Češky na US Open: Vondroušová porazila Bertensovou! Siniaková se rozloučila "kanárem", Kvitová prohrála se Sabalenkovou

1. 9. 2018, 19:32
Aktuality 365
US OPEN - Markéta Vondroušová znovu vylepšila své grandslamové maximum, když v dnešní bitvě třetího kola vyřadila osm zápasů neporaženou Kiki Bertensovou. S Kateřinou Siniakovou si však nezahraje, jelikož její krajanka neudržela vedení proti Lesje Curenkové a rozloučila se s dvouhrou nepopulárním "kanárem". Petra Kvitová nedokázala po špatném výkonu zastavit rozjetou Arynu Sabalenkovou.
Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová na sebe loni upozornila jízdou v Bielu, kde si z kvalifikace došla až pro svůj premiérový titul. Od té doby ale na okruhu WTA uhrála jen jedno semifinále letos na antuce ve Gstaadu.

Další parádní turnaj prožívá na právě probíhajícím US Open. Devatenáctiletá rodačka ze Sokolova porazila lucky losera Barthelovou i kvalifikantku Bouchardovou a poprvé překonala druhé kolo grandslamu. Na životní úspěch navázala dnešním překvapivým skalpem osm zápasů neporažené Kiki Bertensové, kterou po dramatické bitvě porazila 7-6(4) 2-6 7-6(1).

Do utkání vstoupila lépe Bertensová, která nedávno v Cincinnati slavila svůj nejcennější triumf. Nizozemka však za stavu 5-4 úvodní dějství nedopodávala a Vondroušová nakonec uspěla poměrem 7-4 v tie-breaku.

Ve druhé sadě vedla Vondroušová už 2-0, ale poté přišel nepochopitelný kolaps. Česká tenistka absolutně vypadla z rytmu a v následujících sedmi gamech uhrála jen tři fiftýny.

V rozhodujícím setu měla dlouho blíže k postupu favoritka. Vondroušová si ovšem ztracený servis ihned vzala zpět. Bertensová vedla za stavu 5-5 na vlastním podání už 40-0, ale chybami darovala české hráčce brejk, ta však zápas dopodávat nedokázala. Ve zkrácené hře měla nicméně opět navrch, když po prohrané úvodní výměně získala sedm bodů v řadě.

"Je to naprosto úžasný pocit. Bojovala jsem o každý míč, snažila se hrát svoji hru a být agresivní. Jsem šťastná, že jsem postoupila. Moc děkuji všem divákům za podporu," řekla Vondroušová v rozhovoru na kurtu.

Vondroušová tak znovu vylepšila své grandslamové maximum. Díky velkému bodovému zisku za postup mezi nejlepší šestnáctku na akci velké čtyřky v žebříčku WTA vyletí o více než 30 míst.

Statistiky zápasu

Vondroušová si mohla v dalším kole zahrát s krajankou Kateřinou Siniakovou. Česká tenistka však předvedla ostudný výkon proti Lesje Curenkové a prohrála 4-6 0-6.

Přitom v úvodu prvního setu na Grandstandu dominovala. Díky solidní nátlakové hře vedla už 4-1 a měla brejkbol. Po nevyužití této šance se jí ovšem zápas rozpadl pod rukama. Siniaková začala kupit jednu nevynucenou chybu za druhou a proti solidně hrající Curenkové už byla bez šance. V dalším průběhu zápasu neuhrála jediný game.

"I prvních pět gamů bylo hodně vyrovnaných. Ona potom změnila hru a hrála přesně, co na mě platilo. Trošku zpomalila, nehnala se do toho tolik a tak nějak se to otočilo...," řekla Siniaková. "Zkoušela jsem toho hodně. Nevím, jestli to tak vypadalo, ale bojovala jsem. Narazila jsem na zkušenější soupeřku, poradila si s tím líp."

Siniaková má po vypadnutí ze singlového turnaje šanci uspět ještě ve čtyřhře. Po boku krajanky Krejčíkové jsou v osmifinále a útočí na třetí grandslamový triumf v řadě. Siniaková se navíc může stát světovou deblovou jedničkou. "To se objevilo zničehonic a určitě to mám v hlavě," řekla. Ve dvouhře hrála třetí kolo US Open poprvé v kariéře.

Curenková bude stejně jako Vondroušová bojovat o čtvrtfinálovou grandslamovou premiéru. Na US Open je mezi nejlepší šestnáctkou po dvou letech a podruhé v kariéře. Obě hráčky se utkají poprvé.

Statistiky zápasu

Petra Kvitová letos vyhrála už pět turnajů a prožívá téměř dokonalou sezonu. Jedinou vadou na kráse jsou její letošní výsledky na grandslamech. Na prvních třech vyhrála dohromady jen dva zápasy a ani na US Open svou letošní grandslamovou mizérii nevylepšila.

Česká jednička po dvousetových výhrách nad Wickmayerovou a Yafan Wang nestačila ve třetím kole 5-7 1-6 na rozjetou Arynu Sabalenkovou, která Kvitové oplatila letošní porážku z Miami.

"Stála tam soupeřka, která byla lepší než já a tak to musím vzít," řekla Kvitová. "Měla jsem šance v prvním setu. Druhý set už ovládla soupeřka a já na její palbu nenašla odpověď. Má sílu, těžko čitelný a variabilní servis," řekla.

Kvitová se dnes extrémně trápila na servisu. Po druhém podání vyhrála jen 9 z 34 výměn a vyrobila deset dvojchyb. Servis ztratila celkem šestkrát a spáchala dohromady 34 nevynucených chyb.

V utkání se Sabalenkovou tahala od začátku za kratší konec. Dvacetiletá Běloruska hrála solidně ve všech ohledech a Kvitové jen silou vůle dokázala alespoň v úvodním dějství se soupeřkou držet krok.

Jednoznačně nejlepší game odehrála Kvitová v desáté hře, když nedovolila Sabalenkové úvodní set dopodávat. Ihned nato však chybami poslala Bělorusku do dalšího vedení o brejk a ta čtyřmi vítěznými údery úvodní sadu suverénně doservírovala.

Ve druhém setu si Kvitová na úvod podržela podání, ale v dalším průběhu už byla proti nezastavitelné Sabalenkové bez šance. Bělorusce fungovalo vše, na co sáhla, naopak Kvitová se zmohla jen na čtyři uhrané fiftýny a utkání zakončila dvojchybou.

"Moc jsem se na servisu necítila. Nepodržel mě, vyrobila jsem moc dvojchyb. Bez nich by zápas vypadal jinak," řekla Kvitová, která dohromady udělala ve třech zápasech 21 dvojchyb. "Tělo už je trošku v rozkladu a víc bych to neřešila," uzavřela svou newyorskou účast.

Statistiky zápasu

Kvitová letos získala na okruhu WTA pět titulů na různých površích, ale na Australian Open i ve Wimbledonu se loučila už v prvním kole a na antukovém Roland Garros jako nyní v New Yorku ve třetím. "Mám se na grandslamech příští rok v čem zlepšovat, což je fajn," snažila se být Kvitová pozitivní.

Sabalenková tak pokračuje ve vynikající formě posledních týdnů. Před US Open vyhrála generálku v New Havenu, kde získala premiérový titul na okruhu WTA, a nyní si vybojovala premiéru v osmifinále grandslamu, v němž ji čeká Naomi Ósakaová.

Japonka po cestě do třetího kola ztratila jen sedm gamů, a dnes dokonce za pouhých 50 minut hry zničila dvakrát 6-0 Aljaksandru Sasnovičovou z Běloruska. Stejně jako Sabalenková je v osmifinále US Open poprvé a zaútočí na premiérové grandslamové čtvrtfinále.

Kvitová ve Flushing Meadows neobhájila loňské čtvrtfinále a hrozí jí mírný propad v žebříčku WTA. Češka letos nebude se svými grandslamovými výsledky spokojená. V Austrálii a ve Wimbledonu, který dvakrát vyhrála, skončila už na první soupeřce, na French Open vypadla stejně jako v New Yorku ve třetím kole. Poprvé v kariéře neuhrála v sezoně alespoň jedno osmifinále grandslamu.

Do osmifinále letošního ročníku závěrečného grandslamu sezony tak z českých tenistek postoupily pouze Vondroušová a Karolína Plíšková, jež zítra bude bojovat o čtvrtfinále proti Australance Bartyové.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53,000.000 dolarů
sobotní výsledky (1. 9. 2018)
• Dvouhra ženy - 3. kolo •
Vondroušová (ČR) - Bertensová (13-Niz.) 7-6(4) 2-6 7-6(1)
Curenková (Ukr.) - Siniaková (ČR) 6-4 6-0
Sabalenková (26-Běl.) - Kvitová (5-ČR) 7-5 6-1
Cibulková (29-SR) - Kerberová (4-Něm.) 3-6 6-3 6-3
Suárezová (30-Šp.) - Garciaová (6-Fr.) 5-7 6-4 7-6(4)
Šarapovová (22-Rus.) - Ostapenková (10-Lot.) 6-3 6-2
Keysová (14-USA) - Kruničová (Srb.) 4-6 6-1 6-2
Ósakaová (20-Jap.) - Sasnovičová (Běl.) 6-0 6-0
• Čtyřhra ženy - 2. kolo •
Sestini Hlaváčková/Strýcová (3-ČR) - Xinyun Han/Olaruová (Čína/Rum.) 6-1 7-6(5)
Hradecká/Makarovová (6-ČR/Rus.) - Aojamaová/Ying-Ying Duan (Jap./Čína) 3-6 6-4 7-5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

365
Přidat komentář
EllNino
Nečekal jsem výhru ... takže mě to asi ani nepřekvapilo, Aryna je teď rozjetá mašina ...

GS zakleté, nevím, kdy se to zlommí, jestli vůbec, zdá se mi, že už to má v hlavě moc zakořeněné aprostě jí to nejde překonat ... a je to hrozná škoda
Reagovat
FulnekUltras
Také jsem nečekal zázraky... ale soudruzi z ČSTV by se podivili, kdyby po 30 letech viděli, co všechno může v 21. století hrát ženský tenis.
Reagovat
EllNino
dobrý, to už jsme slyšeli :)
Reagovat
gigin
Mi se líbí, jak Fulnek zaujme nějakou pózu a všichni mu to žerou. Že si z nás dělá srandu už několik let, by snad měl poznat každý, průměrně inteligentní diskutér. Dřív jsem mu to taky baštil, nadával mu do pičí a tak, ale teď se jen tiše bavím...
Reagovat
smazaný uživatel
jako ze je to takovy mytoman jo?...
https://www.youtube.com/watch?v=OlyxSsyu0RI
Reagovat
gigin
Vrtulník, vidím jak jde dolů a z něho běží ke mne velitel západního okruhu plukovník Sochor a hnedka na mne: Láďo, co tady blbneš..

:DDDD
Reagovat
lars
sranda vetsinou vypada jinak
Reagovat
gigin
Já nikde netvrdím, že ty jeho glosky jsou sranda. Spíš naopak. Bavím se jen tím, jak mu na to skáčete. To je vše.
Reagovat
LukasH
Ono to působí letos na GS jednoznačně, ale myslím, že není (nebo tomu chci verit). Já prostě mám z letošní sezony dobrej pocit, i z toho, jak to Petra zhodnotila. Je tam konzistence, nesmyslný výbuchy eliminovány (i když ten největší přišel ve Wimbledonu). Ty GS byly letos nešťastný. Petra hodnotí jako nejlepší USO, já bych tedy dál FO. Tam mi přišlo, že fakt hrála nejlíp. Chyběl kousíček ty energie, kterou asi nechala na ty antukový šňůře, nevím. Teď už asi nemá fakt sílu, jak říká.
Takhle, určitě letos neměla ani na jednom GS formu na SF a výš. Ale při příznivějším losu klidně to OF, QF udělat mohla (FO, USO). A ono by to taky pak vypadalo úplně jinak...
Důležitý je, jak to cítí Petra. Pokud je fakt hlava čistá a nemohlo tělo, tak tím líp...třeba je tento rok turnajový a příští bude grandslamový.:-)
Reagovat
EllNino
Doufám ..... já to tky nevidím jednoznačně ... prostě se to tak nějak blbě sešlo ...sešlo se to jinde, než by chtěla ... tak snad příští rok :)
Reagovat
brixner
Endží venku, Petra venku, zobka furt ve hře...TVL, kde to jsme, qurva fix?? Ještě, že aspoň ten Roger v suchym, doufám, že zamete se Srbem! A to jsem měl včera Night session u sousedky, co tenis ráda nemá, no já debyl si vybral špatně a proto jsem okolo druhý v noci pílil domů, místo toho, abych se povaloval v čistym povlečení a žvárem v pysku u velký televize, sice s menšíma kozama, ale po mym nekonečnym ujišťování, že je mam nejraději, mam dycinky klid - i na ten tenis. No, že já to v noci všechno přivolal...Špatnej vejběr včera! Já bych tydle Jůesoupny prostě zrušil a hotovo! Ta Petra s Endží mě fakt serou...
Reagovat
smazaný uživatel
favoritky na titul podla mna:

osaka, sabalenka (4.kolo proti sebe) a stephens
Reagovat
darek.vrana
Dalo se čekat, Sabalenka si jde asi pro titul.
Reagovat
FulnekUltras
však jí taky prdne v kouli zase o zápas nebo dva dál, to už je jedno
Reagovat
Andrew89
jak nekdo muze rict,ze si jde Aryna pro titul. Fakt blazni ldp.ai.tohle mysli. :D jsou tam souperky na ktere ani v teto forme nema ...
Reagovat
smazaný uživatel
kto napriklad?
Reagovat
FulnekUltras
její vlastní hlava
Reagovat
FulnekUltras
mimo jiné ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlava je v pohode, osaka bude tazsia :) podla mna s tym jej stylom dokaze vypraskat z krutu kazdu.
Reagovat
smazaný uživatel
kurtu
Reagovat
Herbert_Hoover
Napriklad Vondroušová. Pokud bude mít zase tolik štěstí jako s Kikinou, tak je schopna to tam vymlátit celé. Holt proti přízni prasat a jestřábů se těžce bojuje. Ale ne, nečekám to, Aryna nebude tak pasivní jako Kiki po většinu zápasu a Markétu případně vystřelí až na oběžnou dráhu.
Reagovat
FulnekUltras
Každopádně by to od Maky byl pěkný počin dokázat, že se dá brojler porazit i bez servisu. ;-)
Reagovat
bIbec
Aryna ani Markéta ve ČF nebudou si myslím.
Reagovat
Andrew89
Serena,Masha..z toho Masha je v jeji pulce. + jeji hlava. Nema zatim hlavu na skutecne velke zapasy a titul z NH fakt nic neukazal.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Mashenu ma v pohode, kor ked hra Masha tak jak hra. v Tianjine ju prehravala raz dva, akurat sa vzdy zosypala na konci setu, bolo to jej prve finale. Odvtedy je mentalne uplne inde. To skor padne s Osakou zajtra.
Reagovat
Andrew89
Masha hraje na us hodne dobre,co jsem koukal. Penko vcera totalne vystrilela. to nemuzes srovnavat Mashu ted a na zacatku roku. Btw:souhlas. Myslim ze vyleti z Osakou
Reagovat
smazaný uživatel
teraz som pozerala ten match s Ostapenko, musela som to vypnut, strasna shit show, milion ue z kazdej strany, mne sa to moc nelubilo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Masha vystřílela Penko?
Penko se vystřílela.
Reagovat
Herbert_Hoover
Myslíš, že Masha zreturnuje Carly ďábelský servis? :)) Včera si s tím Kerolajn nedokázala poradit ani na miliontý pokus. :)
Reagovat
darek.vrana
Šarapová? Asi ne.
Reagovat
darek.vrana
Netvrdím, že ho získá, ale rozhodně je jedna ze žhavých adeptek. Viděl jsem poslední dobou dost jejích zápasů a působí jako přízrak. Ta hra je neskutečná. Samozřejmě zatím nemá zkušenosti z velkých zápasů, to ji může dostihnout, ale herně na to určitě má. Spíš blázni, kdo radši vsadí na někoho jako Muguruza nebo Wozniacki, a to jenom kvůli jménu. Kurz 38 na celkové vítězství Sabalenky, to ujde. Několikrát přesvědčila, že je i v hlavě hodně silná.
Reagovat
Pavol
Na Kanepi je dobrý kurz a navyše výborne hrá, takže kedy keď nie dnes. Venus to Serene pustila. Kanepi je prvá súperka ktorá reálne Serenu ohrozí. A Karolínu prihodím ako bonus na vylepšenie kurzu.
Reagovat
FulnekUltras
ať Ti to vyjde - Konga už bylo tak akorát
Reagovat
com
by me zajimalo komu bys fandil kdyby doslo k zapasu Karoliny a Sereny :D
Reagovat
FulnekUltras
tak jako naposled při USO - Afroameričance ;-)
Reagovat
com
nevyslo ti to posledne, nevyjde ti to i tedkom :D
Reagovat
smazaný uživatel
bodaj by si mal aspon raz pravdu :)
Reagovat
lars
jakoze vsadis na dnesni vyhru Karoliny nad Barty?
Reagovat
Krisboy
Jedna pozitivní změna: Petra už po prohraném zápase neříká "necítila jsem se na kurtu dobře", ale "tělo je trošku v rozkladu, necítila jsem se na servisu". Takže jsem optimistou, to půjde, rozhodně je na správné cestě.
Reagovat
Kozoroh
Jestli se chcete dívat, tak dnes ve 20:00 na ČT1 má premiéru díl Galerie elity národa s Petrou Kvitovou. Víc informací je zde:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/874586-gen/217562261300043-petra-kvitova/
Reagovat
Marduch
https://sport.idnes.cz/petra-kvitova-us-open-po-vyrazeni-dre-/tenis.aspx?c=A180902_071335_tenis_rou
Reagovat
PetaM
Nikdo neumřel? Paráda. Takže se vlastně nic nestalo :D Je to jenom turnaj, za rok je tady znova. Nic výjimečného :D
Reagovat
Meceon
Kurt Louise Armstronga včera...Bertens,Kerber,Zverev, Kvitová a teď se trápí Cilic... neuvěřitelný
Reagovat
George_Renel
3. kolo bylo letos pro favoritky krutopřísné.
Reagovat
aape
tenis je zkrátka krutý sport, nakonec zůstane jen jedna ;-)

Petra tentokrát na víc neměla než to 3. kolo,
mě by teda hodně překvapila, kdyby tu rozjetou Sabalenku dala,
ale věřím, že nám ještě letos radost udělá
Reagovat
LukasH
Je to tak. Aby mohla pomýšlet na GS, potřebuje formu jako měla v Petrohradu a Eastbourne. Záměrně neříkám Madrid a Dauha. Tam už byla unavená. Soupeřky jako Wang musí úplně smést. Ne to tam hrát hlavou, jak říkala. Tu potřebuje na ty těžší soupeřky. Neříkám to, že chci rejpat nebo tak, ale prostě je taková konkurence a tolik dobrych hráček, že to jinak nejde. Vzpomeňme na W 2014. Tam tu hlavu použila na Venus a pak na Lucku v prvním setu. Jinak to metla.
Reagovat
com
Kvitové patří gratulka :D
Reagovat
historik
Já věděl, proč jsem šel spát a nenervoval jsem se.Lehkomyslné ztráty vedení, které předvedla v první h dvou kolech proti slabším soupeřkám leccos naznačovaly. Proti nim se to dá ještě zachránit, ale jakmile přijde jedna trochu těžší soupeřkám, je amen. No tohle kolo české řady řádně prospělo.
Reagovat
Frick
https://youtu.be/xCnjLun8sxg?t=511
Reagovat
dadaft
hm, koukám, že Petra tak tak přelezla přes slabší soupeřky a s první lepší prostě rupla.
letos ty GS raděj vymazat...

a Karolína vypadá na totéž v bledě modrém.
Reagovat
bIbec
Maky sem věřil z těch našich holek určitě nejmíň a jako to dopadlo :-)
Každopádně by musela vyhrát ještě tak dva zápasy, abych na tohle USO vzpomínal ve spojitosti s ní.
Stále je to pro mě USO Karolíny Muchové. To vyřazení Muguruzy jen tak něco nepřekoná.
Reagovat
dadaft
no nevím nevím, Karo by v budoucnu mohla stabilně hrát WTA, Maky by měla vyhrávat turnaje,,,,,,,,,,,,,,, aspoň tak to vidím (klepy klep na dřevo ať to nezakřiknu)
Reagovat
bIbec
mmm, já sem to myslel spíš tak, že ta Karolína mě prostě potěšila zatím nejvíc. Poprvé v hlavní soutěři GS a hned třetí kolo, kam se dostala přes Muguruzu. Je to takový pěkný příběh. Markéta už má přeci jenom s tou vyšší soutěží větší zkušenosti. Není to takové terno v mým očích. Ale i tak super, to je jasný!

Jinak teda tu budoucnost holek si asi netroufnu úpnlně odhadovat. Zase sem si včera říkal, když hrála ta Markéta, že si skoro vůbec nepomáhá servisem, je to hrozně upracované. Všecko valí přes výměny, žádné lehké body.
Reagovat
FulnekUltras
Na servisu ji čeká ještě spousta práce - a otázka, jestli to vůbec nějaké výraznější zlepšení přinese. V GS WTA prostě musíme vyčkat na příznivou konstelaci pavouka - někdo tomu může říkat štěstí, ale podobně už poslední dobou vyšlo GS titulů hned několik. Při stále větší vyrovnanosti špičky a neustálých vlnách jiných hráček (plus testosteron) jediná možnost. Prostě v sedmi zápasech za sebou nenarazit na žádnou nehratelnou krizovku.
Reagovat
LukasH
S Vaňkem :-)
Reagovat
LukasH
Co říct, no...že Sabalenky jsem měl strach a oprávněně. Petra je prostě na GS poloviční a losy ji letos moc nepomahají. Úplně totiž nevim, co by ji pomohlo. Jestli lehčí los do prvních kol, aby se prolomila ta psychická bariéra nebo právě zvládnout nějakej těžkej zápas s kvalitní soupeřkou v prvních kolech. Je to fakt zvláštní. Taková Karolína, která to jednou překonala, nemá od tý doby problém, a to i když hraje na ostatních turnajích pod psa.
Petra letos měla neuvěřitelný šňůry, porazila spoustu silných soupeřek, ale na GS nevyhrála víc než dva zápasy. Ač se směje, vtipkuje o tom, musí to mít v hlavě pořád.
S Vánkem si dali na začátku sezony vyhrát 50 zápasu. To Petra (snad) splní. Na příští sezonu by měl být "skromnější" cíl vyhrát tři zápasy na GS....nezbývá než doufat...
Reagovat
smazaný uživatel
Masha vyhrála i svůj 23. noční zápas na US Open a zopakovala loňské osmifinále. To může určitě ještě vylepšit, protože ji V něm čeká Suárez a ne Garcia, na kterou letos neumí...

Aryna pokračuje v letní jízdě. Už to 3. kolo pro ni bylo zatím nejlepším výsledkem na GS a teď už je to osmifinále. Dneska navíc ve 2. setu netradičně ušetřila síly, protože Kvitová hrála jako po flámu. Ósaka bude určitě jiná káva, Saše Sasnovich dala dva kanáry. Bude to zápas možná dvou nejútočnějších hráček současnosti...

Pro pana Hlůůůšu: https://www.youtube.com/watch?v=sdlkRrLTk5E

PS: Fulnek je piča.
Reagovat
FulnekUltras
Zrovna jsem na tebe myslel, šulínku. ;-)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Dva kanary Osaky jsou naprosto bezpredmetne :) Jestli hrala Petra jako po flamu tak Sasnovich hrala jako by mela satek uvazany pres oci. Aut, aut, sit, sit..
Reagovat
FulnekUltras
Každý to vidí - ale už zase se jenom "korektně" čeká, až (a jestli vůbec někdy) to praskne.

Tím nechci omlouvat dnešní místy až zoufalou hru Petry. Podlehla situaci a na servisu to bylo až moc znát. Teď srovnáme hlavu do dalších turnajů - hráček v pavouku je vždycky dost natolik, aby ta cesta ke GS ještě aspoň jednou vyšla.
Reagovat
paprikovygulas1
Na čo sa čaká prosím ta.
Reagovat
FulnekUltras
Až to bude "oficiální" a všichni budou najednou tvrdit, jak už jim to bylo dávno jasné. Otázka jen, jak dlouho to bude ještě trvat - a jestli zrovna v tenise, kde se točí pro leckoho velmi slušné peníze, je na tom vůbec zájem.
Reagovat
paprikovygulas1
Aha čiže nič. No dovtedy by mohla zlepšiť Kvitová druhý servis lebo 10 dvojchýb nie je príliš lichotivych na tento úrovni a keď už aj prejde servis tak ako keby ani neprešiel.
Reagovat
FulnekUltras
O špatném servisu Peti není řeč - to je jasné.
Reagovat
paprikovygulas1
A o com je reč keď si stále nezdôvodnil na čo sa čaká.Sabalenka prevýšila Kvitovu v každom smere tak ako každá jej premožiteľka tento rok na grandslamoch tak to prehltni a posun sa ďalej
Reagovat
FulnekUltras
Na co se čeká? Až Sabalenka skončí jako Semenya a jí/jemu podobní. Ale obávám se, že v brutálně komerčních poměrech tenisu to v dohledné době nehrozí.
Reagovat
LukasH
Jseš fakt už nemocnej. Sabalenka je úplně normální, urostlejší holka. Když vyhrála NH, tak jsem psal, že se mi líbí až na to vřeštění. Konečně zas trochu tenisová osobnost. Bertens, Mertens prominou...ale Halep, Wozniacká, Kerber atd. ..už je třeba nějakej svěží vítr a agresivnější hra. Fandím Petře a moc mě mrzí, že jsou ty GS pro ni zakletý. Ovšem psát tyhle utopie, to snad není třeba. Akorát je to pro Petru medvědí služba.
Reagovat
FulnekUltras
Jen s Petrou to rozhodně nesouvisí - ale se všemi hráčkami, které lze testosteronově bez pochyb považovat za ženy. Tenis je v tomhle ohledu dost zvláštní. I v té atletice se od letošního listopadu aspoň něco pohne. Samozřejmě to už ale mnoha mílařkám a půlkařkám medaile z MS a LOH nikdy nevrátí.
Reagovat
paprikovygulas1
Testosterón a Sabalenka? Ja viem že si možno vo svojom živote nevidel ešte veľa žien ale na Sabalenke nie je nič zvláštne akurát že je urastena ako dalších x zien.Skus si pozrieť fotky vašej Kratochvilovej a porovnaj ich so Sabalenkou.Plus tenis je výnimočný v tom že môžeš mat silu väčšiu ako super mnohonásobne aj tak ti nezaručí úspech.Zmier sa s tým že Petra prehrala.Hrala biedne a s takým výkonom by nestačila na nie jednu tenistku
Reagovat
FulnekUltras
Jarmila byla i ve vrcholné fázi na počátku 80. let vždy aspoň ze 70% ženou. O kreaturách typu těch, které si nyní "korektní svět" vyvolil za "předurčené" k překonání jejího "socialistického" (a tudíž leckomu silně nepohodlného) WR, jakož i v tenise SW nebo Aryny, se něco takového říct nedá. Tady se pohybujeme už někde blízko u hranice 50% - v hodně přepaprikovaném hormonálním guláši. A znovu říkám, nijak to nesouvisí s tím, že Petra dnes prohrála po dost chabém výkonu. Dá se tady snadno dohledat, že Arynu/Aryna jsem dostatečně charakterizoval už dlouho dozadu.
Reagovat
paprikovygulas1
Súhlasím s Lukášom si chorý.Nezaujima ma ako dlho to tu vypisuješ ja som to videl až teraz po prehre s Kvitovou.Btw neviem odkiaľ si zhrabal tie percenta no ak považuješ Kratochvilovu za väčšiu ženu ako Sabalenku v tom prípade sme asi dodiskutovali.
Reagovat
FulnekUltras
Tak Jarmila je takové "zaklínadlo" - společně s Fibingerovou - pro všechny, kteří rádoby odsuzují tehdejší sport v Československu jen kvůli režimu, mnohdy aniž by tu dobu sami zažili, a dnes jsou zmasírovaní mainstreamem nebo různými pseudodíly nových "angažovaných" tvůrců jako třeba Fair Play nebo Koule. Dnes je Jarmila normální starší vysportovaná ženská, zcela v pohodě. Její tréninkové metody byly sice drsné, ale přinesly - byť vzhledem ke slabší tělesné konstituci s rychlejšími zdravotními následky - úspěch ještě ženštějším běžkyním, jako byla Kocembová či později Formanová. Žádná chemie, ale tvrdá dřina. Ani doping jim nebyl nikdy prokázán. Ve sportu, kde se systematicky kontrolovalo po celém světě už od začátku 70. let. V silových disciplínách pak za ČSSR jen diskařce Šilhavé a koulaři Machurovi. Oproti tomu výčet dopingových případů u sportovců Běloruska a pobaltských zemí je za posledních 20 let opravdu dlouhý, a nemám nejmenší důvod si myslet, že se v podobném tamním "tréninkovém programu" netýká i "chráněného" tenisu. Pohybový projev a švihová kladiva Aryny naznačují víc než dost, a to se ještě budu muset pořádně podívat na tu "zázračnou" fyzioproměnu Kanepi v duelu s SW...
Reagovat
paprikovygulas1
Nebývam tu v diskusii no teraz som čítal od Gigina že ty sa tu snažíš robiť len ľudí prdel.Podarilo sa ti to, trochu si ma dnes pobavil
Reagovat
FulnekUltras
Tak to jsem sám rád, že ti gigin po skončení pořadu ze socialistického archívu vyváženě veřejnoprávně vysvětlil, jak se ty věci vlastně doopravdy mají... ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Když tak si někam poznamenejte fulnecký seznam peklem zplozených spolků:
ODS, USA, NATO, EU, WADA
Abyste to pak nemuseli hledat.
Reagovat
FulnekUltras
ještě jsem zapomněl na TOP 09 jako vedlejší produkt
Reagovat
Meceon
Verze A prestrilet, verze B nejde prestrilet... Vy.... se na to,rychle to vyhazet a odejít
Reagovat
Andrew89
jdu spat. US vyhraje stejne Serena (te to preju ted nejvic)....teda az po Markete:P
Reagovat
vibbi
Jsem neskutecne nastvana. Zklamana z toho, ze prohrala, ale nas#rana JAK prohrala.
Reagovat
Kozoroh
Mrzí mě, že se Petře letos grandslamy vůbec nevyvedly :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra - na GS jí dávám rok, maximálně dva. Je to v hlavě...
Věřím, že do konce sezony přidá ještě nějaké finále.
Pozitivní je, že na GS nekončí s negativní bilancí.
Dneska neměla den.

Aryna - viděl jsem záasy s BeBe, Julia, Karličkou a Denisou. Všechny měly šanci, ale Aryna kritický okamžiky ustála.
Na GS se mi líbí víc, protože se nešklebí na trenéra :-)
Plusový body má i za neteatrální radost po proměněném mb - Petra jí ten gem darovala.

Tak snad Naomi...
Reagovat
FulnekUltras
proč by měla tyjátrovat, když výsledek byl už od půlky druhého setu jasný
Reagovat
sharon
Trápení skončilo. Teď z toho neusnu. Petře tady ty noční mače nejdou. Tak hurá na Asii a US Open bude muset holt vyhrát Vondroušová.
Reagovat
Dobry-den
No tak nic, tuhle mizérii už jsme zažili tolikrát, že nás to nemůže rozházet. ;-)
Prohra Petry samozřejmě mrzí vždycky, ale Fulnekovi to přeju. He he.

Dobrou-noc. ;-)
Reagovat
Meceon
Tak asi nejhorší zážitek z letošního US Open.... doufám, že řekne, že měla dvě promile v krvi,nebo aspoň 39 horečku... absolutní zoufalost s tou kulturistkou... dávám belorusce půl roku do prvního nálezu
Reagovat
FulnekUltras
a o soupeřce škoda mluvit. Jestli TOhle bude ve WTA pokračovat, tenis jako ženský sport prakticky končí.
Reagovat
Nancy_z
Jdi se s tím zahrabat! Trochu respektu, ale ty nevíš, co to je.
Reagovat
FulnekUltras
Respekt k regulérní soutěži ano.
Reagovat
Nancy_z
Petra si to prohrála sama.
Reagovat
Andrew89
tady bez debat.
Reagovat
blixa
A ty máš nějaké důkazy že ze strany Sabalenky je to soutěž neregulérní ? Máš howno zkroucenej mozečku, tak drž hubu a šoupej nohama !
Reagovat
FulnekUltras
pokloň se ODS, USA, NATO, EU, WADA atd. pohůnku - ani se nedivím, že s tímto materiálem je ČR tam, kde je
Reagovat
blixa
Takže máš howno, jak jsem předpokládal. Pomodli se k baťuškovi Stalinovi a běž chrnět, ty rudej zkroucenej mozku.
Reagovat
FulnekUltras
tvoje vývody odpovídají hovnům v tvé hlavě - ale od modrobolševického prasete víc čekat nelze
Reagovat
Andrew89
zakonceny symbolicky. Tohle bylo otresny
Reagovat
Nancy_z
Děsný. Asi letos nejhorší výkon, ale asi už únava těla i hlavy. Absolutně bez bojovnosti dneska.
Ale klobouk dolů před Arynou!
Reagovat
FulnekUltras
není proč smekat - před tímTO ne
Reagovat
slacker
trapna
Reagovat
slacker
ty vole se snad ucila hrat tenis az dnes odpoledne?
Reagovat
Andrew89
tohle neotoci. Ted uz odeslo vse. Sabalenka se rozehrala a tohle uz nepusti. Petra Kvitova prohrala ne se Sabalenkou,ale s Petrou Kvitovou
Reagovat
Andrew89
takhle marna letos jeste nebyla
Reagovat
FulnekUltras
servis bohužel hodně odrážel psychiku - a s přihlédnutím k tomu, CO dneska stálo na druhé straně, se Petře ani moc nedivím
Reagovat
milik254
Petra je tragická a marná. Jdu spát
Reagovat
Meceon
S tímhle se nedá hrát,jde z toho strach... musím říct, že obdivuji,jak se sasnovich i sabalenka v posledních měsících zlepšují...netrenuji spolu?
Reagovat
FulnekUltras
je to pro Petru zatím utrpení. Věřme v obrat WTA vln.
Reagovat
FulnekUltras
1:4 ve druhém - špatné

ale proti evidentně převažujícímu chlapovi žádná ostuda
Reagovat
aligo
Co to furt neles za pikoviny o chlapovi
Reagovat
vendulkabendulka
To je taková zvláštní paralela.
Vy si projektujete vlastní mizerný život do jedné úspěšné sportovkyně. Ve chvíli, kdy se ji nedaří, zhroutí se i vám sebevědomí postavené na jejím úspěchu.
A vaší jedinou reakcí je útok ad hominem na protihráčku, které jediná chyba je, že hrála líp.

Já se vlastně nedivím, že jste komunistický šmejd. Ono je tohle totiž přesně takové ubohé, bolševické.
Reagovat
blixa
+1000
Reagovat
Nancy_z
Přesně. Nemám ani sílu na to reagovat. Ubožák.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší je, že to tady bude opakovat jako mantru i v dalších zápasech Aryny - ať bude vyhrávat, nebo prohrávat.
Nefandím jí, ale objektivní divák musí uznat, že poslední týdny se dostala do neskutečný pohody a podstatný body si uhraje sama (otočka v tb s Julií).
Poslední prohra s no.1.
S Naomi to bude přímý souboj o 16. místo - podle live žebříčku.
Reagovat
FulnekUltras
Čecháčkové sežerou všechno - z NATO, EU i WADA. A ještě mají pocit, jak jsou korektní a slušní. Kam až vlastně to vaše pokrytectví ještě klesne? Copak nevidíte očima?
Reagovat
FulnekUltras
Samozřejmě že ne. Stačí vám pár jednoduchých výkřiků z BBC/ČT a když dojde na doping, ušáci vám předhodí Šarapku, která brala de facto "acylpyrin". Do té pak šijete (blixa je v tomto ojedinělá výjimka) a máte pocit, jak jste morální a uvědomělí. Dobře vám tak.
Reagovat
FulnekUltras
vlezeme brojlerovi až do posledního mozkového závitu.

Poooooooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Krůček za krůčkem ke konci!Tohle na žádné zlepšení nevypadá :((
Reagovat
FulnekUltras
s mužskými parametry úderů a takticky regulovaným psychořevem. Ale zatím má jen set. Peti, přece se z takové zrůdy neposereme...
Reagovat
sharon
No nic, tak je třeba na první set zapomenout a pořádně to rozjet. Přece to tomu ječidlu jen tak nenechá.
Reagovat
FulnekUltras
věřím, že nervy u xeny se budou dál stupňovat - a prostá síla ji nespasí
Reagovat
smazaný uživatel
Aryna vypadá naprosto v klidu, na rozdíl od ultrafanatika.
Reagovat
Nancy_z
+1000 :D
Reagovat
FulnekUltras
vypadat ještě neznamená být
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Petra je mimo.
Reagovat
sharon
zatím vypadá s nervama v pořádku
Reagovat
FulnekUltras
Petra bohužel zatím neudělala nic k větší změně.
Reagovat
Andrew89
Aryna nemusela hrat vubec nic krom posledniho gemu,ktera zahrala dobre. Petra je tragicka zejmena na servise. Pres druhej servis jeste k tomz s mizernou % uspesnosti proste nemuzes vyhrat
Reagovat
FulnekUltras
to je bohužel fakt
Reagovat
smazaný uživatel
Skóre je ještě dost milosrdný. :((
Reagovat
PetaM
Já se snad rozbrečím, tohle je tragédie :O
Reagovat
Nancy_z
Bez servisu to opravdu nepůjde :-/
Reagovat
slacker
doprdel to je vyhazaovana
Reagovat
FulnekUltras
Má Tě v palici, Lásko - a to je moc dobře... ;-)
Reagovat
Andrew89
ma...ale Petra ji vzdycky slusne pomuze
Reagovat
FulnekUltras
bez servisu to ale nepůjde - pojď do ní teď přes return
Reagovat
blixa
Vidíš co si zavinil !!!
Reagovat
blixa
Kdybys radši blbě nežvanil :(
Reagovat
sharon
Dokud se Petra neprobudí a nenajde servis, tak to vidím na rychlý proces :-(
Reagovat
Andrew89
nejde ani servis a ani return:D...utesuju se ze to snad takhle nemuze zustat celej zapas
Reagovat
Andrew89
nejde ani servis a ani return:D...utesuju se ze to snad takhle nemuze zustat celej zapas
Reagovat
blixa
.... říká pesimista. Optimista říká : "ale může !!!" :D
Reagovat
sharon
věřím, že se to otočí :-)
Reagovat
PetaM
To je hrůza. Ona ti snad zaplatila, abys jí to nechala, jinak to nechápu :D
Reagovat
R01316
Nemate prosim nekdo nejaky funkcni odkaz?
Reagovat
vibbi
Ta me zas stve..
Reagovat
Nancy_z
Tak teď potvrdit podání:)
Reagovat
Andrew89
Servis je zatim kamen urazu...ale to zlepsi
Reagovat
Nancy_z
Return snad taky začne časem víc fungovat...
Reagovat
Dobry-den
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není dobrý začátek! :((
Reagovat
Nancy_z
Petra už se rozehrává. Pojď!!!
Reagovat
Dobry-den
Proč ještě nehraje Petra? Vždyť Němci už dávno skončili!
Reagovat
tommr
asi dlouho trvá než vyklidí stadión po denním programu a pustí tam lidi na noční ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
musí všechny diváky poslat pryč a pustit ty, co mají zaplaceny lístky na Night Session, trvá jim to vždycky dlouho :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
před 10 minutama teprve začali pouštět lidi na stadion, teď jsem to četl na Twitteru.
Reagovat
Dobry-den
hrozný lemry
Reagovat
smazaný uživatel
28 UE za set...
Reagovat
Dobry-den
Petra může jen a jen závidět ;-)
Reagovat
hluuusa
Tak slava! Vsem kteri vydrzeli a rano take vstavaji timto preji, aby k nam byla Petra stejne milosrdna, jako trapici se Sasa Zverev... :-)
Reagovat
tommr
tak už je jasný, že Petra od 1:00 hrát nebude. V lepším případě začne okolo druhý (Kohlschreiber vyhraje ve třech) nebo v horším případě někdy okolo třetí (zápas Němců půjde do pátýho setu). To vypadá na další spánkovej deficit ... :(
Reagovat
tommr
oprava: Kohlschreiber vyhraje ve čtyřech ...
Reagovat
PetaM
Skončí to 7:6 v pátém, protože prostě Němci ... Nikdy nás neměli rádi.
Reagovat
tommr
a už taky Kohlschreiber teče ...
Reagovat
Pavlis
Sleduji, jak ten zápas dopadne. Mohl by to ten Němec ještě otočit ve čtvrtém.
Reagovat
Pavlis
Kohlschreiber
Reagovat
tommr
a nakonec to otočil. Začátek ve dvě není zase tak strašnej ...
Reagovat
FulnekUltras
a teď vzhůru na Petru s brojlerem.
Reagovat
Dobry-den
Češky zatím na letošním US Open vypadávají jen proti favoritkám, tak snad nám to Petra nepokazí. Já jí dnes celkem věřím (to se nestává často). ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Bude to zas hodně o hlavě - a tu má teď Peťa lepší.
Reagovat
hluuusa
Pogratulovat Markete, to byla parada, jak se s tim poprala. Vubec jsem to necekal, ackoli jsem doufal, ze ji poradne potrapi... Kde se v ni najednou to sebevedomi vzalo? Jestli je to tim Hrebcem. Konecne i Hernych by mohl byt dobry trener, vzdycky hraval pekne, hlavou. Kde mu chybela sila a servis, tam to dohanel prave chytrosti, dobrou technikou a dokazal zaskocit i hrace top 10. Mohlo by jim to klapat. Budu drzet palce.
Reagovat
hluuusa
Priznam se, ze moc nerozumim obavam vetsiny z vas. Sabalenka(ci spis lepe Sabalenko) je presne typ hracky, na ktere Petra umi a vyridi ji ve vecernim zapase na cenru pomerne hladce ve dvou setech. Navic je Sabalenko odporna muzatka, ktere mohou fandit krome Belorusu jen mentalne vysinuti jedinci...
Reagovat
vendulkabendulka
No, já si dovolím ti tento post za pár hodin připomenout.. ;)
Reagovat
hluuusa
Budu tady neboj :-)
Reagovat
LukasH
Vůbec netuším, jakej to bude mit průběh. Petra Sabalenku už udolala v IW, kde ale nehraje ve formě, tak nevím. Zase asi lepší než hráčka typu Bertens/Mertens, tahle může "pomoct" sama a bude to mít drajv, což má Petra ráda. Pak tam čeká Osaka. Největší přání nás - Kvitovců, je finale se Serenou, který Petra vyhraje...a pak ať klidně ukončí karieru.:-):-)
Reagovat
PetaM
Finále Petra-Serena si přeju už několik let, hrůza, že k němu ještě nedošlo! :D

A o kom je ta poslední věta? O Petře nebo Sereně? :D :D
Reagovat
LukasH
O Petře :D:D
Posledni velkej šlágr byl v podstatě SF na AO 2012. Od tý doby vlastně čekáme...
Reagovat
FulnekUltras
GS nenažranci ;-)
Reagovat
lars
na TM bylo nekolik velkych slagru
Reagovat
LukasH
Myslím GS.
Reagovat
hluuusa
U Osaky je jen otazkou casu, ktery slam bude pro ni zlomovy. Snad jeste ne tenhle a snad to na ni dolehne. Pripomina mi Berdu zamlada, ktery v prvnich kolech hrace ktere mel porazit drtil a potom casto tesne vypadl kdyz se lamal chleba. Osaka ale vypada hodne dobre.Pokud porazi Petru, asi uz dojde do finale.
Reagovat
LukasH
No Petra tam hlavně ještě není. To skóre u Osaky je hrozivý, nicméně pak může hůř čelit komplikacím. Vzpomeňme na Petru ve W 2015. I když takhle hloupou porážku (Petra promine) asi Osaka nepřipustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Naomi si jde pro titul...
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo Maky...
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo Sloane...
Reagovat
smazaný uživatel
a nakonec to vyhraje Serena...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Aryna si jde pro double.
Reagovat
com
vsechny tam vyfackuje Karolina
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane vs Naomi by byla pěkná podívaná.
Reagovat
PetraFans..
Opovaž se to zakřinout! ;)
Reagovat
PetraFans..
1R 6-3 6-2, 68 minutes
2R: 6-2 6-0, 50 minutes
3R: 6-0 6-0, 50 minutes
:)))

Petra by si z Naomi měla vzít dva příklady: 1) takhle se prolézá prvními koly na GS, 2) takhle se poráží Sasnovich ;). Navíc další kolo potenciálně proti Petře, na to úplně připravená nejsem. I když mít jistou oblíbenou hráčku ve čtvrtfinále by taky nebylo špatný. :D
Reagovat
smazaný uživatel
je to mazec:)
Jak se tehle holce dari, je neskutecna...
Reagovat
tommr
dobrá zpráva pro Petru je, že Bertensová je venku. Špatná zpráva je, že pokud porazí ve formě hrající Sabalenku tak jí čeká Osaka, která se zdá být v ještě lepší formě ...
Reagovat
Herbert_Hoover
Pokud by měla Petra to výsostné právo hrát proti soupeřce, která střídá auty se sítěmi, tak by se na kurtu zcela jistě taky dlouze nezdržovala. Alex nebyla dnes důstojnou soupeřkou.
Reagovat
tommr
škoda, že tak nehrála už ve Wimbledonu ...
Reagovat
Mac
zda se, ze trochu slaniny, cibulce vubec neuskodilo...
Reagovat
Bloody13
uff, dva kanárkové :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Zlatý bludišťák, dneska mě ty ženský pěkně oškubaly..člověk si nevybere :)
Reagovat
blixa
Nevybere, ženský tě oškubou tak jako tak :D :D
Reagovat
com
tak Siniakova si muze oddychnout, blbku dne vyhrava Sasnovich :D
Reagovat
tommr
zato Petra má o starost víc. Pokud přežije Sabalenku tak jí čeká právě Osaka, která se podle tohoto výsledku zdá být v top formě ...
Reagovat
tommr
v prvním kole skončila Halepka, ve druhým jí následovala Wozniacká a ted skončila i Kerberová. Krásnej začátek GS ... :)
Reagovat
historik
Cibulkovou teda zrovna moc nemusím, ale vypadnutí Kerber mi teda vůbec nevadí, ta měla dost štěstí už v prvním kole proti Gasparyanové. Dneska to zas padá jako mouchy. A navíc to, že nepokračuje Garcia a Kerber je dobrá zpráva pro Petru i Karolínu, ještě by mohla skončit i Ostapenko aby nedýchala Karolíně za krk.
Reagovat
tommr
Kerberka měla nehoráznou kliku jak proti Gasparyanový tak proti Larssonový ...
Reagovat
Nola
Domca si dnes povodila Angie, Dominika vyborny zapas, Angie dnes spatenka, ale tazko nefandit Slovenke ak porazi moju favoritku
Reagovat
Nenela
Dominika dnes hrala skvele, vitezstvi si zaslouzi.
Reagovat
Nola
ano Domca zohrala super, utocne, jej hra sa mi velmi pacila, na nic necakala, vsetko si uhrala sama, Angie bola za statistku, proti Keys jej velmi neverim, Domca to na nu nevie
Reagovat
horska.kraslice
Hlavně u Dominiky člověk nikdy neví, dovede zazářit, ale i úplně vyhořet.
Reagovat
Mac
vyborne cibulka, zadne cekani na chybu, sla si pro to sama.
Reagovat
Andrew89
diky bohu!
Reagovat
George_Renel
To jsou dnes výsledky... Ještě že Petr hraje až zítra. .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Korda is Back!:)
Reagovat
com
Cibule je naka vyhecovana.. :D Jestli vyradi Kerber, tak dneska dalsi selhani favoritky
Reagovat
Mac
ja nevim, skoro vsichni tady siniacce nadavaji, ale ja koukal na konec prvniho a zacatek druheho setu a tsurenko byla jak zed, jako kerber ve forme. takze se ani nedivim, ze se katka nakonec rozstelovala...
Reagovat
historik
Ani nevím, jestli mám odvahu čekat do noci na Petru. Vypadá to na pekelný noční adrenalin i tak. A to navíc na Louis Armstrongu letos už vyhořely Halep, Wozniacki, Muguruza, Bertens a Kerber bud mít ještě opravdu hodně práce aby se tay nepakovala. Cibule letos v NY nějak nečekaně obživla.
Reagovat
vendulkabendulka
Já určitě koukat budu, ale dneska moc Petře nevěřím. Sabalenka teď hraje parádně, Petra se bude muset vybičovat ke špičkovému výkonu jestli chce uspět.
Reagovat
horska.kraslice
Já už mám dnes adrenalinu dost. A výhru Petry nečekám, kyrysnice Sabalenka jede jako tank :-(
Reagovat
FulnekUltras
dnes chytí nerva a bude po tanku
Reagovat
Pedronegro
chudák Katka, jak musí být zklamaná, možná víc než někteří tady ...
Reagovat
Andrew89
Domi...jak te moc nemusim tak ted hrajes paradne. Posli tu nemku domu!
Reagovat
FulnekUltras
podobné typy na sebe narazily - jen blaváčka je opticky silnější na spodek ;-)
Reagovat
tommr
herně nemůžou bejt odlišnější ...
Reagovat
tommr
už to vypadá hodně slibně ... :)
Reagovat
Andrew89
yes...Kerber out!!!
Reagovat
tommr
a Cibule dobyla zpět pozici slovenský jedničky ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Domů do Polska? :-)
Reagovat
tommr
Krazy Kat se dneska opět předvedla. 11 prohraných her v řadě od stavu 4:1 v prvním setu a to soupeřka ani nemusela hrát na 100% a stačilo jí jen přehazovat sít. Naprosto nepochopitelný selhání v okamžiku kdy měla životní úspěch na dosah (v příštím kole by hrála s Markétou) ...
Může mi to někdo normální vysvětlit? Jen čekám kdy se mě triatlet zeptá zda jsem někdy sportoval a blixa přispěchá s moudrem, že jsem jen gaučák ...
Reagovat
slacker
mas nejake dukazy ze jsi kdysy sportoval a hlavne ze ted uz nejsi jen gaucak?
Reagovat
tommr
jsme snad u soudu? A pokud ano tak chce vidět nějaký důkazy od tebe že nejsi dement ...
Reagovat
slacker
telocvik na stredni a cachtani v rybniku se nepocita
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
blixa
No to je přesně ono, že jsi jen gaučák. Nikdy nepochopíš to tvoje tzv "selhání sportovce", protože prostě vůbec netušíš, co se děje. To nejde vysvětlit, to se musí zažít. Na gauči holt neselžeš :D Tedy při sledování sportu myslím :D :D
Reagovat
tommr
to jsou jen dementní kecy senilního staříka. Možná, že jim ani sám nevěříš a používáš to jen jako berličku když nemáš žádný argumenty. Což je skoro pořád ...
Reagovat
blax
Sorry tommre, ale je to tak. Na každém uživateli na tenisportálu (když má hodně komentářu) jde poznat, jestli je gaučák nebo ne. A na tobě to jde sakra poznat. Nemáš prostě v sobě tu empatii.
Reagovat
blixa
No dobrá chasníčku, doufám že tu moji senilitu probereme osobně :D Mojí oblíbenou technikou je oshidashi, to jen abys neřekl že jsem tě neupozornil ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
To je masturbační technika? :)
Reagovat
FulnekUltras
V ruce to prej nepochybně měl... ;-)))
Reagovat
blixa
Noooo ... že by zdovna tohle mohlo způsobit orgasmus ??? I když ... , možná u nějakého podivného masochisty, kdo ví :D
Reagovat
Grape
Blixa má pravdu. Naopak argumenty zjevně došly tobě, místo toho, abys mu jeho názor vyvrátil, tak jsi to označil za dementní kecy, jak jednoduché...
Už jsem ti to psal - pokud nechceš, aby tu z tebe většina lidí měla v tom lepším případě srandu a v tom horším ti nadávala, tak zde nevynášej tak jednoznačný negativní soudy pokaždé když se nějaké naší hráčce nepovede zápas dle tvých představ. Neumíš si ani představit jak tvé příspěvky, ve kterých ti je všechno jasné nebo ve kterých mluvíš o "ostudných prohrách" a "trestuhodných selháních", působí na okolí komicky...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Češky hrály, jak tommr píše, tak by to byl nekoukatelný stereotyp :-)
Reagovat
tommr
a jak se dá vyvrátit názor že jsem gaučák? Osobní údaje křivákovi jako je blixa rozhodně posílat nebudu a jinak je to jen tvrzení proti tvrzení. Totéž bych moh říct já o něm nebo o tobě a jak se chcete obhájit? Na anonymním internetu může kdokoli tvrdit cokoli ...

A co se týče mýho stylu tak inteligentní lidi poznají, že píšu s určitou nadsázkou a ironií. A kvůli pár uřvanejm blbečkům ho určitě měnit nebudu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadsázka a ironie :-DDD
To neokecáš, inteligente.
Reagovat
tommr
hezky ses zařadil přicmrndávači ...
Reagovat
smazaný uživatel
Slovní zásoba okoukaná od slackera :-)
Při svým pojetí ironie a nadsázky přece musí inteligentní guru tommr poznat, že pár uřvanejch blbečků si z něj tropí neškodnou legraci, bžundu, psinu, prostě prču, neb je zde pro srandu králíkům.
Vyděržaj, pioněr!
Reagovat
blax
Nadsázka a ironie u tebe? :D No to jo, neschovávej se za složitá slovíčka, když ani neznáš jejich význam :D
Hrozně bych chtěl tebe a Fricka potkat někdy na živo. Zajímalo by mě, jestli byste byli stejní hrdinové jako tady.
Reagovat
tommr
proč píšeš pod jiným nickem blixo?
Reagovat
blax
Já s blixem/blixou (nebo jak se to sakra skloňuje :D) nemám nic společnýho. Myslím, že je o dost starší jak já a někdy tady snad psal, že má dokonce i manželku? Nejsem si teď jistej. Mně je 26 let. Každopádně byl bych pro nějaký sraz uživatelů tenisportálu. A pokud tam budeš ty nebo Frick, tak moc rád přijedu.
Reagovat
blixa
Je mi líto že tě zklamu ale nikdy nepíšu pod jiným nickem.
Reagovat
blixa
To nebude problém, na nějakém turnaji. Fricka si odchytíme a tommr určitě přijde když ho pozvu. Přece by se nebál dementního senilního dědka ;-)
Reagovat
tommr
a ještě diskutuješ sám se sebou?
Reagovat
blixa
Opravdu si myslíš, že je tak raritní, že tě dva různí uživatelé TP považují za idi.ota ? :D
Reagovat
slacker
raritni je ze ho za krypla/idi.ota povazujou skoro vsichni :-D
Reagovat
blax
tommre, milerádi ti naživo ukážeme, že nejsme jeden a ten samý člověk :D to by si ale nesměl být srábek jako Frick
Reagovat
blax
Jo, já myslím, že WTA Praha příští rok by na to mohla být ideální. Na takový malý hon na klávesnicové hrdiny :D
Reagovat
historik
až ostudné co tam dnes předvedla. Jak jsem měl po Markétině vítězství dobrou náladu, tak mě teda opravdu hodně nas*. Kdyby prohrála po boji se skvěle hrající soupeřkou, tak neřeknu půl slova. Takhle se bojuje o dosavadní maximum na grandslamu? Navíc když tam místo světové dvojky mám hratelnější soupeřku? Kdybych mohl tak jí snad dám nějakou pokutu, jak mě tímhle výkonem naštvala. a to jí mm jinak fakt rád.
Reagovat
tommr
jj Katka mi taky úplně zkazila náladu po výhře Markéty. Snad to není špatný znamení pro noční zápas Petry ...
Reagovat
FulnekUltras
to bude úplně jiná kapitola
Reagovat
horska.kraslice
Tak, já jsem viděla jen závěr, tj. poslední dva gemy, a to Katka bojovala. Curenko se mi zdála dost dobrá, až jsem se divila, takhle dobře jsem ji ještě hrát neviděla. Ale to byly opravdu jen dva poslední gemy, jinak nevím, jak se obě holky prezentovaly před tím.
Reagovat
Dobry-den
Gratulka.

Právě vyhrála hlavní cenu za kolaps týdne, když zcela zapomněla hrát tenis za stavu 4:1 A:40, a do konce zápasu už si ani nečuchla.

Dneska chyběla i její pověstná bojovnost, takže to vypadá na špatně načasovanou periodu, s tím se holt nedá nic dělat :-(

Pozitivem je, že Katka za mě vyřešila dilema, komu mám fandit ve 4. kole. ;-)
Reagovat
marcel19752
OD stavu 4:1 neuhrála Katka jediný game. Tady si pak stěžujte jak labilní je Kvitová,kdy na paty ji šlape Krystína Plíšková. Tohle překonalo úplně všechno co jsem zatím viděl.
Reagovat
d@ve
Tak Katko, dnes opravdu den Blbec. Budeš se aspoň moct soustředit na deblový postup.. ;)
Tak Petra to menší zklamání snad vyváží.. :)
Reagovat
Nenela
...no, neni kazdy den posviceni. 3. kolo je dobry i tak.
Reagovat
com
Siniakova se teda dneska zas ukazala.. hnus co tam predvadi
Reagovat
bIbec
Katka příšerná dneska. Den blbec.
Reagovat
FulnekUltras
jestli nemá periodu, tak asi holt už jedině nakopat
Reagovat
lvicek
Ahoj, mam dotaz na zkusenejsi na pouzivani Eurosport playeru, protoze si rikam, ze ty stranky proste nemuzou byt tak pitome, takze asi unika neco mne. Chtela bych se podivat na vcerejsi zapas Kaji Muchove. Jak to tam proboha najdu?? Muj normalni postup je, ze zjistim na rozpisu, na kterem kurtu se zapas hral, pak najdu na Eurosport playeru dany kurt a pak proklikavam jako pako treba ctrnactihodinovy zaznam, abych nasla ten zapas. Ovsem vcerejsi zapas Muchove hadam presunuli (?), protoze na Grandstandu jsem nasla jen nejake chlapy. Takze jak to v takovem pripade najit? A opravdu jsou ty stranky tak priserny, ze tam nejdou vyhledat jednotlive zapasy nebo mi proste jen neco uteklo? (Pritom kdyz to jde zive, tak maji u jednotlivych prenosu popis, kdo hraje, tak nekde ta informace musi byt ulozena!). Dik..
Reagovat
marcel19752
Bud v klidu v položce na vyžádání normálně je vše uloženo a normálně hledáš položku včera- dáš Grandstand a zjistíš to co já ...úplně na konci měl být přenos Bárty Muchová,ale není prostě to nenahráli. ten jeden jediný zápas ze všech jinak jsem našel úplně všechno. Doteď neopraveno.Tohle píši,už relativně v klidu protože jsem utratil 5 euro právě pro tuto vymoženost a nikde nemají kontakt,kdy bys mohl napsat,že jim tam něco chybí jen faq na to co ty děláš špatně,když něco nefunguje.
Reagovat
horska.kraslice
Pokud vím, tak to odehrály na nějakém jiném kurtu.
Reagovat
R01316
Zapas chlapu se natahoval, tak jeji zapas dali na petku
Reagovat
Desetinka
myslíš zápas s Barty? Ten v "archívu" je, jenom je z kurtu č. 5 (pokud tedy nechceš TV komentář, nevím, jestli to dávali na E1 nebo E2). Jen si musíš přetočit zápasy před tím, je to od cca 9. hodiny.
Jinak, ano, najít něco v té příšerné grafice je docela oříšek.
Zkusím dát odkaz:
https://cz.eurosportplayer.com/event/kurt-5/93e198da-e284-4aaa-8e39-54c17b549df7
Reagovat
lvicek
No tohle právě nechápu. Jak má člověk vědět, že se to hrálo na kurtu c. 5? To si snad dělaj srandu, že člověk musí zjišťovat tyhle informace, aby mohl použít ty jejich stránky. Nebo snad čekají, že se budeme koukat na všechny přenosy ze všech kurtů, když chceme najít jeden konkrétní zápas?
Reagovat
marcel19752
Přesně to mně nenapadlo,byť jsem zkoušel další kurty a ten 5 kurt...čtyřhra, čtyřhra a nedotočil jsem to, až do konce
Reagovat
Desetinka
tak já to našla na rozpisu zápasů na ofi stránkách US open v příslušný den. Jinak takhle je to ještě "čerstvý", takže člověka lecos trkne, ale představa, že budu chtít konkrétní zápas hledat třeba za půl roku :-)
Reagovat
d@ve
Katko, ještě je šance to zvrátit. Jen se trochu zdravě naštvat a..
Reagovat
d@ve
Tak už začínám pochybovat.. :/
Beztak to je z toho, jak si se vyčerpala na Bucie..
Reagovat
Jimbo
Totálně vyhořela. Přímo ostudný výkon po vedení v 1. setu.
Reagovat
FulnekUltras
a tak každá jen trochu lepší singlistka dříve či později debl opustí
Reagovat
d@ve
Někdo to možná považuje za dobrý trénink na zpestření hry.. ;)
Tak se teď bude moci Katka soustředit na další GS titul. :)
Reagovat
Andrew89
Cibule to tam pali ze vsech stran.
Reagovat
historik
kateřina neuvěřitelný...ja soupeřku zadara postavit na nohy
Reagovat
Dobry-den
Katko, ty ještě zabojuješ, že ano? Že jí to nedáš zadarmo?
Reagovat
com
za chvili ji tu budes moct napsat tu tvou ironickou gratulku :D
Reagovat
Dobry-den
S jejím postupem jsem stejně moc nepočítal, favoritkou nebyla.
Reagovat
Paseka
Co to tam ta Siniakova vyvádí? ?
Reagovat
tommr
za stavu 4:1 přestala hrát a soupeřka už udělala 6 her v řadě ... :(
Reagovat
tommr
tak už dokonce 7 ...
Reagovat
tommr
8 ...
Reagovat
vendulkabendulka
Neuvěřitelné
Reagovat
tommr
9 ...
Reagovat
tommr
10 ...
Reagovat
tommr
11 prohraných her v řadě od stavu 4:1 v prvním setu a to prosím soupeřka nemusela ani hrát na 100% ...
Reagovat
historik
kačeno začni něco hrát, to je katastrofa teď, přitom soupeřka taky nehraje nic světobornýho
Reagovat
tommr
vypadá to, že nám Katka chce vykompenzovat nečekanej úspěch Markéty ... :(
Reagovat
Herbert_Hoover
Dneska to fakt nemá logiku..Vondroušové bych dal po druhém setu pět korun..totálně na odpis a easy si povodí TB. García není schopná zreturnovat jediný servis Carly do kurtu a to i second serve. Welcome To Apocalypse. :)
Reagovat
com
Siniakova od pulky setu zase slaba jak cajicek, tak sem radsi koukal jak CSN vypraskala Garciu :)
Reagovat
marcel19752
Já ten přetrvávající kolaps nechápu Tsurenko nemusí vůbec nic jen dostatečně dlouho vracet než na 95% pokazí Katka. Netrefí vůbec nic takové zoufalství jsem ,už dlouho neviděl.
Reagovat
historik
carlička právě vyřadila Garciu!
Reagovat
FulnekUltras
velamos
Reagovat
Pedronegro
???
Reagovat
FulnekUltras
sobotín
Reagovat
Pedronegro
????
Reagovat
FulnekUltras
karlín
Reagovat
Pedronegro
jo, to je hezká fotka, a k věci, díky :)
Reagovat
FulnekUltras
a moc hezká holka tak jako tak ;-)
Reagovat
historik
katka měla BB na 5:1 a najednou jde soupeřka podávat na set:(
Reagovat
marcel19752
netrefila jediný winner.Všechno páska a k tomu několik naivních zakončení, bez razance.
Reagovat
marcel19752
Katka od stavu 4:1 co jsem se začal dívat otřesně 4:5 . Asi se nesmím dívat
Reagovat
Empe
Stejný problém. :D Zkusila jsem to vypnout, jestli to nepomůže... je třeba přinášet oběti. :D
Reagovat
historik
místo 5:1 je to najednou 4:4
Reagovat
EllNino
Barthel, Bouchard, Bertens, teď už teda jistojistě bude jiná iniciála, ale i tak :))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak uvidíme, jak zvládne další souboj proti Biniakové, nebo Burenko :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále Barthy, to by se mi líbilo :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
Domca94
Markéta dneska zaslouženě. Velká gratulace do New Yorku.
Reagovat
FulnekUltras
doufám, že ne přímo ze sexshopu Růžový slon... ;-)
Reagovat
raron
nevím jestli zaslouženě, ale gratulace samozřejmě také!!
Reagovat
tommr
cenný vítěztsví nad postrachem našich hráček. Zvlášt když si uvědomíme, že Markéta soupeřce darovala druhej set úplně bez boje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sportoval jsi někdy?
Reagovat
blixa
Nepochybně, tommr dlouhá léta reprezentuje v gaučinku ! ;-)
Reagovat
tommr
já jsem v životě sportoval víc než dost a rekreačně sportuju pořád ty blbečku co si všude byl a všemu rozumíš ...
Reagovat
slacker
nelzi kryple
Reagovat
tommr
přispěchal jsi podpořit kamaráda blixu? Vy dva jste opravdu povedená dvojička klaunů ...
Reagovat
FulnekUltras
to víš, nad modrobolševická prasata tady nikdá nebylo a nejni... akorát jak pravda časem vyplouvá na hladinu, tak jim pod čárou ponoru trochu dochází kyslík... ;-)))
Reagovat
blixa
Nevěřím ti ani slovo, kdy by si dlouhá leta sportoval, nemohl bys plodit takové nesmysly.
Reagovat
Patapuff
Mezi zde přispívajícími asi nebude moc těch, co by hráli tenis byť jen na hobýkovské úrovni.
Reagovat
FulnekUltras
o tenis tady ani tolik nejde ;-)
Reagovat
Patapuff
Myslel jsem, že je to tenisový portál?? I se to tak jmenuje.
Reagovat
blixa
Psali sem dříve i ti, co tenis hráli a dost mu rozuměli, ale byli vyštípáni gaučáky. Od té doby tu kralují Frickové, tommrové či Stalinultrasové, co to nikdy nedrželi v ruce.
Reagovat
FulnekUltras
to se teda hrubě podceňuješ ;-)))
Reagovat
blixa
Tak já jsem tenis hrál přes 20 let, na rozdíl od tebe. Až v posledních letech jsem pro dramatiký úbytek kamarádů-soupeřů musel přejít na squash, abych měl s kým hrát.
Reagovat
Patapuff
Z těch příspěvků je tak nějak poznat, kdo tenis hraje a kdo ho jen sleduje z gauče.
Reagovat
FulnekUltras
od roku 2002 už ty předražené nájmy - ani za kurty - neplatím ;-) a je faktem, že ani pinec čili "tenis socek" ;-))) už teď u mě v praxi není, co býval... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Naopak, ve druhém setu hrála Bertensová konečně to, co jsem od ní zhruba čekal a jistě nejen já. Ve třetím ji měla dorazit, ale trestuhodně selhala.
Reagovat
Dobry-den
Katka si dá další tříseťák, ale dneska už bohužel padne. 4:6 7:5 4:6.
Petra naopak ve třech setech zvítězí. 7:6 5:7 6:4.
Reagovat
tommr
to bych asi bral i když bych rád viděl i postup Katky. Nemůžeme ale čekat, že naše holky budou stoprocentní ... :)
Reagovat
blixa
S Markétou ti to nevyšlo, tak teď budeš prudit s Katkou ?
Reagovat
Dobry-den
Kéž by to znovu nevyšlo.
Souboj Vondroušová - Siniaková bych viděl rád ;-)
Reagovat
GaelM
Skvělý výsledek. Nebyla zdaleka celou dobu lepší a měla i štěstí, ale zatím životní turnaj už jí nikdo nevezme. A ani osmifinále nemusí být konečná. Snad bude kompletně české a vítězka si pak zahraje s Petrou, to by byl sen :)
Reagovat
Patapuff
"Nebyla zdaleka celou dobu lepší" Ve kterých třísetových zápasech (žen), je po celou dobu jedna z hráček lepší?
Reagovat
Herbert_Hoover
Markéta byla lepší "pouze" v koncovkách prvního a třetího setu, s tím, že jí k tomu významně dopomohla soupeřka. :) Ačkoliv pár hezkých míčů (winnerů) měla. Nicméně jsem si spíše myslel, že nedopadne Keysová než že to nezvládne Bertensová.
Reagovat
Patapuff
No to je blbost. "Byla lepší pouze v koncovkách prvního a třetího setu". To jako v těch brejcích? A těch šest gamů v prvním a třetím setu ji zřejmě přidělil pořadatel.
Reagovat
mahycek
Moc jsem jí to přál, z z celého srdce.
Reagovat
Dobry-den
Kdo by to byl ještě před 14 dny řekl ;-)

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1719443
Reagovat
UKSAV
Vynikající
Reagovat
Pedronegro
no, fotka teda strašná :)
jinak gratulace a dík za napínavý zážitek jako už dlouho ne :),
jen by mě zajímalo, co jí bylo v tom 2. setu, tam mi přišlo, že ji něco bolí ...
Reagovat
FulnekUltras
trošku Timea a trošku kahau nosatý - ale pořád lepší než kdyby ji zblbli jehoviti, jako jistou nejmenovanou "legendu" ;-)))

Na kurtu je oltář - a tam to zatím vypadá dost dobře. ;-)
Reagovat
ivecka
Souhlasím, strašná fotka. Tu museli dlouho hledat. Je vidět, že některým je úplně jedno, co tam vyvěsí. Ostatně i koláž "Češi v akci" je dost bombovní.

Markéta super, je to šikulka. Taky jsem viděla Kiki hodně vysoko...
Reagovat
FulnekUltras
mohlo by to tak být...

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1018563-maminka-hvezdicky-vondrousove-proti-bouchardove-jsem-byla-v-klidu-co-ji-rozbrecelo.html#article-artcl
Reagovat
FulnekUltras
a o styl hry samozřejmě vůbec nejde
Reagovat
martinek37
Neskutečný. Kiki byla můj tajný tip na vítězku celého turnaje. Tak teď mám nový. Doufám, že další cesta pavoukem bude Kačka, Petra a pak se uvidí.:)
Reagovat
Patri.k
Ty její zkracováky fakt parádička. Nikdy jsem nepochopil, proč to neustále tenisté zkouší, když v 90% to skončí blbě. Ale Vondroušová ukázala, že se dají používat a velmi efektivně :D
Reagovat
FulnekUltras
JoJo-Bertík už z toho chvílemi musel být zoufalý... ;-)
Reagovat
horska.kraslice
Navíc, když to zkoušela Kiki, tak to Markéta ve většině případů zvládla.
Reagovat
dadaft
paráda, gratuluji.

ve schopnosti vyždímat fanoušky až nadoraz a pak je nechat totálně vyšťavené válet se s přiblblým úsměvem všude možně, si Markéta může podat ruce s Petrou.

bylo to maso. ))
Reagovat
FulnekUltras
fresh meat ;-)
Reagovat
letityfanousek
gratuluji
Reagovat
Dobry-den
Paráda. Po kolapsu ve druhém setu jsem jí vůbec nevěřil, za což se jí omlouvám. První a třetí set ale parádně otočila a s přispěním trošky štěstí nakonec po zásluze postupuje.

Tak tedy ještě jednou gratulka. ;-)
Reagovat
EllNino
Úžasná, a jak si na konci sedla na zadek, to bylo roztomilý :)) Maminka může být zase hrdá ... zápas dolu, nahoru, dolu a zase nahoru, tiebreaky zahrála jako paní tenistka, opravdu luxusní výkon a skvělá podívaná, zážitek ... hodně štěstí, ale to měly obě, každá v jiných momentech, ale rzhodující byl ten gem za stavu 5:5, který Maky díky štěstěně otočila na svou stranu, a i když potom nedopodávala, tak to bylo potom už přesvědčivě dobré ...

Navíc je zde poměrně nadějná i soupeřka do osmifinále, snad dojde na český souboj, Kaťušo, hecni si a poraz Lesiji :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Nola
sikulka, nehra bum-bum tenis, ale dokaze kuzlit, ak si vytvori priestor, tak zahra winner, kratasy, zmena rytmu, pestry tenis, velka nadej ceskeho tenisu, klobucik
Reagovat
tommr
až na tu hlavu. Aby neskončila jako Smitková ...
Reagovat
horska.kraslice
Hlava? Ta dnes bodovala!
Reagovat
tommr
a co byl ten výpadek ve druhým setu? Z 2:0 na 2:6, šest prohraných her v řadě z toho čtyřikrát neuhrála ani míček a ještě na začátku třetího setu brečela ...
Reagovat
horska.kraslice
V rozhodujících momentech byla silná a hrála svoje nejlepší míče. Nesesypala se. Vyhrála.
Reagovat
tommr
dneska měla i trochu štěstí, že soupeřka v závěru nepochopitelně chybovala. Z výhry mám radost, ale zase bych jí tak moc nepřecenoval ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Já ji vůbec nepřeceňuji, ba naopak, štěstí určitě měla a má ještě moc co zlepšovat, ale dnes to zvládla, dokázala se v závěru zkoncentrovat a zahrát bez respektu dobré míče, kdežto vysoce favorizovaná Bertens se v obou TB nepochopitelně sesypala.
Reagovat
tommr
no po tom co dneska za šílenost předvedla Katka se Markétě musím omluvit ...
Reagovat
horska.kraslice
:))))))
Třeba se Katka lekla, že by musela hrát proti Markétě (vtip).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist