Bratři Bryanovi posedmé Australian Open nevyhrají, končí ve 3. kole

20. 1. 2014, 11:46
Aktuality 8
Američtí tenisté Bob a Mike Bryanové neobhájí titul na grandslamovém Australian Open. Šestinásobní vítězové turnaje a světové jedničky vypadli už ve 3. kole, což je jejich nejhorší výsledek v Melbourne za 11 let.
Bob a Mike Bryanovi (© Tennis Australia)

Americká dvojčata vyřadili jejich krajan Eric Butorac s Jihoafričanem Ravenem Klaasenem, kteří na sebe upozornili už v prvním kole výhrou nad domácí hvězdnou dvojicí Lleyton Hewitt a Patrick Rafter. po výhře 7-6 6-4. "Nehráli jsme nijak oslnivě a je vidět, jak je hranice mezi páry malá," řekl Mike Bryan.

Bryanové kralovali Australian Open v letech 2006, 2007, 2009, 2010, 2011 a 2013, což je největší část z jejich rekordní sbírky patnácti deblových grandslamových titulů. V Melbourne naposledy vypadli před branami čtvrtfinále v roce 2003.

"Čtyřhra je na vysoké úrovni a na okruhu je hodně skvělých párů. Je dávnou minulostí, kdy to byla pohodička bez tvrdé práce," řekl Bob Bryan.

Mike i Bob svými slovy reagovali na kritiku slavného krajana Johna McEnroea, který začátkem roku v londýnským novinách prohlásil, že nechápe, proč je čtyřhra stále součástí grandslamů. "Současní deblisté jsou pomalí hráči, kteří nestačí na dvouhru. Víte, že jsem čtyřhru miloval, ale dnes si říkám, co to je?" řekl McEnroe.

"Samozřejmě s jeho tvrzením nesouhlasíme," oponuje Bob Bryan a jeho bratr přidává: "Jsem si jistý, že se v tom rozhovoru snažil jen dělat zajímavým."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
jackiec
pošesté nevyhrají je v nadpisu a na začátku článku šestinásoní vítězové...autor má v nadpisu chybičku
Reagovat
tommr
jsou ve čtvrtfinále nejvýše nasazeným párem! Cestu k dalšímu GS titulu tak mají dokořán otevřenou. Byla by škoda toho nevyužít ... :)
V zítřejším čtvrtfinále je ovšem čeká velice nebezpečnej soupeř. Ranaře Llodru s Mahutem můžou porazit jen pokud podají bezchybnej výkon ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měli by hrát až ve středu a měl by být i stream..:-) Titul byl super, ale nepředbíhejme..
Reagovat
PetaM
No tak to vůbec předvídat nebudu. Ani spekulovat. Cesta je sice pročištěná od nejvýše nasazených párů, ale to nic bohužel neznamená. Kluci musí makat stejně tvrdě, snad to ale zvládnou, byl bych moc rád za další GS! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bratři Bryanovi vypadli, tak je logické, že jako nejvýše nasazení jsou Radek a Leandr největší favorité.

:D
Reagovat
tommr
já bych to tak jednoznačně neviděl. Radek musel skrečovat singl a i když se už zdá být v pořádku tak není vůbec jistý jestli zvládne zápasy proti silnějším soupeřům fyzicky. Zatím hráli jen proti slabším párům, který je moc neprověřili ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radek už zápasy po odstoupení hrál a vyhrál. Jako nejvýš nasazený pár s Leandrem, by měl vyhrát.

:D
Reagovat
PetaM
Já bych třeba finálový souboj Bryani vs. Radek/Leander bral. Jejich zápasy jsou vždy na té nejvyšší úrovni ... :) Škoda. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist