Damm s Víznerem se do finále nedostali

3. 4. 2008, 20:48
Aktuality 0
Český deblový pár Martin Damm s Pavlem Víznerem, v Miami osmý nasazený, na třetí letošní finále nedosáhl, přestože měl tři mečboly. Po dramatické koncovce se z postupu raduje indicko-bahamská dvojice Bhupathí Knowles. Své semifinálové soupeřky už zná Květa Peschkeová s Rannea Stubbsovou - narazí na turnajové jedničky Blacková/Huberová.
Martin Damm (vpravo) s Pavlem Víznerem v Miami na finále nedosáhli

Duo Damm/Vízner si už letos dvě finále zahrálo, v Marseille čeští tenisté dokonce získali titul. Na prestižním turnaji v Miami byli blízko postupu do finále, ale ten si doslova nechali proklouznout mezi prsty.

Damm s Víznerem dnes narazili na turnajové čtyřky Inda Bhupathého s Knowlesem z Baham, s nimiž letos už jednou prohráli - ve finále v Dubaji. Dnes byli zkušení čeští deblisté blízko odplatě, když vedli 6-7 6-4 a ve zráceném třetím setu 9-6. Jenže se třemi mečboly nedokázali naložit podle svých představ - prohráli pět výměn v řadě a to je stálo účast ve finále na štědře dotovaném turnaji na Floridě.

Indicko-bahamská dvojice Bhupathí/Knowles se své finálové soupeře doví z dnešního druhého semifinále mezi bratry Bryany a párem Jihoafričanů Coetzee/Moodie.

Peschkeovou čeká nejvýše nasazený pár
Květa Peschkeová společně s Australankou Rennae Stubbsovou postoupila do semifinále už včera, ale jména svých soupeřek znají až dnes. O finále si zahrají s nejvýše nasazenou zimbabwsko-americkou dvojicí Blacková/Huberová. Turnajové jedničky dnes ve třech setech přehrály Číňanky Peng/Sun.

ATP Masters Series Miami - čtvrteční výsledky:

Čtyřhra - semifinále:
Bhupathí/Knowles (4-Ind/Bah) - Damm/Vízner (8-ČR) 7-6(5) 4-6 11-9

WTA Miami - čtvrteční výsledky:

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Blacková/Huberová (1-Zim/USA) - Peng/Sun (Čín) 6-3 4-6 10-6

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist