Berlocq postoupil poprvé do finále, vyzve Mónaca

5. 2. 2012, 10:33
Aktuality 4
ATP VIŇA DEL MAR - Carlos Berlocq porazil v semifinále v Chile po setech 6-3, 4-6 a 6-0 krajana Chelu. V premiérovém finále na okruhu ATP dnes změří síly s Juanem Mónacem, který vyřadil ve dvou setech Jeremy Chardyho.
Carlos Berlocq

Juan Mónaco zvítězil v semifinále nad Jeremy Chardym po setech 6-1 a 6-4. V hodinu a půl trvajícím utkání Argentinec úspěšně odvrátil jedenáct z třinácti brejkbolů, sám soupeři vzal pětkrát podání a ve Viňa del Mar si zahraje už třetí finále.

V předchozích dvou ale neuspěl. V roce 2008 vzdal Fernandu Gonzalezovi a o dva roky později nestačil na Thomaze Bellucciho. Dnes se zároveň pokusí vylepšit negativní bilanci z finálových utkání na okruhu ATP - z jedenácti pokusů uspěl třikrát, vždy na oblíbené antuce.

Berlocq může v Chile získat double

Carlos Berlocq oslavil své devětadvacáté narozeniny postupem do druhého semifinále v kariéře. V něm Chelovi v rozhodující třetí sadě po dvou a půl hodinách hry nadělil nepopulárního kanára a zvítězil 6-3, 4-6 a 6-0. V průběhu celého turnaje to byl jeho vůbec první ztracený set. Aktuálně 55. hráč světa má s Juanem Monacem negativní bilanci 0-3. Loni na antuce v Bastadu prohrál 7-6, 6-7 a 2-6.

Carlos Berlocq bojuje na dvou frontách a zahraje si i ve finále čtyřhry. V ní po boku Španěla Andujara nastoupí proti dvojici Frederico Gil a Daniel Gimeno-Traver. Pokud by Berlocq získal oba tituly, byl by prvním či druhým tenistou, kterému by se podobný kousek letos povedl. O totéž usiluje v Záhřebu i Rus Južný.

 

- ATP 250 VIŇA DEL MAR -
(Chile, antuka, 398.250 dolarů)
výsledky (04./05. 01. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Mónaco (1-Arg.) - Chardy (Fr.) 6:1, 6:4,
Berlocq (7-Arg.) - Chela (2-Arg.) 6:3, 4:6, 6:0.

TenisPortal.cz, Adam Bárta

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jsi nebyl škrt, dávno by jsi si už pořídil kabelovku ty instalatére ....
Reagovat
smazaný uživatel
Aha :-D
Kočičko ze Srbije, proč bych to měl dělat? Pokud si u satelitního Skylinku zaplatím nějaký balík (při grandslamech HD plus kvůli možnosti sledovat Eurosport HD), mám totéž co abonent kabelovky. A pokud nezaplatím, mám pořád všechny základní CZ+SK programy.
A co včera, milánku? Semifinále tohoto turnaje ti na kabelovce nováci vysílali? Plus plno dalších případů, kdy na tvý "kabelovce" dali přednost jiným sportům.
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 8
Supertennis, frekvence 12245 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

nebo s lepším obrazem na
24,5 stupňů západně: Intelsat 905
Feed, frekvence 11041 MHz, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4, symbolrate 7200, polarizace H, parabola 80 cm
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist