Daniel v souboji finálových debutantů porazil Jazírího a v Istanbulu slaví titul

6. 5. 2018, 19:07
Aktuality 0
ATP ISTANBUL - Souboj dvou debutantů ve finále turnaje ATP vyhrál Taro Daniel. Pětadvacetiletý japonský tenista na antuce v Istanbulu zdolal po téměř dvou a půl hodinách dvousetového boje Tunisana Maleka Jazírího a slaví nečekaný triumf.
Profily hráčů
Taro Daniel

Teprve tento týden v Istanbulu si Taro Daniel zahrál poprvé v semifinále turnaje ATP a nakonec svůj životní týden vyšperkoval titulem.

Pětadvacetiletý Japonec ve finále porazil 7-6 6-4 Tunisana Maleka Jazírího, který si finále zahrál ve 34 letech rovněž poprvé v kariéře.

"Těžko hledám slova. Tohle je pro mě největší úspěch a asi mi to ještě úplně nedochází. Děkuju divákům za podporu," prohlásil Daniel, který měl letos na kontě jen dvě výhry v hlavní soutěži turnajů ATP. Jednu si připsal v Miami proti Novaku Djokovičovi.

• ATP 250 ISTANBUL •
Turecko, antuka, 486.145 dolarů
nedělní výsledky (06. 05. 2018)
• Dvouhra - finále •
Daniel (Jap.) - Džazírí (Tun.) 7-6(4) 6-4
• Čtyřhra - finále •
Inglot/Lindstedt (Brit./Švéd.) - McLachlan/Monroe (1-Jap./USA) 3-6 6-3 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist