Češky v Madridu dohrály. Kar. Plíšková a Strýcová zaváhaly, Siniaková nedorazila Kerberovou

8. 5. 2017, 13:28
Aktuality 488
WTA MADRID - Turnaj v Madridu je po dvou kolech bez českých tenistek. Karolína Plíšková dnes překvapivě nestačila na Anastasiji Sevastovovou a na antuce pokračuje v trápení. Vedení neudržela Barbora Strýcová proti domácí Laře Arruabarrenaové a vypadla i Kateřina Siniaková, byť byla pouhé dva míčky od skalpu světové dvojky Angelique Kerberové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková prodloužila své letošní antukové trápení i na turnaji WTA Premier Mandatory ve španělském Madridu. Přitom své první letošní vystoupení na svém nejneoblíbenějším povrchu mohla hodnotit relativně pozitivně. Ve Stuttgartu porazila Coco Vandewegheovou a značně potrápila pozdější šampionku Lauru Siegemundovou.

Na oranžové drti pod širým nebem však prohrává se soupeřkami, které by měla porážet. V Praze vypadla coby nejvýše nasazená už v prvním kole, když podlehla Camile Giorgiové a na právě probíhající akci v Madridu po třísetové výhře nad Lesjou Curenkovou v dnešním utkání druhého kola nestačila na Anastasii Sevastovovou.

Potřetí v řadě tedy v hlavním městě Španělska nepřešla přes druhé kolo, jež stále zůstává jejím maximem. Na antuce má česká jednička letos bilanci 2-3.

Naopak Sevastovová na nejpomalejším tenisovém povrchu podává solidní a vyrovnané výkony. V Charlestonu i Stuttgartu došla do čtvrtfinále a třetí účast mezi nejlepší osmičkou má na dosah také v Madridu, kde nejprve neztratila set se Shuai Zhang a ani dnes s Plíškovou.

Statistiky zápasu
Sevastovová - Plíšková
1 esa 3
0 dvojchyby 1
63% 1. podání do kurtu 51%
67% úsp. po 1. podání 68%
68% úsp. po 2. podání 52%
14 vítězné míče 24
10 nevynucené chyby 22
2/3 úspěšnost na síti 14/18
3/7 brejkboly 0/6
čas 1:18

Podruhé tak letos porazila hráčku elitní desítky. První skalp si připsala ve Stuttgartu po vyřazení Johanny Kontaové.

Vůbec první brejkboly třetího vzájemného duelu přišly až v šesté hře. Plíšková ovšem obě šance chybami promarnila a nakonec dobře rozehraný game i následující tři ztratila a tím i první set.

Světová trojka měla problémy hlavně na servisu, na němž je její hra stavěná. Zejména na antuce a proti skvělé defenzivě Lotyšky potřebovala česká jednička vysoké procento prvního podání. Rodačka z Loun ale trefila jen 40% prvních servisů do kurtu.

Plíšková v úvodní sadě trefila 14 winnerů a jedenáct nevynucených chyb. Sevastovová chybovala sedmkrát a osmkrát nedovolila Češce si na míček sáhnout. Její trenér David Kotyza během pauzy své svěřenkyni poradil, aby hrála agresivněji a snažila se soupeřku vyhnat z kurtu.

Sérii nezdarů zastavila česká tenistka až ve čtvrté hře druhého dějství, když po sedmi prohraných gamech v řadě udržela podání. I nadále měla problémy s pohybem a kazila míče z jednoduchých pozic.

K obratu už Plíškové nepomohlo ani více prvních servisů. Manko brejku prostě dohnat nedokázala. Mečbol sice ještě zlikvidovala, nicméně v zápase nevyužila ani jeden ze šesti nabídnutých brejkbolů a Sevastovová si pro vítězství v závěrečné hře suverénně dokráčela.

"Měla jsem před startem antukové sezony vcelku vysoké cíle. Ty teď budu muset přehodnotit. Nebudu od sebe na antuce raději nic moc očekávat. Mám před sebou ještě dva turnaje. Uvidíme, jak mi to půjde v Římě. Snad budu mít dobrou přípravu na French Open. Pořád věřím, že mohu uspět," řekla Plíšková.

Další soupeřkou Lotyšky bude domácí divoká karta Lara Arruabarrenová, která ve večerním duelu vyřadila poslední českou naději Barboru Strýcovou.

Semifinalistka pražského turnaje z minulého týdne Strýcová v neděli absolvovala dvouapůlhodinovou vítěznou bitvu s Lucií Šafářovou a úbytek sil byl na ní znát. Zápas však zahájila dobře - nad 62. hráčkou světa Arruabarrenovou, kterou v únoru ve Fed Cupu porazila ve dvou setech, vyhrála první set 6-3 a v druhém vedla s brejkem 3-2.

Pak se však patnáctá nasazená Češka nechala rozhodit diskuzemi s umpirovou rozhodčí a bouřlivým domácím publikem a čtyřmi prohranými gamy za sebou set ztratila. Ve třetí sadě už na domácí tenistku, která ucítila šanci, nestačila a svůj čtvrtý třísetový duel během pěti dnů prohrála.


Siniaková byla dva míčky od senzace
Kateřina Siniaková zahájila letošní sezonu tím nejlepším možným způsobem. Hned v prvním lednovém týdnu si došla pro svůj premiérový titul na okruhu WTA, když v čínském Shenzhenu vyhrála všech pět zápasů a mimo jiné porazila i členky elitní desítky Simonu Halepovou a Johannu Kontaovou.

Poté ale přišel výsledkový útlum. Na dvě výhry v řadě česká tenistka dosáhla až v Indian Wells a po další dvouměsíční pauze na domácí půdě v Praze, kde nakonec skončila ve čtvrtfinále.

S největší pravděpodobností se však blýská opět na lepší časy. Na právě probíhající akci WTA Premier Mandatory v Madridu v prvním kole Siniaková rozstřílela Pauline Parmentierovou. Francouzce povolila jediný game a poprvé ve španělské metropoli zvládla první kolo hlavní soutěže.

A skvělý výkon podala i dnes proti Angelique Kerberové. Proti světové dvojce si sice nechala utéct začátek, nicméně poté měla dlouho navrch, a dokonce podávala na vítězství. Pouhé dva míčky ji dělily od životní výhry. Takto vysoko postavenou hráčku ještě nikdy neporazila.

Kerberová má stále do formy z loňské sezony, kdy vyhrála Australian Open a US Open, daleko. Od zhruba konce února ale hraje určitě lépe než v úvodu letošního roku.

Vstup na antuku se ovšem devětadvacetileté Němce nevydařil. V roli obhájkyně titulu prohrála v hale ve Stuttgartu úvodní duel s Kristinou Mladenovicovou. Tento týden po výhře nad Timeou Babosovou přerušila sérii čtyř porážek na madridské antuce a navíc si zajistila návrat na tenisový trůn.

Nádhernou dramatickou bitvu moc diváků nesledovalo

Siniakové utekl začátek. Česká tenistka ztratila třikrát v řadě svůj servis a jen těžko, i přes jeden získaný brejk, obrovský náskok Kerberové stahovala. Světová dvojka méně kazila a v prvním setu trefila o čtyři vítězné míče více (11).

Dvacetiletá Češka se navíc prala s úspěšností prvního podání (pouze 52%). Ačkoli měla v závěrečném gamu brejkbol, zkušená Němka obrat nepřipustila.

Problémy na servisu pokračovaly i v úvodu druhé sady, kdy Siniaková čelila brejkbolu. Ten česká naděje odvrátila a v následující hře, která trvala téměř dvacet minut, využila šestou šanci na brejk a na kurtu začala dominovat.

Rodačka z Hradce Králové trefovala velké množství vítězných míčů, často i z nemožných pozic, a ovládla dalších pět gamů. Zaslouženě tak po výborném výkonu srovnala na 1-1 na sety.

V rozhodujícím dějství Kerberová srovnala mířidla a obě hráčky nabídly divákům fantastickou a dramatickou bitvu. V šesté hře se Siniaková úspěšně poprala se třemi brejkbolovými hrozbami a sama v dalším gamu na returnu úspěšně zaútočila.

Za stavu 5-4 30-30, kdy podávala na vítězství, však zaváhala a pustila favorizovanou Kerberovou zpět do hry. Zkušená Němka se nabídnuté šance chopila a čtyřmi gamy v řadě nepříznivý vývoj otočila.

V dvouhodinovém souboji tak nakonec zvítězily zkušenosti dvojnásobné grandslamové šampionky Kerberové nad agresivní hrou a výbušnou povahou Siniakové, jež závěr utkání nezvládla hlavně psychicky.

Kerberovou v boji o čtvrtfinále čeká Eugenie Bouchardová. S Kanaďankou prohrává ve vzájemné bilanci 2-3, na antuce dokonce 0-2.

Trápící se Bouchardová, jež v Madridu hrála druhé kolo turnaje WTA poprvé od Australian Open, se dnes dokázala nahecovat na souboj s Marií Šarapovovou. Rusku, ke které prý kvůli dopingovému škraloupu ztratila respekt, zdolala poprvé až na pátý pokus.

Třiadvacetiletá Kanaďanka na španělské antuce udolala o sedm let starší Rusku až po téměř třech hodinách boje a svém nejlepším výkonu v sezoně 7-5 2-6 6-4.

Šarapovová vypadla také na svém předchozím turnaji ve Stuttgartu se soupeřkou, která ji nazvala podvodnicí. V Německu ji v semifinále zdolala rovněž ve třech setech Francouzka Kristina Mladenovicová.

Právě Mladenovicová dnes v potvrdila svou životní formu, když i ve třetím vzájemném duelu zdolala Američanku Lauren Davisovou a po výhře 6-3 1-6 7-6 v Madridu postoupila poprvé do 3. kola. V něm čeká na vítězku duelu Cibulková-Dodinová.

Španělka Carla Suárezová-Navarrová si na domácí půdě připsala teprve druhý skalp Caroline Wozniacké, s níž svedla už sedmý vzájemný duel. Dánskou finalistku z roku 2009 zdolala v nočním duelu 6-4 2-6 6-2.

• WTA PREMIER MANDATORY MADRID •
Španělsko, antuka, 5,439.350 dolarů
pondělní výsledky (8. 5. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Sevastovová (Lot.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 6-3 6-3
Kerberová (1-Něm.) - Siniaková (ČR) 6-2 1-6 7-5
Arruabarrenová (Šp.) - Strýcová (15-ČR) 3-6 6-3 6-3
Kuzněcovová (8-Rus.) - Riskeová (USA) 2-6 7-6(9) 6-2
Suárezová (Šp.) - Wozniacká (10-Dán.) 6-4 2-6 6-2
Mladenovicová (14-Fr.) - Davisová (USA) 6-3 1-6 7-6(1)
Bouchardová (Kan.) - Šarapovová (Rus.) 7-5 2-6 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Babosová/Hlaváčková (5-Maď./ČR) - Kontaová/Rogersová (Brit./USA) 7-5 6-1
McHaleová/Niculescuová (USA/Rum.) - Krejčíková/Kudrjavcevová (ČR/Rus.) 6-3 3-6 10-8
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

488
Přidat komentář
Kozoroh
Nelíbí se mi, že Mášena hraje na WTA turnajích díky divokým kartám, čemu však tleskám je skutečnost, že ji poráží hráćky, které se do ní pustily a Mášinin fanatik monty jim nyní nemůže přijít na jméno. K tomu se dá dodat známé rčení -

"Boží mlýny melou pomalu, ale jistě"
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi nějak vadnej, že to musíš psát pod dvě diskuse najednou?
Reagovat
sprchon
Třetí set už jsem neviděl, ale druhej byl parádní. :D Asi večer ještě zpětně kouknu aspoň na HL a na podání ruky.
Na příštím turnaji by mohla Masha vypadnout s Garbine, ať je to kompletní...
Reagovat
Haitik
Podání ruky bylo v cajku, Maruš jí tam řekla "Well played!" a šlo se domů.. :D

S Garbine? Nene, teď je na řadě Cibule..
Reagovat
sprchon
Cibule ji taky označila za podvodnici nebo ji nesnáší? Už to nestíhám všechno vnímat. :D
Reagovat
A.R.R.
Domča řekla něco ve stylu, že je Máňa absolutně nesympatická a chladná.
Reagovat
Haitik
Jo vlastně! :D Že Maria v šatně nezdraví atd.. TAky řekla ne, že jí jí líto není nebo tak, že si to zaslouží.. Už si vzpomínám! :D
Reagovat
A.R.R.
ono těch prohlášení na její adresu bylo tolik, že už by to skoro vydalo na knihu :-D
Reagovat
sprchon
Dobře, tak v Římě ať si počká na Mashu Domča. Blanka počká do FO. :D
Reagovat
A.R.R.
Chudák Mášena, já jí pak snad začnu z lítosti přát jako Evženě :-D
Reagovat
Lunej..
Mně už přijde, že si to snad fandové vymýšlejí sami, aby se nenudili :D Je to úplně jedno, co kdo o ní řekl, o Mugu taky říkají, že je chladná a nezdraví. Je to tam asi pěkná drbárna. :)
Reagovat
VlS
A divíš se? Víš kolik tam je ženskejch?
Reagovat
Lunej..
Vím, proto mám raději mužskou společnost :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych az tak striktne negeneralizovala, ale mam vyzkousene a osvedcene, ze kdyz chci neco opravdu, ale opravdu udelat, je mnohem produktivnejsi nahodit Sarapku nez s nima dal krafat.. :-))
Reagovat
Lunej..
Neříkám, že se holky musí objímat a štěbětat do úmoru. Nevím, co je na tom všem pravdy, nejsem tam s nimi, jen si myslím, že pozdravit se je základ normálního chování i mezi sportovci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
s pozdravem samozrejme souhlasim, ovsem v satnach je malicky hacek - ze pozdravis pri vstupu a vubec si nevsimnes koho a pak zakonite uz nezdravis jednotlive treba i pozdeji prichozi, pokud ho nepotkas ve dverich, nemas k nemu spesl vztah nebo te proste nezajima. Ale nevim, treba byla v satne jen Cibulkova.. :-))
Reagovat
Haitik
Myslím, že se taky nějak negativně o ní vyjádřila, ale teď už taky nevím jak.. :D Podvodnicí jí ale nenazvala, to vím.. :D Taky v tom začínám mít bordel ale..
Reagovat
janek_da
Barunka si chce taky smlsnout
Reagovat
PetaM
Gabča :D :D No ta určitě :D :D
Reagovat
A.R.R.
Tak Evža taky hrála prd a jak se nahecovala :-D Garbine má nejlepší předpoklady, vztek je sviňa :-D
Reagovat
sprchon
Přesně tak. :D :D Zatím hraje kulový, protože si všechno schovává na Mashu.
Reagovat
lars
http://www.imgup.cz/image/LGxK
Reagovat
Haitik
Masha dostala WC do Birminghamu.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janek_da
Doufám, že nám tak budeš WC oznamovat až do konce sezony.
Reagovat
janek_da
Zápas jsem nesledoval, ale za Bušinu jsem rád. I když nedopodávat v 1. a 3.setu se málem nevyplatilo. A teda BP proměnit 5 z 21 je hooodně slabé. To bude muset razantně zlepšit, ale to je ta její hlavička, no.
Reagovat
janek_da
Tak jsem se podíval aspoň na highlights a Maria snad prodloužila řvaní až do úderu soupeřky. No, možná už pak ani nemá moc čas dýchat.
Reagovat
a.magerova
Taky se mi zdá, že té nucené pauzy využila k nácviku ještě většího vřískotu... :-/
Reagovat
A.R.R.
Mě to taky napadlo, ale myslel jsem, že jsem vypadl ze cviku :-D Tak na tom asi něco bude, když nemám ten dojem sám :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nemate natrenovano, jen pridejte, bude se vam to hodit.. ;-)
Reagovat
A.R.R.
Ale tak mě je to v podstatě jedno, já Mášu sleduji jen málo, včerejší zápas mě zajímal. Ale jinak na ní koukám jen když hraje s mýma holkama a vzhledem k mé marodce a formě kobylek to jen tak nehrozí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
mne je to take jedno.. :-))) A komu by skutecne slo jen o hlucnost herniho projevu, bude mnohem duslednejsi. Prinejmensim.. ;-)
Reagovat
A.R.R.
já to řvaní sice nemám moc rád, ale zase ho nekritizuji. Páč fandím Francesce a ta taky ječí jak na lesy :-D Prostě to k tomu modernímu tenisu patří i když je to otravné...
Reagovat
smazaný uživatel
no prave - pokud me to skutecne otravuje - je dobre se vsimnout, zda u kazde(ho).. :-)) Ale je zajimave, ze pri samotne hre se tohle da v naproste pohode vytesnit (povestna reakce Martiny na zvuk uderu je pri dnesni rychlosti uplne pase, reguje se na pohyb, na zvuk leda fajnsmekr divak, navic jen u prirodniho materialu jde o tu pravou "hudbu") a mnohem prisernejsi (stupnovane samonasiraci) jsou treba gesta, zvyky, oslavy.. ;-)
Reagovat
janek_da
No co, Fran hýká a Marie řve. Mi leda tak vadí, že u Máši mi to připadá dost nepřirozené. Třeba A-hý celkem beru. Nápřah-rána, nádech-výdech.
Reagovat
smazaný uživatel
tak rev MaShe podpori predevsim prece vydech.. ;-) To dychani je krasne videt i u Kaji, jak se peclive soustredi na dulezitejsi vydech, nadechnes se vzdycky.
Mne by rvani napriklad ohromne pomahalo! (Kdybych se nestydela a nepripadala si jako magor.) :-)))
Reagovat
George_Renel
Abych pravdu řekl, snad ještě více než to řvaní mi vadilo to prodlužování přípravy k servisu. Divím se, že ji hlavní ani jednou nenapomenul.
Reagovat
Haitik
Masha na ty BP zaservírovala neskutečně, co si vybavuju, tak se při hodně BP ani nehrálo.. :D
Reagovat
janek_da
Tak to jsem dvojnásob rád, že se z toho Evženka jako obvykle ... nezalekla.
Reagovat
Stan_Borowitz
díkybohu za to, že Maria Meldonovna Ječibabová nevyhrála...
Reagovat
blixa
Uff, no aspoň že Karlička to dala, když už to dneska taková výsledková katastrofa ... Vyhraj to tam celé !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadnutí Caro už mě ani nevzrušuje. To bude letos na antuce zase bída... Hlavně ať zítra vyhraje CiCi. U ní mám z toho tenisu aspoň radost a nikdo ji tady nehejtuje (zatím)...
Reagovat
VlS
Když jí budeš fandit tak mile jak Marii, Caro a Vice, tak to bude coby dup.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Mashu totiž všichni hejtujou jenom proto, že jí fandím já (o Caro a Vice nebyla vůbec řeč)...
Reagovat
Enterprise
Krásný tenis (s vypnutým zvukem :-). Tyhle vyhecované zápasy mají fakt něco do sebe. Sice ani jednu moc nemusím a už vůbec nechápu, proč mají tolik zarytých fandů, ale jako nezaujatý fanoušek jsem maximálně spokojen.
Reagovat
VlS
Tomu rozumím
Reagovat
smazaný uživatel
i ja.. :-) Ac obe muzu, zvuk mi normalne sel, zaryte fandy chapu a jsem zaujate spokojena. Spickova, vystavni rezba, obe holky jednoduse vypalily svym haterum rybnik - a ti, kteri to nepoznali, jsou na tom v podstate mnohem hur, nez jsem doufala.. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
A krásná symbolika, ty dvě porážky. Temná strana síly dostává na prdel...
Reagovat
Enterprise
Tak porážka Máši mě vždy potěší. Sice ne do takové míry, jako když Andreea Mitu zametla s Eugenii ve Fed Cupu před dvěma roky, ale pořád si říkám, že je to mladá holka (Eugenie) a ještě má pořád dost času, aby si to srovnala v hlavě a ujasnila si priority.
Reagovat
VlS
Já si myslím, že to, co skutečně Genie je, není vůbec vidět. Ujaly se jí marketingový síly, který na ní hodlají vydělat. A když to půjde tak, že z ní udělají " anti hrdinu a blbku", tak udělají. Když jí tenis jde, tak hraje móc pohlednej tenis a to je pro fandu tenisu to nejdůležitější. A to ostatní, to nechám klidně drbárnám. Mě třeba to, že s tím klukem po prohraný sázce na to rande fakt šla je sympatický.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, to se mi taky moc líbilo. Mohla začít mlžit, že to vlastně myslela všechno úplně jinak, že udělala chybu nebo že na večeři nemůže jít na základě doporučení svých lékařů, protože má nemocné srdce... Mně je taky sympatický, že nechodí kolem horký kaše a není za každou cenu "politicky korektní". S tím nepodáním ruky to sice trochu přepískla, ale to ona už ví taky. Je to mladá holka, ještě hledá mantinely. Ale nebála se hlasitě říct, co si myslí až na pár fanatiků a nadrženců všichni. Trochu mne mrzí, že Meldonovnu nevydusila stížnostma na to řvaní, ale asi to bylo moudřejší a lepší, když ji vypráskala takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla paradni řežba...zapas az na krev..asi nejlepsi co jsem kdy videla.
Reagovat
Lunej..
Jsem myslela, ze iqe sem uz nechodi.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde je kvitovka? V Himaláji s brixnerem, nebo v Paříži? :-)
Reagovat
A.R.R.
si mi to vzal z klávesnice, teď jsem se chtěl zeptat kdo jí odstranil :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten teď je hlavně na iDNesu, asi.
Reagovat
Frick
Nevíte, do kolika hodin se v Madridu hrálo nejdéle? Lopez tedy ještě hrát bude?
Reagovat
Haitik
Ty volee.. Jsem pekelně naštvaný.. :D Zrovna proti Genie.. Proč? To i ta porážka s Kikinou byla snesitelnější..
Opět, zápas, ve kterém má příležitosti na gem nebo na break, ale vždy najde cestu jak to pos*at.. To je fakt neuvěřitelný..

Celkově zápas hodně na houpačce, Masha po 1. setu se strašně zvedla a už jsem myslel, že to nepustí, ale holka dokáže vždy překvapit..
No, bude to dlouhá cesta..
Genie nejlepší tenis od 2014?! Gratulace teda no.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha to neskutečně podělala. Nejenom sobě, ale i svým fanouškům, po kterých se teď bude každej vozit (což se tady už děje)...
Reagovat
Haitik
Jako, ten zápas prostě měla ve svých rukou, měla získat ten první set.. Podělala to no.. Cesta zpět bude těžší no.. :-))

Jako po tich 15 měsících zdá se herně celkem zpět, ale ještě tomu malinké detaily chybí.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chybí tomu hlavně proměňování brejkbolů. Já pořád věřím, že to půjde a vrátí se na vrchol. A pak to tady nehorázně vytrollím... :D
Reagovat
freeteepek
Ty opakovaný stavy 0:40 při svém podání - to měla ve svých rukou? Těžko. Některý její chyby na síti byly až legrační. Kazila lehké míče. Bušila do ní jak hluchej do vrat, jenomže na to právě byla soupeřka připravená. Padla kosa na kámen. Řekl bych. Měl jsem vsazeno na její výhru kumulovaným kursem 12,5. Štve mě, že to nevyšlo, ale Bouchardový tu výhru ze srdce přeju. A Masha, ať se dál snaží...
Reagovat
a.magerova
Snaží nebo smaží?! :-))
Reagovat
VlS
snaží smažit. Třeba řízky, až se bude vdávat, jak když najde:-)
Reagovat
PetaM
Promiň, nenapsal jsem od doby, co Máša hraje ani slovo, takže i tak počítám, že teď po mně vyjedeš, ale jestli dobře sleduju, do Haitika se tady nikdo nenaváží ...
Reagovat
smazaný uživatel
Haitik se tady dokáže kontrolovat, ale na Twitteru je vostrej... :D
Reagovat
PetaM
Aha :D Tak proto tady působí takovým dobrým dojmem. Vybije se jinde :D
Reagovat
Haitik
Já taky dokážu být pěkně hnusný to se neboj.. :D Ale jak píšeš, vybiji se někde jinde.. :D A taky jsem se tady naučil nekomentovat vše a prostě si myslet svoje.. :-)
Reagovat
a.magerova
Velmi dobrá taktika pro TP, chválím... nereagovat na vše, co se šustne, jak nějaká hysterka a nebýt odporně sprostý, z Tebe tady nedělá nadrženého trotla... a navíc chráníš tím svým chováním i Marii čili neděláš jí zde Medvědí službu... ;-)
Reagovat
gigin
Na druhou stranu je pravda, že některé příspěvky viz Černý Petr, jsou fakt stupidní....
Reagovat
Haitik
Černý Petr? :D
Reagovat
gigin
Pedronegro
Reagovat
smazaný uživatel
ja uz dokonce premyslela, co strasneho se mu asi tak stalo.. :-(
Reagovat
gigin
https://twitter.com/Hysteriaaaaaaa/status/860619775994728450
Reagovat
smazaný uživatel
ale tohle smutny je, porad rameno? :-(((
Reagovat
gigin
Plus minule do toho zápěstí, skreč v kvaldě. Teď měl hrát challenger v Provence, odhlásil se... :(((( Aj jsem slzu zamáčknul..
Reagovat
Pedronegro
hele gigínku, co tě žere? asi budu víc sledovat genialitu tvých příspěvků, abych se poučil ;)
Reagovat
gigin
Taková jakoby nenávist a zlost v tvých gloskách mne žere. Ale géniú je tu daleko víc, na mne se nemusíš zaměřovat, nemáš to zapotřebí ;)
Reagovat
Pedronegro
asi máš částečně pravdu, ale je to spíš zlost na tu nestoudnost a zároveň bezmoc s tím něco udělat, asi budu teda pozitivnější a psát o ní jako o exfetce, to zní bezva, ne? :)
Reagovat
a.magerova
Nevím o čem je řeč, nečtu vše... :-/
Reagovat
gigin
Jo však jo to je jedno...
Reagovat
A.R.R.
Ono těch "stupidů" sem chodí více, ale pokud to tu člověk má brát jako zábavu, tak se nad tím musí povznést a občas něco překousnout i když mu hází špínu na jeho "tenisovou lásku".
Reagovat
A.R.R.
Monty, já tu nereju ani do fandů, ani do hráček. Ale zlob se na mě nebo ne. někdy mi připomínáš jednoho co už sem nechodí. Chápu, že jsi naštvaný, páč Máša prohrála, ale to Haitik určitě také a ta reakce je jako nebe a dudy.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je fakt jedno, koho ti připomínám. Já respektuju každou hráčku kromě těch, co Mashu nazvaly podvodnicí. Tou podle CAS není, takže je můžu urážet, jak budu chtít.
Reagovat
A.R.R.
Tak si je urážej, to je tvoje vizitka, já ti to neberu. Jen se pak nediv, že si tě tu kde kdo rád vychutná. Tož asi tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, první tady dneska začal provokovat Frick...
Reagovat
A.R.R.
Fricek rejpe pořád a do všeho :-D Kdybych se nad ním měl rozčilovat, tak jsem dávno v Dobřanech :-D
Reagovat
smazaný uživatel
v tom lepsi pripade:D)
Reagovat
a.magerova
Dobřany, to je jako u náš Opava?
Reagovat
A.R.R.
Ano, přesně jako Opava :-D
Reagovat
smazaný uživatel
no ty Dobrany se tvari vic luxusneji nez Opava...
dokonce maji luxusni prezentaci na YT:D)

https://www.youtube.com/watch?v=sNpr1131qYw
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu, to by i stálo za pobyt.... :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to takove lazenske prostredi:)
Reagovat
a.magerova
No... pokud to hradí zdravotní pojišťovna, tak není důvod váhat... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec se tam s TP potkame vsichni:)))
Reagovat
a.magerova
Zrovna minulý týden jsem cosi googlila, a narazila jsem tam na ten Tvůj "historický pobytový rozbor".... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je vize, ktera se podle me krucek po krucku naplnuje:D)
Reagovat
FulnekUltras
tady furt někdo provokuje ;)
Reagovat
Haitik
Já a gratulace Genie po vítězství.. :D

https://youtu.be/0eAF9zoQNGk?t=9m4s
Reagovat
smazaný uživatel
No Evzenka me pekne stve...
...to snad budou muset vsechny souperky zacit brat Meldonium, aby zacla konecne hrat se vsema tenis, a ne tu hruzu, co normalne predvadi. Ta je v nejakym psychickym zkratu...a zapaluje se jen, kdyz je asi nastvana, nebo nevim:))) Jako mam radost ze vyhrala, ale jak dlouho ji to vydrzi, do dalsiho zapasu?
Je to mrhacka...davam ji jeste nejakou tu sanci, ale chci zase videt ten celodvorcovy tenis...takze ja ju spis tlacim uz ze setrvacnosti, bo ji vsichni nadvaji jak vypatlanci...spis takovy hec. Ale jak dlouho jeste, ze...
Zlata Kikina:)))
Reagovat
A.R.R.
V příštím kole určitě vyletí jako papírový drak :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No to je prave na tom to nejhorsi:D)))
proste mrhacka...
Reagovat
A.R.R.
no jo, je prostě padlá na hlavu, tak co bychom po ní chtěli :-D
Reagovat
a.magerova
Má na to i potvrzení s kulatým razítkem, kolik z nás TO může říct?!!! :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mozna je tu jich hodne, akorat se nechteji priznat:)
Reagovat
a.magerova
Což je škoda, hned by se nám tu lépe existovalo... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No trosku jsem doufal, ze neco mas ve svych archivech uzivatelu,...
Ale podle Tve reakce, asi nemas:)
Reagovat
VlS
To je utajovaná informace podle zákona 101, to nevíš?
Reagovat
a.magerova
Jakože v análech.... :-))))
Reagovat
VlS
No tam tuplem
Reagovat
a.magerova
No čeká na ni nasazená jednička, takže celkem žádné překvapení by to nebylo, navíc, TO největší vítězství si už připsala... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Angie ted neni v tom nejlepsim rozpolozeni, dneska malem padla i s Katerinou, a Katka na tom servisu opravdu neni best...
...no uvidime...
Reagovat
a.magerova
Já vím, ale jako výmluva (prohrála jsem s nasazenou jedničkou) dobrý, ne?!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze ona se nam vymlouva uz na kde co:)
Ale jo, jak to bude po zajimavem boji, a nevyhuci po dvou setech s tim, ze uhraje max 3-4 gemy za zapas, tak se to bude dat i prijmout.
Reagovat
VlS
Viděl jsi to? Katka na servisu není best, to je pravda, ale odehrála v druhým a třetím setu parádní zápas. Ona Bušička na tom servu taky není zrovna gun girl. Uvidíme. Pomoci cca 60 UE se jí patrně s Angie nedostane. Ale s Marií to byl hezkej zápas, avšak Katka s Angie byl podle mě o kvalitnějším tenisu. Koukni aspoň na highlihts.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ja nemam problem, zeby neodehrala kvalitni zapas...vklidu...
Reagovat
George_Renel
Dnes, pro mě překvapivě, vyhrála lepší tenistka. Ke konci dopingové hříšnici došla šťáva. Asi ta náhrada Meldonia nedosahuje kvalit originálu. .-)
Reagovat
FulnekUltras
Maša za své teatrální účelové řvaní do hry zaslouženě odtáhla s nepořízenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečně zazděný... kdyby tolik neriskovala, tak to v klidu mohlo skončit 6:4 ve třetím pro Mashu. Doufám, že Evženu co nejdřív někdo vrátí zas trochu na zem. Dneska sice hrála dobře, zasloužila si vyhrát, ale za ty blbý kecy jí to prostě nepřeju.

Každopádně co se týká Madridu, tak je jasné, že je Masha zpátky. Asi jen málo soupeřek by dneska proti ní hrálo (a hlavně zůstalo v klidu) jako Genie. Hlavně se nijak nezranit a budou další turnaje, kde bude Maria vítězit.
Reagovat
smazaný uživatel
Boze Masa tak to je skoda, pritom tolko sanci tvl. 2 x nebrejknut zo 40:0. :/
Reagovat
George_Renel
Děláš, jako by soupeřka těch šancí měla méně.... Spíš naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Aj, večer plný obratů. :D

Dobrú noc prajem.
Reagovat
smazaný uživatel
V zápase Mashy byl nějaký obrat? Vždyť 1. set vyhrála Evžena...
Reagovat
Haitik
Malinký obrat byl.. V tom prvním setu Maria vedla 4:2, měla GP na 5:2, Genie to otočila ten první set.. :-) Ve druhém setu obrat už nebyl.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem tak mrkl očkem, tak na Marušku byl ve 3 setu už kurz 1,1...

Obratem jsem myslel přístup Genii k tenisu.
Reagovat
lars
po 2. setu vyhrala Marfusa o 2 gamy vic
Reagovat
Frick
Tak nakonec o to více škoda pro Katku. Sec jenom, kdoví, zda Džený bude schopna navázat na dnešek. A to se zdálo, v kdo ví jakejch kleštích tam nebyla v tom pavouku sevřená.
Reagovat
smazaný uživatel
paráda. Ať jí jiskra v oku vydrží i dál.
Nejen závěrečné 3 míčky neskutečné!
Reagovat
a.magerova
Tenis i Hokej !!!
Reagovat
VlS
no, před zápasem bych to považoval za sci fi. Nicméně, dvě nejhustší kritičky svůj první zápas s Marií vyhrály.
Reagovat
aligo
Ji poráží :)))
Reagovat
FulnekUltras
tak funguje zdravé nasrání
Reagovat
a.magerova
Anebo pomoc shůry.... ;-)
Reagovat
Lunej..
Neskutecne, velka gratulka, paradoxne Genie a Kiki Masu porazily. A Torn zase muze psat sve oslnive komenty.
Reagovat
A.R.R.
Evženo, vidíš, že to jde!
Reagovat
FulnekUltras
dneska byla speciální motivace
Reagovat
A.R.R.
To teda. Ale Karlička to nějak s.re.
Reagovat
Frick
#KapesnicekProMontyho
Reagovat
smazaný uživatel
Drž piču.
Reagovat
Frick
:-D
Reagovat
VlS
no, reaguješ o moc hůř než Barča, kterou strašně kritizuješ. Úroveň učiliště kanálníků a ne VŠ evropskejch studií.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když mě vy dementi máte neustále potřebuju provokovat, tak reaguju podle toho. Jestli se ti to nelíbí, tak si polib.
Reagovat
VlS
Nelíbí se mi to a nic si líbat nebudu. A Genie tě tady provokuje jak, že jí nadáváš do sviní? Si malinkej hloupej ubožák.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi senilní dědek... Budu se opakovat: Já respektuju každou hráčku kromě těch, co Mashu nazvaly podvodnicí. Tou podle CAS není, takže je můžu urážet, jak budu chtít.
Reagovat
a.magerova
Nejen fotky a videa, ale i hnusné nadávky.... :-/

https://www.youtube.com/watch?v=Qzn9Ch7EXDI
Reagovat
FulnekUltras
CASni si jednu vých.ovnou, šašku
Reagovat
smazaný uživatel
Poslyš, nedělal jsi ze sebe ještě nedávno "bojovníka" za Mashu? Ono je teda lepší, když ji budeš nesnášet, protože s takovýma jako ty fandit fakt nechci...
Reagovat
FulnekUltras
ono je velký rozdíl vidět souvislosti jejího "dopingu", slyšet ji nejen dneska na kurtu - a číst některé věci černé na bílém
Reagovat
VlS
Aty jsi nevychovanej cucák. Tvoji rodiče měli asi dlouhou dovolenou, když jsi rostl. Přečti si ty chytrej aspoň ten kodex. To, co vyplodila CAS je v přímým rozporu s kodexem ve spoustě bodů. Je mi to úplně jedno. Pravidla porušila a dostala za to ban. Holky na to reagujou nějak. Klidně s tím můžeš nesouhlasit, ale nemůžeš jim nadávat do sviní. Kdyby tady pan Jirásek dodržoval svoje pravidla, tak máš ban ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby tady pan Jirásek (který mimochodem podporuje Mashu) dodržoval pravidla, tak mě tady hlavně nemá kdo provokovat.
Reagovat
a.magerova
Bože... najdi si nějakou reálnou a neztrapňuj se tu furt... :-/

Tolik lidí tu fandí Šarapce, ale jen ty jí tu poslední dobou děláš Medvědí službu !!!

(3 vykřičníky bo jsem z Ostravska)
Reagovat
smazaný uživatel
Tolik lidí? Z těch pravidelně píšících jenom Haitik a já.

BTW: Jestli mi chceš rozkazovat, co mám dělat a jak se mám chovat, tak máš teda smůlu. Nebo že bych ti taky začal určovat, že se máš starat o ATP a nesrat se pod články o WTA?
Reagovat
a.magerova
No... pokud píšu slušně (na rozdíl od tebe), tak jaksi nemáš logicky podložený důvod mi cokoli "doporučovat".... :-P
Reagovat
FulnekUltras
místo pravidel věřím spíš samočisticím procesům
Reagovat
a.magerova
Dokud chodil na střední, tak byl slušný... no... škoda toho vývoje... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Na TP jsem začal existovat, když už jsem dávno chodil na VŠ.
Reagovat
VlS
Tos tam teda strávil hodně času
Reagovat
FulnekUltras
dneska je to VŠechno nějak jinak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
5,5 roku ti na bakaláře+magistra přijde hodně?
Reagovat
VlS
Jo, u školy tohoto typu rozhodně.
Reagovat
smazaný uživatel
A cos vystudoval ty, že jsi tak chytrej?
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
George_Renel
Dle slovníku spíš Vidláckou Školu.
Reagovat
aligo
:DD
Reagovat
Fandina
Nádhera, Genie dneska super. Gratulka!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To si fakt dělá srandu, že na prvních dvou turnajích po návratu prohraje proti dvěma největším kravkám... To jsem byl naštvanej, že ten zápas nestihnu a teď mi teda vůbec nevadí, že jsem to neviděl celý...
Reagovat
Frick
Nj, dyž maj tu nenávist v sobě, to se jim to hraje....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kikina teď hraje dobře pořád, ale Evžena? Půl roku hraje ho*no a najednou se hecne, svině jedna...
Reagovat
aligo
Nač ta sprostá slůvka? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Klid. Genie měla puigovskou jiskru v oku dneska. Přál bych jí, aby jiskřila klidně až do finále :-)
Reagovat
Pa3k
Mam taky pocit ze pre pauzou mala respekt len pred Serenou ale dnes som mal pocit ze tie utoky od tych hraciek na nej citit.
Reagovat
Pa3k
MAria dnes uplne mimo, nechapem. Boji sa tej malej Kanadanky?
Reagovat
Haitik
Maria, stejně jak proti Kikině tak 1000005616 šancí a nevyužije nic..
Reagovat
Haitik
Přesně jak jsem říkal
Reagovat
Haitik
Tak to si děláš už prdel Maruš ne?
Reagovat
Fandina
5:4 Genie gooooooooo!!!
Reagovat
Torn
Aby sis z toho necvrnkla. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Masho, ty dneska nechceš vyhrát?
Reagovat
smazaný uživatel
neskutečně zazděný...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hokej jsme vyhráli, teď ještě Masha...
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle gemu si prostě ten servis musíš udržet...
Reagovat
Fandina
1:0
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááám!!!
Reagovat
Lunej..
Genie a Mrazek go!!
Reagovat
Lunej..
Tak Genie, dopodavat!!!
Reagovat
tmora
Tak Máňe dosla stava .....
Reagovat
Fandina
4:3 Genie go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dlouho se prohrává 0-40, až se ztratí servis... :(
Reagovat
Haitik
Naprosto odevzdaný gem čtyřmi UE..
Reagovat
Fandina
Nájezdy
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle... parádní zápas, snad jen ať to skončí vítězstvím Marie
Reagovat
Haitik
Co to jako bylo ty poslední tři gemy? :D Neuvěřitelný..
Reagovat
Haitik
Obě měly dohromady za ty tři gemy 11 BP a ani jeden nevyužily.. :D
Reagovat
George_Renel
Ruska si to vyzdržuje.
Reagovat
Fandina
3:3
Reagovat
FulnekUltras
já snad ještě využiju služeb čt
Reagovat
Fandina
nádherné srovnání
Reagovat
Serpens
To co ale v tom prodloužení zase málem zavinil Pastrňák, to už by tomu fakt nasadil korunu. Ještě že to Fin nedal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem konečně dorazil domů a koukám, že prohráváme s Finama 0:3 a Masha hraje proti Evženě 3. set...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už 1:3...
Reagovat
smazaný uživatel
3:3... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stačilo přestat dělat tolik chyb, líp servírovat a najednou výkon Genie není taková paráda (neřekla bych, že se oproti prvnímu setu zhoršila). Teď hlavně tlačit co nejvíc hned od začátku a ideálně nadělit dalšího kanára, Maruško. :)
Reagovat
Haitik
Jj, taky si nemyslím, že se Genie oproti 1. setu nějak zhoršila, já bych dokonce řekl, že hrála ještě líp.. :D Hlavně tedy první polovinu 2. setu, tam neudělala Genie chybu..
Ale ten Mashy servis celkem pořád bída, strašně malý procento 1. servisu..
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí má slušnej druhej servis, který ji v minulym gemu dost podržel..
Reagovat
Haitik
U Mashy bych to ani 2. servisem nenazýval.. :D :D Spíše druhý 1. servis
Reagovat
Pa3k
Prepacte za prispevok trochu mimo tenis, ale kedze sa dnes v suboji stretli predstavitelky dvoch generacii tenisovych krasok Sharapova Bouchard, zaujima ma vas nazor na to ci niekedy nejaka sucasna tenistka dosiahne ten mimokurtovy uspech aky zozala za to desatrocie slecna Sharapova. Modeling, reklama, 11 rokov po sebe najlepsie platena sportovkyna zena zo vsetkych sportov, status celebrity ktory maju v tenise uz asi len sestry Williams, lenze tie su naozaj zasluzene tenisove legendy (dokopy 8 zlatych medaili OH, 12 Wimbledonov) anie koli svojmu povadu a silnemu marketingu. Myslite ze nejaka hracka sucasna napr Bouchard alebo MUguruza niekedy prevezme stafetu po Marii alebo prekona v buducnosti taku karieru ako mala ona? Vsak ona si udrzala aj napriek dopingovemu skandalu skoro vsetkych sponzorov, nedavno bola v aprilovom Vogue, to si neviem predstavit inu hracku aby mala po dopingu taketo uvitanie.
Reagovat
Haitik
Já si myslím, že momentálně žádná tenistka takového úspěchu mimo kurty jako Maria nedosáhne.. Jediná kdo má asi potenciál, tak je Genie.. Už ta po roce 2014 měla na tento úspěch "náběh", ale ta pozornost jí si myslím semlela, nevypořádala se s tím.. Což je ještě víc obdivuhodný, že Maria se s tím dokázala celkem v poho vyrovnat.. :-)
Reagovat
Pa3k
Myslim ze tam asi rozhodla Sharapovej mentalita, to je nieco co z nej robi sampionku, narozdiel od inych beauties ako bola aj Kournikova.
Reagovat
Haitik
Jj, je to možné.. :-)) A taky si myslím, že na tom má, že jí to nesemlelo, trochu vliv Yuri.. :D Jako nedokážu si představit, jak jí říká:"OK, tak jdi fotit, dneska trénovat nepůjdem!" Myslím to tak, že jí pořád jako u toho tenisu držel, že jí nedovolil myslet zas tak na jiné věci.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je to hodně daný internetem. Přece jen v letech 2004-2006 ještě nebyly žádné sociální sítě a přece jen ta "sláva" nemohla hráčky tolik semlít...
Reagovat
gigin
Já jsem si myslel, že to je Pe3k a definitivně mu z Forehanda jeblo.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
ja taky
Reagovat
FulnekUltras
přesně ;)))))
Reagovat
Pa3k
Nerozumiem..?
Reagovat
FulnekUltras
ale to je tady jeden nick - s jediným odlišným písmenkem - a celkově dlouhá historie... ;)
Reagovat
Kozoroh
Pe3k je hater a fanda Federera, který se s oblibou hádá s fanoušky Nadala a Djokoviče.
Reagovat
a.magerova
Tož toho jsem si taky nevšimla a už jsem měla předpřipraven koment o tom, co bylo příčinou přestěhovat se z Ovy do Blavy... :-)))
Reagovat
Kozoroh
Tak? mně to pobavilo :D
Reagovat
vendulkabendulka
To bylo dneska kruté madridské pondělí pro české barvy
Reagovat
EllNino
v Případě Báry a Katky asi trochu daň za náročnou Prahu :/
Reagovat
Lunej..
Kdyby nehraly, zas by byly kecy, ze nejsou vlastenky, si nevyberes.
Reagovat
sprchon
To jo, ale jak v Praze, tak v Madridu odehrály dobrý zápasy. Dělají na mě dobrej dojem a chápu, že už toho mají dost...
Reagovat
Lunej..
Ty, ja a par jedincu to chapeme. Ostatni uz maji v ruce bice.
Reagovat
sprchon
Jsem si ani nevšiml... Všichni koukají na TNM. :D
Reagovat
Lunej..
Neboj, prijde:)
Reagovat
EllNino
Skvělý český den završen, mějte se
Reagovat
FulnekUltras
nastráž
Reagovat
Haitik
Díky Genie! A jeď Maruš
Reagovat
EllNino
nesnáším tohle .... Arruabarrena porazí Barunu a pak padne se Sevastovou, jebat tohle už
Reagovat
Lunej..
Barca jeste nevypadla.
Reagovat
sprchon
A Baruna by se Sevastovou nepadla?
Reagovat
EllNino
těžko říct :) Jen nemám rád španělské publikum ...
Reagovat
Lunej..
Barca to da.
Reagovat
slacker
jo dala, ale 2x do site
Reagovat
Lunej..
Mela toho plne zuby, ale od tebe pochopeni z gauce nelze cekat.
Reagovat
slacker
ja to chapu, spletla ses hned 2x, kde vidis jaky gauc?
Reagovat
Lunej..
Ty a chapat prohru nasich holek? Leda po transplantaci mozku:) vidim se tam valet.
Reagovat
Lunej..
Vidim te :D
Reagovat
sprchon
Jo, v Římě.
Reagovat
Lunej..
No vidis:)
Reagovat
Haitik
No, musím uznat, že ten závěr zvládla Bouchard dobře..
Hraje dobře..
Naopak Maruš, podle mě zatím nejhorší set po jejím návratu.. Tak pojď, jedem Maruno vole!!! :D
Reagovat
EllNino
Víš co Laro, jdi do p*dele
Reagovat
sprchon
Barča už musí mít dost... :D
Reagovat
slacker
a jeste to piska nejak oskliva asiatka, pripomina mi indiana z Preletu and kukacim hnizdem
Reagovat
Frick
Ale co pak - morálně nejčistší pane Nino?
Reagovat
EllNino
táhni Šulaji
Reagovat
Frick
kdybych tohle napsal já, ta mne tu sežerete zaživa
Reagovat
slacker
ty vole co tam ty spanelce vsechno nespadne
Reagovat
dunphy
Jde hrozně vidět jak jsou obě nahecované a obzvlášť Evžen. Trochu se ale obávám, že je to jen pro dnešek a pokud Marii porazí, tak od Kerberky v příštím kole dostane 2x 6:1. :D
Reagovat
Mayo
Kks Bouchard vyhrala 1.set, len tak dalej
Reagovat
vrabejka
Úžasný tenis. GENIE nejlepší tenis od roku 2014 snad udrží vysokou kvalitu a dotáhne to.
Reagovat
Dobry-den
POJĎ, aspoň ty mě nezklam! Ještě set! Jedem!
Reagovat
Lunej..
Skvele, hlavne jeji hateri jsou jiste nadseni:)
Reagovat
lars
vzdyt hraje mala hrisnice s velkou hrisnici :)
Reagovat
Lunej..
Brano z hlediska vysky ci hrichu?:)
Reagovat
lars
z hrichu
Reagovat
gigin
Tak na to, že hraje feťačka proti cérečce s následky silného otřesu mozku je to celkem dobrý tenis.
Reagovat
Lunej..
Vsak hraje cerecka se svym vzorem, i kdyz mozna uz byvalym.
Reagovat
gigin
Feťačka bez fetu, abych to upřesnil :D Ony jsou vzory oba.
Reagovat
Lunej..
Kazdopadne jsem rada, ze Genie hraje dobre a neda to zadarmo.
Reagovat
gigin
Však já taky a doufám, že vyhraje.
Reagovat
Jabadu
Řežou se pěkně, děvčata. A určitě se mají rády jako Miluna s Blaženou.
:-)
Reagovat
vrabejka
Great play GENIE!!!
Reagovat
Fandina
Líbí se mi, jak Genie teď hraje, doufám, že jí to vydrží. Genie go!!!
Reagovat
Fandina
A jsem zvědavá, jestli podruhé dopodává set. Genie go!
Reagovat
Fandina
A souhlasím s komentátorem O2, že se ani nechce věřit, že takhle hraje hráčka, která se v poslední době na kurtu tak trápila :-).
Reagovat
Torn
Tak Petra se taky půl roku trápila a pak vyhrála v Asii :)
Reagovat
EllNino
Petra nikdy během svého, podle některých "trápení", nevypadla ani z top 15 ;)
Reagovat
Fandina
Petra byla pořád v desítce, kolik let za sebou. To je trochu rozdíl.
Reagovat
Hector21
Evža už to nehraje na důchod? hmmm...
Reagovat
dunphy
To je aspoň řežba! Radost pohledět. :D
Reagovat
A.R.R.
Holky si dávají do kožichu :-D
Reagovat
A.R.R.
a jde se podávat na set, tož to jsem zvědav.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá někdo live stream na zápas Marusky
Reagovat
Torn
http://live.robinwidget.org/static/freeplayer/4697851263415990.html
Reagovat
vrabejka
Wow GENIE neskutečný úder!!
Reagovat
EllNino
a k čemu
Reagovat
Dobry-den
Nevíte, co teď Bára nadávala, když si vyměňovala raketu?
Reagovat
Hector21
tohle byl balon...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Masa zaber!!
Reagovat
vrabejka
Říkejte si o nich co chcete ale toto je TOP tenis na který se Plíšková ani Kerber nechytaji.
GENIE zatím super.
Reagovat
EllNino
nn nechytaj no
Reagovat
r176
Bára se hádá s rozhodčí :-)) nevíte proč?
Reagovat
Krisboy
Jen tak...aby řeč nestála.
Reagovat
Haitik
Maruš ty vole! Nechápu proč tak tlačíš na pilu, ona se vyhází sama..
Reagovat
Fandina
Woytha, v partyzánském prostředí Bára ztrácí vedení :-).
Reagovat
Torn
Dneska heká jako postřelenej vlk...respektive trochu jinak, že by taktika zmatení Bouchard, že se utekla smečka vlků z místní zoo?:D
Reagovat
bIbec
jj, já si spíš myslím, že bude asi nemocná.
Reagovat
lars
proc myslis ?
Reagovat
Fandina
Genie zatím dobře, tak doufám, že v tom bude pokračovat. Genie go!
Reagovat
FulnekUltras
snad už to s brejkem dotáhne - pooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Haitik
Škoda, že Mashe ty kraťasy nejdou jako v roce 2015.. A ten BH Genie je tragický, dala už aspoň jeden do hřiště dneska? :D
Reagovat
marsden
Poda ji GB ruku po zapase nebo nepoda?;)
Reagovat
A.R.R.
Ne, mlaskne Máňu raketou po hlavě :-D
Reagovat
Lunej..
Ted Masenu pekne honi.
Reagovat
A.R.R.
A brejk. Ale jo ona holka ten tenis umí, ale ta hlava jí prostě sráží. Když jí zrovna neharaší, tak hraje pěkně. Je to prostě Evža.
Reagovat
Torn
Ona na tu hlavu spadla.....bude tím.
Reagovat
Lunej..
Ha ha.
Reagovat
Torn
Nešla si koukat na hokej, krasavice?:D
Reagovat
Lunej..
Cekam na 2. tretinu, starosto.
Reagovat
A.R.R.
bábina je multifunkční!!!!!
Reagovat
Lunej..
Proste jina dimenze:)
Reagovat
A.R.R.
Někomu haraší po pádu, jiný to má od narození až do smrti :-D
Reagovat
Lunej..
Nezhubla nejak Evza nebo se mi to zda?
Reagovat
A.R.R.
nevím, já bych řekl že ne. ale je fakt, že až tak pozorně jí nesleduji :-)
Reagovat
vrabejka
Škoda Genie ale Maria teď neskutečně
Reagovat
Lunej..
To slusi a doufam, ze ji ta hra na riziko bude vychazet. Zatimco hokej zatim no comment.
Reagovat
FulnekUltras
český hokej v roce 2017 - co to je?
Reagovat
Lunej..
Prosimte bez si fandit Masene a rozebirat jak Serena dopuje, to ti jde nejlip. Ja se MS rada divam a nemam potrebu porad remcat.
Reagovat
Lunej..
Na MS
Reagovat
FulnekUltras
a tak z dámského pohledu to snad ještě chápu... ;-)
Reagovat
Lunej..
Jo jasne, ja vim, ze ty vis vse nejlip. Vlastne ani nejsem hodna, abys na me se svym obrovskym IQ reagoval. Jdu se damsky divat.
Reagovat
FulnekUltras
IQ je něco interně kvalitního?
Reagovat
Lunej..
Nekdy externe precenovano.
Reagovat
FulnekUltras
jsem na to jednou přes pc cosi vyplňoval a rychle mě to přestalo bavit
Reagovat
A.R.R.
Evža se dnes rozšoupne :-D

No jo ti naši borci si mysleli, že finové nastoupí zlomení po porážce od frantíků a ono prd...
Reagovat
kada.tom
viděl jsem čísla u zápasu Světlany s Alison a teda jsem hodně rád, že to takhle Světlana zvládla, s Riske prohrát na antuce, ufff
Reagovat
Hector21
Riske hrála skvěle, do stavu 6:2 a 5:3 to byl její zápas

a v tom tiebreaku to byl famozní tenis...
Reagovat
kada.tom
tím líp, že to takhle Světlana zvládla :-)
Reagovat
kada.tom
dneska jsem náhodou narazil na článek o té tvé veleakci ženské Eura do 17 let tady v ČR ... soudě těch výsledků je na tom naše ženská reprezentace ještě hůř jak ta mužská, protože ta alespoň nedostává takový nakládačky .. :-D no, jak jsem říkal - úplně zbytečná akce, kterou si tu nesmyslně povyšoval nad JTB Prague open
Reagovat
kada.tom
hmm, tak koukám, že Siniaková se za stavu 5-4 ve 3. setu pokakala a Kerber to dokonale otočila ... no, co dodat
Reagovat
tommr
Bára předvedla krásnej obrat z 1:3 na 6:3. Před utkáním jsem jí moc nevěřil, ale zatím hraje opravdu dobře ... :)
Reagovat
slacker
jojo, kouka se na to dobre
Reagovat
vrabejka
C'mon Genie!!!
Reagovat
tmora
Tak ted zacne rezba. Mate nejake tipy?? 6:1 6:2?
Reagovat
FulnekUltras
rozhodně dva sety budou Marii k postupu stačit
Reagovat
Hector21
pff, dva kanáry už Evža nedostane...:(
Reagovat
Lunej..
To bude mit s behavou Spanelkou tezke.
Reagovat
Hector21
musi taky šlápnout do pedálů...
Reagovat
Lunej..
Jak rika Basa, chapu, ze Barca toho ma plny kecky, kdyz toho ted tolik odehrala.
Reagovat
EllNino
to není Basa :)
Reagovat
Lunej..
a kdo? Jsem si to nějak spletla. to je jedno, aspoň je chápavý.. :)
Reagovat
Hector21
já toho mám po některých zápasech taky plný zuby..a to ani nehraju...
Reagovat
Hector21
twl Světlanko, tak to bylo o prsa čínské gymnastky...

příště bych prosil bez nervů a žádnej další masakr ;)
Reagovat
Frick
Zápas jsme neměl možnost sledovat. Co se dá dělat, ohromná škoda. Stejně jako Lucka na HC 2015 nedokázala dopodávat zápas proti no. 1 :-(
Reagovat
lars
si spal ?? :)
Reagovat
VlS
Počítal sedačky na Spartě :-)
Reagovat
Frick
Lepší jak ovečky.
Reagovat
Frick
A tohle jsou ty "výkony" kvůli kterým jsi odstřelila Fed Cup?

Jo, karma je férová. Tohle je dobrý trest.
Reagovat
EllNino
:DDDDDDDD nedivim se, posměváček se ozval ....beru to tak, žes jí přestal fandit a nepřeješ úspěch, blbečku
Reagovat
blixa
To pako jí vždycky nesnášelo.
Reagovat
Enterprise
A jenom se to zhoršuje. Podle mne nedokázal přenést, že Karolína loni byla hlavním strůjcem obhajoby vítězství ve Fed Cupu.
Reagovat
Lunej..
Kdo Fricka viděl, musí mít jasno. Divím se, že místo úchylného běhání a focení po turnajích si nezajde raději k doktorovi s tím, co má na krku, moc hezky to nevypadá, když je sám takový "estét".
Reagovat
EllNino
jj to je pravda, to jsem si taky říkal ...
Reagovat
Frick
Nebojte, je to v řešení.
Reagovat
Frick
To je úžasný, jakou máte bujnou fantasii.
Reagovat
Lunej..
To těžko, když jsem byla kolikrát vedle tebe. Já osobně bych si tě nevšímala, ale když se tady takhle projevuješ, tak si o to přímo říkáš. A navíc chceš pořád pozornost, už jen jak si tady v noci vedeš monology a pořád sem píšeš kraviny, i když ti někteří nadávají.
Reagovat
Frick
Nepomlouvej, nemáš na to jedinej důkaz.
Reagovat
EllNino
btw. proč by měly tenistky dostávat tresty za nereprezentaci v dobrovolné soutěži ? ... Ty taky dostaneš trest, když odmítneš darovat krev ?
Reagovat
A.R.R.
to je to falešné vlastenectví.....já bych všechny tyhle vlastence hnal na vojnu, aby také dali něco na plac pro tu naší zemičku :-) A to by bylo keců, že to není demokratické a že se každý má rozhodnout podle svého :-D
Reagovat
VlS
Tak tak, a pěkně na nějaký příjemný místo, třeba hlídat silnici z Kábulu do Kandaháru.
Reagovat
FulnekUltras
Jediným možným projevem osobní cti vůči dnešní "české" armádě by musela být dezerce.
Reagovat
VlS
Seš posera, zdrhat před banditama.
Reagovat
FulnekUltras
osobně bych se nedostavil už ani na sraz ve Vyškově ;)))
Reagovat
A.R.R.
ona by stačila rozcvička a na marodce by nestačila kapacita :-D
Reagovat
Frick
Řekněme, že u toho slůvka trest jsme zapomněl dát úvozovky.

Jasně, darovat krev je taky dobrovolná věc. Ale asi ti taky bude sympatičtější někdo, kdo jí daruje než ten, kdo odmítne.

Karolína odmítla reprezentovat kůli tomu, že by jí to údajně narušilo antukovou sezonu. Realita je taková, že zatím na antukových turnajích předvedla velký prd. Navíc na podnicích s rychlejší antukou, které jí teoreticky měly sedět více bež třeba měkký Řím.
Reagovat
FulnekUltras
všechno směřuje k vyvrcholení formy v podobě 4. kola na RG
Reagovat
EllNino
Karolína ale nemohla tušit, že prohraje brzy, ale s tebou to nemá cenu probírat, jsi zaujatej až po uši, Karolína je prostě velezrádkyně, tak jí budeme přát neuspěch, chyťte se se StalinUltras za ruce a jděte jí vypíhnout oči
Reagovat
FulnekUltras
to by nebylo hezké - ale ten Nastase jako trenér...
Reagovat
Frick
Naopak to, že jí účast na FC zlikviduje antukovou sezonu, věděla zcela bezpečně.

Tak si to porovnej s Katkou. Charleston, Bogota, Fed Cup, (sotva týden odpočinku), Praha a nakonec v Madridu dala 72. hráčce málem dvojkanára a následně byla dva míčky od skalpu no. 1... (nemluvě o tom, že jí trápily všemožné zdr. problémy) jak můžu nyní chovat totožné sympatie ke Káje na jedné straně a ke Katce na straně druhý?

Já chci prostě věřit tomu, že vynechávání Fed Cupu je k ničemu a jsem rád, když se to potvrdí. A v případě Káji se tak děje.
Reagovat
EllNino
nevysvětluj mi to, šmejde, porovnáváš neporovnatelné ..
Reagovat
Frick
A proč je to neporovnatelné? Katka je poslední týdny doslova v jednom kole. To si toho jako nemůžu na ní vážit?!
Reagovat
EllNino
Katka není 3. na světě ... a nevyhrála Fed Cup
Reagovat
Frick
Právě proto, že je třetí na světě, tak měla "chlapsky" se nezříkat úlohy lídra týmu.
Reagovat
EllNino
to jsou tvoje domněnky
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně nepříjemná pravda
Reagovat
Frick
A nebo ještě jinak - poškodil snad Petru někdy Fed cup?
Reagovat
EllNino
Zajímavý, že se oháníš tenistkou, kterou jsi tu posledních 5 let hejtil jako nemoudrej ...

Navíc, každej má Fed Cup jinak vysoko, Petra by za něj dýchala a zlomila si málem nohu, Kája prostě má priority jinde a nemusí hrát za každou cenu
Reagovat
Frick
No a proto třeba si Kája nezíská tolik srdcí jako Petra.

A psal jsem mnohokrát, že mne to samotného mrzelo, jak jsem nebyl schopen zápasy Petry více prožívat. Bohužel, to jak si neustále vytírala p*del s Luckou, to bylo na mne moc.
Reagovat
lars
prd tu predvadis leda tak Ty a to dost smradlavy :))
Reagovat
Frick
Ano, zatím jsou ty výsledky hodné kandidátky na světový trůn.
Reagovat
lars
a letosni vysledky Kerber jsou hodne No. 1 ??
Reagovat
Frick
To rozhodně ne.
Reagovat
dunphy
Alison, ty mentálko! :D Kdybych já ti nefandil, tak si ušetřím tolika nervů a zklamání. Teď je to jasné, že třetí bere Kuzna 6:1. Kolik takových zápasů už takhle prohrála, achjo. :D
Reagovat
sprchon
Ty jí fandíš? :D

Já ji vidím po dlouhý době. Myslel jsem si, že je to taková Smitková s lepším podáním, ale teď hrála hodně dobře i v TB. Tam snad nikdo neudělal chybu, každej bod si každá hráčka tvrdě vydřela. Hezkej tenis. :)
Reagovat
dunphy
Jo, snad jako jediný člověk na planetě. :D Je taková nenápadná, tak si asi moc lidí nezíská, no. Mně jo, od Wimbledonu 2014, kde dostala nakládačku od Mařeny, ale od té doby ji sleduju. :D

A ke Smitkové ji nepřirovnávej! Dotáhla to přeci jen o něco výš, i když teda labilní jsou obě fakt skoro stejně. :D

A TB byl fakt dobrej. :)
Reagovat
sprchon
No dobře. :D Ale měl jsi pravdu, tohle už Světla nepustí.

Raději dokoukám Kiki.
Reagovat
dunphy
Já to říkal! :D Už mám snad něco nasledováno. :D
Reagovat
sprchon
A ztracený to nemá, Světla má v tomhle i v tom minulém zápase velký výpadky.
Reagovat
gigin
Ale obě dvě řvú jak třiapůla v bahně. A nikomu nic nevadí.
Reagovat
freeteepek
V jednom se Kotyza mýlil. Kája nemůže hrát na antuce stejně. Není totiž Šarapovová ani Kvitová a když narazí na kvalitní antukarku, má rázem neřešitelný problém. Podle všeho to s touhle hrou nebude lepší ani na FO.
Reagovat
Lunej..
Mně přijde celkem normální, že hráč má na některém povrchu problém, vzhledem ke svým pohybovým a hráčským schopnostem. Nevím, proč se to svádí na Kotyzu, Kája má snad svůj mozek a ví, kde má své limity. Dá se to samozřejmě možná zlepšit, ale to neznamená, že se stane najednou zázrak. Problém není v Káje ani Kotyzovi, ale ve fanoušcích, kteří neumí přijmout daný fakt. :)
Reagovat
VlS
+100
Reagovat
freeteepek
Protože Kotyza řekl, že nepotřebuje měnit hru. Jenomže ona by mohla hrát kraťasy a zkoušet nové věci. Kdyby to po ní trenér chtěl. Světová trojka by to měla zvládnout. Když ani pak to nepůjde, tak se nedá nic dělat. Zkusila to.
Reagovat
EllNino
co máš furt s těma kraťasama :D už jsi jako Fricek
Reagovat
VlS
V kraťasech to není. Já tam spíš ( ale skoro u všech Češek) vidím trochu stereotyp, 5,6 crossů po sobě žamdnej problém, nechá soupeřku hrát z místa ........, ale znova, to samý platí pro Lucku a Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra už je šampionkou, ale tou se nerodí, ale stává. Když najede na svou hru, tak dokáže porazit jakoukoliv hráčku. To ale Karolínu teprve čeká. Antuka je čekání na svou příležitost. Možná se chytne na dalším turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně trenér to za tu hráčku na tom kurtu neodehraje. Bouchard, Mugu mají špičkové trenéry a letos výsledky žádné.
Reagovat
vrabejka
Angie!!!
Reagovat
VlS
v singlech je to už jen na tobě. Držím palce.
Reagovat
VlS
Faktický rozdíly ve výkonnosti holek jsou malinký, udržet top formu 12 měsíců v tahu prakticky nemožný. Nedá se čekat, že Kája nebude mít dílčí pokles formy. Angie by mohla vyprávět.
Reagovat
FulnekUltras
o to víc může mrzet vyfláknutí se na FC - ve stylu titul sem titul tam, čecháčci jsou přežraní
Reagovat
Dobry-den
Za stavu 5:4 jsem musel odejít. A co se nestalo?
Škoda slov...

Snad aspoň Bušart vyhraje, jinak pro mě turnaj skončil :-(
Reagovat
tmora
Masha uz trenuje na vecer.. ttps://www.youtube.com/watch?v=3Ic5cQ7lZjo
Reagovat
blixa
Kája nemá formu. Všechny atributy její "hry" o tom svědčí. A je celkem jedno, že jde o antuku, momentálně by hrála špatně i na betonu. Ideální by bylo vysadit a netrápit se na turnajích, což bohužel, vzhledem jejímu postavení nelze. Tak jen doufat, že do trávy se to zlepší.
Reagovat
Lunej..
Je to zcela normální, že má blbé období, máme ho všichni, tak nevím, proč by ho nemohli mít i tenisté.
Reagovat
freeteepek
To není absence formy. To je spojitý řetěz události spojený s nepovedeným zápasem v Praze v návaznosti na tlak, pod kterým Kája hraje. Ona si na té antuce prostě nevěří. A evidentně má důvod.
Reagovat
blixa
To není žádná otázka sebedůvěry na antuce. Takové výpadky formy měla vždycky a klidně i na betonu. A atributy to má vždycky stejný. Antuka k tomu možná trochu přispívá, ale tak cca 10%.
Reagovat
drabona
Katka hrála výborně, ale nedopadlo to. Vzkázala, že taková vítězství brzy příjdou. Karolína je v situaci kdy je prakticky sv. dvojkou a utkání, která by měla vyhrát nezvládá hlavně hlavou a proto se herně trápí. Rozdíl je také bohužel v tom srdíčku.
Reagovat
FulnekUltras
ten je lendlžel vůbec největší
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdřív se v Plzni kvůli průtrži mračen odloží fotbal o 4 hodiny, takže večer nestihnu Mashu ani hokej. A pak se ještě dozvím, že Katka byla proti Angie dva míčky od vítězství...
Reagovat
slacker
odcchaiz v prvnim srtu za stavu 2:5, v obachadu k9oukam na O2 a stav 2:6, 6:1, 5:3 a neverim svym ocim. Tak a od te doby to zacala zase prosirat
Reagovat
tommr
sice statečně bojovala, ale co je jí to platný když se v závěru zápasu úplně sesype. Kerberka v takových chvílích neudělá ani jedinou chybu zatímco Katka nedokáže ani zabít nalitej míček v ideální pozici metr od sitě ... :(
Reagovat
sprchon
Škoda toho závěru. Ale jinak super zápas, asi nejlepší zápas Katky, co jsem viděl. :)
Reagovat
Lunej..
Navíc proti světové jedničce, co by někteří chtěli :)
Reagovat
slacker
dotahovat zapasy do viteznych koncu to by jsme jeste chteli, apropo je to stale dvojka :-D
Reagovat
Lunej..
prosímtě, ty do toho vůbec nemluv, ty umíš jen rozkazovat a kritizovat, vůbec si neumíš vybrat pozitiva. :P
Reagovat
slacker
nene, ja si umim prat
Reagovat
Lunej..
Já si taky peru :)
Reagovat
slacker
o co ze te preperu?
Reagovat
Lunej..
Težko :)
Reagovat
bIbec
škoda, ale pěknej zápas.
Reagovat
VlS
to je škody, to je škody, kousíček chyběl.
Reagovat
George_Renel
Katka prokázala, že je skutečně Češka :-/.
Reagovat
tommr
přesně tak - v prohrávání už skoro vyhranejch zápasů jsou naše holky bezkonkurenční ... :(
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
historik
tak ten konec katka hodně hodně nezvládla. Ale to jsou ty zkušenosti a výbušná povaha. Myslím, že na příchod táty to bylo zralé už za stavu 5:4
Reagovat
tommr
tím hloupým smečem to asi Katka definitivně zazdila ... :(
Reagovat
historik
teď to vidím blbě:-(
Reagovat
Jabadu
Uhrát to při vlastním?
Tak tomu věří málokdo, ale ...?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten konec teda pěkně pocukrovala.
Reagovat
Jabadu
Ona nemá úder na ukončení výměny a Angie si ji v závěru vychutná.
Reagovat
sprchon
3,55 na to, že nedopodává za stavu *15:0. Skvost. :)

Ale mohla by to ještě otočit.
Reagovat
Fandina
Agel teď ale s přehledem na podání na 4:5, tak Katko pojď si pro vítězství, pojď!!!
Reagovat
peggy
Snad to vyjde priste.
Reagovat
kada.tom
no, docela jsem se začal těšit na zápas Kerber - Sharapova ... ale asi k němu nemusí dojít .. :-D to nakonec bude Siniaková - Bouchard :-D
Reagovat
Jabadu
Co se to děje? ... Vo co tady de?
Teď jsem to zapnul a sírám na Katku.
:-)
Reagovat
George_Renel
Teď už to jen udržet hlavou. A rychle to dohrát, Berdych už se rozcvičuje.
Reagovat
Fandina
brejk na 4:3 tak Katko dopodávej, pojď!!!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
výsledek jak na WTA :)))
Reagovat
kada.tom
šílenost .. :-D
Reagovat
historik
jestli teď katka udrží servis, tak věřím, že to dá
Reagovat
tmora
Za co dostala Katka warning? Moc jsem to nepochopil?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
odpálila míček po prohrané výměně moc tvrdě a mohla by někoho zranit, tak jí umpirová varovala
Reagovat
dadaft
jsem napnutý jak kšandy,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Lina
Katka plně zastupuje Českou lvici. Chtěla jsem se dívat na Berdycha, ale tento zápas nejde opustit.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Kerber se letos hodně hráček umí nahecovat.

Ale tribuny zejí dost prázdnotou.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo keců jak se bude soustředit na větší turnaje trapas ostuda Plíšková z tebe Kvitová nikdy nebude ať jde do háje....
Reagovat
bIbec
prej "really good hold for the Russian"
Reagovat
Dobry-den
To byl celkem fail no :D
Reagovat
Dobry-den
Třetí set bude rychlovka pro Kerber. Ta bude hrát jako vyměněná. Katka naopak netrefí kurt.
Reagovat
tommr
Katka nezačala dobře, ale ve druhým setu se hodně zlepšila a má ted jasně navrch. Je ale otázka jestli Kerberka ten závěr druhýho setu jen takticky nevypustila ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
naprostá paráda, wow :) kéž by to Katce vydrželo, to by se mi článek aktualizoval jedna báseň :)))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Zajímavý, Katka teď trefuje winnery z nemožných pozic jak Kerber loni na AO a USO :D
Reagovat
sprchon
Tohle nemůže vydržet celej zápas. :D Ale teda paráda, tenhle set by mohla urvat.
Reagovat
historik
snad jo, v případným třetím setu si myslím, že by na tom mohla být katka líp psychicky, přece jenom, Kerber teď na tom není dobře a mohla by být mnohem víc nervózní
Reagovat
tommr
to by ale Katka musela udržet chladnou hlavu a to je u ní často velkej problém ... :)
Reagovat
historik
tak ve 20 letech se na tom snad dá ještě pracovat:-)
Reagovat
tommr
Katka už bohužel začíná jančit ...
Reagovat
historik
jj tenhle gem byl škoda, měla 30:15
Reagovat
tmora
To je super jak tam Katce všichni fandí..
Reagovat
Ondřej.Jirásek
To jo, je to škoda, ale jsou to také zkušenosti :) Ten game jinak trval skoro 20 minut :D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to mělo být pod můj předchozí příspěvek, reakce na historika :)
Reagovat
r176
Náhodou 32 tis. éček (před zdaněním) je slušný výdělek vlastně za nic :-)))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
I pokud Katka prohraje, což bych nerad, tak se mi moc líbí, jak bojuje, útočí a nevzdává se, přestože Kerber prostě chyby na šance Katky neudělá
Reagovat
historik
jj, ale těch neproměněných BB, nedivím se, že to Katku frustruje, 12minutový gem
Reagovat
sprchon
Katka teď hraje skvěle, škoda těch BP.
Reagovat
sprchon
Už. :)
Reagovat
tommr
nezkušená Katka to asi nezvládne, ale už se těším na to jak Kerberku rozstřílí Sharapka ... :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Tak teď si to Katka nádherně uhrála sama
Reagovat
tommr
Katka se postupně zlepšuje ... :)
Reagovat
George_Renel
Takže Praha 1. kolo, Madrid 2., Řím by mohl být 3. kolo a pak už ta Paříž nevypadá marně. .-)
Reagovat
tommr
nemáš v tom započítanej Stuttgart. Ta posloupnost by pak vypadala spíš takhle: 2K, 1K, 2K, 1K, 2K ...
Reagovat
George_Renel
Stuttgart byl pod střechou .-).
Reagovat
smazaný uživatel
Po Keys - Svitolina - Mugu - Garcia i Karolína?

To je nějaká sabotáž, ne?

to už to tam letos může rovnou vyhrát Mishaki a nebo Wang.
Reagovat
mirablondak
Moje babička by řekla: to máte za to, že se nemodlíte... Ty naše superhvězdy naštvaly pánaboha a celý národ jak odpískaly FC. A on jim to teď dal sežrat.
Reagovat
FulnekUltras
To člověka dycky překvapí, že tá pravda...že tá pravda tak nějak je...až su z toho překvapený...
Reagovat
smazaný uživatel
a muj deda by na to reagoval...
Babo blazniva, kdybys misto toho vecneho mudrovani mi radeji upekla strudl.
Reagovat
smazaný uživatel
A jablečný :) mm mnam
Reagovat
sprchon
Tak je to na Barče. :)
Reagovat
aligo
Stuttgart
2x ČF X 2x SF
Madrid
2x 2 kolo X 2x Vítěz
Řím
2x 1 kolo X 2x ČF
French Open
2x 1 kolo X 1x SF

Jen "nejlepší" výsledky

Ani jedna ten povrch nemá ráda, ale jedna se s tím hold lépe umí popasovat...Petra je hold, na rozdíl od Karolíny opravdová šampionka :)
Ták a sežerte mě :D
Reagovat
aligo
u FO má být u káji 2 kolo, sorry
Reagovat
Torn
U Petry je jedno na čem hraje, i kdyby hrála v písku na poušti, tak tam vyhraje, když bude mít svůj den. Možná preferuje tráva a tvrdíš povrch, každopádně záleží na jejím rozpoložení. Karolína prostě má pocit, že ntuka je proti ní...to asi těžko změníš, když ti okolí a i ty si myslíš, že na antuce nic neuhraješ. Jestli s tímhle chodí na kurt, dívim se, že neprohraje 6:0 a 6:0
Reagovat
whales
Karolína by měla začít pořádně dřít v posilovně. Ty její ruce, nohy, prostě kost a kůže, s tím se na antuce těžko vyhrávají náročné bitvy..
Reagovat
Torn
Zase tak hubená není...to má vypadat jako Cocotka? :D Měří 186 a váží 72 kilo. Sharapka je dle všeho ještě lehčí a ne o málo. Síla úderu není jen v tom, že bude mít ruku jako Serena. Karolína má obecně špatnou fyzičku a s tím souvisí i ten mizerní pohyb, má hroznou kordinaci těla.
Reagovat
tommr
dneska podala otřesnej výkon. Nemá podání, nemá return, nemá mezihru, nemá pohyb. Ale hlavně, že má nejlepšího trenéra Kotyzu ... :(
Reagovat
Fandina
Tak prohrála, Sevastová byla lepší a nejlepšího našeho trenéra má, s tím nic neuděláš.
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych neřekla, že by to byla vina Kotyzy. Na začátku měla z Kotyzy a z jejich vzájemný spolupráce respekt, měla formu, takže vyhrávala, co se dalo. Teď se jí prostě nedaří, a i když je Kotyza asi dobrej, tak jí prostě nesjede, že musí hrát líp. Osobně si myslím, že by Káje spíš prospěl zahraniční trenér, který má za sebou velké výsledky a měla z nějak větší respekt, ale to je její věc. Dnes prostě nešlo naprosto nic (servis, return, hra) a řekla bych, že chyba v dnešním výkonu je pouze u Karolíny.
Reagovat
tommr
na začátku roku ještě Karolína brala z toho co měla natrénováno pod Vankem. Ted už se naplno začíná projevovat působení Kotyzy a je to bohužel znát jak na jejím herním projevu tak na jejích výsledcích. Kotyza jí nemá co dát a jen jí bude postupně stahovat ke dnu. Čím dřív to Karolína pochopí tím líp pro ní. Nějakej renomovanej zahraniční trenér by byl dobrý řešení ... :(
Reagovat
FulnekUltras
předhodil bych ji Nastasemu
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
smazaný uživatel
Vaněk se rozhodl sám ukončit spolupráci s Plíškovou.

V letošní race je první, tak nevím co bys ještě chtěl.
Tvůj destruktivní pohled během antukové sezony se dal ale očekávat.
Reagovat
turista
Karolína si bohužel uřízla ostudu s outsiderkou. Sevastovová by vůbec neměla být pro ní rovnocenná soupeřka.
Reagovat
Torn
Ten Madrid je fakt špatný. Lucka venku, Týna a Kája taky. Už je tam jen rozhvěvaný trpaslík, Katka...aspon Tomáš by mohl něco letos uhrát.
Reagovat
tommr
ani bych se moc nedivil kdyby po dnešku z našich v Madridu nezbyl nikdo. Katka má těžkou soupeřku a Báře a Tomášovi nevěřím ...
Reagovat
Torn
Taky ne.
Reagovat
turista
Berďa přes Istomina přejde. Ten zazářil jako kometa proti Djokerovi a pak zhasl.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist