Bouzková na turnaji ITF v Istanbulu začala výhrou nad krajankou Štefkovou

11. 4. 2019, 19:36
Aktuality 5
ITF ISTANBUL - České derby na turnaji ITF 60k v Istanbulu vyhrála druhá nasazená Marie Bouzková. Dvacetiletá naděje porazila čerstvě čtyřiadvacetiletou Barboru Štefkovou v deštěm přerušeném utkání hladce 6-2 6-1 a postoupila do druhého kola.
Marie Bouzková (© j48tennis.net)

Marie Bouzková si před měsícem na turnaji WTA 125k v mexické Guadalajaře zahrála své dosud největší finále, na dalších dvou akcích WTA ale neprošla kvalifikací. V Miami prohrála s Karolínou Muchovou a v Monterrey nečekaně zaváhala proti Japonce Hiroko Kuwataové. 

Tento týden startuje potřetí v sezoně na podniku ITF a také na tvrdém povrchu v Istanbulu začala vítězně. Nasazená dvojka si poradila snadno 6-2 6-1 s o necelé čtyři roky starší krajankou Barborou Štefkovou, s níž vyhrála i druhé vzájemné střetnutí

Ve druhém kole bude 117. hráčka světa Bouzková favoritkou proti čtyřiadvacetileté německé kvalifikantce Stephanii Wagnerové, která se v žebříčku nachází až ve čtvrté světové stovce.

Turnaj s dotací 60 tisíc dolarů v Turecku komplikuje déšť a tak po dnešku stále není kompletně dohrané ani první kolo. Až zítra Bouzkovou i Štefkovou čeká vstup do soutěže deblistek.

• ITF 60k ISTANBUL •
Turecko, tv. povrch, 60.000 dolarů
čtvrteční výsledky (11. 04. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Bouzková (2-ČR) - Štefková (ČR) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
jirkaS
:-*
https://pasteboard.co/I9LqAO4.jpg
Reagovat
tommr
výhra nad níže postavenou krajankou byla povinností a ted jí musí Marie potvrdit i v dalším zápase. Hlavně aby zase nepršelo a turnaj se vůbec dohrál ...
Reagovat
sojka1
Maruska by to tam mela vyhrat cele, aby si trochu spravila chut. Diatchenko je sice nejak podezrele rozjeta, ale Maruska ji letos uz porazila.. :-)
Reagovat
tommr
já doufám v česko-slovenský finále ... :)
Reagovat
sojka1
na Janku jsem take myslela.. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist