Čermák po roce ovládl čtyřhru v Moskvě, 29. titul získal s Mertiňákem

20. 10. 2012, 15:02
Aktuality 3
František Čermák po roce znovu vyhrál čtyřhru na turnaji ATP v Moskvě. Zatímco loni triumfoval s Filipem Poláškem, letos uspěl po boku dalšího Slováka Michala Mertiňáka a získal celkově 29. titul v kariéře.
Michal Mertiňák a František Čermák

František Čermák spolu se Slovákem Michalem Mertiňákem ve finále porazili 7-5 6-3 italský pár Simone Bolelli, Daniele Bracciali.

Pětatřicetiletý Čermák získal třetí titul v sezoně a celkově 29. v kariéře. Na Kremlin Cupu obhájil loňský triumf, jehož dosáhl s jiným slovenským tenistou Filipem Poláškem.

S Mertiňákem se český daviscupový reprezentant radoval poprvé od roku 2010, kdy spolu vyhráli turnaj v Kuala Lumpuru. Celkově spolu ovládli sedmý turnaj.

"Celý týden jsme hráli dobře. Ve druhém kole (proti Karlovičovi s Moserem) jsme měli trochu štěstí, ale vyhráli jsme a celkově jsem spokojený," radoval se Mertiňák. "Dnešní výhra je pro mě velmi důležitá, protože když jsme tu hráli finále naposledy, tak jsem nehrál dobře," vzpomněl si slovenský tenista na rok 2009, kdy s Čermákem v moskevkém finále prohráli.

- ATP 250 STOCKHOLM -
(Švédsko, tv. povrch / hala, 486.750 dolarů)
sobotní výsledky (20. 10. 2012)

Čtyřhra - finále:
Čermák/Mertiňák (1-ČR/SR) - Bolelli/Bracciali (It.) 7-5 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
rubens
Kdo říkal, že je Berďa slabej? Přišel jsem, až když bylo po všem. Těším se na komentář Sojky.
Reagovat
Roger_Federer
V expres zprávách máte zavádějící kravinu.Veselí nastoupil na dohrávku a skrečoval kvuli nějakému problému...
8992 Veselý-Ouahab
20.10.2012 12:30
0:1(6:4,5:7,5:4) (skreč Veselý) (6:4,5:7,3:3)
Reagovat
LubosZabloudil
Opraveno.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist