Bývalý šampion Robredo v Bastadu prohrál s hráčem třetí světové stovky

9. 7. 2014, 21:02
Aktuality 3
ATP BASTAD - Světová osmnáctka Tommy Robredo na antuce v Bastadu nezvládl stejně jako před rokem hned své úvodní utkání. Španělský šampion z let 2006 a 2008 prohrál s až 282. hráčem světa Renzem Olivem z Argentiny, který při své premiéře na turnaji ATP postoupil už čtvrtfinále.
Tommy Robredo

Tommy Robredo v Bastadu získal v letech 2006 a 2008 dva ze svých 12 titulů na okruhu ATP, poslední dva ročníky se ale bývalé světové pětce ve Švédsku nepovedly. Poté, co loni ve svém úvodním vystoupení nestačil na Španěla Ramose, letos opět v prvním zápase prohrál s 282. hráčem světa Renzem Olivem.

V prvním setu druhý nasazený Robredo dokázal dvakrát smazat manko brejku a v tie-breaku zlikvidoval dva setboly, nakonec ale stejně padl. V druhé sadě se po brejku na 3-2 nadechl k obratu, další čtyři gamy ale prohrál a dvaadvacetiletému Argentinci tak podlehl 6-7 3-6.

Olivo si v Bastadu odbývá svou premiéru v hlavní soutěži turnaje ATP, na který se dostal z kvalifikace. V úvodním kole mu vzdal Francouz Mathieu a nyní už se tak může těšit na čtvrtfinále. V něm se utká s Uruguaycem Pablem Cuevasem.

Kvůli zranění levé nohy dnes nedohrál svůj zápas čtvrtý nasazený Polák Jerzy Janowicz, který vzdal za stavu 3-6 a 1-1 utkání se Srbem Dušanem Lajovičem.

- ATP 250 BASTAD -
(Švédsko, antuka, 485.760 eur)
středeční výsledky (09. 07. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Olivo (Arg.) - Robredo (2-Šp.) 7-6(6) 6-3
Lajovič (Srb.) - Janowicz (4-Pol.) 6-3 1-1 skreč J.
Sousa (5-Portug.) - Ymer (Švéd.) 6-3 7-5
Cuevas (Urug.) - Lindell (Švéd.) 4-6 6-2 7-6(2)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
horska.kraslice
Jo, to se občas stane.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
s7RanG
Jemu to určitě nevadí. Měl na háku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist