Britům se hlásí posila. Reprezentovat je chce Slovinec Bedene

9. 5. 2014, 12:45
Aktuality 2
Britští tenisté by k Andymu Murraymu mohli mít brzy druhého hráče pro Davisův pohár. Rodák ze slovinské Lublaně Aljaž Bedene, který od roku 2011 trvale žije v Anglii, zažádal podle BBC o britský pas. Pokud antukovému specialistovi úřady vyhoví, mohl by už příští rok zasáhnout v britském týmu do daviscupové soutěže.
Profily hráčů
Aljaz Bedene

Čtyřiadvacetiletý Bedene je aktuálně 112. hráčem světového žebříčku, loni v únoru byl nejvýše na 71. místě a překvapil na turnaji v Čennaí vítězstvím nad pozdějším grandslamovým vítězem Stanislasem Wawrinkou. Na kontě má několik titulů z nižších turnajů - challengerů vyhrál sedm a turnajů kategorie Futures pět.

Britští tenisté i se světovou osmičkou Murraym v dubnu prohráli čtvrtfinále v Itálii (2:3) a v březnu 2015 zasáhnou do prvního kola Světové skupiny. O post týmové dvojky se přetahují Daniel Evans (130. v pořadí ATP) a James Ward (168.).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
EllNino
Chvíli jsem měl pocit, že to je Denisa Chládková...ale jen chvíli :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Chladkova alias Bedene :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist