Čeští mladíci Pavlásek a Veselý udrželi po pětisetové bitvě naději na čtvrtfinále!

7. 3. 2015, 16:53
Aktuality 281
DAVIS CUP - Naděje českých tenistů na postup do čtvrtfinále Davisova poháru ještě žije. Postarali se o to mladíci Adam Pavlásek a Jiří Veselý, kteří i přes mizerný začátek utkání vyhráli v pěti setech čtyřhru nad Lleytonem Hewittem a Samem Grothem.
Veselý a Pavlásek (© Česká sportovní)

Jiří Veselý s Adamem Pavláskem v ostravské ČEZ Areně udolali po pomalém začátku Lleytona Hewitta se Samuelem Grothem 1-6 7-6 3-6 7-6 6-2 a snížili stav utkání prvního kola s Austrálií na 1-2.

Svěřenci kapitána Jaroslava Navrátila, jemuž chybí opory Tomáš Berdych a Radek Štěpánek, se pokusí dokonat obrat z 0-2 na 3-2 v nedělních dvouhrách. Ve 13.30 by měl nastoupit Lukáš Rosol proti Bernardu Tomicovi a po nich Veselý s Thanasim Kokkinakisem. Oba kapitáni ale mohou nominace změnit.

"Co kluci ukázali proti tak těžkému páru, je fantastické. Máme do budoucna mladý kluky k Berdychovi a Štěpánkovi," řekl Navrátil. "Jsme v zápase. Musíme zapomenout na pátek. V neděli jsou ještě dva zápasy a na ty se musíme připravit," prohlásil.

"Set a půl jsem byl trošku kožený, svázaný, ale potom jsem se naštěstí rozehrál a jsem rád, že jsme to v tak brutální atmosféře vyhráli," radoval se daviscupový debutant Pavlásek, který po špatném úvodu byl na konci nejlepší na kurtu. "Od koncovky čtvrtého setu a celý pátý set hrál Adam excelentně," řekl Veselý.

Čeští hráči začali duel odhodlaně, ale při Grothově servisu nevyužili ani jeden brejkbol. Vzápětí sice srovnali na 1-1, ale pak na dvorci vládli Australané, kteří získali osm her v řadě a vypadalo to na debakl Veselého s Pavláskem.

Bývalý první hráč světa Hewitt však pokazil smeč, kterou by poslal ve druhém setu Australany do vedení 4-0, a o servis přišel. Čeští hráči vycítili šanci, srovnali na 3-3 a sadu pro sebe získali díky zvládnutému tie-breaku.

O osudu třetího setu rozhodl jediný ztracený servis Veselého ve čtvrté hře, ale domácí už drželi krok. I čtvrtá sada měla vyrovnaný průběh. Daviscupový debutant Pavlásek se postupně zlepšoval, Češi znovu uspěli ve zkrácené hře a vynutili si pátý set.

Pavláskův výkon rostl s každou výměnou. Po dvorci létal, měl jedovaté voleje i returny a Hewitta si vychutnal lobem. Právě jeho údery donutily Australany chybovat při českém brejkbolu, po kterém domácí vedli 3-2. To samé se opakovalo o dvě hry později a frustrovaný Groth po zkaženém voleji přepůlil svou raketu o stehno.

Za stavu 5-2 podával Pavlásek na vítězství a ruka se mu neroztřásla. První mečbol Češi ještě nevyužili, ale po druhém už se radovali. Podobně jako světové deblové jedničky Mike a Bob Bryanové vyskočili a ve vzduchu se srazili hrudníky.

V pátečních dvouhrách nejdříve Rosol ztratil s Kokkinakisem zápas, v němž vedl 2-0 na sety, a Veselý pak nestačil na Tomice.
Devátý hráč světa Berdych se s předstihem ze zápasu omluvil, protože se soustředí na turnaje. Šestatřicetiletý Štěpánek sice do Ostravy dorazil, ale po zranění zad a nohy teprve začíná s tréninkem a hrát nemohl.

• DAVIS CUP 2015 •
Světová skupina, 1. kolo
páteční a sobotní výsledky (06. - 07. 03. 2015)
Česko - Austrálie 1-2 ... po čtyřhře (Ostrava, tv. povrch / hala)
Rosol - Kokkinakis 6-4 6-2 5-7 5-7 3-6 ... 0-1
Veselý - Tomic 4-6 3-6 6-7(5) ... 0-2
Pavlásek/Veselý - Groth/Hewitt 1-6 7-6(2) 3-6 7-6(4) 6-2 ... 1-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

281
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak Lukáš podělal TB a Austrálie jde do vedení.
No, vidím to na Bernieho výhru 3-0.
Reagovat
tommr
ještě bych Rosola úplně neodepisoval. Tomic nehraje nic moc a těží jen z chyb Lukáše ...
Reagovat
Frick
To je škody, to je škody. To bych si snad polakal, bejt jim. :-(
Reagovat
hatatytla
dát Fognu do pátého rozhodujícího zápasu, to chce odvahu. Až jim to odchodí plážovým stylem, tak budou koukat. A ještě si bude myslet, jak je cool a free.
Reagovat
EllNino
noo ...spíš mě překvapil Neda, do je celkem slušnej risk od obou kapitánů :)
Reagovat
kada.tom
mám podobný názor ... Fognini je na tom mnohem lépe co se týče žebříčku, ale proti nebezpečnýmu Nedovyesovi je to fakt riskantní, ale tak já přeju Kazachům, tak snad to Fognini nezvládne :-D
Reagovat
Fandina
Vloni ale Italové prohrávali s GB 1:2 v Itálii a on srovnal na 2:2, když porazil Murryho. A ten první bod byl také jeho, ale také je fakt, že hráli na antuce.
http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100021086
Reagovat
EllNino
nooo 1:0 pro Kazachy a Alex je hodně nahecovanej :)
Reagovat
smazaný uživatel
DC se nevypouští, takový magor snad není ani Fabio. Od toho je tam kapitán, aby věděl koho staví a eventuelně ho během zápasu srovnal...
Reagovat
EllNino
Vše nej Petře ke čtvrtstoletí ;) :D
Reagovat
gigin
přál Štěpec Lendlovi:

Ivane, všechno nejlepší k narozeninám, když je to v setu 55, tak to teprve doopravdy začíná!

Kvítí má co otáčet.
Reagovat
EllNino
to dá, jeden brejk :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hapy birthday Petra, Hapy birthday Petra!!! VŠECHNO NEJLEPŠÍ PETRUŠKO K 25.NAROZENINÁM. HODNĚ ŠTĚSTÍ
Reagovat
smazaný uživatel
Všem soudružkám k dnešnímu svátku mnoho úspěchů a hodně karafiátů.
Reagovat
Frick
Jak to bylo? Já to nezažil. Ale prý, že tedy ženy dostaly karafiáty, bomboniéry, na druhou stranu připravily chlebíčky na večerní sešlosti. kde se chlapi vožrali jak dobytek.

Takže spíše MDŽ byl MDM?
Reagovat
gigin
Jj a pak jsme se ještě zvalili na Josefa, 19.3. Lepší, jak celý Valentýn.
Reagovat
PH94
Jdi se soudružkama do p*dele..
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dojem ,že je něco shnilého v království PH94.
Reagovat
VlS
Se soudružkami skutečně mazej pryč
Reagovat
smazaný uživatel
Copak tě to tak zraňuje.Nechce to trochu nadhledu .
Reagovat
VlS
Zraňuje mě, že se někomu stýská po soudružkách, soudruzích, komuňistických iniciačních obřadech, komunistických kostelích a podobných ptákovinách, které mi ničili většinu života.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš ,já v té době možná mněl větší problémy než ty.Ale dnes se na to dívám s velkým nadhledem ,prostě je to pryč a jdu svojim zbytkem života dál.Nechci aby ze mne byl moudrý stařec a někoho tady poučoval a kázal, co mohu napsat a co ne.
Reagovat
VlS
Soutěžit, kdo měl větší problémy s nikým nebudu, všechny problémy všech s nedostatkem svobody byly jak hrozný, tak zbytečný. A nadhledu už možná bylo až příliš.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/lucie-safarova-o-utoku-na-top-10-vitezstvi-v-dauha-fed-cup-s-francii-turnaj-wta-v-praze-g3a-/tenis.aspx?c=A150307_161457_tenis_elv
Reagovat
lars
hraji 5.set :)
Reagovat
Chrenda
by se měl naučit zavírat pusu. Vypadá jako de*bil jak má furt otevřenou hubu, se divím, že mu to někdo neřekne. Má snad ucpaný nos nebo co, ale je to k nekoukání.
Reagovat
Frick
Radek ho to určitě učit nebude :-D
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/1985t3smg.jpg

Asi tak 1985... rok sem, rok tam...
Reagovat
Frick
Hm, tak vlastně Petra má dneska 25 let. To už je velká holka.
Reagovat
Frick
Určitě Rosol. Bude cítit odpovědnost napravit co zpackal, může mít lepší den, Tomic třeba zase naopak ne.

Pavlásek ne! Ať nejdříve přestane prohrávat na 10.000 Futures a v prvních kolech nejnižších Challengerů.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě jiná možnost není, to vidí každý soudný člověk. Pavlásek je stylově takový o něco horší Jirka, který v pátek neměl šanci. Lukáš je střelec, bude to hop nebo trop, ale pokud mu to sedne, může vyhrát. U Adama si těžko představit, že by uhrál třeba jen set.

Rosol-haters pochopitelně propagují Adama (zajímavé, že jim vadí Lukášovy poslední prohry s hráči top 100, ale nevadí jim prohry Adama s Burym či Konečným). Nejhorší je, že po zápase budou opět na koni, protože Lukáš asi prohraje. Ne proto, že by to byl takový neumětel, za jakého ho tito omezenci považují, ale proto, že Tomic je výborný...
Reagovat
VlS
Ale o výhru vůbec nejde, jde o to, jestli aktivně něco udělat pro to, aby v blízkém budoucnu existoval perspektivní hráč, nebo jestli čekat, až nám z nebe spadne další aspoň trochu použitelnej senior. Případnou nominací Adama by totiž mohli být osloveneni i další mladí kluci, aby se víc snažilu, protože by mohli vidět, že principielně to jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně nasadit Adama, se špičkovým tenisem má intimní zkušenosti, na Kvitovové poznal účinné tahy:)))) Adame, tvůj tenis žeru!!!
Reagovat
Fandina
moc Jirku s Adamem. Hlavně pro Adama je to úžasné, první zápas a hned vítězství. A samozřejmě mám obrovskou radost, že to kluci dali a všem fandům udělali moc velikánskou radost. A díky kluci. Výhra byla super!!!
Reagovat
Frick
Prosím, kolik hráčů narozených po 1.1.1993 vyhrálo nějaký ATP turnaj?
Reagovat
darek.vrana
Přibližně žádný, kromě Jirky:)
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, ale Gulbis je mimo (giginek uz chrupe) ;-) a Kevin obcas taky, takze pojdme resit, az bude co.. :-))
Reagovat
tito
Nemrzí tě, že nastupuje Young a Ryan nedostal příležitost? Mne tedy ukrutně. A klapkami na očích to není, myslím si, že s ním by měli větší šanci...
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme me to v souvislosti se zdejsimi licitacemi o nasazeni Pavlaska napadlo, umisteni na narodnim zebriku obou kluku je temer totozne. Ryan je ale uz opravdu jinde a vzhledem k poslednim vysledkum i soucasnemu projevu hrat mel. Kapitani vsak jsou zase pod velkym tlakem a je jim blizsi kosile nez kabat... a co kdyz se s Ryanem obecne hur vychazi... no, ja bych to delat nechtela.. ;-)
Reagovat
Fandina
To je sice pravda, ale vloni to byl Davyděnko, J. Melzer, Kukuškin, Sijsling, Štěpánek, Rosol. On to zase nebude s Jirkou tak o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
ale byla snad rec o jednom konkretnim turnaji.. :-)
Reagovat
Fandina
aha ... úsměv
Reagovat
darek.vrana
Pavláskovi se musím omluvit, klobouk dolů, jak se po tom příšerným úvodu vzchopil. Nicméně nesdílím obecné nadšení, jak to Navrátil geniálně vymyslel. Myslím, že úroveň toho debla byla celkově dost slabá a věřím, že s Rosolem (Čermákem...) by naši vyhráli taky a snáz. Pokud to naši otočej (v což doufám), tak Navrátil bude slavnej, ale pro mě to nic nemění. Jsem stále přesvědčen, že na antuce by to byl pohodový zápas pro nás, možná rozhodnutý už po sobotě. Jinak doufám, že zítra bude hrát Rosol. Nominovat Pavláska i přes to, že dnes hrál dobře, by byl hrozný risk, podle mě v singlu na tuhle úroveň ještě nemá.
Reagovat
darek.vrana
Jinak ještě dodávám, že v mých očích je naším třetím nejlepším hráčem (tedy před Pavláskem a Mertlem, samozřejmě nepočítaje Berdycha a Štěpánka) Hernych. O tom se nemluví, Navrátil ho odepsal - a to je další z řady jeho chyb.
Reagovat
EllNino
jojo Honza bohužel není už ani Navrátilovou variantou, odepsal ho stejně jako Frantu, při vší úctě ke stáří z jeho ust...a proto povolal Mertla, that logic :)
Reagovat
smazaný uživatel
co vím, tak Hernych jednou nechtěl reprezentovat, protože se mu zdály malé odměny.
Reagovat
darek.vrana
Ono to právě tak úplně nebylo, tohle byla Navrátilova interpretace.
Reagovat
darek.vrana
A upřímně řečeno, spíš věřím Hernychovi, který na mě působí jako skromný a inteligentní člověk.
Reagovat
EllNino
rozhodně, milej táta od rodiny, pohodář :)
Reagovat
EllNino
ono to bylo tak, že se nominaci doslechl takříkajíc "od taxikáře", že mi Navrátil asi ani osobně nezavolal či co ...
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, tak to vidím na svoji "blbost", že jsem si tehdy možná jen někde přečetl titulek a udělal si z toho hned názor...
Reagovat
EllNino
právě, pokud vím, tak poslední DC utkání odehrál proti Tsongovi v roce 2009 ...od té doby v nominaci nebyl
Reagovat
lars
asi v 2011 se nedohodli a Navratil na Hernycha zanevrel
Reagovat
smazaný uživatel
Navrátil s ním tenkrát zametl neskutečným způsobem. Vůbec mu neoznámil, že je v nominaci a pak ještě, aby nemusel přiznat vinu z něj přede všema udělal vydřiducha, kterého zajímají jen peníze. Hernych pak snad oznámil, že DC je pro něj uzavřená kapitola. Jinak Honzu mám rád, asi jediný (mě) sympatický český tenista.
Reagovat
lars
Myslis , ze by Hernych hral lepe , jak Rosol v patek ?
Reagovat
EllNino
to jsou kdyby, on Rosi 3 sety nehrál špatně bohužel, tam to bylo jenom o mentálním kolapsu, jinak to byl výkon, který ale zhatilo pár nekoncentrovaných gemů, a bylo to ...
Reagovat
darek.vrana
To nevím, asi ne. Já nejsem z těch, co tu plivou na Rosola a doufám, že bude hrát i zítra. Jen by měl (Hernych) být v nominaci místo Mertla.
Reagovat
lars
Myslim si to podobne. Mertl mel byt jako 5. hrac
Reagovat
smazaný uživatel
vetsinou s tebou jaksi prilis nesouhlasim, ale toto mi pripada jako velmi rozumna otazka.. :-) Myslim, ze ne.
Reagovat
tommr
Rosol by měl dostat šanci odčinit to páteční selhání. Bud se mu to povede nebo se definitivně ukáže, že na to, aby byl tahounem našeho DC týmu nemá. Pavlásek by byl proti Tomicovi úplně bez šance. V deblu sice příjemně překvapil, ale singl je zcela jiná disciplína ...
Reagovat
VlS
Netvrdil bych to. Na Hopmanu hrál taky moc dobře. Motivace a odvaha pramenící z mladické nerozvážnosti můžou udělat zázrak. Neřekl bych, že Bernard hrál nějakej nadpozemskej tenis.
Reagovat
gigin
Bernie hrál, co potřeboval. Navíc má poslední dobou celkem fazonku... Udělá určitě třetí bod. Je jedno jestli tam bude Rosi nebo mladej. Můj názor, sorry. Jsme jen nickové, s tím nic nenaděláš, moudrý pochopí... atd atd...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
lars
ale Tomic promenil az asi 4. mecbol proti Jirkovi
Reagovat
Jan
Pavlásek se za ty 2 dny projevil jako jediný schopný. Mám obavu, aby to nezůstalo i po zítřku. Zatímco Veselý mě nijak nepřesvědčil i za poslední roky, co se o něm mluví jako o naději, z Pavláska by něco být mohlo. Dnes to ukázal.
Reagovat
tommr
na individuálních turnajích se ale vůbec neprosazuje ...
Reagovat
Jan
To sice ano, ale Rosol s Veselým se neukázali ani teď v DC :) Jde mi o to, že Pavlásek ukázal kus chlapa a srdce, který se s situací dokázal poprat a otočit ji ve vítězství. Kdyby hrál Rosol s Veselým, asi tušíš jak by to dopadlo :)
Reagovat
fretek
Skoro by se dalo losovat kdo má hrát. Když Ausíci vyhrají, tak jim to přeju, když jeli tak daleko :-)
Reagovat
VlS
A Lukáš s Jirkou teď jo?
Reagovat
tommr
Lukášovi a Jirkovi se sice v poslední době nedaří, ale oba už na okruhu pár zápasů vyhráli a dokázali dokonce vyhrát turnaj. Adam oproti tomu nemůže vykázat vůbec nic ...
Reagovat
Jan
Ale jde o momentální situaci hráče. Rosol i Veselí byli o tomto víkendu jaloví (bez ohledu na vyhrané skoro 3 sety Rosola). Pavlásek za to dokázal vzít jako jediný.
Reagovat
Jan
Veselý - už je po půlnoci a nemyslí mi to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Zemanovkyně a co vy?
Reagovat
smazaný uživatel
nepřekvapuješ mě. A jiná možnost nic? (tohle možná napadalo většinu lidí při druhém kole prezidentských voleb).
Reagovat
smazaný uživatel
ne jiná možnost není. Protože Zeman má výročí tak se ptám :)
Reagovat
smazaný uživatel
vyroci ma dnes T.G.M... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak T.G.M. není to jedno prezident jako prezident :)
Reagovat
smazaný uživatel
si zafandinuju: Chytry pochopi a hloupemu je to jedno.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě tohle napadlo už před 1. kolem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
predevsim myslim, ze si pletes portal.. :-(((
Reagovat
PetaM
Já myslím, že té je to úplně jedno :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosimtě tady se řešili i řeší mnohem větší blbosti než tohle
Reagovat
VlS
A proč to řešíš, když je to podle tebe blbost?
Reagovat
Kozoroh
Je vidět, že vy zemanovci máte i po dvou letech (!) od přímé volby mindrák z knížepána. Pořád se vůči Schwarzenbergovi vymezujete a Zemanovy kritiky označujete za zhrzené karlisty. A neberete v potaz oprávněné výtky vůči prezidentovi republiky.
Máme rok 2015, nikoliv 2013!!!
Reagovat
PH94
V tom případě už je vše objasněno :)
Reagovat
mahycek
Já taky fandím českejm sportovcům, ale jen jim, za vedení různých vlád, našeho státu se se stydím,mám rád, Kde domov můj, ale podvodníci, tuneláři, politické garnitury, napříč našeho státu, soudci, ústavní činitelé a další a další, by měli většinou jit z oken, jak v trilogii Jan Hus, Žižka a Proti všem. Vyházet je z oken na kopí!!!!!!!!!!!!! Ale sportovce a výkony za naši čistou republiku, bez těch s kurv..ých politiků, budu vždy uznávat
Reagovat
smazaný uživatel
tak ONI nespadli do nasi ciste republiky z nebe, ze.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
kdybych se měl za někoho stydět, tak spíš za ty lidi, co si je tam volí, aby na ně pak mohli nadávat.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) mne jeste vic vadi ta mala mira proziravosti - ze snad ani netusi, ze budou nadavat...
Reagovat
smazaný uživatel
:) možná že oni podvědomně chtějí mít na koho nadávat, že tam chtějí mít toho Kalouska, aby ho pak mohli obvinit ze svých problémů...:)
Reagovat
smazaný uživatel
nikoho nepodcenuj... ale ani neprecenuj.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je myslím všude i když u nás už je to přehnané možná kdyby jsme při osvobození padli USA tak bychom v takových sračkách nebyly.
Ale vratme se k sportovcum to co předvádí je vážně až neskutečný a to nejen po stránce tenisu , ale i ostatních sportu .
Reagovat
VlS
Romane, to se musíš vrátit na Jaltu, kde Roosewelt nenaslouchal Churchilovi a svou zásadní chybu pochopil příliš pozdě. Ale vrátit se to bedá a proto nemá smysl se tím zabývat.
Reagovat
Jan
Vláda zanedlouho pozve americké vojáky k nám, tak si to budete moct konečně užívat :) A uvidíte, do jakých výšin se dostanem. Vlastně za těch 25 let jsme se už dostali :))
Reagovat
smazaný uživatel
koukam, ze nekdo az do nizin, celkem.. :-)
Reagovat
Fandina
Proč by měla vláda zváta americké vojáky? K čemu by je zvala?
Jinak samozřejmě podle životní úrovně jsme za 25 úplně jinde než před nimi, v porovnání s ostatními zeměmi.
Reagovat
Jan
USA mají v plánu nasadit vojáky u nás, v Maďarsku pro zastrašení Rusů. Byl o tom článek. V Pobaltí už jsou.
Reagovat
George_Renel
Musíš číst celé články, nejen titulky. Nebo změnit zdroje. Jedná se totiž o jednorázové vojenské cvičení. Zvací dopisy psali jiní. Však je dobře znáš.
Reagovat
Jan
Plánují trvalou přítomnost vojáků u nás, v Maďarsku a Gruzii. Cvičení je další věc.
Reagovat
Jan
V Rumunsku už trvale vojáky mají, chtějí tam navýšit jejich počet.
Reagovat
ta-dah
...a jen tak mimochodem by mne zajimalo, koho mas na mysli tim VY a MY. Trochu mne to mate...
Reagovat
Jan
Vy uctívači USA, my všichni.
Reagovat
VlS
Že se teda těm Němcům a Rakušákům daří blbě, co? To my, Maďaři, Poláci, Litevci, Lotyši, Estonci jsme na tom bohovsky dobře. Jen teda nevím, proč kde kdo, kdo trochu něco uměl zdrhal za kopečky k těm zlejm Amíkům.
Pohlaď prosím busty Vladimíra Ilijiče a Josipa Vizarionoviče, určitě je máš na poličce u postele.
Reagovat
Jan
Mám tam Obamu tvl. Že by se zmíněné národy měly líp jak předtím, se říct určitě nedá. Velké migrace za prací do zahraničí, protože tady není kde, když se to tady všechno zlikvidovalo.
Reagovat
ta-dah
...dekuji za odpoved. Bohuzel, jedine, co se z ni da vycist, je tvoje cerno-bile vnimani sveta..., zadna jina informce v tom neni. A ti my vsichni - to jste jako vy doma nebo nekde jinde, nejak tu logiku nepobiram. Fakt nenachazim nic, ceho bych se chytila, navic ti tam rozhodne chybi mozna ta mnozina nejpocetnejsi, tj. ti, kteri maji vlastni rozum a neradi se ani k MY ani k VY...tak popremyslej:-)
Reagovat
Jan
Jestli USA vyvolá válku s Ruskem, bude tam i ta množina nejpočetnější. Na cíle v ČR jsou poprvé v historii zamířeny rakety - ruské. A i bez toho, USA rozhodně myslí pouze na své cíle, pochopitelně. Nová euroatlantská smlouva o propojení trhu EU a USA, která se chystá, bude sloužit k ekonomickému podmanění Evropy, k prosperitě Evropy to nepovede. Navíc vytunelovaná a rozkradená ČR, kde už nezbyl skoro žádný průmysl a zemědělství také nic moc, z toho plyne čím dál míň pracovních míst se všemi důsledky - daňovými příjmy státní kasy i životní úroveň lidí. Dotkne se to všech lidí v ČR - to jsou ti všichni.
Reagovat
VlS
Jane, a materiálně se máš hůř, než před rokem 90?
A co když Rusko vyvolá válku?
A co nezaměstnanost v Rusku?
A co alkoholismus v Rusku?
A co zločinnost v Rusku?
Reagovat
fretek
Chyba je v ústavě. Místo stran by se měly volit osobnosti
Reagovat
smazaný uživatel
Martina zajela skvěle pětistovku na MS ve víceboji je po 500m na skvělém 10.místě za chvíli se jede 3000m dávají to na webu ČT
Reagovat
HutaGalung
Rosol nebo Pavlasek
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš, i kdyby měl prohrát.
Reagovat
VlS
Adam - a klidně ať prohraje
Reagovat
smazaný uživatel
zase je pravda, že by mu taková zkušenost mohla pomoct a ten zápas bych viděl raději než s zápas Lukášem, který ale bude hrát na 99%.
Reagovat
VlS
Ale to není nepravděpodobné
Reagovat
smazaný uživatel
Navrátil někde říkal, že vsadí na zkušenosti, takže to asi je nepravděpodobné.
Reagovat
VlS
Vždyť já se nehádám a souhlasím s tebou, na tak odvážný rozhodnutí nemá koule.
Reagovat
smazaný uživatel
nekdy jde vsak spis o krk.. ;-)
Reagovat
VlS
A když jde o krk, jde i o hlavu? Jde mi jen o definici obětovatelných ztrát.
Reagovat
smazaný uživatel
priznam se, ze jsem spis mela na mysli hlavu, ktera prave rozhoduje, tedy tu horni.. ;-)
Reagovat
VlS
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem tě špatně pochopil. A máš pravdu, Navrátil si netroufne tam Pavláska dát.
Reagovat
smazaný uživatel
Adam
Reagovat
smazaný uživatel
ADAM P.
Reagovat
smazaný uživatel
Oba - Pavlásek za Veselého. Dnes to táhl on, vypadá, že se umí v týmové soutěži hecnout. Ale pokud někdo může porazit Tomica, tak Rosol, i když i u něj je to nepravděpodobné. Je teda otázka, jak by Pavlásek psychicky ustál případný zápas za stavu 2:2, ale stejná otázka se dá položit i u Veselého...
Reagovat
lars
Ale Jura uz aspon nejake dvouhry v DC odehral
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim ani si netroufám tvrdit jak na tom bude po dnešním deblu , ale zde mě opravdu mile překvapil řek bych , že byl i lepší jak Veselý .
Ale Pavláskova dvouhra ještě pořád není ono porazil sice již tento rok Fogniniho , ale tomu nastartoval dnešní sezonu až Jirka .
Ale asi Rosol no spíš nevím či Veselý nebo Pavlásek , ale pokud nastoupí Koki tak Jirka .
Reagovat
sprchon
Určitě Pavlásek. Ale určitě hrát nebude, protože Rosol...
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim prosim kdy je nosovana kvalifikace na IW , jinak urcite gratulka P+V bylo by to zajimave kdyby to zitra otocili ;)
Reagovat
VlS
Myslím, že v ponděli v poledne místního času
Reagovat
smazaný uživatel
Pavel Maslák je Halový Evropský šampion!!!!!!!
Reagovat
VlS
A ty jsi Masláková? Já teda nemám nic, jen radost, že Maslák vyhrál, ale žádný zlato.
Reagovat
Jan
Co prudíš. Jako národ máme zlato.
Reagovat
gigin
Tvl :DDDD
Reagovat
VlS
Jane, takže včera neprohrál Rosol, ale my? Tak proč tady kde kdo badává Rosolovi?
To je to, co je typický, je úspěch, tak jsme to my, je průser, tak my s tím nic společnýho nemáme, ale může za to ten de.il. Tak tuhle selektivní logiku já teda nemám, možná to bude tím, že já jsem Kelt.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný příměr.
Kdysi platilo v MF Dnes pravidlo, že se nepíše "naši" zvítězili/ prohráli, protože tým MF Dnes na světové úrovni nereprezentuje.
Bohužel v současné době se novinařina posunula jinam. O diskuzích nemluvě.
Reagovat
Jan
A co jako ? Víš sám že se to říká máme zlato, stříbro atd. Rosol to zkonil. Kdo by se s tím chtěl ztotožňovat.
Reagovat
VlS
Já to nevím a neříkám to, protože jediný zlato co mám je moje vnučka.
Reagovat
Jan
Nedělej blbce. Jsi dost starý na to, že se to říká pěkně dlouho. Vnučku ti chválím.
Reagovat
smazaný uživatel
"Že se to říká" neznamená, že to je správně.
Zkus být rozšafnější...
Reagovat
Jan
abys věděl
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba zrovna ta kvitofka se s Rosolem už dneska ztotožňuje:
07.03.2015 17:45Od: Kvitovka456
Ale teď o to víc škoda že to Lukáš nedotáhl. Mohli sme být ve vedení 2:1
Reagovat
Jan
Nakonec veškerá podstata fandění je ztotožnění se s úspěchem sportovce. Proto lidi fandí Djokovičovi, Nadalovi, Rogerovi, národnímu týmu atd. Jinak by jim asi až tolik nefandili. A je logické, že s neúspěchem se nikdo spojovat nebude a nechce.
Reagovat
VlS
Tak já to mám jinak. Fandím sportovci, mám radost, když vyhraje, ale on je on a já jsem já. Žádný ztotožňování neprovozuju, ani při úspěchu, ani při neůspéchu. Svoje úspěchy si dělám sám a nemám potřebu na někom parazitovat.
Reagovat
Jan
Já fandím pouze českým sportovcům, protože mě těší úspěch lidí mého národa. Nějaký Djokovič a spol mi jsou ukradení.
Reagovat
EllNino
hele to je každýho věc, komu fandí, já třeba takhle vlastenecky nemyslím, je to pouze národnost, ne povinnost tomu a tomu fandit :)
Reagovat
Jan
Chraň bůh, aby jsi fandil někomu, komu nechceš :)
Reagovat
smazaný uživatel
cesky je "abys".. ;-)
Reagovat
Jan
Neumožňují pravidla dvojí možnost ? :) Ty jsi češtinářka ? :) Já už si to nepamatuji. Zas to nemusíme přehánět ne ? :)
Reagovat
EllNino
ne neumožňují, já jsem češtinář :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ja mam pravdu cely den, ne jen dopoledne (a odpoledne volno).. :-)) Proste mi pripada, ze (zapadli) vlastenci by meli umet cesky.. ;-)
Reagovat
Jan
A co takhle: když tam je abys, je to jedna věta, když tam je aby, je to spojka, oddělující 2 věty, takže následující jsi fandil jako další věta je v pořádku :)
Reagovat
Jan
I s tím Rosolem se vlastně ztotožňujeme, protože je na něho spousta lidí naštvaných. Podobně s nároďákem v hokeji atd. Jinak by nám to bylo jedno. A to není. Aspoň hodně lidem.
Reagovat
VlS
Já nejsem stádní typ, takže většinově fandím krajanům, ale ne automaticky a bez výjimek. Národ mě nechává v klidu, my Keltové to tak nebereme, mě stačí, když budeš respektovat Druidy a posvátné stromy.
Hokej ani fotbal mě nezajímá, nesleduji je. Když mě kolegové v zahraničí kdysi chtěli blahopřát k nějakému úspěchu hokejistů, tak jsem je zdvořile ujistil, že jsem nikde nehrál a není tedy k čemu.
Reagovat
Jan
Tak ono dnešní český národ opravdu není žádný výkvět až na vyjímky. Zejména současná vedoucí složka.
Reagovat
VlS
Klid, všechny národy jsou ba tom plus mínus stejně, jen některý ještě o dost hůř. Máme ram toho, koho jsme si tam zvolili, což je docela klika, protože od roku 1948 do 1990 jsme tam měli toho, koho zvolil Kreml. A Kreml by zas rád volil znova za kde koho, to he taková obecná kremlí vlastnost.
Reagovat
George_Renel
Píše se "výjimka" ty vlastenče.
Reagovat
Jan
Kontroluješ každý příspěvek na češtinu ? :) Podle mnohem horších chyb co se tu vyskytnou, se mi to nezdá :)
Reagovat
George_Renel
Rozhodně nekontrolují. Ale má-li někdo plná ústa vlastenectví a kde koho kritizuje, měl by začít u sebe. Mimochodem dnes jsi tu samou chybu zopakoval o článku s Rosolem.....
Reagovat
Jan
Nejsem češtinář, píšu jak jsem navyklý. Snažím se spisovně, ale protože jsem dlouho ze školy, už si to nepamatuji. A vzhledem k tomu, že se pravidla mění (někdy dost často), nejsem si jistý, jestli dřív nebylo vyjímka správně nebo jako druhá možnost. Ani bych za to nic nedal, že se to takto vyskytuje i ve starších knihách. Co se týče chyb v češtině, v současných časopisech nebo novinách, příp. na internetu jsem relativně často narazil i na dost hrubé chyby. Za vlastence se nepovažuji, vy co razíte individualismus, to tak vidíte. Je naprosto normální (zatím), že člověk fandí sportovcům své země. Chceš říct, že lidi, co fandí např. na MS v biatlonu, jsou samí vlastenci ? :)
Reagovat
George_Renel
Ze školy jsem minimálně stejně jako ty. A za těch více než 50 let se toto pravidlo neměnilo. Jinak pouze mnoho slov o ničem. Je třeba se vrátit k tomu na co jsem reagoval....
Reagovat
PetaM
Když svítí Sluníčko, jsou všichni s tebou. Když se časy zamračí, zůstaneš sám.
Reagovat
smazaný uživatel
znam to podobne: Kdyz se smejes, smeje se s tebou cely svet, ale v placi jsi sam."
Reagovat
PetaM
Je toho spousta no :) :)
Reagovat
VlS
A hele, Kvitovka kousek dole : Deniska to nezvládla .... . Kde jsme kurňa zůstali my?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
kvitofka zvládla napsat šampion :-) mohlo to dopadnou hůř - šampon, špion, žampion, šampyjon
Reagovat
mahycek
Já jsem byl mimo, takže jsem viděl jenom útržky z DC, ale zítra budu sledovat, vím, jaká se rozhoří debata, jestli dát Rosola, nebo Pavláska???? Po dnešku, by si to Pavlásek zasloužil, ale je to jen debl. Ať mě Rosol se.e poslední dobou sebevíc, musí hrát proti Tomicovi on. Jinak to fakt nejde a mohl by odčinit to včerejší selhání. A pokud ne a prohraje, bez nenechání srdíčka na kurtu, tak pak ho rezsekejme všichni i novináři na kousky.
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem, že Navrátil vsadí na zkušenosti, takže nějaká debata je asi zbytečná :)
Reagovat
Chandler
Příjemně překvapil, ale výčet těch klaunů, co ho porazili, je fakt hrozivý. Navíc vypadá, že týden nežral a ty zalepený sponzoři taky značí úroveň, na který zatím je.
Reagovat
smazaný uživatel
je to zvláštní, jak hraje ma Hopmanu a v DC, a pak přijdou turnaje a takové výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste údajně měl problémy s výstrojí, Adame. Je to pravda?
Pavlásek: Ano. Můj sponzor bohužel nevyrábí červené šortky. Takže mi Radek Štěpánek půjčil kraťasy a Jirka dvě modrá trička. Tenisky, ponožky a boxerky jsem měl svoje.
Reagovat
lars
:))
Reagovat
Chandler
Asi kvalitní sponzor, to jen potvrzuje, co jsem naznačil.
Reagovat
smazaný uživatel
Na turnajích hraje v oblečení Wilson. Stejnou značku nosí Katka Siniaková nebo Bára Záhlavová Strýcová ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, teď jsem si uvědomila, že Bára už Wilson nenosí. :)
Reagovat
PetaM
Zalepeného sponzora měla i Kája na FC v Kanadě ;) Protože to byl jiný sponzor, než který jí běžně obléká. Nesmí na sobě mít značku jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Deniska to moc nezvládla, ale za chvíli poběží Maslák
Reagovat
Frick
Jen si nasadit skla od jogurtů a může alternovat Plačkovou :o)
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/229906/safarova-v-ostrave-fandila-tenistum-i-se-zlatym-sokolem.html
Reagovat
Frick
Nevíte, proč nestartuje Sýkora?
Reagovat
smazaný uživatel
zaujal taky způsobem, jak zlomil raketu, pěkně přes koleno :) Když už ve výměnách byl vesměs jalový. Do těchto typů, jako je třeba i Karlovič, bych hraní tenisu nikdy neřekl.
Reagovat
smazaný uživatel
hraje tedy Rosol, jiná varianta se asi nedala moc čekat.
Reagovat
Jan
A druhý hráč je kdo ?
Reagovat
smazaný uživatel
Veselý na poslední zápas.
Reagovat
Jan
Hlavně tam zítra musí sedět Lucy šafářová. Ta nám dnes přinesla štěstí, i tou prognózou :)
Reagovat
tommr
co říkala? :)
Reagovat
Frick
Taková ta klasika, no. :o)
Reagovat
Jan
Že otočí debla i celý zápas.
Reagovat
tommr
tak s tím deblem jí to vyšlo. Doufejme, že vyjde i ta druhá část její předpovědi ... :)
Reagovat
lars
Vyhra Adama proti Tomicovi je nepravdepodobna
Mohl by se Tomic zranit :)
Reagovat
EllNino
bude Tomic - Rosol, jinak to nevidim, asi jediná možná šance, Lukáš ho muže porazit, zas tak blbě v pátek nehrál a když mu to bude padat, hecne se, určitě jediná správná volba, Pavlas nemá do dvouhry zkušenosti :)
Reagovat
smazaný uživatel
To mu jako fakt přeješ zranění? To jsi dobrá špína.
Reagovat
smazaný uživatel
to mu jako fakt nadáváš do špíny? To jsi dobrej borec.
Reagovat
smazaný uživatel
A neni snad, když tu píše, že chce, aby se zranil?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě jo.
Reagovat
VlS
souhlasím s Mutem
Reagovat
gigin
V klidu Mute, neřeš. Zahraniční hráči se můžou zranit.
Reagovat
lars
Slovo "chce" jsem nepsal.
Myslim, ze Tomic byl casto zranen v posled. sezonach
Reagovat
smazaný uživatel
No ještě aby. To bys o sobě mluvil ve 3. osobě, což by bylo značně dementní. :)
Reagovat
lars
Ani slovo chci jsem nepsal :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zitra se musi Izzy vytahnout, nuz na krku...
...ale jo, treba to vyjde jak kdys s Fedexem;)
Reagovat
gigin
že Lotyši budou hrát s Madagaskarem. Nebezpečný tým ve složení:

Antso RAKOTONDRAMANGA

Lofo RAMIARAMANANA

Tony RAJAOBELINA

Jacob RASOLONDRAZANA

Toto nemože dobře dopadnout....
Reagovat
EllNino
tyvole :D :D ....
Reagovat
smazaný uživatel
:D Už slyším umpira: Game, set and match, Ramiara... se*u na to! :)
Reagovat
gigin
Co??? :DDDDD

Ale zase se tam třeba Ernie chytne a zaznamená první výhru. Určo proti takovému sokovi nastoupí...
Reagovat
smazaný uživatel
no jestli se "Ernie" nechytne, tak mu rozhodčí naplácá, protože po každým vyhraným gamu bude muset opakovat to lemuří jméno. Pokud se tedy nehlásí země.
Reagovat
Atoidi1
Díky, tady jsem se fakt hoodně nasmáááááááál!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou i horší jména (Thajsko):
Trongcharoenchaikul Wishaya
Siriluethaiwattana Peraklat
Tanthaseraneewat Suthinan
Reagovat
gigin
Co je příjmení? To druhé?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to první :D
Reagovat
VlS
mají tam lemury?
Reagovat
Jan
Jako v DC týmu ? :)
Reagovat
PH94
Jinak zítra samozřejmě musí do ringu Rosol :) Adam nemá čím Tomica ani potrápit natož porazit :) To by skončilo tak 6-2 6-2 6-3 :) Rosolovi to tam může napadat :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=6A6p_c7u3To Jolanda a Vlastim naspívali pro Adama s Jirkou písničku. Snad se jim bude líbit
Reagovat
PH94
Užasný :) Hlavně Adam hrál skvěle :)
Reagovat
Jan
Zítra bych risknul Pavláska s Veselým. Rosolovi nevěřím, ten to domrví stejně jako v pátek.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas. Rosola už jsme měli dost
Reagovat
smazaný uživatel
Co takhle někdy mluvit za sebe, a ne furt "my jsme měli" apod.
Reagovat
kada.tom
Bryans!!!
Paráda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale néé, teď to Britové posrali totálně. Ze 40:15 prohrát game, to je neomluvitelné i proti nejlepšímu páru. Hlavně ten míč za stavu 40:30, asi tři smeče na zabití a nic, tohle je průser. To už si tak zkušený pár asi pohlídá. Pohádka se zřejmě nebude konat druhý den v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy ale v pozici, v jaké jsem ho snad neviděl. Největší lídr na lavičce, co hecuje po každém míči, prožívá to tam nejvíce z celé britské lavičky. Lídr jak má být.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda no, hotovo, parádní debl ale, Inglot s J. Murraym zaslouží obrovský obdi za ten výkon, horším párem od třetího setu nebyli, ke konci ale udělali pár chyb a Bryanovci si to pohlídali. Takže je to na Andym zítra. Večerejšího Johna by měl zaručeně porazit.
Reagovat
Nola
Andyho brat je verna kopia mamy :D, trochu make upu, damske haby a je to....
Reagovat
smazaný uživatel
Oni jsou oba celá matka, z otce nemají ani ň vzhledově :D
Reagovat
smazaný uživatel
oni mají i otce? Všude je vidět jen matka.
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.huffpost.com/gen/1230195/thumbs/o-ANDY-MURRAY-FATHER-570.jpg?7
Reagovat
smazaný uživatel
John je sice uz dlouhodobe na ustupu, ale prece jenom zadne vcera neni zitra, ze.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevěřím mu ani trochu. Andyho ještě neporazil, pro Andyho hraje úplně všechno, forma, domácí prostředí, povrch.
Reagovat
lars
Jako na TM to pro nej hralo :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co do toho cpeš nějaké TM. Jiný turnaj, jiné okolnosti, jiný soupeř. Takže trošku mimo no. Zkus něco jiného.
Reagovat
lars
domaci prostredi
mimo jsi ty
Reagovat
gigin
Na TM je mrak zahraničních diváků, tam má domácí prostředí hlavně Roger. Ostatně jako všude....
Reagovat
lars
Pochybuji, ze by mel malo fans v Londyne
Ale pravdepodone vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Na TM nikdy nebude atmosféra jako na DC, Wimbledonu nebo olympiádě. Tam je to multi kulti mix a už dvakrát po sobě fandili proti Andymu Rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
zase kdyby ani hrac neveril ve vyhru, nemusi vubec lezt na kurt.. :-)
Reagovat
VlS
Ani z postele
Reagovat
smazaný uživatel
nedame si uz ten konacek? :-))
Reagovat
VlS
Tak jo
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodla jsem se pro brandy.. :-)
Reagovat
VlS
No, tam tě následovat nebudu, tak v tom případě dám vydělat Irčanům.
Reagovat
smazaný uživatel
mam kanadskou, jemna a vytecna.. :-)
Reagovat
VlS
Tak to potom jo
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si věří, jen mu nevěřím já.
Reagovat
smazaný uživatel
a ja se zase jen vcituju.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď o to víc škoda že to Lukáš nedotáhl. Mohli sme být ve vedení 2:1
Reagovat
smazaný uživatel
mohli JSME prohrávat i 0:3
Reagovat
smazaný uživatel
mohli, ale prohra Rosola prostě mrzí. Teď to mohlo být 2:1 pro nás, kdyby to .... Rosol dotáhl
Reagovat
Jan
Jak vedle někdo poznamenal, kdyby to Rosol vyhrál, hrál by dnes 4hru a s jeho hrou a nevýrazným Veselým by to asi prohráli :) Takže by stav byl opět 2:1 pro Austrálii :) Něco jako nezvratný osud :)
Reagovat
Frick
Je platonicky zabouchnut do Lucinky a tak se před jejími zraky vždy vyhecuje. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
tak potom je to s tou zítřejší nominací jasné. Když se přijde podívat Lucka, tak by měl hrát Adam. Když tam Lucka nebude, tak Rosi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zítra jediná možná varianta Rosol-Tomic. Rosol se bude muset zlepšit, hlavně v hlavě
Reagovat
PetaM
Běžte někam spolu, pomůže to oběma. Teda snad.
Reagovat
VlS
Nejvíc se mě zatím líbil Adam, určitě víc, než Jirka, ten mě připadá trochu matnej. Nezávidím Navrátilovi rozhodnutí, kdo má zejtra hrát . Já bych postavil Adama a Jirku, ať to dopadne jak chce.
Reagovat
smazaný uživatel
A neda se postavit Adam a Rosolino?
Rosolino bude shootingovat, treba dostrili ted az do konce;)
Reagovat
VlS
Taky by to šlo. Možná dobrej nápad.
Reagovat
smazaný uživatel
predpokladam, ze sebou bude Navratil na posteli hazet urcite dyl nez vcera.. a nad ranem se rozhodne predevsim pro Rosola.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zasadni bude, jaky Navratilovi manzelka pusti film na sobotni vecer...
...jak to bude nejaka americka strilecka, Rosolino nastoupi;)
Reagovat
VlS
Nezávidím mu to. Pokud se nestane zázrak a nepovede se to otočit, tak z něj budou dělat pitomce, ať to bude , jak to bude, protože všichni budou nejchytřejší, jak to nělo bejt jinak. Alibisticky, od dvou televizí a dvou počítačů, kdy naráz budu nejchytřejší pro tenis, biatlon i atletiku ( s kafíčkem, vleže, i cigárko a koňáček si k tomu můžu potenciálně dát) bych tam poslal mlaďochy, ať zkusej co dokážou a bral bych to jako investici do budoucna.
A jinak s Adamem, dost bylo futures a challengerů - mazej do kvalifikací na ATP, jinak z tebe bude další Mertl.
Reagovat
smazaný uživatel
kéž by se to k Adamovi dostalo, ta tvá zpráva.
Reagovat
George_Renel
Jenže i na ty kvalifikace potřebuje nějaké body . tudíž pozici v žebříčku.
Reagovat
Pedronegro
To by mohlo být ono, Adam mi přijde lepší na Kokiho a Lukáš ho buď rozstřílí nebo to definitivně domrví.
Reagovat
Jan
Nakonec mě to taky napadlo. Veselý není nic moc, Pavlásek se mi dnes líbil a Rosol, to je loterie, ale nic jiného Navrátil dělat nemůže, než hrát vabank.
Reagovat
smazaný uživatel
nedovedu si představit jinou variantu. Ti co spílají, aby Rosol zítra nehrál, tak by mě zajímalo, kdo jiný. Pavlásek sice dneska hrál parádně, ale pořád mu chybí zkušenosti. Na Tomica je Lukáš jednoznačná volba.
Reagovat
EllNino
přesně ...
Reagovat
George_Renel
Souhlas. A taky na každého může padnout slabší chvilka. Zítra třeba na Tomice.
Reagovat
Kozoroh
Pavlásek je risk, ale co jiného než risk nám zbývá?? Gumák Tomica neporazí, na to dám ruku do ohně...
Reagovat
smazaný uživatel
OK;) potom tu hod selfie...staci ta ruka;)
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Je to sice hop nebo trop, ale jiná možnost není. Pavlásek nemá jak Tomice porazit, u Lukáše je určitá šance, že mu to sedne a vyhraje.

Rosol-haters sice pochopitelně souhlasit nebudou a zítra zřejmě budou na koni, protože Tomic je opravdu výborný a Lukáše asi porazí, ale tohle je jediná možnost jak se to ještě dá otočit...
Reagovat
Chrenda
NHo horší je, že potom Veselý prohraje Kokim a bu de po ptákách. :-(
Reagovat
Mark976
Adama zítra do dvouhry!!!!! je vyhecovaný, má super údery a nechá se unést atmosférou!!! jediný, kdo může Tomice porazit
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych ho tam zítra poslala, risk je zisk. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Po první setu jsme nevěřil. Hoši se sehráli a ubojovali zájem i o nedělní zápasy. Paráda.
Reagovat
Chorche001
Podle mě šance je uhrát ještě bod, ale pokud zítra nastoupí Tomic, tak si nedokážu představit na naší straně hráče, který by ho porazil...
Reagovat
smazaný uživatel
klobouček .-)
Reagovat
PetaM
Hodně dobrý :) Ze začátku mi přišlo, že Adam v deblu je velká chyba, ale časem se rozehrál, uklidnil a byla to neuvěřitelná jízda, co ten si dovolil ... No ale Jirka je s těmi údery fakt strašný, nechápu, jak mohl vyhrát turnaj v Auclandu, snad tam byl více agresivní, protože tohle pinkání je strašné. Chlap jako hora a takový tenis .. :D Ale důležité je, že máme bod a třeba se nám to ještě podaří otočit, což by byla největší pecka :) Hodně štěstí zítra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pavlásek to na konci v uvozovkách uhrál sám, vypadal hodně vyhecovaný a předvedl tam skvělý výkon. Největší chyba se zdál být Groth.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist