Borg: Ať mě Nadal překoná

24. 5. 2011, 19:07
Aktuality 1
V Paříži drží se svými šesti tituly stále rekord, už letos ho ale může vyrovnat Rafael Nadal. Rád bych viděl, jak zvedá trofej i posedmé a poosmé, tvrdí legendární švédský tenista Björn Borg.
Profily hráčů
Björn Borg

"Vždycky jsem tvrdil, že rekordy jsou od toho, aby se překonávaly. Přeji Rafovi hodně štěstí a bylo by krásné vidět, jak zvedá nad hlavu trofej po šesté, sedmé, nebo třeba osmé výhře," řekl čtyřiapadesátiletý Borg deníku New York Times.

Borg triumfoval na French Open v letech 1974, 1975 a 1978 až 1981 a v celé kariéře měl v Paříži bilanci 42 výher a dvou porážek. Nadal zatím dokázal Pohár mušketýrů získat v letech 2005 až 2008 a 2010 s aktuální bilancí 39:1.

"Věřím, že Rafa má na další úspěchy na French Open, ale bude to mít teď složitější," podotkl Borg. Na mysli měl fakt, že letos hraje famózně dosud neporažený Srb Novak Djokovič, který Nadala v sezoně už čtyřikrát zdolal. "To je skvělé, že to není jen o Rogeru Federerovi a Rafovi. Rivalitu tenis potřebuje," uvedl Borg.

pva, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Stan_Borowitz
kdy už bude ten Söderling světovou jedničkou? Nemělo to být dřív, než se nadějeme?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist