Češi v akci, neděle 10. 12. Kolodziejová v Jablonci slaví další triumf

10. 12. 2017, 00:01
Aktuality 20
Miriam Kolodziejová na turnaji ITF 15k v Jablonci nad Nisou úspěšně zaútočila na druhý titul během dvou týdnů. Desátou výhru v řadě přidala proti Švýcarce Bandecchiové. Další Češi bojovali v kvalifikacích turnajů ITF a Futures v Káhiře.
Výsledky českých tenistů a tenistek (neděle, 10. prosince 2017)
ITF 15k JABLONEC NAD NISOU (Česko), 15.000 dolarů, tv. povrch (hala)
• Dvouhra - finále •
Kolodziejová (1-ČR) - Bandecchiová (Švýc.) 6-3 6-4
ITF 15k KÁHIRA (Egypt), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Skubová (Ukr.) - Koplová (ČR) 6-2 7-5
FUTURES KÁHIRA (Egypt), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 2. kolo kvalifikace •
Bartoň (ČR) - Loviscek (Slovin.) 3-0 / skreč L.
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

20
Přidat komentář
Frick
Před chvílí byli držitelé tří wimbledonských titulů. :o)
Reagovat
brixner
Chtěl bys ňákej věnovat svý milý?To je chválihodný,diamant asi potěší každou i každýho,vono se to tak hezky blejská...Ale má to svůj řád a pár pravidel,který ti milerád sdělim:Diamanty se věnujou zásadně v romantickym duchu a né že to zabalíš do vánočního papíru vod Větví a jebneš pod kradenej stromek!Musíš bejt voháklej,voholenou tlamu,pár kapek Encré Noire a v kapse viagru, páč na cestu do vybranýho lokálu, kterou tý svý romanticky nabídněš pěšky,musíš bejt náležitě vybavenej a co kdyby se bábince splašil hormon a začala tě tahat do podchodu a pravila něco vo tom, že "Pamatuješ dědku, jako onehdá nedávno,když ty naši blbové vyhráli titul v Praze v hokeji? To byla ale šejba,no tys mi ale dal!"Viagru ti dneska napíše kdejakej felčar a už ani nebude zvedat vobočí pod brejlema a zkoumat,jestli si anebo nejsi busna,zdravotnictví máme na vysoký úrovni a když už do něho tak dlouho přispíváš...No a až si vymastíte bříška pěkně krvavym stejkem a zapláchnete to Napoleónem,vyndáš diamant!No a až se úsměv bábinky bude podobat votevřenýmu víku vod klavíru,nemel nic vo tom,že tě to zruinovalo a na vejlet na Lipno v létě už nezbude,to by mohlo bejt fó pá! Ale vybírej s rozvahou,já jednou jedný svý vyvolený taky daroval diamant a víš,co mi řekla?Když už prej machruju se šutrem,moh bejt klidně větší a né takovej malej chcípák!Sbabil sem si baťoh a už mě nikdá neviděla,no mrcha to byla! Voni i ty diamanty vobčas pěkně ztrpčej život...:-))
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
brixner
No, rád sem ti poradil :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
NRP
Reagovat
FulnekUltras
CMRND
Reagovat
Frick
Karolína Plíšková, Mirek Topolánek vs. Michal Hrdlička, Láďa Vízek - 6:3. Hrál jsem tak, že jsem si nemyslel, že mě někdo ?utáhne?. Kája to dokázala. Přeji jí návrat na trůn. Pro mne je to jednička už teď.

https://twitter.com/MirekTopolanek/status/939604412452032513
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/MirekPrezident.cz/videos/284303175426578

Kája: "Přeju Mirkovi, aby byl taky jednička"
Reagovat
Frick
Jinak Mirek je takovej multisportovec - tenis, volejbal, lyžování, hokej, někdy i fotbálek.

To by nebylo jak s Milošem.
Reagovat
blixa
Takže volíš Topola ? ;-)
Reagovat
Frick
A on je tam někdo jinej volitelnej? Ten další Sokol/Švejnar/Fischer? Ten gambler? Možná tak ještě doplomat Pavel Fischer...
Reagovat
FulnekUltras
jen se neboj zahrábnout až úplně nejníž... ;)))
Reagovat
blixa
Nejníž ? Jako že znovu Zeman ? To už snad ne, dyk ten pomalu stihne umřít než by ho znovu jmenovali...
Reagovat
Frick
Kromě Zemana je tam ještě jeden týpek :o)

https://www.youtube.com/watch?v=N3bdWRjLA2Y&feature=youtu.be&t=40s
Reagovat
FulnekUltras
Tihle dva aspoň vystupují sami za sebe a na kampaň nepotřebují ani korunu. Na rozdíl od celoživotně gumopáteřnického akademika, kterého si pořád nervóznější česká havloburžoazia nechala pro jistotu rychlozkvasit zatím za skoro třicet milionů korun - jistě zcela poctivého a průzračného původu. Chlapci, nerad vás frustruju ještě víc, ale všechno směřuje k tomu, že Milošovi bude na obhajobu stačit první kolo.
Reagovat
blixa
Tak zrovna Miloš jede kountinuální kampaň za prezidentské prachy, takže na rozdíl od všech ostatních z našich daní. Akademika neznám, moc se mi nelíbí, ale jak znám tebe tak 100% žvaníš kraviny, jako ostatně vždy. Miloš chce asi prezidentský pohřeb, chuděrka naše malá ... ae první kolo mu stačit nebude a druhé prosere :-P
Reagovat
FulnekUltras
Zbožná přání a cmrndání... ;) Miloš nemůže za to, že dostal důvěru už minule - a ani teď tomu nebude jinak, přestože "elitně" "intelektuální" opozice vyzkoušela skoro všechno od nejprimitivnějších urážek až k hranému soucitu - a v týdnu po novém roce počítám, že páchnoucí slizké dno své žumpy ještě o něco poníží. Už volby ukázaly sílu protestních hlasů proti mediálně protěžovanému "establishmentu". Z té narychlo sebrané tlupy čistě antizemanovských rádobykandidátů vyčnívá tak maximálně topolovo zchátralé moudí. A všechny tyhle minimálně duševní impotenty ze všeho nejvíc sere fakt, že pro další volbu prezidenta je připraven Tomio. ;)))
Reagovat
Frick
A ty budeš volit koho, Blixo?
Reagovat
blixa
Tak jasně nejlepší prezident by byl Pavel Fischer, vzdělaný, schopný, s rozsáhlými kontakty, jazykově výborně vybavený, ale právě proto je pro českého tupovoliče nevolitelný. Ale v prvním kole mu to hodím. V druhém kole proti Zemanovi klidně i cvičenýmu orangutanovi.
Reagovat
Frick
https://www.flickr.com/photos/159828506@N05/albums/72157688194632762

A ještě fotečky. I Necky s Kukym tam byli.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist