České finále v Montrealu? Šafářová a Kvitová prolétly do semifinále!

12. 8. 2012, 07:58
Aktuality 229
Finále turnaje WTA Premier 5 v Montrealu by mohlo mít čistě české zastoupení. Petra Kvitová i Lucie Šafářová totiž bez problémů propluly už do semifinále; Kvitová ve čtvrtfinále porazila snadno 6-3 6-2 Rakušanku Paszekovou a čeká ji Wozniacká, Šafářová přehrála 6-2 6-2 Italku Vinciovou a o druhé letošní finále si zahraje s Číňankou Na Li.
Lucie Šafářová

Program turnaje v Montrealu komplikoval déšť, obě české zástupkyně v soutěži ale hrály prakticky podle plánu a jako jediné měly už v pátek jisté čtvrtfinále. Jejich soupeřky o něj musely bojovat až během soboty, kdy byly na programu zároveň i čtvrtfinálové boje. 

Soupeřka Kvitové Rakušanka Tamira Paszeková v Kanadě smetla Görgesovou, pak ji situaci usnadnilo odstoupení Azarenkové a v sobotu v poledne zametla 6-3 6-0 se Španělkou Carlou Súarezovou.

I jméno sokyně Šafářové bylo trochu překvapivé. Italka Roberta Vinciová byla po třech porážkách v řadě blízko další, proti Belgičance Wickmayerové se však ve třetím setu vyhrabala z manka 1-5 a v násleném zápase deklasovala 6-0 6-0 bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou. Překvapila i v sobotu ve třetím kole, ve kterém porazila 6-2 7-6 světovou sedmičku Angelique Kerberovou z Německa.

Na čtvrtfinálové zápasy tenistky musely kvůli dešti zase čekat, vpodvečer se ale počasí umoudřilo a svých zápasů se dočkaly české hráčky.

Petra KvitováPetra Kvitová se s Tamirou Paszekovou utkala už před čtyřmi lety a v hale v Linci ji porazila ve dvou setech. V Montrealu sice dvakrát přišla o podání, na hladkém vítězství 6-3 6-2 za 68 minut to ale velký vliv nemělo.

V nedělním semifinále se dvaadvacetiletá rodačka z Fulneku utká s Caroline Wozniackou, se kterou má včetně letošního Hopman Cupu vyrovnanou bilanci 3-3. O pouhé čtyři měsíce mladší Dánka v sobotu nejprve otočila utkání s Američankou Varvarou Lepchenkovou a následně zastavila domácí Aleksandru Wozniakovou.

Lucie Šafářová cestou do semifinále ještě neztratila ani set. Po cenném skalpu světové pětky Stosurové přehrála hladce 6-2 6-2 i Robertu Vinciovou, kterou porazila až na třetí pokus.

"Čekání nebylo příjemné, ale zápas mi vyšel a poprvé v Kanadě si zahraju semifinále," radovala se pětadvacetiletá Šafářová, která se o druhé letošní finále utká s vítězkou loňského French Open Na Li. S Číňankou posledních pět zápasů prohrála, porazila ji pouze před sedmi lety na antuce.

"Hrála jsem s ní už několikrát a nemyslím, že jsem ji porazila. Je to špičková hráčka a vždy hraje velmi dobře - má skvělé přímé údery. Já ale nemám co ztratit, půjdu na kurt a pokusím se hrát svůj nejlepší tenis, využít svého leváckého servisu a uvidíme," plánuje Šafářová.

Na Li v sobotu v prvním zápase porazila i popáté světovou devítku Saru Erraniovou a pak vzala šanci Agnieszce Radwaňské, kterou deklasovala 6-2 6-1, stát se poprvé světovou jedničkou. Tou se Polka mohla stát v případě montrealského triumfu, zaútočit na čelo ale může i příští týden v Cincinnati.

"Myslím, že první zápas mě stál hodně sil," komentovala Radwaňská, která v předchozím duelu porazila 6-2 6-4 Jihoafričanku Scheepersovou. "Bylo velké horko a o 2 hodiny později jsem musela hrát další zápas. Ale Na Li měla stejné podmínky a hrála dobře. Hrála neuvěřitelně, nemohla jsem nic dělat," nechtěla se vymlouvat třetí hráčka světa. "Doufám, že bu mít ještě další příležitosti být světovou jedničkou. Budu o to bojovat každý týden," dodala odhodlaná Polka.

- WTA PREMIER 5 MONTREAL -
(Kanada, tv. povrch, 2.168.400 dolarů) 
sobotní výsledky (11. 08. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
A. Radwaňská (2-Pol.) - Scheepersová (JAR) 6-2 6-4
Vinciová (It.) - Kerberová (6-Něm.) 6-2 7-6(7)
Wozniacká (7-Dán.) - Lepchenková (USA) 4-6 6-3 6-4
Na Li (10-Čína) - Erraniová (8-It.) 6-4 6-2
Wozniaková (Kan.) - McHaleová (USA) 7-6(5) 6-3
Paszeková (Rak.) - Suárezová (Šp.) 6-3 6-0

Dvouhra - čtvrtfinále:
Kvitová (5-ČR) - Paszeková (Rak.) 6-3 6-2
Šafářová (16-ČR) - Vinciová (It.) 6-2 6-2
Na Li - A. Radwaňská 6-2 6-1
Wozniacká (7-Dán.) - Wozniaková (Kan.) 6-4 6-4

Semifinálové dvojice: Kvitová - Wozniacká, Šafářová - Na Li.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

229
Přidat komentář
smazaný uživatel
Slíbil jsem komentář, tak ho napíšu sem, ať s tím neotravuju zase pod novým článkem. :)

Olympiáda už je prakticky minulostí a zbývá jen závěrečný ceremoniál. Nastává tedy čas bilancování. Osobně si myslím, že tyto hry byly velmi povedené. Líbily se mi sportoviště, atmosféra a v neposlední řadě to byla pro většinu mých oblíbených sportovců (sportovkyň) úspěšná olympiáda. Úspěšná olympiáda to byla taky z českého pohledu, protože víc medailí získali Češi v samostatné historii jen v Atlantě 1996. Osobně jsem viděl v přímých přenosech čtyři české medaile. Stříbro Andrejky a Lucky, kterým to ze všech českých medailistů přeju nejvíc. :) Pak jsem viděl bronz Hejnové, včerejší zlato Svobody a dnešní zlato Kulhavého. Ostatní jsem neviděl, protože se hrál buď tenis nebo fotbal. :D Míčové sporty pro mě byly největší prioritou. Přinesly mi spoustu zážitků a dá se říct, že přinesly taky medailovou bilanci 2-1-1.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu jsem téměř stoprocentně spokojený s tenisem. Stříbro Mashy a bronz Viky ve dvouhře je absolutně super. Nestačily pouze na skvělou Serenu, která zažila asi životní turnaj a předváděla opravdu fenomenální výkony. Obrovským úspěchem pro Viku je zlato v mixu. Sice je to nová disciplína, ale na tom vůbec nezáleží. Olympijské vítěze si historie pamatuje navždy. :)
Naprosto spokojený jsem s ženským fotbalem, kde americké holky potvrdily svou špičkovou kvalitu. Můžu být rád i proto, že jsem jim věřil a po dlouhé době jsem si na něco vsadil. :) Semifinále s Kanadou bylo pořádné drama, ale stálo to za to. Finále s Japonskem bylo taky zajímavé a naštěstí se to povedlo. Já věděl, že si holky vybraly smůlu v loňském finále MS a teď to prostě vyhrajou. :) Taky je třeba dodat, že americké fotbalistky vyhrály olympijský turnaj potřetí za sebou. To je obdivuhodné!
Reagovat
smazaný uživatel
O trochu méně jsem spokojený s basketbalem. Je zajímavé, že basket (hlavně ten ženský) jsem začal sledovat právě na minulé olympiádě v Pekingu. Absolutně vrcholným zážitkem bylo MS 2010, které se konalo u nás. Loni byly české holky čtvrté na ME a přes kvalifikaci se dostaly na olympiádu. Chtěl bych zdůraznit, že už samotná účast je skvělá, protože šanci na olympiádu má jenom pět nejlepších týmů v Evropě, přičemž kromě mistra Evropy musí hrát všichni kvalifikaci... Po nevydařeném začátku ve skupině se holky chytly a zachránily postup do čtvrtfinále. Pak přišel zápas proti Francii a ten bude asi ještě nějakou dobu mrzet. Byli jsme blízko, ale v poslední čtvrtině se přestalo dařit a Francie se naopak chytla. Bylo mi holek moc líto, protože medaile nevisela až tak vysoko, jak to na první pohled vypadá. Když si vezmu, že Francie porazila v semifinále Rusko o 17 bodů... Je to škoda. Sedmé místo určitě není neúspěch, ale asi každý cítí, že to mohlo být lepší. Další šance přijde až za čtyři roky, ale já věřím, že ty mladší holky ze současného kádru do toho dají všechno, aby se do Ria zaprvé dostaly a zadruhé tam uspěly. V Londýně holky ukázaly, že se můžou měřit s těmi nejlepšími (snad kromě USA) a perspektivních hráček je tam poměrně dost.
Reagovat
smazaný uživatel
No a jak píšu, že mě v Pekingu chytnul basket, tak i v Londýně jsem si oblíbil sport, který jsem předtím nesledoval. Naprosto hlavní zásluhu na tom mají Markéta Sluková a Kristýna Kolocová. :) Abych řekl pravdu, šestkový volejbal mě moc nebaví. Ale ten plážový je trochu něco jiného a líbí se mi to. Je to taková zajímavější a pestřejší hra ve srovnání s klasickým volejbalem. Pestřejší je taky díky těm krásným tělům v bikinách, co si budeme povídat. :) Maki a Kiki mě opravdu ohromily. Před olympiádou jsem je znal z fotek a jednoho videa. Až teď v Londýně jsem je viděl poprvé hrát. Hrajou výborně, jsou krásné a ještě k tomu velké sympaťačky. :) Opravdu jsem si je zamiloval a určitě jim budu držet palce i nadále, protože před sebou mají nadějnou budoucnost. Koukal jsem na všechny jejich zápasy a hlavně to vítězné osmifinále bylo prostě parádní. Úžasný zážitek! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na závěr už jenom shrnu své nejhezčí zážitky z olympiády...

Z tenisové dvouhry bych určitě vybral zápas 3. kola mezi Mashou a Sabine. Obrovské drama, krásný obrat Mashy a dá se říct, že to byl klíčový zápas Mashy na cestě za stříbrem.
Z mixu samozřejmě musím vybrat finále, které bylo nejdramatičtějším finále ze všech tenisových soutěží. Opravdu zajímavý super tie-break se zlatou tečkou pro Viku a Maxe. :)
Co se týká ženského fotbalu, tak určitě volím semifinále USA - Kanada. Americké holky třikrát prohrávaly, třikrát vyrovnaly a nakonec v poslední minutě prodloužení rozhodla Alex Morgan. :)
No a z plážového volejbalu už to zmiňované osmifinále, kde Maki a Kiki překvapivě vyřadily favorizované Brazilky.

Toť vše. :)
Reagovat
Jan
Souhlasím, že LOH byly pro nás úspěšné, mám z toho dobrý pocit. I když, čekaly se od tenistů další 3 - 4 medaile, Veselému se to taky nepovedlo, stejně jako v horských kolech žen a u Kosteleckého a Emmons. To by pak byla opravdu rekordní úroda, když i za Československo to bylo v historii max. 14 medailí. Ale člověk nemůže chtít všechno a z této olympiády mám velmi dobrý pocit.
Reagovat
Jan
Tak jsem to přechválil. Ještě aby dopadla podobně i Petra :(
Reagovat
tommr
vést 5:1 a podávat na vítězství a ještě prohrát 5:7 - to dokáže ze špičkovejch hráček snad jenom ona. Opět se potvrdilo, že herně sice na top-20 má už dávno, ale hlava jí jaksi nefunguje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zcela výjimečně ti musím dát za pravdu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nestacim se divit, jedno vlakno a 2x se shodujete. To je vetsi prekvapeni, nez ten dnesni treti set:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to vlákno někam ulož, obávám se, že už se to nestane :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A to je přesně to, co mi na ženském tenisu nevyhovuje. Ty extrémní vzraty. Asi jsem nebyl sám, kdo si za stavu 5:1 myslel, že je to doma, že? :-/
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, ony zas tak časté nejdou, tohle byl dost extrémní případ. A pánové taky umí hnojit, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím. Na vlastní oči jsem viděl zápas, ve kterém Ančič vedl před dvěma lety nad Minářem 5:0 a 40:0 ve třetím setu a stejně ho prohrál. Ale u těch ženských se to stává holt častěji. A z mé strany to bylo jenom konstatování, žádné zhrzené zklamání skalního fanouška. I když je to škoda, to je fakt...
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že už ženských se to stává častěji, zvlášť tyhle dvě v tom vynikají..
Reagovat
smazaný uživatel
To je děsnej prevít..
Reagovat
freeteepek
Tak to je teda síla. Lucka jí tu výhru darovala. Li Na si tentokrát nezasloužila vyhrát!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Lucko.. Tak snad aspon Petra vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možné, co předvedla v tom třetím setu, ale u ní je to bohužel obvyklé....
Už jsem ji viděl, jak bude zase bojovat ve finále, jsou to s ní nervy.
Škoda, snad příště, ale mohla porazit takovou hráčku, bylo by to super, měla to krásně rozehrané.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, mohla porazit Li Na. Jenže místo toho porazila sama sebe. Tohle si za rámeček asi nedá..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jí bude asi strašit pěkně dlouho, taková šance...
Reagovat
Denis92
Safarova to solidne nezvladla
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) usmev:)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jedine spravne vyjadreni je opravdu jen usmev :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ten posledni gem byl opravdu kouzelny:)
Li se rozhodla, ze jeste Lucce da sanci, nabidla ji dve krasne dvojchyby za sebou, ale Lucka si rekla, toz strilim dal:) A z prvni sup aut, sup sit, sup aut, a nebylo co resit:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrát pět gamů v řadě, tos mě moc nepotěšila..
Reagovat
gedzitka
šest :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten smajl tam na konci, to je provokace? :-)
Reagovat
gedzitka
to bych si nedovolila :-)
Reagovat
tommr
na smajlíku nesejde - podstatný je, že má bohužel pravdu - Lucka dokázala prohrát 6 her za sebou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale sejde, smajlíky se nepoužívají bezdůvodně. A já ten zápas viděl taky, takže vím, že prohrála šest gamů za sebou..
Reagovat
gedzitka
Tak omlouvám se, jestli jsem se někoho dotkla, to určitě nebyl úmysl. Prostě mi ten kolaps Lucky příjde až úsměvný, protože to se snad vážně ani brát nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten smajlik tam je hezky:) Taky to tak beru s usmevem:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, nedotkla ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvic mne dostal komentator, kdy rekl two balls to the final:)...nooo uz je to 4:5, Li jde podavat. Pekne prohospodarene dva brejky:) Doufam, ze Lucka zkusi zautocit, mozna chvile opustit zadni lajnu... Kdo vi...
Reagovat
gedzitka
Lucka se lekla, že by mohla vyhrát...??? Dvakrát servíruje na výhru a dvakrát to soupeřce naservíruje na stříbrným podnose...
Reagovat
petrulinka
No tak Lucka to začíná pěkně kazit. Bože můj, vede 5:1 a nakonec to ještě prohraje. Už nemám nervy se dívat, tak odcházím no a stejně se mi seknul stream.
Reagovat
Jan
To je zajímavé. Na LOH to moc nešlo a tady to jde. Skvělé naše holky. Pěkně to zní, že Wozniacká porazila Wozniakovou.
Reagovat
smazaný uživatel
jak to tam ta borka na tom empajru pocita!!!!proboha vsichni vedi, ze to jde blbe, a nic...neuveritelne. :)
Reagovat
petrulinka
Prosím vás lidi, co tam počítali blbě? Na chvíli jsem odběhla, tak nevím o co go!
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to 30:30, pak Lucka zazila a rozhodci rekla game LI a nikomu to jaksi nevadilo...jen ten typek od lucky koukal :D
Reagovat
petrulinka
No a oni to jako neopravili? Už to tak zůstalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj zustalo to tak, nikdo si toho asi nevsiml, ale ten typek od Lucky evidentne jo a komentatori se tomu smali a rikali" neskutecne"
Reagovat
smazaný uživatel
To uz slo oz zacatku. Komentatori normalne koukali jak blazen. Normalne melo byt 15:15. Ale borka na empajru stale 15:0 :D Toz anglani to komentovali tak, ze to asi opravi. Do konce to pocitala uplne mimo, nikdo na to nic:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka si to asi uvědomila, zdravě se naštvala a rozhodla se, že s Li vymete :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jak už někdo psal, dejte si sportlemon.tv tam Lucku dávaj
Reagovat
smazaný uživatel
Co to ted jako melo znamenat? Rozhodci silne ustrelila a lucce to ani nevadilo...btw dneska jsem hodne rozpolcen, mam asii rad a Li je moje oblibenkyne.
Reagovat
freeteepek
Škoda tý jedný ztracený hry. Jinak hraje skvěle. Ovšem její soupeřka taky!
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo za chlapa u Lucky ted? :-)
Reagovat
petrulinka
No zrovna jsem se chtěla zeptat na totéž. To už nemá tu trenérku, kterou měla?
Reagovat
petrulinka
A jina lidi, jak vidíte zápas Petry s Carol?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by pro své sebevědomí potřebovala vyhrát jako sůl, takže doufám, že se jí to povede ;-)
Reagovat
tommr
jj to bude hodně důležitej zápas. Půjde o postup, o body i o prestiž - vyhraje ofenzíva Petry nebo defenzíva Carolíny? Já doufám, že to Petra zvládne a dokáže, že je lepší než Caro ... :)
Reagovat
petrulinka
Tak druhý set se Lucce moc nevede, ale doufám, že to ještě otočí:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak celkem ocekavana prestrelka, kdy holky se snazi drzet svuj servis a zadni lajny. Za stavu 4:3 Lucka probudila svuj dabelsky forhand a Li nedavala sanci, slusne ji znervoznela a dvojchybou darovala Lucce gem, byl brejk, pak uz Lucka to vystrilela, co nevystrilela, tak Li soupla do autu.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem vsechno pri starem. Holky na zadni a prestrelky dale miluji, ted prisel brejk jen na obracene strane, bohuzel pro fans Luccky:)
Ve tretim se da ocekavat asi podobny prubeh. Ktera z nich brejkne, ma to...:) a nebo neco podobnyho...
Reagovat
VlS
je doma, prosím Luci, ještě ten druhej
Reagovat
dadaft
škoda. ale ještě není konec.
nicméně Li Na hraje dost dobře.
zabééér Lucko. ))
Reagovat
freeteepek
Válí!
Reagovat
Andrew89
mezihru má skvělou!:) je rozhodně lepší hráčka na kurtu..alespon zatím:)
Reagovat
Malda
Zatím se mi její hra líbí. Vypadá to nadějně.
Reagovat
tommr
do 22:00 poběží fotbal, pak má bejt hodinu tenis - nejspíš zkrácenej záznam ze zápasu Lucky a od 23:00 by už měla hrát Petra ...
Reagovat
freeteepek
Koukám na tenis na eurosportplaeru:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jste koukali na eurosport 2 cely tyden na tenis, nekolikrat tam inzertovali, ze budou davat fotbal(nemecka bundesliga, superpohar) tak se nelze cemu divit, ani v programu tenis nebyl, ale je tam tenis. Nejspise se Basa spletl nebo to komutuje pak pro zaznam a rekli mu aby tam v v 19: 30 byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: ale je tam fotbal*
Reagovat
petrulinka
Lidi, oni tam dávají fotbal!!! No to snad není pravda!!! Konečně naše holky v semifinále a my se máme koukat na nějaký pos... fotbal.
Reagovat
smazaný uživatel
...bohužel, vysílají fotbal a záznam semifinále od 22.h.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/v-4/2/138/v-433819.html
Reagovat
Andrew89
moc děkuju. Lucce nejdr první podání:D i tak ale vede 4:3:)
Reagovat
petrulinka
Taky jsem celkem v šoku, že se zápas nevysílá. Vždyť dnes ráno jsem tady četla, že budou od 19.30 zápas Lucky vysílat, a teď nic. Andreww89 máš pravdu, asi je to nějaká zvláštní logika Eurosportu. Hlavně, že tam dávají nesmyslný Watts.
Reagovat
Andrew89
těším na to to celý den....takhle znechucenej jsem dlouho nebyl....
Reagovat
petrulinka
Ani nemluv, vyhodila jsem celou rodinku na jinou televizi, protože jen na jedné máme Eurosport a teď si ze mě dělají srandu, jak že mě ten Eurosport vypekl.
Reagovat
tommr
jj ráno tady Basa sliboval, že budou dávat Lucku od 19:30 live. Jsem zvědavej jestli se k tomu nějak vyjádří ...
Reagovat
Andrew89
du blejt
Reagovat
Andrew89
Mohl by mi někdo vystvětlit proč to na tom Eurosportu nedávají?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych vysvětlení měl. Ale to by se redakci Eurosportu asi moc nelíbilo..
Reagovat
Andrew89
jojo ono je celkem logický dávat turnaj(jeho začáteční kola) a semi nedávat...já bych i to finále nevysílal....
Reagovat
smazaný uživatel
je to logicke, kdyz jde o cz eurosport:) semifinale nejsou pro cr atraktivni:)

ALE ANGLICKA MUTACE TO DAVA...:)
Reagovat
tommr
včera se tu řešilo jestli bude hrát s Voskoboevovou, která tou dobou ještě hrála v Montrealu nebo ne. Nakonec dneska v Cincinnati nastoupila proti Janě Čepelový ze Slovenska a překvapivě hladce jí vyřídila ... :)
Ještě dneska ale bude muset sehrát i druhý kolo kvalifikace proti Amanmuradový. Snad jí vydrží síly ... :)
Reagovat
gedzitka
Koukala jsem. Jinak je zajímavý pavouk debla v Cinncinati, Peschke hraje opět s Goergesovou a Srebotnik s Zheng Jie. A H+H čeká v prvním kole Iveta s Bárou :-/ a eventuelně v druhém kole právě Květa s Julií.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když si Karolína bude držet podání má šanci :-)
Reagovat
tommr
tak to už vypadá, že pár Peschke+Srebotnik se definitivně rozpad ...
Jinak H+H mají hodně těžkej los. Benešová+Strýcová sice v poslední době nehrajou nic moc (spíš úplný nic), ale proti H+H se určitě budou chtít vytáhnout. A ve druhým kole proti Květě to bude taky zajímavý i když z trochu jinýho důvodu. Dojde na tu avízovanou oslavu šampanským před nebo po zápase? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli se má rozpadnout teď nebo v říjnu..
Reagovat
tommr
no pokud bude Peschkeová skutečně končit tak je to už asi opravdu jedno. Tu sezonu ale snad spolu dohrát mohly ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zvlášní, vždycky si tak seděly, alespoň se to zdálo.
Možná si chce Srebotnik vyzkoušet nějakou novou partnerku a když jí bude vyhovovat, aby s ní mohla rovnou naskočit do příštího roku už trochu sehraná. Nic jiného mě nenapadá.
Reagovat
smazaný uživatel
JARDAAA :))) Tohle jsou v našem podání naprosto fenomenální OH. 4+3+3.

Mezi státama jsme 19., například i před Španělskem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, Slováci :)))
Reagovat
smazaný uživatel
V Pekingu to bolo naopak..Nie vzdy sa mensiemu statu podarí porazit vacsi ;)
Reagovat
vendulkabendulka
Lucii dneska moc neverim, Na Li je asi nad jeji sily. Ovsem prekvapit samozrejme muze a budu ji moc drzet palce. Naopak Petre dneska verim hodne, pokud se neco prekvapiveho nestane, myslim ze smete Caro z kurtu.
Reagovat
tommr
před OH jsem si dělal velký naděje, že tyhle OH budou ve znamení našich tenistů. Nakonec z těch plánovanejch tenisovejch medailí byla jen jedna a trochu mi to zkazilo dojem z OH ...
Včera a dneska mi to ale vynahradili nádhernejma výkonama Svoboda a Kulhavý před kterejma tímto smekám ... :)
Reagovat
a.magerova
Jj souhlasím !!! :-))
Reagovat
freeteepek
Tak mě to zklamání z Petry spravily už Hlaváčková s Hradeckou. Od Toma jsem medaily neočekával. A rozhodně už ne od Štěpánka.
Bohužel Hradecká teď opět vypadla už v kvalifikaci. Naprosto nechápu, že hraje tak výborně čtyřhru a tak mizerně singla!
Reagovat
pepin
Máš pravdu, bylo to úžasné, fandil jsem na celý barák, až se před chvílí ptali sousedi co se u nás děje, že je tady takový řev. I já smekám a takhle se bojuje o vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak osobne jsem az takova ocekavani nemel. Jinak si myslim, ze situace tenisu a jinych sportu na OH je dost odlisna. Pro vsechny jine sportovce je to vrchol sezony, cilena priprava atd.
Nechtel bych se nejak apriori tenistu zastavat, ale mam pocit, ze je to pro ne obtiznejsi tohle vyladit s jejich kalendarem. Co ted delaji ti petibojari, kajakari atd. vesmes si uzivaji zaslouzeneho volna, ikdyz treba neuspeli nebo po sve discipline meli i cas na jine sporty jako divaci.
V te same dobe teniste uz hopsaji na betonech, a to jeste OH nebyly zakonceny...take je to videt jak to v te Kanade vypada...Ja spis smekam pred temi tenisty.:)
Reagovat
a.magerova
Taky máš pravdu.
Hodně sportovců po medailovém neúspěchu na OH řekli, "no nevadí, tak za 4 roky", zatímco tenisté si řekli: "no nevadí, tak za měsíc na US Open" ...
Reagovat
gigin
Nebo za týden v Torontu, Montrealu ....
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Závod Kulhavého byl opravdu parádní a to tenhle sport normálně nesleduju... No, někdy k večeru napíšu ještě takový krátký komentář k olympiádě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, kdybych koukal, tak ono už jedno OT je :))))
Reagovat
Sonja
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527123_489984954363179_1554557758_n.jpg
:-)))
Reagovat
gigin
a tady a teď se to upeklo :)))
Reagovat
Sonja
Tak:-))))
Reagovat
tommr
Lucka se bez ohledu na dnešní výsledek konečně dostane do první dvacítky na 19.místo. Pokud by ještě dokázala vyhrát i dneska tak by postoupila dokonce na 17.místo ... :)
Petra postupem do semifinále úspěšně odrazila útok Kerberový na šestý místo a přiblížila se na dosah Stosurový. Pokud vyhraje i dneska chybělo by jí na Stosurovou a patý místo pouze 5 bodů ... :)
Reagovat
freeteepek
Petra má pátý místo už prakticky jistý. Výš to letos nejspíš nepůjde.
Reagovat
pepin
Myslím si, že větší šanci bude snad mít Petra, potřebuje udržet nasazený trend. Pokud ano, neměla by mít až takový problém. U Lucky bude hodně záležet jak se vyspí. Tak uvidíme a budeme držet palce.
Reagovat
tommr
škoda, že to nebylo možný sledovat naživo. Podle scoreboardu to vypadalo jakoby se Petra a Lucka předháněly kdo bude dřív v semifinále. Nakonec vyhrála Lucka, která vyřídila Vinciovou za 59 minut. Petra k postupu přes Paszekovou potřebovala jen o 8 minut dýl ... :)
Doufám, že dneska se počasí konečně umoudří a umožní odehrát obě semifinále včas a že je uvidíme v televizi. A samozřejmě bych taky uvítal kdyby aspon jedna z našich holek postoupila až do finále. Obě mají docela slušnou šanci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo take jsem vcera cekal na Petru, ale nastesti jsem mel plne ruce prace. Rano kouknu na vysledky, rekl jsem si dobry a tak hledam v diskusich jestli to nekdo nevidel. Trefil jsem na jednu diskusi s cvachem, tommrem, atd.a chytla mne celkem slusna depresivni futuristicka vize jak nekdy v budoucnu uz nebudou jen lecebny pro alkoholiky a narkomany, ale take jedna specialni pro nas vsechny zavisle na diskusich tenisportalu.cz:D
Jsem nas tam videl vsechny, ty nicky bez tvare, jak sedime v kolecku na tech zidlich. Jedna ma sadu raket a tvrdi, ze je ok, ze hraje profesionalne, a jen chtela videt jak to vidi fans a ze neni zavisla. Pak tam sedel manik se srbskou vlajkou, ktery tvrdil, ze vse je v pohode, ze bez davky diskuse dokaze zit a hned vedle ho uklidnuje pohodova holka s trickem djokera. V kolecku taky sedela holcina, ktera ma na tricku usmev a porad se smeje se slovy, ze rodina ma o ni zbytecne obavy. Pak jsem tam videl sedet meho oblibeneho jacka, kteremu jde na nervy, ze podlaha ma ctvercove kachle, a to ho dost vytaci. Pak tam sedel usmevavy chlapik, ktery drzel 4 usmoulane plakaty jak nejvetsi poklad, tvrdic, ze jestli teda uz na necem leti, tak jsou to ty 4 zamotane holky do rulicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to jiny manik spusti basen o ceske lvici, se zakoncenim, ze tam nepatri, hned vedle neho jsem videl pohodare oblozeneho piskotama, ktery v te vizi tvrdil, ze tam take vubec nepatri, a ze ujizdi na necem jinem. Pak tam sedel jinej, ktery tvrdil, ze je nad veci, obcas si vsadi, a ze jedine, co mu vadi, tak jsou kvitisti, takze to musi zachranit, ale zavisly na tom jasnacka neni, pak tam sedel sympaticky sazkar, ktereho tam poslali preventivne rodice, nebot prosazel celej barak, a doma tvrdil, ze je to kvuli tem dvoum trotlum z diskuse, urcite mel na mysli mne s tim, co ma neustale otevrenou whisku. V te vizi jsem byl rad, ze sedim vedle nej, aspon jsem se mohl napit s udivem, ze ten sympatak chce na nas svalit, ze je tam kvuli nam a nasim tipum a nechce videt, ze se tam dostal kvuli necemu jinemu. Pak tam sedel nejakej manik, co byl oblozen krabicemi od satelitu. Ten byl na nas pekne nastvanej, nebot rval, ze by tam nebyl, kdyby jsme se poradne naucili cesky, a ze jsme sebranka, ktera mu podelala zivot. Pak tam sedela nenapadna holcina, ktera tvrdila, ze to bylo vsechno tak nevinne, ze je takovy soliter, ktery to zvlada. Tak jsme ji poslali otevrenou lahev, ktera i tak zacla potom kolovat. Jo bylo tam dost lidi na tech zidlich. Nekteri hovorili slovensky a drzeli telefon v ruce s otevrenou aplikaci s TP, tvrdic, ze to bez toho zvladaji. Byl tam i ten, co tvrdil, ze podle nejnovejsiho clanku z vedeckeho lekarskeho casopisu The Mental illness of debaters se to neni choroba. Takze jsme mu take poslali flasku. Bylo nas tam fakt hodne. Ale jeden byl svazanej do kozelce v rohu mistnosti. Tomu se vysmekla rouska a zacal rvat porad dokola Kvitova error, Kvitova error, error. A my jsme zacli vsichni v kruhu reagovat se slovy "admin ban!", cimz jsme pochopili, ze jsme v tom az po usi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vize mela jednu chvilkovou pozitivni chvili. Skoro po rocnim leceni jsme byli vsichni na sebe mili, v pohode, uz jsme si rikali, zadne diskuze, zadne hadani a tak. Jenze prisel den, kdy nas propousteli a na nas uz nikdo necekal. Tak jsem videl jak tam stojime jak trotli, a nikdo nikde. Za nejaky ten cas, kdy jsme se uz vsichni pomalu rozchazeli se najednou objevil lajna, ktery nam hned hlasil, ze Kvitova ma uz 10 GS z Wimbledonu.!!! Vsichni se tvarili ok, a nikdo netrpel touhou to komentovat. Lajna byl smutnej a hned se dobrovolne prihlasil take k leceni. Jenze do dvou tydnu jsme byli vsichni uz na TP znovu, nekteri pod jinyma mickama, nekteri bez problemu na starem s nadeji, ze Lajna se opet vrati...

Fakt jsem vcera nic nepil, ani dnes:D Ale obcas mne nektere diskuze nakopnou do "divnych" myslenek a vizi. No nic...nektere rana jsou proklate drsne. Tak se nikdo nezlobte, a berte to s nadhledem.
Reagovat
smazaný uživatel
nekterA rana, rano je rodu stredniho!!! :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty spisovateli a snílku :-)))))) ten solitér jsem já? Ale já vůbec nepiju !!
Jak ve filmu Přelet..už to vidím, všichni sedíme dokolečka, a kdo by dělal bachaře? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Bavíš, vážně, té představě jsem se od srdce zasmál.:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) Tam je hrubek jako maku. Cestinare z toho asi trefi slak:)
Reagovat
Fandina
Zajímavé, ale milé no, co k tomu dodat ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No ja taky nejak nepiju, ale pri te predstave si myslim, ze by si dal asi kazdy i ti co vubec nepiji.:D)))) Ja sim yslim, ze by i nekteri zaprisahli nekuraci, zacli kourit:D))))
Bachar?
Tak to nevim, ale jedine, co Vim na 100%, ze by to nebyl Lubos Zabloudil...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Už vím, kdo..Cvach !! :-)) včera tu měl "psychologickou sondu" do chudákovy tommrovy duše ..

Jinak máš fakt velkou fantazii, smála jsem se, jak dlouho ne..palec nahoru, díky za odlehčení tématu ;-)
S tím pitím a kouřením u mě těžko, to absolutně nehrozí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne Cvach by tam byl pekne s nami, to by byl ten, co cetl ten clanek The Mental illness of debaters:D)))
Tam se budou o nas starat lide, kteri ani nevi, ze nejaky Nadal nebo Djoker existuje:D)))
Reagovat
a.magerova
Taky budu, prosím, vyžadovat nekuřácký oblouk :-)), protože flašku můžu poslat bez napití dál, ale kouř by mi fakt vadil :-/
Reagovat
gigin
Vše je v pohodě !! Já se bez vás a tp v pohodě obejdu !!
:))) Vlčku ty jsi démon !! A právě kvůli takovým, jaký jsi ty, kvůli takovým to právě moc v pohodě teda není :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Co k tomu dodat? Ty nemáš slov? A co tak, pojd pojd pojd, jed, jed, jed, super, super..koukám, že i Basovi píšeš - pojd, pojd , pojd :-))))

Vlček - a jo, tys myslel na všechny :-)) ale zapomněl jsi na některé, kteří tu píšou pod více nicky, to už je asi samostatná diagnoza :-))))) asi samotka? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pry... ja se bez vas a tp vpohode obejdu:D)))))) Si mne fakt dostal chlape, se asi umlatim smichy o klavesnici:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Predpokladam, zeby se snazili nam vsechno zabavit celkem rychle:) I kdyz cil by byl jasny, vylecit ze zavislosti na diskusich:D))))
Reagovat
gigin
:DDDDD Tvl !! :)))
Jestli nebudou dnes u nás v šaškárně na večeři punjenje paprike, sarma nebo čevabčiči, tak tam budu řvát, jak Nole po vyhraném zápase :)))
Reagovat
Fandina
ne ne ne ... nemám slov. Vlčkem mě zaskočil délkou futuristického rozejímání :-))) že to pojď pojď pojď, jinak běžně v reálu na turnajích používané fandění, by se tady svou formou prostě nehodilo ... :-))))))
Reagovat
VlS
Neměl jsi toho na práci opravdu až moc? Nechtěl bych prudit, ale jako jestli nejsi malinko přepracovanej, nebo tak nějak. _To by volalo po novém nicku "Ten co tak tvrdě dřel, až si vysloužil od všech vlídnost a klidné reakce", nebo tak nějak. Buď prosím opatrnej s tou prací, nic se nemá přehánět :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No uprimne. Kdybych tam soupl fakt vsechny, co mne napadli, tak je to tak jeste 3x delsi. Ale napadlo mne, zeby mne asi nekteri fakt zaskrtili, takze jsem to radeji na konci vic zobecnil.
Reagovat
smazaný uživatel
No, myslim, ze prepracovanosti to nebude.:) ale budu se snazit byt vic opatrnej:D)))
Takze se vracim k tradicnim tipum.

Finale:
Petra vs. Lucka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty brďo, to je vize, jsi si opravdu jistý, že ti do toho čaje někdo něco nepřisypal? :-)) Pobavils, to se musí nechat. ;-)
Reagovat
tommr
s tou vizí si pobavil. Doufám, že ti vyjde i ten dnešní tip ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se nad tím víc zamyslím, tak diskuze zas tak problém nejsou, spíš ten tenis by musel přestat existovat, protože jinam já už nechodím. Já jsem nikdy na žádný diskuze nechodila, až s tenisem..
Taky vidím problém v "chytrých " telefonech, můžeš psát v klidu, kde chceš.
Jinak tohle je sranda, nadsázka, kterou já beru, nikomu myslím neubližuje a jen nastavuje zrcadlo..ale já třeba nemám FB, to je myslím daleko větší žrout času.

Ale když to rozvedu - takže kdyby nám odebraly telefony, zakázala by se tv..to by byla pak odvykačka :-)))) už vidím, jak při předpokládaném finále třeba Wimbledonu by většina z nás měla abstinenční příznaky..:-))))
kdo hraje, kolik to je? :-)))
No, a jdu něco dělat, závislost je "mrcha" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle vlakno si asi vytisknu:D. Tommr a Quesh se shoduji:D))))

> Do caje mi nikdo nic neprisypal, nebot caj ani vcera, ani rano nebyl:) tebe napadaji basne, mne ruzne predstavy:) jednoduchy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s Emou, je to spíš o tenise. Já taky jinam nepřispívám, všude jinde to vnímám jako ztrátu času, taky ani FB nemám a nenapadlo by mě si ho ani založit, ovšem tenis(portál) je tenis... ach :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, vytisknout a uložit někam do archivu, tohle se jen tak nevidí. :-D

>Však jo, to byla jenom taková nadsázka :-)
Reagovat
a.magerova
Vidím, že tady můžeme založit i frakci nemajitelů FB ...
A to furt kolem sebe slyším, že jsem jediná a vidím že NE E :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ještě mi totiž nikdo nevysvětlil jediný rozumný důvod, proč je skutečně dobré ho mít :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova > Take FB nemam.:))) A takovych znam teda vic, zatim nejsem v situaci, kdyby mi lide rikali, ze jsem jediny:)
Ale nemam nic proti tem, co ho maji:)
Reagovat
a.magerova
No tak jsem TO kapku zveličila, nejsem jediná... :-))
Já nemám FB mimo jiné i proto, že za 20 let chci kandidovat na prezidentku a nebudu pak trnout co na mne novináři všechno z FB z před 20 let vytáhnou, jakože dnes si nedám pozor na pusu (prsty na klávesnici) a za 20 let se mi to nehezky vrátí ... :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tvá vize mě opravdu dostala, jsi pan bavič! :D Tak mě napadlo, že bych si měl pořídit ty čtyři plakáty nebo aspoň vyjet nějaké fotky z tiskárny, abych měl v tom blázinci co žmoulat. :D

Jinak se můžu přidat do té frakce nemajitelů FB. Taky nemám FB, ale mám twitter. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pripiste si me! I bez twitteru.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem ještě shlédnul ten záznam na Eurosportu 2. Byl to vyrovnaný zápas, který rozhodlo hlavně proměňování brejkbolů. Třeba v tom prvním setu byl hodně klíčový šestý gem, kde to byla velká bitva. Caro v něm potvrdila brejk... Druhý set byl skoro podobný, na brejky taky 2:1 pro Caro. Dramatická byla ta poslední hra, kdy Caro proměnila až šestý mečbol. Hodně důležité bylo, že se Aleks nedostala k brejkbolu... Jinak si myslím, že ten zápas byl ze strany Caroline povedenější než proti Varvaře. V některých momentech zahrála opravdu nápaditě, třeba ty její pěkné loby jsou v highlightech, na které jsem dával odkaz... Něco uhrála pěknou aktivní hrou, jindy zase dobře zabojovala v dlouhých výměnách. Je tedy pravda, že na svoje poměry udělala Caro docela hodně chyb, to má Libor pravdu. Ale nemyslím si, že by to byly chyby způsobené přemírou aktivity. Podle mě to byly chyby, které se dají v pohodě odstranit... Vypadá to, že výkony Caroline mají vzestupnou tendenci a nebylo by špatné, kdyby to potvrdila v dnešním semifinále. :)
Reagovat
tommr
jak to vypadá s Caro po zdravotní stránce? Všim jsem si, že v zápase s Lepchenkovou si brala MTO a měla něco s pravou nohou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Za stavu 2:1 ve 2. setu si Caro vzala MTO a nechala si ošetřit koleno, nebo spíš místo pod kolenem. Při té dlouhé rozmluvě s Piotrem mezi druhým a třetím setem na to taky přišla řeč. Piotr se jí na to zeptal a Caro mu asi řekla, že už je to lepší. Ale to si jenom myslím z toho, jak jsem odezíral z jejich rozhovoru, takže nevím... Ale Caro ten zápas dohrála a pak odehrála ještě další, tak by to snad mělo být v pohodě. Na twitteru se o tom zranění taky nezmiňovala... Jenom jsem si všimnul mezi výměnami, že Caro trochu pokašlává. Ale jinak je snad v pořádku, aspoň doufám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holky obrovská GRATULACE!!!! Lucka bude poprvé v TOP 20 SKVĚLÉ!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tí ktorí ste cakali, kedy sa zacalo hrat?..+ a budete cakat aj dnes? + dokedy? :)
Reagovat
tommr
včera se začlo krátce po půl třetí. Pořadatelé bohužel zmanipulovali program ve prospěch domácí hráčky a tak byl k vidění pouze zápas dvou Woz. Zápasy našich hráček bylo možný sledovat jen na Scoreboardu ...
Dneska už snad nebude pršet a všechno bude probíhat podle normálního programu: od 19:30 bude hrát Lucka Šafářová a od 23:00 Petra Kvitová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky..Nedelny program si tiez nechcem nechat ujst,uvidime co na to nebesá..
Reagovat
gigin
Tak na Fandovi je 1. semi ! :DDDDD
Reagovat
Sonja
Mě málem kleplo, když jsem to viděla:-D:-D...Tak prej po tomhle zápase je to DRUHÉ semi! V 13:40.
Reagovat
freeteepek
Dnes v noci jsem zápas Petry nesledoval a doufal jsem, že ho uvidím dnes ze záznamu. Místo toho jste přetáhli s australským fotbalem o 20minut a teď dáváte Carol. Včera jste zápas Petry s Marion přitom opakovali hned 2x. Dnes mám smůlu?
Reagovat
dadaft
díky za upozornění, na Caro s Aleks se podívám. ale Petru i Li Na bych rád viděl taky. ))
Reagovat
freeteepek
Ani Lucku Šafářovou nebudete opakovat?
Reagovat
Basa
Asi zklamu, ale jak tak koukám - nebudeme...v 19.30 live Lucka a od 23 live Petra
Reagovat
freeteepek
Od 17.22 tam opakujete nějaký čtvrtfinále. Zase Carol? Přišlo by mi logický ráno opakovat ty 2 noční zápasy, který se vzhledem k časovýmu posunu konaly pro nás už hodně pozdě po půlnoci! To byste z nich nemohli udělat setřich a nacpat je do toho času oba?
Reagovat
Fandina
Aha, tak ty jejich předešlé zápasy jste nenabrali?
Reagovat
Basa
:))) My nemůžeme nic, nemáme na vysílání a pořadech co běží žádný vliv. Ale myslim, že Petru dávat nebudeme, protože jsem neslyšel, že by měl někdo přijít komentovat na 17.h... nadruhou stranu se vše pořád mění, v noci psali, že v 11.30 bude záznam ze včera, tak jsem si protáhl noc a když se vracím domu, telefonát, že dáváme Caro...
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že i kdyby stokrát chtěli, tak nemůžou, protože o skladbě programů rozhodují jiní a jinde..
Reagovat
Fandina
tak teď Caro s Aleks záznam komentuješ live?
Reagovat
Basa
Přesně tak a jsem úplně grogy a od 2 jdu tři hodiny hrát:((( a večer z5 na Petru
Reagovat
Fandina
no ty jsi ale číslo ... a komentuješ super ... jako vždycky ... jen tak dál fandím ti ... pojď pojď pojď
Reagovat
Basa
Díky, díky...Tak večer u Petry naslyšenou - to už snad bude více fresh, tyhle noční turnaje jsou smrt...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Fandinou, taky se mi tvůj komentář líbil. Snad jenom pro příště bys mohl vynechat to "jo jo jo", když Caro prohraje výměnu. :D Ale ne, samozřejmě chápu, že se ti líbilo, jak v některých výměnách zahrála Aleks... Jinak se mi taky líbí, jak ses naučil říkat Caro. :) Nebo jí tak říkáš normálně i při zápasech? Já tě zatím tolikrát neslyšel, ale tvůj hlas už poznám. :D
Reagovat
pepin
Taky se mi líbí jak komentuješ, jen tak dál, bud svůj a nehled, kdo Ti tady píše nějaké nesmysli ohledně jeho oblíbenkyn. To kdyby každý psal jak to máš dělat, tak by jsi musel mít na to zvláštní skříně s deskami.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si zvyknul, že ti nejsem sympatický. Ale že ani neumíš pochopit srandu? Já tam ty smajly nedávám jen tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Libor je snad jediný z komentátorů, který říká holkám jménem: Aga, Caro, Vika, už jsem slyšela i AZA :-) a naposled řekl i Makiri, to se mi líbilo :-)) nebo Francesca..
a u chlapů to mám dojem říká též: Rafa, Roger, Nole..nemám ráda Vančuru, u něj je to : Wozniacká, Šarapovová atd.
Jinak by měl být komentář nestranný, neměl by vzdychat nad údery třeba Agy :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to je dobré. :) Co si vybavuju, tak z těch komentátorů na Eurosportu se mi nejmíň líbil Šíma. Asi zrovna ten, co má nejvyšší funkci. :D Jinak se mi nejvíc líbí Sandra Kleinová (nevím, jestli ještě komentuje) a po ní Libor. Potom taky po hlase poznám Sokola, protože si ho pamatuju z rádia. :D Ten taky jde, akorát mě teda trochu naštval při tom posledním zápase Any... Pak znám akorát jméném Homolku, Vančuru a Škorpila, ale jejich hlasy si teď nevybavím. Vím, že buď Homolka nebo Vančura komentoval finále letošního AO. Jeden z nich to byl...
Reagovat
gigin
Basa je náhodou fajn. Za sebe můžu říct, že jsem rád, že ho tu máme :) Jen ta dikce Libore, jen ta dikce !! :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Homolka komentuje skoky na lyžích, i fotbal, ten je taky nepřeslechnutelný..:-) ještě se mi líbí Moravec, toho mám spojenýho s mými začátky s tenisem, ještě, když hrál Safin, on upozornoval na sestru, kterou má a taky by prý měla býr dobrá, což se pak potvrdilo :-)
ale toho jsem už dlouho neslyšela, mám dojem, že je vedoucí magazínu MFD.
Sandra má malé dítě, Libor to tu už psal, ale Libor je stejně nejlepší, měla jsem ho ráda ještě dřív, než tu vystoupil z anonymity..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám nejraději Basu. Libore, dikce sem, dikce tam, na to se vyprdni!:)))
Z komentátorů tenisu poznám po hlase ještě Vančuru, ten mi nevadí. Homolku a Šímu. Šíma mi vadí nekonečným vysvětlováním jasných věcí a mluvením do výměn a také tím, jak se vyjadřoval v zápase na RG mezi Kanepi a Caro? Ten té Kaie teda dával kartáč.....Moravce ani Sokola po hlase nepoznám.
Z netenisových komentátorů poznám ještě Štěpána Škorpila, Dominika Kárníka a Krátošku.
Reagovat
pepin
To nemá se sympatiemi nic společného, ale dej si ruku na srdce, kolikrát jsi zde již různé lidi upozornoval, jak se mají vyjadřovat ke Tvým oblíbenkyním, co se Ti líbí a co ne. To přece není normální někomu něco vnucovat.Pokud jsem si všimnul tak je zde nikdo neuráží, nenadává apod. tak nevím co Tě opravnuje k tomu někoho na něco upozornovat nebo si něco vynucovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se ještě líbí Štěpán Straka, komentuje TDF :-)
A na NS komentují golf dva komentátoři, ale nevím jména, líbí se mi jejich hlasový projev.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika Kárníka bohužel taky poznám... To je pro mě nejhorší komentátor z celého Eurosportu. :D Zaprvé má strašně divný hlas a zadruhé ty jeho rozumy při sjezdovém lyžování mi vážně lezou na nervy, nemluvě o tom, že často vytahuje bulvární informace. Krátoška není o moc lepší...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom bych zopakoval, co jsem už napsal o tom, že nerozumíš srandě. Já nikoho nenutím říkat něco jiného, než si myslí. Někdy jsem ti tady psal, že se mi nelíbí, když někdo říká Mashe "Šarapka" a že mě asi ještě neznáš. :D Ty máš dojem, že to bylo myšleno úplně vážně? Jo, nelíbí se mi to, ale zakázat ti to nemůžu a rozhodně ani nechci... Jinak co se týče těch urážek, tak zrovna na tvém místě bych pomlčel. Tvoje invektivy typu "uječená Marfuša" jsou tady více než časté.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlasový projev u mužů moc nezkoumám, ale ti komentátoři golfu na NS docela jdou.:)
Akorát, když bylo teď naposledy Open, přišlo mi, že si vyloženě přejí nějaké drama. Aby Adam udělal nějaké chyby a on pak udělal, to mě štvalo a říkal jsem si, že to přivolali a že mu to snad nepřáli.
Ale to bylo spíš tím, že jsem byl smutný a naštvaný kvůli Adamovi, než že by ta má domněnka o nich byla opodstatněná.:)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím bulvárem souhlasím, vytáhnou kde co, jsou s tím trapní. A teď nevím, jestli Kárník nebo Krátoška, když se snaží mluvit rychle, tak se úplně zalyká a zakoktává a než dořekne myšlenku, sjezdař už je dole a on ani neokomentuje co se dělo na trati, protože to nestihl....
Reagovat
smazaný uživatel
To myslíš asi Kárníka, ten docela koktá. :D Krátoška má takový lepší projev než Kárník... Jo, já narážím hlavně na to, jak u Lindsey strašně řešili její vztah s Marií a rozvod s manželem... Trochu mi přijde, že Lindsey nemají moc rádi, ale třeba je to jenom tím, že jsem její fanoušek a moc si to beru. :) Navíc ten Kárník o ní taky párkrát řekl, že to je kráska, tak snad to nebude tak hrozné. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo máš pravdu, je to Kárník. U něho si vždycky říkám, že méně je někdy více. A z toho, že moc nemusí Lindsey mám stejný pocit. Z jejich hlasů je slyšet, jak fandí hodně Marii a když před rokem vyhrála světový pohár, tak říkali, že je to v pravých rukách a že Lindsey toho má už hodně. A navíc z amerického týmu se snad rozplývají jen nad Mancuso.
Navíc ty drby, to máš pravdu. Nejenom, že se v tom furt rýpali, tak se také snažili právě vše z toho sporu hodit na Lindsey. Přitom jak to opravdu bylo, vědí jen ony samy. Ale když jí nejeli s Thomasem ani na svatbu, tak tam asi něco bylo. Navíc Lindsey se k tomu oficiálně vyjádřila pouze jednou. Zato Maria ihned po skončení SP dávala rozhovory. A já si osobně myslím, že Maria byla hodně ovlivněna tím svým Marcusem, který v tisku proti Lindsey po celou sezónu vypouštěl nepěkné věci.....
Reagovat
pepin
Tak já Ti odpovím, co si to vůbec dovoluješ mě psát co můžu a co nemůžu psát. Jsi nějaký cenzor nebo politruk? A jestli Ti vadí, že píši uječená Marfuša, nebo řvoucí siréna tak to prostě nečti, ale bohužel mám pravdu. Mě se také nelíbí spousta věcí co tam přemýláš o těch tvých mušketýrkách, ale je to tvoje věc. A taky bych ti mohl napsat, že je to např. "sportovkyně", která neumí přiznat míček soupeřce.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že to v Montrealu nějak urychlili. :D Mám radost, že je Caro v semifinále. Aleksandra určitě nebyla snadná soupeřka a vítězství ve dvou setech je dobré. Caro teď čeká Petra, což je z těch zbývajících semifinalistek asi nejtěžší soupeřka. Navíc to vypadá, že se Petra zase dostává do formy. Caro i Petra měly na turnaji jeden krizový zápas. Caro s Varvarou a Petra proti Pervak. Tak uvidíme... Držím palce Caro! :) Jen škoda, že se to hraje až od jedenácti večer.

Teď se ještě vrátím k zápasu Caro - Varvara:

Už jsem to tady v rychlosti okomentoval včera. Jsem rád, že to takhle dopadlo. Bylo to cenné a vybojované vítězství v zápase, ve kterém se tolik nedařilo... Přišlo mi, že v prvním setu do stavu 3:3 měla Caro mírně navrch. Do té doby udělala jenom jednu nevynucenou chybu. Jenže v další hře ztratila podání a chyb se nakupilo víc. Na konci setu jich měla osm a Varvara tu první sadu dotáhla... Ve druhém setu bylo důležité, že Caro odvrátila brejkbol za stavu 1:1. A ještě důležitější bylo, že v osmém gemu využila svůj první brejkbol v zápase. Pak už stačilo jenom dopodávat... V přestávce mezi druhým a třetím setem proběhla rozmluva s Piotrem, která byla rozebíraná už na předchozí diskusi. :) Ještě jednou zopakuju, že trenér Johansson v Montrealu není, protože je na dovolené v Chorvatsku (viz jeho twitter). No co, trenér si taky občas zaslouží dovolenou. :) Ale teď už k tomu třetímu setu. Zase to bylo o tom, kdo jako první získá brejk. Varvara měla brejkbol ve čtvrtém gemu, Caro měla dva brejkboly v pátém. To zatím zůstalo nevyužito. Rozhodující gem přišel za stavu 4:4, kdy Caro brejkla Varvaru a následně dopodávala zápas, když využila druhý mečbol... Jak říkám, bylo to vybojované vítězství. Nebyl to až tak pohledný tenis, protože převažovaly chyby. Na druhou stranu, koukat se na to dalo a k tomu dramatický průběh, takže docela zajímavé. Všechny tři sety rozhodl jeden jediný brejk. Jsem rád, že Caro získala o jeden víc než Varvara. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak tady jsou highlighty ze zápasu Caro - Aleksandra:

http://www.wtatennis.com/video/20120811/montreal-wozniacki-vs-wozniak_2256553_2878835
Reagovat
smazaný uživatel
Jak můžeš fandit Wozniacki taková veverka:D a jinak mě překvapuje Petra v Americe a je v semifinále:D divný:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Hoď sem svou fotku, ty krasavo! :D

http://www.superspy.cz/sites/default/files/imagecache/460/clanky/galerie/14969/carol6.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Originální pohled zezadu :-) pěkné..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi ta fotka moc líbí. Kdyby se vyhodnocovalo nejkrásnější pozadí mezi tenistkami, byla by Caro určitě jednou z favoritek. :)
Reagovat
nouma
Bojím se že na Li N mít Lucie nebude ale i tak gratulace a Petra snad to dotáhne do win turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by jen zajímalo proč tady řešíte tipsareviče s djokovičem když se to týká naších holek to fakt nerozumím
Reagovat
gigin
Tak mi ukaž, kde máme jít !!
Reagovat
Sonja
Proč asi, protože článek, kterej by se věnoval mužům a jejich semifinále, není.
Gratulace Petře samozřejmě;-)
Reagovat
Sonja
Už mě fakt štveš, jak seš zas o pár vteřin rychlejší:-D
Reagovat
gigin
Už si dám pohov, neboj, ty náš blesku :DDD
Reagovat
VlS
Ale ty přece víš, že jako slušně vychovaní ti to tady napsat nemůžeme :-)
Reagovat
Vojtaakk
to gigin:
Tak mi ukaž, KAM máme jít.

Normálně mě s..e upozorňování na pravopisné a podobné chyby, ale tohle je fakt moc.
Reagovat
Sonja
Ty seš blb, viď? On je z Moravy:-)
Reagovat
gigin
Půjdu kde ? No do prd ..e !! :)))
Omlouvám se tedy za hrubici. My to tady tak máme no ...
Reagovat
Vojtaakk
to Sonja:
Moraváci se pyšní tím, že se u nich mluví spisovně, oproti zkažené Praze :-)
Reagovat
gigin
Moraváci mluví spisovně ?? Možná ve Zlíně, co se tak říká. Ale Ostrava, Brno, Valašsko, Haná ... No tvl ...
Reagovat
Vojtaakk
Tvrdí to o sobě...
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně Peťa na tom kurtu taky vypadá k světu.:)..Barvy jí svědčí a taky trošku delší tričko!.:)..Palec nahoru...
Reagovat
Fandina
Každému sluší něco jiného a tohle je přesně styl pro Peťulu ... hezká holka
Reagovat
pepin
Ahoj, máš pravdu, Petře to v tom modrém slušelo. Já jsem ji viděl sice jen ze záznamu proti Bart., včera jsem čekal do půl jedné jak psal Tommr a nic. Od kolika hrály? A dávaly to vůbec? A víš od kolika budou hrát dneska? Díky. -pozdrav-
Reagovat
Fandina
Ahoj parťáku. Včera jsem zaregistrovala že jsi tu a hezky po dovče, tak to je super, ale nestihla jsem se ozvat, tak vítej parťáku. Peťule to oblečení moc sluší, tak každý potřebuje jiný střih šatiček a tohle je přesně její styl a to má ještě jednu tmavší verzi vršku s kterou hrála s Pervak, ta je přesně na její postavičku. Co se týká dnešní výhry Peťi, neviděla jsem to, jen jsem ráno zjistila, že je to tam tak jen tak dál a šikulka holka a Luci taky ... přeji ať dojdou až do finále a držím palce ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Ten tmavší vršek se mi líbil víc. Ještě by trochu potřebovala opálit ta bílá místa ve výstřihu a bude to super! Docela mě překvapuje, že má takový tenký ramínka na ty její velký prsa. Proto jsem dřív chápal, že nosila pod tím ještě tu sportovní podprdu zavěšenou kolem krku. Teď to moc nechápu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi má to tílko všitý nějaký vyztužení kolem prsou. A sluší jí to moc, asi je za tím jiný chlap :)
Reagovat
Fandina
Tak tohle oblečení Peťuly má vršech přímo ušitý aby pod ním nemusela nic nosit a celkově je úbor vhodný na její postavu. Prodloužený vršek, pruhy pod ním a souhlasím, že tmavší verze vršku je na Peťule výborná. Dřív nosila běžně oblečení, toto je střihem tmavou barvou vrši to co sluší její postavě. Tak je třeba aaby se toho držela. Každý máme jinou postavu tak je potřeba nosit takové oblečení, které podtrhuje přednosti a maskuje to, co maskovat chceme. Toto super volba a možná bych ještě zavolila jinak, třeba se sukynkou, méňě skladů i další varianty. Tak uvidíme, hlavně ať Peťula má zase vítěznou řadu, jako vloni na podzim a držíme palce ... pojď
Reagovat
pepin
Tak já nejsem odborník na oblečení, sám jsem měl dost když jsem musel nosit šaty a kravatu kvůli práci, ale ten výstřih byl docela odvážný i když pochopitelně pro nás chlapi zajímavý. Je to trošku jiný pohled než na ty "prkna", ale máš pravdu hlavně aby se pomalu vracela do své pohody a nám dělala radost. Doufejme, že zmydlí ještě Caro a i Lucce že to vyjde. Bylo by to pěkné finále.
Reagovat
freeteepek
Je, je za tím Mr.Nike!
Reagovat
freeteepek
Čím častěji ten Petřin výstřih na příjmu budeme moci vidět, tím větší budeme mít radost.K tomu je ovšem potřeba, aby se Petře dařilo.To je jasný.Tak držíme palce:-)
Reagovat
pepin
Tak máš pravdu, mohli by jej ukazovat pořád a hlediska již nechám na každém.
Reagovat
J.M.
Jak jsem tak koukal na Tipsareviče s Djokovičem, tak na jednu stranu to byla místy úchvatná fyzická řežba, na druhou stranu ty pravidelné Jankovy chyby, kdy v klíčových momentech zahazoval míček z kurtu nebo do sítě podivně záhadným způsobem, to na mě působilo dojmem, že o to se hráč musí cíleně snažit.
Reagovat
gigin
Čekal jsem to a včera avizoval, že s tím někdo přijde :DDD To je jas, že mu to nechal, jako vždycky ....
Reagovat
Sonja
"Tipsu smázne. A jak si tu budou mnozí myslet, Tipsa mu to "zase" nechá :)))"
Gigine, ty jsi jasnovidec:-D
Reagovat
J.M.
Neříkám, že to je jasné, ale byl jsem zvědavý, jak to pojmou, a v minulosti ho Janko dokázal porazit, tak jsem žádné podezření nepředjímal. Ale takhle to na mě prostě místy působilo. Nahrané míče, kdy uprostřed kurtu Janko opakovaně uklouzne... Jednoduché bekhendy metr mimo... Tahle tisícovka byla pro Novaka víc důležitá než kdy jindy, pro zbytek sezóny.
Reagovat
Nola
Tipsarevič nehrá o body do rebríčku, finančné odmeny? podľa teba ho Nole podplatil, škoda, že takýto scenár sa nekonal v Madride na modrej antuke, dnes by Nole bol ešte stále v čele rebríčka....
Reagovat
Fandina
Tipsa by byl sám proti sobě, nechtít vyhrávat a to za jakékoli situace ... vyhrál ten lepší tak ... gratulace Nolemu
Reagovat
J.M.
Proč by ho podplácel? To vůbec není potřeba. A kdo mohl v Madridu vědět, co se stane za tři měsíce? Tenkrát nebyla Noleho pozice ve velkém ohrožení. Tady v Torontu se může rozhodnout o tom, kdo bude jednička na konci roku.
Reagovat
Sonja
Nepodplácel by ho, to je jasný...ale ta varianta, co tvrdíš ty, je stejně bláznivá. To jako fakt myslíš, že by se Janko takhle "obětoval"? Že by jeho zájmy upřednostnil před vlastními?? Oni až TAK velcí kamarádi nejsou, to je vidět...ale někdo vidí, co vidět chce, že:-)
Reagovat
Fandina
Gratulace holky naše ... super super super ... tak to vám moc přeji a fandím do finále ... pojď pojď pojď
Reagovat
dadaft
souhlasím. Lucka i Petra budou na letošní Rogers Cup v Montrealu vzpomínat hóóódně v dobrém. )) všechny hráčky v SF asi cítí, že se otevírá šance na cennou trofej a opravdu velmi slušnou hromádku bodíků a dolárků...
české finále by bylo naprosto super.
držím palce. )))))
******
zajímalo by mě, jak to bude na Eurosportu 2 - je tam live nějaký fotbal, takže asi od 22:00 zkrácený záznam Lucky a pak od 23:00 živě Petra.
???
Reagovat
Nola
V noci čakám na zápas, po pár minutách čo vyjdú aktéri na kurt začne pršať, čakať kedy sa počasie umúdri nemá význam..neodpustím si ale jednu poznámku, ten komentátor nech prehodnotí svoju zaujatosť voči Djokovičovi, počúvať, že mal výbornú pol sezónu vlani, potom sa opravil, že dve tretiny, snáď aj anti Djoker uzná, že mal výbornú celú sezónu.... Novasport má dnes v programe záznam 2. semifinále, pustím TV a hádajte čo vysielajú, samozrejme záznam 1.semifinále, ktoré včera večer bez prerušenia odvysielali,kto je zvedavý na ten zápas netuším, ale väčšina priaznivcov tenisu by s radosťou sledovali 2. semifinále
Reagovat
Sonja
Ty mi úplně mluvíš z duše:-D...přesně to samé jsem teď psala giginovi...
Reagovat
gigin
Když se koukneš na program NS na netu, tak tam maj, že záznam druhého semi bude ve 21 hodin. A finále bude hodinu po půlnoci.
http://www.youtube.com/watch?v=99OwWwWUK3U
Reagovat
gigin
Já jsem si to samozřejmě nahrál (nechal zaplý rec celou noc) a teď v pohodě koukám :)))))
Reagovat
gigin
promiň, dal jsem ti špatný odkaz
http://tvprogram.nova.cz/?hash=16818091061344758438476
Reagovat
Sonja
Jinak, já to měla ještě horší:-D...nejdřív jsem čekala, než vyšli na kurt, to museli hned zas pryč, tak si říkám, že počkám, že to prostě chci vidět...čekala jsem až do 2:30, kdy to začlo, a po 20 minutách zas déšť! Tak i pak jsem se snažila čekat ještě...ale to už jsem fakt nevydržela a usla. No a pak ráno vidím, že bude záznam 2.!!! semifinále, tak se těším a oni dávaj 1.semi, který se dalo zkouknout včera v pohodě, bez přerušení...:-//
gigin: Neprovokuj:-D
Reagovat
Sonja
No jo, jenže zas tam je napsaný 2. semifinále, takže tam zas bude Gasquet proti Isnerovi???
Reagovat
Sonja
Ale koukám, že na Fandě je 1.semi v 11:35!
Reagovat
gigin
Ale Novak x Janko bylo přece 2. semi, nebo ne ?? První byl DJ x Ríša :-O Nebo se pletu ?
Reagovat
Sonja
Právě o to jde, že tam píšou 2.semi a dávaj 1., vždyť to tu píšem s Nolou...ale snad to teda bude na Fandě:-D
Reagovat
Nola
som zvedavá či to 2. semifinále vôbec odvysielajú, napr. zápas s Haasom nedávali zo záznamu vôbec, zato zápas Berdych vs Gasquet odvysielali zo záznamu najmenej 3 x, je mi jasné, že sa snažia venovať vysielací čas domácim tenistom, ale v tom zápase Berdych celkom jasne prehral, ak by vyhral pochopím tú snahu o propagáciu... Tomáš na mňa pôsobil dojmom spiaceho princa na kurte
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky na rozdíl od Berdycha a Radka využily příjemného losu.
Doufám že to vydrží až do finále..
Reagovat
smazaný uživatel
to je tedy opravdu pekne:). Dneska uz nema prset a zacina Lucka v 19:30 naseho casu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist