Bývalá nejlepší deblistka světa Kurnikovová má dvojčata

19. 12. 2017, 16:40
Aktuality 7
Američanka ruského původu Anna Kurnikovová, bývalá světová osmička ve dvouhře a jednička ve čtyřhře, a španělský zpěvák Enrique Iglesias se po šestnáctiletém vztahu stali rodiči. Slavný pár včera na svět příval dvojčata.
Profily hráčů
Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias

Šestatřicetiletá Anna Kurnikovová a o šest let starší Enrique Iglesias tvoří hvězdný pár už od roku 2001, kdy si ruská tenistka zahrála ve videoklipu hitu 'Escape'. 

Ke svatbě se během šestnáctiletého vztahu nepropracovali, založili však rodinu. Včera se jim v Miami, kde žijí, narodila dvojčata. Holčička Lucy a chlapeček Nicholas. 

Veřejnost přitom o těhotenství Kurnikovové vůbec nevěděla. Navíc se spekulovalo, zda vůbec ještě se španělským zpěvákem tvoří pár.

Kurnikovová v sezonách 1999 a 2002 vyhrála společně s Martinou Hingisovou Australian Open a ve čtyřhře se vyšplhala až na vrchol žebříčku. Ve dvouhře sice žádný titul na okruhu WTA nezískala, přesto to dotáhla na post světové osmičky. 

Kariéru ukončila v roce 2003. Především kvůli zdravotním potížím s páteří se tenisem rozloučila v pouhých 22 letech a vydala se na dráhu modelky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
Nola
mila sprava, Anicka Kurnikova asi najviac spopularizovala zensky tenis, napriek tomu, ze v dvojhre prakticky nic nevyhrala, vybrala si sympatickeho partnera, ktoreho skladby si celkom v pohode vypocujem, aj ked uprednostnujem iny zaner
Reagovat
skott
Jak ten čas letí, už 16 let spolu. Vůbec bych neřekl, že je to tak dlouho. Každopándě Enriquemu i Anně gratulace. Jejich vztah musí bulvární novináře hodně dráždit, žádné nevěry, skandály, výstřelky a dokonce utajili těhotenství = hotový majstrštyk! Z potenciální zlaté žíly bulváru, se tak vlastně stali jedním ¨nejnudnějších¨, ale zato nejstabilnějších párů showbyznysu:-)
Reagovat
skott
a Anna se mimo jiné připojila k dalším maminkám té zlaté ruské generace - Nasťa Myskina, Lena Dementěva, Lina Krasnorucka, Vera Zvonareva, Maria Kirilenko.
Reagovat
janek_da
Jsem myslel, že chodí s Fjodorovem. Nebo Burem?
Reagovat
MorusRubra
Však jo, chodila s oběma, někdy v 18 letech. Fjodorov snad dokonce tvrdil, že byli manželé, ale to ona popřela a v té době už měla chodit s Iglesiasem, tak bůh ví, jak to vlastně bylo.
Reagovat
skott
se Sergejem Anna chodila už ve 14 letech, byla to tehdy docela aféra, vzhledem k tomu, že on byl dospělý. Je starší o víc než deset let.
Reagovat
baggik
Byli zasnoubení, měli se brát a ona ho nechala kvuli Iglesiasovi.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist