ČT: Policie údajně zadržela muže podezřelého z napadení Kvitové

23. 5. 2018, 21:55
Aktuality 28
Policisté údajně zadrželi muže podezřelého z předloňského napadení tenistky Petry Kvitové. Uvedla to dnes Česká televize. Policie na twitteru pouze potvrdila, že byl případ opět otevřen, žádné další informace ale zatím zveřejňovat nechtěla. Neznámý muž tenistku napadl nožem v prosinci roku 2016 v jejím bytě v Prostějově. Při potyčce jí způsobil vážné poranění ruky.
Profily hráčů

Loni v listopadu policisté oznámili, že se jim pachatele nepodařilo dopadnout a případ odkládají. Dnes ale policie bez dalších podrobností oznámila, že případ před několika měsíci znovuotevřel útvar policejního prezidia. "Vzhledem k probíhajícímu prověřování nemůžeme uvolnit jakékoliv informace, jelikož by mohly ohrozit celé trestní řízení," doplnila policie.

Kvitová při výslechu po napadení agresora popsala a policisté zveřejnili jeho předběžnou podobu. Jednalo se o muže ve věku do 35 let, vysokého asi 180 centimetrů, se světlou pletí, hnědýma očima a krátkými hnědými vlasy. Vypsána byla také odměna za informace vedoucí k jeho dopadení, která vyšplhala na půl milionu korun.

Kvitová se po napadení podrobila operaci všech prstů a nervů levé ruky. Rekonvalescence trvala řadu měsíců, na turnaje se vrátila loni v květnu při French Open.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

28
Přidat komentář
George_Renel
https://olomouc.idnes.cz/prostejov-petra-kvitova-napadeni-porezani-soud-vazba-pf4-/olomouc-zpravy.aspx?c=A180524_161509_olomouc-zpravy_stk
Reagovat
stefankelner
Aby sa dana osoba s tým čo najskôr vyrovnala... S psychologickeho hľadiska sa uda všeobecný popis. A zo Zemou a Mesiacom to nemá nic spolocnr.. Je to len o hlave!
Reagovat
George_Renel
A co tím chceš Pišto říci?
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste tak naivní :D, nikoho nechytli!!!!! Je to jen záměr jak už to celé navždy zamlčet!!
Reagovat
janek_da
Dneska bude větrno. Pozor aby ti nespadl alobal z hlavy!!!!
Reagovat
Krisboy
Vždyť má pravdu. Fricek sem pořád píše a to by z cely asi nemohl...
Reagovat
dunphy
Já si teda myslím, že to udělal reptilián. A už se dávno zdejchnul na svoji domovskou planetu, takže museli najít pozemského obětního beránka.
Reagovat
Srdjan
MICHAL HRDLIČKA, dobře, že už go chytli, spoluúčast na TČ bude mít i Karolíná, to bude pro ní konec s tenisem!
Reagovat
ttopi
Jestli je to fakt on, tak je to slušný setěr pro všechny ty blby, co psali, že se Kvitová sama pořezala a pak to chtěla na někoho hodit a zničit mu tím život.
Reagovat
Krisboy
To fakt někdo tvrdil?
Reagovat
blixa
Jojo, takovejch blbů je kupodivu docela dost. Stejná sorta lidí co tvrdí, že Američani nikdy nebyli na Měsíci a Země je placatá.
Reagovat
Kozoroh
https://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180523_195623_domaci_bja&vlakno=90589775
Reagovat
Kytka
Konečně ho hajzla mají. A teď aby šel co nejdřív bručet. No řekla bych, že vazba tam bude určitě. Tohle si nikdo nevezme na triko, když se skrýval, jde o opakovanou stejnou tr. činnost atd. Tak tahle zpráva mně hodně potěšila.
Reagovat
Frick
Nepíšou, že by byl odsouzen.
Reagovat
Frick
...myšleno někdy v minulosti.
Reagovat
Kytka
Ne, ale ve zprávách říkali, že je podezřelý s obdobné trestné činnosti - loupeží na seniorech apod. Když pokračuje ve stejné trestné činnosti, je to jeden ze tří důvodů vzetí do vazby. Nehledě na to, že jsou to závažné trestné čin a hrozí mu tak vysoký trest.
Reagovat
FulnekUltras
tak doufám, že jsi už aspoň vyloučil kráječ na chleba... ;-)
Reagovat
Frick
Sledování OVRZ 20 h/denně.
Reagovat
smazaný uživatel
Mnohem brutálnější trest by bylo povinné čtení tvých příspěvků!
Reagovat
Krisboy
Proč trest? Vždyť spousta lidí (např. ty) to čte dobrovolně?
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny ani zdaleka ne!
Reagovat
Krisboy
I tak je to masochismus :)
Reagovat
smazaný uživatel
To souhlasím :))
Reagovat
Krisboy
Máš k tomu sklony?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, jsem fanynka Petry!
Reagovat
Krisboy
Tak to jo, to jinak ani nejde :)
Reagovat
d@ve
Nebyl jsi Fricku taky jeden z těch, kdo spekulovali, že to je celé divadlo a že se Petra zranila sama? :/
Reagovat
Nenela
Jasne ze byl! Jeho teorie byly hodne bizarni.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist