Caňas v Las Vegas posledním nasazeným

8. 3. 2008, 08:28
Aktuality 0
Už v druhém kole lasvegaského podniku zůstala většina nasazených. Jediný nasazený, čtyřka Guillermo Caňas z Argentiny, však vyhrál i čtvrtfinálový duel proti Ernestsu Gulbisovi z Lotyšska. Dál jdou i domácí tenisté Querrey a Ginepri. Překvapuje i jiho africký 175. hráč světa Kevin Anderson.
Guillermo Caňas je v las Vegas posledním nasazeným - v semifinále se střetne s domácím Querreym

Guillermo Caňas se na kurty vrátil po zdravotních problémech minulý týden v Acapulku. Tam díru do světa 2. kolem neudělal, ale v Las Vegas se už rozehrál k dobrým výkonům. Po vyhrách 2-0 nad Thomasem Johanssonem a Chrisem Guccionem opět neztratil ani set ve čtvrtfinále proti domácímu Ameru Deličovi. Po výsledku 6-4 6-4 se v sobotním semifinále střetne s dalším Američanem Samem Querreym - ten si poradil s Julienem Benneteauem a po té, co měl namále v 1. kole s Grosjeanem si zopakuje letošní semifinále z Delray Beach. Tam nestačil na překvapení turnaje - Japonce Nišikoriho.

I podnik v Las Vegas má jednoho více než překvapivého semifinalistu. Přemožitel nejvýše nasazeného hráče Fernanda Gonzaleze, dvacetiletý Rus Korolev, ve čtvrtfinále už zdaleka nepředvedl tak kvalitní výkon. Jihoafrický kvalifikant Kevin Anderson ho porazil hladce 6-2 6-0 a na svém teprve třetím turnaji ATP se dostal už do semifinále. V pondělním vydání žebříčků si tak značně pomůže ze 175. pozice. O své první finále bude bojovat s Američanem Robbym Gineprim, jenž postoupil během tří týdnů do třetího semifinále. O postup mezi nejlepší čtyřku v Las Vegas porazil Lotyše Gulbise 6-1 6-2.

ATP Las Vegas - výsledky 5. dne:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Anderson (kv.-JAR) - Korolev (Rus) 6-2 6-0
Ginepri (USA) - Gulbis (Lot) 6-1 6-2
Caňas (4-Arg) - Delič (USA) 6-4 6-4
Querrey (USA) - Benneteau (Fra) 7-5 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist