Bratři Bryanovi vydávají vlastní desku

13. 8. 2009, 12:40
Aktuality 0
Dvojčata Bob a Mike Bryanovi si podmanili tenisovou čtyřhru a teď zkusí zaútočit také na hudební žebříček. První pár světového deblového žebříčku společně se zpěvákem a textařem Davidem Baronem vydá 1. září své debutové album nazvané Let It Rip.
Mike Bryan za bubny (© bryanbros.com)

"Hudba byla vždy důležitou součástí našeho života. Strávili jsme nespočet hodin jamováním po hotelových pokojích a snili o vlastní desce," řekl Bob Bryan pro stránky ATP. "Tohle album jsme natáčeli s obrovským zápalem a doufáme, že fanoušci budou naši vášeň sdílet."

Kapela se jmenuje Bryan Brothers Band a pro fanoušky tenisu i muziky není neznámá. Baskytarista a klávesista Bob a bubeník Mike si loni v Tampě Bay zahráli před 25.000 fanoušky s kapelou Counting Crows. Letos ukázali své muzikantské umění při turnajích v San Jose nebo ve Wimbledonu.

K vidění budou 29. srpna i na grandslamovém US Open, kde divákům v rámci dětského dne Arthura Ashe zahrají tři z pěti písní z alba.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist