Blake: Tělo nestíhá regenerovat. Možná brzy skončím

18. 8. 2010, 07:32
Aktuality 3
Bývalý čtvrtý tenista světového žebříčku James Blake uvažuje o konci kariéry. Třicetiletý Američan, kterému v současnosti patří až 107. příčka, si po US Open vezme pauzu a během ní se rozhodne, jestli bude pokračovat dál.
Profily hráčů
James Blake

"Kvůli zraněním jsem se necítil připraven na turnaj už hodně dlouho. Nehraje se mi dobře a ani nemám pocit, že bych se zlepšoval," citovala agentura Reuters Blakea, kterého v poslední době trápily potíže s kolenem, ramenem a podkolenní šlachou. "Vždycky, když jsem si myslel, že už to bude lepší, přišla další a pak další rána. A to člověka sráží," dodal. 

Blake, který naposledy prohrál v úterý v prvním kole turnaje v Cincinnati s Uzbekem Denisem Istominem 3-6 0-6, prý neměl pořádnou dovolenou šest let. Od pauzy si slibuje, že se dá zdravotně do pořádku a bude moci častěji trénovat.

"Když to nepomůže, začnu přemýšlet o dalších možnostech. Ale nevím, co by mohlo pomoci víc než odpočinek a léčení," připojil majitel deseti titulů z okruhu ATP. "A když se to nezlepší, tak je mi už dlouho jasné, že tělo si jednou řekne: 'Dost'. Ale doufám, že to nebude letos, příští rok ani v nejbližších letech. Ale přiznám se, že pomalu ztrácím trpělivost," uvedl.

Po posledním zranění kolena Blake odehrál šest turnajů, ale jen v Los Angeles přešel přes úvodní kolo, aby vypadl ve čtvrtfinále s Felicianem Lopezem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Podmiňovací způsob zájmena měl jsi napsal špatně; měl jsi napsat: ''měl by si zvážit''. To, co jsi napsal, se spíše podobá 2. osobě čísla jednotného, ale i to je špatně, protože v tom případě píšeme bys.

Před a po oslovení pak píšeme vždy čárku.

V té předposlední větě jsi měl dát před spojku souřadící nebo čárku, protože se jedná o poměr vylučovací; a v té poslední větě jsi měl dát před přísudek jednoduchý nestíhá čárku, poněvadž je zde oddělena věta vedlejší příslovečná časová od věty hlavní. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No, to by jsi měl zvážit, já jsem taky zvažoval při pohledu na tvůj předvedený výkon, zda televizi vyhodit nebo přepnout raději na nějakou telenovelu. Naštěstí zápas nebyl dlouhý, takže trápení bylo krátké. Ale Jamesi teda, se vší úctou, byl to děs!! Ono bylo na něm i vidět, že ho to jakoby nebavilo nebo nevím jak ten pocit ze zápasu popsat. Když tělo nestíhá je hlavní signál.
Reagovat
Mercury
Blake předvedl v tomto zápasu nejhorší výkon na returnu, který jsem za poslední dobu viděl. Otřesná hra.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist