Davis Cup: Američané jsou po 10 letech bez Roddicka i Blakea

18. 2. 2010, 14:04
Aktuality 2
V nezvyklé sestavě poletí američtí tenisté k zápasu prvního kola Davis Cupu do Srbska. V jejich týmu totiž poprvé od roku 2000 nejsou Andy Roddick ani James Blake. V nominaci pro duel se Srbskem se tak objeví debutant John Isner, Sam Querrey a bratři Bob a Mike Bryanovi.
Andy Roddick

Sedmý hráč světa Roddick i další tradiční americký trumf Blake již dříve oznámili, že letos v Davis Cupu hrát nebudou. Sedmadvacetiletý Roddick jako důvod uvedl potíže s levým kolenem, které prý nechce tolik zatěžovat. "Rozhodně jsme jim nezavřeli dveře do týmu. Sám Andy říkal, že pauza neznamená, že v Davis Cupu už nikdy hrát nebude," řekl nehrající kapitán Patrick McEnroe.

V týmu je nahradí 25. hráč světa Isner a pro čtyřiadvacetiletého tenistu bude zápas se Srbskem premiérou v týmové soutěži. Dvaadvacetiletý Querrey (31. hráč světa) se chystá k druhému zápasu.

Američané se Srbsku postaví na antuce v Bělehradě. Vítěze pak v červenci čeká čtvrtfinále s Chorvatskem nebo Ekvádorem.

pva, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ze Isner a Querrey dostanu sancu. Su podobne typy ako Roddick si myslim ked bol mlady aj on bol len ranar a sa vypracoval na kompletnejsieho hraca to iste ked spravia Querrey a Isner tak mozu ist do top 10. Samozrejme porovnavat s Roddickom sa asi aj tak nebudu moct predsa len bol 1cka a vyhral GS ale maju obaja potencial vdaka svojmu servisu ak vyrazne zlepsia medzihru byt dlho vysoko v rebricku
Reagovat
smazaný uživatel
Exhibici s Lendlem jo, ale 2 zápasy v DC už ne. Já vím, proč ti říkámu DICKU, Roddicku!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist