Challenger v Praze na Štvanici vyhrál Argentinec Schwartzman

10. 8. 2014, 17:44
Aktuality 1
CHALLENGER PRAHA - Challenger Prague Open na Štvanici vyhrál nejvýše nasazený Argentinec Diego Sebastian Schwartzman. V dnešním jihoamerickém finále porazil Brazilce Andrého Ghema 6-4 7-5 a připsal si druhé vítězství na podniku této kategorie. Předloni zvítězil rovněž na antuce v rodném Buenos Aires.
Profily hráčů
Diego Sebastian Schwartzman

Na Štvanici potvrdil Schwartzman roli hlavního favorita, nejvíce práce měl 98. hráč světového žebříčku v sobotním semifinále s Jaroslavem Pospíšilem. Posledního českého zástupce v soutěži udolal až po téměř třech hodinách, když domácí tenista po odvrácení dvou mečbolů podával na vítězství.

Vedle vítězné trofeje, kterou převzal od bývalého prezidenta a předsedy pořádajícího I. ČLTK Václava Klause, obdržel Schwartzman prémii 6150 eur a 80 bodů do žebříčku ATP.

- CHALLENGER PRAHA II (ŠTVANICE) -
(Česko, antuka, 50.000 dolarů)
páteční výsledky (08. 08. 2014)
• Dvouhra - finále •
Schwartzman (1-Arg.) - Ghem (Braz.) 6-4 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
s7RanG
Klaus, tfuj ale!!!

Gratulace Diegovi, s Jardem to neměl hladký, jinak nestabilnejsi hra ze startovní listiny
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist