Davenportová nebude hrát ani v Los Angeles

17. 7. 2008, 09:18
Aktuality 1
Dvaatřicetiletá Američanka Lindsay Davenportová se nemůže zbavit bolesti zraněného kolene. Od Wimbledonu se odhlásila z turnaje ve Stanfordu a hrát nebude ani příští týden v Los Angeles, kde získala čtyři tituly.
Profily hráčů
Lindsay Davenportová

Davenportová se po narození syna vrátila na kurty loni v srpnu. Dobrými výkony a výsledky se rychle vyhoupla mezi 30 nejlepších tenistek světa. Od poloviny dubna ji však trápila nemoc a po téměř tříměsíční pauze se objevila až ve Wimbledonu.

Trojnásobná grandslamová vítězka si ale při tréninku na slavném turnaji v All England Clubu poranila koleno. Zápas 1. kola proti Renatě Voráčové ještě i přes bolest vyhrála, ale k dalšímu zápasu už nenastoupila.

Právě zranění ji donutilo se odhlásit z právě probíhajícího turnaje ve Stanfordu, a také z Los Angeles, kde se bude hrát příští týden. Davenportová v Kalifornii získala 4 ze svých 55 titulů.

Olympijská vítězka z Atlanty 1996 plánuje start na hrách v Pekingu, které začnou 8. srpna.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist