Češky po čtyřech letech zastaveny. V semifinále podlehly Američankám v čele s Vandewegheovou

23. 4. 2017, 14:00
Aktuality 333
FED CUP - České tenistky i v oslabené a omlazené sestavě bojovaly v semifinále Fed Cupu do posledního míčku. Sedmnáctiletá Markéta Vondroušová poslala zápas do rozhodující čtyřhry, ve té ale nezkušená dvojice nestačila na Bethanii Mattekovou-Sandsovou s Coco Vandewegheovou, která byla u všech amerických bodů, a Češky tak poprvé po čtyřech letech a šňůře deseti výher prohráli. Američanky poletí k listopadovému finále do Běloruska.
Coco Vandewegheová (© fedcup.com)

Češky ve Fed Cupu prohrály poprvé po čtyřech letech. Naposledy podlehly v semifinále na antuce v Itálii v dubnu 2013. Od té doby vyhrály desetkrát v řadě, třikrát za sebou získaly vítěznou trofej a v soutěži triumfovaly pětkrát za uplynulých šest let.

Kapitánu Petru Pálovi chyběla tento týden na Floridě zraněná Petra Kvitová a omluvilo se také trio Karolína Plíšková, Barbora Strýcová a Lucie Šafářová. Američankám zase scházely těhotná Serena Williamsová, její sestra Venus i Madison Keysová.

Finálový duel začal v sobotu porážkou sedmnáctileté debutantky Markéty Vondroušové, která nestačila na Coco Vandewegheovou. Vyrovnání pak zařídila Kateřina Siniaková výhrou nad Shelby Rogersovou. Obě české hráčky se představily ve fedcupové dvouhře poprvé.

V dnešních dvouhrách český kapitán Petr Pála vsadil na stejné hráčky a ty se mu za důvěru znovu odměnily jedním bodem. Jen si role prohodily.

Markéta VondroušováProti světové dvaadvacítce Coco Vandewegheové dnes neuspěla ani Kateřina Siniaková. Sice začala solidně, ale nakonec po sérii devíti ztracených gamů prohrála 4-6 0-6.

Aktuálně 38. hráčka žebříčku Siniaková se jen těžko vyrovnávala s razantním podáním Američanky. Při servisu soupeřky prohrála prvních deset výměn, ale v šesté hře si jako první vybojovala brejkbol. Po nepřesném returnu o něj však přišla.

Zápas se zlomil za stavu 4-4 při podání Siniakové. Dvacetiletá Češka udělala tři dvojchyby, třetí při brejkbolu, a na lavičce se rozplakala. Kapitán Petr Pála se ji snažil uklidnit, ale jeho svěřenkyně už se proti agresivně hrající Vandewegheové neprosadila.

Do čtvrté dvouhry nastoupila za stavu 1-2 Markéta Vondroušová. I když se jí včerejší debut v soutěži nepovedl, dnes už hodila nervozitu za hlavu a navázala na své skvělé letošní výkony. Sedmnáctiletá Češka, jež před týdnem triumfovala na podniku WTA ve švýcarském Bielu, porazila 6-2 7-5 třiadvacetiletou 36. hráčku světa Lauren Davisovou a udržela Češky ve hře o finále.

Markéta Vondroušová"Věřila jsem, že můžu vyhrát," řekla Vondroušová, jež vylepšila svou letošní bilanci na 41-5, po utkání v rozhovoru na kurtu Martině Navrátilové.

117. hráčka žebříčku Vondroušová hrála klidněji, soustředěněji a bez větších výkyvů než soupeřka. Své sebevědomí ukázala povedeným kraťasem hned ve druhé výměně a hru dobře mixovala.

První set získala levou rukou hrající sokolovská rodačka za 40 minut a ve druhém ukázala pevné nervy. Z 1-3 srovnala na 3-3, za stavu 3:5 čelila setbolu, ale Davisová při něm udělala dvojchybu a pak Češka získala čtyři hry v řadě.

"Soustředila jsem se jen na sebe a bojovala o každý míč. Odehrála jsem dobrý zápas," pochvalovala si Vondroušová po první fedcupové výhře.

O finalistkách tak rozhodla čtyřhra, ve které tentokrát Pála nemohl sáhnout po zkušenostech ani deblových kvalitách. Vybojovat postupový bod v semifinále Fed Cupu se snažily Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková, které spolu odehrály jediný zápas už v roce 2014 (vítězně), překvapit proti favoritkám - nejlepší deblistce světa Bethanii Mattekové-Sandsové a o tomto víkendu výborně hrající Vandewegheová - ale nedokázaly.

Čtyřiadvacetileté Plíškové, která hrála Fed Cupu poprvé, se v úvodu nedařilo. V prvním setu přišla dvakrát o servis a v jeho závěru ztratila podání i Siniaková. Také v druhé sadě Češky brzy prohrály servis a Američankám podání nevzaly. Za stavu 2-5 odvrátily tři mečboly, ale následně 'padly' při podání Vandewegheové.

"Doufal jsem ve tři body ze singlů, ale byl by to asi zázrak. V deblu byly Američanky silnější," citovala Petra Pálu MFDnes na sociálních sítích a český kapitán pro fedcup.com dodal: "Byl jsem v kontaktu s Petrou (Kvitovou), která přála hodně štěstí celému týmu. Jsem si jistý, že z Markéty (Vondroušové) může být skvělá hráčka."

Češky prohrály s USA 2-3 po rozhodující čtyřhře stejně jako v minulém duelu v roce 2009 v Brně. Týmu USA podlehly podesáté, porazit Američanky dokázaly jen v letech 1983 a 1985.

Američanky budou hrát v podzimním finále (11. a 12. listopadu) v Bělorusku, které v Minsku zdolalo Švýcarsko a do finále postoupilo poprvé v historii.

• FED CUP 2017 •
Světová skupina I, semifinále
kompletní výsledky (22. - 23. 04. 2017)
USA - Česko 3-2 (Saddlebrook Resort / Florida, zelená antuka)
sobota 22. dubna:
Vandewegheová - Vondroušová 6-1 6-4 ... 1-0
Rogersová - Siniaková 3-6 3-6 ... 1-1
neděle 23. dubna:
Vandewegheová - Siniaková 6-4 6-0 ... 2-1
Davisová - Vondroušová 2-6 5-7 ... 2-2
Matteková/Vandewegheová - Siniaková/Kr. Plíšková 6-2 6-3 ... 3-2
Bělorusko - Švýcarsko 3-2 (Minsk, tv. povrch / hala)
sobota 22. dubna:
Sasnovičová - Golubicová 6-3 5-7 7-5 ... 1-0
Sabalenková - Bacsinszká 4-6 5-7 ... 1-1
neděle 23. dubna:
Sasnovičová  - Bacsinszká 6-2 7-6(2) ... 2-1
Sabalenková - Golubicová 6-3 2-6 6-4 ... 3-1
Govorcovová/Lapková - Bencicová/Hingisová 0-6 1-6 ... 3-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

333
Přidat komentář
Haitik
2. místo
Maria vs. Halep FO 2015
https://www.youtube.com/watch?v=WpyUzFHtbeU

Miluju tenhle zápas! Když se nudím, tak i občas kouknu na ten 40-minutový higlights.. Nejlepší finále GS co jsem kdy viděl! Po posledním míčku jsem měl slzy v očích, jak pro Maruš, tak i pro mě to byl vyčerpávající zápas.. :D Ten čtvrtý gem ve 3. setu, ten byl smrtící..
Reagovat
brixner
Slzy v očích budu mít, až mi odejde do psího nebe můj pes!
Bóže můj...
Reagovat
smazaný uživatel
Sváteční podívaná.
Snad bude mít Simona ještě jednou podobnou šanci :-)
Reagovat
Haitik
Nevadí, nemůžeme vyhrávat pořád! :-) Holky nabraly alespoň zkušenosti.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice naše holky prohrály, ale předvedly bojovný výkon.
V deblu už bohužel byl rozdíl v kvalitě moc velký, aby se s tím dalo něco dělat. Škoda, že jsme neměli k Týnce zkušenější deblistku, pak by se dalo pomýšlet i na postup.
Ale fakt respekt!
Reagovat
tommr
jednu zkušenější deblistku to určitě chtělo, ale spíš ke Katce ... :)
Reagovat
VlS
Taky bych řekl, Tynda byla hodně jalová
Reagovat
sprchon
Katku s Coco jsem neviděl, jen jsem slyšel, že Katka byla tentokrát nervozní a Coco hrála snad ještě lépe než v sobotu. Maky jsem viděl až od půlky druhého setu a super. Hrála proti hráčce TOP 40, která nedává pecky jako Coco a hned zase mohla ukázat, co v ní je. :) Před deblem jsem tentokrát nebyl ani trochu optimistickej, čekal jsem spíš, že s Katkou nastoupí Maky, ale možná už byla fakt vyšťavená. Nebo chtěl dát Pála prostě jen šanci Kristýně. Což pro ni asi nebylo zrovna příjemný, naskočit poprvé do ostrého, rozhodujícího debla. Bětka s Coco se skvěle doplňovaly, obě byly na síti téměř bezchybné. Těžko proti nim hrát. Jako jo, naše holky tam měly světlejší chvilky, ale nemohlo to stačit... Tynda až na pár okamžiků svázaná a prkenná, bohužel. Ale odbyla si premiéru a určitě to byla dobrá zkušenost. ;)

Celkově mě české hráčky příjemně překvapily. Všechny měly dobrý i špatný okamžiky a posbíraly cenné zkušenosti. Katka zvládla v sobotu premiéru na jedničku. O Maky se nedá říct, že by v sobotu dělala něco špatně. Asi poprvé hrála proti takovým peckám. Možná mohla zkusit na returnu sbírat míče z menší vejšky, ale je to zkušenost. A v neděli to byla od ní senzace. :)
Reagovat
A.R.R.
Coco to tam včera prala a prostě jí to padalo. Jak už to prostě bývá u ranařky, když má svůj den. Katka neměla moc šancí jak to zvrátit....
Reagovat
EllNino
Že se nestydite ....za trest by se meli Česky, ktere nehrály pomalu obesit jako Rajtoral podle vás ....

Holky jednou nehrajou a je tu odsouzení jako kdyby bůhví co provedly ...je to neslusne vuci nim ...mají právo na oddych a vlastni kariéru ...a ty kecy Hrát za Petru si nech od cesty Fricku ...Petra by sama nehrála ...není blba jak psal blbec ...naštěstí

Je mi z vás zle, vyhráli jsme 5x za posledních 6 let a je to málo ...holky by mely spadnout do euroafricky zóny abyste se probrali chlapci ...děs
Reagovat
A.R.R.
Fanoušek je tvor nevděčný....jednou k tomu dojít muselo a nedopadlo to vůbec špatně, mláďata ukázala svůj velký potenciál. Vlastně já jsem za tuhle situaci docela rád, i ve velmi nezkušené sestavě holky dokázaly vzdorovat kvalitním hráčkám, takže lez očekávat že naše další generace se neztratí.
Reagovat
VlS
Po pravdě, doufal jsem, že udělají aspoň čestnej jeden bod, to, že rozhodoval až debl, je podle mě skoro nad reálný možnosti B týmu. Skvělá práce. A A tým si vybral TO, měl na to plný právo po letech bojů. Lucka potřebovala doléčit, Kája s Barčou to loni oddřely a přinesly a letos se jim to pichopitelně nehodilo do programu. Nechápu plánovače, po Wimblu by byl přece jen volněhši termín a je tam pár týdnů času do americký betonový šňůry.
Reagovat
bIbec
až na tu poslední větu absolutní souhlas. Nečekal sem, že to dojde až do čtyřhry.

píšu až na tu poslední větu, protože je to zase malinko diskutabilní. Asi by to stálo za zvážení, ale přeci jenom.. po tom Wimbedonu je tam prostě období, kdy ty hráčky mají možnost doléčit bolístky po těch prvních 2/3 sezóny.. a dát si trošku voraz.

Já bych prostě uvítal, kdyby se ten formát FC smrskl aspoň na ty 2 termíny. Nebo aby se klidně bojovalo o titul v periodě 2 let.
Reagovat
A.R.R.
S tím termínem je to těžké, ono se to nedá někam nacpat, bez toho aby to okradlo holky o přípravu na turnaj nebo o volno. Možná by stačilo, kdyby účast ve FC byla bodově ohodnocená...
Reagovat
tommr
to že se FC/DC neboduje je podle mě zcela zásadní nedostatek. Myslím si dokonce, že je to ze strany WTA/ATP záměrný, aby tak zlikvidovali "konkurenci" ...
Reagovat
FulnekUltras
hlavně by zvlášť jedna holka neměla definitivně spadnout do zóny studeného vypočítavého lendlovství - odkud se na rozdíl od afrozóny už vyhrabat nedá
Reagovat
VlS
A dostane za to řád Hrdina socialistické práce?
Reagovat
FulnekUltras
třeba si na ni jednou lidi vzpomenou i v jiných souvislostech, než že byla pár měsíců na druhém třetím místě jakéhosi žebříčku
Reagovat
blixa
Zato na tebe si nikdo nevzpomene. Leda možná teď tě ještě někdo pozná, že si ho mlátil pendrekem a dá ti po zásluze po tlamě ;-)
Reagovat
blixa
Teda takový dva dementy fakt pohledat. Nechcete se odklidit na iDnes ? Tam už na vás čeká Kvěš a Cajthaml s otevřenou náručí. Byli byste nedostižná čtyřka :D :D
Reagovat
FulnekUltras
zklidni hormon čecháčku
Reagovat
blixa
Ale to víš že jo, STBáčku ...
Reagovat
FulnekUltras
současné BIS by prý ;) oprávněná kritika vadit neměla
Reagovat
FulnekUltras
ale to si asi fandíme moc ;)
Reagovat
FulnekUltras
A tak historická pachuť nad tímto výsledkem do jisté míry zůstane - ať už padnou vysvětlující argumenty jakékoliv. Tenis - jedno zda ho vnímáme víc individuálně nebo také kolektivně - je pořád především sport, v němž by se předem vzdávat nemělo nic. Zvlášť, črtá-li se reálná šance na historický výsledek. Nebo žiju skutečně v iluzi - a naše nejlepší hráčky mimořádnou prestižnost tohoto duelu vůbec nevnímaly?
Reagovat
Frick
Bohužel vnímaly hlavně nesmyslně načinčané pozlátko pouhého Premieru ve Stuttgartu a nutnost cestovat přes oceán.
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby šlo o běžnou floridskou přípravu v teple, žádné cestování by nevadilo.
Reagovat
baggik
Jsi hrdina Dostojevskeho romanu! Hlavne, ze Americanky byly v nejsilnejsi sestave se sestrami Wiliams, vid. Si udelej statistiku, kolikrat se z FC omluvily nase top hracky Petra, Lucka, Tyna, Bara.. a kolikrat reprezentantky jinych statu. Kazdy ma pravo na odpocinek a holky udelaly ve FC v posledni dobe tolik uspechu, ze jim to muze vycitat jen ten nejvetsi ignorant.
Reagovat
baggik
* Kaja
Reagovat
FulnekUltras
nevyčítám - ale přehlížet a mlčet nemůžu
Reagovat
Frick
se dá říct, že 5 titulů za 6 let je více dost a ať nejsme rozežraní atp., na druhou stranu je za poslední roky prakticky jediný skutečně úspěšný kolektiv v nějaké míčové hře (byť je to samozřejmě trochu specifické). Fotbal, hokej, pak basket, házená, volejbal.. x2 pohlaví (u těch třech posledně jmenovaných). Ono těch sportů málo není. A např. v žádném z těch letních jsme nebyli schopni se dostat ani na ty LOH. A řeči o malé zemi skutečně neobstojí. V souvislosti s těmito sporty ne.

Kdo získá letos "kolektiv roku" bude zajímavé. Třeba se vytáhnou lvíčata, třeba basketbalistky (já bohužel budu mít problém, díky jednomu úřednímu úkonu, tomuto týmu fandit), hokejkám to samozřejmě cinknout může, můžou se fotbalisti hecnout a postoupit na MS. Ale nikde žádná "jistota".
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/vandeweghe/

Sice o ní mnozí psali jako o celkem jasné favortice, nicméně bookies to tak zdaleka neviděli (podle všeho na základě jejich mizerných turnajových výsledků po AO). Dá se tedy říct, že svými suveréními výkony až překvapila. Tak trochu to "neutralizovalo" naopak slabé výkony Shelby a Lauren.
Reagovat
FulnekUltras
povrch byl pro ni ideální - cudně pocukrovaný krypto-beton - dalo se to čekat - i Kája by s ní měla co dělat
Reagovat
Frick
Myslíte si, že by hrála? Řekněme i za situace, kdy by se s Kájou praly o šanci na trůn?
Reagovat
FulnekUltras
o tom nepochybuj
Reagovat
bIbec
určitě ne. Není blbá.
Reagovat
bIbec
nebo takhle.. on v tomhle ohledu trošku blbá je.. nebo spíš bývala. Ale postupem času se naučila říkat ne. Řekla ho v Kanadě, ve Španělsku nebo kvůli Madridu vynechala Prahu.

Myslet si, že by pro ni byl souboj s USA nějakou "prestižní" záležitostí, to mi přijde jako dost ujetá myšlenka.
Reagovat
Frick
Letos by už v Praze hrála. Madrid - neMadrid.
Reagovat
FulnekUltras
repre-odpovědnost a poctivost = blbost

kur.wa kam ještě tenhle konzumem a penězi zprzněný ovčí národ jednou klesne???
Reagovat
Frick
S ní je to ale divný. Já myslím, že je v situaci, kdy by kvaldu ve Stuttgartu vypustit mohla.

Nicméně i Lucka H. s Katkou by asi na BMS s Coco neměly.
Reagovat
blixa
Nepoužívej spojení "já myslím". To je zcela vyloučeno.
Reagovat
FulnekUltras
každopádně škoda, že bylo FC v USA už dopředu de facto veřejně degradováno na cosi podřadného, otravně zatěžujícího či povinného - a spousta čecháčkovského kanónfutru tomu pomalu ještě tleská
Reagovat
Frick
No, taky mi přijde, že "sportovní veřejnost" byla k těm omluvenkám více shovívavá než třeba k Berdychovým.
Reagovat
FulnekUltras
Na jednu stranu holkám "za zásluhy" (uvozovky s ohledem na posledních 6 let rozhodně nemyslím ironicky) těžko něco vyloženě vyčítat - na druhou stranu právě USA doma měly být tou obrovskou novou motivací - a bohužel se mi jeví, že ještě tak před 14 dny i skutečně byly...
Reagovat
Frick
Ne, žádný šmodrchání do neurčitý "kuličky" s názvem "holkám". Konkrétně vyjmenovat! A Karolína šest let nehraje. Hraje dva roky.
Reagovat
FulnekUltras
konkrétně kromě Káji ještě Barča samozřejmě, i když ta se velmi pravděpodobně opravdu rozhodovala až pod vlivem známé neúčasti naší momentální jedničky
Reagovat
Frick
K Báře jako veteránce, co hrála prvně už v roce 2002, bych byl shovívavý.

Navíc ta by s Coco nepomohla.
Reagovat
FulnekUltras
v deblu jo
Reagovat
Frick
V Itálii 2013 jsme prohráli v nejsilnější sestavě, tam to jen mrzelo. Dneska to mrzí, ale hlavně štve. Prostě se to odevzadalo předem. Kdoví, třeba si Kája s Prdličkou mohli s Černoškem vjet do vlasů, přecijen opustit nejvlivnějšího sportovního promotéra (jakkovliv ho nemám v lásce, tak v tomto samozřejmě toto musím uznat), to nemusí bejt "jen tak".

Přišlo se o hodně. Domácí finále mohlo být dějištěm zajímavých příběhů o velkých návratech po radostných i velice neradostných pausách. A bylo poslední. Přijde mi, že ta "value" tý sportovní události mohla být skutečně hodně, hodně velká a mělo se to projevit na mimořádnym honoráři pro Káju. Deset mega (v případě klíčovym podílu na postupu) by mi přišlo adekvátní. To by byl asi 3,5 násobek oficiální PM za výhru ve Stuttgartu. Pokud Kája prahla po bodech, co by jí vynesly na trůn, tak měla dojít dál na AO, v IW a v Miami. Samozřejmě, došla tam celkem daleko, ale šlo jít dál. AO by asi Serena byla v SF konečná, ale v případných finále IW či M by to bylo, na finále PM turnaje, skvěle hratelné. Proti loňský Azarence...
Reagovat
Jan
Jestli holky někdo neuplatil, aby odřekly a USA mohlo jít do finále.
Reagovat
FulnekUltras
Ani ne tak holky, jako Hrdličkovo "agenturu". ;)
Reagovat
blixa
Totál magor. Místo abys byl rád, že si mladý holky úspěšně zahrály, tak zase meleš ty svoje nesmysly. Fakt běž k psychiatrovi, ty tvoje obsese už nejsou sranda.
Reagovat
Kytka
Přesně tak. Siniakové je teprve dvacet a na sedmnáctiletou Vondroušovou parádní výkon. Včera při prvém zápasu holt narazila na tu americkou kyrysnici a v prvním setu ten přílišný respekt byl vidět. Ale ve druhém už vystrčila růžky. Na to, že ve WTA zatím uhrála vlastně jen jeden turnaj - kromě kvaldy a 1. kola v Praze, klobouček. Zdá se, že má tah na vítězství. A v deblu byla Kristýna také lepší v druhém setu než v prvním. Výhra se moc čekat nedala, ale byl to důstojný zápas a došlo až na čtyřhru. Výprask nedostaly. Pokaždé holt není posvícení.
Reagovat
Frick
Jenže tady stačil všší smysl pro týmovost a klidně jsme tam zase mohli bejt. Prostě měla Kája bojovat i za Petru.

Já nevěřim, že jí ta neúčast ve FC k něčemu bude. Buď na tý antuce zahraje a nebo nezahraje. Ale nebude to, hlavně v Madridu, Římě nebo Paříži kvůli tomu, že nehrála Fed Cup.
Reagovat
FulnekUltras
Tak tak. Zároveň je ale dobře, že Maky s Katkou se pořádně otrkaly, neboť u Karolíny nelze podobné lendlovské absence vyloučit ani do budoucna - zvlášť pod křídly současného "manažera".
Reagovat
Frick
Já spíš myslím, že v Evropě reprezentovat bude.
Reagovat
janek_da
:)

https://www.dropbox.com/s/mwqx1y6t9p3uj0b/tp.png?dl=0
Reagovat
VlS
No, a co s tím budeš dělat?
Reagovat
Frick
Já a teď opravdu nic. :o)
Reagovat
VlS
Tak k čemu je ten rozbor?
Reagovat
Frick
Selektivní zpochybnění významu komentování/glosování události = diskuzní faul jak prase :o)
Reagovat
George_Renel
Pěkný rozhovor s Andreou H., včetně informace o její svatbě.
Reagovat
George_Renel
http://sport.lidovky.cz/hlavackova-chysta-veselku-delala-rozhovor-s-nadalem-a-vloguje-tohle-chci-delat-1hw-/ostatni-sporty.aspx?c=A170420_201136_ln-sport-ostatni_atv
Reagovat
FulnekUltras
s těmi videi konečně našla svou parketu... ;)
Reagovat
Fandina
Díky. Andrejka je super.
Reagovat
misa
odehrála zápasy se ctí. Čtyřhra USA byla skvělá.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně Katka a Maky mají velký potenciál - a dobrý vnitřní základ
Reagovat
FulnekUltras
Holky odvedly na co mají, CoCo měla kurt ušitý vskutku na míru - a tak mrzí jen to klasicky čecháčkovské odevzdání zápasu předem už při nominaci. Opravdu nechápu, jakou by ještě naše nejlepší holky při současném rozložení sil v ženském tenisu chtěly větší motivaci než porazit USA na jejich půdě. Prázdné řeči o upřednostnění individuálních cílů neobstojí - Florida bývá za normálních okolností z Evropy zcela dostupným a běžně využívaným přípravným kempem. Ve Stuttgartu bude zima a výsledky jsou velkou otázkou. Jinak nutno znova zdůraznit, že Barča reagovala s odřeknutím repre až na Káju - ještě před 14 dny při kritice WC Šarapovové dala jednoznačně najevo, že hrát chce. Takže na definitivní vykopání zahnízděného Hrdličky z pramene si ještě budeme muset nějakou dobu počkat.
Reagovat
smazaný uživatel
StalinUltras kecy
Reagovat
FulnekUltras
Tripřicmrndavač jako vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FulnekUltras
sympatická paní - ta by Hrdličku poslala do prdele za vteřinu
Reagovat
misa
Ve Stuttgartu je hala.
Reagovat
FulnekUltras
a guwno tam uhrají
Reagovat
smazaný uživatel
FulnekUltras poručí větru dešti i v hale :-)
Reagovat
VlS
Ale nesmí bejt Ušácká, tu by preventivně vyhodil do luftu
Reagovat
blixa
Dementní zkroucenej mozek. Co čekat jinýho než další blábol.
Reagovat
Frick
Bára by na Coco neměla.
Reagovat
FulnekUltras
s Kájou v deblu by na ni měly
Reagovat
Frick
Kája by hlavně zřejmě měla na Kokosku.
Reagovat
lars
Karol by Coco pravdepodobne neporazila v nedeli.
Musela by ji porazit 2 FC tymu v sobotu ( Safar)
Reagovat
FulnekUltras
stačily by dva body přes us-dvojku(y) plus jakýkoliv jeden přes CoCo včetně deblu - což bychom v nejsilnější sestavě velmi pravděpodobně dali - proč nebyla nejsilnější, na to si musí odpovědět aktérky PRAVDIVĚ zatím aspoň samy uvnitř, když navenek se to dozvíme zřejmě až s čecháčkovsky obvyklým velkým odstupem
Reagovat
Kytka
No uvidíme. K souboji Káji a Coco zřejmě dojde ve Stutgartu ve druhém kole. Pokud tedy Coco v prvním neporazí nějaká kvalifikantka.
Reagovat
lars
nebo se Coco muze odhlasit
Reagovat
FulnekUltras
kvůli jetlagu ;)
Reagovat
Jan
Holkám celkově pochvala, i v deblu, dobře se držely, je to příslib do budoucna. Jen na ten debl to chtělo silnější kalibr. Kdoví jak by s nimi
hrály Bára s Kájou nebo nějaká kombinace s Hradeckou. Kdyby místo 3 omluvenek byly jen 2 nebo jedna, mohlo to vypadat jinak. Debl měly Američanky extra silný (aspoň ve srovnání s Kristýnou a Katkou). Symbolicky se orámovala vítězství našeho týmu porážkami s USA v roce 2009 a letos. Jestli příští rok ITF odsouhlasí nový formát Fedcupu s final four, zase to bude jiné, možná obtížnější získat ten titul. Navíc při účasti 16 týmů ve světové skupině.
Reagovat
EllNino
no bože, vždyť jich máme 5 za posledních 6 let, zas tak prestižní trofej to není ...
Reagovat
Fandina
Jednou mezitím holky prohráli v Itálii, ale jinak souhlas, že to byl hezký víkend s tenisem, ta tečka v deblu chyběla.
Reagovat
smazaný uživatel
Je třeba pogratulovat našim holkám :-) Naděje do budoucna a praly se statečně :-) Když si vezmu, že tam hrálo vlastně céčko, tak to jen ukazuje, jak máme skvělý ženský tenis :) Jinak čtyřhru beru s rezervou, když je někdo s tak slabým servisem světová jednička :-) Tam hraje hodně roli s kým hraje :-)
Reagovat
blixa
A Béčko by byl jako kdo ? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Když bych bral singly- Tak áčko- Kvitová, Karolína Plíšková..B- Śafářová, Strýcová :-)
Reagovat
blixa
Tým jsou čtyři, ne dvě ;-)
Reagovat
George_Renel
A tým jsou pouze zdravé hráčky...
Reagovat
tommr
z historie FC/DC je dobře známo, že úspěšnej tým se dá postavit na jedné mimořádné hráčce doplněné několika průměrnými. Naposledy to demonstrovala právě v utkání s náma Vandeweghová ...
Reagovat
Frick
Přesně. Kdyby hrála Kája ve formě, tak by možná stačila už jen k ní Hradecká nebo Hlaváčková.

Zbytek by klidně mohly obstarat Pantůčkovic.

Plíšková Ka., Hradecká, Pantůčková G., Krejsová....takovýhle kvarteto by mělo mnohem větší šanci na úspěch.
Reagovat
EllNino
Katka i Markét ukázaly potenciál, Týna si odbyla premiéru v ultratěžkém zápase nic lehkého pro ni, ale zkušenost k nezaplaceníí :) ...

USA zaslouženě ve finále, aspoň to není tak monotonní :)
Reagovat
FulnekUltras
nekeťasíme, jenom na to serem... ;)
Reagovat
VlS
holky, nemáte se za co stydět. Silnej debl v sestavě chyběl, možná tam místo Drndy mohla bejt Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si říkal, že chyba kapitána..Máme skvělé deblistky a on tam tahá Allertovou..Mohl mít lepší výběr :-) Má štěstí, jakou generaci dostal :)
Reagovat
EllNino
když se holky omluvily, tak někoho vzít musel :D ...
Reagovat
VlS
No, Andy
Reagovat
Fandina
Nebo Hráďu
Reagovat
blixa
Andy má úplně jiný starosti.
Reagovat
VlS
Svatba bude v létě, takže času dost
Reagovat
blixa
Jak má ženská svatbu v hlavě, je utrum ;-)
Reagovat
VlS
Chlap má utrum až po ní.
Reagovat
Fandina
To jo, ale zas má někoho, kdo se o něj stará :-))).
Reagovat
VlS
To je to, co si ženský myslí, že je největší pozitivum a pro chlapa je to ten největší průser. My nepotřebujem, aby se o nás někdo staral, na to je čas v LDN.
Reagovat
Fandina
:))jenži to tak je, sice nepotřebujete, aby se o vás někdo staral, ale doma chcete mít uklizeno, navařeno, napráno, nažehleno a ještě k tomu ženu, která se nehádá, je milá a vždy k dispozici :-)))
Reagovat
a.magerova
A o čem teda sní muži?
Reagovat
VlS
O bezva sexu, o bezva dětech a o manželce, kterou mu budou závidět. Rozhodně ne o chůvě, která jim bude kontrolovat co si oblečou a jestli jdou na sport, nebo na pivo:-) A už vůbec nepitřebujou, aby jim někdo říkal hloupejma zdrobnělinama.
Jak se říká, optimální žena se k chlapovi chová jak ke psovi - dá´ mu nažeat a pustí ho ven.
Reagovat
Fandina
To je zvláštní, že mým mužům hloupé zdrobněliny nikdy nevadili.
Reagovat
a.magerova
Takže TO dělám správně.... ;-)

Tak tak, věta: "Zlato zajdi si s klukama na pivo."
Dělá z každého chlapa lepšího člověka.... :-)))
Reagovat
Fandina
To vypadá, že se ho chceš zbavit.
Reagovat
a.magerova
Právěže naopak, tím si ho udržím !!!
Reagovat
Fandina
To si nemyslím, posílat chlapa na pivo je podezřelé. To je právě to starání se o něj. Chlap musí mít dojem, že se všechno řídí podle něj.
Reagovat
a.magerova
Pustit chlapa s kamarády na pivo, je základ dobrého vztahu... ;-)

A pokud řekne, pojď se mnou, kámoši by s Tebou rádi pokecali, je TO pro partnerku vyznamenání !!!
Reagovat
Fandina
Základ dobrého vztahu je nechat druhého dělat si co chce. Můj manžel se mě na nic neptá, chodí na pivo, má koníčky, respektuje můj tenis a proto jsme spolu čtyřicet let.
Reagovat
a.magerova
OK.
A splňuješ VlSův "požadavek": "Muž sní o manželce, kterou mu budou závidět."
Reagovat
Fandina
Jednou jsem tu vyprávěla příhodu mého muže, jak stál se známým na křižovatce a ten najednou říká, podívej, támhle jde pěkná ženská a můj manžel na to, že ji zná atd.. ale je to už moc let, to jsem byla ještě mladá a krásná, teď už jsem jenom krásná ... :-))).
Reagovat
a.magerova
Čo bolo to bolo... jde o to, jestli jsi záviděnihodná i dnes?
Reagovat
Fandina
A ty jsi záviděníhodná?
Reagovat
a.magerova
Ano.
Protože to není jen o věku a vzhledu, ale i o chování k manželovi a jeho kamarádům.
Reagovat
Fandina
Jestli to myslíš takhle, tak jeho kamarádi mě pořád zvou na pivo, jak doma tak na chalupě, když nás potkají, tak vždycky nezapomenou říct, abych šla s nima.
Reagovat
Fandina
Respektive, někteří mi to říkají i když tam on není.
Reagovat
a.magerova
Super, je to šťastný chlap, ten tvůj manžel, a tak to má být.

https://fungate.cz/wp-content/obrazky/2016/08/stesti-je.png
Reagovat
Fandina
Ty ale asi vdaná budeš těžko, když se takhle hloupě vyptáváš.
Reagovat
a.magerova
http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/05/cit%C3%A1ty-%C5%BDivot-je-ozv%C4%9Bna-co-budete-pos%C3%ADlat-605x605.jpg
Reagovat
Fandina
A také platí, že strkat nos do cizích věcí se nevyplácí.
Reagovat
bIbec
Doufám, že pokud Denisa bude příště v pozici, kdy to na ni tzv "zbyde", tak řekne NE. Za ní sou tam hráčky, kterým ta samotná účast může dát víc než právě jí, která už si to několikrát zažila.

Denisa je jelito.
Reagovat
VlS
Víš jak by to chuděra dostala sežrat? Vzamatůůůj se!
Reagovat
blixa
A koho tam měl vzít do deblu ? Hráďa hraje kvaldu ve Stuttgartu a Andy chystá veselku, tak fakt nevím.
Reagovat
darek.vrana
A hrála by tu kvaldu i kdyby byla nominovaná? Jako to je docela škoda, protože s Katkou jsou dost silný tým.
Reagovat
blixa
Rovnou se omluvila, stejně jako Kája, Bára a Lucka Š.
Reagovat
Fandina
Andy se vdává?
Reagovat
blixa
Jop.
Reagovat
Fandina
Tak to jooooooooo
Reagovat
Jan
Taky si říkám, že na silnější debl v nominaci pozapomněl.
Reagovat
blixa
Nikdo "silnější" k dispozici nebyl.
Reagovat
Empe
Nedopadlo to.
Ale sakra, bylo to se ctí, mnohem více, než jsme asi doufali. :) Ta porážka v Itálii tehdy mrzela více.
Holky (a celý tým) si zaslouží pořádný dík!
Reagovat
Frick
Jak už jsem napsal - v Itálii se na to nikdo nevykašlal. Tady jo. Proto se mi to vstřebává hůře.
Reagovat
darek.vrana
Tak a teď potvrdit to, co Svačina přivolal s tím minulým zápasem.
Reagovat
Empe
Taky mě to napadlo. :D
Reagovat
darek.vrana
Ale jinak Siniaková a Vondroušová se ukázaly v hodně dobrém světle, budoucnost tam je. Vandeweghe hrála tenhle víkend skvěle, ale nepřeju jí to tedy.
Reagovat
kada.tom
Čert vem nějakou prohru našich v USA, když do ČR přišla fest smutná zpráva z Turecka ...
Reagovat
VlS
Netahej sem kopačky
Reagovat
darek.vrana
Všechno je to o sebevědomí. Američanky voleje zatloukají, Plíšková jen alibisticky nastavuje raketu. Připomíná mi to Jirku Veselého. Taky levák s dobrým servisem, co si nevěří a alibisticky pinká.
Reagovat
EllNino
vždyť jsou to skoro kopie ty styly :)
Reagovat
historik
jak mohla týna se ségrou vyhrát tři deblové tituly, když je na síti tak jalová?
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Coco je fakt srandovní..Měla by si vzít delší sukni, má moc svalnaté nohy a houpe se, když chodí..Jinak Beth vypadá daleko lépe, než když je výstřední :-)
Reagovat
Torn
Vždyt vypadá jako gestapačka. :D
Reagovat
George_Renel
Cocotka tam chodí jak barový vyhazovač.
Reagovat
Torn
Cocotka je nechutná :D...neměl jsme jí moc rád ...teď jí nemám rád už vůbec :D
Reagovat
Serpens
kristyno kristyno, mas ještě co dohánět...
Reagovat
Serpens
Doufám, že už nikdo nepochybuje o správnosti Pálova rozhodnutí nasadit Markétu.
Reagovat
historik
týna na síti:-(
Reagovat
misa
Coco má hezké voleje.
Reagovat
EllNino
To jsou kreténi ty čároví ...
Reagovat
marcel19752
kristýna je na síti jalová a Katka neumí zkrotit vášně. Přetlačit COCo a závěrečný míček pak naprat jak v soutěži kdo dá největší ránu vyhrává a vedle
Reagovat
letityfanousek
vypadá na kurtu jak bachařka. I když asi naše holky prohrajou, tak našim holkám velký dík za reprezentaci, zvláště budoucí hvězdě Vondrouškové.
Reagovat
misa
Kristýna má estetičtěji rozmístěné tetování a je taky hezčí než její sestra.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
darek.vrana
Ta Vandeweghe je nesympatická, potřebovala by trochu uzemnit.
Reagovat
r176
Proč je Týna jako levák na forhendu??
Reagovat
historik
Bett a Coco X Kristýna a katka
Reagovat
fretek
Stav utkání mezi nejlepší sestavou bělošek USA a druhou nejlepší sestavou bělošek ČR je zatím nerozhodný.
Reagovat
FulnekUltras
a to naše nejlepší černošky zůstaly doma s haranty ;)
Reagovat
Frick
Já tedy vim jen o jedný poločernošce.
Reagovat
misa
:)
Reagovat
tommr
však to taky ty americký holky dostanou sežrat pokud prohrajou ... :)
Reagovat
VlS
Slečno, gratulace s velkou úklonou.
Asi je odolnej typ Markéta, otočení vývoje 2. setu to dokládá. Pěkně pokračovat přeju.
Reagovat
tommr
já jsem s vystoupením našich spokojenej bez ohledu na to jak dopadne závěrečná čtyřhra. Když jí prohrajem nic se neděje, protože s postupem se stejně nepočítalo. A když jí vyhrajem tak to bude senzace ... :)
Dnešní zápasy byly z pohledu našich přesně opačný oproti včerejšku. Katce se nedařilo, ale Markéta zazářila. Obě tak získaly jedno důležitý vítězství a potvrdily, že se s nima musí do budoucna počítat což je možná důležitější než případnej postup do finále ... :)
Reagovat
VlS
No, debl by byl malej zázrak, ale třeba se stane. Tipnu si na Kači s Tyndou. Na si ti to umí obě, pokud bude chodit servis .... no uvidíme.
Reagovat
Jan
Postupu do finále si cením víc. Není to každý rok a nemusí se vždy opakovat. Soupeři jsou silní, můžou přijít zranění, oslabení týmu, ... Letos to byla šance nebýt toho, že 3 princezny si rozmyslely, že další pohár nechtějí. I když možná jejich důvody jsou vážné, člověk do toho nevidí. Ve finále by mohly mít s Běloruskem relativně snadnou práci.
Reagovat
Frick
U Karolíny ne. Ta se prostě jen na to vy.srala....
Reagovat
FulnekUltras
Tak hlavně že zhruba ;) víme, odkud vítr fouká a Hrdlička vrká. Náš problém třeba ve srovnání s Běloruskem je, že tady pro samou demokraturu prostě neumíme hochštaplera včas chytit za křídlo a ještě ve vzduchu desetkrát nakopat do riti, až se mu priority v hlavě bryskně přehodí.
Reagovat
misa
Tak to je jasné. Lukašenko by ho postavil ke zdi a ratatatata...
Reagovat
FulnekUltras
ale prd - spíš by se mu podíval na daňové přiznání
Reagovat
misa
Máš raději Putina nebo Lukašenka? :)
Reagovat
FulnekUltras
oba sympatičtí hlavně v tom, že zájmy obyvatel svých zemí hájí nejen slovně
Reagovat
misa
Jasně, Šafářová pojede se zraněnou nohou, i když snad už dva týdny netrénuje. Jsi opravdový myslitel.
Reagovat
Jan
Nesleduji to tak, neznám jejich zdravotní stav.
Reagovat
George_Renel
Nesleduješ, ale hlavně když se umíš navážet....
Reagovat
smazaný uživatel
Nesleduješ? = Nepiš nesmysly.
Reagovat
EllNino
správně
Reagovat
Jan
Strýcová má nějaké zranění ?
Reagovat
FulnekUltras
možná na duši
Reagovat
EllNino
hele chtěla si prostě odfrknout, v 31 letech na to má nárok
Reagovat
Frick
Ta jo. A stejně by Kokosku nedala.
Reagovat
EllNino
to ne
Reagovat
FulnekUltras
reálná šance pro nás byla Karolína - no ale...Navrátilová, Lendl, Korda...pardon...
Reagovat
Fandina
Co pardon, těm dvou sebrali komouši občanství.
Reagovat
FulnekUltras
tak bez pardonu
Reagovat
FulnekUltras
je moc dobře, že po včerejším pochopitelně nervózním křestu dostala Maky dnes opět příležitost - a konečně naplno ukázala, co umí. Bez ohledu na konečný výsledek FC je to velký příslib do budoucna. Ještě trochu ten servis a má se top20 nač těšit.
Reagovat
Frick
ty fifleny (že jo, Muguruzo) podívaj, jak vypadá sport, kde je sportovní čest na prvním místě!
Reagovat
Frick
Ale jako slabý. Jestli si teď ta jejich kapitánka nerve vlasy, zda neměla nominovat někoho jinýho z tý jejich armády z TOP 100.

vy, co se vyznáte - nominovali byste někoho jinýho? Riske, Lepčenko, Chirico, McHale...
Reagovat
Empe
Serenu a Venus. Nedala nám důvod myslet si, že je dostatečně přemlouvala. ;) :-D
Reagovat
FulnekUltras
Lauren byla dneska děsný nervés - při letošní FC motivaci USA zcela pochopitelné. Teď aby to v deblu zachraňovaly staré páky. ;)
Reagovat
Jan
Nebyla by špatná výsledková repríza deblu z loňského nebo předloňského finále. Loni jsem nevěřil, že to dají a i předloni jsem byl napnutý jak to dopadne.
Reagovat
FulnekUltras
musíme doufat, že ušačky chytnou trochu psycho ;)
Reagovat
tommr
tentokrát je výkonostní rozdíl mezi českým a americkým párem příliš velkej na to, aby se dalo počítat s nějakým překvapením. Ale i zázraky se občas dějou ... :)
Reagovat
George_Renel
(Ale stačilo mu poslechnout mou radu .-) ). Markéta skvěle. Bermě, že hrála s hráčkou opět o 80 míst výše na žebříčku. Teď je třeba ji nechat odpočinout a v Praze snad nahraje nějaké bodu na posuv do stovky.
Čtyřhra je dle mě jasná, nominací i výsledkem-u toho bych se rád mýlil. ´Takže Katka s Kristýnou prohrají ve dvou :-/.
Reagovat
tommr
Pála je opravdu dobrej. Já na jeho místě bych se po včerejšku bál Markétu dneska postavit ... :)
Reagovat
lars
skoro mag je kapitan FC Belgie :)
Reagovat
bIbec
čtyřhra bude drť, ale mám radost za Markétu :-)
Reagovat
dadaft
super, hráčky které nemají tvrdou rychlou hru si Markéta maže na chleba už v sedmnácti. ))))))))))))
může být spokojena.
a teď si je třeba dát pořádný oraz, aspoň týden - 46 zápasů týden před koncem dubna je masakr.
Reagovat
marekv
jak oraz ??! Hybaj na debla :-)
Reagovat
Jan
Markéta - klobouk dolů! Obdiv Pálovi, že ji dokázal po včerejšku nasadit. Jsem zvědavý, koho dá do deblu. Markéta mi přijde unavená, jinak dát ji rozehranou s Katkou by přišlo jako vhodná volba. Asi nasadí Katku s Kristýnou.
Reagovat
Frick
na toho debla jako... fakt nevym, čau!
Reagovat
Empe
Odvolejte už konečně někdo toho otroka žebříčku! :-D
Reagovat
misa
je dobrá. Musím napsat, že z ní mám velké obavy.
Reagovat
blixa
??? "Z ní" máš obavy ??? Jako proč ? Myslíš že ti ublíží bo co ? :D
Reagovat
misa
Mně určitě ne.
Reagovat
blixa
Tak snad soupeřky by měly mít obavy, ne ? Proč ty ? :D
Reagovat
FulnekUltras
;)
Reagovat
EllNino
Luxus smekám :)
Reagovat
A.R.R.
Skvělý Maky!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jj pekny souboj celkove. Marketa skvely vykon. Debl bude pekne dramo:)
Reagovat
A.R.R.
Na debl se moc těším Bětka a Coco, to bude maso :-)
Reagovat
misa
Pokud nebudou šílet, tak by měly vyhrát.
Reagovat
A.R.R.
Sehrané jsou, takže to asi dají. Našim holkám na debl nevěřím, ale i tak se nemají mláďata za co stydět :-)
Reagovat
fretek
Výkon nebyl zas tak skvělý (viz níže), nejvíc zarážela nedůstojná soustavná hra na střed a nevyužívání odkrytého kurtu.
Reagovat
FulnekUltras
FC je superprimárně o hlavě - díky čemuž snad trochu žijeme i před deblem ;)
Reagovat
Nancy_z
Držím všechny palce
Reagovat
Frick
Nevíte, jaký je značky?
Reagovat
Krisboy
Davis odvrátila svůj setbol dvojchybou :)
Reagovat
Nancy_z
:-D
Reagovat
Nancy_z
Ale teď bude těžký udržet si podání
Reagovat
misa
Už v Charlestonu se trápila s dvojchybama.
Reagovat
EllNino
Tvl Svačina ať už je radši zticha
Reagovat
Frick
Ať Pála radši dojede pro kanystr. V USA je levnej!
Reagovat
Krisboy
Pojď Makyno kujva, pojď! Tenhle rebreak rozhodl, teď už to nepustí, to su klidný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle 2 gemy zamrzí, velká škoda
Reagovat
EllNino
klid neplaš
Reagovat
smazaný uživatel
Neplaším, ale mohlo to být klidně 3:0
Reagovat
EllNino
kdyby chyby
Reagovat
Fandina
První set byla Markétka lepší, tak ještě jeden!
Reagovat
Fandina
Co se stalo Markovi Svačinovi, že neřekl rodačka ze Sokolova, ale sedmnáctiletá dívka ze Sokolova? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Svacina drzel hubu,tak udela lip,strasnej komentator
Reagovat
misa
Taky si od něj rád odpočinu.
Reagovat
Frick
V obličeji celkem hezká, ale taky celkem ehm... silná :-D
Reagovat
misa
Nevyrostla, tak musí mít silné nohy, aby mohla dlouho a dobře běhat.
Reagovat
misa
Ale jinak je hezká...
Reagovat
smazaný uživatel
Super Maky pojď, jinak Davis to dneska pálí jak Petra při leteckém dnu :D
Reagovat
Fandina
Davis bude asi nejmenší hráčka na okruhu? 157 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Cibula ma 154
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak 160:)
Reagovat
VlS
Dominika má něco nad 160
Reagovat
EllNino
jasně 2 prasata v gemu, why not
Reagovat
Pedronegro
s tím záprdkem to nebude lehké, dobrý začátek :)
Reagovat
Jan
Ti trubači trhají uši. Vždycky trhali, ale dnes mi to přijde obzvlášť :) Jediné, co je omlouvá, že podporují naše hráčky, ale jinak ... Mohli by hrát něco melodického :)
Reagovat
dadaft
já myslím že Amíci udělali s Davisovou chybu.....
Reagovat
EllNino
nekřič :D
Reagovat
dadaft
já šeptám. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Davis má ale stehniska :D
Reagovat
BooOoo
přesně! skoro jak Cibulkova
Reagovat
bIbec
Neva. Holky si to vošahaly. Hlavně pro Markétu je to zajímavá zkušenost.

A já už se těším na Prahu.
Reagovat
vendulkabendulka
Rogers-Vondrousova zrusen, kdo teda bude hrat?
Reagovat
Mac
rek bych pliskova
Reagovat
vendulkabendulka
Ne, Davis-Vondrousova
Reagovat
Mac
vskutku
Reagovat
vendulkabendulka
A jestli to Marketa zvladne (coz by doufam mohla) pak asi Pala zkusi na debla Siniakovou-Pliskovou. Odhaduji.
Reagovat
Fandina
Holčina, která si podává míček jako Isner je už na place. Tak Markétko pojď!!!
Reagovat
misa
Lauren :)
Reagovat
kada.tom
No, Vandeweghe, byť její projev co do chování je taky hodně diskutabilní, ukázala sílu a Siniakovou totálně spláchla. No, budu hodně překvapenej jestli Vondroušová srovná.
Reagovat
dadaft
nezbývá než potvrdit slova zde vyřčená -- Coco to zvládla a ukázala svůj level.
Reagovat
Lunej..
A Nicol opet velmi inteligentni a empaticka. :)
Reagovat
vibbi
Otázka je, co vsechno mysli upřímně.
Reagovat
misa
Milé děti, učte se servis s kickem, jednou se bude hodit :)
Reagovat
smazaný uživatel
predvedla paradni tenis, opravdu se me jeji hra dost libila... Katu proste smazla z kurtu. Ta nemela moc co nabidnout. Katerin servis je opravdu tezka slabina. Tam si ji dneska CoCo slusne vychutnavala, no dneska nejen tam...
Reagovat
EllNino
vychutnávala si ji uplně všude :D ... jako je trochu teatrální, ale jinak hodně dobrá
Reagovat
smazaný uživatel
CoCo nekonpromisne
Reagovat
Nancy_z
CoCo potvrdila, že je nejvýš postavená hráčka na žebříčku a zaslouženě vyhrála.
Reagovat
historik
no dneska hrála američanka o dost líp než včera
Reagovat
EllNino
Tak to byl jinej levl ...
Reagovat
vrabejka
No tak aspoň že nebude ostuda a máme bod.
Reagovat
Bloody13
Uff, to byl válec!
Reagovat
Lunej..
Njn., Kacka splnila a jeden zapas vyhrala, vzdyt vime, jak to kolikrat bylo otevrene:)
Reagovat
Lunej..
Vubec ti to nezavidim, ze to bude na tvych bedrech, ale treba to zvladnes:)
Reagovat
Fandina
OT Kasatkina porazila Belgičanku Marynu Zanevskou a já jsem se občas na jejich zápas koukla a Zanevska mi v určitých úhlech připomínala Lucku Šafářovou. Hlavně při pohledu ze strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle byl asi poslední gem ve kterém byla šance ještě něco ze zápasem udělat
Reagovat
smazaný uživatel
se
Reagovat
Dobry-den
Chtěl bych být psychologem a pozorovat procesy, co se začaly Kateřyně dít v hlavě vod stavu 4:4, ptže to není normární!

A já jsem jí tolik věřil!
Reagovat
EllNino
Kateřyně ..... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Čeština level nekonečno
Reagovat
Pedronegro
ta Ostrava je svá :)
Reagovat
Dobry-den
Když jsem nervózní, dělám chyby.

Asi jsem taky labilní.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Vondroušová vs Davis? To by šlo, popravdě Davis vůbec neznám, myslím že jsem ji nikdy neviděla ale asi lepší volba pro Maky než Shelby
Reagovat
EllNino
jestli, tak to bude šílený maso v tom vedru ...
Reagovat
George_Renel
Je to opravdu velká Cocotka.
Reagovat
EllNino
Nech to dopadnout !
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jaký jméno takový chování...
Reagovat
aligo
asi tak nějak
Reagovat
Pedronegro
co tím myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Nápověda: Coco, asi svou dceru (snad ji budu mít) pojmenuju Jahoda nebo Okurka
Reagovat
Pedronegro
co je na Coco špatně?
Reagovat
Nancy_z
Největší rozdíl dělá podání. Ale nic není ztracený, Katka nehraje špatně.
Reagovat
aligo
zdá se to jenom mě nebo je ta COCO fakt kráva? já jí někde potkat za na ní zavolám kazajku....
Reagovat
Nancy_z
Chová se mimořádně nesympaticky
Reagovat
Lunej..
Jezis proc jste tak zapskli? Tak se raduje, je doma, fakt by me nenapadlo resit takovehle kraviny.
Reagovat
A.R.R.
No jo, ale raduje se proti našim, to je průůůůůser :-D
Reagovat
Lunej..
Asi je pruser, ze se vubec raduje. Mela plakat spolu s Katkou.:)
Reagovat
A.R.R.
No a ještě si dovolila vyhrát, fakt vrchol drzosti :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se takhle radovala Češka, byla by za hrdinku :-)
CoCo si víkendové singly užila.
Třeba ještě nastoupí do debla :-)
Reagovat
historik
ty vogo to zas byly gesta po tom setu
Reagovat
VlS
nesere tě ta Coco? Mě jo, prosímtě, sraž jí ten hřebínek, jo?
Reagovat
Pedronegro
přesně, zas tak zázračně nehraje :)
Reagovat
bIbec
pěkný zápas. Obě hráčky hrají dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná to bohužel vypadat zle...
Reagovat
EllNino
ty teatrální gesta by si mohla odpustit
Reagovat
kada.tom
Siniakový se něco nepovede a už bulí na lavičce ..
Reagovat
EllNino
zameť si nejdřív před vlastním prahem
Reagovat
Lunej..
Co porad se pouziva ta fraze "to je zensky tenis, tam je vsechno mozne", kdyz chlapi taky dokazou delat zvraty, ze se jeden divi.
Reagovat
PetaM
To jo, dokáže je rozhodit jediný výrok rozhodčích. Fakt slečinky.
Reagovat
Nancy_z
Tohle paušalizování je hrozný. I chlapi se dokážou rozložit.
Reagovat
Lunej..
Pripada mi, jako kdyby komentatori neumeli rikat nic jineho. Zacina mi to lezt na nervy.
Reagovat
misa
Svačina je na to specialista.
Reagovat
smazaný uživatel
Hroznej gem teď darovala Katka Coco celej set :(
Reagovat
EllNino
Lucka Hradecká porazila vysokou vervisvolej Sadikovic ve 3. setech a je ve 3. kole kvaldy ... Tam bohužel čeká Anett Kontaveit, takže to bude těžké, ale třeba to vyjde, hala ve spojení s antukou, to může Lucce hodně vyhovovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já tomu nerozumím, vždyť už od rána je napsáno kdo s kým bude hrát... Tak proč ty spekulace?
Vandewegheová - Siniaková ... od 17:00 SELČ
Rogersová(Davisová) - Vondroušová (Allertová, Kr. Plíšková) ... od 18:30 SELČ
Davisová/Matteková - Siniaková/Kr. Plíšková ... od 20:00 SELČ
Reagovat
Lenca45
Kapitán muže myslim půl hodiny před zápasem změnit původní nominaci :) Pála v pátek určil jedničku a dvojku, ale na nedělní zápasy muže nahlásit nakonec nekoho jiného.
Reagovat
EllNino
přesně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je ve finále!
Reagovat
aligo
by se mi nejvíc asi zamlouval pár Siniaková-Plíšková :)
co vám?
Reagovat
blixa
Ono snad připadá v úvahu něco jiného ? :D
Reagovat
tommr
pokud by Kristýna nastoupila do posledního singla tak by zcela určitě debla nehrála ...
Reagovat
blixa
Důvod ?
Reagovat
tommr
ten je snad jasnej, ne?
Reagovat
blixa
Tak to asi jen tobě :D
Reagovat
bIbec
nebude to jednoduchý, ale bylo by moc fajn, kdyby holky vyhrály singlové zápasy. Coco a Bětka v deblu by byl sakra těžký oříšek si myslím.
Reagovat
tommr
jj Američanky by v tomhle složení byly jasný favoritky proti jakýmukoli páru, kterej by Pála sestavil ...
Reagovat
dadaft
Ano, zajímavá otázka, kdo bude hrát druhou dvouhru (že první bude hrát Katka je samozřejmě jasné už od včerejška).

Díky včerejšímu výsledku 1-1 (skvělému), bude druhá dvojhra 100% velmi těžká, obzvlášť kdyby Coco přehrála Katku, to by se muselo vyhrát,,,,,,,,,,,,,,
A zde se samozřejmě vynořuje otázka, jestli by takový zápas měla hrát zrovna Maky, v reprezentační premiéře, v sedmnácti.

Na druhou stranu když včera pomineme první set jako nováčkovskou daň, ve druhém už Markéta naznačila, že pořád hraje dobře.
A navíc Shelby není Coco, i když se o ní říká, jak jí antuka svědčí, dohromady je to trochu prkenná hráčka, která je schopná se vyházet, když ji soupeřka dokáže držet v nekomfortní zóně,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Samozřejměě kapitán vidí spoustu věcí, které od PC vidět nejsou, ale nebyl bych překvapen, kdyby Vondroušová hrála.
Ale nebudu ani překvapen, pokud ne.
Reagovat
blixa
Když budeš připraven, nebudeš překvapen ;-) Otázkou ještě je, zda vůbec bude hrát Shelby. Já tipuju, že ne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist