Davenportová se odhlásila z Roland Garros

20. 5. 2008, 21:25
Aktuality 0
Bývalá světová jednička Lindsay Davenportová se dnes omluvila z blížícího se Roland Garros. Z pařížského grandslamu se odhlásila z osobních důvodů.
Profily hráčů
Lindsay Davenportová

Jednatřicetiletá americká tenistka se měla na pařížské antuce představit po třech letech a poprvé od doby, co se loni vrátila na kurty po jedenáctiměsíční pauze po porodu syna. Nejlepším výsledkem Davenportové na Roland Garros byl postup do semifinále před deseti lety, při poslední účasti vypadla ve čtvrtfinále.

Z turnaje se odhlásily také její krajanky Meilen Tuová a Meghann Shaughnessyová. V soutěži toto trio nahradí Kanaďanka Aleksandra Wozniaková, Hsieh Su-Wei z Tchaj-wanu a Kolumbijka Catalina Castaňová.

Další "americkou" ztrátou byl už v pondělí Andy Roddick, který se odhlásil kvůli zranění ramena. V pavouku ho nahradí finalista Roland Garros z roku 2004 Argentinec Guillermo Coria.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist