Davenportová přišla o turnaj ve Stanfordu

15. 7. 2008, 08:53
Aktuality 0
Lindsay Davenportová se odhlásila z turnaje v americkém Stanfordu. Dvaatřicetiletá trojnásobná šampionka stále nevyléčila zranění pravého kolena a v posledních šesti týdnech tak kvůli němu přišla už o třetí turnaj. V pavouku nahradí bývalou světovou jedničku Kanaďanka Aleksandra Wozniaková.
Lindsay Davenportová

"Mrzí mě to, protože turnaj v Stanfordu je jedním z mých nejoblíbenějších," citovala agentura AP Davenportovou. "Bohužel, koleno stále není v pořádku a proto nemůžu hrát," dodala vítězka turnaje z let 1998, 1999 a 2004, která se rozhodla nenastoupit k duelu prvního kola s osmou nasazenou Franceskou Schiavoneovou po pondělním tréninku.

Davenportová kvůli zraněnému kolenu přišla v polovině června o turnaj v Eastbourne, stejné zdravotní potíže ji přinutily odstoupit před zápasem druhého kola ve Wimbledonu.

Další Američanka Ashley Harkleroadová sice ve Stanfordu nastoupila, ale rozloučila se s ním už v prvním kole. V něm totiž nestačila na Ukrajinku Katarynu Bondarenkovou, které podlehla 5-7 2-6.

Výsledky - Stanford:
Dvouhra - 1. kolo:
Bartoliová (6-Fr.) - Amanmuradovová (Uzb.) 6:1, 6:3, Bammerová (Rak.) - Govorcovová (Běl.) 7:5, 6:2, Sugijamaová (Jap.) - Glatchová (USA) 6:2, 3:6, 7:5, Klejbanovová - Vesninová (obě Rus.) 4:6, 6:2, 6:3, K. Bondarenková (Ukr.) - Harkleroadová (USA) 7:5, 6:2.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist