Brzy se uzdrav, Petro, hlásí banner v Indian Wells

6. 3. 2017, 15:35
Aktuality 26
Petra Kvitová sice nemůže kvůli zranění levé ruky hrát turnaje, nicméně tenisté, tenistky ani organizátoři na ni nezapomínají a těší se na její návrat. Krásné gesto učinili pořadatelé podniku WTA Premier Mandatory a ATP Masters 1000 v Indian Wells, kteří v areálu turnaje vystavili banner s fotkou Kvitové a přáním brzkého uzdravení.
Profily hráčů

Zraněná Petra Kvitová má podporu od hráček a organizátorů až po fanoušky. Je vidět, že v tenisovém světě patří mezi nejoblíbenější hráčky. Dvojnásobná wimbledonská vítězka momentálně léčí zranění levé ruky, které jí v prosinci způsobil zloděj v jejím bytě v Prostějově.

Česká tenistka plánuje návrat na kurty, jenž se očekává nejdříve v letních měsících. A vše vypadá dobře. Levá ruka Kvitové se hojí podle plánů a aktuálně 12. žena světového pořadí už rehabilituje.

"Léčení i rehabilitace probíhají bez komplikací a vše jde podle plánů lékařů," uvedl její tiskový mluvčí Karel Tejkal. Skvělou zprávou je i fakt, že Kvitová již ruku používá k běžným úkonům. Minulý týden se šestadvacetiletá rodačka z Bílovce znovu vydala na Kanárské ostrovy, kde nabírá kondici a rehabilituje.

Brzké uzdravení i návrat popřálo Kvitové ve videu několik tenistů a tenistek už během letošního ročníku úvodního grandslamového podniku sezony Australian Open. Nyní se přidali i organizátoři jednoho z největších a nejprestižnějších turnajů na světě.

"Brzy se uzdrav, Petro," zní na banneru, který organizátoři vystavili v areálu společného turnaje WTA Premier Mandatory a ATP Masters 1000 v kalifornském Indian Wells.

Fotografii banneru s komentářem "To je ale krásné gesto od pořadatelů! Petro, doufám, že se tvůj zdravotní stav lepší." na svém twitterovém účtu zveřejnila americká tenistka Irina Falconiová. Reakce od pořadatelů turnaje na sebe nenechala dlouho čekat. "Jsme rádi, že se vám líbí. Petra nám chybí."

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

26
Přidat komentář
brixner
Je fotogenická, má i kozy, dobře se ohání pálkou, od pořadatelů fakt super gesto! Ta se z toho vylíže, uvidíte a pak to zase bude lítat! (já vím, vobčas šest metrů za BL, ale ve Wimblu to zas napraví)
A dolů do pravého rohu bych přidal samolepku " Sharapova no Paris!" Aby to bylo komplet!
Reagovat
FulnekUltras
raději "a chyťte už toho dobytka!"
Reagovat
FulnekUltras
který, jak už s odstupem bohužel dost jednoznačně vysvítá, šel po levačce zcela cíleně
Reagovat
Frick
Podle čeho usuzuješ, že to byl cílený útok na Petru jako tenistku?
Reagovat
brixner
Chlapi, tohle Amíci asi moc neřeší, tam každou chvíli někdo někoho podřízne jako jehně, tam je to samozřejmé asi jako u nás podržet ženě či babičce dveře. Kamarád se vrátil z USA po 17 letech, žil v Denveru a jakožto náruživý Harleyář sjezdil velkou část Států a mentalita tmavého obyvatelstva je prý pro Evropana naprosto děsivá...
Spíš mě ale zaráží fakt, že toho "údajného" řezače Petry, ještě nelapli! Kdyby přepadl a rozřezal třeba mě, zmizení v davu bych i pochopil...Tím nechci tvrdit, že by v tomto případě měla VB postupovat exkluzivněji, jen si říkám, že Petřino jméno by mohlo v dopadení velmi pomoci! Zdá se mi, že tu začíná něco pořádně smrdět...
Reagovat
Marduch
Tys toho suvenýra před barákem furt ještě neuklidil??
Reagovat
FulnekUltras
Rád bych se právě v tomhle mýlil, ale ono už celkem stačí, jak se popis kauzy v médiích nenápadně od vánoc posunul k již běžně používanému "napadení neznámým útočníkem". Náhoda těžko, když podobné případy z okolí v daném předvánočním čase nejsou dodnes doloženy - a už víme, že jméno na zvonku opravdu nebylo.
Reagovat
Fandina
Psalo se, že v tom týdnu o pár ulic dál došlo k vyhradení bytu. Ale k žádnému zranění nedošlo.
Reagovat
EllNino
https://sport.aktualne.cz/tenis/porazila-halepovou-i-kerberovou-ted-allertovou-na-startu-sez/r~27f2299201b811e7a8cc002590604f2e/?redirected=1488834086

Opět zranění no, říkal jse si, že je něco blbě
Reagovat
Empe
Z Petry je každopádně ohromná kočka. :)
Reagovat
Krisboy
http://www.ubitennis.com/wp-content/uploads/2016/06/Petra-Kvitova.jpg
Reagovat
Nancy_z
Na Petru myslím často... Vyděsil mě Černošek, když řekl, že je to horší než čekali... tak počítám s tím, že tahle sezona je určitě ztracená a věřím v zázrak, že jstě někdy uvidím Petru hrát tenis... Inspirací jí může být překážkář Petr Svoboda :-)
Reagovat
George_Renel
Tak to rozhodně neřekl.
Reagovat
Nancy_z
No, na mě to tak působilo a že byl hodně diplomatickej. Jestli to tak nemyslel, tak je to jedině dobře.
Reagovat
Frick
Vyjádřil se tak, že to vyznívalo skutečně dost pesimisticky.
Reagovat
Nancy_z
To jsem ráda, že to někdo vnímal stejně... Snad bůh dá a Petra zase tu raketu uchopí...
Reagovat
Frick
Na druhou stranu je fakt, že Černošek není žádnej veleřečník.
Reagovat
Dobry-den
Styď se!
Reagovat
Krisboy
Třeba je to lhář..?
Reagovat
VlS
Řek bych, že významný může být prohlášení Petry, nebo příslušnýho doktora. Z toho, co řekne kdo jinej, z toho bych závěry nedělal.
Reagovat
Nancy_z
+1
Reagovat
mkubis17
řekl bych, že je to asi jasnej "billboard turnaje", už jsem to viděl na sociálních sítích od mrtě hráček :)
Reagovat
smazaný uživatel
článek o Petře a tady mrtvo, už jste ji všichni pohřbili.
Reagovat
blixa
A co jako máme psát, když víme kulový ?
Reagovat
smazaný uživatel
A co s dá psát o plakátu, hezká věc, ale nic zásadního. Zpráva že Petra začne trénovat určitě vody rozvíří, sice on organizátorů krásné gesto, ale co k tomu víc napsat
Reagovat
Fandina
Tak to je hezké. Doufám také, že se Petře rána hojí a co nejdřív bude vpořádku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist