České derby plné nevynucených chyb vyhrála Muchová. Karolína Plíšková ve druhém setu zazdila vedení 5-0

13. 2. 2021, 03:09
Aktuality 86
AUSTRALIAN OPEN - Nervózní české derby ve třetím kole letošního Australian Open vyhrála Karolína Muchová. Rodačka z Olomouce v duelu plném nevynucených chyb porazila dvakrát 7-5 českou jedničku Karolínu Plíškovou, přestože ve druhé sadě prohrávala už 0-5 a za stavu 4-5 čelila dvěma setbolům. Muchová si o vyrovnání svého grandslamového maxima zahraje s Elise Mertensovou.
K. Muchová a Kar. Plíšková (© AFP)

Karolína Muchová letos ještě neokusila porážku, ovšem na úvodních dvou turnajích sezony měla smůlu. V Abú Zabí totiž po kontaktu s nakaženou osobou musela do izolace a nenastoupila k utkání druhého kola, na generálce se kvůli zranění břišního svalu odhlásila před čtvrtfinále.

Čtyřiadvacetiletá rodačka z Olomouce ale z přípravného turnaje nejspíše odstoupila preventivně, jelikož v tomto týdnu v Melbourne Parku nejeví žádné známky zranění a bez ztráty setu postoupila do svého prvního osmifinále na úvodním grandslamu sezony. Nasazená pětadvacítka si postupně poradila s Jelenou Ostapenkovou, Monou Barthelovou a dnes v českém derby s Karolínou Plíškovou, s níž se potřetí utkala na grandslamech.

České derby nabídlo všechno, jen ne kvalitní podívanou. Obě aktérky, které spolu trénovaly během karantény, byly od začátku až do konce nervózní a před prázdnými tribunami kupily hlavně nevynucené chyby, Plíšková navíc mizernou kvalitu zápasu okořenila deseti dvojchybami.

Plíškové se v úvodním dějství podařilo otočit z 1-3 na 4-3 a následně měla brejkbol, Muchová se však držela, Plíšková jí za stavu 5-5 darovala brejk dvojchybou a Muchová úvodní dějství i přes dva brejkboly dopodávala. Plíšková po prohrané úvodní sadě opustila kurt a v útrobách stadionu rozmlátila raketu, viděla to lajnová a česká jednička do druhého setu vstoupila trestným fiftýnem.

"Bylo to na záchodě, takže mě ani nikdo neviděl. Čárová rozhodčí, co šla za mnou, mě ale slyšela a nahlásila to. Myslela jsem, že si na záchodě můžu dělat, co chci, ale evidentně ne," citoval Plíškovou web Tenisový svět.

To ji možná nabudilo k větší agresivitě ve výměnách, rodačka z Loun srovnala mířidla, držela si vyrovnaný poměr vítězných úderů a nevynucených chyb a dostala se do vedení 5-0. Jenže pak úplně odpadla, Muchovou pustila zpět do zápasu a rázem to bylo už jen 5-4. Za tohoto stavu měla Plíšková na příjmu dva setboly, ani jednu šanci však nevyužila a svůj mizerný výkon korunovala sedmi prohranými gamy v řadě.

"Jsem trochu smutná. Jsme velmi dobré kamarádky. Ale je to sport, takže jsem určitě šťastná, že jsem to zvládla," řekla Muchová. "Bylo to od obou hodně nervózní, výkon nebyl nejlepší ani z jedné strany. Bylo to hodně o tom, kdo lépe zůstane mentálně v zápase," dodala Muchová pro Radiožurnál.

Nevzdávala se ani za stavu 0-5 ve druhé sadě a o set nepřestala bojovat. "Stále jsem věřila, že budu mít šance. A ono to vyšlo. Jsem ráda, že jsem se mentálně udržela na dobré vlně a že se mi to podařilo otočit," uvedla Muchová.

Turnaj se ode dneška hraje už bez diváků kvůli výskytu nových případů koronaviru ve státě Victoria. "Je to velký rozdíl. Včera ráno jsem byla ráda, že si konečně zahraju na větším kurtu a budou tam fanoušci. Ale bohužel tu teď pět dnů být nesmí, snad se pak zase vrátí," řekla Muchová.

S hrobovým tichem se špatně vyrovnávala i Plíšková. "Když se člověk na kurtu necítí dobře, tak mu to ticho nepřidá. V takové atmosféře se hraje hrozně," uvedla. I když ji trestný fiftýn nabudil, celkově se jí zápas nepovedl. "Bylo to takové nervózní trápení, ona taky nehrála moc dobře. Moc jsem chybovala, během výměn jsem panikařila. Při žádné činnosti na kurtu jsem se necítila pohodlně. Minimálně druhý set jsem ale měla vyhrát," litovala.

Muchová v pondělí zaútočí na vyrovnání svého grandslamového maxima, kterým je čtvrtfinále Wimbledonu 2019. Její soupeřkou bude Elise Mertensová (H2H 0-1). Letos neporažená vítězka jedné z generálek za pouhých 62 minut v premiérovém souboji deklasovala 6-2 6-1 světovou dvanáctku Belindu Bencicovou.

Už po skončení včerejšího programu bylo jasné, že český tenis bude mít v osmifinále dvojí zastoupení. Včera slavila postup mezi nejlepší šestnáctku Markéta Vondroušová.

Plíšková, jež stále čeká na kýžený grandslamový titul, do letošní sezony vstoupila s novým trenérem Saschou Bajinem. Spolupráci si sice pochvaluje, ale na výsledcích to není vůbec vidět.

Světová šestka na úvodní akci sezony v Abú Zabí i generálce v Melbourne vyhrála jediný zápas, přičemž ve Spojených arabských emirátech zaznamenala porážku proti hráčce z konce třetí stovky Anastasii Gasanovové. Navíc se už na čtvrtém grandslamu v řadě nedokázala dostat do druhého týdne.

I sedmý letošní zápas vyhrála světová jednička Ashleigh Bartyová. Na Australian Open dnes porazila 6-2 6-4 Rusku Jekatěrinu Alexandrovovou. 24letá Australanka přitom v obou setech musela dohánět manko brejku, ale s přemožitelkou Barbory Krejčíkové si bez větších potíží poradila.

Bartyová, která většinu minulé sezony kvůli koronaviru a cestovním restrikcím vynechala, dosud v Melbourne neztratila ani set a doufá, že se jí podaří ukončit čekání australských fanoušků na domácí šampionku. Titul na Australian Open naposledy získala v roce 1978 Christine O'Neilová.

O třetí melbournské čtvrtfinále v řadě si Bartyová zahraje s Shelby Rogersovou (h2h 2-0). Osmadvacetiletá Američanka zkompletovala složení osmifinálových dvojic poté, co si poradila 6-4 6-3 s nasazenou Estonkou Anett Kontaveitovou. Rogersová je ve 4. kole grandslamu potřetí v kariéře, na French Open 2016 a US Open 2020 to nakonec dotáhla až do čtvrtfinále.

• AUSTRALIAN OPEN •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 80.000.000 australských dolarů
sobotní výsledky (13. 02. 2021)
• Dvouhra - 3. kolo •
Muchová (25-ČR) - Kar. Plíšková (6-ČR) 7-5 7-5
Bartyová (1-Austr.) - Alexandrovová (29-Rus.) 6-2 6-4
Svitolinová (5-Ukr.) - Putincevová (26-Kaz.) 6-4 6-0
Mertensová (18-Belg.) - Bencicová (11-Švýc.) 6-2 6-1
Bradyová (22-USA) - Juvanová (Slovin.) 6-1 6-3
Vekičová (28-Chorv.) - Kanepiová (Est.) 5-7 7-6(2) 6-4
Pegulaová (USA) - Mladenovicová (Fr.) 6-2 6-1
Rogersová (USA) - Kontaveitová (21-Est.) 6-4 6-3
• Čtyřhra - 2. kolo •
Juraková/Stojanovičová (Chorv./Srb.) - S. Hsieh/Strýcová (1-Tchaj-wan/ČR) 7-6(5) 3-6 7-5
Melicharová/Schuursová (4-USA/Niz.) - Lapková/Vondroušová (Běl./ČR) 6-2 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

86
Přidat komentář
Cico93
Veľká škoda, horná polka je výrazne slabšia a Karolína mala veľkú šancu. Bohužiaľ forma nie je dobrá už dlhodobo.
Reagovat
Nola
ked sa bavime o damach, dnes ma prekvapila Donna Vekic, porazila hit or miss Estonku, ktora dokaze vyradit kohokolvek, ak jej to tam pada, Ash ma velmi nepresvedcila, aj ked vyhrala, mozno sa to zlepsi dalsimi kolami...
Reagovat
tommr
Kanepi dokáže občas zaskočit favoritku, ale na to aby došla na velikým turnaji daleko už nemá. A Vekicová je dobrá tenistka i když to tak třeba na první pohled nevypadá ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kdo přežil ten průšvih našich a pak ještě Belindu? To byl asi taky zápas k pohledání.
Reagovat
EllNino
Další 4. kolo GS, Američanky tu zažívají skvělý GS i bez Sloane, Madison, CoCo atd.

Roger, Brady, Pegula, Serena do 4. kola
Reagovat
smazaný uživatel
Pegula hra velmi dobre.

Vzdy som ju povazoval za taký 2-3 americký sled, ale velmi sa zlepšila. Šikovná ruka, krátky švih, ostré uhly. Velmi agresivny prejav a posobi odolne, nerozsype sa po 1-2UE. Naopak, opat najde 2-3 winnery.
Reagovat
Pavol
Špeciálne pre Blixu.

Muchová to vybojovala v hlave oto je to cennejšie.

Ja som tým chcel len povedať vsádzajte na Muchovú.
Reagovat
blixa
Ale prd. Muška si nic nevybojovala. Plíšče to katastrofálně posrala. Asi by si měla najít jiný koníček. Třeba pletení. smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Šachy
Reagovat
smazaný uživatel
smile asi tak
Reagovat
Dedkojaro
A čo tak doplniť team o ďalšiu hrdličku?
Reagovat
brixner
Já jí vemu na loď a naučim jí to správně držet!

smilesmile
Reagovat
blixa
To věřím , ty čuňáku !!! smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
podle me to je trenerem, je s nim dlouho, uz nema Pliskove co dat, uvazoval bych o vymene
Reagovat
aape
Spíš toho mentálního kouče, ten jí evidentně nepomáhá
Reagovat
Marduch
Ty Bureši, jak dlouho sleduješ tenhle sport? smile
Reagovat
SydneyOpen
No tak gratulace Muchové smile u Plíškové není problém že není schopná vyhrát GS, ona není schopná se už dostat ani do ČF. Naposledy se přes 4.kolo GS dostala na Australian Open 2019. Tohle prostě není trenérem, trenérů už měla tolik a nějaký opravdový posun tam není.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne, ne to jedině nastavením hlavy. V době, kdy vystoupala na No1, tak dokázala zápasy otočit skoro z nemožného stavu. To teď dokáže taky, ale směrem k prohře. Nevím, kdy se to zlomilo, zas ji tak nesleduju, ale nějaký meznik tam bude. Škoda, obávám se, že i když Saša na něčem zapracoval, tohle nespravi. To je práce pro mentálního kouče nebo psychologa.
Reagovat
SydneyOpen
no Karolína hlavně mění trenéry tak často že vlastně ani není možné zhodnotit jestli ta práce onoho trenéra byla přínosná
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To podle mě souvisí s tou hlavou. Zajímalo by mě, co na to Hrdla, jestli je v roli statisty, nebo tam ještě míchá karty.
Reagovat
Torn
Já si myslím, že z počátku určitě pomáhal, teď je to spíš jedno. Karolína největší úspěchy zažila paradoxně až s ním.

Reálně si myslím, že je v takovém dost podivném bodu a lá Petra před přepadením s tím rozdílem, že Kája nemá ani jeden GS.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ztratila drive. Teď si vzpomínám, že se při tom zhoršování spekulovalo o osobních problémech, ale to nemám tušení, nestli na tom něco bylo...
Reagovat
com
ale zas byla jednickou, a o tom Kvitova muze jen snit smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ono jde taky o to, na jaký výkony si lidi časem vzpomenou. Na ten z dnešní noci jen tak nezapomenousmile
Reagovat
aape
Ale zapomenou, Kája nedokáže porážet ty, který má ráda - ségru, kámošku, je to hodná holka smile
Reagovat
Torn
Je pravdou, že ve své době s tímhle měla problém i s Bárou Strýcovou. A Kája rozhodně u sítě neobjímá kde jakou čuchtu. :D
Reagovat
SydneyOpen
naopak Petra ty co měla ráda rozdrtila vždycky ještě víc smile
Reagovat
lvicek
No a Kaja sni o dvou GS, tak jsou si kvit. Jedine, o cem asi Kaja nesni, je medaile z OH, kterou ma Peta taky :D.
Reagovat
lvicek
Jestli nemicha karty v tom smyslu, ze manazuje ten jeji trenersky tym, stoji za odchody a vymenami treneru a pak se to projevuje takhle na hre Karoliny. Neni tam dostatek soustavne prace. I kdyz samozrejme nevim, jak moc se tohle muze odrazet na hre nekoho, kdo ma na tenis talent.. Btw. byli uz spolu, kdyz odesel Vanek? Tam to cely mohlo zacit...
Reagovat
Alien
A nejvíc tomu dal na zadek, když vyhodil Martínez!
Reagovat
FulnekUltras
no jistě, že byli - nebýt Hrdly, Vaněk u Plecha v pohodě pokračoval - takhle to dopadá, když v potitulovém rauši povolíš obšourníkovi smile
Reagovat
EllNino
Je to k vzteku ... když už se dvě Češky dostanou do 3. kola, prostě ten zápas nepřinese nic dobrýho .... výhru jedné a prohru druhé ... a když navíc na GS prohraje potenciální favoritka, tak sice je člověk rád, že postoupila Češka, ale zmenušijí se tím šance jít třeba hodně daleko (Muška na to moc nemá fyzicky bych řekl, ale uvidíme) ...

Prostě se to občas stane, ale ten zápas je takovej o ničem
Reagovat
dappe
Na tomhle turnaji je to stejně zřejmě jedno, proti Mertens bych to úplně neviděl. To je velmi reálná kandidátka na titul. Na druhou stranu jsem si to o ní myslel už v průběhu USO, a poté tam uhrála jeden game s Azarenkou. :)
Reagovat
EllNino
Myslím, že Muška ji neporazí ... ale rád bych se mýlil :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mertens nemám nějak rád. Snad se mi ničím zásadním nezprotivila, ale časem převážily spíš antipatie. Oni Belgičané bývají takoví divní patroni...
Taky umí předvést zkrat v hlavě, ale je odolnější než Zloun. Poslední zápas, co jsem ji viděl, hrála pěkně - všechno vyběhá a vrátí, hraje zostra. Taková hra Mušce nevyhovuje. Teda její šance moc vysoko nevidím. Budu jí ale moc přát...
Teď jsem zapnul Ash - okamžitě je vidět ta tenisová inteligence, ale i pěkné údery - fajn No1.
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvele, ze jsi se mylil :)
Reagovat
Torn
Jsem upřímně rád, že jsem to neviděl. :D Projel jsem to v rychlosti ze záznamu. Kája říká, že nemá problémy hrát proti krajankám, ale myslím si, že to je právě naopak. Dneska úplně nesmyslně vypadla ze zápasu. Jasně druhá Kája se pak herně zvedla, ale tady nešlo o jeden brejk. Z Káji se bohužel stává poslední dobou solidní mimóza a začíná jít čím dál víc ve stopách Tomáše. Herně je v poslední době strašně ustrašená, nepřesvědčivá a pinká. Opravdu jsou tam jen záblesky třeba z loňského Brisbane. Jde vidět, jak si nevěří, dokud není správně nasraná, možná by jí rozhodčí měli dávám automaticky při vstupu na kurtu jeden trestný gem. :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dneska nepinkala, jen jí absolutně nefungovala hlava...
Reagovat
Torn
Dneska možná ne, ale nezvládla to.smile
Reagovat
vojta91
Dnes večer vládním nařízením navzdory ve Fulneku bude velká pártysmilesmile
Reagovat
com
tak si zas budem muset pockat na GS titul pro Karolinu az na FO smilesmile
Reagovat
PetaM
Už čekáme nějak dlouho. Přijde mi to jako celý Karolínin život.
Reagovat
Vlk-v-trave
jasneee :D
Reagovat
tommr
tak Karolínu čeká zítra Mertensová, která hraje v životní formě a bude pro Mušku nesmírně těžkou soupeřkou. Proti ní si Muška nebude moct dovolit tolik chyb jako dneska ...
Reagovat
Alien
Super, velká gratulace K. Muchové. Nelze však opomenout i na velkého stratéga pana trenéra Kotyzu, který Káju na dnešní mač skvěle připravil! Děkujeme.
Reagovat
tommr
a je Kotyza vůbec v Austrálii? Já ho tam nikde nezaregistroval ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Není, měl covid.
Reagovat
Vlk-v-trave
jeste ze tam neni:)
Reagovat
Krisboy
Gratuluji Mušce. smile
Na tu Plíškovou je při hře fakt smutnej pohled smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Neudrží level. Zas tak levá není a i Saša by s ní ještě pohnul, ale bez hlavy to nejde.
Reagovat
Krisboy
Neříkám, že je levá. Mluvím o nasazení, o energii, o přístupu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To nebyla reakce na tebe, jen konstatovánísmile
Reagovat
Mira17
Kdyz se podivam na zitrejsi zapasy krom vondrousova-hsieh tak koho muze momentalne s tech 6 hracek pliskova porazit? Jeste kdyzjeji nejvetsi zbran servis je uplne nekde v koncich. Cim je muze vubec ohrozit?
Reagovat
tommr
s její současnou hrou asi nikoho ... smile
Reagovat
Mira17
Na cem muze Pliskova stavet byl hlavne servis v zenskych dobra zbran ale ten se ji uplne zbortil ted uz vlastne nemuze nicim ohrozi moc by me zajimalo na cem s novym trenerem teda pracovali protoze servis to urcite nebyl a ve hre jsem taky nevidel neco navic.
Reagovat
tommr
jj přínos novýho trenéra zatím nikde vidět není - spíš naopak ... smile
Reagovat
EllNino
Prinos trenera se ukaze treba za rok, ne za 3 mesice
Reagovat
Jimbo
Obě se předhánějí v chybách. Strýcová podávala do zápasu 5:3 a vyházely to svorně obě dvě. Soupeřky pak sebraly servis Hsieh. Odvrátily 2 matchbally při podání soupeřek. 3. matchball už soupeřky proměnily. Výkon byl hodně nevyrovnaný, skoro špatný. smile
Vyloženě nehodný nasazeného páru č. 1.
Reagovat
tommr
Bára dneska jen potvrdila co jsem o ní psal níže. Už nestačí ani v deblu ... smile
Reagovat
dadaft
V sestřihu na ES playeru přitom ten zápas vypadá famózně...... -- samozřejmě je to tím, že tam jsou jenom výměny zakončené ne UE, ale winnerem, a těch bylo taky dost.
Některé věci, které tam Muchová předvádí v obraně, jsou fantazie, je rychlá a dokáže se dostávat i k těžkým míčům včas a díky tomu se z obrany vymanit a výměnu překlopit na svou stranu. O jejich ůtočných schopnostech netřeba pochybovat. Tohle rozhodně nemusí být konec.

Plíšková obranu nevede, což když tam sypeš esa a vítězné míče zas až tak nevadí, hůř, když to padat přestane...
Reagovat
Mantra
mi udělala radost smile
Reagovat
Pavlis
U Petry dost záleží na tom, co Olympiáda a Wimbledon. Loni nic z toho nebylo. A samozřejmě, Covid 19, který narušil vše. Je potřeba navrátit tenisové dění do doby před SARS-CoV 2, tzn., aby se hrálo celoročně v kuse. Hráče ale omezují i nedostatky časů na trénink, karantény, minimum možností jít na čerstvý vzduch, testování na doping, na přítomnost nákazy. I málo pohybu na větším prostoru. To, že si budou dělat, co ony samy chtějí.

Nezbývá než doufat, že se to letos podaří.
Reagovat
FulnekUltras
pěkné smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
gratulka i soudruhu vlkovi smile

muchilín a křídlin dneska prostě zabral

smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
do plecha teď rýt nebudu

je jasné, že má dost starostí sám se sebou...
Reagovat
drabona
ukázala v čem je její vystupování na kurtu cenější a utkání, které bylo hodně nervozní z obou stran, zaslouženě vyhrála. Gratuluji.
Reagovat
tommr
obrat jakej předvedla Muška ve druhým setu se jen tak nevidí. Pomohla jí k tomu samozřejmě i tragická hra Karolíny Plíškový pro kterou není žádná omluva ... smile
Bára Strýcová, Petra Kvitová a sestry Plíškovy letos vyklidí svoje pozice a nedivil bych se kdyby s tenisem skončily úplně ... smile
Reagovat
EllNino
Bára ano, ta patří ještě do těch mála, které jsou narozené v 80. létech a stále hrají, ale proč by to dělaly Petra s Plíškovými? :)

Je pravda, že Karolíně a Kristýně se teď příliš nedaří, ale Petra měla loni dobrou sezónu, teď se nepovedla Austrálie, ale ta se nepovedla tolikrát a pak z toho byly ještě velké věci ... ta je prostě vždycky specifická, je hned zkraje roku a hned se hraje GS, takže se musí ta forma načasovat hned a ne všichni to zvládnou :)

Ale turnajů bude ještě mraky :)
Reagovat
tommr
nejde jen o letošní AO. Jejich výkony mají sestupnou tendenci už delší dobu a obávám se, že ten pokles se letos ještě urychlí ... smile
Reagovat
Fandina
Loňský rok byl kvůli kovidu divný, půl roku se stálo, ale proč odcházet odněkud, když jsou v první desítce. To nemá logiku. Přeháníš to.
Reagovat
tommr
Petra a Karolína už v tý desítce dlouho nebudou a Bára s Kristýnou letos nejspíš vypadnou z první stovky. Je otázka jestli se jim pak ještě bude chtít v jejich létech dál dřít ... smile
Reagovat
Fandina
Bára je v desítce v deblu. Ale u ní se dá čekat, že skončí. Jednak je starší a mám dojem, že o tom silně uvažuje. Alespoň se o tom bavila před covidem, to změnilo její plány a také asi doufá v OH. Takže o tom není třeba se bavit.

Petra zatím o konci nemluví, není až tak stará a Plíščata jsou ještě mladší. Proč by měly končit. Jiné hrají a nejsou ani jako Tynda ve stovce nebo těsně za ní.

Ale tohle všechno asi víš, nechápu tvůj přístup pořád si věci malovat načerno ... úsměvf
Reagovat
FulnekUltras
až vysmejčíme jeskyni, dá se teprve uvažovat o něčem dál...
Reagovat
EllNino
Petra má sestupnou tendenci? ... podívej se, jaké měla loni výsledky na GS, letos se jí nepovedly dva turnaje no ... ale to se jí stalo i v 25 a častěji než poslední 3 sezóny ... Karolína je teď ve srabu, ale určitě se ještě vzchopí
Reagovat
Mr.Pink
tommr uz ukoncil karieru tolika tenistkam...kaja je jen jedna z mnoha :)
Reagovat
tommr
Petře se po tý kovidový pauze poved jenom jeden turnaj (FO). Jinak prohrávala se samýma slabšíma hráčkama (Bouzková, Rogers, Podoroska, Cirstea) ...
Reagovat
EllNino
a kolik těch turnajů hrála žejo ... navíc všechny ty prohry byly dost těsné, to je o pár míčích ...

covidová pauza zasáhla všechny, ale říkat, že je na ústupu, když pár měsíců zpátky zahraje semifinále GS, je nesmysl
Reagovat
LukasH
Vždyť on to takhle říká vždycky.:D
Kariéru už měla ukončit v roce 2013, po prohře a Kumkhum to bylo na okresní přebor :D
Naopak. Jen ať je Tommr co nejpesimističtější. To pak Petra něco vyhraje :-)
Reagovat
Fandina
Petra hraje odjakživa ve vlnách, před deseti lety stejně tak jako dneska. Už by sis měl na to zvyknout.
Reagovat
FulnekUltras
nejdřív je potřeba vyklidit jeskyni, odkud vyletují "mutace" - i s celým jejím osazenstvem a menežmentem smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Fandina
Mušce gratuluji a bylo by super, kdyby si poradila s další soupeřkou, i když ať to bude kterýkoli, favoritkou nebude.

Plíšče dneska hrála nemožně. Nedotahnout set z 5:0, to je opravdu hrůza. Dneska to byla od ní samá chyba. Viděla jsem kus zápase s Colins a to byl jiný mač. Dneska nevím, co s ní bylo.
Reagovat
Fandina
kterákoli
Reagovat
Mr.Pink
jina souperka, s variabilni hrou, jeste k tomu kamaradka. obe byly velmi nervozni
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím, oby vypadaly nervozně. Plíšče neuvěřitelně chybovala. Muška si hrála svoji hru a Plíšceti nedala šanci.
Reagovat
Fandina
obě vypadaly
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist