Blog: Simona Halepová píše z Madridu - pátek

3. 5. 2014, 10:21
Aktuality 2
Světová pětka Simona Halepová se stejně jako většina hráček z širší světové špičky představí na turnaji WTA Premier v Madridu, který startuje již dnes. Rumunka byla oslovena, zda by mohla pro web WTA po čas celého týdne přinášet novinky a vytvářet svůj blog. Usměvavá tenistka nabídku přijala a v první části se rozepsala o zážitcích z Fed Cupu, či o tom, jaké cíle má pro letošní ročník Mutua Madrid Open.
Profily hráčů
Simona Halepová s fanynkou

Zdravím všechny, vítejte na mém první WTA blogu z Madridu.

Do Madridu jsem přijela ve čtvrtek ráno. Po nepovedeném turnaji ve Stuttgartu jsem se vrátila domů do Bukurešti, protože jsem cítila pravý kotník, který jsem si zranila už před Fed Cupem. Chtěla jsem mít jistotu, že je vše v pořádku, proto jsem si kotník nechala zkontrolovat. Teď jsem ale tady, cítím se dobře a těším se na turnaj.

Zmínila jsem se o Fed Cupu, tak bych ráda řekla, že to byl opravdu krásný týden. S holkama jsme to vyhrály, takže to bylo o to silnější. Já jsem si to však zkomplikovala právě tím zraněním, což bylo nepříjemné. Hrála jsem dva zápasy v jeden den a ten druhý s Ivanovičovou jsem bohužel prohrála, byla jsem unavená a celé to narušil déšť. Sorana (Cirsteaová) ale hrála skvěle a oba zápasy vyhrála, což je úžasné!

Na Fed Cup přišlo opravdu hodně lidí, i když to bylo o Velikonocích. Hráli jsme doma a fanoušci nám udělali skvělou atmosféru. Bylo dojemné slyšet je zpívat naší hymnu, opravdu jsme si to všichni užili.

Teď bych vám ráda popsala můj první den tady v Madridu. Začala jsem během, což je už takové pravidlo. Chodím běhat tak na 20 až 30 minut. Poté jsem zašla na snídani a pak jsem absolvovala dobrý trénink s Palvjučenkovovou. Pak byl oběd a odpoledne jsem byla u WTA, kde jsem také pomáhala s losem pro tento turnaj.

Před losem jsem si přála, abych hrála první kolo proti kvalifikantce. To se nakonec povedlo, takže mě první zápas čeká až v neděli. Jsem ráda, že to takhle vyšlo.

Musím říct, že pro mě tento turnaj hodně znamená. Dostala jsem tu možnost hrát tu už v minulých letech, ale moc se mi tu nedařilo. (Helepová v Madridu ještě nikdy nepřešla přes první kolo.) Letos bych tu chtěla vyhrát nějaké zápasy, ale hlavně si chci užít tu atmosféru, cítím se tu skvěle a kurty jsou výborně připravené.

Do neděle mě čekají ještě další tréninky, takže věřím tomu, že se dokážu dobře přpravit.

Děkuji všem fanouškům, kteří si přečetli první část mého blogu.
Simona

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Simčo, hlavně, že se cítíš skvěle, doufám, že i já se budu cítit skvěle, až tě uvidím hrát. Takže du-te petru el a hodně štěstí. :)
Reagovat
VlS
Hrát, hrát, psát musí, žádný hrani! :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist