Clijstersová se vrátí, věří Davenportová

20. 3. 2009, 15:31
Aktuality 10
Sama už jednou s tenisem skončila. Na necelý rok, aby se jako novopečená matka na okruh WTA vrátila. Teď Lindsay Davenportová tvrdí, že podobný comeback možná předvede i Kim Clijstersová. "Myslím, že by mohla znovu hrát na turnajích," říká Američanka.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

Bývalá světová jednička Kim Clijstersová pověsila raketu na hřebík v květnu 2007, v pouhých třiadvaceti letech. Loni v únoru se jí narodila dcera Jada Ellie a zdálo se, že vítězka US Open z roku 2005 a dvojnásobná vítězka Turnaje mistryň na tenis zanevře definitivně.

Minulý týden ale Belgičanka přijala pozvání do letní americké soutěže družstev World Team Tennis. Najednou se začalo spekulovat o jejím možném návratu na okruh WTA a dohady nyní přiživila i Lindsay Davenportová.

"Kim Clijstersová mi poslala mail, ve kterém se mě ptala na cestování a životem s dítětem na okruhu WTA," prohlásila Davenportová, matka syna Jaggera, která v Indian Wells komentuje pro stanici FOX Sports. "Proto si myslím, že vedle exhibičních zápasů ve Wimbledonu a ve Spojených státech bude hrát turnaje WTA," dodala na adresu tenistky, která 17. května nastoupí vedle Tima Henmana proti manželskému páru Agassi/Graffová při příležitosti představení nové střechy centrálního dvorce ve slavném Wimbledonu.

Před několika dny se podobně vyjádřil také bývalý kouč Clijstersové Carl Maes. "Když skončila, nikdy jsem neříkal, že je to navždycky," řekl. "Myslím, že je příliš brzy něco říkat, ale někde vzadu v hlavě o tom musí přemýšlet. Jestli je fit a chce hrát, pak je to možné. Nepřekvapilo by mě to."

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
dobrá hra Kim!
Reagovat
smazaný uživatel
Nic moc, takové míčky bych vracel taky...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je opravdu neuvěřitelné skvělá bojovnost:-)
Reagovat
smazaný uživatel
hotovej Nadal v sukni! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Esposito, jaktože nechodíš na Diskusi??
Reagovat
smazaný uživatel
Co tam??? nesázím, takže 90% příspěvků mě nezajímá a těch zbylých 10% vulgarismů, blbých keců, dohadování si taky rád odpustím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesázíš?? Tak to se s tebou přestávám bavit:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
;-(
Reagovat
smazaný uživatel
to štika: štika, ty by si vracel tak splavky z vodní hladiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká štika, ty voe:-)) Já bych to vracel v pohodě - potom ty míčky podavačům, co bych je zvedl ze země:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist