Bratři Bryanové a vítězky AO v Indian Wells končí

20. 3. 2008, 12:27
Aktuality 0
Mužský ani ženský debl nemá v současném tenise žádné vládce. Nikdo viditelně nepřevyšuje ostatní, jako třeba Federer nebo Heninová. A turnaj v Indian Wells není výjimkou. Horší letošní výsledky potvrdili bratři Bryanovi, kteří v Kalifornii vypadli už ve čtvrtfinále. Mezi ženami skončil nejvýše nasazený pár už ve 2. kole a čtvrtfinále bylo maximem pro vítězky letošního Australian Open.
Vítězné gesto bratrů Bryanů už diváci v Indian Wells letos neuvidí - americký pár vypadl už ve čtvrtfinále

Bratři Bryanovi už mužům nevládnou
Americká dvojčata Bob a Mike Bryanovi zakončila loňskou sezonu třemi tituly. Letos se jim ale motor zadřel. Bratři Bryanovi se sice letos dostali už do čtyř finálí, ale titul ještě nezískali.

Nedočkají se ho ani v Indian Wells, kde se jim nedařilo ani v letech minulých, když ani jeden z devíti startů v titul nepřetavili. Letos se dostali do čtvrtfinále, ve kterém narazili na letos nově utvořený bělorusko-britský pár Max Mirnyj / Jamie Murray. V nové sezoně byl tento duel k vidění už dvakrát - poprvé vyhráli Američané, ve finále v Delray Beych se však evropskému páru odveta povedla.

A na Pacific Life Open mělo utkání znovu překvapivé vítěze. Pár Mirnyj/J. Murray vyhrál nad domácí první nasazenou dvojicí 5-7 6-4 10-6 a v semifinále narazí na melbournské vítěze Erlicha s Ramem.

Vítězky Australian Open dohrály
Podle žebříčku aktuálně nejlepší světová dvojice Blacková/Huberová na Australian Open vyhořela a v Indian Wells se nepředstavila. Roli jedniček tedy převzal pár Peschkeová/Stubbsová, který však vypadl už v 2. kole.

A titul v Indian Wells nezískají ani sestry Bondarenkovy z Ukrajiny, vítězky letošního Australian Open. Ve čtvrtfinále narazily na ruský pár Safinaová/Vesninaová, se kterými neudržely vedení 1-0 na sety.

Naopak Slovenka Daniela Hantuchová by mohla získat titul alespoň ve čtyřhře, když už ho na oblíbeném turnaji nedokáže obhájit ve dvouhře.

ATP Indian Wells - středeční výsledky:

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Mirnyj/J. Murray (Běl/VB) - Bryan/Bryan (1-USA) 5-7 6-4 10-6
Erlich/Ram (4-Izr) - Bhupathí/Knowles (Ind/Bah) 6-3 6-4

WTA Indian Wells - středeční výsledky:

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Yan/Zheng (3-Čín) - Benešová/Radwaňská (ČR/Pol) 6-0 6-4
Matteková/Mirzaová (7-USA/Ind) - Chan/Chuang (2-Tchajwan) 7-5 4-6 11-9
Hantuchová/Sugijamaová (8-SR/Jap) - Korrycevová/Uhlířová (Rus/ČR) 7-6(7) 6-3
Safinaová/Vesninaová (Rus) - A. Bondarenková/K. Bondarenková (4-Ukr) 3-6 7-5 10-7

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist