Davenportová: Sestry Williamsovy s týmem USA do Ruska nepojedou

30. 3. 2008, 13:26
Aktuality 0
Stejně jako ve čtvrtfinálovém duelu s Německem se americký fedcupový tým bude muset zřejmě obejít bez sester Williamsových i v semifinále, které hraje koncem dubna v Rusku. Alespoň to tvrdí Lindsay Davenportová, která by tak v případě absence Sereny a Venus zůstala americkou jedničkou.
Davenportová: Sestry Williamsovy s týmem USA do Ruska nepojedou

"Viděla jsem se s Venus před měsícem v Memphisu a řekla že nepojede," nechala se slyšet Davenportová po postupu do třetího kola Sony Ericsson Open. "Zkoušela jsem ji chvíli lámat, ale s úsměvem mi řekla "ne"."

"Se Serenou jsem se viděla až teď v Miami. Byla jsem s ní ale jen krátce, a tak jsem na ní zavolala zda do Ruska pojede. I ona řekla jasně "ne"," dodala Davenportová na adresu druhé ze sester Williamsových.

Ačkoliv bez nich bude americký tým mnohem slabší, bývalá světová jednička své krajanky nijak nekritizuje. "Jejich rozhodnutí zcela respektuji." V nominaci Američanek tak zřejmě dostane šanci vedle Davenportové Ashley Harleroadová, Vania Kingová a deblistka Lisa Raymondová.

Ruský tým se bude moct spolehnout na kvalitu pěti tenistek, které patří do elitní světové patnáctky - Šarapovové, Kuzněcovové, Čakvetadzeové, Dementěvové a Safinaové.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist