Čilič titul v Cincinnati obhajovat nebude, US Open prý stihne

11. 8. 2017, 17:01
Aktuality 1
Wimbledonský finalista Marin Čilič se po Montrealu odhlásil kvůli zranění přitahovače i z dalšího turnaje Masters 1000 v Cincinnati, kde měl příští týden obhajovat loňský titul. Osmadvacetiletý chorvatský tenista je ale přesvědčen, že stihne poslední grandslam sezony US Open, jenž startuje v New Yorku 28. srpna.
Profily hráčů
Marin Čilič

"Léčba postupuje dobře, ale ne natolik rychle, abych se dokázal připravit na turnaj v Cincinnati. Stále se necítím natolik stoprocentně, abych dokázal hrát na nejvyšší úrovni," uvedl šestý hráč světového žebříčku Čilič, jenž se zranil v prohraném červencovém finále Wimbledonu s Rogerem Federerem.

Čilič loni v Cincinnati po finálové výhře nad Andym Murraym získal svůj jediný titul z turnajů Masters 1000, Nyní má ještě dva týdny na to aby se stihl připravit na US Open, na němž v roce 2014 vybojoval svou jedinou grandslamovou trofej.

V Cinncinati bude chybět i první hráč světa Murray, jenž stále laboruje s bolestí kyčle, či Novak Djokvič a Stan Wawrinka, kteří po Wimbledonu předčasně ukončili sezonu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
sprchon
Snad bude Marin na USO v plné síle. :) (a to nepíšu jen tak, mám ho rád)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist