Češky v Pekingu: Zakopalová jde dál, Kvitová překvapivě končí

3. 10. 2011, 09:54
Aktuality 46
Klára Zakopalová uspěla jako jediná ze čtyř českých tenistek, které se dnes představily na turnaji v Pekingu. Po vítězství nad Naďou Petrovovou postoupila do druhého kola, v němž ji čeká světová trojka Věra Zvonarevová. Ostudu si však rozhodně neudělala ani Lucie Hradecká, která neměla daleko k senzačnímu vítězství nad Caroline Wozniackou. Naopak překvapivě končí Petra Kvitová.
Klára Zakopalová

Klára Zakopalová se prala s Naďou Petrovovou téměř dvě hodiny. V úvodním setu viděli diváci v Pekingu pět brejků, z nichž si tři připsala česká tenistka. Ta v následující sadě podání neztratila, stejně si ale vedla i její soupeřka, jež si ve zkrácené hře vynutila třetí set. V něm se Zakopalová ujala vedení 3-1, které už nepustila a po hodině a tři čtvrtě se radovala z vítězství 6-3 6-7 a 6-1.

O třetí kolo si Klára Zakopalová zahraje s těžší soupeřkou. Turnajový los jí poslal do cesty třetí hráčku světa Věru Zvonarevovou, s níž česká tenistka ještě nikdy nezměřila síly.

Kvitová nestačila na Arvidssonovu
Jednadvacetiletá Petra Kvitová se utkala s o šest let starší Sofií Arvidssonovou potřetí v kariéře a prohrála druhý zápas v řadě. Utkání špatně začala, ale ztrátu 0-3 v první sadě dohnala a o set přišla až v tie-breaku. Druhý set tenistka z Fulneku vyhrála, jenomže ve třetím nezvládla koncovku. Za stavu 2-3 prohrála jedenáct výměn po sobě a o zápas přišla. 

Kvitovou nyní čeká už jen Turnaj mistryň v Istanbulu, který začne 25. října, a týden po něm finále Fed Cupu proti Rusku.

Hradecká potrápila Caroline Wozniackou
Blízko postupu do druhého kola dnes v Pekingu byla i Lucie Hradecká, přestože nastoupila proti papírově největší favoritce turnaje Caroline Wozniacké. Hradecká se nelekla slavného jména a od samého začátku světovou jedničku trápila. K rychlému brejku přidala v úvodním setu ještě další dva a ujala se překvapivého vedení 6-3.

Dánka se však rychle dokázala zkoncentrovat. Nejen že ve druhé sadě neztratila vlastní podání, navíc prolomila všechny servisy Hradecké a poslala utkání do třetí sady. V něm už Hradecká, která si za celý zápas připsala 43 vítězných míčů, ale také 44 nevynucených chyb, držela se světovou jedničkou znovu krok a zdálo se, že dramatický souboj vyvrcholí v tie-breaku. Těsně před ním ale Hradecká opět začala chybovat, celkově pošesté ztratila podání a Wozniacká vzápětí čistou hrou zápas ukončila.

Už o osmifinále dnes v Pekingu bojovala Petra Cetkovská. Ta v sobotu předvedla obrat ze stavu 4-6 1-4 a výhody soupeřky Erraniové, ve druhém kole ale sama česká tenistka o vedení přišla a s turnajem se rozloučila.

Prostějovská rodačka vyhrála nad Tamirou Paszekovou první set bleskově 6-1, druhá sada však trvala už téměř hodinu. Cetkovská v ní ještě dokázala srovnat z 2-4 na 4-4, zbytek utkání už ale patřil dvacetileté Rakušance, která už v prvním kole překvapivě vyřadila bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou.

Výsledky - Peking - ženy (tvrdý povrch, dotace 4,5 mil. dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:
Zakopalová (ČR) - Petrovová (Rus.) 6:3, 6:7 (3:7), 6:1, Wozniacká (1-Dán.) - Hradecká (ČR) 3:6, 6:0, 7:5, Pennettaová (It.) - Peng (12-Čína) 7:6 (8:6), 7:5, Kirilenková (Rus.) - Görgesová (Něm.) 7:6 (11:9), 6:3, Zheng (Čína) - Briantiová (It.) 4:6, 6:1, 7:5, Razzanová (Fr.) - Dulková (Arg.) 6:2, 6:3.

Dvouhra - 2. kolo:
Arvidssonová (Švéd.) - Kvitová (5-ČR) 7:6 (8:6), 4:6, 6:3, Ivanovičová (Srb.) - Kuzněcovová (16-Rus.) 6:2, 6:3, Paszeková (Rak.) - Cetkovská (ČR) 1:6, 6:4, 6:2, Cibulková (SR) - Schiavoneová (7-It.) 6:2, 6:2.

Čtyřhra - 1. kolo:
Benešová/Záhlavová-Strýcová (6-ČR)
- Amanmuradovová, Czinková (Uzb./Maď.) 7:6 (7:4), 4:6, 10:7.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

46
Přidat komentář
freeteepek
Řekl bych, že dnes to od Petry nebyl špatný výkon. Ta Švédka je zřejmě ve formě a tak se s Petrou přetahovaly o každý míč. První set Petra prohrála o jediný bod v tiebreku. Mě u Petry spíš vadí ty výpadky, které trvají několik gamů, někdy i půlku utkání. V Tokyu měla v duelu se Zvonarevou nahráno, než úplně vypadla z role. Když s ní hrála na Aust.Open, prohrávala již 1:3 v druhém setu. Pak přepla na nějakou jinou úroveň hry a rázem to bylo 4:3, aby následně opět odpadla a prohrála 4:6. Prostě houpačka jako blázen. Když Petru vidíš hrát, musíš mít pořád nervy. I když má jakkoliv nahráno.
Petře fandím, ale osobně radši sleduju vyrovnanější duely, kdy se hráčky přetahují o každý míč a zvedají tím diváky ze sedadel.
Reagovat
smazaný uživatel
tak pro me dnes jen sama prekvapeni!!! Mezi muzi snad ani ne - lehce nervni diskuse na TP neni novinkou, z hracu se podivuju jen Dolgopolovi (takovy holcici vysledek, asi stylove k ucesu) a Nandovi, ktery klidne mohl o Llodruv utocny tenis zakopnout. Od Andyho jsem nic necekala. A dobre, Stepec!
Zato holky se mnou zamavaly alespon jednim setikem temer kazda! Az ted si ten tenis "ctu" a zasnu..... tssss, to si clovek mysli, ze "vi"! :-)) Jako na houpacce, jak zminuje JaroslavaA6.
Z Petry ale uz zacinam taky mit mindracek. Paradni uvod sezony, tituly, GS, TM, svetova 5, viiiim, jsem taky z tech, kdo veli kritikum k ustupu, ze je mlada, ze ma dost casu se srovnat, atd..... Ale zklamani nezazenu! V mych ocich je proste taky po WIM tak vysoko, ze - mozna blahove - uz podobne jako dalsi zde, hledam pricinu (vinika?) mimo ni ..... :-( Ale co, jedeme dal!
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo... Ale Petra bojovala. Avšak, ukazuje se, že je to těžší, než si mnoho z nás bylo ochotno připustit, vyrovnat se s tou absolutní změnou tenisového života, který se letos Petře přihodil. Jak je vidno, Péťa není až takový flegmatik bez nervů, jak se mnohým zdálo, ale děvče svědomité, které moc a moc chce dostát očekáváním a dostát tomu skvělému tenisu, který už předvedla, že když pak jde forma trochu dolů, psychika tomu ještě vydatně pomůže.
Přeci však ale nejsou na místě úvahy jako že toto je na pováženou, nebo něco o výměně trenéra. Ženský tenis současné éry je prostě jiný než ten mužský. Je téměř nepředstavitelné, že by hráč z třetí desítky porazil Noleho nebo Rafu atd. U žen je to lehce představitelné u hráček první stovky a není to žádná výjimka. Bodový rozdíl mezi 1.Novakem a 10.Tomášem je propastný, zatímco mnohé holky top ten jsou tam namačkány po stovkách, či dokonce desítkách bodů.
A stále platí :
Kolik hráček z Top Ten mělo letos stabilnější formu než Péťa? Dvě
Kolik hráček z Top Ten má letos lepší turnajovou bilanci než Péťa? Nula.
Vsadím kalhoty, že každá z nich by s Petrou letos ráda měnila. :)
Péťo, ať se daří nebo ne, my Ti budeme fandit furt. A vykašli se na výsledky, vykašli se na žebříček. Jdi si tam prostě jenom zahrát super tenis, měj radost z každého úžasného winneru, chtěj prostě jen vyhrát každý další fifteen a předvést to nejlepší co umíš. A ono to prostě spíše nebo později přijde. A přijde to třeba i hodně rychle.
A mimochodem i přesto, že to není zrovna vpohodě, Tokyo byl dost dobrý výsledek!
Reagovat
Karlicka
souhlas.
Reagovat
VlS
Pane, to je napsaný krásně a dovolím si se k vašemu názoru připojit, protože jinak bych jen mydlil to, co jste zde tak krásně vymaloval.
Reagovat
smazaný uživatel
Mam Petru moc rada a stejne tak asi vetsina tenisovych fanousku, protoze takove vysledky a spise ji vsichni povzbuzuji, ze se vlastne nic tak hrozneho nedeje. Ale toto je uz opravdu napovazenou. Vubec zensky tenis je v tomto s muzskym nesrovnatelny. Proste neni zde jednoznacna tenisova osobnost.Ta nevyrovnanost zapasu je opravdu neskutecna.A to paradoxne Peta postoupila na pate misto, to mluvi za vse. Mozna dobre, ze utkani nebylo live, asi zase spousta chyb, hra stale na maximalni riziko, i kdyz to nevychazi.Mela dosti sanci na breeaky, vyuzitelnost minimalni. Posledni sve podani vedla 40;15 a jeste o nej prisla. Ve tretim setu ztratila 3x sve podani. Proste takova tahanice skoro 3hodiny a jeste se spatnym koncem. Potom co nam byla schopna ukazat na Wimbledonu vime, ze na to ma, ale proc to tak dlouho nejde a nejde?No nemam za soucasneho stavu pocit, ze Turnaj mistrin a Fed Cup bude nejaky tenisovy zazrak. Jsou urcite dulezitejsi veci nad kterymi by se clovek mel nastvavat, ale tenisoveho fanouska, ktery fandi nasim hracum to opravdu mrzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem právě docela rád, že tam není žádná jednoznačná osobnost, která všechny poráží. Budu se opakovat a napíšu to, co jsem napsal pod článkem o Na Li. Ženský tenis je krásný v tom, že je vyrovnaný. Z první třicítky může kdokoliv udělat nějaký velký úspěch a najdou se i větší překvapení (viz Angelique Kerber na US Open). A další věc je, že hodně lidí Petru vidělo hned jako jedničku a že bude po Wimbledonu všechno vyhrávat. Ale tam je prostě řada dalších holek, které hrajou výborně. Prostě dneska v ženském tenisu netušíš kdo s koho a to se mi na tom právě líbí. A rozhodně nesouhlasím s názory, že tenistky nemají svou jasnou vládkyni a tudíž je ženský tenis špatný. To vůbec ne. Naopak si myslím, že je tam teď větší konkurenceschopnost a to je podle mě dobře. Uvidíš, že Petru budou její fanoušci zase zanedlouho vynášet do nebes... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych si dovolila prece jenom trochu oponovat. Zensky tenis je nesmirne vyrovnany, je zajiste na dobre sportovni urovni a prinasi vesmes zajimavou podivanou. Jeho kvalitu ale dokazuji samy hracky, ne absence "kralovny". Ale ONA presto chybi! Jako vzor, osobni meta a take jako sperk. Jako ta povestna tresnicka na dortu. Jen s kralovnou bude zas svetovy zensky tenis kompletni. Ale vec nazoru. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc Petře fandím a každý takový "zahozený" zápas těžko ztrávím! Od Wimbledonu už je to několikátý kolaps! Jako by se Petra nedokázala vyrovnat s rolí favoritky! Herně a fyzicky na to má! Je tedy jasné,že je to otázka psychiky! A tady má pomoci trenér! A pokud po takové dlouhé šňůře nepovedených zápasů Petře nedokáže pomoci, napadá mě jediné, že už jí nemá co nabídnout! Možná se mýlím, jen mě tohle napadlo! Moc rád bych zase viděl Petru vyhrávat!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana mě příjemně překvapila, opravdu jsem to moc nečekal. :) Sveta už třeba není tak vysoko jako dřív, ale pro mě je to pořád světová hráčka. Nebylo by vůbec špatné, kdyby se Ana rozjela stejně jako na konci loňského roku... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ana to v sobě pořád má. Když jí fungujou nervy a věří si, seřeže všechny. Myslím, že dnes by Petře K. dala bez problémů dva ptáky!
Reagovat
smazaný uživatel
No docela pěkná reakce. :D Máš pravdu v tom, že když si Ana věří, tak je opravdu skvělá. Ale určitě si nedovolím tvrdit, že za těchto okolností všechny seřeže. Na to mám k ostatním holkám (včetně Petry) příliš velký respekt. :) Ale jinak souhlasím. Ono je hlavní si uvědomit, proč se Aně jednu dobu nedařilo. Rozhodně to nebylo tak, že najednou ze dne na den zapomněla hrát tenis. Těch příčin je vždycky víc. Podle mě za to mohly určité problémy v osobním životě a pak taky nějaká zranění. Do toho se přidalo několik nevydařených zápasů po sobě (hlavně prohry v 1. kolech grandslamů Anu hodně mrzely) a kvůli tomu se přestalo dařit... Ale radši už to nechám být. Momentálně Ana rozdává radost svým fanouškům a věřím, že ještě dlouho bude. :) Myslím, že se její spolupráce s trenérem Nigelem Searsem začíná vyplácet. Ana je s týmem lidí kolem ní celkově hodně spokojená a to je dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra prohrála...škoda že nedokazala navázat na docela dobré výsledky z Tokia...:-(
Reagovat
rib
hm, to je ale obrovská škoda, zdá se, že krize u Petry ještě zdaleka nepominula....
Reagovat
petrulinka
Tak jsem se až bála na výsledek zápasu podívat, protože jsem to dnes cítila v kostech, že Petra prohraje, ale doufala jsem, že se mé pocity nepotvrdí a ony se bohužel potvrdily. Je to škoda, snad na FC bude hrát líp a na Turnaji mistryň taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo jestli se dá sledovat Kvitová??? nemůžu to najít
Reagovat
smazaný uživatel
seš retard :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že jsem neviděl zápas Caro proti Lucce. Asi to bylo hodně zajímavé. Cením si toho, že Caro vyhrála, i když se asi nedařilo úplně ideálně. Prostě takhle to v tenise někdy chodí, jednou se daří víc a podruhé míň. Jsem rád, že dokázala docela načasovat formu na US Open a předtím New Haven. Snad se jí něco podobného podaří taky na Istanbul... Jinak bych ale chtěl pochválit i Lucku. Jsem si jistý, že byla kvalitní soupeřkou. Lucka má podle mě určitý potenciál. Hlavně má obrovskou ránu a to je pro soupeřku někdy dost nepříjemné. Nedávno hrála dobrý zápas i proti Sereně (tuším v Torontu). Serena asi měla nějaké drobné zranění, ale i tak Lucka ukázala, že může hrát na velmi dobré úrovni.
Reagovat
smazaný uživatel
Optimismus ti fakt nechybí. Tohle už ale nevypadá dobře. Rozhodující míče 3. setu nakonec uhrála, ale být na druhé straně někdo psychicky odolnější, dopadlo to špatně. Proti Gajdošce a Kanepi si tohle nesmí dovolit, jinak končí.

Úžasnou sérii velkých turnajů P5 a PM od srpna 2010 do letošního března sotva zopakuje. O nějakém načasování formy bych osobně nepsal. New Haven nemívá moc silné obsazení a na USO ji ztrapnila Serena. Prohru jsem čekal, ale muselo to být po tak hanebném pinkání, se kterým neměla žádnou šanci uspět?
Reagovat
smazaný uživatel
Každý ať si fandí komu chce. Já jen konstatuji, že to, jak někdo fandí té frackovité pinkálistce v zápase proti naší Lucce prostě jednoduše NECHÁPU.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, proti Jarce to bude druhý vzájemný zápas v hodně krátké době. Já myslím, že v Tokiu s ní Caro hrála většinu zápasu dobře. Holt na konci druhého setu to přestalo jít. To se někdy stane, že ukončit zápas je nejtěžší. Hlavní je, že Caro zvládla třetí set a vyhrála... Proč bych neměl být optimista? :) New Haven možná nebyl obsazený úplně nejsilněji, každopádně výhry nad Francescou a v té době skvěle hrající Petrou Cetkovskou, byly podle mě hodně cenné. Caro se díky tomu dobře rozehrála před US Open. Tam porazila taky skvělé tenistky, Svetu a hlavně Petko. Semifinále je podle mě výborný výsledek a že to nevyjde se Serenou, z toho bych žádnou vědu nedělal. Ona je prostě vynikající hráčka. Jak řekla Caro na pozápasové tiskovce, Serena je jako "killer". :D
Reagovat
smazaný uživatel
S tou první větou absolutní souhlas. :) Já prostě upřednostňuju osobní sympatie před národností, v individuálním sportu určitě... Vidím, že tvoje osobní sympatie ke Caroline nejsou příliš velké, tak to s tebou radši nebudu moc rozebírat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Borg byl taky pinkalista?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je asi na mě, toto moudro.
Propána Jána, dva dotazy :
Jak souvisí Borg, který hrál tenis před 40 lety se současným ženským tenisem?
Jak může někoho komentář o Wozniacké přivést k myšlenkám na Borga. Snad mají něco společného?
Reagovat
VlS
Zápas s Petko na USO bych za dobré zápasy Caro nepočítal. Petko se tam umlátila sama. Mě Caro štve tím, že se zase vrátila ke stylu cvičná zeď, vracet, vracet a vracet a čekat na chybu soupeřky. Na jaře hrála už daleko útočněji a pro míče si aspoň tu a tam šla i sama. Taky jsem si všiml, že je z toho docela frustrovaná a tu a tam má chuť praštit s raketou o zem. Je otázka, jestli návrat Piotra na lavičku nebyl chybou - myslím že byl.
Uvidíme, jak se to vyvine, je to ještě mladičká holka a pokles formy se dal čekat. Nevyhnul se ani rutinérce Samantě, proč by se měl vyhnout Caro, Petře a dalším.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono se často říká, že se soupeřka vyházela, když Caro vyhraje... Ale já tyhle názory nesdílím, protože žádný zápas se nevyhraje sám. Caro hrála proti Petko v prvním setu výborně, až konec toho druhého byl nervózní z obou stran. Jinak máš samozřejmě z části pravdu, ale ono se to snadno mluví. Já dovedu ocenit každý tenisový styl, útok i obranu. Je třeba fakt, že v některých zápasech je Caro více aktivní (často chodí na síť apod.) a v některých méně. To víš, že si při sledování některých zápasů říkám, že by mohla trochu přitlačit a zahrát vítězný úder. Ale zase když se dívám třeba na Mashu, tak si občas říkám, že by mohla trochu ubrat a tolik neriskovat. :D Ono je to fakt těžké. Ty holky se prostě nějakým způsobem naučily hrát a těžko se to dá v nějaké větší míře změnit. Mimochodem já bych taky neměnil styl, se kterým jsem se dostal na 1. místo žebříčku... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teprve teď jsem četl ten tvůj příspěvek.Tebe hochu nemá smysl komentovat!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastenče, však to taky řešit nemusíš. Fandíš i nějakému "cizímu" tenistovi?
Reagovat
VlS
Broži, já jen čekám, jestli někdy napíšeš vlastní příspěvek a dopustíš se vlastní myšlenky, místo toho, abys pořád jen kritizoval příspěvky jiných lidí a poučoval pisatele o gramatice, normě o psaní nebo o vlastenectví či antivlastenectví. Jesdtli máš problém s tím, že jsi Čech, tak požádej Kim Čong Ila o azyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Pár by se jich našlo. Tenis mám moc rád a dlouho jsem ho i hrál(pouze rekreačně).Teď už ho pět let hrát nemůžu(Potkal jsem na kole bezohledného "řidiče",který mě opravdu zničil život!) Tak alespoň dále sleduji tenis,fandím především našim hráčům a taky doufám,že si ho sám ještě občas zahraju! Sám vím jak je to na kurtu těžké a raději chválím než kritizuju! :) Ale každý jsme nějaký... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kritika nebo připomínky k textům jsou užitečné i v diskusích. Příspěvky z 13:02 a 13:40 ti nepřipadají jako dostatečně vlastní? Žádná vlastní myšlenka zde není? Je tam něco špatně?

Na nečitelné slitky psané stupidním stylem bez mezer za čárkou a tečkou je potřeba upozornit i z toho důvodu, že čtenáři takové paskvily musí luštit!
Reagovat
VlS
Broži, neviděl jsem od tebe snad jedinej příspěvek, kde bys byl pozitivní. Všechno a všichni mimo tebe jsou prostě špatně. Absolutní většina tvých příspěvků se týká kritiky někoho jiného (slitky, gramatika a podobně) a je toho tolik, že to už nikdo mimo tebe prostě nebere vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro:VIS Řekl bych,že jsi to dobře vystihl!
Reagovat
smazaný uživatel
Broz,o čem mluvíš? Viděl jsi ten zápas Wozniacké s Hradeckou?! Hradecká hrála fantasticky!! Bohužel nezvládla 2.set a poslední dva gamy setu třetího! Dnes by touhle hrou ničila kteroukoliv hráčku na světě! Bylo to opravdové podíváníčko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jenomže kolik takových dnů má v roce? Jinak by nebyla na žebříku tak nízko. Legrační bylo, jak se oslavovalo její rychlé podání. K čemu je, když jí většinu roku nefunguje? Účinnost daleko pomalejších podání u top hráček, ovšem chytře zahraných, je mnohem vyšší.
Lepší než tohle nepřesné mlácení hlava nehlava (jednou to vyjde, jednou ne) je chytrá hra. Pokud se Agnežka konečně probere z toho dlouhodobého útlumu (náznaky tady jsou), mohla by Karolínu jednou nahradit právě ona. V Tokiu v určitých momentech své soupeřky tím úporným vracením a chytrým zakončováním krásně vytáčela.
Reagovat
Vojtaakk
Jinak v dalším kole opět "derby" Kirilenko vs. Stosur... ty dvě spolu hrají skoro pořád a bejvaj to dost vypjatý zápasy...
Reagovat
skott
Uz se tomu musimm smat, behem mesice jejich treti dostavenicko:-) Ale jestli bude jak ty dve predchozi, proc ne.Skoda jen ze je los nesvede dohromady taky nekdy ve finale.
Reagovat
Vojtaakk
Jo, jsou to dobrý zápasy, Kirilenko je spíš obranářka, zatímco Sam je jasně ofenzivní. Taky bych byl radši aby spolu hráli až trochu později... Ale hrajou spolu fakt každej tejden
Reagovat
skott
jejich zapasum by sluselo aspon semifinale:) Mariu bych obranarkou ale nenazval, ikdyz predevsim v tom utkani v New Yorku vracela nemozne, tak stejne jeji styl je porad ofenzivni.Neni moc hracek, ktere by atakovaly sit casteji a uspesneji nez ona.Ale Sam ma fyzickou prevahu, takze nekdy ji nezbyva nez litat za bejslajnou.
Reagovat
VlS
Taky bych Makiri nepasoval na obranářku, hraje často (a dobře) i na síti a myslím, že je jedna z mála, které hrají opravdu celodvorcový tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se s Wozňáki děje? Místo na tenis myslí na přítele? Propadáky na velkých turnajích v srpnu se daly vysvětlit zraněním ruky z Bastadu (proč na antuku vůbec lezla?).
Už to ani není schopna odpinkat s malým počtem chyb jako dřív. Krize bude zřejmě vážnější než se zdálo. S touhle hrou skončí nejpozději ve 3. kole a do Istanbulu si pojede pro tři potupné prohry. Tam se hráčka této úrovně vyskytovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská škoda toho zaváhání ve 2.setu! Myslím,že se projevil ten předchozí náročný 3hodinový zápas!Opět jsem to bohužel neviděl,ale věřím,že Petra udělala co bylo v jejích silách-o to více mi je této prohry líto!Také prohry Hradecké,která dnes hrála fantasticky!!-tohle už jsem viděl! Škoda že už obě skončily!! Hodně štěstí na dalším turnaji! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čteš někdy ty svoje slitky? Nikdo ti nikdy neřekl, že za čárkou, tečkou, otazníkem a vykřičníkem vždy musí být mezera?
Hradecký mi rozhodně chybět nebude. Čím dřív ven, tím líp. Kdo se má na takovou tvář koukat. Navíc ten směšný bumbum styl.
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsem nechtěl reagovat,ale musím! Pro:Broz Budeš se divit,ale neřekl!Nemám na to žádné školy,zřejmě jako Ty!A taky nemám problém to po sobě v pohodě přečíst!A pokud to Tobě nejde,a vidíš tam jakési slitky(jak originální!),tak to je tvůj problém!Řekni mi,proč sem vůbec chodíš? Názory druhých neuznáváš a ty své tady vyzdvihuješ!Dost ubohé!Člověče,na co si to tady hraješ?
Reagovat
VlS
Hm, čekal jsem, že to Petra nebude mít jednoduché. Nevadí, stejně si určitě ani potají nemyslela, že jí to letos půjde tak dobře.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist