České derby o finále US Open vyhrály Hradecká se Siniakovou

8. 9. 2017, 19:45
Aktuality 195
US OPEN - V semifinále čtyřhry letošního ročníku US Open došlo na české derby. Ryze český souboj překvapivě dotáhly do vítězného konce Lucie Hradecká s Kateřinou Siniakovou, které porazily loňskou vítězku Lucii Šafářovou a její partnerku Barboru Strýcovou. Zahrají si tak první společné grandslamové finále. V něm vyzvou Yung-Jan Chan a Martinu Hingisovou.
© Facebook K. S.

Lucie Hradecká a Kateřina Siniaková si zahrají první společné grandslamové finále. Nasazené sedmičky v českém derby v semifinále US Open porazily 6-2 7-5 favorizované Lucii Šafářovou a Barboru Strýcovou. Šafářová tak loňský triumf, který získala po boku Mattekové-Sandsové neobhájí. Hradecká se Siniakovou jsou letos ve finále celkově již popáté.

První set vyšel jasně lépe Hradecké se Siniakovou. Favorizované Šafářová se Strýcovou se trápily na podání, v každém servisovém gamu čelily brejkbolu a jen jednou vývoj dokázaly otočit. První brejk si sice zvládly vzít zpět, nicméně od stavu 2-2 neuhrály jedinou hru.

Ve druhé sadě byly zpočátku jasně lepším párem Šafářová se Strýcovou a ujaly se rychlého vedení 4-1. Náskok však ztratily a od stavu 4-5 znovu prohrály tři gamy v řadě.

"Hodně foukalo, měla jsem problém s voleji a vlastně se vším. Ale zvládly jsme to, jsem strašně ráda a uvidíme se ve finále," citoval Siniakovou web Radiožurnálu.

K rozhodujícím brejkbolům se přitom pozdější vítězky dobraly po kontroverzním momentu. Hradecká u sítě uhýbala křížnému úderu Siniakové, ale míček se jí nejspíš otřel o vlasy. Rozhodčí to nepostřehla, což Strýcovou pořádně dopálilo.

Incident zápas sice dle slov poražených hráček nijak zásadně neovlivnil, nicméně by obzvláště v duelu Češek očekávaly fair play a jak Šafářovou, tak Strýcovou chování Lucie Hradecké, která údajně nic necítila, velmi zklamalo.

Hradecká se Siniakovou si tak zahrají první společné grandslamové finále. Hradecká hrála o titul již na všech grandslamech, uspěla dvakrát, když po boku krajanky Hlaváčková ovládla French Open 2011 a US Open 2013. Siniakovou čeká velká premiéra. České duo si upevnilo svou pozici pro Turnaj mistryň a zvýšilo své šance na to, že se letos v Singapuru hned v rámci své první společné sezony objeví.

Naopak brány finále zůstaly po třech letech znovu zavřeny pro Strýcovou. Rodačka z Plzně si bude muset na premiérové grandslamové finále ještě počkat. Její partnerka Šafářová loni US Open ovládla po boku zraněné Mattekové-Sandsové. I přes vypadnutí v semifinále se udrží v čele deblového žebříčku, jelikož její největší rivalky Makarovová s Vesninovou skončily již v osmifinále. Se Strýcovou ale bude muset o kvalifikaci na Turnaj mistryň ještě hodně zabojovat.

Hradeckou se Siniakovou čeká již páté letošní finále. Bilanci v něm ale mají Češky mizernou. Ze čtyř předchozích pokusů neuspěly ani jednou. O první společný titul si zahrají s nasazenými dvojkami Yung-Jan Chan a Martinou Hingisovou, které budou velkými favoritkami a Češky porazily ve finále v Indian Wells a v prvním kole v Miami. Rodačka z Tchaj-wanu a legendární Švýcarka mají na kontě devět vítězství v řadě a hned šest letošních triumfů na okruhu WTA.

• US OPEN •
USA, tv. povrch, 50,400.000 dolarů
páteční výsledky (8. 9. 2017)
• Čtyřhra ženy - semifinále •
Hradecká/Siniaková (7-ČR) - Šafářová/Strýcová (3-ČR) 6-2 7-5
Y. Chan/Hingisová (2-Tchaj-wan/Švýc.) - Mirzaová/Shuai Peng (4-Indie/Čína) 6-4 6-4
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

195
Přidat komentář
peggy
Nu zase pani Strycova,sve emoce a chovani proste nedovede ovlanout,je uboha.Jeji hra take uboha.Mrzi mne na Lucku,ze se nechla takovou ubohuou hrackou strhnout.Lucka je prce dama a jednicka,bude dobre ,kdyz si rychle najde jinou spoluhracku.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/3991--hradecka-se-brani-nic-jsem-necitila-sotva-jsem-se-vyhnula-mici
Reagovat
tommr
před zápasem jsem přál postup Lucce Šafářový s Bárou Strýcovou, ale jejich chování během zápasu a po zápase bylo tak ubohé, že se mi úplně zprotivily a jsem nakonec rád, že postoupily jejich soupeřky ...
Hlavní vinu na neúspěchu Lucky s Bárou nese jednoznačně Bára, která hraje mizerně a ještě svým sprostým chováním antagonizuje soupeřky i rozhodčí a už nakazila i Lucku, která byla vždycky vzorem férový hráčky. Lucce bych proto doporučoval, aby si urychleně našla jinou partnerku nebo aby s deblem sekla až do tý doby než se vrátí BMS a mezitím se soustředila hlavně na vylepšení jejího postavení v singlu ...
Reagovat
lukassb
Fakt tezko soudit. Ono sice na spomalenym zaberu to vypada dost jasne, ale v ty rychlosti, navic kdyz byla Hradecka v pohybu to fakt cejtit nemusela. Druha vec je ta, ze pokud to primo na tom kurtu opakovali, tak se mohla zachovat sportovne a priznat to. Co je ale nejvic ubohy je chovani Bary a Lucky po zapase, kdy to obe sdili nejdriv na instagram, potom to smazou a daji to do stories a i odtamtud to je uz smazany :) tohle bych cekal v nejakejch juniorskejch kategoriich.
Reagovat
PetaM
Sama Báro si stěžuješ, jak ti lidi nadávají po prohraném zápase a teď nadáváš ty? Jsi ubohá jako vždy.
Reagovat
Kozoroh
Vidím, že mezi holkami byla zlá krev, nepamatuji se, kdy naposledy byl mezi Češkami takový spor.
Reagovat
slacker
Tak a ted se to prenese i do FC a bude se intrikarit a delat zla krev
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že v tom Katka byla zainteresovaná nejmíň... Jinak jsem zápas neviděl, protože mě čtyřhra nezajímá. Byl bych radši, kdyby Katka byla úspěšnou singlistkou než elitní deblistkou...
Reagovat
slacker
kecas, nejradsi by jsi byl kdyby nebyla Ceskou
Reagovat
smazaný uživatel
Mně na národnosti nezáleží. Nejradši bych byl, kdyby hrála v singlu tak dobře, aby už na debla neměla čas... :D
Reagovat
smazaný uživatel
...ale podle te tve teorie (viz. Kyrgios a pocet generaci)
Siniakova Ceskou neni:D)))
Reagovat
slacker
Matka Ceska, rodiste v Ceske republice obcanstvi ceske, ne to neni jako Jessika Korda/ova a jeji "americanstvi".
Reagovat
smazaný uživatel
...az bude mit Katerina deti z cechama, tak potom si popovidame o tech detech:)
Reagovat
Fandina
V USA je to normální, občanem se stává každý, kdo se tam narodil.
Reagovat
slacker
me jako Cecha nezajima co je v Usa normalni, me zajima ze nasi nejednaji v nas prospech ale v zajmu novodobe rise rimske a tim prestavaji byt nasimi.
Reagovat
Fandina
Kordovy děti se narodily v USA, celý život tam žijí, jsou to Američané. Nerozumíš tomu.
Reagovat
slacker
To je starost rodicu co z deti bude. Kordovy se rozhodli ac oba Cesi vychovat ze svych deti americany. Pro me odrodilstvi a neloajalita s ceskym narodem
Reagovat
smazaný uživatel
Nauč se pořádně česky, ty vlastenče.
Reagovat
Fandina
Každý rodič volí pro své dítě to, co je podle něj nejlepší. A tak to má být.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojeti narod vneslo do historie mnoho zel a chaos... nemecky narod, americky narod, rusky narod...
Vzdycky se me spis libilo to pojeti lid...kde ma clovek aspon pocit, ze tam pujde vic o kulturu cloveka, a ne o bandu prospecharskych malomestaku, fanatiku atd., kteri sve osobni cile ukryvaji za slovo narod, nebo nekteri vklidu ve jmenu naroda vrazdili a vrazdi, jak fasiste, komuniste, a dalsi -iste. nebo okradali a okradaji, zneuzivaji proste lid jak novodobi liberaliste atd... vsichni skvele s timto pojetim operovali...a operuji.

Dost nebezpecne slovo...casto nebezpecnejsi nez mec v rukou barbara.

Proto bych radeji volil, ze budeme hovorit o inspirujicich konkretnich lidech a ne o obecnych narodech, kdy pod touto obecnosti se casto schovava kdejaky hochstapler...
Reagovat
Fandina
Já nemám problém s dělením lidí na národy. Jedná se vždycky spíš o lidi, kteří mluví stejnou řecí, žijí na přibližně stejném území, mají podobné podmínky k životu. To si myslím, že je normální a je to tak dobře. Ale dělat z někoho, kdo se třeba rozhodne jít jinam vyvrhele a ukazovat na něm prstem, to je špatně. Je každého věci, co pro sebe zvolí.
Reagovat
janek_da
Míček jsem viděl. Bych parafrázoval citát ze Sněženek "Co ti udělají cizí, s tím se nějak srovnáš. Horší je, co ti provedou tvoji."

Bohužel Barča neměla den, nebo se až moc snaží tlačit na pilu. DOporučoval bych omévat si přirození chladnó vodó.
Reagovat
janek_da
A navíc. Holky snížily na 30:40 a Barča měla smeč, kterou zkazila. Takže to měla ve svých rukách. Ne, to nebyl zásadní míček z hlediska zápasu.
Reagovat
slacker
Strycova byla totalne trapna i ten zapas pred. fracek zraly na par facek
Reagovat
smazaný uživatel
Vcera to od momentu v druhem setu, kdy Bara s Lucy vedly a zacaly blbnou - toz od toho momentu to uz moc o tenise nebylo:)))
Reagovat
smazaný uživatel
jinak pekny citat janku:)

...a Kevin bude mit ve finale teho...no jaj se jmenuje...Nodal nebo Nedal, tak nejak.
Ja myslim, ze to ujde ne... souper celkem k porazeni...:)
Jak to vidis, to finale? Mas nacteneho toho soupere Kevina?
Reagovat
com
už se poprali? :D
Reagovat
Frick
Lucka Š. dala na IG videu s tim dotekem vlasů a přidala k tomu ublížený komentář s tim, jak to není fér ale v zápětí to smázla.
Reagovat
Frick
https://www.thespec.com/sports-story/7544737-the-latest-safarova-calls-out-opponent-after-doubles-loss/

viz. odstavec 7pm
Reagovat
FulnekUltras
mrzí to - a každý člověk je v první fázi těžce nasraný...
Reagovat
FulnekUltras
a holky se nám to dneska nepokoušely vyvracet.
Reagovat
Frick
Přestaňte bulet!
Reagovat
Fandina
Na idnesu pějí ody na hru Katky. Dneska hrála super.
http://sport.idnes.cz/tenis-us-open-semifinale-ctyrhra-strycova-safarova-siniakova-hradecka-1m3-/tenis.aspx?c=A170908_190830_tenis_elv
Reagovat
EllNino
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/3989--bylo-to-ubohe-rekla-strycova-o-spornem-okamziku-hradecka-dotyk-necitila
Reagovat
Fandina
Zajímavé. Je vidět, že Bára s Šafi to nemohou překousnout.
Reagovat
sprchon
K tomu není co dodat...
Reagovat
smazaný uživatel
LŠ: Chtěla jsem jestřábí oko na jeden míč a ona mi ho nepovolila. Potom nám dala time violation, i když dost foukalo a každá jsme si potřebovaly víckrát nadhazovat. Lucka si další gem taky nadhazovala skoro dvakrát na každý servis.

Jenze Hradecka to tzv. zahlasila...proste zasignalizovala te empajrove a bylo to vklidu...nejen vitr...ale i nejake ty machry co na tribunach nechteli sedet...

BS: Měla s námi asi nějaký problém.

Tak nejprve mela problem spis s Hradeckou a Siniakovou...potom si chtela zauradovat s vami Baro, ty si ji nasr...a pak se to uz vezlo:D))) Ale nechapu, co si jako cekala, kdyz ji tam buzerujes...ono vyrikat si neco s empajrovym, ktery se sekne atd. jedna vec, buzerovat ho proste druha...se nedivim, ze vas nemusela:)

Lucka na kurtu říkala, že dotyk necítila.
BS: Vždyť jí to málem urvalo celý ten cop. To se prostě nedělá.

LŠ: To nejde necítit. Tohle se nedělá, ještě když se známe. Zklamalo mě to, protože jsem myslela, že máme trochu jiné vztahy a respekt jedna ke druhé. Musela to cítit.

BS: Mrzí mě to. Ale tenhle zápas to celý neovlivnilo.

No Baro, ale nejen to vas ovlivnilo - a to je problem proc jste take prohraly...nechaly ste se uplne rozhodit...

V kazdem pripade vyhral rozhodne lepsi par... a to se Hradecka jeste zranila...

Nakonec z toho byla spis telenovela nez derby...:)
Reagovat
Holahej
...situaci přesně, trefně v rozhovoru vyjádřila Šafi..
LŠ: To nejde necítit. Tohle se nedělá, ještě když se známe. Zklamalo mě to, protože jsem myslela, že máme trochu jiné vztahy a respekt jedna ke druhé. Musela to cítit.
LŠ: Ale on je docela rozdíl mít 0:40, nebo 15:30. Za stavu 5:5, kdy nás potom brejkly a zápas doservírovaly, byl tohle fakt důležitý moment. Neříkám, že bychom zápasy vyhrály, ale druhý set se mohl vyvíjet jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze podle me se vubec do te situace nemusely dostat:)

Hradecka nekde v prvnim setu udelala snuru ala djokovic, pravdepodobne si natahla stehenni sval a pomalu odpadavala, osetreni po prvnim setu, na zacatku druheho setu to vypadalo, ze ten obrat bude....Lucy a Bare doslovne spadlo "stesti" do klina (ikdyz za cenu zraneni souperky, takze nic moc sportovni stesti jasne, no ale jinak by je podle me nedaly...)
Potom si empajrova zasefovala a zahlasila Bare zdrzovani... podle me stacilo to, co udelaly holky Hradecka/Siniakova v prvnim setu, kdyz jim zahlasila empajrova nepovoleny koucing...coz sem moc nechapal...ale proste vklidu si to nejak vyrikaly... ale Bara neee... zacla ji proste sjizdet, a podle me to uz slo za hranu...
jako ok, muze to byt ala Fognini, zasmejem se...a de se dal, ale evidentne se tim nechaly obe rozhodit, a furt tam musely cosi mlet...z lavicky, z kurtu... takze najednou te Hradecke se Siniakovou spadlo stesti do klina zpet...nebot obe jejich souperky neunasely a mohly klidne ten set vyhrat 6:2.

Pak prisel ten dramaticky okamzik tedy causa cop:) Koukal jsem jeste na to ted na YT...rozhodne to Lucku smrnclo...ale take je pravdou, ze sla dolu a ten hrac je proste v zapalu boje... a fakt se muze stat, ze si todle tzv. nevsimne...nestalo by se neco takoveho poprve...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pripustme, ze to citila a proste to zahrala drsne do autu...
...proste to nechala na te empajrove... hezke to fakt rozhodne neni...(jednicka z taktiky, petka z moralky)
jak by tam nebyl uz delsi dobu ten sileny prubeh a atmosfera, rozhodne je to zarez empajrove, ktery muze znicit zapas, s tim souhlas
...jenze ta empajrova byla uz v amoku, prubeh druheho setu byl jak telenovela... a tady zase nutno priznat, ze ji do toho stavu Bara celkem dostala...a hlavne byly obe s Luckou uz dost rozhozene nekolik gemu...podle me zbytecne.

Celkove Lucy s Barou nehraly fakt dobre. Chapu, ze je nektere veci stvou,,, vcetne causy copu,,,

ale na rozloucenou souperce rikat, ze je prase fakt Bara nemusela.

Nejvic je me asi lito, ze takhle dopado CR derby, je to trosku smutne...
...takze doufam, ze si to holky mezi sebopu nejak vyrikaji...byla by to proste skoda...;/
Reagovat
horska.kraslice
Lucie s Bárou už jinde těžko nahrabou potřebné množství bodíků, TM je podle mě pro ně letos ztracen. :-(
Reagovat
EllNino
Víme, že nenávidíš Báru, ale nemusíš to dávat tak okatě najevo, jsi s tím ještě trapnější než s Kotyzou ...

Jinak LuckaHra by mohla být trochu férovější, fakt to byla prasárna, to by poznal i člověk v komatu, že to škrtlo
Reagovat
vendulkabendulka
Reagovat
Holahej
Bára měla ve všech sporných případech pravdu a cítila nespravedlnost. 1) Lucka požádala o challenge a rozhodčí to nedovolila?, nepostřehla? 2) napomenutí za to,že pri servisu přijde poryv větru a nestihne 20 s limit bylo také hodně přísné a necitlivé 3) ta teč byla jasná a rozhodčí ji ze svého postavení měla vidět a na výsledek to mělo zásadní vliv, protože 15:30 a 0:40 je sakra rozdíl...Hradeckou to ještě "dožene", jak Raonice, když nepřiznal dvojdotek.., na to jsou hráči citliví, byla to koncovka utkání, s holkama cloumal vztek..a to se pak těžko hraje.
Reagovat
sprchon
Tak tak. ;)
Reagovat
EllNino
souhlas se vším ..
Reagovat
misa
Bára udělala chybu, že rozhodčí v prvním případě upozornila, aby sledovala hru. Ta pak počkala na vhodné situace a vychutnala si ji.
Reagovat
sprchon
Jo, to je fakt. Nevrátila jí to hned, ale vrátila jí to v nejméně vhodnej okamžik.
Reagovat
FulnekUltras
zas už nějaká karma ;)
Reagovat
aligo
co se to tam prosím vás dělo? neviděl a neslyšel jsem nic
Reagovat
tommr
blahopřeju k postupu do finále i když upřímně řečeno nevím co tam budou dělat. Pokud budou ve finále hrát tak jako dneska tak si s nima Hingisová bude hrát jako kočka s myší. Dneska vyhrály jen díky ostudnýmu představení Báry, která úplně rozhodila i jindy klidnou Lucku ...
Jedno už ale mají Lucka s Katkou po dnešku nejspíš jistý a to je postup na letošní TM. Neumím si představit, že by o něj ještě nějak přišly ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Při vzpomínce na wimbledonský zápas Sorany s Beth bych byl s tou poslední větou opatrný...
Reagovat
tommr
no měl jsem asi dodat s výjimkou zranění nebo nemoci ale na to snad nedojde ...
Reagovat
Fandina
Já doufám, že ve finále budou hrát líp. Ne nadarmo se říká, že výkony rostou s kvalitou soupeře a že se Hradecké holky hecnou a poučí se s těch celkem těsných proher, které s Chan a Hingis měly letos v březnu ve finále IW a pak v prvním kole v Maimi. Bylo by to fajn, kdyby je porazily.
Reagovat
Fandina
z těch
Reagovat
Fandina
Tedy v IW byl těsný asi jen ten první set, druhý ne. A v Maimi to bylo se STB. Takže teď už by mohla následovat výhra :-).
Reagovat
Fandina
Miami
Reagovat
sprchon
Hráďa ty finále moc nedává ani v deblu, jak tak koukám. Letos 0:4. Kéž by to teď s Katkou prolomily...
Reagovat
Fandina
Tak to zase ne, jako v deblu, má asi 23 titulů na okruhu WTA a x na ITF, ze začátku hrála dost s Voryní a pak Andrejkou. A má to asi napůl, účasti s tituly. V singlu má jen účasti. Ale faktem je, že letos žádný titul, tak by to mohly konečně prolomit.
Reagovat
sprchon
Tak myslel jsem ty finále s Katkou. Že má s Andy a s jinými tituly, to vím. ;)
Reagovat
Fandina
Tak dobře.
Reagovat
sprchon
Ty jsi fakt magor. Hingis tam snad zejtra bude hrát sama nebo co? Není to jen o ní. Stejně jako to dnes nebylo jen o Báře. Vzpamatuj se.
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, jestli si holky něco říkají v šatně. Na kurtu to vypadalo hrozně.
Reagovat
Frick
Všimli jste si nějakého chytání, bolestivé grimasy kvůli ramenu?
Reagovat
misa
Ne, to naštěstí ne.
Reagovat
Fandina
gratulka, i když jsem přála postup Šafi s Bárou, hlavně proto, že by se přiblížily k TM, ale Hráďa s Katkou byly, kromě začátku druhého setu, lepší. Takže držím palce do finále, bude to těžké, ale snad už konečně finále vyhrají. Gratulka!!!
Reagovat
sprchon
Evidentně prožívá nějakou krizi. Nevím jestli i životní, ale herní teda určitě. V singlu jí to trápí a i v deblu u ní bohužel trochu vyprchala ta bojovnost. Vždycky byla třeba zbrklá, ale vždycky bojovala. Ale teď to prostě nejde. A jak jí to nejde ve hře, tak o to víc se hádá a vyvolává konflikty. Nebo naopak? Rozhodně jsou to spojený nádoby. Nadává nejen sobě, ale i rozhodčím a soupeřkám. Jako jejího fanouška mě to mrzí a mrzí mě to i kvůli Lucce.
Možná by bylo opravdu nejlepší, kdyby obě ukončily sezonu, jak je letos zvykem, a dořešily všechny ty resty ve zdraví i v životě. Tím ale nechci říct, že nejsem spokojen s tím, co dokázaly. Jsem na ně hrdej, že došly do SF. :)

Z těch záběrů to nebylo úplně jasný, ale nejspíš tam fakt Hrádě lízl míček vlasy. I když to dráhu letu ovlivnilo jen minimálně (jestli vůbec), tak ten fiftýn měl bejt pro Barču s Luckou a férová hráčka by jim ho přiznala. Ale třeba fakt neškrtla.
Reagovat
misa
Týmu schází vítězný duch, Bára je taky často negativní. V týmu Bucie je naopak jen pozitivní energie. Ale nechci nic Strýcové vyčítat, každý má jinou povahu, pomohla Lucii k místu světové jedničky. Rozhodčí ji pěkně dusila.

Lucka podávala hodně špatně, nejlepší by bylo asi leťet domů a léčit rameno před důležitými turnaji v Asii. Podařilo se jí udržet místo světové jedničky i po US Open, takže může být spokojená.
Reagovat
tommr
s tou poslední větou tak úplně nesouhlasím. Lucka si sice první místo udrží, ale zřejmě jen nakrátko. Pokud Hingisová získá na USO titul (o čemž po dnešku vůbec nepochybuju) tak Lucku předstihne téměř jistě už na turnajích v Asii. Úplná spokojenost tudíž není na místě, protože Lucka měla určitě na víc ...
Po dnešku je navíc skoro jistý i to, že Lucka s Bárou se na letošní TM neprobojujou. Jejich ztráta je už příliš velká a s jejich současnou hrou není naděje, že by dokázaly vyhrát nějakej větší turnaj ... :(
Reagovat
misa
Nevadí, byla tam (a pořád je) stejně jako Karolína. To jim už nikdo nevezme. Před Luckou jsou ještě výzvy v singlu, ten je důležitější :)
Reagovat
dunphy
Zápas jsem neviděl. Co že to tam sedělo za empajrovou? :D
Reagovat
sprchon
Marijana Veljovic.
Reagovat
dunphy
Aha. Ta je mně zrovna celkem sympatická, ale uznávám, že už jsem ji někdy chyby dělat viděl.
Reagovat
tommr
dneska rozhodčí žádný zásadní chyby neudělala a i kdyby tak to Báru neopravnuje k takovýmu chování. Poškodila tím navíc nejen sebe ale hlavně Lucku ...
Reagovat
sprchon
Lucku rozhodně nepoškodila. Obě poškodila umpirová, zase přeháníš a zbytečně extrémně haníš Báru.
Reagovat
tommr
tenhle pár nemá budoucnost. Bára je jako závaží který táhne Lucku dolů. Její hra je i v nejlepším případě jen průměrná a když má svůj den jako dneska tak je vyloženě trapná. Ještě horší je ale její chování, který je opravdu ubohý. Vynikne to hlavně ve srovnání s BMS která Lucku vždycky dokázala pozitivně nabudit i když se třeba herně nedařilo. Lucce bych doporučoval najít si urychleně jinou partnerku nebo se do návratu BMS soustředit jen na singla ... :(
Reagovat
Dobry-den
Lucka si Báru nemohla vynachválit ;-)
Reagovat
tommr
Lucka je příliš velkej dobrák na to, aby někoho kritizovala. Někdy ke svý vlastní škodě ... :(
Reagovat
misa
Přerušení deblové kariéry až do návratu BMS by mi nevadilo, aspoň by Lucka ušetřila síly. Ale zase by jí vypadly body v žebříčku a taky si může vydělat slušné peníze, což je pro hráčku bez širšího sponzorského zázemí asi dost důležité.
Reagovat
tommr
no dneska by po Báře mohla žádat náhradu za ušlej výdělek. Nevím o kolik přesně přišly, ale určitě to byl slušnej balík ...
Reagovat
misa
:)
Reagovat
sprchon
-1
Reagovat
Dobry-den
Doufám, že se Lucka odhlásí z Kebeku. Očividně není v pohodě, s touhle formou by si tam udělala jenom ostudu...
Reagovat
Dobry-den
Tak jsme viděli, jaké jsou ty Češky mezi sebou skutečně kámošky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak barbora kamarádka není a nikdy nebyla.
Reagovat
martinezi
A co řekla té Lucce
Reagovat
sprchon
Slyšel jsem jen "prase ty vole".
Reagovat
sprchon
A hned po výměně řekla jen "Lucko, to si snad děláš srandu..."
Reagovat
smazaný uživatel
Nas#r si vole, jsem slysela
Reagovat
FulnekUltras
šikanokanál ;)
Reagovat
historik
se zas předvedla. Pro Lucku škoda, že se nedokáže krotit a víc soustředit na hru.
Reagovat
blax
Jestli se někdo předvedl tak Hradecká
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost...to nemusela citit..
Reagovat
tommr
jak to říkal ten Štrosmajer? "Kdyby blbost nadnášela tak tam lítá jako holubička" :(
Reagovat
George_Renel
Jenom zkrausnovatěla.
Reagovat
FulnekUltras
s protestními voliči námořního akademika to myslím nemá až tolik společného ;)
Reagovat
sprchon
Proč blbost? V tomhle případě měla pravdu. Umpirová se jí ještě vysmála a řekla, že s ní souhlasí, že se Hráďa dotkla vlasy míčku. A ten fiftýn šel za Hráďou a Katkou.
Reagovat
misa
Divím se, že ti tenisté/tenistky jsou ještě tak klidní...
Reagovat
tommr
tím neustálým hádáním jenom vytočila sebe, spoluhráčku i rozhodčí a je úplně jedno jestli v tom posledním případě měla pravdu nebo ne. Dnešní prohra je výsledek její ubohý hry a ještě ubožejšího chování ... :(
Reagovat
sprchon
Je fakt, že v poslední době se projevuje zase o dost víc, jako za starých časů (což po tom návratu, tedy před třemi lety až skoro doteď, ne, to byla klidnější). Ale už bys toho taky mohl nechat. Stačilo napsat jednou, že ji nemáš rád, nemusíš tu s tím otravovat pokaždý, když hraje. ;)
Reagovat
FulnekUltras
začíná to být opravdu zajímavé... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a teď bohužel podběh
Reagovat
misa
Servisy Lucky Š. jsou tragédie.
Reagovat
smazaný uživatel
Komentáře některých fanatiků na TP jsou megatragédie :-)
Reagovat
misa
Jirko, od člověka, kterému se blíží padesátka, bych očekával víc nadhledu. Nerýpej tolik... Rozhodčí se zachovala špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Míšo, na rozdíl od tebe jsem nad věcí. Ve finále Češky.
A neprožívej tak Lucku Š..
Zkus si zase o Lucce podebatit s Frickem. I když ten čtyřhru neuznává :-)
Reagovat
misa
Budu si prožívat s dovolením co chci. Naštvaly mě ty tvoje trapné poznámky od 21:15.
Reagovat
FulnekUltras
tentokrát po gemu ;)))
Reagovat
Fandina
Barča se hádá, ale zřejmě jí to nabudilo, hraje líp.
Reagovat
tommr
vždyt už jsou zase v háji ... :(
Reagovat
tmora
Kde to davaji na streamu? Vzdyt tam jsou vozickarky..
Reagovat
FulnekUltras
zive prenosy cézet
Reagovat
Fandina
Na EurosportPlayeru bohužel ne, ale dává to O2.
Reagovat
Fandina
stream
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/hradecka--siniakova-vs-safarova--strycova-grandstand-live-stream-4449977.html
Reagovat
Fandina
sorry, tady to není
Reagovat
sprchon
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
sprchon
Musíš dávat nižší nadhozy Barčo, aby to netrvalo dvě vteřiny, to je moc. :D
Reagovat
misa
Báro, nediskutuj pořád s tou p*zdou.
Reagovat
tommr
nejhorší je, že už do toho zatahuje i Lucku ... :(
Reagovat
sprchon
Třeba jim to pomáhá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára nadává Lucce?
Reagovat
Fandina
Ne, zapojila se do diskuse s umpire.
Reagovat
misa
Trapné. Kdybys to sledoval, tak víš, že rozhodčí jí dala varování jen proto, že si dovolila upozornit, že není soustředěná.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by se soustředil na takový sranda zápas :-)
Reagovat
misa
Tak ať jde do piče.
Reagovat
FulnekUltras
už tam jsou obě ;)
Reagovat
misa
Jinak, jestli jsi to ještě nepochopil, tak rozhodčí je placená mj. od toho, aby pečlivě sledovala každý míč a nedávala průchod svému egu.
Reagovat
FulnekUltras
že to ještě rozběhá. Jinak obrat na cestě...
Reagovat
FulnekUltras
anebo dřív Barču suspendují pro napadení rozhodčí
Reagovat
smazaný uživatel
...hraj a nebuzeruj empajrovou, ze neni soustredena...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
:D :D :D
Reagovat
sprchon
Barča nikdy nezklame. :D
Reagovat
smazaný uživatel
se jen divim, ze ji nevzala fiftyn...
Ma stesti...ze s ni ma ta pani trpelivost...:D)
Reagovat
sprchon
Už dostala time violation. :D
Reagovat
sprchon
A hned na to dala eso. :D Ona se prostě musí pohádat, aby hrála dobře. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak se tam uz dohaduje zas...:D)
Reagovat
tommr
Bára je ta poslední kdo by měl co kvokat o soustředěnosti. Její dnešní výkon je zatím ostudnej ... :(
Reagovat
Fandina
Kdyby to alespoň řekla česky :-)))
Reagovat
lvicek
A o co šlo? Nemám zvuk, ale koukám, že se ještě pořád dohadují.
Reagovat
Fandina
Nejdřív chtělá Bára jestřába a umpire ji neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Empajrova ma proste dnes den pouzocvani no...jednak mela poznaku k HradecGirls za koucing... ale tam si to vyrikaly celkem rychle.
Potom prisla s Barou...no ze pry ji to jde pomalu na tom servu nebo co:)
Reagovat
smazaný uživatel
a je z toho telenovela...
Reagovat
FulnekUltras
u Konga by ani necekla - takový je život
Reagovat
smazaný uživatel
Co me je po Serene, ted tam hrajou CR holky...
...at si Seree dela co chce.
Nesmysl se tim nechat rozhodit.
Mely si to normalne vyrikat, jak to udelala Katerina s Luckou a je to vpohode...

A krom toho, kdyz Bara chce pockat az se nejaky divak usadi, tak to ma udelat jak Hradecka, zakomunikuje empjarove a je to vklidu...
Reagovat
Fandina
Ve finále USO tuším v roce 2011 proti Sam přišla o fiftýn.
Reagovat
FulnekUltras
občas někdo odvahu našel, to neříkám - celkově je fakt, že Barča už je svými excesy známá, tak se do jisté míry jako Češka nemůže divit
Reagovat
Fandina
Proč do toho pleteš Čechy, Češky, trpíš komplexem?
Reagovat
FulnekUltras
to spíš ti, co o nás venku rozhodují
Reagovat
Fandina
A koukám, že velkým.
Reagovat
lvicek
Díky za info.
Reagovat
Fandina
Čermák už asi netrénuje Katku, v loži jsem viděla jen tatínka a Fencla.
Reagovat
misa
Chudák dostal zase vyhazov?
Reagovat
Fandina
To právě nevím, jak to je.
Reagovat
misa
Bára zahájila set svým servisem, což značí, že LŠ je se sebevědomím na nule.
Reagovat
smazaný uživatel
No, a mozna to rameno...?
To bych spis tipl...
...Lucie Hradecka stehno.

Toz mohly by se tam na kurtu domluvit a do finale by sla Bara s Katkou:))
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
tommr
Bára ovšem nepodává o moc líp ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Ani pořádně nahlas si to teď po setu holky rozebrat nemůžou... ;)
Reagovat
bIbec
Báře nebo Katce bych ten GS přál. Ale stejnak mi něco říká, že tenhle zápas je spíš boj o tu finálovou mísu, nebo co ty holky dostanou.
O to věčí radost by samozřejmě byla, kdyby tu Hingisku porazily, ale moc tomu nevěřím.
Reagovat
tommr
s tím co dneska oba český páry zatím předvádějí ani nemusí zítra nastupovat - Hingiska by z nich měla akorát srandu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, ale ty holky se znaji...dost dobre. Tezko se jim hraje...
...bych to neporovnaval. Je to spec. zapas...

Krom toho Hradecke v tomto roce hraly s Hingiskou a Chan a byla to bitva, a kdo vi jak by to dopadlo, kdyby se nehral ten spec, tb, a normalne na tri sety...
takze to zase trosku prehanis:)))
Reagovat
tommr
hrajou opravdu příšerně - hůř už snad ani hrát nejde ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kde to sledujete?
Reagovat
d@ve
http://sportstream365.com/viewer?game=137669727
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam to jak pustit na mobilu..zaplacenej eurosport to nedává
Reagovat
FulnekUltras
co klasika?

http://live.robinwidget.org/streamvideo8/hradecka--siniakova-vs-safarova--strycova-grandstand-live-stream-4449977.html
Reagovat
smazaný uživatel
Zbohuzel na mobilu mi nic nejde, přitom to vzdy fungovalo. Ale dekuji
Reagovat
FulnekUltras
bez trojteček

http://www.zive...prenosy...cz/2017/09/08/hradecka-siniakova-strycova-safarova-us-open/
Reagovat
Dobry-den
To je teda bída :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted Lucka Hradecka vystrihla lepsi snuru nez Djokovic:)
...nastesti pro T.B. sel micek do pasky...
Reagovat
smazaný uživatel
ze ted empajrova warningovala Katerinu za nepovoleny koucing? Nebo co to tam bylo...slabe jsem slysel...
Reagovat
Fandina
já to nepostřehla, ale woytha na O2 říkal, že varována byla Hráďa
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ja jen slysel, ze tam rika ta empajrova Katerina a pak neco s koucingem, ale mohl jsem preslechnout zacatek...
...celkem neprijemne - tohle je mohlo rozhodit, ale i tak to HradecGirls zvladly.
Reagovat
misa
Šafářová si není schopná vyhrát servis.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, HradeckeHolky jsou zatim slusne na returnu teda...
Reagovat
smazaný uživatel
no a hrajou dobre sehrane...
...tady asi doufat, ze Katerina bude blbnout a vic vyhazovat:)
Reagovat
misa
Vždyť Lucka dává dvě dvojchyby za gem, to se pak hraje těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
no prave, celkem ji ty servy dobre returnuji, takze asi obava, nevim...nebo chce neco zkouset...
Reagovat
smazaný uživatel
ted aspon dobre na si Lucy:)
Reagovat
smazaný uživatel
*siti
Reagovat
smazaný uživatel
V kazdem pripade doufam, ze Katerina pomuze...:)
Reagovat
misa
Jo, Šafince na letadlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Hele a nepojede do Kanady autem?
Si udela takovy poznavaci vylet v ramci babiho leta...
Reagovat
misa
Ne, ještě by se zabila. Nevíš, že mezi její záliby patří rychlá jízda?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jsem nekde slysel...ale tam jsou celkem ty silnice siroke:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Spis si dat bacha na jidlo po ceste:)))
Reagovat
Fandina
Katka bude hrát pořád stejně, to spíš může Hráďa začít kazit od základní čáry.
Reagovat
smazaný uživatel
No zatim ta Hrada dava slusne supy:)
Reagovat
Fandina
Jj, to ona vždycky, ale kolikrát to nejde do kurtu. Nicméně tady na USO jsem viděla už dva zápasy a Hráďa hrála dost dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted je ovsem osetrovana...., tak to je smutne...:///
Reagovat
FulnekUltras
tahavé stehno by ještě mělo vydržet i na finále
Reagovat
smazaný uživatel
to byla asi ta ukazkova snura...;/
tak snad bude Lucie Hradecka vporadku...to by byla strasna smula.
Reagovat
sprchon
Přesně, Hráďa v těch deblech na USO většinou nejlepší hráčka na kurtu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a Lucy se ted nedarilo ani na tom returnu ze servisu Lucky...
Reagovat
vrabejka
http://sport.idnes.cz/nick-bollettieri-rozhovor-d0a-/tenis.aspx?c=A170907_212144_tenis_par
Souhlas.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist