Berdych vyhrál 50. letošní zápas, je v osmifinále

14. 10. 2015, 11:50
Aktuality 551
Tomáš Berdych ztratil v Šanghaji hned v úvodním zápase na turnaji set, jubilejní 50. vítězství na okruhu ATP v sezoně si ale ujít nenechal a postoupil do osmifinále. Američana Jacka Socka ve druhém kole zdolal po téměř dvouapůlhodinovém boji 7-6 4-6 a 6-4.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych, který po zisku titulu v Šen-čenu vypadl minulý týden v Pekingu hned v prvním kole, se na padesátou letošní výhru pořádně nadřel. Už v úvodním setu mu dnes Jack Sock rychle odskočil, český tenista ale dokázal srovnat a vybojovat tie-break, který vyhrál 7-3.

Ztrátu musel Berdych dotahovat i v následující sadě, v níž mu soupeř prolomil hned první podání. Pátý hráč světa znovu srovnal a držel si servis až do stavu 4-5. V desáté hře neproměnil dva gemboly, Amerian vybojoval setbol a útokem na síti přinutil Berdycha k chybě.

Jako první se do vedení dostal český tenista až v rozhodujícím setu, v němž lépe zvládl klíčové momenty zápasu. Za stavu 1-2 čelil třem brejkbolům v řadě, vyhrál ale devět výměn za sebou a získal tak náskok, který si už udržel. Jeho protivník neměl daleko k tomu, aby se ještě vrátil do zápasu: Sock si za stavu 4-5 vypracoval tři brejkboly, Berdych ale všechny odvrátil. Sockovi se v dramatické hře podařilo smazat dva mečboly, Berdych si však vypracoval třetí a smečí zápas ukončil. 

O postup mezi osmičku nejlepších se český tenista utká s Gillesem Simonem, s nímž vloni v Šanghaji ve čtvrtfinále vypadl a Francouz pak padl až ve finále s Rogerem Federerem.

Úspěšný vstup do turnaje má za sebou i jeho největší favorit Novak Djokovič, který si protáhl svou vítěznou sérii už na 13 zápasů. Vítěz US Open a šampion z Pekingu dnes ztratil pouhé tři gamy se Slovákem Martinem Kližanem, kterého za 62 minut porazil 6-2 a 6-1.

"Kližan umí hrát velmi rychle, ale má tendenci dělat hodně nevynucených chyb, které dnes dělal. Dost mi to dnes na kurtu usnadnil," řekl Djokovič.

Ve 3. kole vyzve světovou jedničku trojnásobný semifinalista Feliciano López, který neuspěl ani v jednom z dosavadních šesti vzájemných duelů. Dnes už však zkušený Španěl jednu sérii zlomil, když zdolal 6-7 7-6 6-3 rakouského mladíka Dominica Thiema a ve čtvrtém vzájemném střetnutí tak zaznamenal první výhru.

Rafael Nadal , který v neděli prohrál finále v Pekingu s Djokovičem. dnes vyhrál i pátý vzájemný zápas s Ivem Karlovičem a také v Šanghaji to bylo po velké bitvě. Španělský tenista zvítězil 7-5 6-7 7-6 a postoupil do osmifinále.

"Myslím, že jsem odehrál dobrý zápas. Jedinou negativní věcí byl první game zápasu. Pokud jde o mojí koncentraci a kontrolu emocí, tak to byl fantastický zápas," komentoval Nadal. "Vyhrát třetí set 7-6 je pro mě velmi důležité a to i proto, že jsem v tom tie-breaku neztratil jediný bod po svém podání," dodal Španěl, kterému chorvatský soupeř v závěru pomohl dvojchybou.

O postup do čtvrtfinále se devětadvacetiletý Nadal utká s dalším ranařem Milosem Raonicem
, se kterým letos prohrál v Indian Wells. Předchozích pět vzájemných soubojů vyhrál Španěl. Raonic dnes odvrátil mečbol Robertu Bautistovi, kterého udolal 6-4 6-7 7-6.

Výsledky - Šanghaj (tvrdý povrch, dotace 7.021.335 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (5-ČR) - Sock (USA) 7:6 (7:3), 4:6, 6:4
Djokovič (1-Srb.) - Kližan (SR) 6:2, 6:1
Murray (3-Brit.) - Johnson (USA) 6:2, 6:4
Wawrinka (4-Švýc.) - Troicki (Srb.) 7:6 (7:3), 6:3
Nišikori (6-Jap.) - Kyrgios (Austr.) 1:6, 6:4, 6:4
Tomic (Austr.) - Ferrer (7-Šp.) 6:4, 6:2
Nadal (8-Šp.) - Karlovič (Chorv.) 7:5, 6:7 (4:7), 7:6 (7:4)
Raonic (9-Kan.) - Bautista (Šp.) 6:4, 6:7 (3:7), 7:6 (7:5)
Simon (10-Fr.) - Mayer (Arg.) 6:7 (0:7), 6:4, 6:2
Gasquet (11-Fr.) - Pospisil (Kan.) 6:4, 3:6, 6:4
Anderson (12-JAR) - Fognini (It.) 6:3, 7:6 (7:1)
Isner (13-USA) - Goffin (Belg.) 6:3, 7:6 (7:5)

López (15-Šp.) - Thiem (Rak.) 6:7 (4:7), 7:6 (8:6), 6:3

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

551
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mayo
Nadal vs Wawrinka...no radšej som chcel Čiliča, Stana asi Rafa nedá
Reagovat
smazaný uživatel
to teprve bude pro mě zajímavý duel a ne Čilič s Wawrinkou, i když jak koukám na výsledek, musel to být boj :) Standa má na kontě dvě výhry z posledních dvou vzájemných zápasů a letos navíc na antuce, ale Nadal se teď zvedá z prachu, takže pro mě atraktivní zápas :))
Reagovat
Mayo
tento zápas by mal byť atraktívny a taktiež brtisko český súboj ... budeš fandiť Býkovi? :D :D :D :D :D :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
čemu se směješ? :D pro někoho to třeba není vůbec atraktivní a já nejsem fanatická fanynka Federera, abych se nemohla podívat a fandit jiným :) britsko-český souboj je taktéž atraktivní, ale pro mě už míň, protože to bude nuda, u Novakobijce a Rafana si nejsem ještě jistá, komu budu fandit, zatím u mě vždy převládal švýcarský vliv :P
Reagovat
Mayo
Fandi Stanovi, tak to má byť! Bola to trápna otázka ja viem :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi to tak bude no, už jsem vašeho bejčka podržela tři zápasy v řadě včetně finále v Pekingu, tak se vrátím ke švýcarským kořenům :P ale pokud vyhraje, tak mi to vadit nebude :)
Reagovat
Kozoroh
Po úpadkovém období Tomáše, které započalo na RG se nyní zdá, že Berdychova hra a sebevědomí stoupá směrem vzhůru. Po výhře nad nevyzpytatelným Sockem dnes převýšil Simona, s kterým letos rupnul ve Wimbledonu. Zítra bude Berdych hrát s Murraym, moc velké šance na postup mu nedávám, ale aspoň Andyho potrápí.
Reagovat
tommr
Tomáš už má postupem do čtvrtfinále splněno. V zápase s Murraym může jen překvapit ... :)
Reagovat
d@ve
Doufám, že na to překvapení dojde. Nesympatického Andyho fakt nemusím..
Reagovat
slacker
A nesympatickeho tommra muzes?
Reagovat
d@ve
Mně nic, Slackere, Tommr neudělal. Já s ním žádný problém nemám. A věřím, že bych neměl ani s tebou, kdybys nebyl zbytečně tak útočný.. ;)
Nevím co jste si vy dva provedli, to je mezi vámi, ale osobně si myslím, že byste to měli vyřešit jako normální lidi. Zbytečně ten problém nenafukovat a hodit to prostě za hlavu.. Nač se zbytečně čílit nebo stresovat. :)
Reagovat
slacker
Me nic delat nemusi aby mi byl Tommr nesympaticky i bez jeho napadani me osoby. A co ti udelal Andy ze je ti nesympaticky?
Reagovat
d@ve
Chápu, že ti nemusí být hned každý sympatický, ale to přeci není relevantní důvod k neustálým atakům. Myslím si, že i sám sebe tak přeci musíš připravovat o pohodu.. Leda, že bys v tom sám hledal nějaké uspokojení..
Jinak pokud jde o Andyho, tak nevím čím to je.. Asi tím jeho arogantním a povýšeným postojem.. Ale pravda, to by se ostatně dalo říct i některých dalších hráčích (vč. Tomáše B.).. :)
Reagovat
tommr
slacker tady neustále brečí, že ho napadám a přitom na mě dneska asi dvacetkrát zaútočil aniž bych mu k tomu dal jakejkoli podnět. Já na něho dneska nezareagoval ani jednou ... :)
Reagovat
slacker
Nezapominje ze tim hlavnim podmetem ktery mi davas je obsah, styl a ton tvych "komentaru"
Reagovat
d@ve
To děláš s tím nereagováním dobře Tommre a doufám, že i Slacker dostane brzy rozum. Byl bych pro, abyste už zakopali tu válečnou sekyru. ;)
Reagovat
tommr
já žádnou sekeru zakopávat nemůžu, protože jsem žádnou nevykopal. Nemůžu za to, že se do mě ten dement neustále naváží ... :(
Reagovat
slacker
Muzes si za to sam.
Reagovat
Fandina
Ty se do něj navážíš a on za to může. Zajímavá logika.
Reagovat
slacker
jasne ze muze, prece tim co pise a jak to pise.
Reagovat
Kytka
Každý má k někomu sympatie a antipatie. Já zrovna Můru taky moc nemusím. Přijde mně jako divný pavouk.
Reagovat
Mayo
pavúk sa skôr hodí na Djokoviča ne?
Reagovat
Kytka
Jen stran pohybu, né povahy.
Reagovat
Lina
Tomáš si sice neodpustil strašidelné chyby, ale potěšil mě svou agresivní hrou. Bylo už načase Simona porazit. Gratulka.
Reagovat
tommr
dneska se Tomášovi povedla odveta za lonský vyřazení ve čtvrtfinále. Na streamu jsem toho bohužel moc neviděl, ale zdálo se mi, že Tomáš hrál docela dobře a Simon naopak vyrobil víc chyb než je u něho obvyklý. Tomášovi každopádně gratulace k cennýmu vítězství nad nepříjemným soupeřem ... :(
A Nova Sport at se jde zahrabat! Místo aby dávali našeho nejlepšího tenistu tak vysílají zápas dvou nejméně sympatických tenistů jaký se na okruhu dají najít ... :(
Reagovat
EllNino
ty už používáš mračicí smajlíky i při gratulaci ? :D ...
Reagovat
tommr
ten první je tam omylem. Nováci mě ale dneska šíleně naštvali ... :(
Reagovat
EllNino
Nova za to výjimčeně až tolik nemůže, ty vysílaj to, co jim nakážou, neřídí si sami, jinak by ho určitě vysílali :)
Reagovat
Lunej..
Hele bacha jo, já fandím Marinovi... :)
Reagovat
tommr
nechápu jak může někdo fandit tomu věčně zakaboněnýmu Chorvatovi. O jeho dopingový aféře ani nemluvím ...
Reagovat
EllNino
nestírej furt každýho tyjo
Reagovat
slacker
A ty se mi div proc chci stirat Tommra :-D
Reagovat
Lunej..
Tak to nechápej, ani to po tobě nechci. Pokud vím, trest mu byl snížen, protože se prokázalo, že mu dala máma prášek proti bolesti a byla tam zakázaná látka nebo nevím přesně jak to bylo. Tak hlavně, že ty jsi v životě žádnou chybu neudělal a nemusí ti nikdo nic odpouštět. A tenistů, co koukají blbě, je docela dost. :) Tomáš zase měl zbytečné poznámky na umpire ohledně rozhodčích, taky si to mohl odpustit.
Reagovat
Lina
Nemusel být tak sarkastický a mohl to přejít. Jenže emoce nejspíš ještě přetrvávají. Taky by mě to na jeho místě naštvalo, protože to nebyl jen jeden omyl.
Reagovat
Lunej..
Kdyby prohrál, tak bych to chápala, takhle si myslím, že říkat po zápase rozhodčímu "kolikrát se musím koukat, abych viděl míče lépe než Vy" nebo tak nějak podobně mi přijde zbytečné. a navíc se tím Tomáš leckdy zbytečně rozhazuje. Třeba v zápase Nicka s Nishim se Nick vztekal, naopak Kei byl prostě v klidu, i když měl taky právo být naštvaný. Lajnoví tu chybují, to je pravda, ale je tu jestřáb, naštěstí :)
Reagovat
Lina
Tak ono může hráče znervóznit, když se nemůže spolehnout na rozhodčí.
Reagovat
Kytka
On uiž se ozval i během zápasu. Ale u Toma je jen dobře, když si takhle postěžuje, jde to z něj ven a nedusí se s tím. Většinou ho tyhle hádky nerozhodí. Někomu vynadá a má klid.
Reagovat
George_Renel
Tomáš měl ovšem s těmi čárovými úplnou pravdu. Proč si nechat kálet na hlavu. Simon se dnes choval daleko hůře. Tím odpálením míčku do hlediště to korunoval.
Reagovat
tommr
mě je to celkem jedno kdo za to může. A chyba bude určitě i na straně Novy když si nedokážou vydupat zápas naší největší hvězdy ... :(
Reagovat
Lunej..
Nova vysílá, co ji režie v Šanghaji nabídne, protože na druhý satelit nemají kód.
Reagovat
EllNino
ježiš tak máš internet, ruskej videostream nabízí docela kvalitní obraz :)
Reagovat
Lina
Nova Sport pokud to jde, tak Tomáše vysílá. Když někdo nechce, tak to nepochopí.
Reagovat
Lina
Bylo vysvětleno, proč Nova Sport nevysílal Tomáše.
Reagovat
slacker
Vymluvy. Ale ja sem rad ze to Tommr nemohl videt v televizi :_D
Reagovat
Lina
Víš, že není hezké, být škodolibý? :)
Reagovat
Lunej..
Hrách je lepší do polévky než ho plýtvat na slackera :D
Reagovat
Kozoroh
Duel dvou GS vítězů je zajímavější než zápas nejvýše postaveného hráče ČR, který nemá ani jeden vyhraný major!!
Reagovat
Kytka
A je to tam. Konečně ho po čase dostal. Dneska hrál líp než proti Sockovi. Měl především trpělivost s tím běhavcem a zaútočil většinou ve správný čas. Dneska se mi jeho hra líbila. I když nějaké mouchy tam jsou, ale kdy ne. Gratulace.
Reagovat
Cico93
ja ti to včera písal:-)
Reagovat
Kytka
Já vím. Já byla ten nevěřící Tomáš. Teď mu vůbec nevěřím na zítra proti Můrovi. Tak by to zase mohlo klapnout ne?
Reagovat
Cico93
Uvidíme.
Andy bude oveľa tvrdší oriešok.
Reagovat
tommr
proti jedovkám Simona se hraje těžko. Tomáš zaslouží uznání, že se s tím dokázal tak dobře popasovat. Když přišel v prvním setu o náskok brejku po hloupý chybě na síti tak jsem měl docela obavy, že to zase dopadne špatně ... :)
Reagovat
Fandina
super. Bilance 4:7 proti Simonovi byla hrozivá. A hrál celkem dobře. Občas po podání si nabíhal na síť a to se mu zpravidla vyplatilo. Mám radost že vyhrál. Gratulace veliká. Berďo pojď!!
Reagovat
George_Renel
Tomáš dnes zahrál dobře, soupeře přehrál především na returnu. Francouze hodně vykolejil.
Reagovat
FulnekUltras
To by jeden ani nečekal...
Reagovat
Kytka
Právě na returnu. Jukla jsem už na statistiky. Tam byl nejvýraznější rozdíl.
Reagovat
Mayo
Zajtra bude možno opäť excelovať na returne.
Reagovat
Kytka
Proti Můrovi? Ten je myslím po Djokerovi na reternu nejlepší. Ale někdy počátkem roku jsem v Tenis Aréně četla hodnocení několika bývalých superhráčů, mj. i Johna Mac Enroa a Jimmyho Conorse, kde zařadili Tomův return jako třetí nejlepší a jako třetí nejlepší i jeho dvouručný backhand - mezi těmi dvouručnými pochopitelně. To mně překvapilo.ejméně ten bachhand, když si Tom zakládí na forehandu.
Reagovat
Mayo
podľa mňa má Murray best return a top backhand...ale zase Berdych má lepší forehand a aj podanie ... ale s tým Berďovým BH, neviem či je tretí najlepší ale podľa mňa nie je vôbec zlý
Reagovat
Lunej..
pěkně, Giles byl dneska nějaký nesvůj, dvakrát tam zařval jak tur, celkově koukal jak Belzebub :) Tak ještě dotlačit Marina a mám splněno :)
Reagovat
EllNino
on i tak dneska vypadal :D už je moc dlouho na cestách :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lajnoví hodně špatný výkon ve druhém setu :-) že se o tom na konci Tomáš bavil i umpirem :D
Reagovat
Lunej..
Ještě, že iqe fandí jen Petře :)
Reagovat
d@ve
:D
Reagovat
Cico93
to sa ti podarilo:-))
Inak by tu bol riadny bordel.
Reagovat
tommr
pokud je na turnaji jestřáb tak není co řešit ... :)
Reagovat
Lunej..
Jak pro koho :D
Reagovat
EllNino
Hezky Tom, dneska dobrý výkon :) a s Andym by to chtělo ujmout se vedení ve vzájemných zápasech :D
Reagovat
MartinPa
Tak snad to ten Stan zvládne, ten Marinův projev mi přijde takový sterilní.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedem Tome! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gilles je nějak mimo, to už Tom zvládne :-)
Reagovat
EllNino
Pojď Marine ! :) odvážnej
Reagovat
Lunej..
Marin pěkně, holt oželím Toma v telce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan mě připravil teďka asi o 500,- . Marin otočí na 2:1 Stan je pasivní a Marin má posra*é ruce.
Reagovat
Lunej..
Pláčeš na hodně špatném hrobě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nepláču jsem jenom nasranej. :D V nejdůležitější moment se prostě Marin zlepší o 3 třídy a teďka to stejně projede. :D Kdyby prohrál ve dvou jsem bohatší :D
Reagovat
Lunej..
Diskuze je vedle :)
Reagovat
tommr
tak jsem Tomášovi trochu křivdil. Po tý minele v pátý hře se nesložil, ale dál bojuje a vydřel první set. Vyhráno ale ještě zdaleka nemá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted hsem dorazil k tabletu. Hraje tomas dobre nebo gilles spatne??
Reagovat
tommr
od obojího trochu ... :)
Reagovat
Lunej..
Simon je nějakej protivnej..
Reagovat
Cico93
Podľa očakávania mu Simon riadne pinká na nervy.
Reagovat
Lunej..
Když Tomáš neví, kde je síť a sako a zná jen BL, tak jeho chyba :D
Reagovat
Fandina
6:3 ale byl to boj v tom posledním game
Reagovat
vaclavsubrt
Tohle je na Chocholouška
Reagovat
EllNino
No 5:3, jak to jde, když hraje odvážně :)
Reagovat
Lunej..
Kdo? :D Tomášovi vycházejí ty jeho úhly, ale Simon mi přijde takový trochu zamrzlý, přijímá Tomášovu pinkavou hru.
Reagovat
Lunej..
Pak že dopodávat na vítězství v setu je labilita WTA :D
Reagovat
Lunej..
Uf, to byl porod, no sláva :)
Reagovat
tommr
Tomáš nepotvrdil brejk když při druhým brejkbolu soupeře napálil lehkou smeč do sitě. Čekám, že se ted úplně složí ... :(
Reagovat
Lunej..
Myslím, že se složíš dřív než Tomáš :D
Reagovat
slacker
Ty uz taky ryjes do Tommra? :-D
Reagovat
Lunej..
Já do tommra nereju, jen uvádím správný stav věcí. :)
Reagovat
EllNino
já myslím, že tybudeš první :)
Reagovat
Cico93
jaký smeč tvl
Reagovat
Lunej..
držím palce, Simon umí být dost nepříjemný.
Reagovat
Lunej..
Pinkat se Simonem není asi to nejlepší..
Reagovat
babolat.cz
mlácení prázdné slámy...
Reagovat
smazaný uživatel
Další zajímavá sázkařská věc.

Za stavu 1:3 pro Toma vsadit na vítězství Simona. :)) - Tomáš to pinkačkou nevyhraje.
Reagovat
Lunej..
Já sázím jen livko, ale u Tomáše to nedělám. Sázet na to, že ho Simon brejkne se mi nechce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je dost pravděpodobné, že to Tomáš projede, tak proč na tom něco nevydělat. :) - nejkrásnější tip dnešního dne byl vsadit na Andyho po prohraném prvním setu, tam byl kurz přes 2. Ale ke konci jsem se trošku kroutil když šel podávat na vítězství a začal 15:40 :D
Reagovat
Lunej..
Já nejsem sázkař, jen občas se tím zabavím. A proti svým hráčům nesázím nikdy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je správný názor, pak tam jsou zbytečné emoce máš pravdu. Naštěstí Tomáš není můj hráč. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mertl zazářil, zázračně vybral nalitou smeč na BP Krajinoviče,ten pak rozbíjel rakety a pak mu dal lekci na svém returnu, Beda by mi takovou podívanou asi neposkytl..Bravo Honzo
Reagovat
smazaný uživatel
Repríza Pekingského finále v Šangaji na 51%..
Reagovat
Mayo
ja si myslím, že Murray zstaví Djokoviča na tomto turnaji
Reagovat
smazaný uživatel
Ako som písal dnes ráno..Nole bud vsetko vyhrá stylom 6:2, 6:3 alebo prehrá..Pri prvych problémoch bude v takom šoku, ze to nemusí rozchodiť..
Reagovat
Kozoroh
Ale, Forehande... Novak je zkušený a odolný šampion, vyrovnanější zápas zvládne!
Reagovat
Kozoroh
Já bych řekl Mayko, že No1e bude chtít oplatit Andymu prohru z Montrealu a vyhraje :-)
Reagovat
Mayo
iné som nečakal
Reagovat
Cico93
Keď ja tým tvojím percentám už dajako neverím:-))
Reagovat
smazaný uživatel
51% je realitu reflektujúce číslo...:)..Tentoraz...
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že Nole naposledy neměl zápas pod kontrolou v Cinncinnati. Stav 0:4, 1:4, 2:5 ho může celkem rozladit.
Reagovat
Mayo
Ale ten Nišikori mal vyhrať.
Reagovat
Mayo
Paráda Býk! (: Pozdravujem tých, ktorí tipovali Miloša. Až Wawrinka by mohol byť konečná podľa mňa.
Reagovat
smazaný uživatel
TB s prehladom, aktívne a sebavedomo...Cenný skalp, ale nie s TOP 10 hracom ako Vojta naznačil..
Reagovat
slacker
Tomas Berdych uz vyhral?
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych hrá až nasledujúci zápas na centr kurte..
Reagovat
Lunej..
On bude hrát teď ne? Já že mi na Novasport1 hodili Standu s Marinem.
Reagovat
tommr
doufám, že to je jen výpln programu než začne hrát Tomáš ...
Reagovat
Lunej..
Taky myslím, Basa hlásil, že budou vysílat z centru. Standa MTO.. hm.
Reagovat
Lunej..
Hm, tak prý je pro režii zajímavější Standa s Marinem, takže máme zatílm smůlu, jedině by Standa skrečoval.
Reagovat
tommr
to jsou ale šmejdi. Dávat přednost cizákovi před jediným českým hráčem ve světový špičce ... :(
Reagovat
Lunej..
Basa to zdůvodnil tak, že je pro Čínani zajímavější zápas těch dvou coby finalistů US a Nova má jen jeden satelit. A přitom na Novasport2 opakují pořád Stana s Pairem. No comment.
Reagovat
tommr
tak proč dávali Tomáše na centr když pak místo jeho zápasu vysílají zápas z vedlejšího kurtu? Jsou to prostě šmejdi ... :(
Reagovat
babolat.cz
"Šmejd je každý člověk, který druhé uráží. To nemá s polikou nic společného. Jen zlí lidé mají potřebu druhé urážet a to děláš ty. Podle mě jsi prototyp šmejda."
Reagovat
Lunej..
Mně by zajímalo, kdyby sem Fandina přestala psát, co byste vy ostatní dělali? To byste se zbláznili nudou ne?
Reagovat
Fandina
:-))))))
Reagovat
babolat.cz
to spíš ona by si ukousala všechny prsty...je to takovej rádobyfilolog :-)
Reagovat
Lunej..
A ty jsi rádobyrypák, takže jste si rovni. :)
Reagovat
babolat.cz
hele, dyžtak rýpal, rypák nemám
Reagovat
Lunej..
tak promiň, rypáček, ok? :D
Reagovat
Fandina
Ale vůbec, tvoje úvahy o mně jsou úplně mimo. Takhle vůbec neuvažuji.
Reagovat
Fandina
Jinak já mám dojem, že komentuje woytha, ne Basa. Na Nova Sport 1.
Reagovat
Lunej..
Ráno tam byl Basík, teď nevím, protože koukám na stream.
Reagovat
smazaný uživatel
Krasa, krasa, KRAAASAAAAA :-D Rafa je zpatky!!!
Reagovat
Cico93
Len dobre, že to zvládol v 2 setoch. V 2 sete to nebolo ono a začínal som sa báť, žeby to mohlo dopadnúť ako na jar.

Nikto sa neraduje tak ako Rafa!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace, Rafa vyučoval a teď jdu vyučovat já, akorát načas :D
Reagovat
Kytka
Taky myslím, že Wawrinka by na něj měl spíš než Čilič. Rafa to proti ¨ranařům umí.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa strašne spasívnel..Vsetky výmeny hrá z BH len slajzom, to sa mu može veľmi rýchlo vypomstiť..Opat to, o čom som písal vcera...Títo servismani provokujú favoritov k pasívnej hre domnievajúc sa, ze im to vo výmenách postačí..
Reagovat
Lunej..
jsem zvědavá, co předvedeš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa skoli :-)
Reagovat
tommr
a dneska si připsal další cennej skalp. Vypadá to, že se v první desítce asi usadí natrvalo a já mu to moc přeju ... :)
Výhrou nad Nishikorim zároveň pomoh i Tomášovi Berdychovi udržet si pátý místo před dotírajícím Japončíkem ... :)
Reagovat
Kytka
Jenže pak nejvíc dotírá právě Rafa. No ale být pátý nebo šestý vyjde skoro nastejno. Bohužel Berdych se do čtyřky nikdy nedostane natrvalo. Páté místo je lepší jen z hlediska nasazení i na velké turnaje, když třeba někdo z prvních čtyř nestartuje. Ale jinak u něj bych byla spokojená, kdyby vyhrál nějaký větší turnaj, nějakou tu tisícovku. Na GS to nevidím.
Reagovat
tommr
před Nadalem se Tomáš už dlouho neudrží. Nadal až do konce roku neobhajuje skoro nic a tak je jen otázka času kdy se před Tomáše zase dostane ... :(
Reagovat
Kytka
No Tom obhajuje Stockholm, ale tam se ten trouba zapomněl přihlásit a z Paříže "jen" čtvrfinále. A Rafa krom tí tisícovky hraje myslím ještě pětistovku v Basileji
Reagovat
tommr
svým způsobem je dobře, že Tomáš do Stockholmu nejede. Byl by to jeho pátej turnaj během pěti týdnů a to by mohlo taky špatně skončit. Bude lepší když si před Basilejí/Valencií a Paříží aspoň na týden dáchne ... :)
Reagovat
Kozoroh
Berďa do Stockholmu poletí. Pořadatelé mu dali divokou kartu.
Reagovat
tommr
to chce hrát 7 týdnů bez přestávky až do Paříže? Nebo vynechá Basilej/Valencii?
Reagovat
Kytka
Zatím jsem viděla, že ani do Basileje ani do Valencie není přihlášený. A minulý týden toho moc nenahrál. Jeden nepovedený zápas. Tak asi jen ten Stockholm a Paříž.
Reagovat
slacker
Z toho Tommra klepne
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa chytil slinu konečně, jen tak dál :))
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa solídne, Raonic menej solídne..Privítal by som už aj typologicky iného súpera..Ak zajtra bude Cilic a pozajtra Anderson, tak to bude šialený žreb :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebude, Čiliče přejede Wawrinka, pokud si teda neřekne, že bude držet basu s Rogerem :D zato Anderson už není žádná sranda, pro Samuraje byl moc velké sousto, tak Rafa, jestli se tam dostane, bude mít co dělat, to je jiný kafe než nějakej Karlovič
Reagovat
smazaný uživatel
Andersona porazil i na AO, kde na tom byl hůře než teď, ale je fakt, že Kevin šel od té doby taky hodně nahoru, povrch v Šanghaji je asi rychlejší, tak kdo ví, jak by to dopadlo. Ale Rafovi tihle soupeři typologicky celkem vyhovují, největší zkoušku trpělivosti už má úspěšně za sebou, proto bych do dalšího kola radši bral Čiliče než Wawrinku :)
Reagovat
kada.tom
Novak smetl dalšího soupeře :-)
A teda Nishi zatím set dole s Andersonem, snad to i jako proti Nickovi otočí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic má posledné tri roky vždy najsilnešiu časť roku jeseň...Bolo by naivné sa domnievať, že po tamomto roku bude práve teraz vypadávať skoro..
Reagovat
smazaný uživatel
Na takového rozjetého hráče je třeba nasadit někoho kdo je schopný ho v takové formě zastavit. Roger už není, Murray to nezvládne, Nadal na to zatím nemá, takže zbývá jenom Stan když se dobře vyspí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani Stan.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na RG mu vystavil slušnou stopku. Ale to není Masters, to máš pravdu. :)

Co myslíte, zvládne to Rafa s Milošem? :)Je tam slušný kurz :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze áno..Priklanam sa k nemu, ale uvidime..Lopta je gulatá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za stovku to tam hodím. Je nahecovaný ze včerejška Roger mu vypadl a Miloš nehraje nic moc poslední dobou (až na titul z Ruska) - podruhé za sebou Rafu nedá.
Reagovat
Roger_Federer
Slusny kurz? 1,4
Reagovat
smazaný uživatel
1,58 jsem dával :)
Reagovat
Cico93
Ja včera večer v nike chytil 1,7.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásná práce :)

Za tisícovku se ta výhra i dá :)
Reagovat
turista
Noleho tady ani na Masters nikdo nezastaví.
Reagovat
Kozoroh
Kež by si měl pravdu, turisto :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moj tip je, ze ked Nole stratí styri gemy, tak hned stratí aj celý set, lebo taký zostane z toho v šoku..
Reagovat
kada.tom
výborně :-))
"Conga" i "ten se skvrnou na noze" postoupili, paráda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A Felda potřebuje 200 breaků aby prolomil Noleho. Nole není neporazitelný superhrdina, ale vždycky když je šance jej porazit, tak to ten protivník náramně pose*e
Reagovat
smazaný uživatel
Cmon Andy. Prohraj první set ať můžu vsadit na Live na otočku :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nice díky chlape :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://m.youtube.com/watch?v=w3sFgYvMZ0U
Reagovat
rod_laver
Pěkně. Už dlouho se spolu neutkali.
Reagovat
kada.tom
Vamoos Rafa !!!
Super, mám radost, že to zvládl :-)
Reagovat
Hypertac
Ja taky, ale by to opet nervy!
Reagovat
Mayo
Reagovat
smazaný uživatel
paráda !
Reagovat
Cico93
Tento game bol ako ty hovoríš spektakulárny.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Herbert_Hoover
Famózní :) Už si to pouštím asi popáté :) Jsem pyšný na Rafu, jak velký krok udělal. Tyto chvíle mu ještě o to více pomůžou, napumpujou mu sebevědomí a to hlavně potřebuje. Tři sety s Dr. Ivem nejsou žádná ostuda, když vezmeme v potaz, že je Ivoš letos hodně solidní. Navíc s ním neměl Rafa lehký boj ani ve svých lepších sezonách. Jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Hypertac
Vamos!!!
Reagovat
babolat.cz
EL ROY
Reagovat
Cico93
Tak čo vyšľapne si Ramos aj na Tsongu?
Reagovat
smazaný uživatel
nebo zašlápne Tsonga Ramose-Viňolase? :P
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ne ;)
Reagovat
Cico93
+1
Reagovat
peggy
Rafo,byly to nervy do posledni chvile,Tvoje trpelivost vyhrala.Karlovic umi pouze esa a silovy odpal a hrou by patril tak na 300 misto.Ty hura vpred,hlavne at namysleny Berdych vypadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutni souhlas!
Reagovat
Hypertac
Taky absolutni souhlas!
Reagovat
slacker
sektarske vlakno
Reagovat
Hypertac
Jasne ze jo!
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím s tím 300. místem, to by nebrejknul světovou jedničku. Ale je fakt, že mimo podání žádnou zásadní zbraň nemá, mezihru má možná nejhorší v top 50, ale na dalších pozicích by se to srovnávat už dalo.
Reagovat
gigin
Na no 95 se nechytá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže současná 95 je budoucí světová jednička a vítěz několika GS, tam se nechytá skoro nikdo.
Reagovat
gigin
:-D já jsem na to málem zapomněl, máš recht.
Reagovat
Herbert_Hoover
Dr. Ivo "klame tělem"...jsou dnové, kdy to tam slušně pálí i v mezihře, ale jsou dnové, kdy..jak kdysi trefně zhodnotil na svém twitteru-hraje jako patnáctiletá holka. :) V dlouhodobém horizontu lze jeho mezihru opravdu řadit velmi nízko, ale jsou výjimky. Dokáže se zbláznit a pak zle zatápí i nejlepším hráčům.
Reagovat
Kozoroh
No1e převýšil Kližana rozdílem třídy, zápas měl celou dobu pod kontrolou a ani malé zaškobrtnutí v 1. setu, kdy Djoker přišel o servis ho nijak nevykolejilo, neboť Kližanovi podání bral relativně snadno. Jen hru u sítě bych Noldovi vytknul, tam bylo z jeho strany několik kiksů, ale to není překvapivé, neboť hra u sítě Djokovi jak známo nevoní.
Dalším soupeřem bude López, přál jsem si Thiema, neboť je mladým a pozoruhodným hráčem. Zítra očekávám Djokerovu výhru 2:0 na sety, průběh zápasu o něco vyrovnanější než dnes, třeba 6:3, 6:3.
Reagovat
Cico93
šak, ale ty furt očakávaš 2:0:-))
Reagovat
Kozoroh
Třeba na US Open proti Lópezovi jsem předpovídal, že No1e ztratí set a měl jsem pravdu. López letos v New Yorku hrál skvěle a bylo mi jasné, že Djoker to s ním lehké mít nebude. Takže neplatí mýtus, že vžy očekávám hladkou Djokovu výhru :-)
Reagovat
Cico93
A ako vidíš zápas Rafu s Milošom??
Reagovat
Kozoroh
Jako mírného favorita vidím Miloše. Má vynikající servis, slušnou mezihru, letos se mu poprvé podařilo porazit Rafu... Nadal měl dnes málo přímých bodů ze servisu, body musel získat z výměn proti Ivovi, jehož mezihra je nejhorší v TOP 50. Takže duel podle mě vyhraje Miloš, klidně třeba 7:6, 7:5. Apropo víš, že Nadal naposledy porazil hráče TOP 10 na betonu loni na AO? Hádej koho ;-)
Reagovat
Cico93
Rogerika?
Reagovat
Kozoroh
Ano, Nadal porazil Federera v semifinále 7:6(4), 6:3, 6:3. Pokud letos na hardu neporazí hráče TOP 10, tak sezónu ukončí bez skalpu elitního hráče na betonu poprvé od roku2003. Mimochodem letos dosáhl jen dvou vítězství nad tenisty TOP 10, porazil Ferrera v MC a Berdycha v Madrida, jinak nic.
Reagovat
Cico93
To viem
A vidíš preto sa tešíme aj z maličkosti z víťazstiev, ktoré boli v minulosti takmer samozrejmosťou.
Boh vie či to ešte bude s Rafom lepšie, alebo už bude len stagnovať.
Reagovat
smazaný uživatel
Milos je tento rok mizerný. Odvracal MB aj s Bautistom...Rafa potvrdí nárast formy a vyhrá, pravdepodobne 2:0...

Raonic je síce v rovnakej kategórii ako Karlovic, teda servisman. Ale jeho servis je o poznanie slabší a nedá ani 50% es, či priamych bodov Karlovica.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se to vyrovná tím, že má lepší mezihru, ale taky čekám, že Nadal vyhraje ve dvou (třeba 7-6 6-4). Kdyby byl Miloš v loňské formě, tak bych Rafovi nevěřil, to by byla šance jedině přes TB.
Reagovat
smazaný uživatel
I když radši 7-5 6-4, TB radši ne, když vím, jak ho umí pokonit :)
Reagovat
Davor1
Na tvojom mieste by som bol s tými prognózami opatrnejší, aj včera mal Čorič vyhrať s Čiličom a chlapec bol nakoniec rád za 3 hry :-))

Ani ja Raoničovi veľmi neverím, dlhodobo hrá pod svoje možnosti, to ale platí samozrejme aj pre Nadala a zajtra kľudne môže prísť zápas, kedy to Milošovi sadne, motiváciu a sebavedomie po poslednom zápase s Nadalom bude mať určite solídne a keď mu pôjde servis, môže mať Rafa problém :-))
Škoda, že zajtra nie som nebudem mať čas ani na jeden zápas, ten program je poriadne našľapaný, trebalo by dovolenku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mne to nevyšlo s Bornom, tebe s Nishim..Niekolkokrat už :)

Samozrejme Rafa nemá nič isté, ale má za sebou lepšie výsledky ako Milos a to hrá najhoršiu sezónu v živote..Navyše aj v minulom zápase s Milosom mal MB, jeho jedina prehra s Raonicom bola v podstate kuriozna..
Reagovat
woody
Djoker sice výskedek super,ale oproti Pekingu to bylo takové bez zápalu,chybělo někdy více aktivity,kdyz mohl zahrat winner,tak tam byl spíš úder na jistotu! Zbytečně moc z obrany,ale snad se zase rozehraje a bude to v jízdy i v Shangaji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho soupeř, co není žádný nazdárek, uhraje tři gemy a ty tady z Noleho uděláš pomalu krizomana. Chudák kluk, neví, co si nadrobil. :)
Reagovat
woody
To ne!!! Ja jen trpím,když hraje tu svoji "prehraj me kdyz to dokazes" misto toho,aby byl více aktivní! Hlavne po podání...
Reagovat
woody
Jako zapas s Ferrerem v Pekingu,takhle bych si to predstavoval :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa zavalel.luxusni zapas napinavej az do konce.Rafa ukazal velky srdce.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvedavi jestli si Gilles pohraje s Berdou jako minuly rok nebo na wimblasu. Na berdu bych si rozhodne nevsadil
Reagovat
Kytka
Já nevsázím. A na Toma bych nevsadila, vím jak to se Simonem má a proti němu, to prostě nejde. Aspoň pak mám nervy jen jednou. A i to mi bohatě stačí. Ale vloni si vsadila moje drahá polovička na AO na Wawrinku proti Nadalovi, když jsem neprozřetelně před zápasem prohodila, že to vidím na Wawrinku, že je rozjetý a Rafa nepůsobil až tak dobře. A vyšlo to. Ještě, že jsem nevěděla, že je vsazeno.
Reagovat
Cico93
Tak napr. v Rotterdame ho Tom úplne zničil.
Ťažko odhadovať v akej je Simon forme, podľa čísel to neni úplne dobre. Dosť často stráca servis resp. o neho tuho bojuje.

Ja by Tomovi aj veril. Aj keď ho čaká zrejme najneobľúbenejší a preňho najťažší súper mimo b4.
Reagovat
EllNino
myslím, že Ivo vede :)
Reagovat
Kytka
Taky myslím. To když vidím, že ho má v pavouku, tak si řeknu je to v pytli.
Reagovat
Cico93
Ten je nepríjemný pre každého.
Reagovat
Kytka
Jenže Tom taky dneska několikrát ztratil servis (3x) a musel těžko bojovat téměř o každý game na podání. Ale myslím, že Jack Sock je lepší Hráč než L. Mayer.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa, bravooo! Nervy mám v kýbli, ale neva. Tá jeho radosť, to je úžas. ;) A potom, že ho nemajte radi, je suprový.
Reagovat
tito
Ivo je neskutečný, hrát proti němu je o nervy. Nejdůležitější je, že Rafa nevypadl z koncentrace. Vamos!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si rikal, ze hrat proti nemu musi byt pekny schyzo
Reagovat
smazaný uživatel
Tito, ale dnes bieda...Aby uhral Rafa proti Ivovi tak málo priamych bodov a všetko to vydrel cez výmeny...Zlé znamenie
Reagovat
smazaný uživatel
nestraš ;)
Reagovat
tito
Viděl jsem až třetí set a tam se mi líbil. Ještě před půl rokem by jej Ivo prolomil a bylo by po zápase. Teď, byť přes málo přímých bodů, si své uhrával celkem v pohodě. Já jsem spokojený :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu Rafa hral perfektne jak se tady pise- par mesicu zpet by dostal za usi ale dnes musej byt fanousci Rafi spokojeny.Nejlepsi zapas dne.
Reagovat
Mayo
tak zajtra Rafa aj Andy majú servismanov ako tak pozerám. Čilič vs Wawrinka by mohol byť zaujímavý zápas.
Reagovat
Kozoroh
Čilič-Wawrinka bude jedním z nejzajímavějších duelů 3. kole. Teprve podruhé od US Open 2014 se proti sobě postaví dva překvapiví GS vítězové loňské sezóny. Vzhledem k současné pozici v žebříčku i H2H je velkým favoritem Stan a měl by vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nielen, ze po Karlovicovi bude cakat Raonic, ale este aj po Raonicovi bude číhať Cilic...

To je sprisahanie servismanov v Šangaji..
Reagovat
Kytka
No, taky by tu někdo mohl napsat co je to převelikou radost Rafy z uhrání pouhého druhého kola. Tak jak někdo vyčetl radost Fandině z Tomova postupu. První kola (vlastně druhá) tisícovek jsou mnohdy těžší než na GS.
Reagovat
babolat.cz
Frndina je blázen
Reagovat
Kytka
Ale není, jen fandí Tomovi. Já ostatně také. Ať hraje s kýmkoliv, vždycky fandím jemu, protože je náš a nemám ráda kálení do vlastního hnízda. Cizímu bych prostě fandit neuměla.
Reagovat
babolat.cz
ona FANdí všem a je vždy FANatická.
Reagovat
Kytka
Já hlavně našim. Pokud hrají cizí, taky někomu přeji víc nebo míň, ale až takhle ne.
Reagovat
FulnekUltras
to už je takový průvodní jev ultraFANs... ;)
Reagovat
Fandina
Tady lidi závidí i to, že člověk fandí. Bože bože.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandina fandí všem "šamponům". Bedřichovi, Disco Tommymu i Ríšovi. Jak moc má její fandění společného s tenisem ví jen čert a možná ani ten ne. ;)
Reagovat
Fandina
Já fandím srdcem a na turnaje jezdím po světě. To mi stačí. Nepotřebuji si tady o tom donekonečna s někým povídat a vykládat, co všechno o tom vím. To není můj styl se tu předvádět.
Reagovat
Hypertac
Ahoj, co planujes na pristi rok. Ze bych se pridal.
Reagovat
Fandina
Madrid, ale parťáka nesháním. Tam asi pojedu s rodinou.
Reagovat
Hypertac
Tam jsme byli letos - doporucuju. Ja to vidim na Rim.
Reagovat
Fandina
Tam jsem byla letos zase já. Super areál. Nádhera.
Reagovat
tommr
v Římě se možná skončí a turnaj se přestěhuje do Milána ...
Reagovat
smazaný uživatel
a máš k tomu nějaké info (odkaz)? Areál vznikl za dob Duceho, a před 5-6 lety ho zrekonstruovali. To bych se hodně divil, kdyby k tomu došlo.
Reagovat
slacker
Ten areal je krasny a Rim je slavne mesto plne pamatek. Presun by byla hloupost a vitezstvi smeliny.
Reagovat
tommr
http://www.tennis.com/pro-game/2015/10/organizer-could-move-italian-open-tennis-event-to-milan/56589/#.Vh97pnmhetU
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom to né! Jedna z věcí, co dělá tenis tak atraktivním je tradice a brát takový tradiční turnaj v nádherném prostředí do fádního Milána je šílené. Snad je to jenom kachna nějaká.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se podíval na problematiku trochu blíže, a vypadá to, že italský tenisový svaz chce vyvinout tlak na městskou správu. Potřebují zlepšit městskou dopravu (metro) k areálu a hlavně dobudovat stadion se střechou. Hodně asi napoví kandidatura na OH 2024 a její úspěch-neúspěch. Pořádání turnaje má ale pro město co se týče turistiky velmi pozitivní dopad. Nevím, jak je na tom Milán s kapacitou pro konání takové akce - stadion nad 10 000diváků, ale nepochybně by museli vybudovat nový areál. Což je otázka několika let.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak, takhle vypadal areál v 60 letech >

http://www.pabaac.beniculturali.it/opencms/approfondimenti/Debbio/modello.htm
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.pabaac.beniculturali.it/
opencms/approfondimenti/Debbio/modello.htm
Reagovat
Kytka
Nevím, co je špatného na tom fandit našemu Berďovi. A to proti komukoliv. Fandit hráči, který je nejlepší na světě je jednoduché. To by uměl každý... A jsem ráda, že máme aspoň jeho. Ostatní naši nestojí za nic. I když i jim fandím, ale ne tak intenzivně. Ti mají meze tak v prvním, druhém kole.
Reagovat
Herbert_Hoover
Špatného na tom fandit Berdychovi není nic, poselství toho příspěvku bylo jiné. :) Že vidím jistou paralelu mezi objekty Fandinina fandění. To je teda slovní spojení. :))
Reagovat
Fandina
Ta tvoje paralela nemá logiku. To je asi jako napsat, že jsou to všichni tenisti.
Reagovat
Herbert_Hoover
To není Fandino. Nefandíš třeba i Felicianu Lopezovi? ;)
Reagovat
Fandina
Ne.
Reagovat
Herbert_Hoover
Divné, co Verdasco? :)
Reagovat
Fandina
Také ne. Nejvíc fandím Berďovi, Veselkovi, Lukášovi, Adamovi, Honzovi Mertlovi a potom Rogerovi, Gríšovi, Ríšovi a Tommymu Haasovi a pak příležitostně Nišimu, Goffinovi, Vaškovi Pospíšilovi. To jsou moji největší oblíbenci.
Reagovat
FulnekUltras
A teď jsem zvědav na ty souvislosti... ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Češi, šviháci a zvláštní skupina pár exemplářů. ;)
Reagovat
FulnekUltras
se skrytými trumfy... ;)
Reagovat
Fandina
Šviháci určitě, mají pěkný švih:-)))
Reagovat
Kytka
Jaký je Ríša, pokud je tím míněn Gasquet, proboha švihák? Ne, že by na hráči byla krása tím nejdůležitějším. Ale ten ji rozhodně nepobral. Na mně působí spíš jako přerostlý trpaslík - pokud jde o proporce. Tím bych se ho ovšem nerada dotkla.
Reagovat
gigin
Štěpula už nic?
Reagovat
Fandina
Taky, ono by se jich našlo. Ale Berďa nejvíc. To určitě.
Reagovat
Roger_Federer
Berdulka uz nee?
Reagovat
Fandina
Berďa je Berďulka, ale tady mu tak neříkám, vy mu to závidíte
Reagovat
ipko
rozhodla jedna dvojchyba Iva.. je ale pravda ýe pri tom jednom 2.servise išla loptička od pásky do kurtu, pri tej dvojchybe sa mu to vrátilo.. ale Rafa v tiebreaku parádne prohozy..
Reagovat
ipko
že
Reagovat
Mayo
Vamooooooooooos Rafaaaaaaaaaaaa. Uff drama. Ivo je velky tenista.
Reagovat
Kytka
No to je radosti. Vždyť to bylo "jen" druhé kolo.
Reagovat
Mayo
Mňa teší aj postup do 3. kola vidíš, som divný :D
Reagovat
Kytka
Mně těšil taky postup našeho Tomáše do 3. kola. V tom jsme stejní. Ale tenhle zápas jsem nijak neprožívala. bylo mi v podstatě jedno, kdo vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Väčšinou každý prežíva zápas svojho favorita. Ja som neprežíva duel Berdycha. :-) Bolo mi to šuma-fuk, ale výhra potešila.
Reagovat
Kytka
To je asi tak jako já jsem neprožívala zápas Kližana, taky šumák. Ale pokud by vyhrál, přála bych mu to. Jenomže Nole to je kapitol sama pro sebe. To je Nole a pak někdě ti ostatní.
Reagovat
Mayo
Ja neprežívam ani len Kližana :D
Reagovat
smazaný uživatel
jasne, Kližan nemal šancu a to som vedela dopredu. Realite sa treba pozrieť do očí a vieš, o čom to je.
Reagovat
Kytka
Ale Ivo Karloviče taky moc nemusím. Je to pan eso a o ostatní je bída. A ta esa má jen díky té výšce: dva metry 14 cm + ta jeho dlouhá ruka dalších 50 čísel a plus raketa k její hlavě. Opravdu jak z druhého patra kdyby to házel.
Reagovat
Kozoroh
Raduješ se, jako by Rafa vyhrál titul :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V jeho terajšej pozícii aj menší úspech poteší.
Reagovat
Mayo
to ty, čo fandí hráčovi, ktorý vyhráva 88% turnajov nepochopí (: možno až aj on začne byť na tom horšie ale pochybujem lebo to si nájdeš niekoho, kto bude opäť vyhrávať
Reagovat
Kozoroh
Co to meleš? Já budu Djokovi fandit až do konce jeho tenisových dní!!!
Apropo loni 88% turnajů nevyhrál a fandím mu stále stejně.
Reagovat
panzer.dragon
vyhranej zápas nad Karlovicem má takovou váhu, vy byste mohli vyprávět :-)
Reagovat
Kozoroh
Vzhledem k úspěchům, jakých letos No1e na okruhu sklidil se na prohru s Karlovičem pozapomnělo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vela nechýbalo, aby sa Ivo dostal do bájneho klubu 2015!..

Mohol byť ďalšilm z hráčov, ktorí Nadala nikdy nezdolali a podarilo sa im to až v tomto roku...Prezidentom klubu je Fognini, ďalšími účastníkmi sú Berrer, Raonic, Nishikori a v podstate tu možeme zaradiť aj Berdycha..Sympatizantmi klubu 2015 sú aj Wawrinka a Murray s premiérovými výhrami na antuke..

Zápas inak mega nuda a najhoršie na tom je, že zajtra je pokračovanie..
Reagovat
Cico93
Presne zajtra druhý servisák.
Reagovat
Mayo
Kto ? No to je v prdeli
Reagovat
Cico93
Miloš
Reagovat
Cico93
uffffffffff
Reagovat
panzer.dragon
parádní souboj, škoda, že ivovi nevyšlo podání za stavu 44
Reagovat
smazaný uživatel
Esovič neunáší tíhu rozhodujícího okamžiku a Nadal vítězí způsobem, jak to umí nejlíp, přeju mu to :))
Reagovat
babolat.cz
chlapák!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa easy win, vše jde podle plánu.
Reagovat
smazaný uživatel
'little clumsy' - komentátoři o Nadalovi,kterej asi podesátý nedoběh Karlovičův krátkej backhand slice
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra delej Rafane, ja uz chci jit do vany! :-D
Reagovat
babolat.cz
sama?
Reagovat
smazaný uživatel
ne, se mnou, ale až dohraje bejček ;) :D
Reagovat
babolat.cz
se utopíte...
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, my si poradíme :P
Reagovat
smazaný uživatel
No konecne, tak ja jdu :-D
VAMOOOOS!!!
Reagovat
smazaný uživatel
počkej na mě, donesu kachničky :D :D
Reagovat
Mayo
Stale cakam kedy vyskusa lob.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady ho mas!!!!
Reagovat
Mayo
Dockal som sa, huraaaaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
Co prognózujete Thiemovi? Jak se vám zdá?
Reagovat
smazaný uživatel
Skončí s trvalými následkami...Inak sa s tým účesom nedá.
Reagovat
Mayo
Nic, takych bolo aj bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Totálne tragická hra Rafaela Nadala, bez ohladu na výsledok...Bez servisu, bez momentu prekvapenia, bez atmosféry..Zápas nebaví ani fanúšikov, nie to ešte nezainteresovaných..
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to naopak baví a to sem nezainteresovanej!
Reagovat
smazaný uživatel
mě taky
Reagovat
Mayo
Ten Berdych ma velmi blby zreb, Sock, Simon, Murray
Reagovat
smazaný uživatel
Ej bejček a jeho svět rituálů:)) jak si staví ty flaštičky,haha
Reagovat
Mayo
Tak si poriadne teda
vychutnaj prvy El Matadorov zapas v zivote (:
Reagovat
smazaný uživatel
poprvý vidim v detailu stavění flaštiček,zatim sem měl tu čest seznámit se pouze se šťouránim v dutinách
Reagovat
Mayo
Ty si fanda djokovica co
Reagovat
smazaný uživatel
Nene,Rogera:)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jsi měl pravdu, Mayko, ideme do tretieho setu, Ivoš jak jinak než TB pro sebe, tak ale vamos Býk, roznes ho na kopytech :))
Reagovat
smazaný uživatel
jeden, Ivo.
Reagovat
smazaný uživatel
To už je aké strašne, ked si Nadal nepomože servisom ani proti Karlovicovi...V TB vsetky podania monotónne do BH súpera a po každom sa hrala výmena...
Reagovat
Mayo
Omg on nevie Iva porazit be straty setu phyce
Reagovat
smazaný uživatel
Ivo bere druhej set a ve 3. ho favorizuju
Reagovat
panzer.dragon
držim ti palce Ivo, tenhle duel tě dobře nakopne do turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze od Tommyho Hilfigera to byl skvelej tah angazovat Rafu. Ja si treba minulej tejden koupila jedny jeho dziny :-)
A cinani maj novou znacku na fake ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Číňánci jak tam mávají plakáty s nahatým Rafou z tý reklamy :D On má moc pěkný hadry, v tomhle se mi fakt líbí, a vůbec, kdo by to byl řekl, že tady budu zrovna já vamosovat, no co mám taky dělat, když to včera RF the GOAT pokonil :))
Reagovat
Mayo
Rafov outfit sa mi tiez velmi paci aj tie tenisky, parada.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafan prohazuje jak za starych casu.
Pochopitelne taky zalezi na souperi, Nole by mu to asi byl schopnej vratit.
Reagovat
Mayo
Co by mu bol schopny vratit :o
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jsme to vsichni videli v nedeli, jak hral Novak na siti a jal hraje Ivo. Rafa ho proste prohazuje, vo tom zadna..
Reagovat
Mayo
Tak ide aj o to aky prohoz...dakedy su to naivne citatelne...ale v jasnych situaciach tam moze byt aj Roger s Jordanom a nepomoze im to
Reagovat
smazaný uživatel
Fanatička?:))
Reagovat
smazaný uživatel
Iva je třeba prohazovat, celkem mu to jde, ty jeho skills tam pořád jsou :))
Reagovat
Mayo
Ako inak, ideme do tretieho setu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale prd, býk bojuje jak v corridě ;) Esovič sice není v rudém, ale tipuju, že Rafa už ho i tak rozcupuje :))
Reagovat
Mayo
Ten chorvat ma 36 rokov, to ako kolko este chce hrat
Reagovat
smazaný uživatel
dokud nenažene svůj rekord v počtu es do takových výšin, že už ho ani Federer nikdy nedožene :D však s tímto herním stylem se moc nenadře, ten tady může oxidovat ještě do 50 :D
Reagovat
Mayo
Diky Goate
Reagovat
smazaný uživatel
to seš rád viď ;) a kdyžtak nejsem Goat ale Goatka :P
Reagovat
slacker
chceme nejaky dukaz. v nicku je GOAT a ne zadna GOATka
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
já ale nehodlám tady vystavovat obrázek mých goats jako důkaz, jestli máš na mysli tohle :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, me by to treba zajimalo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
tebe jo? :D no hergot, však ale ty jsi taky holka, ne? :P
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem, ale muzu se treba priucit, je :-D
Reagovat
smazaný uživatel
*ne
Reagovat
smazaný uživatel
v téhle diskuzi, kde převažuje mužské pokolení, bych se nepouštěla do tématu, co se může žena od ženy přiučit hele, a radši už vůbec v tomhle směru, víš, co to s nima dělá :D :P
Reagovat
smazaný uživatel
Vim, aspon nebudou mit tenisak jen v hlave :-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ale samozrejme na chlapy! :-D Jen pro poradek...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D ale kdyby náhodou to tady nějakého mužského zajímalo, jsi blondýna nebo bruneta? já jsem bruneta, ale beru si roli Shakiry, protože chci v jejím věku vypadat jako ona ;))

https://www.youtube.com/watch?v=o3mP3mJDL2k
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem bloncka :-) akorát odbarvená..taková barbínka :-p Jako Bar Rafaeli :-D...

http://cdn.pursuitist.com/wp-content/uploads/2014/10/bar-refaeli-2.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
a kolik ti je, jestli prozradíš...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
slečna by neměla říkat svůj věk, že ano :P tenhle rok dokončuju vejšku :) a s tou podobou, teda to bych brala vypadat jako Bar Rafaeli :D nevím, komu se podobám já, ale mám barvu vlasů jako Angelina Jolie, tmavě hnědá s trochou rezavých pramínků a i ty velký oči :)

http://imgup.cz/images/2015/10/14/AngelinaJolie4.jpg
Reagovat
Mayo
pokiaľ nemáš takú farbu očí ako ona, tak je to slabé :D
Reagovat
smazaný uživatel
právě že mám, to je pech co :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
no nechci tu machrovat, vím, jak jsi to myslel :) nevypadám jako ona, možná jen trošililinku ;) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jee, to bych chtela videt na vlastni oci :-) hrozne me zajima, kdyz je nekdo podobnej nejaky znamy osobnosti :-)
Kdybys chtela, muzem do vzkazu :-)
A to je dost relativni pojem, dokoncovat vejsku se da v ruznym veku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsi viděla na vlastní oči, můžu jít dělat dvojnici Angelině, jsem dokonce skoro stejně vysoká jako ona, jen nejsem podvyživená :D ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Super, jsi moc hezka, prirozena :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A Angelina Jolie za mlada jak vysita, chlapi nevahejte!!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD dík teda, zas to nebudem přehánět ;) ale pozor, ty seš hotová sexbomba, fakt že jo :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDD Diky. Jak rikas, nebudem to prehanet :-D To si ale jeste nevidela vsechno :-DDDD

Brunetka a bloncka spolu tady mezi chlapama...no kdo zavaha..;-)..ja se jim teda divim, ze uz davno nam nelezi u nohou :-D
Reagovat
Herbert_Hoover
No to jo, velmi příjemná společnost. :) A to jsem taky ještě neviděl všechno. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDD zalezi na tom, o co stojis? ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Možná spíše na tom, co je aktuálně v nabídce. :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
nechtěl bys třeba nafotit katalog, ať si můžeš vybrat? :D
Reagovat
Herbert_Hoover
proč ne :D i když focení není zrovna moje největší doména, tak snad by to nemuselo být úplně umělecké a nezkazí to dojem :D
Reagovat
smazaný uživatel
já ráda fotím, ale mě ještě nikdo nenafotil, tak bych prosila akty ve stylu Angeliny Jolie ;)) anebo ti rovnou pošlu video z přehlídky, když jsme obě takové krasavice, schválně jestli nás poznáš, jo a ta písnička je boží, poslední dobou si ji pořád zpívám :))

https://www.youtube.com/watch?v=4Vr4rh4Lv34
Reagovat
Herbert_Hoover
Písničku mám taky rád :) klidně tě blejsknu i zcela oblečenou, ale za kvalitu neručím :D Já asi taky rád fotím, občas po nějakých oslavách narozek apod. ráno objevím nějaké neidentifikovatelné fotky v telefonu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak jo, objednávám se k fotografovi :))
Reagovat
Herbert_Hoover
To bude jistější, pokud se tím budeš chtít pyšnit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
takže předtím ještě ke kadeřnici :D :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Vypadá to na výživný harmonogram :D není lepší se spokojit s fotkou z maturitního tabla? :D
Reagovat
smazaný uživatel
neeeeeeeee, z toho mýho rozhodně neee :D ale ten kostým bych teď docela brala :D :D
Reagovat
Herbert_Hoover
už ho nemáš? :/ byl to kostým jako kostým nebo kostým jako kostým? :D
Reagovat
smazaný uživatel
byl to kostým zdravotnice z půjčovny, ovšem byl černý a vypadal jako z kůže se zipem a k tomu klobouk s červeným křížkem, teď už bych v něm vypadala jinak, protože jsem něco zhubla :D
Reagovat
Herbert_Hoover
To vypadá na slušivější kostým než ten můj kašpárkovský s rolničkami ze školky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky dobrý, ale v reálu nejsi klaun, že ne? :)
Reagovat
Herbert_Hoover
snad ne :) ale pobavit umím :) zvednout náladu
Reagovat
smazaný uživatel
to je důležitý atribut :)
Reagovat
panzer.dragon
co je tady napsáno? nepřečtu to
Reagovat
smazaný uživatel
hele, co vy dva spolu máte? ;))
Reagovat
Herbert_Hoover
Zatím vůbec nic, přísahám na vše, co je mi svaté. :D
Reagovat
smazaný uživatel
to slovíčko zatím zcela vystihuje tvé úmysly :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Jak se říká "never say never" :D Kolikrát je to silnější než člověk sám :D Ale ne, myslím si, že v tomhle případě nejsou zaječí úmysly na místě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak zajeci? Jak nejsou na miste??? Tak nejdriv, ze jo, pak zas, ze neee...tak ja uz nevim :-DDDDDD
Reagovat
Herbert_Hoover
:D A když by byly na místě..tak? :D
Reagovat
smazaný uživatel
a přesně o tom to je, o nerozhodný chlapi už nestojim :P ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
To je jen takové škádlení :D Myslím si, že máme oba jasno :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale víš jak to je, co se škádlívá, to se rádo mívá ;))
Reagovat
Herbert_Hoover
To sedí. Ale to se nevylučuje s tím, že je jasno. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak tu říká gigin, to je jas jasů :))
Reagovat
smazaný uživatel
A s tou podobou Bar to neni zas tak horky, ona ma modry oci, ja zeleny, jsem o 10cm vyssi a miry tomu taky odpovidaj, vsude o par cisel vic :-D zas takova modelka nejsem :-D
Reagovat
smazaný uživatel
já taky nejsem žádná modelka, to jen mě tahle fotka Angie napadla, že kdyby někdo takhle vyfotil bez brýlí, tak možná nějaké rysy by tam mohly být, ale jinak ne :D svoji podobu si nechám pro sebe, co vím, tak tu jednu dobu prý kolovaly fotky zdejších uživatelů a to je dost nepříjemná věc ti povim :( s tou vejškou se to má tak, že mám 4 roky po maturitě ;)
Reagovat
Mayo
ty si taký mlaďoch
Reagovat
smazaný uživatel
and how old are you? aneb jak jsi starý ty? :))
Reagovat
Cico93
Keby si fandila Rafovi a nie Federerovi, tak si dokonalá:-))
Reagovat
slacker
Zenisi se sletavaji
Reagovat
Cico93
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
ne, prosím už ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
až se vrátí a přečtou si to tu, tak se budou asi divit :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
prečo si to myslíš? :) možná, že fandím Federerovi, protože z mého pohledu je nejlepší a ztělesňuje dokonalou eleganci :)) ale neboj, Rafovi svým způsobem taky fandím, viz dneska, však mám jeho knížku doma hned vedle té o Rogerovi, jen mě pár věcí na něm štve a to hlavně, když poráží moje hráče :))
Reagovat
Cico93
ja neviem prečo si to myslím.

A zajtra poriadne fandiť Rafanovi jasne?.:)
Reagovat
smazaný uživatel
však to je jasné, ten dlhonohý nagelovaný panák sa mi naozaj nepáči ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Náboj ve vztahu je třeba, jdi do toho Cico ;) A alespoň budete mít rozumný důvod mít doma dvě televize. ;)
Reagovat
Cico93
Reagovat
slacker
PIP a 2 tunery
Reagovat
smazaný uživatel
jenže dvě televize rozdělují víš, lepší je, když se dva koukají spolu :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Být rozdělen není někdy na škodu. :) Snad nikdy nelze docílit toho, aby se dva koukali na všechno spolu a není lepší mít dvě televize, než aby šel chlap do hospody? :P
Reagovat
smazaný uživatel
chlap bude chodit do hospody tak jako tak, ale jo, dvě televize nejsou na škodu, popravdě já bych doma brala ještě tu třetí :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jasné, ale proč zvyšovat jeho potenciální motivaci tam jít.. :) Třetí už je přepych, leda pro děti. :D
Reagovat
smazaný uživatel
já ti dám děti! teda ne doslova :D :D šmarja, tady to fakt jede :P u nás taky každej kouká na něco jinýho, nedokážeme se koukat spolu na jednu věc no :(
Reagovat
Herbert_Hoover
Už jsem se lekl :D Ještě se tě nechopily mateřské pudy, jo? ;) Já jsem to měl naposledy tak, že jsme se viděli dost málo na to, abychom koukali na něco jiného, takže kompromis jako blázen. :))
Reagovat
smazaný uživatel
nene, na mateřské pudy mám opravdu ještě dost času, my máme malý děti v rodině, a to mi úplně stačí :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Je fajn, když ho člověk může vrátit, co? :))
Reagovat
smazaný uživatel
to asi jo, já je vracet většinou nemusím, na to mají babičky :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže nehlídáš? To je škoda, toho jsem já vždycky využíval, když jsem mohl. :) Dá se jimi docela dobře zlepšit den, když vesmír dovolí a něco je nezlobí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jenom někdy, když je potřeba, s nima to není jednoduchý, někdy hodný jsou, ale často je s nima víc práce než zábavy, protože zlobí :P
Reagovat
smazaný uživatel
Moje rec!!! :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Opět jsme zajedno, teda.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
si dejte rande klidně, očividně si rozumíte ;) :P
Reagovat
slacker
a kdyz priberete i cica tak uz mate regulerni dvojrande
Reagovat
smazaný uživatel
anebo bez Cica trojku viď :D hele, nečti to a běž radši spát :P
Reagovat
Herbert_Hoover
Rozumíme, ale to někdy nestačí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdyby to bylo tak lehké, tak bych si pískal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
k tomu je potřeba vzájemná chemie a nějaké to souznění :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele a co vy dva? Jak to tady ctu, urcite by vam to klapalo ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Co jsem pochopil, tak GOATka už má s kým sdílet dvě televize. :)
Reagovat
smazaný uživatel
už zase je tady seznamka? :D :D no s tou televizí, aby bylo jasno, musím sdílet s rodičema, poněvadž jsem stále ještě mladší ročník, takžeeee... ;))
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže když rodiče nejsou doma.. :D Chápu to tedy tak, že s partnerem ji nesdílíš :) Ano, skoro jako farmár hladá ženu :D
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi farmář? :DDD máš pravdu, s partnerem ji ZATÍM nesdílím :P ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Kolikrát se do něj na chatě na venkově vcítím :D Safra, tak to je fakt hlavolam..takže buď nemáš partnera nebo s ním jen nesdílíš telku..nebo obojí, což se logicky podporuje..to jsou složité úlohy takhle pozdě večer :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak si hezky lámej hlavičku dál ;)) až na to přijdeš, dej mi vědět a možná se sejdem u nás na chatě na čerstvém vzduchu ;) :D
Reagovat
Herbert_Hoover
máte taky chatu? super, můžeme podniknout "výměnné pobyty" :D
Reagovat
smazaný uživatel
A co takhle pristi rok v lete usporadat nejakej sraz TP??? Uz to nekdo zkousel? Aby si mohli konecne Rafanovci spolecne s Federerovcema poradne "zabekat"?
Treba bysme si i padli kolem ramen, neco popili, zadovadeli...a tak;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ježišmarjá, to by asi vypadalo :DDDD jo to tu taky někdo nadhazoval, mě teda stačí békání tady na TP, někdy je to až až :D a nezapomeň, jestli se ještě dožijeme souboje Fedala, tak jdem proti sobě na krev ;))
Reagovat
Herbert_Hoover
To by chtělo z toho místa konání odstranit všechny bodné, sečné, střelné zbraně či jiné předměty kterými se dá způsobit vážně zranění a to v okruhu minimálně dvou kilometrů. :D
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim, taky by to mohlo být docela nebezpečné setkání a kdo ví, jak by skončilo :D
Reagovat
Herbert_Hoover
pokud by mělo široké spektrum aktérů, tak nepochybně :D nezbývá tak nic jiného než abychom se setkali jen my dva :DD
Reagovat
smazaný uživatel
už se sem ani nevejdem, tak dáme sraz na Vysočině ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Jas jasuuu nejjasnejsich :-D az do morku kosti!!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jas jasů jako ten nejjasnější cyp!!! :DDDDD
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, souznění v životních hodnotách, nejbližších cílech, v tom co kdo od života očekává atd..je to složitý propletenec :) puzzle o mnoha dílech
Reagovat
smazaný uživatel
není to vždycky jednoduchý, aby si dva sedli a ještě to jiskřilo :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Zatímco je poměrně snadné, aby to jiskřilo, protože si dva nesedli :D Není holt jiskra jako jiskra..nesmí shořet celý dům. :))
Reagovat
smazaný uživatel
to pak může skřípat, až to jiskří a všechno nakonec lehne popelem :P
Reagovat
Herbert_Hoover
To je přímo apokalyptický scénář :D ale věřím, že ze života :D Holt někdy se to vymkne zcela kontrole a dají to dohromady lidi, kteří to dohromady nikdy dát neměli :D
Reagovat
smazaný uživatel
A nekdy tomu pomuze nekdo treti ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, dva sedí spolu na mostě a třetí ho podpálí :D To pak naštve no. Jasné, život přináší spoustu zatáček, překážek, kruhových objezdů kdy se člověk motá pořád dokola v jednom kole a neví kudy kam..není to vůbec lehké, o něco se snažit dlouho předlouho a pak to všechno zbortí někdo třetí, pche, to je fakt děs. :P
Reagovat
smazaný uživatel
ona to ale myslela jinak :))
Reagovat
Herbert_Hoover
v dobrém slova smyslu? :) jinak si to nechám rád vysvětlit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Trefa ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hele :D :P
Reagovat
Herbert_Hoover
copak? :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale to jen, že Nikkki tady nenápadně dohazuje, dohazovačka jedna :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja? Ja muzikantka :-D a koukejte to psat nahoru, uz se to ztraci :-D
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo snaží se :D To víš, v našem případě ročníky nehrají takovou roli :D
Reagovat
smazaný uživatel
Herbie je skvelej! Skoda, ze jinej rocnik, jinak bych ho brala hned ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě by byl tak akorát no :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je skoda s tema fotkama, ale chapu te, to je jas ;-)
Jsem ti chtela poslat svoje,ale mas pravdu, asi to tak bude lepsi...
Reagovat
smazaný uživatel
to víš, že bude, to je jas jasů ;))
Reagovat
slacker
Myslim nejaky full frontal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
předpokládám, že ty nebudeš horňák ;) jestli chceš vidět full frontal nebo rovnou pussy selfie, tak to sorry, s tím ti nepomůžu, mám totiž svoji hrdost a nikomu tu nemusím nic dokazovat :P :)

http://imgup.cz/images/2015/10/14/10609574_527504480715468_9131497018775410157_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Dobra vlcarna :-D
Reagovat
smazaný uživatel
výbornej film ;))
Reagovat
Herbert_Hoover
Safra, tady se to rozjelo :)) A člověk v nejlepší moment tvrdne v práci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tos tu asi ještě moc věcí nezažil, toto je slabý odvar, co pamatuju já :D :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Dá se říct, mým jediným silným odvarem byla Fandina...a to je zase z jiného soudku. :) Jsem mladý, vařil jsem se jen u zkoušky z fonetiky, na finančním úřadě, v čekárně u lékaře při čekání na výsledky...ve frontě v supermarketu, při vysávání prodejny plné lidí atd., ale tohle mi tady bylo zatím cizí. :)) Nutno říct, že jestli to bylo ještě peprnější někdy, tak je to v kontextu tenisového webu dost zajímavé. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to nevím, zda se mám vůbec zmiňovat, co se tu dělo po výhře Švýcarů v Davis Cupu, to jsi tu fakt asi krátce :D už na to nechci z jistých osobních důvodů vzpomínat, ale byla to tehdy několikadenní sranda, byla jsem v tom zainteresovaná s ještě čtyřmi pěti lidmi :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli to máš taky na svědomí. :) Snad tedy ještě někdy vyhrají Švýcaři DC. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
využili asi jediné šance a já jsem ráda, že jsem byla přitom, jelikož Roger sleduju teprve třetí rok, letos jim sice pomohl udržet ve skupině, ale příští rok to nebude jeho priorita vzhledem k Riu a co bude pak, to nikdo neví, ledaže by se ještě jednou naskytla jedinečná šance, ale moc tomu nevěřím :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Pak to bude chvíli zase jen o Stanovi, teda možná..na Henriho Laaksonena není očividně moc spoleh ani v soutěži jednotlivců..takže to asi časem půjde do kytek no. Třeba tuhle situaci navodí úspěch jiné reprezentace v DC. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemají a ani mít dlouho nebudou někoho jako je Federer a Wawrinka, Chiudinelli a další na to nestačí, loni to byla jedinečná šance, myslím si, že to bylo jednou a naposled, alespoň si Roger spravil chuť za nepovedený Turnaj mistrů, byla to velká škoda :))
Reagovat
smazaný uživatel
a Fandinu snad ani nemá cenu komentovat, dříve jsem tu četla šílená vlákna s Tou, jejíž jméno nesmíme vyslovit, teď už to jde mimo mě ;))
Reagovat
Fandina
to jsou mi věci :-)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
nojo, ty abys to nečetla :D se pobav klidně, já se bavím nad vašima nekonečnýma debatama ve virtuální realitě ;)
Reagovat
Fandina
já se zase bavím tím, co o mně píšeš, takže jsme si kvit :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme, skóre vynulováno :P ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už to vypadalo, že Rafa Ivoše zlomil a ten už se poveze, a on si říká o podporu diváků, to jsou věci, ten to ještě nebalí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano spravne - jedinou zbrani...
Reagovat
Mayo
Vamooooooooooos, a zevraj dnes prehra, uvidime.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Rafan, přišel na to a ubojoval to :) Karlovič však pro jistotu přidal DF v nejlepší možnou dobu :D
Reagovat
kada.tom
Wooow, to byla ale otočka !!!
Vamos !!
Reagovat
smazaný uživatel
Yeeeeeeees!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Ramos..
Reagovat
Mayo
Oooo intergalakticky return
Reagovat
Mayo
A druhy wow
Reagovat
Mayo
A treti kks to je Boh
Reagovat
smazaný uživatel
vamos! :D
Reagovat
smazaný uživatel
DOBRE RAFAAA!
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbec, na bb.
Reagovat
smazaný uživatel
také dnes končí?
Reagovat
smazaný uživatel
zeptej se ho, jak to dnes vidí, jestli se mu chce vůbec vyhrát ;)
Reagovat
smazaný uživatel
prý na to seje
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal? Nikdy. Ten jen tak něco neodchodí, jestli vůbec někdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlovic hraje nejkrasnejsi tenis na okruhu, to je radost pro oko :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Títo bombarďáci sú zradní...nie kvoli ich servisu, ale kvoli tomu, ze proti nim hrajú hráči len na istotu, mysliac si, že veď stačí prehadzovať, oni pokazia..Ich tenis priam provokuje k pasívnej hre, to je najvacsia zrada..Viď prvý gem.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlovic a spol jsou antitenisti...takove by tam ani nemeli poustet, vzdyt to neni tenis!!! JE TO NUDA.Naprosto nezazivne...
Reagovat
smazaný uživatel
s tím souhlasím, bum bum eso a jinak nuda, takovej byl i Sampras, ale ten měl aspoň nějakou mezihru, to samý Isner, Raonič, ale Ivoš ty neustálé náběhy na síť, ještě ke všemu když má přes dva metry, však Berdych byl dost otrávenej, když mu nasázel asi 40 es, Federer taky říkal, že nejhorší je stát na příjmu proti Isnerovi, to je zabijácký :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ani divaky tam to nemuze bavit, skoda penez za listek. A hrac na prijmu musi byt neskutecne frustrovanej, to mu nezavidim. Hrac, kterej prohraje musi ze satny vyhazet spousty chorvatskych veci :-D - prsut, vlajku Hajduku Split, dalnicni cestiny, rakiju, pljeskavicu,skampi a v neposledni rade nejakou tu plachetnicu a Yugo...SAKRA! :-D

Ale ted Rafan otaci, takze snad bude Ivo vyhazovat treba paellu a Seat :-D
Reagovat
Mayo
Jedine Dinamo Zahreb
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, Ivo je ze Zahrebu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
však se dá všimnout, kdy diváci za eso tleskají a kdy ne, tudíž je to nebaví, čeho je moc, toho je příliš ;) teď koukám, Rafa má jmenovku na raketě? :D jinak si dovolím opravit, že z šatny nejspíš nepoletí Seat, ale v tomto případě Kia :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
I to je mozny, kez by :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nebo že by lahvičky? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobry nazor!
Reagovat
smazaný uživatel
nejkrásnější tenis pro potěchu oka podle mě hraje Federer, pokud zrovna nemá den blbec, Ivoš je jeden z minima hráčů praktikujících servis-volej, ale za soupeře bych ho nechtěla, musí to být proti němu hodně nepříjemný, dneska si asi užiješ, bude to o nervy, tím spíš, když Rafa předvádí zatím strašidelnej výkon :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Federer má komplexní hru - servis, hru na síti a umí to trošku měnit. Podobně hezkou hru umí hrát i Radek Štěpánek. Nicméně nové materiály povrchů, míčků, raket nutí hráče hrát údery silněji a praktikovat spíše atletický, než stylový tenis. Pak se z toho zrodí hvězdy jako Nole, Rafa a Andy. Nole když naběhne na síť udělá na 90% chybu, Rafa tam radši ani neběží a Andy to samé. Na oko to pak není tak pěkná hra jako když hraje třeba Federer. Stojí se na baseline a brání zuby nehty. Vyhraje ten kdo je pomalejší a nepřesnější. Ale i takové zápasy se dají sledovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer snad jako jediný pochopil, že musí něco změnit a tak svoji hru přizpůsobil vzhledem k věku a kondici, v tom byl Edberg výborná volba a dobře mu poradil, oba jsou to chytrý chlapíci a Roger navíc je tak všestranný unikát, že dokáže i na "sklonku kariéry" udivovat svojí agresivitou, proto nás baví ho sledovat, Rafa je přesný opak, nechce nic měnit a čeká, že se to zlepší samo od sebe, jeho škoda
Reagovat
smazaný uživatel
S Rogem souhlasim, tenis peknej, lehka ruka, nohy jak strunky, -)
Reagovat
Mayo
Tak ideme nato, vamos El Matador
Reagovat
smazaný uživatel
Namiesto esa, dvojchyba a už sa viezol...
Reagovat
smazaný uživatel
No vzhledem k tomu, že Rafa měl s Karlovičem co dělat v posledních 3 duelech a to byl v 10x lepší formě (většinou výhra v TB), tak si myslím, že Rafa má s Rogerem skupinovou letenku do Evropy na dnešní večer.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj. Možu ísť spolu aj sedieť spolu..Dúfam, že Rafa bude pri okne :)
Reagovat
smazaný uživatel
S Karlovicem se jinak hrat neda nez v TB.
Reagovat
Mayo
Forma, neforma...kazdy zapas je iny
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně začal El Matador :D Dr. Ivoš bude asi problém, no snad Býk zabojuje ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafovi strašně přeji zotavení a návrat do vrcholné formy. Ovšem nemyslím, že to bude zrovna dneska. Na hardu proti nejlepšímu servismanovi posledních let. Spíše ne.
Reagovat
smazaný uživatel
možná přijde na to, jak ho udolat, prohozy a tak, ale bude to těžký, taky mu přeju návrat do formy, ale radši ne té vrcholné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on tenis umí hrát pořád stejně a možná ještě lépe (zlepšil svůj WTA servis).

Nicméně chybí mu 80% jeho sebevědomí a bez tohodle neuhraje žádný velký výsledek. A další problém je, že si na něm teďka každý průměrný hráč z druhé a třetí světové desítky (a dále) bude chtít nahodit ego aby mohl dětem vyprávět "Hele Franto, tehdy jsem porazil i Rafu Nadala" :))
Reagovat
smazaný uživatel
prej "hele Franto" :D tak je jasný, že v kariéře každýho hráče jednou přijde krize, ať už pokles formy nebo sebevědomí anebo obojí najednou, protože to spolu souvisí, Federer si to samé zažil v roce 2013, přišlo zranění, párkrát ho porazil nějakej jouda a už se to s ním vezlo, najednou byl porazitelnej a nešlo pořád vyhrávat, dokud se z toho nevyhrabal, Rafa se z toho určitě taky vyhrabe, ale do té doby mu moc nepomůžou drtivé prohry s Djokovičem a hlavně, on pořád nic nezměnil na své hře, hraje furt daleko za baseline a ty krátké údery, všechno ubránit nemůže, protože už taky není tak rychlej jako dřív, měl by se naučit občas zaútočit na síti, a když ne chodit na sako, tak aspoň hrát víc agresivně a zamakat na délce úderů, pokud tohle on a Tonda nepochopí, tak nevim, jak dlouho si chce ještě pinkat s nízkým sebevědomím, jeho jediný štěstí je, že je to bojovník a nic nedá zadarmo :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to jo. On musí změnit styl hry. Federer hraje tenisový styl který může praktikovat ještě klidně 2-3 roky - moc se nenadře, hraje ladněji přesněji více útočí a snaží se výměny nebránit, ale zkracovat vítěznými údery a dobře umístěným servisem. Což mu stačí na to, aby uhrál 2 GS finále za sebou a jeden titul Masters. Rafa ten má herní styl založený na tom, že naběhá 50 km za zápas a odrovná si veškeré klouby v těle. Tohle prostě kolem třicítky už dělat nemůže a teď se to začalo projevovat. Musí změnit styl, nebo bude dostávat náklep.
Reagovat
lars
50 km za zapas nenabeha
Reagovat
smazaný uživatel
To asi nenaběhá nikdo - byla to nadsázka. Příště to uvedu do závorky za text :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je nemístná poznámka, jelikož jsi nepochopil nadsázku :P
Reagovat
smazaný uživatel
Amen, jenže u něj je problém, že on je typický Španěl, zakládající si na tradicích a zásadách, což se projevuje jeho tvrdohlavostí a těma jeho rituálama, nechce nic měnit, natož trenéra z rodiny, ani pod kudlu by podle mě nešel, kdyby nemusel, proto taky odkládal ten slepák a jak to měl s těma kolenama už přesně nevím, co si ale myslím, že by mu nová inspirace v týmu pomohla upravit herní styl, ale to by chlapec musel nejdřív chtít sám, žejo ;)
Reagovat
tommr
nad nepříjemným soupeřem v těžký situaci, protože Tomášovi hrozila druhá prohra hned v úvodu turnaje což by ho asi hodně psychicky srazilo a mohlo by mu to i zkomplikovat situaci v boji o TM ...
Cenný je i dosažení mety 50 výher což už je známka skutečný extratřídy ... :)
Reagovat
Jam
v boji o TM? Vypadá to, že jsi svůj pesimismus povýšil na úplně jinou úroveň, vždyť 9. Isner má o 1800 bodů míň než Berdych
Reagovat
tommr
měl jsem spíš napsat v boji o 5.místo. Ten TM letos asi udělá i kdyby už do konce sezóny nevyhrál ani jeden zápas ... :)
Reagovat
lars
5. flek asi letos ztrati :(
Reagovat
Mayo
Skoda Socka.
Reagovat
lars
Skoda , ze nevyhral Mayer :(
Reagovat
tommr
jj proti Simonovi to bude mít Tomáš těžký a hodně by mě překvapilo kdyby přes něj postoupil ...
Reagovat
Kytka
Už by bylo na čase, aby ho zase jednou Tomáš dostal. Ale Simon je noční můra pro hodně tenistů i Federrer se jednou o něm takhle vyjádřil. Ale ten si to umí pohlídat. Tomáš je někdy až příliš netrpělivý. Běhá, vrací a čeká na chybu útočného hráče. Celkem škaredý tenis předvádí, ale účinný.
Reagovat
tommr
a navíc si Simon proti Tomášovi hodně věří. Loni ho tady vyřadil ve čtvrtfinále když mu v posledním setu nadělil kanára a letos ve Wimbledonu Tomáše úplně deklasoval ... :(
Reagovat
Kytka
Los na GS je někdy lehčí. V prvních dvou kolech může nasazený hráč narazit maximálně na tenistu pod 33 místem v žebříčku.
Reagovat
Frick
Nebyl někdy nějakej tenista, co se bál létat, takže hrál turnaje jen tušim v Evropě?
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem o nikom z tenisového prostredia...

Ale holandský futbalista Denis Bergkamp sa preslávil svojim strachom z lietania...Ten robil vrásky na čele trénerovi repre aj klubovému Arsenovi Wengerovi z Londýna, keďže Denis sa na každý zápas Ligy majstrov presúval autom alebo ak mal ist príliš ďaleko, tak ani necestoval...
Reagovat
Fandina
O obavách z létání jsem četla u Markétky Vondroušové, že prý jí proti tomu pomáhá cestovat s Miriam Kolodziejovou, když spolu vyhrály juniorskou AO tak o tom mluvila. Ale asi to nebude tak vážné, když tam letěla a od té doby i jinam po světě.

http://www.myjsmetenis.cz/rozhovory/668-exkluzivni-dvojrozhovor-s-marketou-vondrousovou-a-miriam-kolodziejovou
Reagovat
smazaný uživatel
Pištoľník niečo naznačuje...budúci rok ho očakávam v prvej dvadsiatke..
Reagovat
mamina
Fuj, to jsem si oddechla. Ten Sock byl neskutečně vytrvalý, ale Berďa to dal, takže gratulka.
Reagovat
Kytka
Ano, nervák až do konce. Jack Sock zvaný ponožka hrál dobře. Poslední dobou jde nahoru a to je vždycky těžké. Ale ty nejdůležitější míče vyhrál Tomáš. Jinak cela vyrovnané utkání. A zítra nepříjemný Simon. Tedy ten los je dost těžký. Škoda, že nevyhrál Mayer. Ale držel se jen set a půl.
Reagovat
babolat.cz
FANTASTICKÝ ÚSPĚCH....GRATULACE
Reagovat
Fandina
Byl to boj, ale Berďa byl lepší a to se počítá. Gratulka a držím palce do dalších kol. Berďo pojď!!!
Reagovat
Kytka
Lepší, hlavně vyhrál ty nejdůležitější míče. měl tedy lepší psychiku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist