Bratři Bryanovi ukončili osm měsíců dlouhé čekání na titul

10. 4. 2016, 11:30
Aktuality 1
ATP HOUSTON - Bob a Mike Bryanovi ve finále antukového turnaje v Houstonu zdolali 4-6 6-3 10-8 pár Victor Estrella a Santiago González a získali první titul od loňského srpna. V Texasu vyhráli celkově již pošesté v kariéře.
bratři Bryanovi

Bob a Mike Bryanovi získali poslední titul loni v srpnu na Masters 1000 v Cincinnati. Od té doby opustili 12 turnajů po sobě bez trofeje pro šampiony, což se jim stalo naposledy před 14 lety.

Osm měsíců dlouhé čekání na společný 110. titul ukončili až na domácí antuce v Houstonu. Ve finále podniku ATP 250 sedmatřicetiletí Američané udolali 4-6 6-3 10-8 nesehraný dominikánsko-mexický pár Victor Estrella a Santiago González.

"Byla to velká bitva od prvního do posledního okamžiku. Ale pod tlakem jsme hráli náš nejlepší tenis," komentoval Bob Bryan. "Je příjemné vyhrát těsný zápas poté, co jsme v úvodu sezony několik vyrovnaných zápasů prohráli. Teď už se těšíme na další část antukové sezony."

Houston je po Australian Open a Los Angeles třetím turnajem, který bývalé světové jedničky vyhrály alespoň šestkrát.

"Je to skvělý pocit překonat slabší období a vyhrát 110. titul po období sucha," řekl Mike Bryan. "Neexistuje lepší místo než Houston, kde jsme v minulosti slavili tolik úspěchů a dostává se nám neuvěřitelné podpory od fanoušků." 

Nyní se bratři Bryanovi přesunou do Evropy, kde budou už během příštího týdne útočit na šestý triumf v Monte Carlu.

• ATP 250 HOUSTON •
USA / Texas, antuka, 577.860 dolarů
sobotní výsledky (09. 04. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Sock (4-USA) - Isner (1-USA) 7-6(4) 6-3
Mónaco (Arg.) - F. López (3-Šp.) 6-4 6-2
• Čtyřhra - finále •
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Estrella/González (Dom. rep./Mex.) 4-6 6-3 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Monte-Carlo_Rolex_Masters_%E2%80%93_Doubles

Štěpánek je jediným Čechem, který se účastní deblu v MC. Společně s Nestorem budou v 1. kole čelit francouzskému páru Gasquet/Tsonga. Krom Gasqueta a Tsongy z hráčů singlové TOP 10 v deblu startují Murray s Inglotem a Nadal s Verdaskem (proti nimž se postaví Kohlshreiber s Troickim).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist