Budíček! Tři aktéry Turnaje mistrů ve čtyři ráno z postelí vyhnal alarm

15. 11. 2017, 12:16
Aktuality 4
Turnaj mistrů patří k nejprestižnějším tenisovým turnajům světa. Letošní ročník akce pro osm nejlepších tenistů sezony, který se koná v tomto týdnu v Londýně, se však neobešel bez kuriózní situace. V úterý kolem čtvrté hodiny ranní se v londýnském hotelu rozezněl alarm a vyhnal hned tři členy tenisové smetánky - Jacka Socka, Rafaela Nadala a Dominica Thiema.
Profily hráčů
ilustrační foto

Světovou devítku Jacka Socka čekal v úterý odpoledne velmi náročný zápas. Američan, který se na Turnaj mistrů kvalifikoval z posledního osmého postupového místa až díky zisku titulu na pařížském Masters, čelil Čiličovi v boji o uživení šance na postup do semifinále. Před jedním z nejdůležitějších soubojů své kariéry se ale rozhodně kvalitně nevyspal.

Kolem čtvrté hodiny ranní se totiž v londýnském hotelu rozezněl požární alarm, který vyhnal Socka a spolu s ním světovou jedničku Rafaela Nadala a čtvtého hráče světa Dominica Thiema z útrob hotelu. "Byl to jeden z nejotravnějších zvuků, co jsem kdy slyšel," svěřil se Sock novinářům a přiznal, že jeho samotného i jeho přítelkyni zvuk zpočátku dost vyděsil.

Pětadvacetiletý Američan doufá, že se nejednalo jen o test, protože vstávat před důležitým zápasem ve čtyři hodiny ráno není zrovna nejlepší doba na otestování požárního systému. "Nejdřív jsem nevěděl, jestli se jednalo o test. Pak jsem si uvědomil, že jsou čtyři hodiny ráno, takže doufám, že hotel opravdu zařízení v tuhle hodinu jen netestoval," popisoval s humorem.

"Šel jsem ven, protože ten zvuk se nedal vydržet. Venku jsem narazil na Rafu a Dominica. Všichni byli zachumlaní, klepali se zimou a chtěli se co nejdříve vrátit dovnitř. Než jsem vyšel ven, trvalo mi to asi pět až sedm minut a stejnou dobu jsem strávil venku. Celkem to tedy bylo přibližně 15 minut mrazu a utrpení," dodal Sock, jenž v dramatickém duelu překonal lehkou únavu, nakonec Čiliče po obratu porazil a svede přímý souboj o semifinále se Zverevem.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nieco podobne sa mi stalo v Paríži. Obycajne zostavam na izbe, ale ten zvuk bol tak neznesitelný, ze som to nedaval. Skoro by som odprisahal, ze rovnaký musi byt aj v londýne...
Reagovat
spaniel
Cilic je liška mazaná.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
:D
Reagovat
Fandina
Moc ne, když prohrál :-)).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist