Bývalý fotbalista Maldini uhrál ve čtyřhře na challengeru v Miláně jen dva gamy

27. 6. 2017, 22:01
Aktuality 10
Bývalý slavný fotbalový obránce Paolo Maldini v profesionálním tenisu díru do světa neudělal. Den po 49. narozeninách nastoupil po boku svého trenéra Stefana Landonia na challengeru v Miláně, ale v prvním kole čtyřhry podlehli polsko-nizozemské dvojici Tomasz Bednarek a David Pel dvakrát 1-6.
Profily hráčů
Paolo Maldini

Šestačtyřicetiletý Landonio a Maldini, někdejší italský reprezentant a pětinásobný vítěz Ligy mistrů, si divokou kartu pro účast na milánském challengeru vybojovali ve speciální kvalifikaci. Hráči z přelomu druhé a třetí stovky světového deblového žebříčku je však vyřadili za pouhých 42 minut.

V Miláně se Maldini narodil a v tamním AC strávil i celou veleúspěšnou kariéru, během níž mimo jiné sedmkrát vyhrál italskou ligu. Je také rekordmanem klubu v počtu odehraných zápasů, když za něj v letech 1984 až 2009 nastoupil k 902 utkáním. S reprezentací má stříbro a bronz z mistrovství světa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Padme
... proč ne. Třeba se ještě zlepší :)
Reagovat
Stan_Borowitz
vždyť ten neuhrál ani gem, když oba uhrál Maldini. To je spoluhráč na nic.
Reagovat
Marduch
Hlavne ne za Nenada, ten nepodrzi.
Reagovat
gigin
Jj :DDDD
Reagovat
svetova.dvojka
Nejlepší italský fotbalista všech dob. Fantastický levý obránce popřípadě stoper..., 126 zápasů v reprezentaci 7 gólů, bronz MS 1990,stříbro MS 1994, stříbro ME 2000. Naprostá legenda, legenda mezi legendami.
647 zápasů v dresu AC Milan 27 gólů, jasně největší legenda slavného italského klubu.
takové stručné informace v kostce o nejlepších italském fotbalistovi všech dob.:-)
Reagovat
svetova.dvojka
5x vítěz Ligy mistrů nejlepší evropské klubové soutěže...
1989,1990,1994,2003 a 2007 no... kdo z vás to má...
Reagovat
Marduch
Wauu, je skvele videt legendarniho Paola po tolika letech zrovna na tenisovych kurtech!
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasím. Alebo skoro súhlasím. Lebo Taliani majú viacero legiend. Tazko vyberat tú naj. Skoda, ze mu usiel titul majstra sveta z roku 2006..
Reagovat
Stan_Borowitz
A pamatuješ, jak si ho v době jeho největší slávy povodil na ME jeden z nejlepších světových útočníků všech dob Karel Poborský jako malého kluka?

Karel dribloval s balónem u nohou jako Maradona a Maldini vůbec nechápal, co se děje...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist