Bitva i po zápase? Seš ruské hovado, řekl Tsitsipas u sítě Medveděvovi

23. 3. 2018, 10:01
Aktuality 11
Souboj mládí na Masters v Miami měl dohru i po zápase. Poražený Stefanos Tsitsipas totiž svému přemožiteli Daniilovi Medveděvovi nepogratuloval zrovna obvyklým způsobem. Devatenáctiletý Řek u sítě o tři roky staršímu Rusovi řekl, že je ruské hovado. Medveděv to nejdříve vzal s klidem, ale poté se neudržel a málem došlo i k potyčce.

Dvaadvacetiletý Daniil Medveděv v prvním kole Masters v Miami porazil po obratu 2-6 6-4 6-2 Stefanose Tsitsipase, ale důvod k oslavám rozhodně neměl. O tři roky mladší řecký tenista ho totiž při podání ruky evidentně urazil.

"Radši zavři hubu," spustil najednou vítěz utkání směrem ke svému sokovi poté, co se oba hráči po podání ruky umpirovému sudímu rozešli ke svým lavičkám. "Stefanosi, máš nějaký problém? Mluv se mnou, podívej se na mě."

Umpirový rozhodčí okamžitě zareagoval a postavil se před Medveděva, který si to směřoval k Tsitsipasovi, jenž si balil tenisové náčiní.

"Během třetího setu si odejdeš na pět minut nutně na záchod, pak zahraješ 'prasátko' a ani se neomluvíš. Myslíš si, že jsi dobrý kluk? Podívej se na mě. Hej, podívej se na mě. To se na mě ani nepodíváš?," pokračoval Rus, který po druhém setu na sedm minut zmizel v útrobách stadionu. To nejspíše Řeka vytočilo.

Umpirový sudí zřejmě vůbec netušil, proč je ruský tenista tak naštvaný. Ten mu to milerád vysvětlil. "Řekl mi, že jsem ruské hovado. Je tohle normální? Je to ještě dítě. Ani se neumí prát. Jestli si to chce se mnou rozdat, tak může, ale on se na mě ani nepodívá."

"Já vím, že někdy za to můžu já, nejsem svatý, to všichni víme. Ale dnes jsem nic neudělal," zakončil rozmluvu s umpirovým rozhodčím.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

11
Přidat komentář
Mayo
Rusi sú obyčajne hovädá nekultúrne, nič nové.
Reagovat
Nola
Stefanos sa javil ako sympaticky chalanisko :D, behom setu, ked prehraval si odbehne na toaletu, mladas a uz chyta maniere starych vlkov :D dokonca ich predcil, ti, tak vacsinou behaju po 4.sete na GS.....
Reagovat
Pe3k
Třešnička je že ten řek je taky napůl Rus...
Reagovat
janek_da
jj, furt se něco děje
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
koukam, ses furt ve strehu...
Reagovat
smazaný uživatel
https://media.makeameme.org/created/you-better-shut-5ab428.jpg

Medvedev ma vtipnu anglictinu. :)
Reagovat
Krisboy
Škoda, že si to nerozdali na férovku, byla by sranda. Pěstní šerm přes síť.
Reagovat
insanezy_
Rusak by ho vypnul nejspis
Reagovat
Kytka
No, Řekové jsou tak pěkně divocí hoši.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist