Cibulková s Kuzněcovovou prohrála, ale herně nepropadla

16. 3. 2008, 23:52
Aktuality 0
Osmnáctiletá Dominika Cibulková se o překvapení na úkor Rusky Světlany Kuzněcovové nepostarala. Za svůj výkon se však stydět nemusí, s turnajovou dvojkou dokázala vyhrát alespoň jeden set.
Světlana Kuzněcovová vyřadila Slovenku Cibulkovou ve třech setech

Slovenka Cibulková s turnajovou dvojkou Kuzněcovovou sice prohrála, ale soupeřce nedala nic zadarmo. V úvodní sadě bojovala více s nervozitou než s favoritkou a prohrála 1-6. V druhém setu ale dokázala vyhrát 6-4 a srovnat stav na 1-1 na sety. V rozhodujícím dějství už prohrávala 1-5, ale nic nezdávala, snižíla na 3-5 a šla podávat. Vlastní servis však už posedmé v duelu ztratila a do osmifinále postoupila Ruska Kuzněcovová.

Mauresmová dohrála, Wozniacki pokračuje
Francouzská tenistka Amelie Mauresmová se s turnajem v Indian Wells loučí už ve 3. kole. Dnes prohrála hladce 1-6 2-6 s Ukrajinkou Alonou Bondarenkovou, když udělala 7 dvojchyb a pětkrát ztratila vlastní servis. Osmadvacetiletá Mauresmová tak možná znovu začne zvažovat konec kariéry.

Dánka Caroline Wozniacki, které je teprve 17 let, na sebe letos upozornila už osmifinálovou účastí na Australian Open nebo čtvrtfinálem v Dauhá. Na silné soupeřky ještě zahrát neumí, ale jako například aktuálně v Indian Wells, proti průměrným soupeřkám dokáže podat výborné výkony. Vyřadila už Czinkovou a Kirilenkovou, a dnes z kurtu smetla i Japonku Nakamuraovou, když stejně jako s Ruskou Marií Kirilenkovou ztratila jen 2 gamy.V osmifinále však narazí na Kuzněcovovou, jenž kvalitou patří do výběru hráček, na které Dánka zatím zahrát neumí. Utká se s ní však poprvé a nikde není psáno, že nemůže překvapit.

WTA Indian Wells - nedělní výsledky:

Dvouhra - 3. kolo:
Kuzněcovová (2-Rus) - Cibulková (28-SR) 6-1 4-6 6-3
A. Radwaňska (10-Pol) - Pcheng (Čín) 6-3 3-6 6-3
A. Bondarenková (15-Ukr) - Mauresmová (17-Fra) 6-1 6-2
Wozniacki (Dán) - Nakamuraová (LL-Jap) 6-0 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist