhodně v tomto směru nevyhrává.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, přitom celkově na síti se chová sympaticky, a je jedno jestli prohraje, nebo vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
znáš to, kdo ho nemá rád, bude na něj pořád něco vytahovat, i kdyby to z pravěku :D na každého hráče se dá něco najít, Roger je dáván za vzor jako gentlemana, ale taky se někdy choval přesně naopak a tak můžeme pokračovat. Každý z nás má v životě něco, čím se nechlubí, ale pokud někdo má snahu to napravit, proč mu nedat šanci a pořád vytahovat špinavé prádlo.
Reagovat
spaniel
Chová jinak? Vzdyt je to par týdnů, co se choval dost hnusne k rozhodčí, ktere se pak omlouval pres FB.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, to byl incident, na kterej určitě nebyl pyšnej. Ale dřívější Berdych by se možná ani neomluvil.
Reagovat
smazaný uživatel
jéžiš, ano, omluvil se. a to jako znamená, že to dělá pořád? Že někteří mají pro své miláčky vždycky omluvu, i kdyby udělali cokoliv, ale na druhých nenechají nit suchou. Minule někteří psali, že se Roger zachoval jako prase, když napálil míček do spoluhráče a dělalo se z toho kdovíco, ještě že se tomu usmál a tak. A Rogerovci kritiky sepsuli jak blbce. Takže asi tak. Pokud si budeme předhazovat co kdo udělal špatně, můžeme tu být do soudného dne.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně
Reagovat
spaniel
Proboha, o cem mluvíš? Proc musis pokazde tak vysilovat? Ja ho odsuzuju? Ja jen reagoval na vyrok, ze se změnil. Podle me ne a to ze posledni incident mel pred 2 týdny, to jen dokládá. Nechapu proc sem tahas Federera...Mimochodem, napálit mohl protihráče, spoluhráče tezko. A kdyz nechapes rozdil mezi tim, kdyz nekdo zády ke kurtu pošle obloucek a trefí nekoho do zadku a druhy uráží rozhodčí, tak nevim co ti mam napsat.
Reagovat
smazaný uživatel
hele zklidni se, nejsem Fandina a nevím, že bych vyšilovala, jako nemůžu napsat názor? Čarodějka ho pochválila a tys hned vylítl s tímhle, tak co jako? Jo sorry, přepsala jsem se. A navíc píšu, že je to můj názor? Já to vůbec nekomentovala a tady jen píšu, že to někteří kritizovali a jeho fandové se mohli zbláznit. Jsi pěkně protivnej, tak než budeš na mě prskat, tak si přečti, co píšu. A nic mi psát rozhodně nemusíš.
Reagovat
spaniel
Co kdyby ses podívala navrch do vlákna? Muj prispevek k čaroděje nebyl vubec tvrdý, urcite jsem nevylitl. Zato tys hned začala s Ježíš atd a začala do toho tahat Federera, jen proto ze mu fandím. Pritom ja Tomáše nijak nenapadal (nic proti nemu nemam a nikdy jsem ho ani neurazil, vetsinou mu fandím). Jen jsem napsal, ze si nemyslim, ze se změnil - neni k tomu duvod.
Myslim ze si vylitla spis ty a nechapu proc.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevyšiluju, jen jsem na tebe reagovala, že nevím proč se něco na Toma pořád vytahuje, i když ostatní mají své kostlivce. A vůbec, dej mi pokoj, nevím, proč tady musí být pořád taková atmosféra, aby se člověk bál sem něco napsat. A navíc snad dobře víš, že já se nehádám a na rozdíl od tebe dávám kolikrát smajly, aby byl význam jasný, kdežto ty tady působíš jak psí čumák. Tak si mě dej do ignoru, jako jsi to nedávno radil ty mě. Nazdar.
Reagovat
spaniel
Diskuse s tebou nema smysl. Jsi vztahovacna a nejistá a smajlik to nezachrání. Hned si vyleze la, vytáhla Federera, Fandinu, kteri s tim nic nemaji a reagoval na muj uplne obyčejný a slušný prispevek, ze se podle me nezměnil. Chvili jsem myslel, ze jsi Lunej pod novým nickem, ale ty jsi spis pravý opak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, za to ty jsi vždy jistý, máš vždy pravdu a druhé šmahem zkritizuješ, neneděláš to u mě poprvé. A reaguju hlavně, cos napsal na mě, že vyšiluju apod. a vůbec, taky ty jsi dřív býval jiný, byla s tebou legrace, i když máš stále stejný nick, je to už o něčem jiném. Jestli jsi další v řadě, koho tady ser.u, s tím nic nenadělám, ale nemusíš mě tady peskovat jak malou holku, já ti to taky nedělám. A nemusíš sem tahat moje nicky, ty s tím nemají nic společného.
Reagovat
spaniel
Mozna je to tou atmosférou. Kdyz je to tady par tydnu takove, stáhne te to. Uz dele jsem se tady ne pobavil... Takže je Lunej tvuj stary nick? To se mne nezdá... S Lunej jsem vycházel
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je zde atmosféra otrávená a nasáklá neustálým podezříváním, že vše, co člověk napíše, je automaticky myšleno zle. Kdo je původcem této otravy, všichni víme.
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, je to o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
Sem si podle přezdívky myslela, že jsi Nadalovec :D
Reagovat
smazaný uživatel
spaniel se zřejmě nikdy nemýlil a nikdy se nemusel omlouvat :) A pokud má pocit, že na tomhle Rebel nezapracoval, tak na to má právo.
Já nechápu, proč se spousta lidí dívá na sportovce jinak než jako na obyčejné lidi, kteří chybují. Tomáš udělal chybu, za tu se omluvil, což by řada jiných ani neudělala.
Reagovat
spaniel
Omluvil jsem se tady uz x krat a Tomáše neodsuzuji, ale nevidim duvod proc nenapsat, co si myslim. Nevnimam ho jako ďábla, pochybil, omluvil se, v poradku. Jen nemyslim, ze se změnil. Lidi se zas tak casto nemeni, kazdy ma svou lepsi i horsi stránku, jen se treba casem lepe ovládají a tu horsi potlacuji, ale i tak jednou za cas treba vykoukne.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsala jsem, že na tento názor máš právo. Btw. já jsem taky nenapsala, že se změnil ;)
Reagovat
spaniel
Napsala si ze se chová jinak, coz je zmena :) Jinak pohled do oci umpirovi pri podani ruky je dnes velka vzácnost, taky si to vzdy všímám a popravdě to nechapu. Casto se nepodivaji, ani kdyz vyhrajou a zadny konflikt nebyl. Mozna nejaka vzájemná historie.
Reagovat
Fandina
Já jsem také ráda, že nejsi Fandina ... opravdu moc
Reagovat
VlS
Je to tak měsíc, co jsem sem dával videa hádajíciho se Rogera a byl na rozhodčí fakt hustej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to jenom lidi. Ve vypjatých situacích se chovají stejně jako běžní smrtelníci.
Reagovat
spaniel
Ono to ani neni tak o fandech u Tomas, on je nejméně oblíbeny mezi hraci, takze spis tam bude nekde problem. My nejspíš vidime jen špičku ledovce a treba mne je par hracu daleko protivnejsich. Ale Tomas ma svoje mouchy...a neni to jen vecne hadani se o sporný micek.
Reagovat
smazaný uživatel
A tohle je vzato odkud? Sice už jsem to pár lidí slyšela tvrdit, ale nikdo mi nikdy nebyl schopný předložit, jak k tomu názoru vlastně přišel. Co vím, tak ze špičky ho fakt nemusí akorát Nadal a to je vzájemný.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak mám z tohodle tvrzení pocit, že ho někdy někdo vypustil a Češi se ho díky své povaze chytli. Nikdy jsem neslyšela (nebo nečetla) přímo od hráčů (vyjma Nadala), že by s Berdychem měli problém. Naopak třeba Djoka jsem slyšela mnohokrát o Tomášovi mluvit v dobrém. Murray taky nevypadá, že by mu vadil. Roger se tváří na každýho stejně a říká taky furt to samý o každým...
Reagovat
spaniel
Prave s Nadalem to uz neplatí si myslim. Alespon ne ze strany Berdycha...Meli tehdy ten incident ve Španělsku, kdyz ho Tomas porazil a ukazoval divákům, aby byli zticha, ale posledni rok mu pravidelne lichoti pres Twitter.
https://m.youtube.com/watch?v=FPUFTajFu1g

O tom, ze patři k nejméně oblíbeným hracum na tour jsem par krat cetl, zkusim zagooglit. Tam pichybuju, ze by byla anketa, spis se sesbiralo par vyjadreni. Pamatuju ale ze to vyhral Almagro a Koellerer.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si právě říkám, že asi těžko nějaký Djoko, Nadal a spol. vyplňují před GS anketní lístky, na nichž zaškrtávají nejneoblíbenější hráče, a že to bude nějaké posuzování ze strany fanoušků, co kdo o kom řekl a to považuju za silně neprůkazný, protože těžko někdo může projet všemožné rozhovory a diskuze se všemi hráči. Navíc po prohraném zápase, v němž měl hráč pocit, že mu bylo ukřivděno, může klidně říct něco, co si sám za 14 dní při jiném turnaji už ani nepamatuje. Spíš mi to fakt připadá jako taková česká potřeba hanit někoho, kdo v něčem vyniká.
Reagovat
spaniel
To neni z Cech, ja to cetl na zahraničních fórech a serverech.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jenže v zahraničních fórech jsem v týhle pozici viděla už snad každýho z první desítky. Akorát záleží na tom, který fórum, který země si zrovna otevřeš a který hráč zrovna porazil někoho od nich.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak v roce 2006 jsem tenis ještě nesledovala, takže ani pořádně nevím, co se tam stalo, jen že to vneslo obrovský svár mezi Nadala a Berdycha. Vlastně ani nevím, kdo byl v právu a kdo co udělal špatně. Pokud španělští fanoušci na Tomáše pískali, tak bylo jeho gesto celkem logickým vyústěním a Nadalova reakce u sítě zcela zbytečná, ale možná to bylo jinak.
Reagovat
PetaM
Jo, to je fakt ... Klobouk dolů, v dnešní době po někom chtít oční kontakt ... To abych mu vydloubl oči a dal si je před ty své ...

Jinak s těma tenistkama, ty nejsou někdy schopné ani podat ruku, natož se ještě podívat do očí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš naprosto s přehledem, v sf by si měl poradit i s Bachingerem, a prohrát si teoreticky může dovolit až ve finále, Tomic nebo Grigor jsou slušní soupeři. Ale samozřejmě nejlíp to tam celý vyhrát! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešní den patří českýmu tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím super. Tak to doklepnout.
Reagovat
smazaný uživatel
No, pokud Berďa dnes vyhraje, což doufám, tak ho čeká třetí zápas ve kterém skoro pravidelně vyhoří, tak snad se to opět nepotvrdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ne. Měl by to prolomit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím Tomáš stoprocentní
Reagovat
kada.tom
Tomáš zatím Copila drtí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo spolehlivý info, že Roger plánuje vynechat Paříž?
Reagovat
Davor1
Ináč Berdych zase neskutočné šťastie na žreb a cestu vyčistenú až do finále ako v Pekingu a Shanghaji, prakticky až do finále sami hráči challengerovej úrovne...Brown, Copil, Bachinger, to je vážne na smiech na tejto úrovni...na druhej strane Dimitrov tam má rozbehnutého Socka a v prípadnom semi Tomiča, takže úplne o inom...
Reagovat
spaniel
Mozna je to pro nej nevyhoda...pak to jde samo, az do momentu nez potka nekoho, kdo poda dobry vykon a je konec. Nekdy je tezsi cesta lepsi.
Reagovat
Davor1
Je dosť možné, že to bude podobné aj tu vo finále, keď Dimitrov dnes otočí a zajtra to zvládne s Tomičom, tak bude oveľa lepšie rozohratý ako Berdych...
On zas ale ani tú ťažkú cestu nezvláda, H2H s Nadalom či Djokom hovorí za všetko, on potrebuje asi medium súperov...;)
Reagovat
smazaný uživatel
podívej, ty řeči, že má někdo štěstí na los a umetenou cestičku jsou jen fráze, kdy fanda určuje hráči co má nebo nemá vyhrát. Na tom kurtu stojí dotyčný sám a nikdo mu do hlavy nevidí. A soupeř může zahrát tak, že všem padají oči z důlků. Takže zdánlivě umetená cesta může mít všude pěknej bordel. :)
Reagovat
kada.tom
Bernie pěkně - dostal kanára, ale otočil to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo jaky ve Stockholmu povrch a jak jej ATP klasifikuje? Prijde mi to strasne rychle... Neda se srovnat s halovymi turnaji v Asii.
Reagovat
Davor1
aké halové turnaje v Ázii máš na mysli? Tam sa hral teraz len Kuala Lumpur, všetky ostatné boli outdoor hard, ktorý je samozrejme pomalší ako hala...
Reagovat
kada.tom
tak ten rozhodčí se toho nebojí :-D
za stavu 5-6 A-40 ve 3. setu dal Mannarinovi druhej warning a rázem se hraje TB :-D

ten konec je ale strašně vyrovnanej - bitva o každej míč, šlo se přes miliardu shod ..
Reagovat
smazaný uživatel
Kanáři ještě nedoletěli :)
Reagovat
Chrenda
No pokud tenhle turnaj letos Tomáš nevyhraje, tak má další ostudu. Není tam nikdo, kdo by mu měl dělat potíže. Snad už si to v tý hlavě konečně srovná. Mohl by tím skoro potvrdit účast na TM, ale hlavně by měl další titul. Dneska skončil Davyděnko a hle chlapec, má 21 titulů. Kdejaký šáša má spoustu titulů a Berďa je 5 let v top 10 a má jich 9. Slabota. Tak jdi Tomem a vezmi si další pohár!
Reagovat
gigin
Kdejaký šáša má spoustu titulů... tož tak
Reagovat
smazaný uživatel
a zkoumat, jake stace ktery sasa objizdi, je opruz.. :-)
Reagovat
Chrenda
Sojko na to se historie neptá. Lendl má taky většinu ze svých skoro sta titulů z pidi turnajů, které pilně objížděl, když se to ještě smělo. Dneska to nikdo neví ani neřeší, je prostě druhý nejúspěšnější v počtu titulů a druhý nejúspěšnější v počtu vyhraných zápasů na okruhu. A je v historii. Takže tak.
Reagovat
Roger_Federer
Dovolym si rict ze Davydenko byl pan hrac a minimalne srovnatelny z Berdychem.
Reagovat
Davor1
Davydenko je pred Berdychom.
Počet ATP titulov: 21-9
počet Masters:3-1
H2H: 10-3

Berdych ešte určite niečo pridá, ale myslím, že to bude len niekoľko 250 a 500
Reagovat
Frick
Finále GS: 0:1 :o)
Reagovat
spaniel
Finale neni titul. A TM 1:0
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
spaniel
Každopádně v jedne veci jsou na tom podobne. Nemaji obočí a nohy bez chlupů jak hadi.
Reagovat
Davor1
:-D
Reagovat
panzer.dragon
hustý
Reagovat
Chrenda
Netvrdím, že Davyděnko nehrál v jednu chvíli docela dobře, ale bylo to dost krátké období oproti tomu jak Tomáš setrvává v top 10 dlouhodobě. Proto je prostě škoda, že Tom má tak málo titulů. Na kolika turnajích byl jasnej favorit, ale prohraje tu s Isnerem, tu s Tsongou, tu s někým jiným, kterého normálně poráží. Podle mně to není normální. Měl těch dvacet titulů už mít před dvěma roky. Ale asi mu to hlava nebere, že by to mohl dokázat.
Reagovat
Pe3k
Dustina si nejvíce pamatuji se zápasu s el řiťádorem, kdy jej naprosto zesměšnil a poslal z5 na Malorku. Je to sympaťák a ta kombinace německého rastafariána se jen tak nevidí...Gulbis má alespoň s kým zakouřit brčko :)
Reagovat
Chrenda
Taky mu sedí to jméno, pan Hnědý.
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem viděl, tak dneska Tomáš skvěle servíroval. Podal velmi slušný výkon, v každém setu si počkal na šanci a pak ji využil. Jeden ze zápasů, kdy jsem si byl naprosto jistý příznivým výsledkem.
Reagovat
smazaný uživatel
a tak celkem dobry vstup, Berdo.. :-) Od Browna jsem samozrejme cekala nejakou tu "potiz", umi je, ale nakonec to bylo s prehledem. On je svym neortodoxnim stylem uderu zajimave a mimoradne necitelny, s nim hrat musi byt ucinena lahudka. Asi i pro divaky, osobne vsak ctim profesionalitu a umirnenost, teda nudu, takze se z podobnych plazovych svihaku do pisku nikdy nesvalim. ;-)
Reagovat
tommr
Brown mi tak trochu připadá jako trochu horší verze Monfilse ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas ta podoba tam je, zejmena v pohybu
Reagovat
smazaný uživatel
pravda, ale na Gumaka nema.. :-)) Podobnost tu ovsem je, oba tycinky a paleji jak u Verdunu... a jeste si pri tom pro divaky v sestave vystrihnou nejakou vysoce bodovanou obtiznou figuru.. :-)
Reagovat
Fandina
super. Hezký zápas a gratulka Berďo. Držím palce do dalšího mače ... pojď pojď pojď

A nádherné obleční. Super super super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rekl bych konecne zacal nosit normalni tenisovy dresy a snad ty kyticky navzdy pohrbil
Reagovat
Fandina
Tak ano. Tohle je hodně povedené oblečení. Černobílá kombinace a taková ta klasika, elegantní a přitom zajímavá. Líbí se mi to moc.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ta mikina s růžičkama, co měl teď na fotce na FB, ta stála za to :D
Reagovat
Fandina
foto i spot je toho super oblečení i zápasu důkazem. Je to tady!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist