Davenportová znovu přerušuje kariéru, je těhotná

18. 12. 2008, 11:59
Aktuality 0
Bývalá světová jednička Lindsay Davenportová se navzdory předchozím prohlášením neobjeví na nadcházejícím Australian Open. Americká tenistka totiž čeká druhé dítě a znovu bude muset přerušit svou kariéru. "Samozřejmě je to pro mě velké, ale krásné překvapení. Znamená to, že v dohledné budoucnosti bude tenis na vedlejší koleji," uvedla Davenportová.
Profily hráčů
Lindsay Davenportová

Trojnásobná grandslamová vítězka porodila loni v červnu syna Jaggera, konec kariéry to ale pro ni neznamenalo. Ještě na sklonku roku 2007 se na okruh WTA vrátila a od svého comebacku vyhrála čtyři turnaje.

Na dvou z nich Davenportová triumfovala na začátku letošního roku, od dubna se ale objevila pouze na dvou turnajích, Wimbledonu a US Open, ostatní podniky WTA vynechávala kvůli zraněnému koleni.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist