Co přinese 44. týden: Na Masters v Paříži bude hrát osm členů Top 10, ženy mají na programu BJK Cup

29. 10. 2021, 10:38
Previews 4
Letošní sezona se pomalu chýlí ke konci. Zatímco ženy budou mít o kompletním složení blížícího se Turnaje mistryň jasno do konce týdne a v tom příštím je čeká finálový turnaj Billie Jean King Cupu v Praze, muži o poslední dvě postupová místa zabojují ještě na Masters v Paříži. V hale Bercy se představí osm členů Top 10 v čele se světovou jedničkou Novakem Djokovičem.

Z Top 10 chybí akorát zranění Rafael Nadal a Dominic Thiem. Pětinásobný šampion Novak Djokovič odehraje svůj první soutěžní zápas od prohraného finále na US Open a řadí se mezi největší favority. Triumf se pokusí obhájit jeho přemožitel z newyorského souboje o titul Daniil Medveděv.

Turnaj proběhne bez české i slovenské účasti.

Divokou kartu od pořadatelů dostali Andy Murray a domací tenisté Richard Gasquet, Pierre-Hugues Herbert a Arthur Rinderknech.

Více informací přineseme v našem velkém preview.

ROLEX PARIS MASTERS
• Shrnutí •
Loňské finále: Medveděv (3-Rus.) - Zverev (4-Něm.) 5-7 6-4 6-1
Kategorie: ATP Masters 1000
Místo konání: Paříž, Francie
Povrch: tv. povrch / hala
Dotace: 3.084.450 eur
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
Fandina
Osm členů TOP 10 v Paříži. Tak to je super. A Ríšánek dostal WC. No jo no, pomalu a jistě kráčí směrem k důchodu, nicméně, jsem ráda, že jeho jednoručák i styl uvidím i v Paříži. smile
Reagovat
Fandina
FED Cup v názvu mě potěšil. I když se to jmenuje jinak, pro mě je to FED Cup. Sice v jiném formátu, ale pamatuji dobu, kdy se to také hrálo na jednom místě. Péťa s Kájou nehrají, kdyby ano, naše holky bych favorizovala. Ale i tak, snad to naše holky dají. FED je nevyzpytatelný a i jinak se těžko předvídá, ale pokud naše holčiny dají Angel, tak to vidím dobře. Pojďte!!!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
no vidíte, musím to opravit, síla zvyku smile
Reagovat
Fandina
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist