Další návrat: Šafářová bude hrát s Mattekovou-Sandsovou na Livesport Prague Open

7. 3., 15:55
Aktuality 24
Tenistka Lucie Šafářová (37) na pár měsíců vzkřísí veleúspěšnou kariéru, kterou ukončila před pěti lety. Chystá se naskočit do čtyřhry a opět vytvořit pár s kamarádkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou (38).
Lucie Šafářová (@ Profimedia)

Provdala se za hokejistu Tomáše Plekance. Narodily se jim dcera Leontýnka a syn Olík. Jako expertka CANAL+ Sport, v jehož týmu se činila například na nedávném turnaji v Dubaji, zkouší druhou kariéru.

Nicméně delší dobu jí v hlavě klíčila svůdná myšlenka, kterou se nedávno rozhodla uskutečnit. Na zmíněném podniku si zatrénovala se svou někdejší americkou parťačkou a blízkou přítelkyní Bethanií, načež se v příjemném stínu malebného zákoutí areálu usadily k jedinečnému rozhovoru.

Na CANAL+ Sport tak vznikl pořad Advantage Bethanie Mattek-Sands, z něhož letí do světa oznámení, že se znovu dává dohromady pár, který v minulosti posbíral pět deblových grandslamových titulů.

"Chci, aby se náš tým Bucie vrátil na scénu, abychom si užily nějakou legraci a aby mě mé děti viděly v akci při zápasech," řekla Šafářová, někdejší světová pětka v singlu a jednička ve čtyřhře. "Nebudeme se upínat k nějakým výsledkům," reagovala nadšená Mattek-Sands. "Ale vím, že když se sejdeme, vždycky vznikne spousta energie a zábavy. Když jsme spolu, přináší to světlo do mého života."

Dříve úspěšná dvojice má jistý start na Livesport Prague Open, které se uskuteční od 21. do 26. července.

"Neváhali jsme ani vteřinu, když se na nás Lucka obrátila s prosbou o divokou kartu," říká Miroslav Malý, ředitel podniku a pořádajícího klubu Sparta Praha. "Úsměvné je, že se na našem turnaji s českými fanoušky loučila. Teď se těším na krásné uvítání, které jí společně přichystáme. Sleduju, jak se u nás na návrat tvrdě připravuje. Je velká profesionálka, a tak jsem přesvědčen, že nás čeká několik parádních zápasů."

Známé si z Lucie Šafářové utahují, že patrně objevila nějaký zázračný zdroj energie. Neskonale činorodá žena komentuje mače WTA Tour pro CANAL+ Sport a účinkuje ve studiích. Dalších aktivit se neobává.

Případ Šafářová: Profesionálka, či hobby hráčka? Buď kartu neměla dostat, nebo měla dohrát

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

ČTK

Komentáře

24
Přidat komentář
Frick
No, kdo to sem asi před měsícem psal, když ji viděl trénovat na kurtě? No, kdo...
Reagovat
zfloyd
docela se na ní těším , určitě budu koukat
Reagovat
Mony
Já hlavně na přeliv a podkolenky Bettky..Doufám, že si nechá nějakou outfit perlu na Prahu..
Reagovat
Yonaash
No máš pravdu, že ty modely jsou buď hrozný, anebo ještě hrůznější. Vždycky vypadá jak uklízečka nebo štětka
Reagovat
Mony
Reagovat
Nola
zaujimave, ako si byvale hracky po materskej veria na navrat....

uz chyba iba Masha, Ivanovic, Kuznetsova....... vsetko GS vitazky a nakoniec preco nie Cibulkova, ta zacala chudnut, mozno sa tiez pripravuje na navrat..... dostanu PR a hracky od 30 smerom nadol budu hrat kvaldu na turnajoch
Reagovat
Haitik
Kuznetsova vlastně nikdy oficiálně kariéru neukončila, ne? :D

Ale jinak jsem rád, že Masha takové nápady na návrat nemá, i když bych jí strašně rád viděl na kurtu ještě jednou, tak jsem na jednu stranu rád, že si žije svůj život s mimčem a Alexem a nyní úspěšně podniká a užívá si života :-) A i za tenisem zdá se udělala tlustou čáru a nevypadá, že by se jí stýskalo.
Reagovat
Yonaash
Tyhlety návraty před čtyřicítkou jsou teď nějak v kurzu, koukám. Každý se chce ještě objevit, vrátit, znovu loučit... Když nepočítám Strýcovou a Svitolinu, moc šťastně to ale většinou nedopadne. Viz Wozniacki, Serena, Venus to je vyloženě ostuda, že se plahočí po 1.kolech na WC - tahle šampionka by měla vědět, co je důstojný odchod. No, uvidíme co Šafi
Reagovat
EllNino
Upřímně mě to moc nebaví, akorát to zabírá místo mladším holkám, poslední dobou na PR startuje na GS 8 a někdy i více hráček kvůli dřívější slávě ... neřeknu dlouhodobé zranění typu Mušky nebo Markéty, ale tyhle nekonečné návraty Kerber, Wozniacki, Venus, Nadala atd. by za mě měly mít nějakou úroveň

Buď se vrať plnohodnotně na tour a nebo ahoj
Reagovat
misa
Pravidla by to měla nějak omezovat, např. chráněný žebříček jen do 35 let a počet WC omezený i pro gs. šampion(k)y. Ale diváky ti starší asi pořád lákají, tak se nic měnit nebude.
Reagovat
FandimRF
Jasne ze mas pravdu, a na druhou stranu je chápu, že je to nebaví sedět doma. Nic jineho v životě neumí, tak jim pak na Výsledku už nezáleží.
Reagovat
jackiec
stejně bude sedět doma, jen o něco později
Reagovat
Blondie
Serena si snad 3x zahrála GS finále, ne? To fakt nevidím jako nešťastný konec :)
Reagovat
Yonaash
Já myslel ten její druhý návrat - před dvěma roky, jak hrála debla se Žabérkou a pak se ségrou proti Lindě a Hrádě. A mezitím těch několik zoufalých singlů
Reagovat
misa
V Praze by mohla dostat kartu i do dvouhry, to by bylo zajímavé :)
Reagovat
Kandinsky1
Návrat na pár měsíců, takže jen tak pro zábavu?
Jestli budou nějak moc úspěšné, tak to bude pro ženskou čtyřhru pěkná ostuda.
Reagovat
jackiec
tak ten debl prakticky nemá žádnou úroveň,i strejcová nehrála jak dlouho a vyhraje wimblas...s trochou štěstí by to ještě zvládla i navrátilová se shriverovou
Reagovat
com
Na Plekancovou neni nikdo zvedavej
Reagovat
vavrinec
Já tedy ano. Ale na vaše komentáře zvědavý opravdu nejsem, pane come.
Reagovat
com
a na co ste zvedavy pane Vavrince Decka ji evidentne ke spokojenosti nestaci, tak si ma najit jinou zabavu a ne zabirat na turnaji misto aktivnim hrackam
Reagovat
Holahej
Reagovat
aligo
Já ano
Reagovat
Alien
Mám to podobně. Jenom s Idou Raskenovou!
Reagovat
misa
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist