Berdych zabojoval a podruhé porazil světovou jedničku Djokoviče! Teď jde na Nadala

17. 5. 2013, 16:33
Aktuality 200
ATP ŘÍM - Tomáš Berdych na antuce v Římě po 11 porážkách s Novakem Djokovičem v řadě konečně vyhrál. I když to ani dnes na výhru nevypadalo a český tenista prohrával už 2-6 a 2-5, dokázal zabojovat a současnou světovou jedničku v celkově již 15. vzájemném duelu teprve podruhé porazil. O finále se utká s Nadalem, se kterým nevyhrál dokonce už 12 duelů po sobě.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych si před týdnem v Madridu připsal výhru proti Andymu Murraym a dnes další a ještě cennější skalp hráče 'velké čtyřky' přidal v Římě. Porazit dokázal světovou jedničku Novaka Djokoviče, kterého přehrál podruhé v kariéře a po sérii jedenácti proher. A to i přesto, že prohrával už 2-6 a 2-5 a do té doby se nedostal k žádnému brejkbolu.

Šestý hráč světa tak byl po hladce prohraném prvním setu a ztrátě servisu v druhé sadě na hraně vyřazení. "Novak hrál dlouho výtečně a nedal mi ani náznak malé šance. Nemohl jsem přemýšlet, že bych měl brejkbol," řekl po zápase Berdych.

V kritické situaci za stavu 2-5 však zpřesnil hru od základní čáry, mohl se opřít o první servis, začal Djokoviče zasypávat tvrdými údery a donutil ho k chybám. Následujících pět gamů Berdych jasně ovládl, získal 16 z 21 posledních bodů a vyrovnal na 1-1 na sety.

Na začátku rozhodující sady sice Djokovič svůj servis udržel a přerušil Berdychovu sérii vítězných her, za stavu 1-1 však český tenista opět soupeřovo podání prolomil a výhodu už nepustil. Za stavu 5-4 a 40-0 ještě po těsných autech nevyužil tři mečboly, po shodě však dvěma body přímo z podání zápas po dvou hodinách a 22 minutách ukončil.

Nejlepší český tenista si tak v patnáctém vzájemném duelu s Djokovičem připsal teprve druhou výhru, kterou přidal k vítěznému semifinále Wimbledonu 2010. O velmi slušné kvalitě dnešního utkání svědčí statistiky; sedmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí zahrál 45 winnerů a dopustil se 36 nevynucených chyb, bilance Djokoviče byla 38/24.

"Jsem strašně rád, že série prohraných zápasů skončila. Neříkám, že už vím, jak na něj, a teď už ho budu porážet pokaždé. To určitě ne, to by bylo špatně řečeno. Ale jsem rád, že se mi to povedlo takhle zvládnout a zahrát takhle dobrý zápas. Každá série musí jednou skončit a já jsem rád, že to bylo zrovna dneska," radoval se Berdych. 

Před osmou hrou druhého setu, v které proměnil svůj první brejkbol v utkání, si vyměnil raketu. "Sám sobě jsem říkal, mám si jít vyměnit raketu na nové míče, nebo ne? Nakonec jsem šel a pak se to dobře otočilo," vrátil se Berdych ke zlomu v utkání. "Snažil jsem se si šanci vypracovat a podařilo se mi to za minutu dvanáct. A když člověk dostane jednu šanci s takovým hráčem a je na ni připravený a využije ji, tak se může stát, co se stalo," vysvětloval Berdych, který porazil prvního hráče světa počtvrté v kariéře. Tři předešlé výhry nad hráčem číslo jedna si vždy připsal proti Rogeru Federerovi.

Djokovič, který v Římě v letech 2008 a 2011 triumfoval, letos prohrál teprve počtvrté. Před Berdychem nestačil minulý týden v Madridu na Dimitrova a předtím ještě na Haase a Del Potra.

"Ztratil jsem koncentraci. Začal jsem hrát moc defenzivně. On naopak získával sebevědomí a využíval své příležitosti," vysvětloval kolaps Djokovič. Ten zahájil antukovou sezonu triumfem nad Rafaelem Nadalem v Monte Carlu, minulý týden v Madridu však vypadl v druhém kole a nyní nepostoupil do boje o titul ani v Římě. "Snad něco podobného nepředvedu na Roland Garros. Ale jsem v pohodě, jen jsem dneska ztratil rytmus," dodal Srb, jehož nedávno sužovaly problémy s kotníkem.

Zřejmě vinou náročné bitvy s Djokovičem a s výhledem na zítřejší semifinále se Berdych rozhodl v Římě nepokračovat v soutěži deblistů, ve které letos poprvé startoval s Radkem Štěpánkem. Čeští tenisté dnes nenastoupili k souboji proti Indům Bhupathému s Bopannou.

O finále dvouhry se Berdych utká s Rafaelem Nadalem, proti kterému bude znovu usilovat o ukončení černé série, neboť s ním nevyhrál dokonce 12 duelů v řadě. V celkové bilanci prohrává 3-12, naposledy s ním prohrál letos v Indian Wells a předtím před rokem právě v Římě (ve čtvrtfinále).

"Pokud to vyjde na Rafu, tak bych byl rád, kdyby se mi podařilo zopakovat něco z dneška, protože výkon i hra byly super. To je cesta, jak jednoho nebo druhého porazit, a bylo by hezké i tuhle sérii ukončit. Jdu se na to připravit," řekl Berdych, před mpostupem Nadala, který po velké bitvě zdolala krajana Davida Ferrera.

Šestinásobný vítěz římského turnaje Masters Nadal udolal Ferrera po 2 hodinách a 47 minutách 6-4 4-6 6-2 a na antuce tak ovládl už 15. vzájemný zápas po sobě. Ferrera porazil i před týdnem v Madridu, kde byl dokonce dva míčky od prohry, kritickou situaci ale zvládl a turnaj nakonec vyhrál.

Parádním představením se dnes ve svém prvním čtvrtfinále na turnaji Masters 1000 prezentoval Benoit Paire. Francouzský tenista, který se včera postaral o vyřazení Del Potra, zcela zničil Marcela Granollerse. Nastřílel 31 vítězných úderů, udělal jen 19 nevynucených chyb a i díky skvělé úspěšnosti hry na síti (15/18) zvítězil suverénně 6-1 6-0.

V semifinále se utká s vítězem posledního čtvrtfinále Rogerem Federerem, který usiluje o své první letošní finále a první titul z Říma. Švýcarský tenista cestou do semifinále zastavil Jerzyho Janowicze, který už ke skalpům Tsongy a Gasqueta třetí výhru nad hráčem Top 10 nepřidal. Ve druhém setu se sice polský tenista ujal vedení 2-0 a za stavu 5-4 měl setbol, Federer ho ale pár minut po půlnoci odvrátil a zápas do třetího dějství dojít nenechal. Po hodině a 27 minutách vyhrál 6-4 7-6.

- ATP MASTERS 1000 ŘÍM -
(Itálie, antuka, 3.204.745 eur)
páteční výsledky (17. 05. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Berdych (6-ČR) - Djokovič (1-Srb.) 2-6 7-5 6-4
Federer (2-Švýc.) - Janowicz (Pol.) 6-4 7-6(2) 
Nadal (5-Šp.) - Ferrer (4-Šp.) 6-4 4-6 6-2
Paire (Fr.) - Granollers (Šp.) 6-1 6-0

Semifinálové dvojice: Berdych - Nadal, Federer - Paire.

Čtyřhra - čtvrtfinále:

Bhúpathí/Bopanna (6-Indie) - Berdych/Štěpánek (ČR) bez boje

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

200
Přidat komentář
Mayo
Roger vyhral v dvoch ako som predpokladal...easy finále má
Reagovat
Fandina
super. Koncovky si pohlídal a vyhrál nakonec s přehledem. Už tradičně i pěký výkon od Janowicze. Rogere držím palce dál a go go go!
Reagovat
spaniel
Roger skvele, vysel mne i tip, ze vyhraje ve dvou. Tento typ hracu mu vyhovuje. Dnes skvely prvni i druhy servis, po par gemech uz mel i na returnu neco ze hry. Po brejku v druhem setu, byla jen otazka, kdy Jerzymu vypadne na chvilu prvni servis. To se stalo, nastesti jeste ve druhem setu.

Snad nebude mit Jerzy nic s loktem a bude na RG v plne sile. Rad bych jej videl jeste s Rafou.
Reagovat
smazaný uživatel
Na RG v pohode..Nerád by som však kohokoľvek z týchto oblúd (Raonic, Janowicz, Isner) videl s Rafom vo Wimbledone :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Raonice porazí Rafa v pohodě, Isner zjevně z formy a prohrává s kdekým, jediný otazník z těch tří je právě Janowicz. Byl by to zajímavý zápas, s ohledem na to, že Jerzy se zjevně nepotentuje z velkého jména, jak ukázal dnes.
Reagovat
Stan_Borowitz
A pak bych se ještě bál Gulbise, ty zápasy Nadala s ním jsou vždy o chlup, a jednou se nemusí sejít všechno tak optimálně, aby to stačilo....
Reagovat
Sonja
Na Gulbise si zapomněl:-D
Mimochodem Jerzy a Gulbis spolu hráli loni na Wimblu...Jerzy vyhrál:-P:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím s Isnerom, Raonic by bol ťažký oriešok, Gulbis detto..

Akurát si nemyslím, že sa Jerzy dnes nepotentoval z veľkého mena, lebo dnešok bol práve príkladnou ukážkou. 4:5, 5:4 + posledné gemy bez servisu sú toho jasnou ukážkou. Ale to k skupinke týchto hráčov tak nejak patrí..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, pamätám..Bolo to tuším 3:2 a práve vtedy som sa s tým menom stretol prvýkrát..Hneď po ňom som nad Gulbisom po xtý krát zlomil palicu, keďže znova vyradil silného hráča a v druhom kole prehral s naoko slabým..+ Dobrú noc ;)
Reagovat
Sonja
Tak tak, 3-2, v rozhodujícím setu 9-7. Hodně vyrovnaný zápas...a schválně jsem si našla statistiky, Gulbis trefil 39!! es.
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/stats/day10/1208ms.html
Celkově bych řekla, že je na tom se servisem líp než Jerzy, takže bych z něj měla víc nahnáno:-D Ale na trávě je každý bombardér nepříjemný no...
Tak už fakt upaluju. Pa;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, v té koncovce se trochu potento, ale jinak hrál hodně sebevědomě a nebojácně...
Reagovat
Stan_Borowitz
Zajímavá statistika, Gulbis zahrál skoro třikrát víc es, skoro dvakrát tolik winnerů, vyhrál víc výměn, udělal méně nevynucených chyb, Janowicze vícekrát breknul, a přece ten zápas prohrál...
Reagovat
Berny
Tak po dlouhe dobe jsem videl to casto diskutovane jmeno Janowitz, a prijde mi to podobne jak gulbis. Servis brutal, bouchat to jo, cit v ruce, ale kluci kde sme nechali taktiku ? Nevim je mu 22 let, to je vcelku vysoke vek k tomu abychom ocekavali ze najednou zacne byt v klidu, pouzivat mozek, menit taktiku pri dulezitych bodech atd. Ten premotivovany postoj to bych bral v 17 ale 22 .. no jsem zvedavy, pral bych mu to i to stejne i Gulbisovi, no neverim ze jeden z nich prekroci práh TOP 15. Ikdyz tam prostor je veliky, soucasny stav hracu za wawrinkou neni nic neprekonatelneho..
Reagovat
Sonja
Jerzy by se měl snažit víc servis umisťovat než dávat prostě jen pecky.
Ale jinak dnes sympatický výkon, škoda těch pokaženejch rozhodujících momentů:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužiaľ, kvalita, resp. nekvalita hráča sa ukáže vždy v koncovke. Tenisti, ktorí to nezvládajú proste nie sú dosť dobrí na veľké triumfy..Hoci, Jerzy je ešte mladý, nerád by som ho takto kategorioval :)..Gratulácia Rogerovi, dal to viac menej s prehľadom, dúfam že sa do finále prehryzie..
Reagovat
Sonja
No jo no, já doufám, že se spraví ještě:-)
Teď mizím. Tak dobrú:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten bod na 2:4 v TB bol pre fajnšmekrov.
Reagovat
PetaM
Přeju Rogerovi, protože Jerzy je absolutně nesympatický :D Come on Roger! :) :)
Reagovat
Denis92
COME ON Roger!
Reagovat
Sonja
Tak co, v Římě milosrdný los, ne?:-)) Roger možná až do finále nebude hrát tříseťák, takže i pošetří síly.
Reagovat
Denis92
tak urcite :) Roger v poslednej dobe nemal stastie na los..Potrebuje uz vsak nejaky dobry vysledok aj z hladiska psychiky.Finale je fajn aj ked by som povedal ze povinnost pri takych superoch.Celkovo vsak v Rime podava slusne vykony a rad by som videl finale s Nadalom
Reagovat
Sonja
Nevím, jestli měl/neměl štěstí na los, ale vím, kdo tady několikrát naříkal:-D;-)
Dobrou noc.
Reagovat
Sonja
Proboha, ty seš vůl:-D...celý set se držet a na konci to takhle podělat. To je ten nedostatek zkušeností, často špatná volba úderu...ale to snad vychytáš časem:-))
Reagovat
spaniel
Roger uz nastudoval jeho servis a vetsinu uz vrací. Navic Jerzymu nejdou kratasy a zda se premotivovany, moc do toho busi.
Reagovat
smazaný uživatel
To je klasika pri zápasoch TOP 4, nechajú neskúsených protivníkoch vykúpať v stave 4:5, 5:6. Janowitcz napriek tomu predčil moje očakávania, servis má snáď na úrovni Isnera ak nie viac a od základnej čiary to nie je tiež marné. V druhom sete zachytil začiatok a pri zhode okolností to môže byť začiatok Rogerovho konca..
Reagovat
Sonja
Roger ho returnuje fakt skvěle.
A jinak Jerzy takhle zbrkle hraje proti každému. A kraťasy má super (pár už se mu jich dnes povedlo), jen je občas použije v dost nevhodnou chvíli (jako při tom setballu) a v dost nevhodné pozici, ze které se prostě nedaj dát...
Reagovat
Sonja
No řekla bych, že Isner má lepší servis. Ale ve všem ostatním ho Jerzy podle mě předčí.
Reagovat
spaniel
Me překvapil ten pokus o kratas z toho slajzu. Takový spin nemohl ukocirovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si práveže myslím, že Roger ho až tak skvele nereturnuje..Servismanov (Raonic, Isner) zvykne returnovať aj lepšie..A čo som najviac prekvapený, od základnej čiary vyhráva viac výmien iba veľmi nepatrne..S tými kraťasmi to je taká lotéria, pár už bolo extrémne nepodarených, rovnako ako pár úderov do stredu siete..Snáď to vychytá vekom, potenciál obrovský.
Reagovat
Sonja
Jj:-D...on je ještě takový neotesaný kámen, ale se zkušenostma se to určitě vybere.
Jinak Roger dneska fantasticky servíruje, v tom za ním teda Jerzy hodně zaostává. Za první set 9! es.
Reagovat
spaniel
Povedené byli, kdyz je zahrál ve spravny cas. Zatim ale nepozná, kdy to je a zkouší to i kdyz by nemel. Jinak ma potenciál obrovsky, to uz ukázal. Kombinace ranare s kratasama je zajimava. Plus mezihra hodně dobra.

Ale jak mu chvíli přestane jit první servis, bude to jeho konec, Roger ho ma mnohem lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Isner je len o 2cm vyšší, no pohybovo mi príde o dva levely za Poliakom. Jerzy mi na základnej čiare vôbec nepríde, ako hráč, ktorý by mal mať taký výrazný problém s pohybom.
Reagovat
Sonja
Roger ho těmi returny přibije k základní čáře...to je dobrá taktika.
A pohybově je na tom Jerzy hodně dobře, to je fakt.
Ale labilko je neskutečný, teď zas na setball tragický kraťas a už nabízí brejkboly chybami...
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, bohužiaľ tenis je o hlave. Dve dvojchyby v jednom geme ešte nikdy úspech neprieniesli.
Reagovat
Sonja
Tak tak, hlava dělá hrozně moc:-)...co se dá dělat no, bude úspěch, jestli to ještě dotáhne do TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Tys tady nečetl jak basníl Vlk o Jerzym? Jak ho viděl trénovat jenom pohyb?
Reagovat
smazaný uživatel
Nečetl veru..

Osobne som videl tak 2-3 jeho zápasy, aj to nikdy nie celé. Pohyb veľmi slušný, na dvorci pôsobí, jak by mal o 10cm menej..
Reagovat
Stan_Borowitz
Janowicz má velký potenciál, je to takový Gulbis bez tatínkových miliard v zádech. Takže by mohl mít motivaci si je vydělat sám. Věk dobrý... Velmi svižný zápas, člověk by ani neřekl, že to je stejný sport jako v zápase Nadal-Ferrer.
Reagovat
smazaný uživatel
Prave jsem to videl ze zaznamu, nahraval jsem si to, protoze jsem byl v praci. A jsem rad ze tento epic zapas mam nahrany. To co jsem jeste pred mesicem kritizoval je pryc. Tomas hral nasel miru a hral vskutku vybornou utocnou hru podporenou vybornou obranou. Samozrejme, dneska mel trosku stesti ze Djokovice rozhodila pri podavani do zapasu dira, vitr a celkove to trosku asi zrejme podcenil. Tomas se pak chytil a uz to nepustil. Co si budem povidat. Kolikrat Tomas byl mnohem blize k vitezstvi s Djokovicem a prohral? Dneska se to proste cele otocilo..
S Nadalem nebude take bez sanci pokud ale bude hrat podobne jako dnes.
No proste dneska to byl mazec, krasny zapas ktery jsem si opravdu uzil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prave jsem dosledoval highlights ze zapasu berdych vs djokovic.bohuzel jsem nemel moznost videt tento zapas live,ale tak uz to obcas u pracujicich lidi byva.kazdopadne bych zrovna od tomase za skoro rozhodnutyho stavu necekal,ze se jeste takhle dokaze a prave proti djokovicovi vzchopit,ale je videt,ze to lze.jenomze je nesmirne narocne v takovych chvilich zustat v klidu a mit pevnou ruku.tomasovi se to dnes vyjimecne podarilo.gratulace.skvely tenis,alespon podle ukazet.nevite prosim nekdo od kdy hraje zitra s nadalem?diky
Reagovat
Sonja
16:00
Reagovat
smazaný uživatel
dekuji ti sonjo :)
Reagovat
Sonja
Nemáš zač;-)
Může se to začít i dýl, kdyby se u ženských protáhlo semifinále, ale nejdřív v těch 16.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mam :).to by nebylo na skodu,protoze zrovna ve ctyri koncim v praci a chvilku to potrva nez se dostanu dom.hlavne tak narazit na nejaky kvalitni stream.snad tam neco bude
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, ta Sam....To snad není možný, co dokázala v tom třetím zazdít. Velká škoda, byla lepší hráčkou na kurtu....Ty bekhendy po lajně byly lahůdka....
Reagovat
smazaný uživatel
Jak čichala výhru, tak šla ruka do háje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, přesně tak, u ní je to v takových zápasech skoro pravidlem. Jsem si vzpomněl na SF loňského RG, kde prohrála se Sarou....
Reagovat
smazaný uživatel
Co já jsem Sam viděl od FrenchOpen, tak se složila. USO s Vikou. Moskva s Karo, FC s Petrou. Teď.
Já snad fakt nějaké výsledky ovlivňuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, že ovlivňuješ, to už si myslím dávno.:)
Reagovat
freeteepek
Já jsem včera říkal, že Sam proti Petře hrála dobře. Dnes nebyla vůbec bez šancí. Bohužel ji opět zradila hlava:-(
Reagovat
Fandina
Sam podle mě nic nezradilo, jen Vika zahrála líp než ona. Jako obvykle.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty závěrečné BP mi připomněli Petru. Sam nedala Vice šanci zkazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde by ta Sam mohla být. No, pro mě to dobře dopadlo :-/
Reagovat
VlS
bylas daleko lepší a prohrála jsi hloupejma cybama stejně, jako Petra s tebou ( ale ty jsi dneska hrála daleko líp, než Petra s tebou)
Reagovat
Sonja
Tak teď Jerzík...můžeš jen překvapit, tak žádný zbytečný respekt a strach!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Si myslím, že by mohl platit na Rogera.
Reagovat
Sonja
No, u něj se klidně může stát, že se vyhází a do hodiny bude vymalováno:-(:-D...určitě není zaručeno, že když hrál dobře proti Tsongovi (popřípade Richardovi), bude tak hrát i dnes. Navíc bude mít na druhé straně zatím nejtěžšího protivníka.
Uvidíme, nervy mít nebudu:-)
Reagovat
Sonja
super, gratulka:-)
Kéž by došlo na finále se Serenou, to bych si užila.
Reagovat
smazaný uživatel
Len či by si tú hodinku tenisu užila aj Vika :)
Reagovat
Sonja
Ále...Vika není Maria:-P
Jako neříkám, že není možné, aby prohrála na celé čáře, ale většinou si jejich zápasy užívám:-) I proto, že ať vyhraje kterákoliv, budu mít za ni radost.
Reagovat
Sonja
*mám za ni radost... vždycky
Reagovat
kada.tom
taky bych si přál finále Serena - Vika a samozřejmě bych fandil Vice ;-) ... přes Errani by přejít mohla a asi i měla - budu zítra držet palce Berďovi i Vice :-)
Reagovat
Fandina
super. Zatím super představení od tebe, tak žádné chyby a go go go Sam.
Reagovat
anajka
A hlavne go rýchlo,lebo čakáme na Rogerov zápas.
Reagovat
Fandina
Rogerovi přeji také. Nicméně koukám, že Vika přitlačila a Sam nějak nestíhá. Teď Vika 3:1 s brejkem ve třetím. Sam ještě zaber.
Reagovat
Fandina
Sam sice měla víc pointů, ale ty důležitější Vika. Tak příště Sam.
Reagovat
Tomasito
Finally..no konecne Bedo..skoda, ze jsem to nevidel, tak snad to byla aspon krasna podivana? :-) Velka gratulka..well done :-) ..a zitra repete please..snad dodela to co uz Ernesto nacal,ale nedokoncil! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš hrál moc dobře. I kdyby to skončilo 6:2, 6:3 pro Novaka, neměl by se dnes za co stydět. Zadařilo se a o to je to lepší. Viděla jsem od něj dnes mnoho super úderů, které ještě donedávna ve svém repertoáru ani neměl a na Djokovi pak už bylo i vidět, že prostě neví, jak má hrát jinak, aby Berdycha dostal.
Nadal bude na antuce možná ještě tvrdší oříšek, ale pokud bude Tomáš hrát to, co hrál na konci 2. a začátku 3. setu, může ho rozlousknout. A když ne, odejde z turnaje v Římě se vztyčenou hlavou.
Reagovat
Pe3k
Nechci předbíhat, ale rýsuje se finále Federer Nadal. Berdych Nadala neporazí ani náhodou, nevím jak mohl ten dnešní zápas vyhrát, ale 2 x v řadě mít takové štěstí se jen tak nepodaří...

Djokovic je od smrti dědečka před rokem hrozně nestabilní. První smete Nadala a pak prohraje sice s kvalitními hráči, ale i tak dost překvapivě.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně taky by mě zajímalo číst ty komentáře kdyby tomáš prohrál 6:2 6:3 to by zas bylo keců že ho už nikdy neporazí apod. sakra lidi zpamatujte se chci vás vidět kdo by to dotáhl na 6 místo žebříčku to že to takhle ještě otočil je unikátní a myslím že takový výsledek by možná i nadal neotočil takže budte rádi že tady takového hráče máme, který pravidelně reprezentuje v DC a je takto vysoko v žebříčku to už nemusí být třeba 20 let
Reagovat
Tomasito
..souhlas..ale tak vis jak?..to musela byt hrozna nahoda,ze to otocil..ty komentare tady to je luxus :-)
Reagovat
darek.vrana
Zas taková náhoda to nebyla. První set sice Tomáš byl horší, ale druhý se tahali, bylo to hodně vyrovnané. A ten brejk, po kterém Djokovič vedl 5:2, byl spíš náhoda a velká haluz. Myslím, že v něm Tom vedl 30:0, pak za stavu 30:30 dal jasný vítězný forhend snad milimetr do autu, a potom dal Djokovič nechutné prase. To mi bylo Berdycha hodně líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Go Sammy, zašlapej tu uvytou (od slova výt) simulantku do země! :-)
Reagovat
darek.vrana
Berdych parádní obrat!! Je vidět, jak je tenká hranice mezi úspěchem a neúspěchem. Dlouho to vypadalo tak jednoznačně...Říkal jsem si, že Djoko hraje, co potřebuje. Do stavu 6:2 5:2 mu nedal čuchnout ani k brejkbolu... A pak stačí jedno malé zaváhání, malá nekoncentrovanost kvůli dírce za základní čarou, soupeř se chytí a už se nedá zastavit. To je na tenisu pěkné, že to nejde jen nějak "zabetonovat" a "ukopat" jako ve fotbale... Zajímalo by mě číst komentáře po prohře 2:6 3:6. To by bylo samé, že Berdych na Djokoviče nemá a nikdy ho neporazí, jak musí radikálně změnit svou hru, jinak se nikdy neposune apod. Jinak jen tak na okraj: Tomáš asi chodí občas na tenisportál a konečně si vzal poučení z mých rad! :) Protože dneska několikrát zahrál kraťas. Ne vždy úspěšně, ale to přijde časem. A výsledek je na světě! Djokovič už ví, že musí být připravený taky někdy vystartovat dopředu, ne jen do strany.
Reagovat
spaniel
Na body hodne vyrovnane, ale Rafa bral ty dulezite. Tech breakballu co David nevyuzil(nebo Rafa odvratil?). Komentator mel recht, kdyz rekl, ze naprosta vetsina viteznych uderu byla na siti. Tak atome, doufam ze ses dival, to je jediny zpusob proti Nadalovi, agresivni uder do rozku a na sit.
Reagovat
Sonja
Rafa ho bude prohazovat jak divý:-(
Reagovat
Sonja
Ne, je to rozhodně lepší taktika než přestřelky od základní čáry. A když budou ty přípravné údery dostatečně razantní a přesné, mělo by to fungovat.
Hlavně ať jde servis (jako dnes ve 3.setu)...
Reagovat
spaniel
Ty pripravne udery budou muset byt perfektni, jinak samozrejme dopadne spatne, Rafa umi skvele prohazovat a z forehandu i kdyz ma mic u kotniku 10m za lajnou. Takze do bh rohu a Rafuv slajz zabijet na siti. Tomase by nemel byt schopen prolobovat jak dnes Davida.
Reagovat
VlS
Nádhernej zápas, fůra atletiky a parádní momenty. Lahůdka pro diváky. Fandím sice spíš Davidovi, ale Rafa je holt lepší, nedá se svítit.
Reagovat
Mayo
desaťbojári
Reagovat
smazaný uživatel
takovy napor prece nemuzu prezit! Znechuceni na dren a odchod z prace za stavu 2:6, 2:5 pro Berdu, kolony a jedine sportovni info z radia v aute, ze v Ruzyni 10 (slovy deset) skalnich privitalo nase hokejisty, doma sokujici zjisteni, ze Berda vyhral, horecne hledani alespon otocky zapasu na YT, orientacni masochisticke cteni nekterych komentaru, postrehy a kamenaky mych oblibencu jen chladiva naplast, uzasny obrat Davida, krasny cihlovy tenis, trpka zaverecna prohra (spravedliva?) Azarenka, vice slov zatim netreba, snad se Sam totalne nerozsype.. A jeste vyhlidky, ze se budu muset divat na psychouse, co si i trika trha.. :-(( Boze, za co???? :-)) Come on, Fedex!!!
Reagovat
VlS
Chyběla jsi mi tu Modré pírko, škoda, že jsi neviděla obrat a třetí, stálo to za to. Krásnej tenis, pochopitelně úplně jinak, než David s Rafou. Tenisově hezkej den ( s výjimkou Frantíka s Granolersem - jak tu kdosi vtipně napsal : Granolers - nová značka másla, krásně se roztírá
Reagovat
VlS
turnaje jsou pozápasové rozhovory Noleho a Toma. Oba kluci tam působí nenafoukaně a moc sympaticky.
Reagovat
Sonja
A nehodil bys sem odkaz, prosím? Nemůžu to tam najít...
Reagovat
Sonja
Tak dobré, už to mám;-)
Reagovat
Mayo
vamos RAFA
Reagovat
Chrenda
Bomba!!! velká gratulace a teď ještě vypráskat tu zbylou elitu v pořadí Nadal a Federer a titul je v kapse. Myslím, že to dokáže, jdu si na něj vsadit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tá Bachkandova výmena z Rafovej strany, klobouček..

Zhruba tak si to predstavujem.:)
Reagovat
Mayo
to sme dvaja čo si to tak predstavujú...ak ho hrá takto plochšie tak je to skvelé
Reagovat
Chrenda
Stejně dostane v příštím kole od Toma nářez a pojede domů se vyplakat!
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou nohou je už na Mallorce.
Reagovat
Mayo
ale som rád, že David nie je konečne v súboji s Rafom len fackovacím panákom
Reagovat
smazaný uživatel
Davide pojď ještě! :"))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mu fandím, za to, jak bojuje a běhá tam jak motorová myš, neuvěřitelný..
Reagovat
nando
Tak to vypadá na Rafu :-( No nic, dnes Tom přerušil 11zápasovou sérii, tak zítra by mohl 12zápasovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Prehratý set bol len bonus navyše, výkon šiel aspoň hore.
Reagovat
Mayo
zbytočne stratené sily ale
Reagovat
Sonja
o čom točíš? Nadal a únava, to fakt nejde dohromady:-D
Reagovat
Mayo
včera náročný zápas dneska...aj on je len človek...ale ináč v tom máš pravdu no :D
Reagovat
Amputace
Ve třetím setu zatím výborný tenis; výměny všeho druhu.
Reagovat
Mayo
nooo Berdych je isto rád, že sa takto preťahujú...sily nazvyš asi nebudú
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný zápas !!!
Reagovat
Mayo
niekto hrá agresívne a je hotový...čo tak trošku plochšie údery hrať tiež rafa
Reagovat
SwissMaestro
Neuvěřitelnej...naprosto fenomenální David Ferrer.

Nejsem jeho extra fandou, ale hate směrem k Nadalovi dělá svoje. Úplně jsem začal řvát jak zvíře po tom fantastickém vybrání už ztraceného míčku.....mnoho lepších výměn jsem v tenise neviděl.........fantastické!!!!
Reagovat
Sonja
"hate směrem k Nadalovi dělá svoje..."
Tak to je dobrej humus.
Reagovat
smazaný uživatel
takhle hrál Chang, nic zvláštního, ale je fakt, že dnes je to úplně jiný Ferrer,než znám. jde vidět co dělá, když hraje proti kingovi. když porovnám ten zápas s můrou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhratý jeden set.

V živote je dôležité tešiť sa z drobných radostí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nuz pri Ferrerovych schopnostiach je to uspech :)
Reagovat
Roger_Federer
To opet nezvlada.
Jeden z nejlepšich antukařu posledi generace, a jeho achylova pata..
Reagovat
tommr
tu poznámku jsi dost blbě načasoval (pokud to teda nebylo myšleno ironicky) ... :)
Reagovat
Roger_Federer
ironie.
Reagovat
tommr
ted už jí sem můžeš klidně dát i bez ironie ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
David dal Rafovi čuchnout :D
Reagovat
smazaný uživatel
I nebesa Davidovi přejí ...
Reagovat
Roger4EVER
Famózní Ferrer!
Reagovat
spaniel
Tak ten setpoint, to bylo neco!
Reagovat
tommr
ne nadarmo se o Ferrerovi říká, že je to taková motorová myš. Asi je málokdo jinej by to doběh ... :)
Reagovat
nando
Jak říkal Berďa při DC. Ferrer ? Ten není nikdy unavenej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten setball si David zaslúžil, highlight jak vyšitý..
Reagovat
smazaný uživatel
F*A*M*O*Z*N*Í
Reagovat
VlS
jo, ten byl lahůdkovej a ještě se šlehačkou navrch:-))
Reagovat
Mayo
to je tupec ten Nadal :D
Reagovat
steve79
Tak promin DVide :D
Reagovat
Sonja
Rafa se zamotává do vlastních pastí...
A David je stejně ťunťa, když se nechá dotáhnout z 4-0 na 5-4. Je fuk, že ten set nakonec vyhrál.
Reagovat
Mayo
akože parádna obrana ale toto proste mal byť víťazný úder
Reagovat
smazaný uživatel
Davida mi je až ľúto..Ak by prehral hladko, ale on si chudák vždy pričuchne a napokon aj tak prehrá..
Reagovat
Mayo
neppáči sa mi ten Nadal ... aby ho Ferrer takto bil kde sme preboha...vôbec neni taký dominantný na tej antuke
Reagovat
steve79
Ferrer nedokazal dopodavat druhej set. To snad neni pravda.
Reagovat
steve79
Ferrer nedokazal dopodavat druhej set. To snad neni pravda.
Reagovat
Malda
To je šulín ten Novak :-) Copak zase prováděl? Za stavu 6:2 jsme pokojně usnul, probudím se a přečtu si takovouhle bombu. :D
Reagovat
steve79
Djokovic kolaps si nedokazu vysvetlit. Myslel si, ze to pujde asi samo. Tomas hral fantasticky. PorAzit novaka je fenomenalni uspech. Kdo bude jeho souperem si nedovedu tipovat. Ferrer zacina otacet duel s Nadalem.
Reagovat
smazaný uživatel
Cítím Rafovu prohru, třetí set bude velmi zajímavý !
Reagovat
Mayo
akože to som nečakal..šok...klobúk dole pred Berdychom taký stav otočiť proti ND obdivuhodné :O
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možné!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
klid Mayo to nebylo na tebe. omyl :)
Reagovat
Mayo
v pohode neboj sa nič :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě se Nadalovy úspěchy v posledních třech letech odvijejí od formy a neformy Novaka Djokoviče, když Novak hraje svůj nej. tenis tak prostě vyhraje na jakémkoli povrchu bez ohledu na formu Nadala. Nadal je ale zkrátka nepřipravenější hráč i větší snaživka a proto toho vypadnutí Djokoviče téměř vždy dokáže využít.
Reagovat
smazaný uživatel
Mardy Fish sice moc nehraje, ale má důvod slavit, dnes ráno se mu narodilo druhé dítě :-)) Je to holčička a jmenuje se Taylor! Gratulace!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak hodne zdravi a stesti, Taylor! A radost cele rodine.. :-)
Reagovat
petrulinka
Tak kluci vzdali debla, no ale asi se to dalo po Tomově vítězství čekat. A já se tak těšila, jelikož měl být stream :-(
Reagovat
tommr
je to logický - Tomáš si potřebuje odpočinout na zítřejší zápas s Nadalem (Ferrerem). Toho debla měl stejně jen na rozehrání ... :)
Reagovat
Pe3k
Velká gratulace Tomášovi. Djokovic? Psychický kolaps...

David Ferrer? Prosím tě, zabal to...
Reagovat
Sonja
S tím Novakem je to teď fakt nějaké divné. Jak se pořád omílá ta jeho psychická odolnost atd...tak už ji poněkolikáté v téhle sezoně neprokázal, naopak, dokáže ho vyhodit z koncentrace spousta věcí (dnes zase vítr, nějaká ďoura v antuce za základní čárou)... Snad se dá zas dokupy:-/
Reagovat
tommr
já si myslím, že psychickou odolnost má Djokovic pořád dobrou - viz třeba ty 3 odvrácený mečboly za stavu 40:0 pro Tomáše ...
V závěru druhýho setu šlo z jeho strany spíš o podcenění soupeře. Utkání mělo až do stavu 5:2 tak jednoznačnej průběh, že si Djokovic nejspíš myslel, že se Tomáš jako obvykle porazí sám a trochu to podcenil. Ve třetím setu už pak byl Tomáš v laufu a Djokovic s tím moc dělat nemoh ... :)
Reagovat
Sonja
Dobrou ji má (v porovnání s jinými hráči), ale dobrá nestačí...kor pro světovou jedničku. Letos už podělal dost zápasů, kde byl favoritem, nejde jen o ten dnešní s Tomášem... Mně ani tak nejde o to, že prohrál, spíš nechápu, jak se mu po tom nedoservírování zápasu mohla tak rozpadnout hra, jak se mohl tak stáhnout, jako by měl nulové sebevědomí...
A do toho ty ztráty koncentrace, které jsou fakt zřetelné.
Reagovat
Sonja
A odvrácené matchbally za stavu 40-0, to bylo podle mě spíš nedůraznou hrou Tomáše než nějakou psychickou sílou Novaka.
Reagovat
tommr
u těch neproměněnejch mečbolů se samozřejmě projevila i Tomášova nervozita - na Tomášovi to bylo jasně vidět. Djokovic si při nich ale ved dobře a Tomášovi to maximálně stížil ...
Podle mýho názoru byl dneska Tomáš ve druhým a ve třetím setu prostě o něco lepší ... :)
Reagovat
Mayo
stratiť vyhraný zápas som u neho ešte nevidel za posledné 3 roky ...
Reagovat
Sonja
Ve 3.setu byl stoprocentně lepší Tomáš, tam fakt není o čem. Co se 2. setu týče, do stavu 5-3 byl lepším hráčem Novak, pak nedoservíroval a od té doby prostě hrůza:-(
Ale na druhou stranu se musí nechat, že Tomáš svou příležitost chytil za pačesy, jak se sluší a patří. Jindy by mohl být lepším hráčem a přesto prohrát, dnes ale ukázal, že ty řeči o jeho zlepšení nejsou jen plané řeči:-)
Reagovat
tommr
do stavu 5:2 kdyžtak. Pak získal Tomáš svůj servis čistou hrou a karta se začala obracet. A i předtím byla hra ve druhým setu naprosto vyrovnaná. K brejku přišel Djokovic jen díky velkýmu štěstí když při returnu zahrál prasátko ... :)
Reagovat
Sonja
Nějak k tomu brejkbolu musel dojít, že...prostě mně se Novakova hra až do toho gamu, kdy nedoservíroval, líbila, pak to pro mne byla muka.
Reagovat
Jabadu
že nelhal. Tak to sedí. ... A že bude porážet ty, co jsou před ním. Tak to taky sedí." /široký úsměv/
Reagovat
smazaný uživatel
A teď utíkat na Davida...
Reagovat
Sonja
David je šílenec. Rafa pokračuje v mdlém výkonu, nabízí brejkboly, ale Ferrer je prostě odmítá...
Nevím, mám pocit, že Tomáš v semi má šanci, kor když teď porazil Novaka. Přeju mu to.
Reagovat
tommr
pro Tomáše by Nadal možná moh bejt lepší soupeř než Ferrer. Nadal není ve svý optimální formě a Tomáš proti němu bude moct hrát bez nervů, protože v zápase s ním nemůže nic ztratit ... :)
Reagovat
Mayo
neviem či by si Berdych prial radšej Nadala...moc na neho neumí ... to že porazil ND je síce pekné ale aj tak...a každý zápas je iný
Reagovat
Sonja
No ale s Ferrerem je ta bilance taky hodně špatná...
Reagovat
Roger_Federer
Ne, že bych to Nolemu přal, ale zajimalo by me kde je ten prorok co tady v unoru tak vykřikoval o jeho neporazitelnosti...Myslim marty28
Reagovat
Sonja
No jo...je možné, že Novak teď bude prohrávat čím dál častěji a propadne se žebříčkem. Už žádný GS nevyhraje a tisícovku jen svátečně. Co se dá dělat:-)
Reagovat
VlS
Sonjo neblbni, Nole určitě tenis hrát nezapoměl, holt prohrál s jiným klukem z úzký špičky, se kterým pravděpodobně dalších X zápasů zase vyhraje ( i když jako Tomův fanda si přeju opak)
Reagovat
Sonja
Neboj, je v tom ironie...jen sem chtěla vyrovnat extrém druhým extrémem;-)
Reagovat
Roger_Federer
Ja myslim, že Sonja je jen skepticka po MC A ŘIME..
možna Novak klame telem a všecko je to jen plan jak znast Nadala a vyhrat RG.
Reagovat
Sonja
Po MC jsem nebyla skeptická vůbec;-)
S Madridem a Římem to bylo horší, to je fakt. A mám docela obavu z RG, i když tam se aspoň hraje na 3 vítězný a jen tak nějaký překvapení přijít nemůže.
Reagovat
Roger_Federer
No, jo..Madrid.
Reagovat
Mayo
neporaziteľný hráč proste neexistuje ..každý je poraziteľný
Reagovat
spaniel
Ten konec byl dramatický, nevěřil jsem že to zvládne. Statistiky měli skoro stejné, ale vzhledem k rychlému a jednoznačnému 1 setu, byl v 2 a 3 setu lepší Tomáš. Novak nepochopitelně defenzivní. Je vidět, že hrát jako Rafa neznamená stejný výsledek jako Rafa a pak už se těžko vrací do útoku, když otěže převezme ranař jako Tom, který si už věří.

Dneska si ještě Rafa pohraje se svým sluhou a pak Tom-Rafa. Něvěřím, že Tom vyhraje, je to pro něj těžší soupeř. Bude muset hrát jak z partesu, mít dobrý servis, přesné fh k lajnám a chodit s rozumem na síť. Pak šance je.
Reagovat
Fandina
Když bude Tom dobře servírovat a v každém setu se mu povede jeden brejk, tak vyhrát může. Nad kýmkoli.
Reagovat
Nola
nevidela som, ale prehrať zo stavu 2:6 a 2:5 ako tu čítam v expres správach nie je normálne, niečím to zaváňa.... že, by nasadením na FO? Rafa si ide pre titul a 4. miesto v rebríčku je isté, či Andy nastúpi, alebo nie...
nechce sa mi čítať celú diskusiu, ale toto sa pochopiť nedá, zdravý rozum to neberie....
Reagovat
Sonja
Jak nasadením na FO?
Novak to prostě nedal, ve 3.setu hrál tužku, jen vracel...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano Novak to vypustil. To každý inteligentí divák pochopil.
Reagovat
Fandina
Tom hrál od druhé poloviny druhého setu trochu líp než Novak. Na tom není nic k nepochopení. Tomáš otočil protože zahrál líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to skvělá satisfakce za ten prohranej zápas se Stanem, navíc si myslím, že tohle vítězství je pro Toma cennější než titul..
Reagovat
Nola
netvrdím, že to Novak vypustil, nevidela som zápas, jedným slovom prehrať za takéto stavu je pre mňa nepochopiteľné, to by za normálnych okolností dal ľavou zadnou, iba toľko

Sonja - ak Nadal vyhrá Rím, posunie sa na 4. miesto rebríčku, predíde sa kecom o manipulácii s losom a pod., to znamená, že sa nestretne s Novakom, Rogerom na jednej strane pavúka....
Reagovat
Sonja
Já ten zápas viděla a taky jsem nemohla uvěřit svým očím:-D...ale stalo se no.
A s tím nasazením na FO- čemu by jako pomohl Novak tím, že by dnes prohrál s Tomášem? To prostě nedává smysl... Prohrál a žádná taktika v tom stoprocentně nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
No Djokovičovi môže byť srdečne jedno, či bude Rafa štvrtý alebo piaty..Možno to nie je jedno akurát Rogerovi, pre ktorého je lepší Rafov štvrtý flek. ;)
Reagovat
Roger_Federer
Rogerovi dle meho nazoru zcela jedno v ktere pulce Nadal je..Roger na to letos hazi salam..:)
Reagovat
Nola
tenis je biznis, ... iba toľko, Rogerovi, Novakovi, Rafovi je určite srdečne jedno, ako bude vyzerať ich nasadenie v pavúku na FO, sú finančne zabezpečení, a nielen oni, ale aj ich potomkovia.... houby im záleži na tom, či si ich budú pamätať nasledujúce generácie, alebo kto je najlepším tenistom všetkých čias, celá tá maškaráda sa točí okolo jediného... kto to nevidí, je naivný..
Reagovat
Sonja
taky prohrála:-D
Když se daří...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem psal fandil jsem Halep. Viděla's ten první odvrácený MP? Tam ji dost rozhodčí (oba) zařízli.
Reagovat
Sonja
Koho zařízli? Já na to vůbec nekoukala:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to 15:40 na Jelenině servisu. Tedy 2 MP. Jelena si postupně vybudovala tlak. Halep to sprostě vracela kopečky, ale čím dál blíž k síti. No a pak Jelena dala závěrečný úder kousek od středu na zadní lajnu. Lajnový zahlásil aut. Hlavní řekla: dobrý, opakuje se výměna. Tuším, neopakovali to, Halep od toho byla 2-3 metry a i kdyby to měla, tak by s tím nic nenadělala. Pak sice Jelena jeden MP odvrátila. Ale druhý už byl aut.
Celkem to byl asi škaredý tenis. Halep dávám 0% na další postup. Totálně vyfluslá. Navíc hraje škaredý tenis, aspoň na antuce. V hale se mi líbila.

btw: Jelena měla 2 MP za sebou za stavu 4:5
Reagovat
Sonja
Tak to je nešťastný. Ale u ženskejch se tohle stává běžně...nešokovalo mne to jako dnes Novak:-D
Reagovat
petrulinka
Velká gratulace!!! Ale ten poslední game to byly nervy, je fajn, že Tomáš ukázal, jak zvládá krizové situace, prostě super. Ještě by mohl poradit Peťuli, ale u ní to chce asi taky čas. Tomáš v jejím věku, to taky bylo chvíli dolů, chvíli nahoru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš je pan hráč. Super že to konečně přislo, a ještě k tomu takovým způsobem. Za tohle by si snad zasloužil i titul.
Reagovat
Vojtiik
přeju si jen, aby tom vydrzel a stejny vykon podal i proti rafovi... 17% sance:)
Reagovat
smazaný uživatel
SUPEEEEEEEEEEEEEEER
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychovi, dnes ukázal nervy ze železa. Ztratit tři mečboly při servisu, Nole publikum na svojí straně, velký vítr, málokdo by to tak ustál jak Tomáš...
Reagovat
smazaný uživatel
Tome skvěle, gratulace!!
Reagovat
kada.tom
Smekám klobouk! Je fajn, že porazil i někoho jiného než Murrayho a Federera, ale ... je rozdíl porazit a porážet :-)

Takže když se to bude opakovat, vůbec se nebudu zlobit ;-) A ... v SF porazit Ferrera nebo Nadala - naděje určitě je :-)
Reagovat
Fandina
Super výkon. Od poloviny druhého setu byl Tom razantní a mírně dominantnější. Super zápas. Velká gratulace Tome, jen tak dál. Držím palce. Berdo pojď!
Reagovat
Jiri
Na neustale vraceni dokazel Tom skvele reagovat. S Rafou to bohuzel bude tezsi, ale s takovou hrou ho muze prekvapit.
Reagovat
Sonja
Přesně tak se bojuje o výhru, Novaku, 10 metrů za základní čárou a běhat ze strany na stranu...bože můj. Totálně nezvládnutý 3.set.

A teď ta veselejší část- Gratulace, Tomáši:-) Mám za tebe radost a doufám, že tě dnešní výhra nakopne a zboří ten "blok", co máš proti Novakovi (i Rafovi)...jednou to přijít muselo.
Reagovat
Roger_Federer
To je schizofrenni přispevek..:):)
Reagovat
Sonja
Přitom 1.set i většina 2. super výkon...nechápu, co se stalo. Že blbne, když má doservírovat zápas, už jsem si zvykla, ale od té doby šla do háje celá hra, stáhnul se a jen vracel a čekal na chyby...normální katastrofa.
Reagovat
Sonja
Vystihuje moje smíšené pocity. Na jednu stranu obrovské zklamání, na druhou stranu to Tomášovi upřímně přeju. Kdyby takhle Novak prohrál s jiným hráčem, jsem jen naštvaná...
Reagovat
Roger_Federer
Ok, Novak neni robot..pravda, trochu se mu tento rok nedaři asi tak jak by si to představoval..
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Tomáši, konečně! Doufám, že ti to pomůže do zbytku sezony, už sis to zasloužil ho konečně porazit :)
Reagovat
vendulkabendulka
14:2! Skvele, Tome, blahopreji!
Reagovat
George_Renel
a velká gratulace k tomu. Skvělý obrat, gradující výkon, co více si přát. Snad jen zda ten dnešní debl trochu nevypustit. Good job Tomáši!!!
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka, super zápas, super výkon, jen tak dál...snad něco podobného dokáže zopakovat i proti Rafovi.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist