Rozjetá Cibulková si zahraje o první finále, Radwaňská vyřadila Azarenkovou

22. 1. 2014, 02:51
Aktuality 103
AUSTRALIAN OPEN - Ve skvělé formě hrající Slovenka Dominika Cibulková na Australian Open smetla Rumunku Simonu Halepovou a podruhé v kariéře postoupila do semifinále grandslamového turnaje. O premiérové finále se utká s Agnieszkou Radwaňskou, která dnes vyřadila svou neoblíbenou soupeřku - obhájkyni titulu Viktorii Azarenkovou.
Dominka Cibulková (Tennis Australia)

Dominika Cibulková na letošním Australian Open nejprve zkompletovala sbírku grandslamových čtvrtfinále a dnešním postupem do semifinále vyrovnala i své maximum, které držela od Roland Garros 2009.

Čtyřiadvacetiletá Slovenka má v Melbourne výbornou formu. V pěti zápasech prohrála set pouze se světovou trojkou Marií Šarapovovou, ve zbylých deseti sadách ztratila dohromady jen 17 gamů.

V dnešním prvním čtvrtfinále v Melbourne Parku Cibulková smetla za hodinu hry od dva roky mladší Rumunku Simonu Halepovou, která byla takhle daleko na grandslamu poprvé v kariéře.

Slovenská tenistka se v úvodu ujala vedení 3-0, a i když soupeřce ztraceným servisem dovolila snížit, od stavu 4-3 získala osm her v řadě a zvítězila hladce 6-3 6-0.



"Jsem opravdu ráda, jak jsem zápas zvládla, zvláště po psychické stránce," řekla Cibulková. "Proti Halepové jsem nebyla favoritkou, ale šla jsem zase na kurt sebevědomě, že můžu vyhrát. Byla jsem koncentrovaná na tenis a na věci, které jsou potřeba," pochvalovala si.

Dominka Cibulková"Myslím, že dnes rozhodly zkušenosti. Ve čtvrtfinále grandslamu jsem už několikrát byla, tak jsem věděla, o čem to je. Šla jsem si za svým cílem a bojovala o každý míček. Hrála jsem přesně tak, jak jsme si s trenérem Matějem Liptákem řekli, tedy agresivně a hluboko v kurtu. Pak jsem sice i kvůli sluníčku udělala tři dvojchyby, ale když jsem zahrála několik dobrých úderů, opadla ze mě nervozita a ve zbytku zápasu jsem dominovala," komentovala Cibulková po vyrovnání grandslamového maxima.

"Pocity po proměnění mečbolu se nedají popsat. Jsou to nejkrásnější chvíle na světě, pro které tento sport dělám. Jsem šťastná, že jsem na tomto velkém kurtu předvedla svůj nejlepší tenis," rozplývala se rodačka z Bratislavy.

Se semifinále z French Open 2009 se prý Melbourne nedá srovnávat. "V Paříži jsem byla devatenáctileté děvče, které ve čtrvtfinále porazilo Šarapovovou. Nevěděla jsem, co od toho očekávat."

Halepová přiznala, že tíhu premiérového čtvrtfinále neunesla. "Bylo tam příliš emocí, nezvládla jsem to. Byla jsem hodně nervózní a chyběl mi cit pro míček. Dominika hrála výborně a mě chyběly zkušenosti z těžkých grandslamových zápasů. Každopádně Melbourne opuštím spokojená, získala jsem spoustu zkušeností," řekla Rumunka, která loni vyhrála šest ruanjů WTA a po Australian Open by se měla objevit poprvé v Top 10.

Cibulková se o postup do prvního grandslamového finále utká s rovněž výborně hrjaící Agnieszkou Radwaňskou, se kterou má  nepříznivou bilanci 1-5 a loni ve finále v Sydney s Polkou dokonce prohrála ostudně dvakrát 0-6. O šest měsíců později ale ve finále ve Stanfordu vyhrála.

"Bude to těžké, ona je bojovnice a skvělá hráčka. Nedá vám jediný míček zadarmo, vše si musíte vybojovat sami. Dobře se známe, jsme stejně staré. Naše poslední dva zápasy byly vyrovnané a já si věřím a vím, co mám dělat," řekla odhodlaně Cibulková.

Titul neobhájí ani Azarenková
Podobně jako v soutěži mužů skončila i mezi ženami obhájkyně titulu ve čtvrtfinále. Sérii osmnácti výher Viktorii Azarenkové v Melbourne zastavila Radwaňská po výhře 6-1 5-7 6-0.

Agnieszka Radwaňská"Hrála agresivně, dobře předvídala hru," vystihla Azarenková dnešní výkon své skvěle hrající přemožitelky, se kterou měla přitom výbornou bilanci 13 výher a 3 porážek a vyhrála s ní posledních sedm vzájemných duelů.

Radwaňská se nepouštěla s Běloruskou do výměn od základní čáry, ale prokládala výměny zkrácením a následnými prohozy či loby, čopovala a hrála pestře.

"Řekla jsem si, že tady konečně udělám další krok a do semifinále projdu a vyšlo to," řekla finalistka Wimbledonu 2012, která dosud byla v Melbourne čtyřikrát ve čtvrtfinále. Dnes své maximum překonala i díky výborné předvídavosti.



Azarenková udělala v utkání 47 nevynucených chyb a ve třetím setu dostala "kanára". Uhrála v něm jen čtrnáct míčů. Zlobila se na sebe a napálila i míč do stěny za základní čarou, pleskala se do stehen, křičela i mimo výměny, za což si vysloužila bučení publika.

"Nejsem nadšená, jak jsem se chovala, ale na kurtu jsem měla dojem, že můžu hrát mnohem lépe, ale nedokázala jsem to," řekla Azarenková, po jejímž vypadnutí už ve hře není žádná hráčka Top 3.

- AUSTRALIAN OPEN 2014 -
(Austrálie - Melbourne, tv. povrch, 33.000.000 austr. dolarů)
středeční výsledky žen (22. 01. 2014)
Dvouhra - čtvrtfinále:
A. Radwaňská (5-Pol.) - Azarenková (2-Běl.) 6-1 5-7 6-0
Cibulková (20-SR) - Halepová (11-Rum.)  6-3 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

103
Přidat komentář
smazaný uživatel
Upřímně řečeno, nejradši bych vrátil čas aspoň o 20 hodin, protože dneska mě prakticky všechno rozesmutnilo nebo naštvalo. Já měl den na ho*no, Vika prohrála, Caps (zase) prohráli, Ducks prohráli, holky z USK prohrály o bod... Takže dneska ten souhrn (můj poslední z AO) asi nebude stát za moc.

Vika - Aga: Viděl jsem jenom krátké highlighty a prošel jsem si průběh zápasu. Ono se na tom ani nedá moc rozebírat... První set byl jasně v režii Agy a Vika uhrála čestný gem až za stavu 0:5. Začátek 2. setu byl vyrovnaný (brejkboly na obou stranách) a Vice určitě pomohl ten rebrejk na 3:3. Pak to rozhodla čistým brejkem ve dvanáctém gemu a vynutila si 3. set... Jenže tam byl asi klíčový hned první gem (sama Vika to říkala na tiskovce), kde Vika ztratila servis po třech neproměněných gembolech. No a pak už se to vezlo, až z toho byl kanár...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/xKrEHz59/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že už ráno jsem měl takový blbý pocit, když jsem hledal výsledek. Jakmile jsem viděl na livesportu tučně jméno Agy, tak jsem věděl, že je to v háji. No a když jsem se podíval na ten výsledek, tak mě to ještě dorazilo... První set ponechám stranou, ale je pro mě nepochopitelné, že Vika po vybojovaném 2. setu dostala kanára. Netuším, jestli ji opravdu tak rozhodil ten začátek 3. setu, ale stávat by se to nemělo... Jak jsem četl, tak Vika byla hodně naštvaná sama na sebe a je tady na ni nějaká kritika. Přiznám se, že moc nechápu tvrzení typu "Takhle se šampionka nechová." Emoce při hře opravdu neovlivňuje to, jestli je tenistka první nebo miliontá na světě. Co třeba Serena na US Open 2009 nebo i jiných turnajích? A jaká je to šampionka... Vika to prostě prožívá (uznávám, že někdy až moc) a kdo ji sleduje delší dobu, ten to ví. Přesto můžu říct, že Vika na sobě v tomto ohledu hodně zapracovala a v posledních letech je o dost klidnější. Kdo ji pamatuje v letech 2009-2010, tak ví, o čem mluvím... Jinak já opravdu nebudu moralizovat. Jak Vika prožívá zápas, to je její věc a její byznys. Sám nevím, jak bych se na jejím místě choval já, kdybych chtěl strašně vyhrát a vůbec by se mi nedařilo (a troufám si říct, že to neví většina z vás).
Reagovat
smazaný uživatel
A že na ni pískali diváci, to bych úplně přešel. Oni jsou schopní bučet na hráče třeba i v tom případě, kdy delší dobu debatuje s rozhodčím a přitom má pravdu. Takový dobrý příklad je poslední gem zápasu Berdych - Anderson, kdy rozhodčí Tomášovi odepřel eso. On u něj oprávněně protestoval, přičemž diváci po chvíli začali bučet a vůbec je nezajímalo, že má Tomáš pravdu. Takže to jenom na tak okraj, abych zmínil, že diváci se taky vždycky nechovají úplně fér... Mně osobně nevadí, že je Vika na sebe naštvaná. Spíš mě na tom jejím chování mrzí, že se snadno nechá rozhodit (přestože už se jí to v poslední době tolik nestává). No a jak jsem tady četl (od petrulinky) něco o tom, že byla nepříjemná na tiskovce, tak to bych potřeboval vidět a znát podrobnosti (jestli třeba nedostala nějakou trapnou otázku). Já jsem viděl část její tiskovky, která je zveřejněná na oficiálním webu AO a tam nepříjemná není. Jenom je vidět, že byla smutná a naštvaná sama na sebe, což je celkem pochopitelné... Prostě se nedá nic dělat. Každý rok v Austrálii vyhrávat nemůže (stejně jako Novak) a já věřím, že si to letos vynahradí někde jinde (na tom US Open by to už chtělo). :)

Abych ale úplně nepřešel Agu, tak jí samozřejmě patří velká gratulace! Po sedmi prohrách dokázala Viku porazit a co jsem viděl z highlightů, tak to byl jeden geniální míček vedle druhého. Hlavně ve 3. setu se asi Vika nechávala moc vytáhnout na síť, kde Aga dominovala... Ze statistik sice vyplývá, že Vika udělala hodně chyb, ale Aga prostě musela podat skvělý výkon, aby vyhrála proti soupeřce, se kterou měla v poslední době dost nepříznivou bilanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže bohužel, letošní AO je z mého pohledu dost nešťastné. Po skvělých letech 2012 a 2013 to letos dlouho vypadalo nadějně a zdálo se, že moje favoritky čeká další skvělý turnaj. Po výhře Aničky v osmifinále nad Serenou jsem opravdu věřil, že bych mohl mít dokonce tři favoritky v semifinále. Jenže hned další den vypadla Masha, včera Ana a dneska Vika. Všechny prohrály v zápasech, ve kterých byly papírovými favoritkami. O to víc mě to mrzí... Dá se říct, že horší grandslam než letošní AO byl v posledních třech letech jenom loňský Wimbledon (ten byl teda o dost horší). Ale není všem dnům konec. Všem osmi holkám budu fandit i nadále a věřím, že si to letos ještě bohatě vynahradí... Dulcinea Team se vrátí! :)

Ovšem turnaj pro mě ještě tak úplně nekončí, protože stále držím palce Kiki v mixu! :)
A komu teď přeju titul ve dvouhře? Doufám, že vítězka vzejde ze semifinále Genie - Na Li a nejvíc bych to přál Genie.
Reagovat
Sonja
Zápas jsem viděla, Vika dělala příšerné množství chyb, už jsem z toho fakt byla zoufalá (a co teprve ona)...hlavně mi přišla i dost těžkopádná. Nevím, jestli sis toho taky všiml (předpokládám že jo), ale Vika na tom fyzicky není tak dobře jako dřív. Myslím, že trochu přibrala a teď jí to prostě limituje. Chtělo by to znova nastolit tvrdej režim a já doufám, že jí k tomu tenhle bídný výkon a vypadnutí ve čtvrtfinále (kor když měla hodně velkou šanci na titul) nakopne.
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě jsem rád, že na mě reaguje někdo normální... :)

Jo, Vika asi trochu přibrala (vypadá jinak než třeba na AO 2012), ale to určitě nebylo před touto sezonou. Myslím si, že podobně už vypadala loni (a přesto vyhrála AO a byla ve finále USO)... Já nevím, ale podle mě Vika nehrála hůř než loni. Rozdíl byl v tom, že jí prostě nevyšel jeden zápas. Je fakt, že kdyby porazila Agu, tak by to k titulu možná stejně nedotáhla, ale to se jí moc nevěřilo ani loni... Na tvých slovech určitě je něco pravdy, ale podle mě problém není v tom, jestli Vika váží o kilo víc (sluší jí to stejně). Spíš si myslím, že se včera nechala rozhodit tím, jak jí to nešlo... Je to prostě škoda, ale nedělám z toho žádné závěry. Vika určitě pořád pracuje tvrdě (jinak by nebyla světová dvojka) a tahle prohra ji bude snad ještě víc motivovat... Máš pravdu, že formu z první poloviny roku 2012 momentálně nemá, ale ono je taky hodně těžké něco takového zopakovat. Sezona je ještě dlouhá a uvidíme na jejím konci, jak na tom Vika bude.
Reagovat
jackiec
to je fantastické že vyletěla i ta druhá uječená koza azarenka!!!
Reagovat
Luky99
Nevím, co ti na Vice vadí, jako její fanoušek uznávám, že se nechovala správně v různých momentech zápasu, ale to co jsi napsal, to je moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. A takových je plný sport.cz a plný idnes...
Reagovat
dadaft
Radwańska nie zraziła się straconą przewagą. Już na początku trzeciej partii wygrała prawie 10-minutowego gema przy podaniu rywalki, pokazując niezwykłą wolę walki i zagrywając kilkukrotnie znakomite, wygrywające piłki, nawet będąc w bardzo trudnym położeniu.

Jak się okazało, był to najważniejszy gem w całym spotkaniu. Azarenka znów zaczęła się mylić, rozkładała ręce zdezorientowana i zła. Tymczasem Radwańska złapała drugi oddech, grała jak w transie. Raz po raz po jej uderzeniach publiczność na Rod Laver Arena wstawała z miejsc, bijąc brawo. Białorusinka nie miała nic do powiedzenia, w trzeciej partii nie wygrała nawet gema.
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
no...zatim v tranzu nejsou... jeste cekaji na SF, jiz pouceni z minuleho roku:) Jsou spise ve varu:)

...zato ja jsem v tranzu z toho FH, co Dominika produkuje...a rekl bych, ze nejvic je asi v tranzu sama Domca:) Zatim to kosi pekne...

takze spis jsou ve varu... ocekavaji hodne vypjaty zapas:) V tranzu byli min. rok, to uz oslavovali pomalu titul, a ejhle Sabca byla proti...ted je to vic opatrnejsi:)
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
...jinak ver mi, ze v tuto chvili ma Domca v Polsku asi i vic fandu nez je fandu Dominiky na Slovensku :)

Na forech se pomalu vyostruje situace...ale burdel prijde teprve po SF nebo ve finale...bude zase rubacka:) V Polsku je to jednoduchy, kdyz jsi politicky za "PiS" fandis Aze, kdyz za "PO" fandis souperce... sou to magori... ted je to tak 55 na 45 plus, minus....kdyz to nechces politizovat, tak fandis Urszulce a mas klid....

dej pokoj, v kostelech se uz jedou modlidby za Agu, coz zacina dost drazdit kazdyho normalniho polaka...

....bude to zase mazec...:/
Reagovat
VlS
Fanatismus dokáže pošpinit a zničit cokoliv. Sice fandím obecně českým reprezentatům tak nějak automaticky ( sem tam mám nějakou výjimku), nemám rád vlastenecká vzedmutí při pozitivních sportovních výsledcích kohokoliv a naprostou negaci při neuspěchu.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrfinále na AO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka na AO postoupila do semifinále a může ještě získat další body (až 1280 bodů za titul):

1. Williams, S. 13000 (+8255)
2. Azarenka 6581 (+1836)
3. Radwanska, A. 5750 (+1005) *
4. Sharapova 5416 (+671)
5. Li 5350 (+605) *
---------------------------------------
6. Kvitová 4745
---------------------------------------
7. Errani 4440 (-305)
8. Jankovic 4310 (-435)
9. Kerber 4030 (-715)
10. Halep 3760 (-985)
11. Wozniacki 3370 (-1375)
12. Ivanovic 3160 (-1585)
13. Vinci 3020 (-1725)
14. Lisicki 2980 (-1765)
15. Suarez Navarro 2745 (-2000)
16. Stosur 2705 (-2040)
17. Cibulková 2536 (-2209) *
18. Stephens 2415 (-2330)
19. Bouchard 2369 (-2376) *
20. Kirilenko 2325 (-2420)
...

Petra i přes nečekaný selhání proti Kumkhumový zatím zůstává na šestým místě. Propásla ovšem velkou příležitost posunout se v žebříčku nahoru a její největší soupeřky na 7.-10. místě se jí zase o kousek přiblížily ...

Pozice Sereny jako jedničky je i přes její nečekaný vyřazení neotřesitelná ...
Aga Radwanská se už dostala na třetí místo před Sharapovovou a má po vyřazení Azarenkový šanci i na druhý místo, ale musela by získat titul ...
Za zmínku stojí i vypadnutí Wozniacký z první desítky kam se místo ní posunula Halepová a můžou se před ní ještě dostat i Cibulková a Bouchardová ...
Reagovat
PetaM
Naštěstí všichni víme, jakou sezónu mají za sebou Errani a Jankovic. Budou mít co dělat, aby obhájily to, co si nahrály, především Sára, na kterou si teď, aspoň mi to tak přijde, věří stále více holek. Kerber měla podobně špatnou sezónu jako Petra, akorát Petra si nahrabala body na třech posledních turnajích minulého roku. No a Simča, to je ve hvězdách, jak se jí bude dařit, obhajuje dost bodů, Bůh ví, jestli se rozhodne obhajovat své tituly nebo udělá nějaký výraznější výsledky na větších turnajích. O pozici Petry bych se nebál, pokud se nejedná o GS, hraje celkem dobře :D :D :D
Reagovat
tommr
já se teda o pozici Petry bojím a to hodně. To co píšeš o Erraniový platí i pro Petru - stále více hráček si na ní věří a naopak Petřino sebevědomí bude po propadáku z AO skoro na nule. Obávám se, že v Doha a v Dubaji lonský body neobhájí a v žebříčku se o dost propadne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych se nedivil, kdyby letos zamichaly kartami Ana s Caro. A muzou se i dalsi pridat. Uvidime. Wta je o dost vyrovnanejsi mi ted prijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy, Sloane, Evzenie, Ana, Simona, Kveta, Jamie, Garbine:)
to rozbali ....
Reagovat
tommr
Wozniacká je ted spíš na cestě dolů. To ovšem nevylučuje, že by se zase nemohla chytit - forma špičkovejch hráček WTA je opravdu dost nevypočítatelná ... :)
Reagovat
tommr
ještě pořád věříš, že by se Lucka mohla nějak výrazně prosadit? Já bych jí to strašně přál, ale moje víra dostala po letošním AO další trhlinu. Ty její dvě porážky v zápasech kdy měla mečboly mě vzaly víc než to ostudný vypadnutí Petry se kterým jsem tak trochu počítal ... :)
Reagovat
lars
Bohuzel na AO zustaly hracky, ktere by mohla Peta ve WTA preskocit. Moznost posunu nahoru se odklada asi az na cerven.
Uvidime jak bude hrat v Parizi
Reagovat
VlS
bez napadání - proč označuješ Petřino vypadnutí za ostudný, viděl bych ho spíš jako nešťastný, ostudu by udělala, kdyby nedokázala porážku sportovně přijmout.
K Lucce - podívej se na Francesku, celý roky se pohybovala mezi dvacítkou a padesátkou. Pak najednou vyhrála RG a dost dlouho jí to udrželo v desítce. Není to nemožnej scénář ale není ani moc pravděpodobnej, ale to nebylo vítězství fran na RG taky. Uvidíme, třeba se jí jednou sejde forma s příznivým losem. Kdyby tam měla místo Na Li Samanthu, tak by byla v QF.
Reagovat
tommr
to je věc názoru. Já mám zase výhrady k tomu označení neštastný vypadnutí, protože tím se naznačuje, že Petra měla jen smůlu a to rozhodně není pravda. V tomhle případě nešlo o smůlu, ale o selhání - Petra jako nasazená hráčka měla outsiderku bud jasně přejet nebo ten postup aspon vydřít tak jako to dokážou skoro všechny ostatní favoritky ......
Jako typicky neštastný bych naopak označil vypadnutí Lucky, kterou od postupu přes velkou favoritku dělilo jen pár centimetrů ...
Reagovat
VlS
my si tady můžeme navzájem třeba zlomit vaz, jak na sebe budeme soptit a nadávat si a já nevím co. Všichni bychom chtěli vidět Petru jako sebevědomou suverénní vítězku kdekoliv, kam přijde, ty, já a dokonce i Quesh, ale nijak to neovlivníme. Je uplně jedno, jestli na to má vliv trenér, psycholog, milenec, kondice nebo cokoliv jinýho, jedinej, kdo má v ruce konce všech provázků je Petra a jen ona za ně může tahat.
Určitě není ráda, že je tak labilní a nespolehlivá jak je. Prostě je. Asi nikdo neví proč to tak je a co s tím, ale je to tak. Asi jediná cesta je brát Petru jaká je a nezlobit se na ní a na lidi kolem ní, ničemu to nepomůže a ani tomu, kdo nadává to neuleví.
Lucce fandím od dob, kdy se poprvé objevila na okruhu, čili cca 10 let a je to uplně stejně jako s Petrou. Mám rád její tenis, když se jí daří. Fandím jí a vím, že se jí daří jen někdy. Komu vadí vypadávání v prvních kolech s hráčkami, které jí talentem a schopnostmi nesahají po kolena, ten by si měl najít jinou hráčku. Aga ti sympatie bude nejspíš vracet s daleko menšími nervy než Petra a Lucka a třeba Katka Siniaková bude podobná spíš Aze než Petře. Vždyť pro nás je to jen zábava, živibytí je to pro ty holky, tak proč se stím nervovat?
Reagovat
freeteepek
Aga opět předvedla, že s chytrostí se dá taky uspět i proti hráčkám, jako je Azarenková. Kdy to už konečně pochopí Petra a přestane se vyhazovat dvoumetrovými outy ve chvílích, kdy se jí nedaří. Opravdu by mohla trochu chytrostí do své agresivní hry přidat. Doposud ji limitovala kondice, bála se, že delší výměny neuběhá. Když ale bude na sobě dál se Všetíčkem makat, její předpoklady pro takovou hru se dostanou na potřebnou úroveň. Pokud jde o předvídavost a šikovnost, Aga je zřejmě nedostižná. Je to její hlavní zbraň. Petra ale má svoji razantní hru a předvídavá i šikovná je taky dost. Stačí jenom chtít změnit svůj styl. A hrát víc čtyřhru.
Reagovat
brixner
Všechny semifinalistky mám rád! Nějakou pro její hezké nohy, jinou pro krásný úsměv...Samozřejmě všechny kvůli výkonům na kurtech-abych nebyl špatně pochopen;-) Takže:
1.Cibule
2.Aga
3.Li
4.Genie
V tomhle pořadí přeji pohár! Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už je mi to celkem jedno, ale vůbec mě nepřekvapuje, že mám úplně opačné pořadí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aga! Úžasné! Vyhraj too!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak ze zajimavosti, statistiky mych nejoblibenejsich na AO :-) Podobnost se mi moc libi.
Tomas Berdych: QF (2011-2013) > ?SF (2014)
Aga Radwanska: QF (2011-2013) > ?SF (2014)
:-D
Reagovat
tommr
zajímavý srovnání. Malej rozdíl mezi nima je jen v tom, že Aga už byla ve čtvrtfinále i předtím (2008), ale to je opravdu jen detail ...
Jinak bych oběma přál, aby jim to s tím GS titulem letos konečně vyšlo. Podobnou šanci jako letos už budou mít jen stěží. Tomášovi odpad z cesty Djokovic a Nadal momentálně nevypadá tak neporazitelně jako jindy. Aga má cestu má titulu dokonce ještě umetenější, protože jí odpadla Serena, Sharapovová i Azarenková ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno umetenejsi...Ono se to lehko rekne ale Domca vypada v zivotni forme a kosi souperku za souperkou. Jinak Aga jak na zacatku AO vypadala skoro bez formy se lepsi kazdym zapasem a proti Vice uz to byl moc dobry vykon, takze jsem rozhodne na jejich zapas strasne zvedavej. Snad Aga tu roli favoritky zvladne a pripadne s LiNa (pokud postoupi ona) by uz nemusela byt pod takovym tlakem. Jinak jsem rad, ze SF vypadaji takhle, protoze to je hezke nakroceni k ctyrem GS vitezkam :-) Nejsem rad, kdyz GS dominuji jedna nebo dve.hracky.
Reagovat
dadaft
ano, je to vzrušující.
4 hráčky ve špičkové formě a jedna z nich se stane poprvé grandslamovou šampionkou.
Reagovat
smazaný uživatel
ty musis byt uplne v sedmem nebi:D))))
Reagovat
Nancy_z
Je to maličkost, ale jedna z nich už GS šampiónkou je :-) Ale asi myslíš první titul AO ;-)
Reagovat
dadaft
Nancy_z - no jo, dík, sorry Nálinko. ))))

Vlk - ani nemluv. )))))))))))))
Reagovat
Sonja
pome!:-)
Kdyby vyhrála Domča, taky by mě to potěšilo, ale obávám se, že Stanford nezopakuje:-(
Reagovat
Mayo
paráda Radwa vyradila Azaru...u žien veľmi sympatické...ak to vyhrá hociktorá z tých štyroch budem rád (:
Reagovat
Fandina
Domču jsem viděla. Hrála agresivně a přitom soustavně. Jsem ráda, že to jde. Jsem s ní spokojená a samozřejmě držím palce do semi i dál!!
Aga s Vikou jsem viděla jen začátek a tam byla Aga super. Gratulace veliká. V semifinále bude Aga favoritkou, přeji Domče, mohla by jí porazit, ale v každém případě se na zápas těším, ať vyhraje kterákoli.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajimava situace ve slozeni SF:

Hned mne napadla jedna vec:
Aga v silene tri setove bitve podlehne Dominice. Na Li v pohodicce prejde prez Evzenii. Finale na Domcu uz bude moc, a Na Li to dotukne v pohode k titulu, aby za mesic jsme se dovedeli, ze tahle ticha pokorna dricka konci s tenisem:)

No dost se to nabizi, ale doufejme, ze to bude jinak. Situace je ovsem jeste vic nepredvidatelnejsi nez ve Wimbledone 2013!!! Tam byla pro mne jasna fav. v zaveru proste Marion, proste travarka od narozeni...:)

Tady to tipovat je tezke... pro mne spis opet efekt mikada.

Tak si to rozeberme:

Na Li > top hra na BL, horsi predvidavost, ale neskutecna determinace, skvela na prohozy, zkusenosti asi ze vsech nej, vzdy velmi dobre pripravena, vzdy behem turnaje zraje podle potreby, timing uzasny.

Evzenie > dobra predvidavost, celodvorcove pojeti hry, mlada, nabira zkusenosti, ovsem psychicky vypada zatim dobre...

Aga > technicky virtuoz, skvely pohyb na kurtu, top defense, velmi dobre zuksenosti, tenisova sachistka.

Dominika > nekompromisni utocny styl, schopna rozsekat kohokoliv, pokud je zdrava a v psychicke pohode, atleticka hracka, zkusena, ne ovsem tolik z akci GS.

Rozum mne rika Na LI.... ale podle mne rozum tady je kratky... a ted babo rad... nebo spise a ted sojecko rad:)))
Reagovat
blixa
No nestraš že by Na Li končila ?!

Jinak
- Dominika hraje asi v životní formě, ale nikdy nebyla v SF GS, myslím že to na ní trochu dolehne. Sice dala 2 hráčky TOP 10, ale přiznejme že nehrály zdaleka svoje maximum. Aga v současné formě je o něčem jiném.

- Aga - hraje výborně, nemá moc slabin, funguje jí hlava, proti Dominice ji favorizuju.

- Evža - neskutečně sebevědomá, atletický typ, ranařka, zatím jí vše vychází, otázka rovně že je, jak se vyrovná s prvním SF na GS

- Na Li - málem nám letos vypadla ale po vítězství se Šafářovou šla nesmírně nahoru, umí všechno, málo chybuje, zkušeností má na rozdávání,v SF ji favorizuju

Jestli bude předpokládané finále Na Li - Aga, těžké odhadovat, přál bych to oběma, ale přeci jen bych asi letos mírně favorizoval Agu, její technický a pestrý tenis by mohl na Na Li platit.
Reagovat
PetaM
Jen maličkost, Dominika už v SF GS byla ... :) Zkušenosti tudíž má :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt nevim ktera... mne rozum rika Li Na, ale dokazu si skvele predstavit i Agnieszku, jenze ja si dokazi i predstavit tu Domcu, nakonec ta uz pod tlakem davno neni... a Lisicki to take neni...
Aga ji muze vysachovat, ale take ne, krom toho ted bude pod tezkym tlakem Aga, jeste vetsim nez ve Wimbledone...
...dale, Aga je po zivotnim zapase....velky prulom, konecne Viku prehrala po te hadce... je to neco podobneho jak Ana prehrala Serenu... vis jak to nekdy byva po takovych velkych zapasech.... takze dokazi si predstavit i Domcu ve finale... A nakonec dokazi si predstavit i Evzenii... neskutecne odolna a komplexni hracka, jako je mlada, ale nekdy poprve to prijit musi...takze proc ne ted...nic ji nejak pro to nechybi...drsna je na to dost...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslim si, ze Aga bude pod vetsim tlakem nez ve Wimbledone. Ona sama bere Wimbl a travu jako jeji nej a tam proste vzdy bude pod tlakem, zvlaste jestli to bude vypadat v pavouku tak jako minuly rok. Aga bude pod tlakem ale myslim si, ze LiNa jeste pod vetsim a Aga si toho bude vedoma :-)
Reagovat
tommr
největší favoritka je podle mě Li Na ...
Nejvíc by si ale titul zasloužila Aga, který bych to opravdu přál ...
Bouchardová má naopak ještě dost času - vždyt zatím ještě nikdy nic nevyhrála a bylo by dost divný kdyby tím prvním titulem byl rovnou GS. Tak dobrá zase není ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jak vyhraje Aga, tak Queshe asi trefi slak...:D)
Je to asi tak pul roku, co jsme se chytli skarede o Agnieszku... jsem jeste nejak placl, ze ta rozhodne bude mit driv GS nez Petra, pokud se s Petrinou hrou neco nezmeni...ze to je rozhodne vic realnejsi....a uz to jelo....
... od te doby to bylo spatne...tak snad se z takovou moznosti vyrovna, kdyz Aga vyhraje.

Ale jinak - ja si myslim, ze to muze vyhrat kterakoliv...

Zajimal by mne treba nazor Sojky:) ktera z nich podle ni by mohla mit nej. sanci na titul a proc:)
Reagovat
smazaný uživatel
To stim queshem si pamatuju a doufam, ze budes mit pravdu :-) Bylo to na Wimbledonu po semifinale a nebo po finale. Pamtuji si to protoze, jsem si to precetl az druhy den jinak bych mu tam taky neco napsal.
Reagovat
smazaný uživatel
No, pod tlakem uz je:) H2H je jasnych 4:1 pro Agu... svym zpusobem ted si nemuze dovolit prohrat...i s nestalou Sabcou v SF vytekla ...s Domcou si to fakt nemuze dovolit...tyhle situace jsou narocne...

Dominika je hodne podcenovana, tak nejak obecne... jeji tenis je hodne narocny fizicky, je ultra utocny, Domca je atleticky schopna, ale..... ma hodne vypadku, zdravotni problemy atd...tak nejak se nedivim...ve vysledku
....ale pokud je v pohode, tak je fakt schopna rozsvancnout kohokoliv...u ni bude dulezite, aby byla fit fizycky... jinak by ji naopak Aga v pohode smazla z kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, ze je pod tlakem ale ja srovnaval ten tlak ve Wimblu jaky ma kazdy rok a zde na AO letos. Myslim, ze ona proste bere ten Wimbl uplne nejvic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, je fakt, mas asi pravdu... ono Wimbl je nejvic asi pro vsechny hrace.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je fakt, ze spousta hracu kdyz si maji vybrat turnaj, tak rikaji ten kde kraluji a nebo zrovna Wimbl. U Agy to ale myslim trochu tak, jakoze kdyby pripadne mela 2 jine GS, tak by je vymenila za 1 GS z Wimblu. Samozrejme mylit se muzu ale u ni mi to proste tak prijde. To same si treba myslim i u Sabine.
Reagovat
brixner
No, Vlku, hazky napsáno a střízlivý rozbor! ! Všichni víme, že půjde o momentální formu, protože tenisově na to mají všechny čtyři dámy a po dlouhé době osobně nevím, komu fandit nejvíc! Ten titul bych totiž dal všem, fakt! Jak píši výše, nejvíce přeji Cibuli, ale ať letos vyhraje kdokoli, já osobně budu spokojený! Já nevím...řekl bych, že dost bylo Sereny nebo Viky, tyhle holčiny jsou fakt super sestava! Brix
Reagovat
dadaft
já taky vůbec nevím. ))
VŮBEC.

dokonce ani nevím, komu bych to přál - přál bych to všem. ))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ktere bych to pral, to take nevim:D)))

A ani nedokazi napsat nejake poradi...:)

Jako causa Aga... je u mne bolestna zalezitost... ja jsem ji hodne fandil, strasne dlouho, dyl nez treba Petre. Myslim, ze pokud jde jen o tenisovou hru...ok, ale rozhodne vypadla z mych oblibenych hracek celkove. Byl to tvrdy, smutny, tezky, dlouhy proces... ale ja proste jinak nemohu.... Takze tady se nabizi, ze te bych to mohl prat nejmin....

....jenze, beru to tenisove, a urcite by si GS zaslouzila, za hru, kterou predvadi...takze i prez ty vsechny problemy, nedokazu Agu treba dat na posledni plac:))) Tim se mne rozbiji vse...
Reagovat
tommr
quesh je fanatik, kterej ve svý zaslepenosti vidí jen Petru a ostatní hráčky neuvěřitelně podcenuje. Se mnou se zase nedávno do krve hádal, že Halepová nemůže v dohledný době Petru nijak ohrozit. A po AO je Halepová už desátá, na Petru ztrácí necelejch tisíc bodů a může Petru předstihnout už během arabskejch turnajů ...
Reagovat
VlS
no tak se pochlap a rozhodni se, jak to vidíš!
Můj tip Genie - Na Li - Na Li, i když fandit budu opačně.
Dominika Aga - tak tady je to těžký - bude záležet na začátku zápasu. Jestli Dominice vydrží ta její střelba s málo chybami a nebude se vyhazovat, tak Aze nezbude než taky tlačit a to Aga nerada, radši si hraje to svoje v relativním klídku. Pak by mohla Aga znervóznět a Dominika s blesky v očích by mohla vyhrát. Jestli jí to tak uplně nepůjde, Aga získá klid a rozebere ji na prvočísla. A nebo cokoliv mezi tím. Tipnu si Agu, třetí skvělej zápas v řadě není u Dominiky moc pravděpodobnej. Fandím spíš Dominice.
Tom - Stan Nemohu jinak než Tom.
Roger - Rafa - Roger hraje obecně líp na AO, ale myslím, že se o5 složí a Rafa vyhraje. V tomto zápasu budu fandit tenisové podívané, nejsem fanda ani hater ani jednoho.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim to tak, ze jak ve WTA nebo ATP jeden tzv. "favorit" padne...
to je muj obecny tip:)
-----------------------
Pokud jde o konkretni zapasy... si myslim, ze je uplne jedno, co napisu...

Rafa x Roger > tezko rict, jak je na tom Rafa s rukou, Rafa favorit urcite.... budu tlacit dedka, takze tipnu Rogera.

Stan x Rebel > podle mne favorit Stan....budu tlacit Rebela na full, takze tipnu Rebela.

Aga x Domca > jasna fav. Aga.... Ovsem Dominika uz poprela vsechny pravidla, ktere se ji vubec tykaji... opet tip na prekvapeni. > Domca.

Na Li x Evzenie > Na Li podle mne fav., a opet tipnu prekvapeni... takze tip Evzenie....

Neco z toho urcite vyjde...:)
Reagovat
blixa
S ženským obsazením semi zatím velká spokojenst, doufám že ve finále bude Aga proti Li Na,hned po Petře moje nejoblíbenější playerky ;-). Zejména Aga proti Vice mě potěšila, mám rád její pestrý tenis a ne jen to bum bum. Vika docela pobavila, zejména když se třeba její standardní jek č.1 plynule proměnil do vzteklého vřískotu když zjistila že míč letí do autu a centrkurt lehnul smíchy, fakt dobrý, to už jsem dlouho neviděl :)
Reagovat
tommr
já jsem s výsledkama semifinále taky velice spokojenej i když jsem ze čtyř zápasů uhod výsledek jen v jednom případě. Nejvíc mě potěšila Aga, která předvedla opravdu dobrej výkon. Na tu její chytrou hru je radost se dívat ... :)
Reagovat
kada.tom
A gratulace Aze, musela dneska předvést moc dobrej výkon, když takhle seřezala Viku :-)
Reagovat
Titan
Aza a Vika je jedna osoba...:-) Jinak bych chtěl fakt vidět záznam celého utkání...
Reagovat
kada.tom
není :-) Aga, bez Agy, k Aze, vidím Agu, Ago!, o Aze, s Agou :-)
Reagovat
kada.tom
Po dnešku doufám ve finále Li - Radwanska :-)
Reagovat
Titan
Neberu, navrhuji změnu na Bouchard-Aga s tím, že Aga vyhraje svůj první a zasloužený GS, když jí to Dominika dovolí...:-))
Reagovat
kada.tom
tak ještě jinak - chci za vítězku buď Na nebo Agu ... nevadila by mi ani Genie, hlavně ne Cibulková .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych chtel jednoznacne za vitezku Agu. Finale Aga - NaLi. Ale pokud to vyhraje Bouchacka nebo Domca, tak mi to take nebude vadit :-)
Reagovat
VlS
dneska jak urvaná z řetězu, agresivita a dominance jí šla snad i z uší. Simona přitom vůbec nehrála špatně, chyby, které dělala byly hodně pod tlakem a spíš vynucené. No s Agou, pokud Domča vydrží hrát v prvních gemech vyrovnaně a nabudí se do módu "divoká kočka" to může bejt zajímavej zápas. Ale Aga hraje ten nejchytřejší tenis na okruhu, ví kam hrát a excelentně čte hru. Uvidíme. Fakt je, že finále Cibulka - Na Li by v sobě mělo hodně čili esence, ale tam se prvně musí obě dostat.
Reagovat
smazaný uživatel
Na ty ženský se opravdu nedá dívat. Ty zápasy jsem sice neviděl, ale že Vika dostane kanára od Radwaňský ? to mi stačí. Aby se do semifinále dostala 19tiletá holčička nebo nejošklivější slovenka o který celej rok neni slyšet, to se mezi chlapama opravdu stát nemůže.
Reagovat
aligo
Tak ty seš dobrej vocas...
Reagovat
petrulinka
Tak se nedívej, nikdo tě nenutí. A když se stejně nedíváš, tak nekritizuj. Aga dnes vyhrála zaslouženě, hrála skvěle, Azarenka pokazila co se dalo a ještě ke všemu se na kurtu chovala hrozně a ječela jak siréna, diváci ji vypískali. A to, že je v semifinále 19letá slečna snad je v pořádku, když např. taková Sharapova či Azarenka měly tituly taky v docela mladém věku ((nevím přesně, snad doplní Monty či někdo jiný). Jediné s čím souhlasím, je Dominika, kterou mám sice ráda, ale je fakt, že celý rok nehraje nic, a teď najednou se rozpomene, že by jí to i mohlo jít.
Reagovat
smazaný uživatel
... az po tobě troubo
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem to tak, že u těch žen není možné nikoho favorizovat jako u chlapů. viz Ivanovičová - porazí Serenu a hned na to vypadne právě s tou slečnou. A že Vika se zřejmě chovala jako rozmazlenej fakan, když jí to evidentně nešlo chápu. I když jak zde bylo řečeno šampionka by se takhle chovat neměla.
Reagovat
Jan
Dominika je hezká holka. Je sice malá, tak vypadá trochu nakynutě s těmi obrovskými svaly na nohách a prsy, ale to na věci nic nemění.
Reagovat
Titan
Naplánuji si spaní tak, abych viděl Dominiku. Pak vstanu a vidím summary prvního setu. I podle sestřihu bylo celkem jasné, kdo vyhraje, tak jsem šel zase spát.
Kdybych tušil, že moje oblíbená Aga umlčí neoblíbenou obhájkyni Azu, tak si dám černý čaj...:-) Fakt by mě zajímalo, jestli když zpíval kanárek, tak Vika ztichla...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak. Naopak. :-) Kazdopadne A.R. hrala fantasticky. Chvilema jsem si rikal, ze to snad ani neni mozny, z ceho dokazala udelat 15. Vedel jsem, ze je jako " jesterka ". Ale dneska byla maxi jesterka!! MOc jsem ji to pral.
Reagovat
Titan
A není někde nezkrácený záznam tohoto představení? Jistě to bylo lepší, než Zkrocení zlé ženy od Williama...:-)))
Reagovat
petrulinka
Já se dívala do stavu 1:1 na sety, pak jsem šla spát v domnění, že už to Azarenka dohraje vítězně. A teď toho lituju, že jsem to nedokoukala do konce. Zrovna se to přehrávám zpětně v televizi a musím říct, že Azarenka by zasloužila facku za to svoje chování, nemluvě o tom, že říkal dnes Mats v televizi, že byla i nějaká drzá na reportéra na tiskové konferenci. No musím říct, že naše Petra, která jistě dostávala velmi nepříjemné otázky na tiskovce, které jí určitě nebyly po chuti, by si toto nikdy nedovolila. Já jsem ještě donedávna byla k Vice spíše taková neutrální, ale po dnešku ji už fakt nemusím. Takto se prostě šampionka nechová.
Reagovat
tommr
na Eurosportu to určitě budou dávat během dne ze záznamu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aze, ve 3. setu dokonce dala Vice kanára..? Velmi zajímavé AO :)Ještě by mohl překvapit Babin a bude to ještě zajímavější :)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem musel jít brzy spát. Teď jsem vstal a koukám na tu pohromu... :(

Nevím, co se tam dělo, ale jsem z toho strašně smutný. V životě by mě nenapadlo, že Ana vyřadí v osmifinále Serenu a pak stejně nebudu mít v semifinále komu fandit. :( Asi jsem byl moc rozmlsaný z těch předchozích dvou ročníků AO... No, nedá se nic dělat. Takový začátek sezony jsem si nepředstavoval, ale brzy přijdou další turnaje, na kterých budu holkám fandit. Momentálně mě to ale strašně mrzí a nemám teď na nic náladu. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmíš si to takhle brát, je to jenom sport.. :-) Pusť si hudbu a za chvilku bude líp, aspoň to pomáhá mně.. :-) Já nemám komu fandit od čtvrtka, kdy vypadl Juan. Tak teď aspoň přeju Tomovi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já teď bohužel nemám čas pustit si hudbu. Za chvilku musím odjet pryč... Ale neboj, já se z toho nějak vyspím. :) Jenom už se bohužel nemůžu těšit na sobotu...
Reagovat
slacker
Dovolim si podotknout ze zadna pohroma se nekonala
Reagovat
tommr
tak aspon jednou zažiješ to čím si my co fandíme Petře procházíme skoro celou sezónu ... :)
Reagovat
Basa
A nějaká zmínka o mně?:) Tvrdil jsem Ti, že vyhraje Li Na. Samozřejmě je teprve SF, ale s Geeeeni by neměla mít problém a je tu finále, kde bude nejzkušenější. Tvé tři jména, která jsi psal z fandovství a asi ne z reálné šance končí v QF. Čímž samozřejmě nebodám do vosího hnízda a vůči Tobě mě to mrzí...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že je AO zajímavější v tom, že velké favoritky vypadly a mají šanci jiné hráčky, které mají leckdy zápasy mnohem zajímavější. Osobně fandím taky Lině :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na jednu stranu zase LiNu uz delilo par centimetru od vyrazeni drive nez treba Viku. Ale souhlasim, ze ani u Viky a ani Mashy jsem nevidel takovou formu jako u LiNa, az prave na ten zapas s Luckou.
Reagovat
Basa
Ale to je právě taky důvod, proč jí tak favorizuju - každýmu strašně takovej zápas pomůže:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj... Taky od te doby jede jak tank. A to utkani se Safinou bych ani tak nepriklanel nejake spatne forme v tom zapasu jako spise prekvapeni, jak Lucka na ni vjela od prvniho mice. Hodne mi ten prvni set pripadala Lucka jako Wawrinka, jak minuly rok to rozbalil na Djoka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co vy jste zažili s Petrou letos na AO, tak hrozné to zase nemám... S tím by se dal u mě srovnat spíš loňský Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Libore, já vůbec nepochybuju o tom, že tenisu rozumíš. :) To je snad samozřejmé, že jsem Anu, Mashu a Viku napsal z fandovství. Ale zároveň jsem opravdu věřil, že to jedna z nich dokáže. Nevidím důvod, proč by neměly reálnou šanci. Vždyť Vika a Masha byly po vyřazení Sereny nejvýše nasazené a Ana vyřadila právě Serenu... Takže v tomhle mi připadáš tak trochu jako generál po bitvě. :) A taky nezapomeň, jak jsem ti napsal, že Na Li je největší konkurentka mých favoritek v boji o titul...

Jinak já jsem zase v posledních dvou letech uhodl, že AO vyhraje Vika. :) Nebo třeba Genie Bouchard jsem letos označil za "černou kobylku AO" (je ale fakt, že jsem u ní tipoval "jenom" čtvrtfinále)... Takže já sice nejsem nejlepší tipér (většinou tipuju podle sympatií), ale i mně občas něco vyjde. :)
Reagovat
anajka
skvelá hra, skvelá výhra. Blahoželám.
Pri druhom prebudení ďalšia dobrá správa, bieloruská siréna vonku,
v semi ticho.
Reagovat
Frick
Zaútočit na desítku?
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanská je celkom určite najvačšou favoritkou súťaže a zároveň najhoršou možnou súperkou pre Cibuľkovú..Naozaj nepredpokladám, že by jej trpezlivý, vychytralý tenis neprišiel Cibulkovej na kloub..Semifinále je však pre Dominiku vyrovnaním osobného GS rekordku a fantastický úspech novej sezóny..
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvetsi favoritkou rozhodne neni. S LiNa jsou tak nastejno. Hlavne LiNa tu ma docela formu a vzhledem k tomu, ze tu uz dvakrat byla ve finale tak se ji tu ocividne dari. Jejich vzajemnej souboj bych ve finale chtel videt...
Reagovat
misoSK
pre mna top favoritka Na Li, prinajmensom rovnocenne s Agou, ale ked si spomeniem ako ju v Australii rozobrala Cinanka pred rokom tak sa priklanam ku nej
Reagovat
smazaný uživatel
Aga bude stoj co stoj chtít získat svůj 1. GS a to jí může zvazovat. Podobně jako ve Wimbl, kdy prohrála klíčový a vyrovnaný zápas se Sabine.
Pro Domču hratelná soupeřka, hratelnější, než by byla Viktória si myslím.
Vítězství Genie nad Na Li by bylo obrovským překvapením, ale může hrát uvolněně a bez tlaku.
Reagovat
tommr
no já jsem právě velice zvědavej jestli si Aga vezme ponaučení z Wimbledonu nebo jestli se zase bude zbytečně stresovat. Myslím si, že pokud bude hrát uvolněně tak by Cibulkovou měla přehrát. Ve finále s Li Na by to pak na šance bylo zhruba vyrovnaný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Dominice. I když nejsem její fanda, přál bych Slovákům šampionku z GS.
Reagovat
misoSK
Zeby Berda a Cibulkova ako sampioni AO? Keby Slovensko a Cesko ovladli GS turnaj tak by to bol pamatny den
Reagovat
smazaný uživatel
Líbilo by se mi to - Čech kdyby vyhrál chlapy a Slovenka ženy, ale reálně to přinejmenším bude dost těžké.
Reagovat
Fandina
Berda s Cibulí, tak to by bylo supeeeeeeeeeeer! Držím palce!!!
Reagovat
Jan
Pěkná představa. Ale ještě je to hodně daleko.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist