Bratři Bryanovi jsou ve finále, hrát budou o 100. titul

4. 9. 2014, 21:39
Aktuality 3
US OPEN MUŽI - Bratři Bob a Mike Bryanovi na domácím US Open zdolali krajany Scotta Lipského a Rajeeva Rama a postoupili do svého celkově 151. finále. V něm budou usilovat o jubilejní 100. společný titul, z toho o 16. z grandslamového turnaje.
Bob a Mike Bryanovi

Bob a Mike Bryanovi na začátku sezony získali pět titulů včetně tří vyhraných akcí Masters 1000, od triumfu v Monte Carlu však prožili nejhorší sérii od roku 2009, když sedm turnajů opustili bez trofeje.

Šňůru ukončili až koncem srpna v Cincinnati, kde získali 99. společný titul. Nyní na US Open tak útočí na magickou stovku a pět ze šesti překážek už překonali. V dnešním semifinále si šestatřicetiletá americká dvojčata poradila s krajany Scottem Lipskym a Rajeevem Ramem, které zdolala po bezmála dvou hodinách boje 6-4 4-6 6-3.

"Tenis si stále užíváme. Ale nešlo by to bez velké podporu našich manželek a celého našeho týmu," řekl Mike Bryan.

Bratři Bryanovi tak postoupili do svého celkově 151. finále, z toho 27. na granslamu a šestého na US Open. Bojovat v něm budou o 100. titul, z toho 16. grandslamový a pátý z Flushing Meadows. V New Yorku triumfovali v letech 2005, 2008, 2010 a 2012.

Hvězdní Američané čekají na grandslamovou trofej od loňského Wimbledonu. Pokud v neděli popáté vyhrají US Open, zakončí již desátou sezonu v řadě s minimálně jedním grandslamovým vítězstvím.

Připravit je o titul mohou už jen Marcelo Granollers a Marc López, kteří dnes porazili 6-4 6-4 čtvrté nasazené duo Ivan Dodig a Marcelo Melo. Španělé, kteří předloni ovládli Turnaj mistrů, grandslamový turnaj ještě nevyhráli. Ve finále byli poprvé až na letošním Roland Garros.

Právě cestou za největšími úspěchy v Londýně a Paříži Granollers s Lópezem bratry Branovy porazily, ve zbylých pěti soubojích ale uspěli Američané.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
čtvrteční výsledky mužů (04. 09. 2014)
• Čtyřhra - semifinále •
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Lipsky/Ram (USA) 6-4 4-6 6-3
Granollers, M. López (11-Šp.) - Dodig, Melo (4-Chorv./Braz.) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
PetaM
Kluci, přeji hodně štěstí! Ať je to finále vaše!!!! :)
Reagovat
Cico93
Na US open to by bola nádhera, tak snad to zvládnu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist