Bondarenková v Taškentu vyhrála po 9 letech turnaj WTA

30. 9. 2017, 10:39
Aktuality 7
WTA TAŠKENT - Jednatřicetiletá Ukrajinka Kateryna Bondarenková ve finále turnaje WTA v uzbeckém Taškentu porazila dvakrát 6-4 Maďarku Timeu Babosovou a získala svůj druhý titul. Ten první slavila už roce 2008.
Profily hráčů
Kateryna Bondarenková

Rodačka z Krivého Rogu Kateryna Bondarenková získala svůj první titul na okruhu WTA už v červnu 2008 na trávě v Birminghamu. Na své druhé finále si musela devět let počkat, dnes v něm v Taškentu ale znovu slavila úspěch a turnajové vítězství.

Jednatřicetiletá Ukrajinka, před pěti lety přerušila kvůli těhotenství kariéru, nahradila v metropoli Uzbekistánu na trůnu Kristýnu Plíškovou, jež tento týden v roli obhájkyně a turnajové jedničky vypadla ve druhém kole.

• WTA INTERNATIONAL TAŠKENT •
Uzbekistán, tv. povrch, 250.000 dolarů
sobotní výsledky (30. 09. 2017)
• Dvouhra - finále •
K. Bondarenková (Ukr.) - Babosová (2-Maď.) 6-4 6-4
• Čtyřhra - finále •
Babosová/Hlaváčková (1-Maď./ČR) - Hibinová/Kalašnikovová (Jap./Rus.) 7-5 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
EllNino
Jéé to mám radost :))
Reagovat
tommr
finalistkám při něm nasazujou místní kroje a ta čepice je pro většinu velkejch holek strašně malá takže jim všem neustále padala z hlavy. Obdivuju Bondarenkovou, že udrží svojí malou, trofej pro vítězku a čepici současně ... :)
Reagovat
Fandina
Jj, také jsem na to koukala, jako to, že neměli oblečení pro její dcerku. Tak snad příště, když to bude potřeba ... úsměv
Reagovat
skott
V Taškentu konečně dneska holkám vysvitlo i sluníčko. Mám velkou radost, že po včerejším těžkém dni, kdy musela absolvovat 3 utkání, Káťa zvládla zregenrovat a získala titul. Už jsem v to ani nedoufal, že se jí to ještě podaří. Měla obrovskou radost, jen škoda že je tam vložený ještě debl a nemohla si tak ten vítězný pocit vychutnat naplno bezprostředně po zápase.
Ukrajinky jinak letos válí. Po pěti triumfech Eliny a jednom úspěchu Lesji je Káťa už třetí která letos získala titul.
Reagovat
skott
Káťa se také stala jednou z mála maminek, které na WTA triumfovaly v singlu. Poslední byla tuším Žéňa Rodina loni v Tchaj-peji. Před ní namátkou Clijsters, Bammer nebo Davenport.
Reagovat
sprchon
A i Dayana se rozjíždí. :) Ale ještě je mladá, kdo ví, co bude...
Reagovat
skott
no, zapomněl jsem spíš na Káťu Kozlovou, která vyhrála nedávno v Dalianu WTA 125. Takže Bondarenko je tedy už čtvrtá Ukrajinka letos s titulem.
Dayana by měla samozřejmě brzo taky zářit na okruhu. Může to být jednou brutální fedcupová síla - Svitolina, Yastremska, Kostyuk, Lopatetskaya.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist