Blacková má na US Open po mixu titul i ze čtyřhry

7. 9. 2008, 21:45
Aktuality 0
US OPEN ČTYŘHRA ŽENY - Nejúspěšnější tenistkou posledního grandslamového turnaje sezony je Cara Blacková. Deblistka ze Zimbabwe po titulu ze smíšené čtyřhry dnes vyhrála společně s Američankou Liezel Huberovou i finále ženského deblu. V rozhodujícím utkání si poradily s dvojicí Lisa Raymondová, Samantha Stosurová ve dvou setech.
Cara Blacková a Liezel Huberová

Devětadvacetiletá Blacková vyhrála po boku o tři roky starší Huberové už loni na Australian Open i ve Wimbledonu, londýnskou trávu si podmanily i v roce 2005.

Dnes nasazené jedničky ztratily pouze jednou vlastní podání, problémy měly ale v závěru tie-breaku druhého setu. Za stavu 4-6 však dokázaly odvrátit dva setboly soupeřek a samy první mečbol proměnily v zisk trofeje.

Blacková s Huberovou na cestě za titulem vyřadily Petru Cetkovskou, která hrála po boku Belgičanky Wickmayerové, nebo český pár Hradecká/Voráčová. Za celých 14 dní neztratily ani set.

US OPEN ŽENY - finálové výsledky:

Čtyřhra - finále:
Blacková/Huberová (1-Zimb./USA) - Raymondová/Stosurová (10-USA/Austr.) 6-3 7-6(6)

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist